Rada starších 102 :-))

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
15.5.2007 08:56

jaruska napsal(a):

Ivčo,hříbátko kobuška je moooc hezká.
A co Ty,připustila jsi tím krasavcem,nebo se Nerda zamilovala do někoho jinýhooo??

Uživatel s deaktivovaným účtem

15.5.2007 08:59

jaruska napsal(a):
A co Ty,připustila jsi tím krasavcem,nebo se Nerda zamilovala do někoho jinýhooo??

Iví, malá je nádherná!

15.5.2007 09:02

jaruska napsal(a):

Jurko, néééé, já nerodím!!!

15.5.2007 09:03

jaruska napsal(a):

No já jsem chtěla Jaru Jacse ,ale bohužel jsem to nezvládla finančně,abych si platila cizí dopravu.Tak jsem nakonec udělala kompromis a připustila jsem si jí hřebcem tady od nás z Libchav(né z ranče,na ranči je právě ten BNE Cool Junior,a už jich tam po něm je hodně,tak jsem chtěla zase něco jinýho)a tenhle hnědák je po Scoterovi.Tady je.

15.5.2007 09:08

jackie napsal(a):

tak a teď připouštění v přímém přenosu......haha.....Nera vypadala dost spokojeně...

15.5.2007 09:10

nerda napsal(a):
tak a teď připouštění v přímém přenosu......haha.....Nera vypadala dost spokojeně...

15.5.2007 09:12

nerda napsal(a):

Tak to jsem tam dvakrát dát nechtěla......haha......tam mělo být něco úplně jinýho..

15.5.2007 09:14

jackie napsal(a):

Zdravím všechny Raďáky i Radárky. Musela jsem napřed odvézt svou maličkou Mazdičku k opraváři, neboť Emil včera přijel z lesa a nějak mu tam povolil, nebo spíše upadl výfuk. Vy teda dneska frčíte, jako o závod. Úplně do podrobna jsem vše nečetla, jen vím, že naprosto šíleně závidím pejsánkům jejich bazén. Bože, co já budu dělat v létě, to nevím. Ťeď tady u nás šplhal teploměr dva dny na 30 a já už myslela, že nepřežiju...........Taky mě nějak vůbec nenapadá, co se bude dít, Jani. A včera jsme měli toho našeho Bobše prvně venku, tak vám sem hodím pár foteček. .....Tady vypadá spíš jako los a ne jako kůň.

15.5.2007 09:15

charliebob napsal(a):
Zdravím všechny Raďáky i Radárky. Musela jsem napřed odvézt svou maličkou Mazdičku k opraváři, neboť Emil včera přijel z lesa a nějak mu tam povolil, nebo spíše upadl výfuk. Vy teda dneska frčíte, jako o závod. Úplně do podrobna jsem vše nečetla, jen vím, že naprosto šíleně závidím pejsánkům jejich bazén. Bože, co já budu dělat v létě, to nevím. Ťeď tady u nás šplhal teploměr dva dny na 30 a já už myslela, že nepřežiju...........Taky mě nějak vůbec nenapadá, co se bude dít, Jani. A včera jsme měli toho našeho Bobše prvně venku, tak vám sem hodím pár foteček. .....Tady vypadá spíš jako los a ne jako kůň.

15.5.2007 09:17

jaruska napsal(a):

Teda, ja bych Grulla brala hned!!! Je to takova moje vysnena barvicka

15.5.2007 09:18

charliebob napsal(a):

Jasně, že ostatním neuteklo, že je tady někdo nový a hned to přišli zkouknout.

15.5.2007 09:18

charliebob napsal(a):

Boži, je krásnej!!!!!!!!!

15.5.2007 09:19

charliebob napsal(a):

Super fotka!!!!!!!

peggiska napsal(a):
Teda, ja bych Grulla brala hned!!! Je to takova moje vysnena barvicka

A Soni to ma byt GRULLO PAINT??? To musi byt hezky, ne?

charliebob napsal(a):

15.5.2007 09:20

peggiska napsal(a):
A Soni to ma byt GRULLO PAINT??? To musi byt hezky, ne?

Tak to byly fotky Canadian Grullos QH

15.5.2007 09:21

charliebob napsal(a):

Jo Vendi,tahle strakatá se opravdu povedla.....a je taky strašně komunikativní jako Jančin strakáček Vilíček.Pak je tady ještě po Juniorovi další kobylečka.Zase barva po mamině(on je ryzák a letos si ani neškrtl,všechny kobylky jsou barvou po maminách)

15.5.2007 09:21

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Boži, je krásnej!!!!!!!!!

Moc děkuju, taky jsem se snažila ho vyfotit v pohybu, ale to je buď rozmázlej, nebo ho tam mám jen kousek.

15.5.2007 09:22

nerda napsal(a):

Holky zdravím,.

Jaruška tak si měla pravdu, máme kobylku, teda tebe si budu zvát aby simi řekla co se nám narodí. Je šikovná, po 12 minutách už stála a pila, akorád jsme jí museli zavřít do boxu,protože Endík začal malou odstrkovat od mlíka a sám začal maminu pít a ona ho klidně nechala, tak snad s tím nebude problém

15.5.2007 09:22

nerda napsal(a):
Jo Vendi,tahle strakatá se opravdu povedla.....a je taky strašně komunikativní jako Jančin strakáček Vilíček.Pak je tady ještě po Juniorovi další kobylečka.Zase barva po mamině(on je ryzák a letos si ani neškrtl,všechny kobylky jsou barvou po maminách)

15.5.2007 09:23

dolinka napsal(a):
Holky zdravím,.

Jaruška tak si měla pravdu, máme kobylku, teda tebe si budu zvát aby simi řekla co se nám narodí. Je šikovná, po 12 minutách už stála a pila, akorád jsme jí museli zavřít do boxu,protože Endík začal malou odstrkovat od mlíka a sám začal maminu pít a ona ho klidně nechala, tak snad s tím nebude problém

15.5.2007 09:23

charliebob napsal(a):
Moc děkuju, taky jsem se snažila ho vyfotit v pohybu, ale to je buď rozmázlej, nebo ho tam mám jen kousek.

Po běhu následovalo vždy občerstvení.

15.5.2007 09:25

charliebob napsal(a):
Po běhu následovalo vždy občerstvení.

Nakonec následoval odpočinek.

15.5.2007 09:25

peggiska napsal(a):

Ten je.....

15.5.2007 09:28

charliebob napsal(a):
Nakonec následoval odpočinek.

Zas tak super fotky to nejsou, pořád je mám takový jako zamlžený. Snad se to časem zlepší. Potom jsem ještě pohlídali kamarádce její raubíře, kteří s radostí vyráchali Šmudlinku..... A teď už musím, mastit, skončili totiž pohádky a já hlídám dalšího raubíře, další kamarádce. Tak ahoj.

15.5.2007 09:30

dolinka napsal(a):
a poslední

Ta je úžasná?Po kom je?

15.5.2007 09:30

charliebob napsal(a):
Zas tak super fotky to nejsou, pořád je mám takový jako zamlžený. Snad se to časem zlepší. Potom jsem ještě pohlídali kamarádce její raubíře, kteří s radostí vyráchali Šmudlinku..... A teď už musím, mastit, skončili totiž pohádky a já hlídám dalšího raubíře, další kamarádce. Tak ahoj.

Leni, moc, moc blahopřeji k té vaší plyšandě. Je krásná.

15.5.2007 09:32

dolinka napsal(a):
a poslední

Leni ta je krásnáááááááá!!!! Moc moc gratuluju!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

15.5.2007 09:34

dolinka napsal(a):
a poslední

Leni jak už jsem ti psala. Móóóóóóóóóóóóóóóóóc gratuluji k narození malé NÁDHERNÉ kobylky. Hlavně ať ti dělá radost a je zdravá a maminka taky.

To je to překvapení o kterém jsme tu s holkama psali

15.5.2007 09:34

nerda napsal(a):

Ta je taky moc krásná! Já na ty barvy moc nejsem, mě je to jedno! Hlavně zdravíčko a povaha!

15.5.2007 09:37

nerda napsal(a):
Ta je úžasná?Po kom je?

je to malá Pavoška

15.5.2007 09:39

pretty 1 napsal(a):
Leni jak už jsem ti psala. Móóóóóóóóóóóóóóóóóc gratuluji k narození malé NÁDHERNÉ kobylky. Hlavně ať ti dělá radost a je zdravá a maminka taky.

To je to překvapení o kterém jsme tu s holkama psali

Děkuji za gratulace a ty hlavně patří mamině, že byl atak šíkovná a zvládla to na poprvé tak dobře a to měla termín až v sobotu

15.5.2007 09:44

Ta je taky moc krásná! Já na ty barvy moc nejsem, mě je to jedno! Hlavně zdravíčko a povaha!

To máš pravdu...

15.5.2007 09:49

dolinka napsal(a):
Děkuji za gratulace a ty hlavně patří mamině, že byl atak šíkovná a zvládla to na poprvé tak dobře a to měla termín až v sobotu

Leničkóó,moc moc gratulujůůůů,kobušenka je prostě pohádkováááá,náádhernáá,něžňoučkáá a líbezňoučkááááá,já bych se nejradši s ní pomuchlínkovalááá!!!!Jsem strašně moc šťastná,že vše dobře dopadlo,to je totiž to hlavní!!!!!Tak si to hezky spolu užívejte,hezky jí pomuchlinkuj i za mě a pusineček dvacet-každý 10 posílám !!!!!!!
Básnička už je na cestěěěě,huráááá,já mám radóóst!!!!!!!!!!
Leni,jak se maličká jmenujééé????

15.5.2007 09:54

charliebob napsal(a):

Boženko,krááásný fotky superBobíška!!!!!!
Jen se zeptám-proč ho ještě nepustíte do stáda?Bylo by to pro něj určitě lepší.....

15.5.2007 09:55

peggiska napsal(a):

Já chci taky takový krááásnýý Grullo,Bože,to je nááádhera,a Sonina to nechcéé,pomóóc!!!!!!

15.5.2007 09:58

jaruska napsal(a):
Leničkóó,moc moc gratulujůůůů,kobušenka je prostě pohádkováááá,náádhernáá,něžňoučkáá a líbezňoučkááááá,já bych se nejradši s ní pomuchlínkovalááá!!!!Jsem strašně moc šťastná,že vše dobře dopadlo,to je totiž to hlavní!!!!!Tak si to hezky spolu užívejte,hezky jí pomuchlinkuj i za mě a pusineček dvacet-každý 10 posílám !!!!!!!

je to Sheila, zbytek jména musíme do vymyslet..

Moc děkuju

15.5.2007 10:01

dolinka napsal(a):
je to Sheila, zbytek jména musíme do vymyslet..

Moc děkuju

Jeeee, tak mala Pavoska uz je na svete! Tak gratuluju, je kraaasna!!! A Leni, ty si ji nechas?

15.5.2007 10:05

jaruska napsal(a):
Já chci taky takový krááásnýý Grullo,Bože,to je nááádhera,a Sonina to nechcéé,pomóóc!!!!!!

No, ze jsou kraaasni. Jsou to fotky z farmy, ktera se zabyva touto barvou. Skoda, ze je to tak drahy, ten dovoz pres mooore.

15.5.2007 10:06

peggiska napsal(a):
Jeeee, tak mala Pavoska uz je na svete! Tak gratuluju, je kraaasna!!! A Leni, ty si ji nechas?

necháme, zatím o prodeji nemužem ani uvažovat, vždyt je na světě pár hodin a je naše první, tak necháme

15.5.2007 10:11

jaruska napsal(a):
Boženko,krááásný fotky superBobíška!!!!!!
Jen se zeptám-proč ho ještě nepustíte do stáda?Bylo by to pro něj určitě lepší.....

Jaruško, je to naše první hříbátko, tak se všechno teprve učíme. Hodně dáme na našeho veta a ten nám řekl, abychom ho ten první týden nechali takhle jenom s mámou a hlavně zavřeného pod přístřeškem. Navíc včera hlásili tu šílenost, k nám nedorazila a nespadla ani kapička vody, tak jsme ho zase zavřeli. Navíc, na Lindě bylo vidět, jak je venku nesvá a ke stádu se s ním moc nepřibližovala, spíše, když oni dorazili, tak malého odvedla co nejdál. Po tom týdnu, je chceme dát dohromady se Standou a Césarem, možná i Matýskem, ale já se bojím, když budou potom v přístřešku a budou mít mezi sebou vzájemné šarvátky, tak aby malému neublížili. Navíc si také myslím, že i kdyby začalo pršet, tak že s ním Linda zůstane venku, ale do přístřešku mezi ty ostatní s ním nepůjde. Tak fakt nevím, musíme to teprve vyzkoušet. Když byla březí a ostatní jí chtěli být nablízku, tak se taky radši sebrala a byla sama venku. Fakt ti nevím. Vím, že se huculská hříbata rodí klidně i na sněhu, ale ta představa, že by na Bobše lilo, se mi zatím moc nezdá býti dobrá.

15.5.2007 10:12

peggiska napsal(a):
No, ze jsou kraaasni. Jsou to fotky z farmy, ktera se zabyva touto barvou. Skoda, ze je to tak drahy, ten dovoz pres mooore.

Pavlí,souhlasím,zatracený móře!!

15.5.2007 10:20

dolinka napsal(a):
necháme, zatím o prodeji nemužem ani uvažovat, vždyt je na světě pár hodin a je naše první, tak necháme

Tak to je skvele!!! To mam jeste vetsi radost! Je super, kdyz hribatka muzou zustat doma.

15.5.2007 10:22

charliebob napsal(a):
Jaruško, je to naše první hříbátko, tak se všechno teprve učíme. Hodně dáme na našeho veta a ten nám řekl, abychom ho ten první týden nechali takhle jenom s mámou a hlavně zavřeného pod přístřeškem. Navíc včera hlásili tu šílenost, k nám nedorazila a nespadla ani kapička vody, tak jsme ho zase zavřeli. Navíc, na Lindě bylo vidět, jak je venku nesvá a ke stádu se s ním moc nepřibližovala, spíše, když oni dorazili, tak malého odvedla co nejdál. Po tom týdnu, je chceme dát dohromady se Standou a Césarem, možná i Matýskem, ale já se bojím, když budou potom v přístřešku a budou mít mezi sebou vzájemné šarvátky, tak aby malému neublížili. Navíc si také myslím, že i kdyby začalo pršet, tak že s ním Linda zůstane venku, ale do přístřešku mezi ty ostatní s ním nepůjde. Tak fakt nevím, musíme to teprve vyzkoušet. Když byla březí a ostatní jí chtěli být nablízku, tak se taky radši sebrala a byla sama venku. Fakt ti nevím. Vím, že se huculská hříbata rodí klidně i na sněhu, ale ta představa, že by na Bobše lilo, se mi zatím moc nezdá býti dobrá.

Já Ti nic nevyčítám,Boží,já si jen myslím,že právě kdo jinej vydrží víc,než huculové??Náš Kentík byl venku mráz nemráz,zima nezima,prostě v té době ještě žádnej přístřešek nebyl,a hřebeček to přežil bez jediné újmy na zdraví.A jak jsem se bála,když byla takováhle zima a on zmoknul a třásl se jak osika!!Jenže byl ve stádě s poníčkem Šošonkem a ten ho hraním vypohyboval,takže koníci byli za chvilku suchý a zima jim nebyla.Oni mají srst,po který ten déšť steče,udělají se takový špičky,a pokud neleje celej den,tak týden starý hříbátko má už svou termoregulaci na dost slušný úrovni a dokáže si teplotu udržet.
S tím přístřeškem -neboj,se,kobyla ví,co má dělat a nikoho jinýho si do přístřešku vlézt nenechá,když tam bude spinkat Bobíšek!!!

15.5.2007 10:32

jaruska napsal(a):
Já Ti nic nevyčítám,Boží,já si jen myslím,že právě kdo jinej vydrží víc,než huculové??Náš Kentík byl venku mráz nemráz,zima nezima,prostě v té době ještě žádnej přístřešek nebyl,a hřebeček to přežil bez jediné újmy na zdraví.A jak jsem se bála,když byla takováhle zima a on zmoknul a třásl se jak osika!!Jenže byl ve stádě s poníčkem Šošonkem a ten ho hraním vypohyboval,takže koníci byli za chvilku suchý a zima jim nebyla.Oni mají srst,po který ten déšť steče,udělají se takový špičky,a pokud neleje celej den,tak týden starý hříbátko má už svou termoregulaci na dost slušný úrovni a dokáže si teplotu udržet.
S tím přístřeškem -neboj,se,kobyla ví,co má dělat a nikoho jinýho si do přístřešku vlézt nenechá,když tam bude spinkat Bobíšek!!!

Děkuju Jaruško, opravdu mě vždycky dokážeš povzbudit a v podstatě i nakopnout k dalším činnům. Takže myslím, že dneska odpoledne bude Bobíšek už se stádem. Napřed to musíme ještě probrat s Emilem a uvidíme, vyzkoušíme. Ještě jednou děkuju.

15.5.2007 10:33

peggiska napsal(a):
Tak to je skvele!!! To mam jeste vetsi radost! Je super, kdyz hribatka muzou zustat doma.

Naprostý souhlas

15.5.2007 10:39

charliebob napsal(a):
Děkuju Jaruško, opravdu mě vždycky dokážeš povzbudit a v podstatě i nakopnout k dalším činnům. Takže myslím, že dneska odpoledne bude Bobíšek už se stádem. Napřed to musíme ještě probrat s Emilem a uvidíme, vyzkoušíme. Ještě jednou děkuju.

Boží souhlasím s Jaruškou, neboj se, já jsem chtěla našeho prcka nechat taky venku když se tam i narodil ale jelikož to vypadá na dešt ato pro čerstvě narozené hříbě neni dobré tak jsem je na dnešek zavřela a ještě když Endík malou odstrkoval od mlíka a sám se živil, tak bylo rozhodnuto, že musí aspon na den dovnitř, ale zítra už pujdou ven

15.5.2007 10:40

charliebob napsal(a):

Neboj,Boží,dopadne to dobře,kobča si ho chvilku před ostatníma bude hlídat,ale to je právě ten stádovej život,pořád se tam něco děje..Za nějáký čas ho stejně neuhlídá,poněvadž Bobíškova touha hrát si je silnější než on sám a bude jí utíkat za ostatníma,tak ona se na to za pár dní vyprdne,nebooj!!!

15.5.2007 10:57

charliebob napsal(a):
Naprostý souhlas

To je super že si ji necháte. Má pěkné jméno,ale bude to stejně blondý číslo 2
Je strašně roztomiloučká. Leni to budu opravdu muset přijet,abych se sní taky pošmudlovala. A kdy porodila ráno , nebo večer (soudím dle tmavosti fotek)

15.5.2007 11:15

jaruska napsal(a):

Tak,Leni,ta je pro Tebe a malou Pavoškovou!!!!!

330 dní je v tahu,
malá už je na světě,
Lenča fotky bez průtahů
pošle mě i Markétě!

Lenča poslala hned mejla,
foteček je fůra.
Narodila se nám SHEILA
a tak třikrát HURÁÁÁÁ!!!!

Ta je krááásnááá-celá máma,
ač je dcerkou Pavoška.
Ona bude hrát si s náma,
hurááá,zase čokoška!!!!

Není krásná-NÁDHERNÁ je,
prostě je to zkrátka KOST!
Narodila se do ráje,
všude místa,trávy dost.

Podobá se svojí mamče,
jako vejce vejci.
Narodila se v ohradě,
kde jsou krávy,bejci!!

Já Ti přeju jenom Leni,
abysis jí nechala!
Nikde jí tak dobře není,
jen u Tebe-říkala!!!!!

My jí přejem s vyšší mocí,
aby byla šťastná!
Bude svítit dnem i nocí
jak hvězdička jasná!!!!

15.5.2007 11:21

jaruska napsal(a):

330 dní je v tahu,
malá už je na světě,
Lenča fotky bez průtahů
pošle mě i Markétě!

foteček je fůra.
Narodila se nám SHEILA

ač je dcerkou Pavoška.
Ona bude hrát si s náma,
hurááá,zase čokoška!!!!

Není krásná-NÁDHERNÁ je,
Narodila se do ráje,
všude místa,trávy dost.

Podobá se svojí mamče,
jako vejce vejci.
Narodila se v ohradě,
kde jsou krávy,bejci!!

Já Ti přeju jenom Leni,
abysis jí nechala!
Nikde jí tak dobře není,
jen u Tebe-říkala!!!!!

aby byla šťastná!
Bude svítit dnem i nocí
jak hvězdička jasná!!!!

Jaruš to je krásný! Až mám slzy v očičkách! I když není pro mě... Jen ať to všechno vyplní!!!!!!! Moc moc to oběma přeju!!!!!

15.5.2007 11:31

jaruska napsal(a):

330 dní je v tahu,
malá už je na světě,
Lenča fotky bez průtahů
pošle mě i Markétě!

foteček je fůra.
Narodila se nám SHEILA

ač je dcerkou Pavoška.
Ona bude hrát si s náma,
hurááá,zase čokoška!!!!

Není krásná-NÁDHERNÁ je,
Narodila se do ráje,
všude místa,trávy dost.

Podobá se svojí mamče,
jako vejce vejci.
Narodila se v ohradě,
kde jsou krávy,bejci!!

Já Ti přeju jenom Leni,
abysis jí nechala!
Nikde jí tak dobře není,
jen u Tebe-říkala!!!!!

aby byla šťastná!
Bude svítit dnem i nocí
jak hvězdička jasná!!!!

Ty máš Jaru prostě v sobě básnický střevo......hahaha...............moc krásný

15.5.2007 11:33

jaruska napsal(a):
Pavlí,souhlasím,zatracený móře!!

jo,jenže tohle je pěkný grullo,a tamto nebude pěkný grulo,poněvač to bude mít bílé neorámované fleky,ale třeba ne třeba bude black roan!!!!.

15.5.2007 11:40

nerda napsal(a):

Ty máš Jaru prostě v sobě básnický střevo......hahaha...............moc krásný

Jojo,Ivčo,já jsem střevo úúplně celáá,hihi!!!
Venuldo,děkujůůůůů!!!!!!!!

15.5.2007 11:46

jaruska napsal(a):
Jojo,Ivčo,já jsem střevo úúplně celáá,hihi!!!
Venuldo,děkujůůůůů!!!!!!!!

Jaru suprové básnička
Úplně mám husí kůži na zádech, jak mě to vzalo u srdíčka. To je hrozně hezky napsané. Fakt. Doufám, že si to Lenča může ještě přečíst

15.5.2007 11:46

bednarik petr napsal(a):
jo,jenže tohle je pěkný grullo,a tamto nebude pěkný grulo,poněvač to bude mít bílé neorámované fleky,ale třeba ne třeba bude black roan!!!!.

Soní,už jsem zase trochu blbá,ale nesměj se mi,já to fakt nevím,co je black roan?Black vím,že je černý,ale roan?Já se v těch paintích barvách něják nevyznám,koukám,že jich je něják moooc,já myslela,že je jen černej,černobílej,bílej a zrzavej a hnědej!!

15.5.2007 11:52

pretty 1 napsal(a):
Jaru suprové básnička
Úplně mám husí kůži na zádech, jak mě to vzalo u srdíčka. To je hrozně hezky napsané. Fakt. Doufám, že si to Lenča může ještě přečíst

Lůcoo,moc dííky,taky doufám,že si to Lenča přečte!!!
Lenča je fajn,ale nechce mi prodat Lucinkůůůů,béééé,bééé,-Lenčo,vyměním Moruši za Lucinkůůůů!!!!!!Doplatím!!!!

15.5.2007 12:41

jaruska napsal(a):
Lůcoo,moc dííky,taky doufám,že si to Lenča přečte!!!
Lenča je fajn,ale nechce mi prodat Lucinkůůůů,béééé,bééé,-Lenčo,vyměním Moruši za Lucinkůůůů!!!!!!Doplatím!!!!

Jaruško děkuji za krásnou básnišku, Sheiličce jí hned odpoledne přečtu.

Lucinku nedám a ani Hanča, ta by mě ukamenovala, jenom když by si chtěla tak Endík je volnej.

Jaruško neboj najdeš určitě super koně.

15.5.2007 12:49

dolinka napsal(a):
Jaruško děkuji za krásnou básnišku, Sheiličce jí hned odpoledne přečtu.

Lucinku nedám a ani Hanča, ta by mě ukamenovala, jenom když by si chtěla tak Endík je volnej.

Jaruško neboj najdeš určitě super koně.

No jo,to jsem věděla,Endíka nechcíííííí,on by mi tu skákal po Kačencééé!!!Já vím,Leničko,že jí nedáš,a ani se Ti nedivím,ona je fakt skvělááá!
Jo jo,na koníčkovi už se pracujééé!!!!

15.5.2007 12:54

jaruska napsal(a):
Soní,už jsem zase trochu blbá,ale nesměj se mi,já to fakt nevím,co je black roan?Black vím,že je černý,ale roan?Já se v těch paintích barvách něják nevyznám,koukám,že jich je něják moooc,já myslela,že je jen černej,černobílej,bílej a zrzavej a hnědej!!

to je tmavá barva smíšená z bílejma chlupama,Maurína je red roan

15.5.2007 12:55

bednarik petr napsal(a):
to je tmavá barva smíšená z bílejma chlupama,Maurína je red roan

teď mi došla kupní smlouva a v ní je napsáno,že barva je Blue Black roan a to pořádně taky nevím co to je tak jdu hladat do knížek. Janííííí!!!!

15.5.2007 12:57

jaruska napsal(a):

Tak klučina se odebral na chvíli do říše snů, tak jsem to tady skoukla. Moc vám všem děkuju za podporu a prcek půjde do stáda., ať si může pořádně zadovádět. .......Zlatá čeština, tam člověk hned ví, co je to za barvu. V tomle angl. názvosloví se já také nikdy nevyznám a nevěřím tomu, že bych se v tom někdy vyznala, ale fandím všem, co těmto názvům rozumí.

15.5.2007 13:05

charliebob napsal(a):
Tak klučina se odebral na chvíli do říše snů, tak jsem to tady skoukla. Moc vám všem děkuju za podporu a prcek půjde do stáda., ať si může pořádně zadovádět. .......Zlatá čeština, tam člověk hned ví, co je to za barvu. V tomle angl. názvosloví se já také nikdy nevyznám a nevěřím tomu, že bych se v tom někdy vyznala, ale fandím všem, co těmto názvům rozumí.

Ahoj Boži,máš malé dítě? Promiň já ty celé rady nečtu,já mám taky rok a půl starého chlapce a teď spí!!!!HURÁÁÁÁ! Já se v těch barvách taky moc nevyznám a myslím,že ani oni sami s tím mají docela problém .No oni mi jednou psali,že je na přelínaném stříbrná.Holt se nechám překvapit až si ji dovezu v srpnu.
Hříbátko máš pěkné,silné,necháš si ho?

15.5.2007 13:05

charliebob napsal(a):

Boženko,Ty jsi zlato!A doufám,že vše budeš řádně dokumentovat,ať my Radárci z toho máme taky radost!!!!Věřím,že to dobře dopadne a malej Bobíšek bude nejšťastnějším Bobíškem pod celým sluníčkééém!!!!
No jo,to už je síla,viď,s těma barvama,když už ani Soňka neví,co to vlastně má doma za barvu,hihi!!!Ale já to taky nevííím,tak počkáme,až to Soni vyhledá!!!

15.5.2007 13:11

jaruska napsal(a):
Boženko,Ty jsi zlato!A doufám,že vše budeš řádně dokumentovat,ať my Radárci z toho máme taky radost!!!!Věřím,že to dobře dopadne a malej Bobíšek bude nejšťastnějším Bobíškem pod celým sluníčkééém!!!!
No jo,to už je síla,viď,s těma barvama,když už ani Soňka neví,co to vlastně má doma za barvu,hihi!!!Ale já to taky nevííím,tak počkáme,až to Soni vyhledá!!!

Jaruško, dokumentovat budu, to si nenechám ujít...........Vlastní děti už má ve věku pubertálním, těm bude v létě 14 a 16. Hlídám ale klučíky kamarádkám, těm ted budou dva roky a jeden je o dva měsíce mladší. Přikládám foto

15.5.2007 13:19

charliebob napsal(a):
Jaruško, dokumentovat budu, to si nenechám ujít...........Vlastní děti už má ve věku pubertálním, těm bude v létě 14 a 16. Hlídám ale klučíky kamarádkám, těm ted budou dva roky a jeden je o dva měsíce mladší. Přikládám foto

Tak to obdivuji a zároveň smekám,jak zvládáš hlídání a koně?,mě to moc nejde ,já mám malího pořád za zadkem a když tam není je zle.Jsem našla na inzerci docela hodně nohatý hříbě,ale tohle je black "zatím" to poznám cha cha red roan taky poznám ale Blue black roan s tím jsem neměla tu čest

15.5.2007 13:26

bednarik petr napsal(a):
Tak to obdivuji a zároveň smekám,jak zvládáš hlídání a koně?,mě to moc nejde ,já mám malího pořád za zadkem a když tam není je zle.Jsem našla na inzerci docela hodně nohatý hříbě,ale tohle je black "zatím" to poznám cha cha red roan taky poznám ale Blue black roan s tím jsem neměla tu čest

Zvládám to v pohodě, koně jsou na pastvě a nepřetržitě venku. Teď už mizím, malej vstává.

15.5.2007 13:53

charliebob napsal(a):
Zvládám to v pohodě, koně jsou na pastvě a nepřetržitě venku. Teď už mizím, malej vstává.

Jaruško, poslala jsem Ti mailík...

maťa

15.5.2007 14:39
maťa

jaruska napsal(a):

Ahooooj!!!

Jééé tak koukám, že můžu přivítat nové hříbátko na tomhle světě Tak ťa u nás pěkně vítám, milé hříbátko, a přeji ti do života jen samé zdravíčko, lásku, sluníčko a zelenou travičkúúúú A mamince přeji, ať jí moc nezlobíš!

Boží, Bobeš je úžasnej, jak je poprvé venku! Je krásnej! Tyhle nohatý hříbátka, s vééélkýma a nevinnýma očima a řasama, jak mrkací panenka!!! Se prostě rozplynu

Nuž a s tím počasím bych jako nejradši omdlela! Včera se to všeckooo odebralo, to černo myslím, kamsi do háječku zelenýho a svítilo slunko a byl hic....celou noc byl hic a hvězdičky, mírný váneček z jihu! Dnes ráno o stupeň chladněji, bezvětří a polojasno! Až nyní tam padá asi tak pět kapek za hodinu Ovšem je teplo a bezvětří!

A děckááá, dneska jsme byli vybrat a koupit tu kameru.....no neodejdeme my po dvou hodinách nejen s kamerou, ale i novým a lepším foťákem, a stativem na obě věci??? Páč Míťa, když zaslechl před měsícem mé JEDNO fňuknutí o tom, že mi ten náš foťáček už nestačí, se pomátl a kupodivu si to mé fňuknutí zapamatoval a tož jako překvápko koupil ten foťák!!! A tak máme dneska Vánoce, já sem nám koupila kameru, on foťák a společně jsme k tomu koupili stativ
Asi toho Míťu samou láskou sním, že na mě tak myslí....já čítala s novým foťákem příští rok, až zas našetřím

Mám radóóóst!!!!

A Jarčíííí, ta básníčka prostě nemá chybu, jak ty to děláš??? Je vážně nádherná!!!!

maťa

15.5.2007 14:47
maťa

maťa napsal(a):
Ahooooj!!!

Jééé tak koukám, že můžu přivítat nové hříbátko na tomhle světě Tak ťa u nás pěkně vítám, milé hříbátko, a přeji ti do života jen samé zdravíčko, lásku, sluníčko a zelenou travičkúúúú A mamince přeji, ať jí moc nezlobíš!

Boží, Bobeš je úžasnej, jak je poprvé venku! Je krásnej! Tyhle nohatý hříbátka, s vééélkýma a nevinnýma očima a řasama, jak mrkací panenka!!! Se prostě rozplynu

Nuž a s tím počasím bych jako nejradši omdlela! Včera se to všeckooo odebralo, to černo myslím, kamsi do háječku zelenýho a svítilo slunko a byl hic....celou noc byl hic a hvězdičky, mírný váneček z jihu! Dnes ráno o stupeň chladněji, bezvětří a polojasno! Až nyní tam padá asi tak pět kapek za hodinu Ovšem je teplo a bezvětří!

A děckááá, dneska jsme byli vybrat a koupit tu kameru.....no neodejdeme my po dvou hodinách nejen s kamerou, ale i novým a lepším foťákem, a stativem na obě věci??? Páč Míťa, když zaslechl před měsícem mé JEDNO fňuknutí o tom, že mi ten náš foťáček už nestačí, se pomátl a kupodivu si to mé fňuknutí zapamatoval a tož jako překvápko koupil ten foťák!!! A tak máme dneska Vánoce, já sem nám koupila kameru, on foťák a společně jsme k tomu koupili stativ
Asi toho Míťu samou láskou sním, že na mě tak myslí....já čítala s novým foťákem příští rok, až zas našetřím

Mám radóóóst!!!!

A Jarčíííí, ta básníčka prostě nemá chybu, jak ty to děláš??? Je vážně nádherná!!!!

Tak mi právě volal Míťa, jede někam po D8 a že tam leje.....a v protisměru přímo proti němu nějakej chlap dostal smyk, vlítl na střední svodidla, ty ho vyhodily tak metr do luftu na krajnicu, tam ho škarpa znova vyhodila tak dva metry do luftu a dopadl na střechu a zůstal tam bezvládně ležet.....
Hned to hlásil na vysílačce chlapům, aby do něho ještě někdo nenalítl, a samo hasičům....ale asi to nebude moc dobrej konec....

Zkazilo to náladu jemu, i mně....tohle je hrozně smutný....proč ty lidi v tomhle počasí jezdí, jak smyslů zbavený??? Nemyslí u toho na své blízké, nebo co?
Míťa toho už viděl hodně, pomáhal a tak....ale říkal, že tohle bylo fakt úděsný....

Du radši uklízet, je mi s toho nějak smutno....

15.5.2007 15:33

bednarik petr napsal(a):

Soni, tak jsem se pokusila takovou barvicku najit a ona snad fakticky existuje. Asi je to proste nejak na pomezi a nemohou se rozhodnout jestli to bude black nebo blue.
Koukni se tady http://www.brfoxtrotter.com/SCR.htm

Jinak roan znamena, ze v zakladni barve jsou primichany jeste bile chloupky. Takze red roan (napr. Maurina ) ma v te rezave jeste bilou, ale hlavu a nozky ma tmavsi. Tohle zbarveni se mi taky libi, ale na paintech jsem ho jeste nevidela.

15.5.2007 15:34

maťa napsal(a):
Tak mi právě volal Míťa, jede někam po D8 a že tam leje.....a v protisměru přímo proti němu nějakej chlap dostal smyk, vlítl na střední svodidla, ty ho vyhodily tak metr do luftu na krajnicu, tam ho škarpa znova vyhodila tak dva metry do luftu a dopadl na střechu a zůstal tam bezvládně ležet.....
Hned to hlásil na vysílačce chlapům, aby do něho ještě někdo nenalítl, a samo hasičům....ale asi to nebude moc dobrej konec....

Zkazilo to náladu jemu, i mně....tohle je hrozně smutný....proč ty lidi v tomhle počasí jezdí, jak smyslů zbavený??? Nemyslí u toho na své blízké, nebo co?
Míťa toho už viděl hodně, pomáhal a tak....ale říkal, že tohle bylo fakt úděsný....

ty jo vi jedete no total nestíhám.No a já s hřá´íbátkem ještě nic hol musím ještě dva měsíce a půl počkat apak se budu moc tchlubit novým přírůstkem já ,alehlavní je aby bylo zdravý jak hříbátko tak maminka.už se pěkně kulatíme

15.5.2007 15:38

maťa napsal(a):

Ahoj děcka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Myslela jsem že tady v Kérkonoších na net nepůjdů,protože PC jim tu jde děsně pomááálu,ale měla jsem po vás takový absťák,že jsem musela
Navíc když mě Jura do tydlifonu řikal že se narodilo nové hžíbátko!!!!
Moc gratuluju-malá Pavošková je krásná!!!!!Celá maminka!!!!!!
Já dnes byla u své paní žubařky,tak mě zase nešetřila!!Vrtala mě 4 zuby a ještě mě vytrhla moudrákaJe fakt šikovná a mé zoubky stojí za dvě věcijoooo,genetika......já si je fakt čistím
No a teď jdu pomáhat-naši zabili na mojí počest prase,tak ho porcují...a bude ovááárekAle nebojte pašík nebyl náš-to bych ho nedala....
Tak se všichni mějte krásně-zdravím Juru do Beskyd z Kérkonoš-zítra se ti navrátím Jurajdo
Už jdu od té bedny pryč-jde hrozně poooomáááluuuuu!!!!!!!!!
Tak ahoooj,pozdravte všechny iháčky,malé iháčky a hafánky
Evik

15.5.2007 15:40

maťa napsal(a):

Mati, to je strasny! Ten tvuj Mita toho na tech silnicich uz musel videt, chudak. Nekteri lidi jsou proste hrozni a porad se nekam zenou a chvataji a neprizpusobi jizdu pocasi a takhle to dopada! Ach jo.
Hlavne si to moc neber, protoze to by ti muselo byt smutno porad. Takze hlavu vzhuru a usmivej se, at tu aspon hreje tvuj usmev, kdyz uz to slunicko vzdalo.

15.5.2007 17:21

maťa napsal(a):
Ahooooj!!!

Mám radóóóst!!!!

Máti,gratulujůůů k nové kamerce a novému fotyho přístroji,určitě je užiješ na sto procent!!!!Tak sem koukej dávat nějáké hezké Agbokikobatogríšokoňofotky!!!
Ten Míťa je ale hodnéééj!!!!
Máti,děkujůůů za pochvalkůůůů,no,a pro letošek už mám dobásničkováno!!!!!!

15.5.2007 17:23

maťa napsal(a):

Jé,dneska byl opravdu nějákej blbej den na těch silnicích,to byl ten dědula v tom traboši??To je fakt hrozný,Ty ale na to nemysli,nebooj,Míťa je šikovnej a i já se za něj modlím,aby se Ti vždycky vrátil domů živ a zdráááv!!!!

15.5.2007 17:28

proxima napsal(a):
Ahoj děcka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Myslela jsem že tady v Kérkonoších na net nepůjdů,protože PC jim tu jde děsně pomááálu,ale měla jsem po vás takový absťák,že jsem musela
Navíc když mě Jura do tydlifonu řikal že se narodilo nové hžíbátko!!!!
Moc gratuluju-malá Pavošková je krásná!!!!!Celá maminka!!!!!!
Já dnes byla u své paní žubařky,tak mě zase nešetřila!!Vrtala mě 4 zuby a ještě mě vytrhla moudrákaJe fakt šikovná a mé zoubky stojí za dvě věcijoooo,genetika......já si je fakt čistím
No a teď jdu pomáhat-naši zabili na mojí počest prase,tak ho porcují...a bude ovááárekAle nebojte pašík nebyl náš-to bych ho nedala....
Tak se všichni mějte krásně-zdravím Juru do Beskyd z Kérkonoš-zítra se ti navrátím Jurajdo
Už jdu od té bedny pryč-jde hrozně poooomáááluuuuu!!!!!!!!!
Tak ahoooj,pozdravte všechny iháčky,malé iháčky a hafánky
Evik

Ahojky,Evikůůů,no joo,tak v Kerkonošách je príma,co??No ale ty žuby Ti nezávidím,jéé,tos asi trpěla,viď???
Jééé,ale ovárek si dej,já bych jedla,až bych měla boule za ušama,obzvláště mi chutnají takový věci,jako je čumáček,uši,Olda vždycky odemně uteče,když se tím začnu cpát,ale fakt za to nemůžu,moooc mi to chutná!!!!

15.5.2007 17:31

Jaruško, poslala jsem Ti mailík...

Jo Venuldo,moc dík.Děvčátka,mrkněte na Bazoš,tam nějáká dvanáctiletá slepice použila moje fotky Jarušky na kačence a na Šošonkovi k tomu,že napsala,že to je ona v osmi letech,a pak někomu posílejte fotky,ale pořád stejně přemejšlím,kde vzala i Kačenku,tu jsem nikdy nikomu nenabízela,musím to zjistit.

15.5.2007 18:06

jaruska napsal(a):
Jo Venuldo,moc dík.Děvčátka,mrkněte na Bazoš,tam nějáká dvanáctiletá slepice použila moje fotky Jarušky na kačence a na Šošonkovi k tomu,že napsala,že to je ona v osmi letech,a pak někomu posílejte fotky,ale pořád stejně přemejšlím,kde vzala i Kačenku,tu jsem nikdy nikomu nenabízela,musím to zjistit.

Joo,ona to ta nána okopčila asi odtud,z Rady,je to možný???

15.5.2007 18:35

jaruska napsal(a):
Joo,ona to ta nána okopčila asi odtud,z Rady,je to možný???

Teeeda Jaru, to snad neni mozny!!! To je decko nevychovany. To me fakt dostalo.

15.5.2007 18:39

jaruska napsal(a):
Máti,gratulujůůů k nové kamerce a novému fotyho přístroji,určitě je užiješ na sto procent!!!!Tak sem koukej dávat nějáké hezké Agbokikobatogríšokoňofotky!!!
Ten Míťa je ale hodnéééj!!!!
Máti,děkujůůů za pochvalkůůůů,no,a pro letošek už mám dobásničkováno!!!!!!

Jooo Mati, vidis, ja jsem ti zapomnela napsat, ze se tesim na ty tve, jak bych to rekla jako ty ... bajo a uzo fotky!!! Budes ted nedostihnutelna konkurence.

15.5.2007 18:42

jaruska napsal(a):

Ahoj Jarusko, neni na fotkach nahodou tvoje dcera?
http://zvirata.bazos.cz/inzerat/677647/ Ahojky-Ctela-bych-si.php (jedna mezera)

15.5.2007 18:44

hanzy napsal(a):
Ahoj Jarusko, neni na fotkach nahodou tvoje dcera?
http://zvirata.bazos.cz/inzerat/677647/ Ahojky-Ctela-bych-si.php (jedna mezera)

Jo,je,ale použila je nějáká dvanáctiletá slípka,navíc tam píše,že je to ona v osmi letech,to by člověk nevěřil,čeho jsou ty nány schopný!!!Vím o tom,dík,upozornila mě už Venulda o pár příspěvků vejš to řešíme.

15.5.2007 18:58

jaruska napsal(a):
Jo,je,ale použila je nějáká dvanáctiletá slípka,navíc tam píše,že je to ona v osmi letech,to by člověk nevěřil,čeho jsou ty nány schopný!!!Vím o tom,dík,upozornila mě už Venulda o pár příspěvků vejš to řešíme.

no, to je teda drsny!:-/

15.5.2007 19:02

jaruska napsal(a):

Gratuluji ke všem přírůstkům Zatím jsem stihla projet jen fotky, ale pak to tu všechno přelouskám Táda Jarčo to je dobrý - to je vážně drzost!!!!!!!!!!!!!!
Koukejte co mě v neděli uchvátilo nejvíc v Chuchli- můj sen!!!!!!!!!!!!!!!!!!

15.5.2007 19:04

bubo napsal(a):
Gratuluji ke všem přírůstkům Zatím jsem stihla projet jen fotky, ale pak to tu všechno přelouskám Táda Jarčo to je dobrý - to je vážně drzost!!!!!!!!!!!!!!

Já ty lehkonožky moc nemusím, ale jako fotící objekty jsou super!

15.5.2007 19:05

bubo napsal(a):

maťa

15.5.2007 19:28
maťa

bubo napsal(a):

Jaruško, mocky děkuju za uklidnění i starost o Míťu.....si mocinky hodná
A hele, s tím, že teďka budu nedostižitelná, to néjní tak horký, páč já su technickej antitalent a čítám, že tak půl roku mi bude trvat, než se tu kameru a foťák vůbec naučím zapnout a vypnout

Ale už se na to strašně těším, fakt! Focení mě chytlo úplně a dočista a to točení na kameru taky, a to sem to ještě nezkusila Ale chci natočit krmení maličkých šťoviček, koupání ptáčků v koupátku a tak různě Tam asi vysedím důlek, ale myslím, že to bude stát za to! A taky dvě Káně lesní, vím, kde loví a kdy, a kde hnízdí....šmarjááááá jááá se těším!!!!

Pavlí, moooc děkuju za útěchu....ono já tohle fakt nemám ráda, i když si za to ti řidiči můžou sami A ten v tom Trabantu to nebyl....já si spletla trasy....Míťa jel směr Otrokovice, takže kousek za Brnem na dálnici Bylo to nějaký lepší auto...audina, nebo BMW, říkal....proto asi taky ten řidič jel, jak splašenej

Už je mi ale líp, zničila sem se při umývání hory nádobí , a pak sem v tom dešti šla Míťovi koupit nějaký mlsky....jen tak, abych se prošla. Sobě Hermelínky a pejskům taky mlsky.....no a než sem slezla ten náš šílenej kopec dolů, a pak ho lezla turistickým krokem nahoru, hnedle mi bylo krásně! Nikde ani živáčka, páč tadyk ti snobové ven v tomhle nevylezou,a když už, tak autem, jen ptáčci zpívali v deštíčku a šuměli nademnou větve stromů-----no je mi už dobře

Tak teda Jarčí, jak tohle může nějaká holka udělat? Vydávat se za někoho jiného? Jsou dneska ti puboši vůbec normální? Místo aby něco dělali pořádnýho, tak se baví takovým podrazem Já v jejich věku lécala venku od rána do večera a na blbiny neměla čas....svět se nějak mění

maťa

15.5.2007 19:42
maťa

jaruska napsal(a):

Ach joooo....já bych tak koupala v novém bazénku, a fotila je novým foťáčkem a točila novou kamerkou, a vono je venku tááák vošklivěééé a ještě hlásej jakýsi záplavy a prudkej déšť, či co....nooo sem to každopádně nedojde, ale zima a vošklivě venku je, to jooo

Teď říkali ve zprávách o těch obřích kusech ledu, co padali na severu čech včera....chudáci lidi.....všecko zničený

A Ibišek je dneska protivnej, páč nemůže být venku, tak uavžuju, že mu dám pláštěnku a vyhodím ho To už si pak ti naši sousedi fakt kecnou na zadek

maťa

15.5.2007 19:43
maťa

maťa napsal(a):
Ach joooo....já bych tak koupala v novém bazénku, a fotila je novým foťáčkem a točila novou kamerkou, a vono je venku tááák vošklivěééé a ještě hlásej jakýsi záplavy a prudkej déšť, či co....nooo sem to každopádně nedojde, ale zima a vošklivě venku je, to jooo

Teď říkali ve zprávách o těch obřích kusech ledu, co padali na severu čech včera....chudáci lidi.....všecko zničený

A Ibišek je dneska protivnej, páč nemůže být venku, tak uavžuju, že mu dám pláštěnku a vyhodím ho To už si pak ti naši sousedi fakt kecnou na zadek

sem chcela napsat, že bych v novém bazénku koupala pejsky Mi to nějak vypadloooo

15.5.2007 19:53

bubo napsal(a):

Jo,Ivčo,to se Ti líbí ten chlap nebo to jeho dělooo????Jéé,já vím,že to dělo,ten chlap zas tak krásnej není,teda pokud to není tvůj chlap,v tom případě je fakt krááásnej!!!!
No jo,to je ta holka dost drzá,co?Já bych si tohle nikdy nedovolila!

15.5.2007 21:13

maťa napsal(a):
sem chcela napsat, že bych v novém bazénku koupala pejsky Mi to nějak vypadloooo

tak jsem si byla potěšit očíčko,

15.5.2007 21:17

bednarik petr napsal(a):
tak jsem si byla potěšit očíčko,

ten je krásnej

15.5.2007 21:18

woldemortik napsal(a):
ten je krásnej

krásná,je úplně bombastická,ale je drahá bé bo 10tis eur

15.5.2007 21:19

bednarik petr napsal(a):
krásná,je úplně bombastická,ale je drahá bé bo 10tis eur

tady malej hřebec po gunnerovi

15.5.2007 21:23

bednarik petr napsal(a):
tady malej hřebec po gunnerovi

tak to se jí moc omlouvám,ale je fak moc moc moc moc nádherná

15.5.2007 21:26

woldemortik napsal(a):
tak to se jí moc omlouvám,ale je fak moc moc moc moc nádherná

nemáš se zač omlouvat,kdybych si to nepřečetla,že to je kobyla taky bych podle postoje hádala hřebce.

15.5.2007 21:27

bednarik petr napsal(a):
nemáš se zač omlouvat,kdybych si to nepřečetla,že to je kobyla taky bych podle postoje hádala hřebce.

já jsem si taky právě myslela,že je to hřebec postoj přímo hřebčí

16.5.2007 06:24

jaruska napsal(a):

Dobré ráno všem!!! Tak dneska jsem tu první?
Jinak konečně spokojenost, u nás prší!!!!!!!! Začalo asi tak ve 14 hodin včera, zrovna když jsem šla z práce bez deštníku a ještě prší... sice moc prudce ne, ale to nevadí! Poroste travička! Jupí!!

16.5.2007 06:42

Dobré ráno všem!!! Tak dneska jsem tu první?
Jinak konečně spokojenost, u nás prší!!!!!!!! Začalo asi tak ve 14 hodin včera, zrovna když jsem šla z práce bez deštníku a ještě prší... sice moc prudce ne, ale to nevadí! Poroste travička! Jupí!!

Ahoooj,Venuldooo,no tak vidíš,že to tam došlo,já to sice posílala expres pryč,ale to víš,ta pošta!!!!Nám taky krásně zapršelo,ale už jsme s Oldou naštvaný,sice je to dobrý na tu travičku,to jooo,ale my nemůžeme značit!To nejde malovat na mokrý stromy značky,tak už by to zase mohlo přestat a začítpršet zase až třeba za týden!!!!!Ale ty kroupy včera to byla fakt síla,to by snad člověka i zabilo,to byl děěěěs!!!!!

16.5.2007 06:46

jaruska napsal(a):
Ahoooj,Venuldooo,no tak vidíš,že to tam došlo,já to sice posílala expres pryč,ale to víš,ta pošta!!!!Nám taky krásně zapršelo,ale už jsme s Oldou naštvaný,sice je to dobrý na tu travičku,to jooo,ale my nemůžeme značit!To nejde malovat na mokrý stromy značky,tak už by to zase mohlo přestat a začítpršet zase až třeba za týden!!!!!Ale ty kroupy včera to byla fakt síla,to by snad člověka i zabilo,to byl děěěěs!!!!!

Ahoj! No víš, já jsem zaměstnanec české pošty, tak bacha na to ! Ale moc dobře vím jak to je ! Expres je expres, ještě že jsi Jaruš zapomněla přibalit ty kroupy, to Tě moc moc chválí!!!! No s tím značením... vydržať!!!

16.5.2007 06:56

Ahoj! No víš, já jsem zaměstnanec české pošty, tak bacha na to ! Ale moc dobře vím jak to je ! Expres je expres, ještě že jsi Jaruš zapomněla přibalit ty kroupy, to Tě moc moc chválí!!!! No s tím značením... vydržať!!!

Joo,snad už má být lepší počasí,nebo néé?Já něják nesleduju..Včera jsme akorát vymysleli s Oldou,že až budou ty tepla,tak některou sobotu nebo neděli vybílíme,no to se těěěšííím!!!!!Ale je to potřeba,tak se nedá nic dělat.Vezmeme u toho vždycky i koníkům maštálky,aby se jim tam líbilo,hihi!

16.5.2007 06:58

Ahoj, přeji všem krásný den....Holky, kluci, je mi jasné, že se budete zlobit, ale my toho našeho Bobíška včera do stáda nepustili. Samozřejmě, že začalo lejt jak z konve, takže i když hlava říká pusť ho, srdíčko to tomu mrňouskovi nemohlo udělat. A také jsme si s Emilem řekli, že když už potom bude žít celičký život se stádem, tak snad ten jeden den, co půjde ke stádu později, na něm nějaké psychické újmy nezanechá.....Takže ho to čeká dneska, už svítí sluníčko a už se těším co na ty naše ostatní koníky bude říkat. ......Jaruš a díky, že k nám si ty kroupy taky neposlala. To co ukazovali v televizi, tak to bylo něco. V životě jsem tak velké kroupy neviděla a doufám, že na vlastní oči ani neuvidím.

16.5.2007 06:59

jaruska napsal(a):
Joo,snad už má být lepší počasí,nebo néé?Já něják nesleduju..Včera jsme akorát vymysleli s Oldou,že až budou ty tepla,tak některou sobotu nebo neděli vybílíme,no to se těěěšííím!!!!!Ale je to potřeba,tak se nedá nic dělat.Vezmeme u toho vždycky i koníkům maštálky,aby se jim tam líbilo,hihi!

Fuj, malování! Já v unoru a březnu malovala celý barák! Ještě teď mě bolí ruka!!!!!!! Ale je to potřeba!!!

16.5.2007 07:03

charliebob napsal(a):
Ahoj, přeji všem krásný den....Holky, kluci, je mi jasné, že se budete zlobit, ale my toho našeho Bobíška včera do stáda nepustili. Samozřejmě, že začalo lejt jak z konve, takže i když hlava říká pusť ho, srdíčko to tomu mrňouskovi nemohlo udělat. A také jsme si s Emilem řekli, že když už potom bude žít celičký život se stádem, tak snad ten jeden den, co půjde ke stádu později, na něm nějaké psychické újmy nezanechá.....Takže ho to čeká dneska, už svítí sluníčko a už se těším co na ty naše ostatní koníky bude říkat. ......Jaruš a díky, že k nám si ty kroupy taky neposlala. To co ukazovali v televizi, tak to bylo něco. V životě jsem tak velké kroupy neviděla a doufám, že na vlastní oči ani neuvidím.

Nééé,Boží,určitě se nikdo zlobit nebude,neboooj,ono u prvního hříbátka se to vždycky řeší citově,to pátý hříbátko už tam necháš od prvního dne,nebooj,hlavně ať má Bobíšek opravdu dneska hezky na tu seznamku,aspoň ty fotky budou krááásný!!!Už se na ně mooooc těšíííím!!!!

16.5.2007 07:06

jaruska napsal(a):
Nééé,Boží,určitě se nikdo zlobit nebude,neboooj,ono u prvního hříbátka se to vždycky řeší citově,to pátý hříbátko už tam necháš od prvního dne,nebooj,hlavně ať má Bobíšek opravdu dneska hezky na tu seznamku,aspoň ty fotky budou krááásný!!!Už se na ně mooooc těšíííím!!!!

Joo,Boží,já jsem Vám ty kroupy ani poslat nemohla,poněvadž tady,zaplaťpánbu,žádný nebyly,mám jedny akorát ve špajzu,tuším desítky,tak jestli byste je přece jen chtěly,pošlu,pošlu!!!!

16.5.2007 07:08

charliebob napsal(a):

Venuldo, malovat v únoru a březnu, ne to neeee, to bychom nemohli. Když už se k tomu přece jen vždy přemluvíme, tak musí hlásit aspoň týden třicítky, aby nám to rychle schlo a bylo rychle hotovo..............Jaruško, to značení stezek vám vůbec nezávidím. Teď prší a potom zase hlásí vedra. My tenkrát značili jak byly ty kupy sněhu do dubna, potom bylo potřeba uklidit zahradu, zahrádku a hlavně výběhy u koní a když jsme konečně značili, tak byly vedra. Vzpomínka na to, jak jsme byli zpocení a do toho na nás padala ta kůra ze stromů, jak jsme ji potřebovali oškrábat, brrrrr......to nebylo nic příjemného. Tak vám přeji, trošku solidnější počasí, až vyrazíte značit.

16.5.2007 07:11

charliebob napsal(a):
Venuldo, malovat v únoru a březnu, ne to neeee, to bychom nemohli. Když už se k tomu přece jen vždy přemluvíme, tak musí hlásit aspoň týden třicítky, aby nám to rychle schlo a bylo rychle hotovo..............Jaruško, to značení stezek vám vůbec nezávidím. Teď prší a potom zase hlásí vedra. My tenkrát značili jak byly ty kupy sněhu do dubna, potom bylo potřeba uklidit zahradu, zahrádku a hlavně výběhy u koní a když jsme konečně značili, tak byly vedra. Vzpomínka na to, jak jsme byli zpocení a do toho na nás padala ta kůra ze stromů, jak jsme ji potřebovali oškrábat, brrrrr......to nebylo nic příjemného. Tak vám přeji, trošku solidnější počasí, až vyrazíte značit.

Jaruško, ty desítky si nech. Nějaké kroupy mám také neustále ve špajzu, ale tak obří co padaly naštěstí ne. A jsem moc ráda, že se vám to krupobití vyhnulo. .........Tak a já musím frčet, v osm mám být na kontrole u pana doktora, tak ať jsem tam včas. Ahoj.

16.5.2007 07:12

Fuj, malování! Já v unoru a březnu malovala celý barák! Ještě teď mě bolí ruka!!!!!!! Ale je to potřeba!!!

Joo,Venuldo,mrkni na Bazoš,ta holka to nejdřív sváděla na svoji kamarádku,pak z ní nakonec vylezlo,že to byla ona sama,že si myslela,že to jsou obrázky na plochu.Tak jsem jí napsala,ať tohle už nikdy nedělá,že by jí na tu její plochu mohl někdy někdo namalovat nějáký jelito!Já né,já se na káču vyprdnu,ale někdo by jí ten ksichtík zmalovat přijít mohl......Už tam dala určitě zase uloupenej kreslenej obrázek.
Ale omluvila se a to je dobře.

16.5.2007 07:17

charliebob napsal(a):

Boži, my malovali než jsme se stěhovali do toho našeho malého nového/starého domečku, víš!? Bez toho to prostě nešlo

16.5.2007 07:20

Boži, my malovali než jsme se stěhovali do toho našeho malého nového/starého domečku, víš!? Bez toho to prostě nešlo

Tak to joooo, to se musí a teď už opravdu frčím, nebo fakt přijedu pozdě.

16.5.2007 07:38

charliebob napsal(a):
Tak to joooo, to se musí a teď už opravdu frčím, nebo fakt přijedu pozdě.

Ahoj všem!!!
Boží, já měla Breberu s prvním hříbátkem taky týden mimo stádo, aby se na sebe pořádně zafixovali a měli na to klid. Myslím, že to není nic proti ničemu, dkyž pár dní i Bobíšek bude jen s maminkou.
Holky, včera jsem byla s Vildou a Brebčou na vycházce, no a malýho sjem připla (až když se vylítal) na vodítko a on fakt capkal jak pejsek!!! Je to zlatíčko! Mám velkou radost, fakt že jo!!!
Jo a včera už mi PC doma ani nešlo zapnout, takže je teď v "nemocnici". Kolega mi ho tady v práci spravuje... teda znovu instaluje... ach jo.

16.5.2007 09:25

jackie napsal(a):
Ahoj všem!!!
Boží, já měla Breberu s prvním hříbátkem taky týden mimo stádo, aby se na sebe pořádně zafixovali a měli na to klid. Myslím, že to není nic proti ničemu, dkyž pár dní i Bobíšek bude jen s maminkou.
Holky, včera jsem byla s Vildou a Brebčou na vycházce, no a malýho sjem připla (až když se vylítal) na vodítko a on fakt capkal jak pejsek!!! Je to zlatíčko! Mám velkou radost, fakt že jo!!!
Jo a včera už mi PC doma ani nešlo zapnout, takže je teď v "nemocnici". Kolega mi ho tady v práci spravuje... teda znovu instaluje... ach jo.

Janí,vždyť to říkám,že u prvního hříbátka to člověk řeší citově,o hříbka se bojí.Nám když se narodil ten úplně první Jess,tak jsme ho taky oddělili od stáda,byl vedle ve výběhu asi do tří týdnů,ale pak se malá Queen narodila uprostřed pastviny a kobyla to vyřešila za nás.Sice jsme jí hned schovali,aby pořádně oschla a naočkovali jsme jí,ale druhý den šupky dupky mezi koníky.

16.5.2007 11:53

jaruska napsal(a):
Janí,vždyť to říkám,že u prvního hříbátka to člověk řeší citově,o hříbka se bojí.Nám když se narodil ten úplně první Jess,tak jsme ho taky oddělili od stáda,byl vedle ve výběhu asi do tří týdnů,ale pak se malá Queen narodila uprostřed pastviny a kobyla to vyřešila za nás.Sice jsme jí hned schovali,aby pořádně oschla a naočkovali jsme jí,ale druhý den šupky dupky mezi koníky.

Tak tak,mě se narodil první Lojza a ten si to vyřešil sám utekl mi přeze ohradu k jiné kobyle,Herna se mohla zbláznit a přivodila si úraz a od tý doby to za ně neřeším,. Holky moje zítra už tu budu jen dopoledne a pak až v sobotu nebo neděli večer,jedu s Veronikou na ty závody,nebudete tam některá?????

16.5.2007 11:55

jaruska napsal(a):

Konečně jsem se vrátila z Budějc, přeji všem dobrou chuť, já musím jít teprve něco uklohnit, aby se mohl Emilek nabaštit, až se navrátí z práce a potom pofrčíme za mrňouskem.. Já vám mám takovou radost, musela jsem na sociálku, protože jsme se nějak špatně domluvili a přesto že nemusím platit žádné zálohy, tak mi napočítali šílené penále skoro 4000,--, že jsem se včas nepřihlásila k platbě záloh. Ale měli pro mě pochopení a odešla jsem s penále v částce 200,-- a to jenom proto, že jsem řekla, že už na jiné úřady nepůjdu, že to chci vyřešit teď a tady. Ale ty dvě stovky to je super. A pak, že se s ouřadama člověk nedomluví. Když se obrním trpělivostí a úsměvem, vždy uspěji.....Také jsem zapoměla pogratulovat Máťě i novému foťáku a kameře. To bude zase spoustá krásných foteček, už se moc těším. Škoda, že nám tady nemůžeš přehrávat i videa, určitě by stály za to. Tak alespoň ty fotečky.

16.5.2007 12:02

charliebob napsal(a):
Konečně jsem se vrátila z Budějc, přeji všem dobrou chuť, já musím jít teprve něco uklohnit, aby se mohl Emilek nabaštit, až se navrátí z práce a potom pofrčíme za mrňouskem.. Já vám mám takovou radost, musela jsem na sociálku, protože jsme se nějak špatně domluvili a přesto že nemusím platit žádné zálohy, tak mi napočítali šílené penále skoro 4000,--, že jsem se včas nepřihlásila k platbě záloh. Ale měli pro mě pochopení a odešla jsem s penále v částce 200,-- a to jenom proto, že jsem řekla, že už na jiné úřady nepůjdu, že to chci vyřešit teď a tady. Ale ty dvě stovky to je super. A pak, že se s ouřadama člověk nedomluví. Když se obrním trpělivostí a úsměvem, vždy uspěji.....Také jsem zapoměla pogratulovat Máťě i novému foťáku a kameře. To bude zase spoustá krásných foteček, už se moc těším. Škoda, že nám tady nemůžeš přehrávat i videa, určitě by stály za to. Tak alespoň ty fotečky.

Tak to stojí za to ze 4000tis jen 200kč,Oni když chtějí tak to jde,ale když se jim nechce nic nenaděláš.Jak se má hříbula?

16.5.2007 12:05

bednarik petr napsal(a):
Tak to stojí za to ze 4000tis jen 200kč,Oni když chtějí tak to jde,ale když se jim nechce nic nenaděláš.Jak se má hříbula?

Bobeš se má fajnově, mamina si ho hýčká, ale bohužel pro nás i stále střeží. Tak nějak tajně doufáme, že když je dáme do stáda, tak zjistí, že se opravdu nic neděje, že mu nikdo nechce ublížit a dovolí i nám, abychom se s ním mohli pošmajchlit. Zatím si ho můžeme poňuchlat jenom, když maminu někdo drží.

16.5.2007 12:13

charliebob napsal(a):
Bobeš se má fajnově, mamina si ho hýčká, ale bohužel pro nás i stále střeží. Tak nějak tajně doufáme, že když je dáme do stáda, tak zjistí, že se opravdu nic neděje, že mu nikdo nechce ublížit a dovolí i nám, abychom se s ním mohli pošmajchlit. Zatím si ho můžeme poňuchlat jenom, když maminu někdo drží.

Mucando, ty jsi Soňa, že? Doufám, že jsem to zase nepopletla. Ještě jsem ti chtěla říct, já ty klučíky nehlídám pravidelně. Toho jednoho teprve zkoušíme, jestli by u nás vydržel a zatím to vypadá, že jo. Byl tady teprve dvakrát, ale byl v pohodě a ten druhý sem chodí 1x do týdne. No a ten jeden den si udělám volno, abych si s ním mohla hrát a plně se mu věnovat. A taky jsem pořád jen hodná teta a ta se nikdy nezlobí jako maminka. Takže vše v pořádku a ten jeden den v týdnu, se to zvládá v pohodě.

16.5.2007 12:24

charliebob napsal(a):
Mucando, ty jsi Soňa, že? Doufám, že jsem to zase nepopletla. Ještě jsem ti chtěla říct, já ty klučíky nehlídám pravidelně. Toho jednoho teprve zkoušíme, jestli by u nás vydržel a zatím to vypadá, že jo. Byl tady teprve dvakrát, ale byl v pohodě a ten druhý sem chodí 1x do týdne. No a ten jeden den si udělám volno, abych si s ním mohla hrát a plně se mu věnovat. A taky jsem pořád jen hodná teta a ta se nikdy nezlobí jako maminka. Takže vše v pořádku a ten jeden den v týdnu, se to zvládá v pohodě.

Holký,Olda přišel dřív z práce a dali jsme se do bílení,no aspoň to budu mít dneska za sebooou!!!

16.5.2007 12:26

jaruska napsal(a):
Holký,Olda přišel dřív z práce a dali jsme se do bílení,no aspoň to budu mít dneska za sebooou!!!

Jaruško, znáš to. S chutí do toho a půl je hotovo. A také : S úsměvem jde všechno líp. Moc, moc přeji, ať už to máte za sebou.

16.5.2007 12:36

jaruska napsal(a):

jo Boži ,jsem Soňa. Fuj Jaru,bílení ,malování nemám ráda a to mě čeká celej domek ,jak se dodělá.

Přidejte reakci

Přidat smajlík