bednarik petr
napsal(a):
.KLISNA 2 ROKY
A ještě tady, měsíční hřebeček Willy Billy Boy
bednarik petr
napsal(a):
jééééé ten je krásnej,víc fotek,honem
Tak jooo!
bednarik petr
napsal(a):
jééééé ten je krásnej,víc fotek,honem
...už stačí, nééé??? ...
jackie
napsal(a):
To je fakt!!! Souhlas! Soni, na Nordranči mají či měli několik potomků po Billym, ale asi je blbý jim stahovat fotky, co? Mohla bych prohrabat svoje starý, jestli tam ty koníky najdu, co říkáš?
Pokud jim to nevadí,tak to sem dej,já taky zrovna hledám jednu kobču po Billym,ale ne a ne ji najít.
bednarik petr
napsal(a):
Pokud jim to nevadí,tak to sem dej,já taky zrovna hledám jednu kobču po Billym,ale ne a ne ji najít.
Takže já ji ve fotkách nenašla,tak snad to nebude vadit panu Zachovi.
jackie
napsal(a):
...už stačí, nééé??? ...
No tak tu fakt neznám...
Ale přidávám jednu kobylku po Billym... sorrel solid, ročka...
jackie
napsal(a):
No tak tu fakt neznám...
Ale přidávám jednu kobylku po Billym... sorrel solid, ročka...
ještě hlavička...
jackie
napsal(a):
ještě hlavička...
a tady snad čtyřletá? kobylka po Billym... letos čeká hříbátko, aspoň myslím...
bednarik petr
napsal(a):
,
A odkud znáš tu jednobarevnou? Je z Nordranče prodaná, ale nevím kam... byla moc milá, hrozně se mi líbila. Loni se jí narodila pravá ségra, úplně stejná, taky ryzečka. Velmi temperamentní. A letos tam mají kobylku, strakatou, taky po BIllym.
A coje tohle za kobču? Neznám... odněkud z Moravy, co?
jackie
napsal(a):
A odkud znáš tu jednobarevnou? Je z Nordranče prodaná, ale nevím kam... byla moc milá, hrozně se mi líbila. Loni se jí narodila pravá ségra, úplně stejná, taky ryzečka. Velmi temperamentní. A letos tam mají kobylku, strakatou, taky po BIllym.
A coje tohle za kobču? Neznám... odněkud z Moravy, co?
je paní Némové z Sokorova ranče-N, tu jednobarevnou mají v nabídce na prodej nějací lidé,posílali mi ji na net.
bednarik petr
napsal(a):
je paní Némové z Sokorova ranče-N, tu jednobarevnou mají v nabídce na prodej nějací lidé,posílali mi ji na net.
.
bednarik petr
napsal(a):
Takže už tu nikdo nemá hříbě po tomto hřebci??????????????????????
Tak já přidám pár foteček toho prcka, kterýho už sem dávala Soňa...Doufám že nebude vadit?
mispulka
napsal(a):
Tak já přidám pár foteček toho prcka, kterýho už sem dávala Soňa...Doufám že nebude vadit?
Jinak jméno ještě nemá...