Nabízíme ustájení na Bruntálsku ve Městě Albrechticích. Boxy 16m čtverečných, pastviny, jízdárna s překážkama a krytá hala. Celodenní péče o koně. Cena 3000Kč/měs.
webové stránky: www.jcma.cz
pindoliny
napsal(a):
Nabízíme ustájení na Bruntálsku ve Městě Albrechticích. Boxy 16m čtverečných, pastviny, jízdárna s překážkama a krytá hala. Celodenní péče o koně. Cena 3000Kč/měs.
webové stránky: www.jcma.cz
Dobrý den,mám dotaz,mám v Albrechticích babičku (u fotbalového hřiště) a budu tam muset asi na prázdniny,dalo by se kdyžtak na týden k vám ustájit koníka?A popřípadě jaká by byla cena?Ono totiž nechala bych ho doma,ale vypadl by týden z tréninku a to se mi moc nechce
nikanie
napsal(a):
Dobrý den,mám dotaz,mám v Albrechticích babičku (u fotbalového hřiště) a budu tam muset asi na prázdniny,dalo by se kdyžtak na týden k vám ustájit koníka?A popřípadě jaká by byla cena?Ono totiž nechala bych ho doma,ale vypadl by týden z tréninku a to se mi moc nechce
Ustájit koníka není problém, stačí se domluvit na termínu ustájení na tel.čísle603595493. Den ustájení stojí 100Kč.
pindoliny
napsal(a):
Máme ustájené i koně majitelů z Čech, kteří dojíždí jen několikrát do roka a nemají obavu o své koně. Veškerou péči zajistíme. Není nutná přítomnost majitele.
ja teda u Vas koně ustájit nechci, ale mám tam mamku a také jsem uvažovala na týden ho vzít s sebou na dovolenou ale nakonec jsem se rozmyslela - cestování, změna prostředí ap. Ale máte to tam moc hezké, byla jsem se u Vás nedávno kouknout na Ventila jak se mu daří
spirit
napsal(a):
ja teda u Vas koně ustájit nechci, ale mám tam mamku a také jsem uvažovala na týden ho vzít s sebou na dovolenou ale nakonec jsem se rozmyslela - cestování, změna prostředí ap. Ale máte to tam moc hezké, byla jsem se u Vás nedávno kouknout na Ventila jak se mu daří
Ustájení v této stáji mohu jen vřele doporučit.Mám zde ustájeného koníka již několik let a jsem velice spokojena.Kdykoliv se mohu na majitele stáje obrátit,komunikace je s nimi O.K.V případě dlouhodobé nepřítomnosti majitele je vždy o koníka ( ky ) skvěle postaráno. Vše je na domluvě.
spirit
napsal(a):
A nechceš si to rozmyslet?By jsme se mohli domluvit na stejném termínu,koně by aspoň jeli spolu
nikanie
napsal(a):
A nechceš si to rozmyslet?By jsme se mohli domluvit na stejném termínu,koně by aspoň jeli spolu
Venda se má dobře. Po kastraci, kterou prodělal v jeho vyšším věku, může chodit do výběhu a kobylky ho nezajímají. Bohužel chodí jen sám aby jinému koni neublížil. Jinak se má dobře, majitelka ho šetří, protože ho bolelo koleno.