Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
7.5.2007 09:45

Do roviny už to byla nuda, tak máme ted trochu vytuněného poníka a Jerrymu to moc sluší no uznejte?Máte někdo taky nějaký netradiční úpravu?

7.5.2007 09:51

klawdie napsal(a):
Do roviny už to byla nuda, tak máme ted trochu vytuněného poníka a Jerrymu to moc sluší no uznejte?Máte někdo taky nějaký netradiční úpravu?

Jéé tak to je supeer.....vypadá to fakt zajímavě

7.5.2007 09:54

junka napsal(a):
Jéé tak to je supeer.....vypadá to fakt zajímavě

vážně skvělý

7.5.2007 10:04

klawdie napsal(a):

Ještě přihodím nějakou fotku...ale nevím jak to bude vidět je to zdali

anik

7.5.2007 11:34
anik

klawdie napsal(a):

Doos mazeec!!Ale svy kobce bych to neudelala..ma to do rovinky a moooc ji to slusi.....ale tenhle strih je fakt zajmavej

7.5.2007 12:23

anik napsal(a):
Doos mazeec!!Ale svy kobce bych to neudelala..ma to do rovinky a moooc ji to slusi.....ale tenhle strih je fakt zajmavej

No tak takovýhle výstřední sousto si taky nemůže dovolit každej,žejo ...ale Jerry je fakt masér a tenhle sestřih ho faktže vystihuje.... Teď je to ten 100% Jerry...

7.5.2007 20:52

klafus napsal(a):
No tak takovýhle výstřední sousto si taky nemůže dovolit každej,žejo ...ale Jerry je fakt masér a tenhle sestřih ho faktže vystihuje.... Teď je to ten 100% Jerry...

no nádhera ,velmi zajímavý ,ale já miluju takovou úpravu

8.5.2007 13:09

klawdie napsal(a):

Tak mám konečně foto i mého oslíka jak jsem ho vyzdobila když jsme jeli na svatbu, taky šmncovní,akorát by to bylo hezčí na krkatějším koni:)

8.5.2007 16:50

klawdie napsal(a):
Tak mám konečně foto i mého oslíka jak jsem ho vyzdobila když jsme jeli na svatbu, taky šmncovní,akorát by to bylo hezčí na krkatějším koni:)

Ale je to moc povedené! To jsem letos ještě nepletla, ale chystám se na to..hříva už je dost dlouhá na pořádnou mříž

My občas copánkujeme

8.5.2007 16:52

lucky napsal(a):
Ale je to moc povedené! To jsem letos ještě nepletla, ale chystám se na to..hříva už je dost dlouhá na pořádnou mříž

My občas copánkujeme

a pak mám taky ráda tu přirozenější rozpuštěnou

8.5.2007 19:35

lucky napsal(a):
a pak mám taky ráda tu přirozenější rozpuštěnou

Náš free stylle

8.5.2007 20:53

klawdie napsal(a):

V hřívě jsme měli vpletené čínské mince pro štěstí. Na výstavě v Lysé. Nehty jsou upraveny francouzskou manikůrou

10.5.2007 19:15

zuza napsal(a):
V hřívě jsme měli vpletené čínské mince pro štěstí. Na výstavě v Lysé. Nehty jsou upraveny francouzskou manikůrou

tohle je náš styl !! Gogojka a její Hay Hairstyle (senní účes)

sabora

10.5.2007 21:45
sabora

klawdie napsal(a):

lysá2006

sabora

10.5.2007 21:49
sabora

klawdie napsal(a):

lysá 06 mini

sabora

10.5.2007 21:51
sabora

klawdie napsal(a):

jestěěěěěěěěěěěě

11.5.2007 08:20

sabora napsal(a):
jestěěěěěěěěěěěě

PRO LUCI.,prosímtě vidím tam lamu ,chováte lamy? Sháním pro známou lamu k dětem,třeba i mláďátko,nevíškdo by prodal?

11.5.2007 08:52

bednarik petr napsal(a):
PRO LUCI.,prosímtě vidím tam lamu ,chováte lamy? Sháním pro známou lamu k dětem,třeba i mláďátko,nevíškdo by prodal?

Ne, ne, my lamy nechováme, ale známý tady kousek před pár lety dostal lamu. Asi v době, kdy já kupovala Usu, takže ty lamy mohou být staré jako ona. Dostal jednu a aby ji nebylo smutno, koupil druhou. Takže měl pár. A letos se jim narodilo mládě. Abych se přiznala, tak vůbec teda nevím, jestli je to holka nebo kluk, ale je rozkošná a zvědavá. Jestli budeš chtít, seženu kontakt. Nevím, jestli by ji prodal, ale možná že ano. Fakt nevím.
Včera jsme kolem nich šly a malé docela porostlo. Už je to kus a je moc hezké.
tady je to mládě

11.5.2007 08:53

lucky napsal(a):
Ne, ne, my lamy nechováme, ale známý tady kousek před pár lety dostal lamu. Asi v době, kdy já kupovala Usu, takže ty lamy mohou být staré jako ona. Dostal jednu a aby ji nebylo smutno, koupil druhou. Takže měl pár. A letos se jim narodilo mládě. Abych se přiznala, tak vůbec teda nevím, jestli je to holka nebo kluk, ale je rozkošná a zvědavá. Jestli budeš chtít, seženu kontakt. Nevím, jestli by ji prodal, ale možná že ano. Fakt nevím.
Včera jsme kolem nich šly a malé docela porostlo. Už je to kus a je moc hezké.
tady je to mládě

Líbí se mi, že má tu krásnou černou masku. Nevypadá tak přiblble, jako jeho otec

15.5.2007 09:08

lucky napsal(a):
Líbí se mi, že má tu krásnou černou masku. Nevypadá tak přiblble, jako jeho otec

ještě jedna copánková

Přidejte reakci

Přidat smajlík