Ahoj nemáte někdo fotečky plemeníků?
Hlavně teď potřebuju Bacara, mám jeho jen tuto fotku z fitminu
ukulemba
napsal(a):
Ja mam valaska z dostihovou minulosti..
Rosensturm
jessyn
napsal(a):
Tak to je supr, ja prave kobylu 15r,. a je to muj prvni plnas, kazdej rika neco jineho-ohledne toho, ze mam k ni jen dostihovy jockey prukaz, ne modry-evropsky, tak jestli ji ho mam vyridit, ci nee.
Heh..tak v tomdle ja se moc nevyznam..Ja k nemu dostala jakoze modrou knizku ktera mi dosla z jockey klubu kdyz menili stareho majitele za me..Ta knizka je teda jina nez maji tady cesky holky od nas pac Roy je z francie a je tam i vsecko francouzsky ale v podstate je to to samy prej...ale jestli mas neco jinyho tak bys to asi vyridit mela,v tom co mam ja je vsecko,ockovani a tak..takze asi tak...vic neporadim,fakt netusim..
jessyn
napsal(a):
Tak to je supr, ja prave kobylu 15r,. a je to muj prvni plnas, kazdej rika neco jineho-ohledne toho, ze mam k ni jen dostihovy jockey prukaz, ne modry-evropsky, tak jestli ji ho mam vyridit, ci nee.
Ahoj pokud máš průkaz totožnosti vydaný Jockey Clubem je to vše co potřebuješ, ale průkazy se nyní vyměňovaly koním starším myslím 8let. Bylo to zadara.
Teď ty průkazy vypadají takle: Modrý a zepředu průhledná folie / bohužel nemám ho u sebe/
Do průkau se píše očkování změny majitele atd...
Na obrázku bohužel letos zesnulý Fair Fabulous
ijik
napsal(a):
Ahoj pokud máš průkaz totožnosti vydaný Jockey Clubem je to vše co potřebuješ, ale průkazy se nyní vyměňovaly koním starším myslím 8let. Bylo to zadara.
Teď ty průkazy vypadají takle: Modrý a zepředu průhledná folie / bohužel nemám ho u sebe/
Do průkau se píše očkování změny majitele atd...
Na obrázku bohužel letos zesnulý Fair Fabulous
Co se stalo Fair Fabulousovi? Kamarádka má po něm valáška...
ijik
napsal(a):
Ahoj nemáte někdo fotečky plemeníků?
Hlavně teď potřebuju Bacara, mám jeho jen tuto fotku z fitminu
Mrkni na www.plonkrevnik.xf.cz