Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
2.5.2007 20:37

Pokud jste byli na výstavě v Podlesí, tak sem prosím dejte svoje fotečky a nenechávejte si je jen pro sebe. Bohužel jsem nebyla doma a tak jsem se nemohla výstavy zůčastnit. Děkuji za přízpěvky. M.

3.5.2007 11:20

monikafris napsal(a):
Pokud jste byli na výstavě v Podlesí, tak sem prosím dejte svoje fotečky a nenechávejte si je jen pro sebe. Bohužel jsem nebyla doma a tak jsem se nemohla výstavy zůčastnit. Děkuji za přízpěvky. M.

pár fotek mám ale nejsou nic moc kvalita

3.5.2007 11:21

margotka napsal(a):
pár fotek mám ale nejsou nic moc kvalita

byla tam pěkná kosa,klepaly se mi ruce s fotákem

3.5.2007 11:23

margotka napsal(a):

ČT. jménem Slavný,pěkně kouká

3.5.2007 11:24

margotka napsal(a):
ČT. jménem Slavný,pěkně kouká

ještě při předvádění

3.5.2007 11:25

margotka napsal(a):
ještě při předvádění

ještě

3.5.2007 11:32

margotka napsal(a):

Byla jsem tam s kobylkou,ale nemám žádné fotky tak doufám že sem někdo něco ještě vloží

3.5.2007 13:11

monikafris napsal(a):

Ahoj Moniko, posílam fotky Frísanu, kterí se mi teda vůbec nelíbili - vychrtlí, a takový lehký typ. Drobní koně ..Jo, a já jsem ta holka, co jsem byla na kurzu V.Lajdy v Kostelci s tou chladnokrevnou kobylou. s tou hnědkou. Tvojí Frísani jsou o dost hezčí

3.5.2007 13:14

m i s i c k a napsal(a):
Ahoj Moniko, posílam fotky Frísanu, kterí se mi teda vůbec nelíbili - vychrtlí, a takový lehký typ. Drobní koně ..Jo, a já jsem ta holka, co jsem byla na kurzu V.Lajdy v Kostelci s tou chladnokrevnou kobylou. s tou hnědkou. Tvojí Frísani jsou o dost hezčí

3.5.2007 13:24

m i s i c k a napsal(a):

Musím jít.. Strašně dlouho se to vkládá. Pak přidám další, až budu mít čas

3.5.2007 15:44

monikafris napsal(a):

Tak já mám pár fotek. Zůčastnili jsme se s naší pln. arabkou a byli jsme 3. ze čtyř mezi shagyema.

3.5.2007 15:45

luckai napsal(a):
Tak já mám pár fotek. Zůčastnili jsme se s naší pln. arabkou a byli jsme 3. ze čtyř mezi shagyema.

Sněži jako hladící koník

3.5.2007 15:49

luckai napsal(a):

Předvádíme se . Ze záčatku nás sice chytli nervičky, takže jsme ani nemohli pořádně ustát v postoji, ale pak se uklidnila a o přestávce jsem byla poprosit jestli si to můžem znovu vyzkoušet a to už byla jako profík úplně v klidu. Byla to totiž naše první cesta vozíkem a první seznámení s humbukem na veřejnosti, takže to zvládla moc dobře.

3.5.2007 15:51

luckai napsal(a):

Dekorování. 1. (nejdál) Ghajariy-sh arab, 2. Šigat-sh arab, 3. Snežienka- pln. arab

3.5.2007 15:52

luckai napsal(a):

4.Al Khasam-sh arab

3.5.2007 15:53

luckai napsal(a):

Vítězný frísan

3.5.2007 15:54

luckai napsal(a):

A teď chláďáasci

3.5.2007 15:57

luckai napsal(a):

3.5.2007 15:59

luckai napsal(a):

A parádní obrázky z formanských jízd.
Dvě nejrychlejší a nejšikovnější spřežení:

Hřebci pod vedením p. Blizňáka (ten "puntíkatý" se stal šampionem chladnokrevných hřebců)

3.5.2007 16:00

luckai napsal(a):

a ještě jedna

3.5.2007 16:02

luckai napsal(a):

a spřežení z ranče Ladná, ti to dobře valili

3.5.2007 16:03

luckai napsal(a):

a ještě

3.5.2007 16:04

luckai napsal(a):

a ještě

3.5.2007 16:05

luckai napsal(a):

A další spřežení, u kterých si nepamatuju jména, když tak dodejte

3.5.2007 16:06

luckai napsal(a):

3.5.2007 16:07

luckai napsal(a):

3.5.2007 16:10

luckai napsal(a):

Tak to už by snad stačilo.

A nemáte prosím někdo fotečky, jak tam předváděl drezuru ten lusitán? Byl sice ze začátku takový divočejší, ale pak se uklidnil, sice asi nepředvedli vše podle představ, ale zcela slečnu chápu a dokážu si to představit . No ale dívat se na ně to byl zážitek .

3.5.2007 17:34

luckai napsal(a):
Tak to už by snad stačilo.

A nemáte prosím někdo fotečky, jak tam předváděl drezuru ten lusitán? Byl sice ze začátku takový divočejší, ale pak se uklidnil, sice asi nepředvedli vše podle představ, ale zcela slečnu chápu a dokážu si to představit . No ale dívat se na ně to byl zážitek .

Tak tady taky něco přidám....

3.5.2007 17:34

proxima napsal(a):
Tak tady taky něco přidám....

3.5.2007 17:43

proxima napsal(a):

A tady něco pro Barletku

3.5.2007 17:43

proxima napsal(a):
A tady něco pro Barletku

3.5.2007 17:48

monikafris napsal(a):

Pro Proximu-prosím nemáš více fotek shagya arabského hřebce Al Kashama-byla jsem tam o berlách,tak jsem si ho nemohla moc dobře vyfotit.Byla bych moc vděčná dík Monča

3.5.2007 17:58

lismonika napsal(a):
Pro Proximu-prosím nemáš více fotek shagya arabského hřebce Al Kashama-byla jsem tam o berlách,tak jsem si ho nemohla moc dobře vyfotit.Byla bych moc vděčná dík Monča

Mam,ale takové nic moc,chceš je sem,nebo na mail???

3.5.2007 18:21

proxima napsal(a):
Mam,ale takové nic moc,chceš je sem,nebo na mail???

Prosim,prosim na meil - lismonika@seznam.cz Děkuji Moc

3.5.2007 18:34

luckai napsal(a):
A další spřežení, u kterých si nepamatuju jména, když tak dodejte

Ten černý je Baron ze Zubří - tříletý hřebec ČMB, a ten šiml je Steiman

3.5.2007 18:50

proxima napsal(a):

taky přidám fotečky... a prosím ty z vás, kteří fotili, mohly byste mi na mail poslat fotky Nacho Salazara - toho puntíkatého norika z předvádění ale hlavně z formanek? Na formanky jsem tam už bohužel nebyla, byla taková zima, že jsem musela odjet, abych to zas neodležela...mail je ettelwen@centrum.cz doufám, že budete někdo tak hodní... tak přidávám pár fotek ode mě

3.5.2007 18:51

ettelwen napsal(a):
taky přidám fotečky... a prosím ty z vás, kteří fotili, mohly byste mi na mail poslat fotky Nacho Salazara - toho puntíkatého norika z předvádění ale hlavně z formanek? Na formanky jsem tam už bohužel nebyla, byla taková zima, že jsem musela odjet, abych to zas neodležela...mail je ettelwen@centrum.cz doufám, že budete někdo tak hodní... tak přidávám pár fotek ode mě

Francina

3.5.2007 18:53

ettelwen napsal(a):
další...

a tady Míša s Keli, fotečky ti pošlu večer i na mail...

3.5.2007 18:53

ettelwen napsal(a):
a tady Míša s Keli, fotečky ti pošlu večer i na mail...

3.5.2007 19:16

monikafris napsal(a):

Ahoj,prosím mohli byste mi,kdo máte na mail barapoborilova@seznam.cz poslat njaké fotky z výstavy toho frísaka co vyhrál?Díky...

3.5.2007 20:11

ettelwen napsal(a):
další

Kdyby měl ještě někdo fotky Al Kashama -shagya tak mi je prosím pošlete na meilík-lismonika@seznam.cz. Moc děkuji
Proximo-dík jsou krásné

3.5.2007 20:27

roxxy napsal(a):
Ahoj,prosím mohli byste mi,kdo máte na mail barapoborilova@seznam.cz poslat njaké fotky z výstavy toho frísaka co vyhrál?Díky...

Děkuji všem, co zde dali své fotečky, alespon jsem se mohla podívat takto, jací tam byli koníci. Míšo, děkuji za pochvalu a fotky frísů, ty mne samozřejmě zajímají. Nemá ještě někdo fotečku vítězné arabky? Je to klisna mojí kamarádky, a tak bych se ráda podívala, jak jím to tam slušelo. Dík! Monika

4.5.2007 05:32

monikafris napsal(a):
Děkuji všem, co zde dali své fotečky, alespon jsem se mohla podívat takto, jací tam byli koníci. Míšo, děkuji za pochvalu a fotky frísů, ty mne samozřejmě zajímají. Nemá ještě někdo fotečku vítězné arabky? Je to klisna mojí kamarádky, a tak bych se ráda podívala, jak jím to tam slušelo. Dík! Monika

Ahoj, segra Petu točila na video, jak s Ghajou předváděla tu přirozenou komunikaci. Ještě jsem to neviděla, tak nevím, jaké to je. Kdyžtak Ti to pošlu na mejl. Další Frís - roční hříbě

4.5.2007 05:35

m i s i c k a napsal(a):
Ahoj, segra Petu točila na video, jak s Ghajou předváděla tu přirozenou komunikaci. Ještě jsem to neviděla, tak nevím, jaké to je. Kdyžtak Ti to pošlu na mejl. Další Frís - roční hříbě

Tak asle stejnak se mi více líbili chladnokrevníci. Hřebci ČMB Sasun, a SN Biskup po Brys

4.5.2007 10:14

m i s i c k a napsal(a):
Tak asle stejnak se mi více líbili chladnokrevníci. Hřebci ČMB Sasun, a SN Biskup po Brys

Miško, i já obdivuju pěkné chladásky, líbí se mi, když jsou pěkně nastrojení! To je opravdu potom nádhera. Kolik tam těch frísu vlastně bylo??

4.5.2007 12:43

monikafris napsal(a):
Miško, i já obdivuju pěkné chladásky, líbí se mi, když jsou pěkně nastrojení! To je opravdu potom nádhera. Kolik tam těch frísu vlastně bylo??

Prosím, přidejte ještě někdo fotky a jestli máte fotky z kategorie chladnokrevné klisny budu moc ráda když je tu dáte. Dík!

4.5.2007 17:13

monikafris napsal(a):

mělo jich tam býtvíc, lae nedorazili. Mela tam být Heidi Van De Stoven( nebo jak se to píše) ale byli tam jen 3. 1 hřebec, 1 kobyla, nebo klisna, a jedno roční hříbátko. Moc jsem to nesledovala, tak doufám, že to říkám správně. Ale tihle koně ta tvoje frísany rozhodně neměli To to je ten hřebec

4.5.2007 17:14

m i s i c k a napsal(a):
mělo jich tam býtvíc, lae nedorazili. Mela tam být Heidi Van De Stoven( nebo jak se to píše) ale byli tam jen 3. 1 hřebec, 1 kobyla, nebo klisna, a jedno roční hříbátko. Moc jsem to nesledovala, tak doufám, že to říkám správně. Ale tihle koně ta tvoje frísany rozhodně neměli To to je ten hřebec

4.5.2007 22:05

m i s i c k a napsal(a):

Coze?To první k cemu jsi napsala ,,toto je ten frisky hrebec,, je STAROKLADRUBSKA KOBYLAJinak ta druha fotka je fris co vyhral...

5.5.2007 07:03

roxxy napsal(a):
Coze?To první k cemu jsi napsala ,,toto je ten frisky hrebec,, je STAROKLADRUBSKA KOBYLAJinak ta druha fotka je fris co vyhral...

AhaAle mě to bylo divný, že to nevypadá jak hřebec, a ještě to není černé Díky za opravu

5.5.2007 09:07

m i s i c k a napsal(a):
AhaAle mě to bylo divný, že to nevypadá jak hřebec, a ještě to není černé Díky za opravu

Ona tam puvodne nemela byt,prihlasila se dodatecne.....Me osobne se sterokladrubaci moc nelibi-spis ten jejich klaonos...Ty jsi tam byla se svojim konikem,nebo se jen podivat?

5.5.2007 11:44

roxxy napsal(a):
Ona tam puvodne nemela byt,prihlasila se dodatecne.....Me osobne se sterokladrubaci moc nelibi-spis ten jejich klaonos...Ty jsi tam byla se svojim konikem,nebo se jen podivat?

Byla jsem tam se svojí tříletou klisnou SN Keli :-).. Možná, že si jí tam viděla

5.5.2007 11:45

m i s i c k a napsal(a):
Byla jsem tam se svojí tříletou klisnou SN Keli :-).. Možná, že si jí tam viděla

5.5.2007 17:11

m i s i c k a napsal(a):

jo,tu jsem vidla....kolikátá jsi byla?Jinak kobylka se mooc pekná ,me se barvy jako je treba Nacho moc nelívi...to spís hneda,nebo cerna

6.5.2007 07:20

roxxy napsal(a):
jo,tu jsem vidla....kolikátá jsi byla?Jinak kobylka se mooc pekná ,me se barvy jako je treba Nacho moc nelívi...to spís hneda,nebo cerna

Byla první v kategorii tříletých klisen SN, N

6.5.2007 14:36

m i s i c k a napsal(a):
Byla první v kategorii tříletých klisen SN, N

Proximo, chtěla bych tě moc, moc poprosit o poslání fotek Parmy na emeil:

parmule@seznam.cz Děkuji moc, Edita.

Přidejte reakci

Přidat smajlík