monikafris
napsal(a):
Pokud jste byli na výstavě v Podlesí, tak sem prosím dejte svoje fotečky a nenechávejte si je jen pro sebe. Bohužel jsem nebyla doma a tak jsem se nemohla výstavy zůčastnit. Děkuji za přízpěvky. M.
pár fotek mám ale nejsou nic moc kvalita
margotka
napsal(a):
pár fotek mám ale nejsou nic moc kvalita
byla tam pěkná kosa,klepaly se mi ruce s fotákem
margotka
napsal(a):
byla tam pěkná kosa,klepaly se mi ruce s fotákem
ČT. jménem Slavný,pěkně kouká
margotka
napsal(a):
ČT. jménem Slavný,pěkně kouká
ještě při předvádění
monikafris
napsal(a):
Pokud jste byli na výstavě v Podlesí, tak sem prosím dejte svoje fotečky a nenechávejte si je jen pro sebe. Bohužel jsem nebyla doma a tak jsem se nemohla výstavy zůčastnit. Děkuji za přízpěvky. M.
Ahoj Moniko, posílam fotky Frísanu, kterí se mi teda vůbec nelíbili - vychrtlí, a takový lehký typ. Drobní koně ..Jo, a já jsem ta holka, co jsem byla na kurzu V.Lajdy v Kostelci s tou chladnokrevnou kobylou. s tou hnědkou. Tvojí Frísani jsou o dost hezčí
m i s i c k a
napsal(a):
Ahoj Moniko, posílam fotky Frísanu, kterí se mi teda vůbec nelíbili - vychrtlí, a takový lehký typ. Drobní koně ..Jo, a já jsem ta holka, co jsem byla na kurzu V.Lajdy v Kostelci s tou chladnokrevnou kobylou. s tou hnědkou. Tvojí Frísani jsou o dost hezčí
monikafris
napsal(a):
Tak já mám pár fotek. Zůčastnili jsme se s naší pln. arabkou a byli jsme 3. ze čtyř
mezi shagyema.
luckai
napsal(a):
Tak já mám pár fotek. Zůčastnili jsme se s naší pln. arabkou a byli jsme 3. ze čtyř
mezi shagyema.
Sněži jako hladící koník
luckai
napsal(a):
mezi shagyema.
Předvádíme se . Ze záčatku nás sice chytli nervičky, takže jsme ani nemohli pořádně ustát v postoji, ale pak se uklidnila a o přestávce jsem byla poprosit jestli si to můžem znovu vyzkoušet a to už byla jako profík úplně v klidu. Byla to totiž naše první cesta vozíkem a první seznámení s humbukem na veřejnosti, takže to zvládla moc dobře.
luckai
napsal(a):
mezi shagyema.
Dekorování. 1. (nejdál) Ghajariy-sh arab, 2. Šigat-sh arab, 3. Snežienka- pln. arab
luckai
napsal(a):
mezi shagyema.
4.Al Khasam-sh arab
luckai
napsal(a):
mezi shagyema.
Vítězný frísan
luckai
napsal(a):
mezi shagyema.
A teď chláďáasci
luckai
napsal(a):
mezi shagyema.
luckai
napsal(a):
mezi shagyema.
A parádní obrázky z formanských jízd.
Dvě nejrychlejší a nejšikovnější spřežení:
Hřebci pod vedením p. Blizňáka (ten "puntíkatý" se stal šampionem chladnokrevných hřebců)
luckai
napsal(a):
mezi shagyema.
a ještě jedna
luckai
napsal(a):
mezi shagyema.
a spřežení z ranče Ladná, ti to dobře valili
luckai
napsal(a):
mezi shagyema.
a ještě
luckai
napsal(a):
mezi shagyema.
a ještě
luckai
napsal(a):
mezi shagyema.
A další spřežení, u kterých si nepamatuju jména, když tak dodejte
luckai
napsal(a):
mezi shagyema.
luckai
napsal(a):
mezi shagyema.
luckai
napsal(a):
mezi shagyema.
Tak to už by snad stačilo.
A nemáte prosím někdo fotečky, jak tam předváděl drezuru ten lusitán? Byl sice ze začátku takový divočejší, ale pak se uklidnil, sice asi nepředvedli vše podle představ, ale zcela slečnu chápu a dokážu si to představit . No ale dívat se na ně to byl zážitek
.
luckai
napsal(a):
Tak to už by snad stačilo.
A nemáte prosím někdo fotečky, jak tam předváděl drezuru ten lusitán? Byl sice ze začátku takový divočejší, ale pak se uklidnil, sice asi nepředvedli vše podle představ, ale zcela slečnu chápu a dokážu si to představit . No ale dívat se na ně to byl zážitek
.
Tak tady taky něco přidám....
monikafris
napsal(a):
Pro Proximu-prosím nemáš více fotek shagya arabského hřebce Al Kashama-byla jsem tam o berlách,tak jsem si ho nemohla moc dobře vyfotit.Byla bych moc vděčná dík Monča
proxima
napsal(a):
taky přidám fotečky... a prosím ty z vás, kteří fotili, mohly byste mi na mail poslat fotky Nacho Salazara - toho puntíkatého norika z předvádění ale hlavně z formanek? Na formanky jsem tam už bohužel nebyla, byla taková zima, že jsem musela odjet, abych to zas neodležela...mail je ettelwen@centrum.cz doufám, že budete někdo tak hodní... tak přidávám pár fotek ode mě
ettelwen
napsal(a):
taky přidám fotečky... a prosím ty z vás, kteří fotili, mohly byste mi na mail poslat fotky Nacho Salazara - toho puntíkatého norika z předvádění ale hlavně z formanek? Na formanky jsem tam už bohužel nebyla, byla taková zima, že jsem musela odjet, abych to zas neodležela...mail je ettelwen@centrum.cz doufám, že budete někdo tak hodní... tak přidávám pár fotek ode mě
Francina
ettelwen
napsal(a):
další...
a tady Míša s Keli, fotečky ti pošlu večer i na mail...
ettelwen
napsal(a):
a tady Míša s Keli, fotečky ti pošlu večer i na mail...
monikafris
napsal(a):
Ahoj,prosím mohli byste mi,kdo máte na mail barapoborilova@seznam.cz poslat njaké fotky z výstavy toho frísaka co vyhrál?Díky...
roxxy
napsal(a):
Ahoj,prosím mohli byste mi,kdo máte na mail barapoborilova@seznam.cz poslat njaké fotky z výstavy toho frísaka co vyhrál?Díky...
Děkuji všem, co zde dali své fotečky, alespon jsem se mohla podívat takto, jací tam byli koníci. Míšo, děkuji za pochvalu a fotky frísů, ty mne samozřejmě zajímají. Nemá ještě někdo fotečku vítězné arabky? Je to klisna mojí kamarádky, a tak bych se ráda podívala, jak jím to tam slušelo. Dík! Monika
monikafris
napsal(a):
Děkuji všem, co zde dali své fotečky, alespon jsem se mohla podívat takto, jací tam byli koníci. Míšo, děkuji za pochvalu a fotky frísů, ty mne samozřejmě zajímají. Nemá ještě někdo fotečku vítězné arabky? Je to klisna mojí kamarádky, a tak bych se ráda podívala, jak jím to tam slušelo. Dík! Monika
Ahoj, segra Petu točila na video, jak s Ghajou předváděla tu přirozenou komunikaci. Ještě jsem to neviděla, tak nevím, jaké to je. Kdyžtak Ti to pošlu na mejl. Další Frís - roční hříbě
m i s i c k a
napsal(a):
Ahoj, segra Petu točila na video, jak s Ghajou předváděla tu přirozenou komunikaci. Ještě jsem to neviděla, tak nevím, jaké to je. Kdyžtak Ti to pošlu na mejl. Další Frís - roční hříbě
Tak asle stejnak se mi více líbili chladnokrevníci. Hřebci ČMB Sasun, a SN Biskup po Brys
monikafris
napsal(a):
Miško, i já obdivuju pěkné chladásky, líbí se mi, když jsou pěkně nastrojení! To je opravdu potom nádhera. Kolik tam těch frísu vlastně bylo??
mělo jich tam býtvíc, lae nedorazili. Mela tam být Heidi Van De Stoven( nebo jak se to píše) ale byli tam jen 3. 1 hřebec, 1 kobyla, nebo klisna, a jedno roční hříbátko. Moc jsem to nesledovala, tak doufám, že to říkám správně. Ale tihle koně ta tvoje frísany rozhodně neměli
To to je ten hřebec
m i s i c k a
napsal(a):
mělo jich tam býtvíc, lae nedorazili. Mela tam být Heidi Van De Stoven( nebo jak se to píše) ale byli tam jen 3. 1 hřebec, 1 kobyla, nebo klisna, a jedno roční hříbátko. Moc jsem to nesledovala, tak doufám, že to říkám správně. Ale tihle koně ta tvoje frísany rozhodně neměli
To to je ten hřebec
roxxy
napsal(a):
Ona tam puvodne nemela byt,prihlasila se dodatecne.....Me osobne se sterokladrubaci moc nelibi-spis ten jejich klaonos...Ty jsi tam byla se svojim konikem,nebo se jen podivat?
Byla jsem tam se svojí tříletou klisnou SN Keli :-).. Možná, že si jí tam viděla
m i s i c k a
napsal(a):
Byla jsem tam se svojí tříletou klisnou SN Keli :-).. Možná, že si jí tam viděla