Rada starších 108 :-)))

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
22.5.2007 21:55

jaruska napsal(a):

Ahoj holkýý,já jsem tadýý,no jo,na ordinac jsem kúkala,líbí se mi,tož čučíím!!
Lenny,Bóbikáá je krááásnej a vidíš,když už kulže méně,tak to bude za měsíc úplně fit!!!Moc mu to přejůůů,je to fakt nádhernej a určo i moc hodnej koníček!!!!
Teda holky,musím uznat,že Olda je u toho jídlo přeci jen slušnější,prase je opravdický prase!!Šlape si v tom jídle,docela se v tom prochází,no to teda Olda nedělá!Zaplať pánbůh!!!!Jo,a když dožralo,tak s tím pekáčem pěkně mlátí,bambula jeden.Joo,Evííí,nějákej kamennej truhlík bych brala,s tím by ten pacholek tak nebouchal!!!!Ale Ty to tak krááásně umíš naaranžovat s těma kytičkama,to je nááádhera,to já taky neumím!!!!

22.5.2007 22:00

jaruska napsal(a):
Ahoj holkýý,já jsem tadýý,no jo,na ordinac jsem kúkala,líbí se mi,tož čučíím!!
Lenny,Bóbikáá je krááásnej a vidíš,když už kulže méně,tak to bude za měsíc úplně fit!!!Moc mu to přejůůů,je to fakt nádhernej a určo i moc hodnej koníček!!!!
Teda holky,musím uznat,že Olda je u toho jídlo přeci jen slušnější,prase je opravdický prase!!Šlape si v tom jídle,docela se v tom prochází,no to teda Olda nedělá!Zaplať pánbůh!!!!Jo,a když dožralo,tak s tím pekáčem pěkně mlátí,bambula jeden.Joo,Evííí,nějákej kamennej truhlík bych brala,s tím by ten pacholek tak nebouchal!!!!Ale Ty to tak krááásně umíš naaranžovat s těma kytičkama,to je nááádhera,to já taky neumím!!!!

JaniM,téééda,Ty jsi cestovatelka,to tě obdivuju!!!!No tak aspoň jsi zase viděla kus světa!!!!
Co malej velkej Bredley???
Joo,a nebyla to náááhodou svatebníí cestaaa?????

22.5.2007 22:17

jaruska napsal(a):
JaniM,téééda,Ty jsi cestovatelka,to tě obdivuju!!!!No tak aspoň jsi zase viděla kus světa!!!!
Co malej velkej Bredley???
Joo,a nebyla to náááhodou svatebníí cestaaa?????

NO jo, když je někdo šikovnej, viď Evi a někdo zas nešikovnej, viď Jaruško. Jo, přišla mi odpověď na inzerát na koníka, ale je taky až někde od Brna, za 23tis. To je na tebe asi taky daleko, viď? tak holky já asi půjdu do hajan, tak dobrou Jaru

23.5.2007 06:06

jaruska napsal(a):

Ahoj moji zlatí, drazí radárci!!! Už se mi po vás hrozněstýská, jenže co nadělám, když technika stále vypovídá poslušnost a v práci je to o hubu... Vím, že ještě všichni spinkáte, tak vám sem dám aspoň pár obrázků ze včerejška, koníci měli po těch bouřkách absolutně spavou náladu, takže jsem ani nikam nevyjela. Ale měla jsem tak tři hodiny na to, abych se s nima pořádně pomazlila ... a s Vilíčkem jsme spolu hajali na seně a Breberuška nás hlídala. Nepustila k nám ani nohu!

23.5.2007 06:07

jackie napsal(a):
Ahoj moji zlatí, drazí radárci!!! Už se mi po vás hrozněstýská, jenže co nadělám, když technika stále vypovídá poslušnost a v práci je to o hubu... Vím, že ještě všichni spinkáte, tak vám sem dám aspoň pár obrázků ze včerejška, koníci měli po těch bouřkách absolutně spavou náladu, takže jsem ani nikam nevyjela. Ale měla jsem tak tři hodiny na to, abych se s nima pořádně pomazlila ... a s Vilíčkem jsme spolu hajali na seně a Breberuška nás hlídala. Nepustila k nám ani nohu!

23.5.2007 06:08

jackie napsal(a):

Moc se omlouvám, vůbec nestačím tak rychle po ránu příspěvky číst, mám tady čas tak půl hodinky..
Hlídající Brebča

23.5.2007 06:08

jackie napsal(a):

23.5.2007 06:09

jackie napsal(a):

23.5.2007 06:09

jackie napsal(a):

23.5.2007 06:11

jackie napsal(a):

Spokojené ministádečko, Tuláček už se krásně zařadil, může chrupkat s VIldou v přístřešku, pokud tam teda není mamina. Ale jinak už si spolu hrajou jak bráchové

23.5.2007 06:11

jackie napsal(a):

23.5.2007 06:12

jackie napsal(a):

23.5.2007 06:12

jaruska napsal(a):

A ještě Ťulda, pěkně přibral, břicháček

23.5.2007 06:13

jaruska napsal(a):

Vilda zkoumá hromadu hlíny... co kdyby tam bylo něco zajímavého, že?

Uživatel s deaktivovaným účtem

23.5.2007 06:13

jackie napsal(a):

Ahoj!!! Jani krásné fotečky!!!!!!!!
Já si včera vyjet stihla, dokonce dvakrát, jednou n a motorce a podruhé na Zulitce! Kluky jsem nechala samotné v ohradě, ale ten bugr, jak chtěli za náma, jsem slyšela ještě hooodně daleko. Pak se Zulka něčeho lekla a já málem letěla.... Kluci to přežili, ale měli velkou radost když maminu milenku zase viděli! 100% se Zahirek se Zulkou poznal, už mám jistotu.
Ju a taky jsme včera s Jirkou koukali na Zahira, zdá se mi že už tak nekulhá, ale stejně ty nožky tak šourá... ale nechal se "na místě činu" pěkne podrbkat a vydezinfikovat, asi ho ty rány svědí, jak se to hojí. I mi uhl nožkou, ať mám víc míst ! Pod strupkama bylo trošku hnisu, ale pak už to bylo krásně čisté, teda růžové!

23.5.2007 06:14

jaruska napsal(a):

Jo a tyhle všechny fotky jsou focené starým foťákem, přes týden s sebou ten nový nevozím, jen zatím na víkend... je to velká brašna, tak to nechci tahat do práce ...

23.5.2007 06:16

jackie napsal(a):
Jo a tyhle všechny fotky jsou focené starým foťákem, přes týden s sebou ten nový nevozím, jen zatím na víkend... je to velká brašna, tak to nechci tahat do práce ...

Vendulko, tak to je bezva, že je Zahirek lepší, asi to je jen z té kastrace, možná to má maličko zhnisaný a je mu to nepříjemný, proto dává nohy při chůzi jinak než normálně. To se spraví

23.5.2007 06:19

jackie napsal(a):
Vendulko, tak to je bezva, že je Zahirek lepší, asi to je jen z té kastrace, možná to má maličko zhnisaný a je mu to nepříjemný, proto dává nohy při chůzi jinak než normálně. To se spraví

Díky Jani, taky doufám! I jsem zkusila to ustupování, chlapec se ani nehnul! Ju a večer, jak se blíží hodina K (krmení) tak si sám vlezl do domečku, na svoje místečko a čekal!!!

23.5.2007 06:21

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Díky Jani, taky doufám! I jsem zkusila to ustupování, chlapec se ani nehnul! Ju a večer, jak se blíží hodina K (krmení) tak si sám vlezl do domečku, na svoje místečko a čekal!!!

Tak to bude aspoň snadno vychovatelný a bude sedobře učit, je chytrej, bude radost s ním pracovat!!! Gratuluju!
Jo a tady ještě honem šoupnu Brebču s vlastním synkem...

23.5.2007 06:21

jackie napsal(a):
Tak to bude aspoň snadno vychovatelný a bude sedobře učit, je chytrej, bude radost s ním pracovat!!! Gratuluju!

A ještě s tím "adoptovaným"

23.5.2007 06:22

jackie napsal(a):

A tady ještě detail, jak má Vilda flekatou a puntíkatou hubinu

23.5.2007 06:25

jackie napsal(a):
A tady ještě detail, jak má Vilda flekatou a puntíkatou hubinu

Ta je k pomuchlání!!!!!!!!!!!

23.5.2007 06:55

ahojky,

taky hodím pár foteček ze včerejška

23.5.2007 06:56

dolinka napsal(a):
ahojky,

taky hodím pár foteček ze včerejška

23.5.2007 06:58

dolinka napsal(a):

a pro Jarušku Lucinka a na druhej Endík

23.5.2007 06:59

dolinka napsal(a):
a pro Jarušku Lucinka a na druhej Endík

A Endík s Hančou

23.5.2007 07:02

Janíí,krááásný fotečky Berušky a obou mladíčků,jsem strašně moc ráda,že má Vilda kamaráda na hraníí!!!Tulda se teda spravil,to jo,ale aspoň bude mít široký zádíčka a hezky na něm bude sedět ta bagáž,až to na něj naložíš!!!!

23.5.2007 07:07

dolinka napsal(a):
A Endík s Hančou

Leničkooo,ta je kráááásnáá,má náádhernou barvičku,půvabnou lysinku a nááádherně osvalené tělíčko,normálně kulturistka!!!!A Lucinka je opravdický zlatíčko,viď?????I ten Endík bude moc hezkej a poměrně velkej koník,sakra,mrzí mě,že nemám hříbárnu!!!!

23.5.2007 07:07

Ahoj holky. Tak jsem tady. Tedy jani Vilda roste jako z vody. Vedle Brebči už je to kus chlapa Je pořád krásnější a udělanější.
Tulíkovi opravdu narostlo bříško,ale uvidíš, až budou lítat s Vildou,tak ho vyběhá neboj. A brebče to taky moc sluší

Vendul a měla jsi přilbu, když tě Zulka málem sundala???? Určitě ne že? Ty se neponaučíš

Evy ty kytičky jsou moc krásné. Určitě to máte kolem baráčku nádherně vyzdobené. aky bych to tak jednou chtěla mít. Moc se mi líbí tvoje nápady kam kytinky dát (vykotlaný špalk, a pod...)

Lenny - Bobeš je krásnej koník a je dobře že kulhání mizí. zachvilku už kulhat nebude vůbec uvidíš

Jaru a to selátko je nádherné. Takové malinkaté
Ale s tou bouřkou jsem měla pravdu. Ono jich totiš bylo víc a ta naše táhla na jich fakt..... A ta vaše šla asi od severu ne???? ALe jak jsem psala spadlo u nás pár kapek a nic,ale okolo to byl mazec. Škody za pár desítek tisíc....

23.5.2007 07:10

pretty 1 napsal(a):
Ahoj holky. Tak jsem tady. Tedy jani Vilda roste jako z vody. Vedle Brebči už je to kus chlapa Je pořád krásnější a udělanější.
Tulíkovi opravdu narostlo bříško,ale uvidíš, až budou lítat s Vildou,tak ho vyběhá neboj. A brebče to taky moc sluší

Vendul a měla jsi přilbu, když tě Zulka málem sundala???? Určitě ne že? Ty se neponaučíš

Evy ty kytičky jsou moc krásné. Určitě to máte kolem baráčku nádherně vyzdobené. aky bych to tak jednou chtěla mít. Moc se mi líbí tvoje nápady kam kytinky dát (vykotlaný špalk, a pod...)

Lenny - Bobeš je krásnej koník a je dobře že kulhání mizí. zachvilku už kulhat nebude vůbec uvidíš

Jaru a to selátko je nádherné. Takové malinkaté
Ale s tou bouřkou jsem měla pravdu. Ono jich totiš bylo víc a ta naše táhla na jich fakt..... A ta vaše šla asi od severu ne???? ALe jak jsem psala spadlo u nás pár kapek a nic,ale okolo to byl mazec. Škody za pár desítek tisíc....

Luci ahoj, já zásadně s přilbou!!! A ještě když jedu sama! Sice pod ní bylo horko jak sviňa, ale bezpečnost nadevše! Já už jsem se poučila!!!

23.5.2007 07:11

jaruska napsal(a):
Leničkooo,ta je kráááásnáá,má náádhernou barvičku,půvabnou lysinku a nááádherně osvalené tělíčko,normálně kulturistka!!!!A Lucinka je opravdický zlatíčko,viď?????I ten Endík bude moc hezkej a poměrně velkej koník,sakra,mrzí mě,že nemám hříbárnu!!!!

Leni maličká je krásná!

23.5.2007 07:12

jaruska napsal(a):

Ahoj Leni. Teda ta malá je nádherná. Fakt se povedla. Úplně bych jí umuchlovala. Taková krásná barvička se jen tak nevidí co...... No už se těším, až budu mít volno a zajedu k vám na kukandu.... A vezmu si sebou foťák abych taky ty vaše koňousky měla v pc nafocené. A co Jess? Ještě si pořád užívá, nebo už je doma???

23.5.2007 07:16

Luci ahoj, já zásadně s přilbou!!! A ještě když jedu sama! Sice pod ní bylo horko jak sviňa, ale bezpečnost nadevše! Já už jsem se poučila!!!

Tak to je super. chválím
Jsem si pročítala včera moderku a jedno téma bylo právě o oádech a pod. A ty jsi tam také psala žejo?? To mě úplně běhal mráz po zádech.

Ale já sam žádnou přilbu nemám,ale také už jsem přez rok na koni neseděla, tak je to celkem jedno. Myslím, že bych se ani do sedla nebvyškrábala

Achjo. Nějak se mi po tom ježdění začalo stýskat

23.5.2007 07:22

Holky děkuju z apochvalu, je stejná jako mamča.

Luci jen se přijed podívat ale zatím moc k muchlování neni, nás známe nechá ale cizích s ezatímještě trošku bojí ale to brzo snad odbouráme.

Jarušku, Lucka je zlatá ale na malou je jako pes, ta se k ní nesmí ani přiblížit okamžitě po ní jde zubama a dokonce posledně po ní vykopla,což mě velice zarazilo a překvapilo.

Jo Endík je zlato a bude to hodnej koník, ted pořád chodí za člověkem a chce drbat, s Hančou si pořád hreje a vlastně naí i když je na volno velice reguje, běhají spolu po ohradě a když se zastaví Hanča tak on okamžitě taky, no krásně jí následuje, hodně se poslední dobou zklidnil.

Jesinka si už neužívá ale pořád je u Jiráku, příští týten přijede vet udělat sono a další rengeny tak snad už to bude dobrá zpráva, že má nožku zahojenou a bud emoci chodit s koníkama ven

23.5.2007 07:23

pretty 1 napsal(a):
Tak to je super. chválím
Jsem si pročítala včera moderku a jedno téma bylo právě o oádech a pod. A ty jsi tam také psala žejo?? To mě úplně běhal mráz po zádech.

Ale já sam žádnou přilbu nemám,ale také už jsem přez rok na koni neseděla, tak je to celkem jedno. Myslím, že bych se ani do sedla nebvyškrábala

Achjo. Nějak se mi po tom ježdění začalo stýskat

Luci, tak přijeď, můžem jezdit celý den! Škoda že jsem na druhé straně republiky !
Jj, jak jsem jednou spadla bez přilby ze Zulky, měla jsem asi půl hodiny výpadek, alias vokno, tak mi naši dali kačky, ať si koupím přilbu. Ne že bych si nevydělávala, ale možná mi těch peněz bylo líto... dneska už ne!!! Zdraví především! A pak, když jsme obsedali Emiška, tak mi přilba opravdu zachránila lebku, praskla přilba, ne moje lebka! Takže já opravdu jenom s přilbou!!!

23.5.2007 08:25

dolinka napsal(a):

Luci jen se přijed podívat ale zatím moc k muchlování neni, nás známe nechá ale cizích s ezatímještě trošku bojí ale to brzo snad odbouráme.

Jarušku, Lucka je zlatá ale na malou je jako pes, ta se k ní nesmí ani přiblížit okamžitě po ní jde zubama a dokonce posledně po ní vykopla,což mě velice zarazilo a překvapilo.

Jo Endík je zlato a bude to hodnej koník, ted pořád chodí za člověkem a chce drbat, s Hančou si pořád hreje a vlastně naí i když je na volno velice reguje, běhají spolu po ohradě a když se zastaví Hanča tak on okamžitě taky, no krásně jí následuje, hodně se poslední dobou zklidnil.

Jesinka si už neužívá ale pořád je u Jiráku, příští týten přijede vet udělat sono a další rengeny tak snad už to bude dobrá zpráva, že má nožku zahojenou a bud emoci chodit s koníkama ven

Ahoj holky, jsem tu jen na skok.
Leni, tak budem držep palečky, aby byla kobylka v pořádku a nožička už byla zahojedná. my už taky kulháme malinko, tak mam radost. A hřebeček je suprový, jsou vám oba s Lucinkou moc vděční, viď?
Lůci, hele ty teda taky pracuješ v nemocnici, jo?a můžu se zeptat kde přesně?Já v lékárně.
Ježiš, ty hříbátečka jsou tak krásnounký a roztomilounký, že bych snad taky nějaké brala.

23.5.2007 08:25

dolinka napsal(a):

Jooo?Ona je Lucinka taková vopice,joo?No to víš,není to holt její,tak to nechápe.A to jí ani Blondýnka nevyhnala,joo?No malá na sebe musí dávat bacha,ale teď jí to něják vysvětlit,že jo?No musíme doufat,že se nic nestane,že si na sebe zvyknou a bude to fajn!
Jéé,moc Jesince přeju,aby už měla tu nožku zdravou,abyste mohly trajdat po lesích a loukách,Lenčo!#
A ta hanča by si Endíka nekoupila?Že by ho dala vykastrovat a za 3 roky by měla supr svýho koníčka?Asi jí to rodiče nedovolej,viď?

23.5.2007 08:35

jaruska napsal(a):
Jooo?Ona je Lucinka taková vopice,joo?No to víš,není to holt její,tak to nechápe.A to jí ani Blondýnka nevyhnala,joo?No malá na sebe musí dávat bacha,ale teď jí to něják vysvětlit,že jo?No musíme doufat,že se nic nestane,že si na sebe zvyknou a bude to fajn!
Jéé,moc Jesince přeju,aby už měla tu nožku zdravou,abyste mohly trajdat po lesích a loukách,Lenčo!#
A ta hanča by si Endíka nekoupila?Že by ho dala vykastrovat a za 3 roky by měla supr svýho koníčka?Asi jí to rodiče nedovolej,viď?

Jaruško nekoupila a ani já ne, ona je holka v pubertě a kdyby měla koně sama doma, tak se o něj budou stejně starat jenom rodiče a babička,ona je chce být hodně středem pozornosti,takže zatím na vlastního koně neni zralá.

Malá je tak ypěkně odrzlá, už to zkouší chodit očuchávat ostatní koně, takže když to mamča zjistí tak hned zasáhne, ale včera mě pobavila, od mamči odkoukala, že se šklebí na ponclíka tak hned k němu vyrazila a zkoušela se taky na něj šklebit ale on je takovej mouchy sežerte si mě tak stal dal a dělal že jí nevidí, přesto malá odcházela jako by nad ním vyhrála

23.5.2007 08:49

dolinka napsal(a):
Jaruško nekoupila a ani já ne, ona je holka v pubertě a kdyby měla koně sama doma, tak se o něj budou stejně starat jenom rodiče a babička,ona je chce být hodně středem pozornosti,takže zatím na vlastního koně neni zralá.

Malá je tak ypěkně odrzlá, už to zkouší chodit očuchávat ostatní koně, takže když to mamča zjistí tak hned zasáhne, ale včera mě pobavila, od mamči odkoukala, že se šklebí na ponclíka tak hned k němu vyrazila a zkoušela se taky na něj šklebit ale on je takovej mouchy sežerte si mě tak stal dal a dělal že jí nevidí, přesto malá odcházela jako by nad ním vyhrála

Já jsem,Lenčo,nemyslela,aby si vzala koníka domů,ale aby si ho nechala ustájenýho u Tebe,ale zase máš pravdu v tom,že jí znáš a asi tedy sama nejlíp víš,že by zatím koníka mít nemohla.
No joo,Sheilinka se učí rychléé!!!Já si myslím,že si s Bildou budou spolu hrát,viď?Sice až pozdějc,ale ona ho určitě na pokoji nenechá!!!
Holky,my dneska chceme jet ven,ale kdybyste viděli ty koně,to je děěěěěěěs,jak jsou špinavý,to naše prase je proti nim navoněnej frajer!Ale je fakt,že oni zas tak nesmrděj!

23.5.2007 08:49

dolinka napsal(a):

Jé to musí být krásné, jak se snaží napodobovat. No až přijedu, tak už se určitě lidí moc bát nebude a já si ji budu moci pohladit.

S Jessinkou ti moc držím palečky, aby nožky už byly v pořádku a aby se jí hřebčák natolik zalíbil, aby z toho bylo příští rok hříbátečko

Lenny - jo jo v nemocnici pracuji a konkrétně v Klatovech. Myslím, že je to od Vás hodně daleko.

Vendul- koukám, že ty máš s koníkama opravdu hodně strašidenlných zážitků
Ale těch krásných je mnohem více že?

Jé já bych přijela k tobě hned , být to kousek od nás. A to si piš, že by jsme drandili celý den. Ale pak bych se asi nehnula a bolel by mě zadek.

Stačí, že mě bolí teď z kola. Trénuji , abych pak mohla jet k Lenče na tom kole, ale zatím zvládám jen 7 km A k Lence je to 17. Ale natrénuji to a bude

23.5.2007 08:55

pretty 1 napsal(a):
Jé to musí být krásné, jak se snaží napodobovat. No až přijedu, tak už se určitě lidí moc bát nebude a já si ji budu moci pohladit.

S Jessinkou ti moc držím palečky, aby nožky už byly v pořádku a aby se jí hřebčák natolik zalíbil, aby z toho bylo příští rok hříbátečko

Lenny - jo jo v nemocnici pracuji a konkrétně v Klatovech. Myslím, že je to od Vás hodně daleko.

Vendul- koukám, že ty máš s koníkama opravdu hodně strašidenlných zážitků
Ale těch krásných je mnohem více že?

Jé já bych přijela k tobě hned , být to kousek od nás. A to si piš, že by jsme drandili celý den. Ale pak bych se asi nehnula a bolel by mě zadek.

Stačí, že mě bolí teď z kola. Trénuji , abych pak mohla jet k Lenče na tom kole, ale zatím zvládám jen 7 km A k Lence je to 17. Ale natrénuji to a bude

Lůco,17 km jsem jela jednou na valachovi za hodinu a půl,bylo to od nás z Dolína do Račiněvse,ale v pěkným lijáku a kousky jsou i po silnici přes vesnice,ale pak ze Břízy je 6 Km jen pole a to mastil.Musela jsem ho trošku držet,poněvadž to strašně klouzalo,ale to byl opravdu teréňák a nikdy sebou neplácl,všechno vyrovnal.Hrozně ráda na to vzpomínám,sice když jsem tam přijela,tak se do mě dala pěkná zima,ale koník byl ustájenej u Pavla Pechara ve stáji,tomu bylo fajn a cpal se tam senem,já si dala špíz a kafe a frčeli jsme zase dom.

23.5.2007 09:13

jaruska napsal(a):
Lůco,17 km jsem jela jednou na valachovi za hodinu a půl,bylo to od nás z Dolína do Račiněvse,ale v pěkným lijáku a kousky jsou i po silnici přes vesnice,ale pak ze Břízy je 6 Km jen pole a to mastil.Musela jsem ho trošku držet,poněvadž to strašně klouzalo,ale to byl opravdu teréňák a nikdy sebou neplácl,všechno vyrovnal.Hrozně ráda na to vzpomínám,sice když jsem tam přijela,tak se do mě dala pěkná zima,ale koník byl ustájenej u Pavla Pechara ve stáji,tomu bylo fajn a cpal se tam senem,já si dala špíz a kafe a frčeli jsme zase dom.

Jo Luci, dneska se tomu už směju. Ale tehdy, jak mi bylo zle, to jsem se teda nesmála... A proto už na sebe dávám bacha!
A těch krásných, těch je taky moooc! Naštěstí!!!!!!!!

23.5.2007 09:20

Jo Luci, dneska se tomu už směju. Ale tehdy, jak mi bylo zle, to jsem se teda nesmála... A proto už na sebe dávám bacha!
A těch krásných, těch je taky moooc! Naštěstí!!!!!!!!

Holky tak jak jsem včera slíbila vyfotila jsem ty naše pr´doli. Foteček mám spoustu a kupodivu se jich i dost povedlo. Mám sice foťák už rok a půl,ale fotit jsme se ještě pořádně nenaučila,ale včera jsem si dávala záležet, tak doufám že se budou líbit.

Chcete je vlastně vidět?

23.5.2007 09:21

pretty 1 napsal(a):

Holky tak jak jsem včera slíbila vyfotila jsem ty naše pr´doli. Foteček mám spoustu a kupodivu se jich i dost povedlo. Mám sice foťák už rok a půl,ale fotit jsme se ještě pořádně nenaučila,ale včera jsem si dávala záležet, tak doufám že se budou líbit.

Chcete je vlastně vidět?

23.5.2007 09:23

pretty 1 napsal(a):

tady tenhle je nejmenší,ale 1 viděl, 1 chodí a 1 už má zoubky. Ale pořád hrozně řve a chce ven z krabice.

23.5.2007 09:24

pretty 1 napsal(a):
tady tenhle je nejmenší,ale 1 viděl, 1 chodí a 1 už má zoubky. Ale pořád hrozně řve a chce ven z krabice.

no nikdo nic nepíše, tak je dám

23.5.2007 09:25

pretty 1 napsal(a):
no nikdo nic nepíše, tak je dám

23.5.2007 09:26

pretty 1 napsal(a):

pomóóóc padáááááám

23.5.2007 09:27

pretty 1 napsal(a):
pomóóóc padáááááám

já tě chytim

23.5.2007 09:28

pretty 1 napsal(a):
já tě chytim

co na mě tak koukáš...?

23.5.2007 09:29

pretty 1 napsal(a):
co na mě tak koukáš...?

raději mě vindej ven....

23.5.2007 09:29

pretty 1 napsal(a):
raději mě vindej ven....

Drcnu do tebe jo........

23.5.2007 09:30

pretty 1 napsal(a):
Drcnu do tebe jo........

takle se válim moc rád

23.5.2007 09:31

pretty 1 napsal(a):
takle se válim moc rád

honem mě podrbej na bříšku. Vždy´t víš že se mi to moc líbí

23.5.2007 09:32

pretty 1 napsal(a):
honem mě podrbej na bříšku. Vždy´t víš že se mi to moc líbí

Taák, a ještě trošíčku................ a můžu jít spinkat

23.5.2007 09:34

pretty 1 napsal(a):
Taák, a ještě trošíčku................ a můžu jít spinkat

No omlouvám se za chyby,ale musím rychle, pač tu pořád někdo chodí.

23.5.2007 09:38

pretty 1 napsal(a):
raději mě vindej ven....

Luci jsou úžasný a už se pracuje na tom abych si jedno mohla vzít, zatím Pavel odmíta ale já mam velkou vydrž v přemlouvání a navíc když bud mít ty narozky tak by mi to přáníčko mohl splnit, teda jestli je ještě nějaké volné!

Jaruško já to myslela stejně že by ho měla u nás, ale znám jí a navíc ted pujde na střední školu tak se holka bude muset trošku víc snažit aby tu školu udělala a na koníky tolik času mít nebude.

Luci trénuj at v létě dorazíš a budeš s náma moci jít plavit koníky, je to sranda, v neděli jsme zkoušeli jít snima do rybníka, namočit jenom nohy a všichny jsme přišli mokré od hlavy až k patě

23.5.2007 09:39

jaruska napsal(a):

Lůco,kotěta jsou kráááášnýý!!Asi si snima užiješ dost legrace,co?Jaruška je taky s těma našima pořád na půdě,jenže oni furt zalejzaji pod balíky,tak je zase tahá zpátky,no hrůůza!

23.5.2007 09:47

dolinka napsal(a):
Luci jsou úžasný a už se pracuje na tom abych si jedno mohla vzít, zatím Pavel odmíta ale já mam velkou vydrž v přemlouvání a navíc když bud mít ty narozky tak by mi to přáníčko mohl splnit, teda jestli je ještě nějaké volné!

Jaruško já to myslela stejně že by ho měla u nás, ale znám jí a navíc ted pujde na střední školu tak se holka bude muset trošku víc snažit aby tu školu udělala a na koníky tolik času mít nebude.

Luci trénuj at v létě dorazíš a budeš s náma moci jít plavit koníky, je to sranda, v neděli jsme zkoušeli jít snima do rybníka, namočit jenom nohy a všichny jsme přišli mokré od hlavy až k patě

Leničkoo,kdy budeš mít narozky?Abycho m věděly,kdy máme posílat přáníčkááá!!!!!A kolikže Ti to bude století????

23.5.2007 09:50

jaruska napsal(a):
Lůco,kotěta jsou kráááášnýý!!Asi si snima užiješ dost legrace,co?Jaruška je taky s těma našima pořád na půdě,jenže oni furt zalejzaji pod balíky,tak je zase tahá zpátky,no hrůůza!

jo jo je s nima legrace, ale mám strach, aby mi je nezakousl jejich s prominutím mentální pes.Nesnáším ho. Že miluji všechny psy,ale tohohle fakt nenávidim. Musim vymyslet, nějakou ohrádku, aby do ní ten mentál nemohl a aby oni nevylezli ven. Ale aby mohla kčina k nim.......

No Leni zatím už všichni mají majitele,ale znáš to. Na dálku se slíbí vše,ale když má dojít na lámání chleba tak je to horší. Jedno má jít do Děčína, jedno do Prahy a jedno tady ke kamarádce do Kt. Ale moc tomu nevěřím. Uvidíme. Každopádně, s tebou budu počítat. když to někdo odřekne ju. Ale kdybys moc chtěla kotě tak jich je v okolí dost

Jo a neboj trénuji poctivě každý den

23.5.2007 09:52

jaruska napsal(a):
Leničkoo,kdy budeš mít narozky?Abycho m věděly,kdy máme posílat přáníčkááá!!!!!A kolikže Ti to bude století????

Jaru Lenička má narozky asi 26.5 žejo Což je v sobotu

maťa

23.5.2007 10:15
maťa

jaruska napsal(a):

Dobré ránečko!

Téééda, takových foteček tadyk přibylo, až se mi málem vypadly očka z důlků

Villík už je fakt krásně veliký a svalnatý! Moc mu to sluší I to světlé hříbátko je úžasné, ještě takové krásně nohaté....

A koťátka jsou úžo....maličtý koťátka sou neskutečně tomilý

Evííí, ty kytičky nemaj chybu, tohle se mi strašně líbí, mít je v dřevěným korýtku, nebo vykotlaným pařezu Jenže já na to ňuňání kolem kytiček moc nejsu, neba mě to, ale strašně ráda si to prohlížím na jiných zahradách

No JaníM, tak sis udělala hezkej výlet, viď? Itálii znám hodně dobře, byla jsem tak už ikskrát, na Sicílii taky, a tam je nádherně....tak mafiánsky Benátky, Neapol...super.... Nejradši jsem ale jezdila do maličkých, neznámých a neturistických městeček a vesniček....tam teprve člověk vstřebá pravou vůni Itálie

Tak děti, tadyk navečer pětkrát vzdáleně zahřmělo, pak se spustil 10 minutový zahradnický deštíček a konec....ráno, ve čtvrt na šest mě vzbudilo decentní hřmění a takto hřmí do teď, ovšem kapička deště nespadla a poctivá bouřka nás obešla ze dvou stran.....nám to tadyk rozhání ta dálnice, bohužel

A že se ještě neozvala Míša, jak to vypadá s Rexíkem, že?? Moc se mi to nelíbí

23.5.2007 10:22

pretty 1 napsal(a):
Jaru Lenička má narozky asi 26.5 žejo Což je v sobotu

Lůůco,díííky!!!!

maťa

23.5.2007 10:24
maťa

jaruska napsal(a):

No a Míťa se mi pomátl, a chce zasejc koupit jinou mašinu....tahle už se mu nelíbí, páč a protože je to dvouválec a tím pádem je to drsoň, a je strašná na řazení.....furt tam čovek řadí a řadí
A tož, dokavad nebude mít novou mašinu doma, budu furt dokolečka poslouchat, proč koupit tu a tu a proč ne....proč tuhle už prodat, atd. To zas bude děsný....už teď mi s toho brní hlava....
Sem mu říkala, že když chce tolik koní, ať si koupí ty s kopýtkama a má vystaráno Rozhodně ho budou stát míň, než motorka No a on mi prchl, a mumlal cosi vo tom, že nic nedokážu brát vážně....

23.5.2007 12:30

maťa napsal(a):
No a Míťa se mi pomátl, a chce zasejc koupit jinou mašinu....tahle už se mu nelíbí, páč a protože je to dvouválec a tím pádem je to drsoň, a je strašná na řazení.....furt tam čovek řadí a řadí
A tož, dokavad nebude mít novou mašinu doma, budu furt dokolečka poslouchat, proč koupit tu a tu a proč ne....proč tuhle už prodat, atd. To zas bude děsný....už teď mi s toho brní hlava....
Sem mu říkala, že když chce tolik koní, ať si koupí ty s kopýtkama a má vystaráno Rozhodně ho budou stát míň, než motorka No a on mi prchl, a mumlal cosi vo tom, že nic nedokážu brát vážně....

Ale notak holky vy stávkujete? Nebo všechny obědváte

23.5.2007 12:34

maťa napsal(a):

Holky,tak já už mám připravenou večeři,to bude dobrůůůtka!!!Ale chtěli jsme dneska jet ven,ale obávám se,že než ty špíny vyčistíme,tak bude tma,takže dneska asi vyjížďka nehrozí!nejhorší je,že já už měla Pierota vyčištěnýho,a teď tam jdu a koukám,a on je zválenej znovu a vyvaluje se tam jak prasátko,takže fakt nevím.

23.5.2007 12:35

jaruska napsal(a):
Holky,tak já už mám připravenou večeři,to bude dobrůůůtka!!!Ale chtěli jsme dneska jet ven,ale obávám se,že než ty špíny vyčistíme,tak bude tma,takže dneska asi vyjížďka nehrozí!nejhorší je,že já už měla Pierota vyčištěnýho,a teď tam jdu a koukám,a on je zválenej znovu a vyvaluje se tam jak prasátko,takže fakt nevím.

No,tak tady je to prase.....

23.5.2007 12:38

jaruska napsal(a):
No,tak tady je to prase.....

#02Kačenka je taky nabalená z obou stran a Moruše má hřívu hezky vyztuženou,že jí drží nahoře sama!!ÁÁch jóó!!!!

23.5.2007 12:40

jaruska napsal(a):
#02Kačenka je taky nabalená z obou stran a Moruše má hřívu hezky vyztuženou,že jí drží nahoře sama!!ÁÁch jóó!!!!

teda! ti vypadaji moc pekne!

23.5.2007 12:44

hanzy napsal(a):

Jj, krásně ušmudlaní koníci!!!!!!!!!

23.5.2007 12:44

hanzy napsal(a):

Dííík!No my jsme se včera bavili před nima o tom,že bychom dneska jeli ven,no a oni to slyšeli,tak se takhle zmazali,čuňata jedny!!!

23.5.2007 12:47

pretty 1 napsal(a):
Ale notak holky vy stávkujete? Nebo všechny obědváte

Ahojte vespolek, tak jsem docetla zase Rady pozpatku, je to strasny, kdyz clovek vypadne na par dni - jedete jako draci. Byla jsem v Roznove na zavodech, Dianka byla na zavodech C treti z peti v pleasure. V Ackovych byla velka konkurence - 18 jezdcu, a tak uz se Dia neumistila. Fotyho pristroj zustal pekne doma v teploucku - ja hlava derava!

Eviii, vy jste se teda nakonec rozhodli pro stendo. Tise zaaavidim. Z Cidabra se mi pejsci moc libi. Kamaradka si ted taky koupila australaka honaka a pry je uplne uzasny, chytry, no proste super!!! Ja chcu TAKYYYY!!!! A v sobotu uz si pro nej jedete, tak to se tesim, az budete posilat fotecky... Jo a gratuluju Andelce k poceti a Penny musite jeste trochu domluvit. A nevideli jste Dianku, kdyz jste byli v Roznove?

Jo a uz mame i sve brmbatko. Zustal nam z dedictvi po pritelovem dedeckovi zigulak. Tak jsme jeli z Koprivnice do Brna uz ve svem - a teeeda jezdi fakt dobre. No a jelikoz mame autiii, tak jsme podnikli jeste na severu vylet. Z Roznova ze zavodu, jsme jeli na Pustevny. Do kopca jsme sli pesky pod lanovkuuu - tak si z nas lidi utahovali a vozili si prdelky nahoru a dolu. Ale my trenujeme a musime vypotit ty skodliviny z telicka. Dolu uz jsme se ale svezli a setrili si kolena.
Moc se mi v Beskydech libilo a je mi nejak vice smutno po rodnem kraji... Co tady v Brne. A jeste mam kone v Roznove.

Jinak chci privitat i novou clenku. Miso, tesime se az nam reknes o tvych konikach. Drzim pesticky Rexikovi. Budte silni!!!

23.5.2007 12:55

jaruska napsal(a):
Dííík!No my jsme se včera bavili před nima o tom,že bychom dneska jeli ven,no a oni to slyšeli,tak se takhle zmazali,čuňata jedny!!!

Jo Jaruš, tak na to slyší i moji koně!!!

23.5.2007 13:06

jaruska napsal(a):

Jarusko, poslala jsem ti mailik. Prisel?

23.5.2007 13:44

peggiska napsal(a):

Evikuuu, ty tak kraaasne malujes - to jsem ani nevedela, ze obraz na Tomove zdi je tve dilo! Moooc pekne!!! Fakt se mi to libi, nepodcenuj se, nejaci cizinci nas nezajimaji.

maťa

23.5.2007 14:40
maťa

jaruska napsal(a):

Ach jooo holky, tak si musím postěžovat....

Ty nanynky od kavkazů zase perlily Prej proč sem si pořizovala kavkazáka, když píšu, že jejich povaha se díky boomu plemena mění a už nejsou takový hlídači, jako kdysi

No já teda nevím....jestli vůbec má cenu jim něco vysvětlovat! Za á, já nepotřebuji ohlídat nic akutně cenného, neb nic nemám Takže když agbar bude mazel, neohrozí mě to.

Za bé, jeho rodiče mají povahu skvělou, tož doufám, že to zdědí

A za cé....nesnáším ty chovatele, co každému cpou kavkazáka s tím, jak je nepřekonatelný, že jinej pes na něj nemá!!!! Kavakzové jsou v povaze zvláštní, ale všem je cpát s tím, jak perfektně hlídají, koušou a brání....to přece dokáže spousta jiných plemen, daleko větších a těžších, takže účinek je mnohem silnější

Ale nééé, jen proto, že jsem paní doporučila jiná plemena, než kavkazáka, tak se mě hned budou ptát, proč sem si ho teda pořizovala.....asi bych teda měla ode dneška začít všem cpát kavkazáky.....takže holky.....když psa, jedině kavkazáka, jasný??? Protože na kavkazáka žádné plemeno nemá, rozumíte jooo????

A taky můžou být pořád sami, bez kontaktu s majitelem, protože před miliardou let, kdesi na planinách, to taky tak bylo Páneček jim nechybí, chápete??? K životu ho vůbec nepotřebují.....

Kriste, já bych brečela nad lidskou hloupostí a snobstvím

maťa

23.5.2007 14:42
maťa

jaruska napsal(a):

Schválně jukněte na nemoderku, název: Prosím o radu - důležité!

Tam to celé je....a to já se nestydím pod svůj názor podepsat.....narozdíl od jiných, že...

23.5.2007 14:51

maťa napsal(a):
Schválně jukněte na nemoderku, název: Prosím o radu - důležité!

Tam to celé je....a to já se nestydím pod svůj názor podepsat.....narozdíl od jiných, že...

kde jám to tamnemůž najít

23.5.2007 15:13

peggiska napsal(a):

Jo jo,Pavlí,máš tam odpověď,moc děkuju!!!!

23.5.2007 15:17

maťa napsal(a):
Ach jooo holky, tak si musím postěžovat....

Ty nanynky od kavkazů zase perlily Prej proč sem si pořizovala kavkazáka, když píšu, že jejich povaha se díky boomu plemena mění a už nejsou takový hlídači, jako kdysi

No já teda nevím....jestli vůbec má cenu jim něco vysvětlovat! Za á, já nepotřebuji ohlídat nic akutně cenného, neb nic nemám Takže když agbar bude mazel, neohrozí mě to.

Za bé, jeho rodiče mají povahu skvělou, tož doufám, že to zdědí

A za cé....nesnáším ty chovatele, co každému cpou kavkazáka s tím, jak je nepřekonatelný, že jinej pes na něj nemá!!!! Kavakzové jsou v povaze zvláštní, ale všem je cpát s tím, jak perfektně hlídají, koušou a brání....to přece dokáže spousta jiných plemen, daleko větších a těžších, takže účinek je mnohem silnější

Ale nééé, jen proto, že jsem paní doporučila jiná plemena, než kavkazáka, tak se mě hned budou ptát, proč sem si ho teda pořizovala.....asi bych teda měla ode dneška začít všem cpát kavkazáky.....takže holky.....když psa, jedině kavkazáka, jasný??? Protože na kavkazáka žádné plemeno nemá, rozumíte jooo????

A taky můžou být pořád sami, bez kontaktu s majitelem, protože před miliardou let, kdesi na planinách, to taky tak bylo Páneček jim nechybí, chápete??? K životu ho vůbec nepotřebují.....

Kriste, já bych brečela nad lidskou hloupostí a snobstvím

je škoda já už si pořídila pyrenejáka vědět to tak si pořídim kavkzáka škoda

23.5.2007 15:36

woldemortik napsal(a):
kde jám to tamnemůž najít

tady leje mjako z konve a ktomu ještě padaj kroupy

23.5.2007 15:51

woldemortik napsal(a):

V Brne je uz slunicko

23.5.2007 16:09

woldemortik napsal(a):

Tak i dneska hruju celý den s fotky .dělám ránečky atd.ahlavně si je podepisuju

23.5.2007 16:39

woldemortik napsal(a):
Tak i dneska hruju celý den s fotky .dělám ránečky atd.ahlavně si je podepisuju

tak u nás už neprší je tu docela pěkně.Byla jsem se kouknout na koníky jak přežily kropy a nic nejevily sbemenší zájem hlavu zabořenou v trávě gablovaly jako kdyby už tráva neměla růst

maťa

23.5.2007 17:08
maťa

woldemortik napsal(a):
tak u nás už neprší je tu docela pěkně.Byla jsem se kouknout na koníky jak přežily kropy a nic nejevily sbemenší zájem hlavu zabořenou v trávě gablovaly jako kdyby už tráva neměla růst

Marti, je to na psím fóru, nemoderovaná diskuze, název příspěvku Prosím o radu-důležité!!

Paní se ptá, jakého pejska ke koníkům, aby je ohlídal, protože přes noc u nich není a už je dvakrát vykradli a bojí se, aby neukradli i koníky, má je ráda Že má fenku kavkazáka, ale ta všechny vítá
A jaké plemeno si tedy má pořídit....

23.5.2007 17:23

maťa napsal(a):
Marti, je to na psím fóru, nemoderovaná diskuze, název příspěvku Prosím o radu-důležité!!

Paní se ptá, jakého pejska ke koníkům, aby je ohlídal, protože přes noc u nich není a už je dvakrát vykradli a bojí se, aby neukradli i koníky, má je ráda Že má fenku kavkazáka, ale ta všechny vítá
A jaké plemeno si tedy má pořídit....

aha tak už jsem si to našla nevím co se lidi serou do toho co si člověk pořídí za psa já jsem taky chtěla pořádnýho psa co je vohromnej amám pyrenejáka a jsem spokojená taky mám tady v naší obci dost špatnou odzvu že jsem si pejska pořídila jen prot abych mohla machrovat.a co se staraj když se má pejsek pohodně a je o něj dobře postarána tak proč se starat neřeknu kdyby byl nějak týraným,ale tohle nepochopim

maťa

23.5.2007 18:35
maťa

woldemortik napsal(a):
aha tak už jsem si to našla nevím co se lidi serou do toho co si člověk pořídí za psa já jsem taky chtěla pořádnýho psa co je vohromnej amám pyrenejáka a jsem spokojená taky mám tady v naší obci dost špatnou odzvu že jsem si pejska pořídila jen prot abych mohla machrovat.a co se staraj když se má pejsek pohodně a je o něj dobře postarána tak proč se starat neřeknu kdyby byl nějak týraným,ale tohle nepochopim

No viď Marti? Taky to nepochopím

Prostě buď to plemeno miluji a chci a mám ho, nebo ne, že....a dle toho se chovám

O mně si tady taky myslí leccos a jejich první věta je: Kolik toho asi musí sežrat, že?
No co....jenže ono některý nanynky štve, že mluvím - spíš píšu - narovinu, co na srdci, to na jazyku....a že hlavně je to pravda, a pravda, jak známo bolí

Prostě mám kavkazáka, kvůli jeho povaze, a přesto se mi líbí i povaha jiných plemen Čímž pádem pro mě jiná plemena, pořízením kavkazáka, nepřestali existovat a nezatracuji je....ony ano

Nuž a já du něco dělat.....musím vyčesat Agbíška, páč strašně líná, a pak asi zaleju trávníky a keře a stromky, neboť tady sice bude mračivo, semo tamo kdesi zahřmí, ale pršet nebude a nebude

A co tvoje malá? Už je asi o kus větší, viď?

23.5.2007 18:44

woldemortik napsal(a):

Tak vás zase zdravím. Tedy nebyla jsem tady asi od včerejšího rána, ale vy tedy jedete. Nestíhám. Zkusím na nikoho nezapomenout a na koho zapomenu, ať se nezlobí.
Lůci, koťátka jsou jak jinak, prostě krásňoučká. Přiznávám, že dospělé kočičindy už tolik nemusím, ale koťátka, ty si vždycky ráda pošmajchlím. A směju se ještě teď, když si představím, jak padají na ty maličké čumáčky.

Leni, maličká je taky krásňoučká a taková jemňoučká, prostě krásní koňská holčička.

Jani, Vilík a Tuláček vypadají jako opravdoví bráškové. A panečkute, Vílík už je zase o kousek větší chlapák. Opravdu roste jako divý.

Venuldi, jsem ráda, že to vypadá, že bude Zahirek v pořádku. Už by si to zasloužil, aby ho nic nebolelo a mohl si užívat života jako normální zdraví koníček. Moc přeji, aby už byl v naprostém pořádku.

Eví, kytičky bezva, ale mnohem raději jsem si přečetla, že jste se rozhodli pro Aronka. Víš, že mě to tíhlo k té psí holčičce, ale z těch dvou pejsků bychom si asi také vybrali spíše Aronka.

Jaruško, vy nám teď budete konkurovat s chovem pašíků? A přestaň mi dělat takové chutě. My máme dneska k večeři jen rýžovou kaši. Ale mám pocit, že Emil si dal raději rozmrazit jiternicový a jelítkový prejtík, takže kašička zbyde na mě.

Ještě jsem vám všem zapoměla vyřídit, že Emil vám všem děkuje za přání, udělali jste mu prý velikánskou radost. Abych nezapoměla na Martinu, my jsme kousek od Budějc a zatím tady nespadla ani kapka. Zato včera byl šupec pořádnej. ...............Jó a konečně jsme ohradily celou ohradu tou bílou ohradníkovou páskou, tak už jsou puštění napořád a doufáme, že už nezdrhnou. Docela už se pásce z dálky vyhýbá. Máme kousek od ohrad hlavní tah z Budějc na Krumlouv, tak snad bude vše v pořádku.

23.5.2007 18:47

charliebob napsal(a):
Tak vás zase zdravím. Tedy nebyla jsem tady asi od včerejšího rána, ale vy tedy jedete. Nestíhám. Zkusím na nikoho nezapomenout a na koho zapomenu, ať se nezlobí.
Lůci, koťátka jsou jak jinak, prostě krásňoučká. Přiznávám, že dospělé kočičindy už tolik nemusím, ale koťátka, ty si vždycky ráda pošmajchlím. A směju se ještě teď, když si představím, jak padají na ty maličké čumáčky.

Leni, maličká je taky krásňoučká a taková jemňoučká, prostě krásní koňská holčička.

Jani, Vilík a Tuláček vypadají jako opravdoví bráškové. A panečkute, Vílík už je zase o kousek větší chlapák. Opravdu roste jako divý.

Venuldi, jsem ráda, že to vypadá, že bude Zahirek v pořádku. Už by si to zasloužil, aby ho nic nebolelo a mohl si užívat života jako normální zdraví koníček. Moc přeji, aby už byl v naprostém pořádku.

Eví, kytičky bezva, ale mnohem raději jsem si přečetla, že jste se rozhodli pro Aronka. Víš, že mě to tíhlo k té psí holčičce, ale z těch dvou pejsků bychom si asi také vybrali spíše Aronka.

Jaruško, vy nám teď budete konkurovat s chovem pašíků? A přestaň mi dělat takové chutě. My máme dneska k večeři jen rýžovou kaši. Ale mám pocit, že Emil si dal raději rozmrazit jiternicový a jelítkový prejtík, takže kašička zbyde na mě.

Ještě jsem vám všem zapoměla vyřídit, že Emil vám všem děkuje za přání, udělali jste mu prý velikánskou radost. Abych nezapoměla na Martinu, my jsme kousek od Budějc a zatím tady nespadla ani kapka. Zato včera byl šupec pořádnej. ...............Jó a konečně jsme ohradily celou ohradu tou bílou ohradníkovou páskou, tak už jsou puštění napořád a doufáme, že už nezdrhnou. Docela už se pásce z dálky vyhýbá. Máme kousek od ohrad hlavní tah z Budějc na Krumlouv, tak snad bude vše v pořádku.

Máti, na tebe jsem zapoměla, hrůza, na nanynky se vykašli a nezkracuj si kvůli nim život, za to ti nestojí.

maťa

23.5.2007 18:53
maťa

charliebob napsal(a):
Máti, na tebe jsem zapoměla, hrůza, na nanynky se vykašli a nezkracuj si kvůli nim život, za to ti nestojí.

Dobrý Boží....ono je strašně těžký, když tu člověk půl den není, stíhat číst a pamatovat na všechno, natož když tu nejsi celej den, nebo dva

To jooo, já na ně kašlu....musím se tomu už smát Páč mi ještě vyčítají můj věk, že prej když su tak mladá - 26 let je dle mě dost - tak proč furt su tak chytrá Samo myšleno ironicky....no a nedokáží pochopit, že znalosti něčeho nejsou o věku, vždycky teda, ale o tom, kde a jak člověk žije a co mu život nasází

Znám holčinu, je jí 19 let, ale život s ní tak mlátí od dětství, a přesto stále bojuje a je plná optimismu a jde si za svým cílem - koně, ovečky, psi a kočky - že mluvit s ní, mám dojem, že mi je tak pět roků

23.5.2007 19:07

maťa napsal(a):
No viď Marti? Taky to nepochopím

Prostě buď to plemeno miluji a chci a mám ho, nebo ne, že....a dle toho se chovám

O mně si tady taky myslí leccos a jejich první věta je: Kolik toho asi musí sežrat, že?
No co....jenže ono některý nanynky štve, že mluvím - spíš píšu - narovinu, co na srdci, to na jazyku....a že hlavně je to pravda, a pravda, jak známo bolí

Prostě mám kavkazáka, kvůli jeho povaze, a přesto se mi líbí i povaha jiných plemen Čímž pádem pro mě jiná plemena, pořízením kavkazáka, nepřestali existovat a nezatracuji je....ony ano

Nuž a já du něco dělat.....musím vyčesat Agbíška, páč strašně líná, a pak asi zaleju trávníky a keře a stromky, neboť tady sice bude mračivo, semo tamo kdesi zahřmí, ale pršet nebude a nebude

A co tvoje malá? Už je asi o kus větší, viď?

já jsem tedka belu vykatáčovala ta dělalala jokdybych jí chtěla zabít nebo,že jí ten její kožich chci ukrást.No nevím co bych cním dělala.. Unás lilo aokonce padali kroupi tak jsem letěla ke konimjak na tom jsou,ale ty vůbec nebrali náký kroupy hlavy zabořený ve trávě nazdar

23.5.2007 19:12

charliebob napsal(a):

je tak to jsi kousek.A kde máš koníky přesněji možná okolo nich jezdim.Tady byl fakt šupec.,ale jen chvilku pak zase nic tedka tu svítí sluníško aspon poroste tráva.

maťa

23.5.2007 19:14
maťa

woldemortik napsal(a):
já jsem tedka belu vykatáčovala ta dělalala jokdybych jí chtěla zabít nebo,že jí ten její kožich chci ukrást.No nevím co bych cním dělala.. Unás lilo aokonce padali kroupi tak jsem letěla ke konimjak na tom jsou,ale ty vůbec nebrali náký kroupy hlavy zabořený ve trávě nazdar

Jééé Marti, to máš bezva koníky, že je nic nerozhází..... Tomu říkám pohoda, klídek, tabáček

Agbar na mě taky vždycky čučí, co mu to dělám, proč mu tu srst beru Sou ti pastevci naši ale hamouni, cooo ???

23.5.2007 19:17

woldemortik napsal(a):
je tak to jsi kousek.A kde máš koníky přesněji možná okolo nich jezdim.Tady byl fakt šupec.,ale jen chvilku pak zase nic tedka tu svítí sluníško aspon poroste tráva.

holky mám dotaz co říkáte na jména pro hříbátko klisnička Lara a hřebeček Bogar

maťa

23.5.2007 19:19
maťa

woldemortik napsal(a):
holky mám dotaz co říkáte na jména pro hříbátko klisnička Lara a hřebeček Bogar

Lara je hezká, Bogar se mi taky líbí....teda já to beru tak, jako u psů, je to krátké a má to písmenko R

23.5.2007 19:21

maťa napsal(a):
Lara je hezká, Bogar se mi taky líbí....teda já to beru tak, jako u psů, je to krátké a má to písmenko R

já jsem to vzala podle rodičů mamka lavina a tátá Bospar tak proto.

maťa

23.5.2007 19:53
maťa

woldemortik napsal(a):

Tak to je dobrý, taková "památka" na rodiče, to je hezké

maťa

23.5.2007 19:54
maťa

jaruska napsal(a):

Tak! Agbar je vyčesán, oškubán a uražen a jdu si ho udobřit tím, že je skoro osm, a to pejsci večeří... Na to slyší vždycky

23.5.2007 20:00

woldemortik napsal(a):

Tak jsem se konečně zase vrátila, musela jsem rychle odfrčet pryč, ale už jsem zpátky. Maťí, šestadvacet, to seš teda pěkná mladice a klidně chceš radit těm starším, no nevím nevím, to si teda dovoluješ To víš, kavkazáčci jsou za trhany a ty z něho uděláš hodného pejsáka a to nemůžeš, přece. Dyť by potom ani ty kavkazáčky neprodali, když by to byli takový hodný pejsánci. Heleď, já když nevím, tak si klidně nechám poradit od Elišky, které je 24. Že je někomu 60 neznamená, že má patent na chytrost. Bohužel spousta těch starších si myslí, že ten patent mají.

Martino, my jsme u Kameňáku.

23.5.2007 20:04

maťa napsal(a):
Tak! Agbar je vyčesán, oškubán a uražen a jdu si ho udobřit tím, že je skoro osm, a to pejsci večeří... Na to slyší vždycky

Vidíš, jaká jsi šikulka. Na ty přechytralý bábrle se můžeš...víš co? Ty jména pro koníky se mi líbí. Hlavně, že se na nich shodnete, ne jako my. Nakonec, ten náš Bobíšek bude asi Filip Bobeš el Hurab

23.5.2007 20:43

charliebob napsal(a):
Vidíš, jaká jsi šikulka. Na ty přechytralý bábrle se můžeš...víš co? Ty jména pro koníky se mi líbí. Hlavně, že se na nich shodnete, ne jako my. Nakonec, ten náš Bobíšek bude asi Filip Bobeš el Hurab

Všicí jste pryč a to je dneska fotbal a mě se nechce spát, ach jo Tady Bobíšek krásně vyplazuje jazyk, jak se učí baštit travičku, ale nevím jestli to bude na té fotce vidět.

23.5.2007 20:44

charliebob napsal(a):

tak to jefakt kousek odemě.známpár lidí o si myslí,že já jsem někdo a ty nic a tím,že je lůepší chytřejší atd.ale nakonec je sněho akorát ještě větčí blbec než jsem si myslela.ne
Tady belnka ajejí první sních to jí bylo cca 2 mesíce něco

23.5.2007 20:45

charliebob napsal(a):
Všicí jste pryč a to je dneska fotbal a mě se nechce spát, ach jo Tady Bobíšek krásně vyplazuje jazyk, jak se učí baštit travičku, ale nevím jestli to bude na té fotce vidět.

Tak jazýček vidět není, ale fakt tam je.

23.5.2007 20:49

woldemortik napsal(a):
tak to jefakt kousek odemě.známpár lidí o si myslí,že já jsem někdo a ty nic a tím,že je lůepší chytřejší atd.ale nakonec je sněho akorát ještě větčí blbec než jsem si myslela.ne

a atady belina ted(sorry za překlepy mám nootbuka apořád si nemůžu zvyknout na ten prostor před klávesnicí)

23.5.2007 20:50

woldemortik napsal(a):

Ty mláďátka jsou stejně nejkrásnější a je úplně jedno, jestli je to hříbátko, či štěnátko, nebo třeba koťátko

23.5.2007 20:52

charliebob napsal(a):
Ty mláďátka jsou stejně nejkrásnější a je úplně jedno, jestli je to hříbátko, či štěnátko, nebo třeba koťátko

to máš pravdu,ale někdy stoho vyroste obluda,ael i to má svojí krásu

23.5.2007 20:54

charliebob napsal(a):

Překlepy děláme všicí, ty se promíjí Tady se mnou Šmudlinka nemluvila.

23.5.2007 20:57

charliebob napsal(a):

Hele, to je ten pyrenejskej pejsek?

23.5.2007 21:01

charliebob napsal(a):

to dělá belina taky když jí vyčešu nebo když jí zavolám a ona má zrovna něco jinýho v plánu

23.5.2007 21:02

charliebob napsal(a):
Hele, to je ten pyrenejskej pejsek?

jj

23.5.2007 21:13

woldemortik napsal(a):
to dělá belina taky když jí vyčešu nebo když jí zavolám a ona má zrovna něco jinýho v plánu

To jsou krásní pesani, jak snáší to horko?

23.5.2007 21:19

charliebob napsal(a):

no ne moc dobře větčinou si zaleze do baráku do kuchině na lino ne jde okolo baráku po louce procházetz bažinama

23.5.2007 21:20

woldemortik napsal(a):
no ne moc dobře větčinou si zaleze do baráku do kuchině na lino ne jde okolo baráku po louce procházetz bažinama

pardom kuchyně je y ne i já debil

maťa

23.5.2007 21:22
maťa

charliebob napsal(a):

Boží, napsala jsi to dokonale o tom věku Já třeba dost vím o pejscích, žiji s nima odmalička a mám je furt doma....ale ani zdaleka nikdy nebudu vědět všechno, a tak když kolem nich něco nevím, ptám se toho, kdo to ví a nestydím se, neb nemám přec za co
Ale zase toho nevím spoustu o dalším, třeba o koníčkách toho vím strašně málo, stejně tak o hmyzu, i když v tomto už dělám menší pokroky Vím něco o kytkách, hlavně palmách, sukulentech a kaktusech, ale zase jen málo, to co mám doma

A třeba úplně tupá su na mechanický věci.....pračku jsem zkoumala skoro rok, než jsem se všechny programy naučila nazpaměť

Teda ale ty pejsci jsou krásní....a jak se s váma nebaví, to je bájo Agbíšek se teď se mnou baví, páč je kulatý po večeři

maťa

23.5.2007 21:24
maťa

jaruska napsal(a):

Ibišek to horko taky nesnáší nejlíp, zaleze na chodbu na dlaždičky, nebo leží před dveřma, máme je na sever, a tak tam nesvítí

Nejlíp to snáší Kiki, ač je černá.....té slunko nijak neva a neubírá jí ani na té její strašné hyperaktivitě

23.5.2007 21:28

maťa napsal(a):
Boží, napsala jsi to dokonale o tom věku Já třeba dost vím o pejscích, žiji s nima odmalička a mám je furt doma....ale ani zdaleka nikdy nebudu vědět všechno, a tak když kolem nich něco nevím, ptám se toho, kdo to ví a nestydím se, neb nemám přec za co
Ale zase toho nevím spoustu o dalším, třeba o koníčkách toho vím strašně málo, stejně tak o hmyzu, i když v tomto už dělám menší pokroky Vím něco o kytkách, hlavně palmách, sukulentech a kaktusech, ale zase jen málo, to co mám doma

A třeba úplně tupá su na mechanický věci.....pračku jsem zkoumala skoro rok, než jsem se všechny programy naučila nazpaměť

Teda ale ty pejsci jsou krásní....a jak se s váma nebaví, to je bájo Agbíšek se teď se mnou baví, páč je kulatý po večeři

tak to ta moje příšera zase někde lítá venku.Ta bude vypada svšude bahno po dešti o bože to bude chlupý,slintavý pochodující bahnivá koule už se fakt moc těším tady když jsme ji přivezly cca dva dny po příjezdu

maťa

23.5.2007 21:37
maťa

jaruska napsal(a):

Krásná fotečka malušké Belušky Jsou tak krásní a tak rychle rostou

Tak děti, já frčím do vany a ohřát Míťovi véču, a pak ještě vyklopýtám s psiskama ven, už je celkem chladněji

Mějte krásný večer

23.5.2007 21:37

maťa napsal(a):
Ibišek to horko taky nesnáší nejlíp, zaleze na chodbu na dlaždičky, nebo leží před dveřma, máme je na sever, a tak tam nesvítí

Nejlíp to snáší Kiki, ač je černá.....té slunko nijak neva a neubírá jí ani na té její strašné hyperaktivitě

No, já taky dost špatně snáším horko a to nemám ty jejich hlupyska. Tak to já těm pejskům a sobecky i sobě přeju, aby už se konečně ochladilo. Bohužel nám zatím nic takového nehlásí. Mati, vy ale máte přece ten bazének. Už se koupáš s pesánkama?

23.5.2007 21:38

maťa napsal(a):
Krásná fotečka malušké Belušky Jsou tak krásní a tak rychle rostou

Tak děti, já frčím do vany a ohřát Míťovi véču, a pak ještě vyklopýtám s psiskama ven, už je celkem chladněji

Mějte krásný večer

Ahoj, taky přeji krásný večer.

23.5.2007 21:40

charliebob napsal(a):
Ahoj, taky přeji krásný večer.

Nějak mě to pořád vyhazuje z iFauny, tak jdu do hajan, mějte se krásně, pohodově.

23.5.2007 21:42

charliebob napsal(a):
Nějak mě to pořád vyhazuje z iFauny, tak jdu do hajan, mějte se krásně, pohodově.

zdarec a dobrou noc

23.5.2007 21:56

woldemortik napsal(a):
zdarec a dobrou noc

tedka mi ta potvora zblila celej pokoj a aještě kousek kuchyně těsně předtim než vběhla do verandy apak ven no asi něco špatno sežrala nebo se spíše přežrala

23.5.2007 22:21

woldemortik napsal(a):
tedka mi ta potvora zblila celej pokoj a aještě kousek kuchyně těsně předtim než vběhla do verandy apak ven no asi něco špatno sežrala nebo se spíše přežrala

Ahoj ,tak po dvou dnech našeho fofrnetu jsem tu,je tady celá řada nového čtení tak než se pročtu bude ráno.

Přidejte reakci

Přidat smajlík