Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
15.5.2007 14:33

Ahoj nemáte někdo fotečky plemeníků?
Hlavně teď potřebuju Bacara, mám jeho jen tuto fotku z fitminu

16.5.2007 09:53

ijik napsal(a):

Nemáte tu někdo A1/1, bývalého dostiháka?
Potřebovala bych se na něčem poradit. Díky

16.5.2007 10:29

jessyn napsal(a):

jojo ale jenom kobylu

16.5.2007 10:31

jessyn napsal(a):

Ja mam valaska z dostihovou minulosti..

16.5.2007 10:38

ukulemba napsal(a):
Ja mam valaska z dostihovou minulosti..

Rosensturm

16.5.2007 10:51

oli napsal(a):
Rosensturm

Tak to je supr, ja prave kobylu 15r,. a je to muj prvni plnas, kazdej rika neco jineho-ohledne toho, ze mam k ni jen dostihovy jockey prukaz, ne modry-evropsky, tak jestli ji ho mam vyridit, ci nee.

16.5.2007 11:24

jessyn napsal(a):
Tak to je supr, ja prave kobylu 15r,. a je to muj prvni plnas, kazdej rika neco jineho-ohledne toho, ze mam k ni jen dostihovy jockey prukaz, ne modry-evropsky, tak jestli ji ho mam vyridit, ci nee.

Heh..tak v tomdle ja se moc nevyznam..Ja k nemu dostala jakoze modrou knizku ktera mi dosla z jockey klubu kdyz menili stareho majitele za me..Ta knizka je teda jina nez maji tady cesky holky od nas pac Roy je z francie a je tam i vsecko francouzsky ale v podstate je to to samy prej...ale jestli mas neco jinyho tak bys to asi vyridit mela,v tom co mam ja je vsecko,ockovani a tak..takze asi tak...vic neporadim,fakt netusim..

16.5.2007 13:29

jessyn napsal(a):

Ahoj pokud máš průkaz totožnosti vydaný Jockey Clubem je to vše co potřebuješ, ale průkazy se nyní vyměňovaly koním starším myslím 8let. Bylo to zadara.
Teď ty průkazy vypadají takle: Modrý a zepředu průhledná folie / bohužel nemám ho u sebe/
Do průkau se píše očkování změny majitele atd...
Na obrázku bohužel letos zesnulý Fair Fabulous

16.5.2007 20:54

ijik napsal(a):
Ahoj pokud máš průkaz totožnosti vydaný Jockey Clubem je to vše co potřebuješ, ale průkazy se nyní vyměňovaly koním starším myslím 8let. Bylo to zadara.
Teď ty průkazy vypadají takle: Modrý a zepředu průhledná folie / bohužel nemám ho u sebe/
Do průkau se píše očkování změny majitele atd...
Na obrázku bohužel letos zesnulý Fair Fabulous

Co se stalo Fair Fabulousovi? Kamarádka má po něm valáška...

17.5.2007 14:24

ijik napsal(a):

Mrkni na www.plonkrevnik.xf.cz

17.5.2007 17:17

xyloza napsal(a):
Mrkni na www.plonkrevnik.xf.cz

Co se sním stalo? Já po něm mám kobylu.

17.5.2007 17:24

zazika napsal(a):
Co se sním stalo? Já po něm mám kobylu.

Už to vím, zemřel na srdeční kolaps, je to na fitminu. Tak mám doma polovičního sirotka.

Přidejte reakci

Přidat smajlík