Rada starších nejen koňáků 112 :-)

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
25.5.2007 19:39

jackie napsal(a):
Jupííí, ať to frčíííí!!!

Tady pohoda našich chlapáků na nově otevřené pastvině...

25.5.2007 19:39

jackie napsal(a):

Už jsou parta, nedají bez sebe ani ránu.

25.5.2007 19:41

jackie napsal(a):

Lidi, a tohle se mi z Buráka stalo za 10 dní neježdění... místo koně mám kouli... uffff!!!

25.5.2007 19:41

jackie napsal(a):

25.5.2007 19:42

jackie napsal(a):
Jupííí, ať to frčíííí!!!

Fakt tu nikdo nejste? Nebo už jsem vás těma fotkama všechny otrávila????

25.5.2007 19:43

jackie napsal(a):
Jupííí, ať to frčíííí!!!

25.5.2007 19:44

jackie napsal(a):
Jupííí, ať to frčíííí!!!

Tady Angie...

25.5.2007 19:45

jackie napsal(a):
Jupííí, ať to frčíííí!!!

A s kámošem

25.5.2007 19:45

jackie napsal(a):
Jupííí, ať to frčíííí!!!

Velcí přátelé... když se zrovna nervou

25.5.2007 19:46

jackie napsal(a):
Jupííí, ať to frčíííí!!!

25.5.2007 19:47

jackie napsal(a):
Jupííí, ať to frčíííí!!!

ještě škebličky...
... a končím!!! KOnečně, co?

25.5.2007 19:55

jackie napsal(a):
Jupííí, ať to frčíííí!!!

Jééé,Janíí,to je ale torpéééédóóó ten Vilík!!!Hele,není on náááhodou dostihovej???
Já dneska s Bobíškem zažila,jak je kráásný,když koníček není zkaženej a človíčkovi věří!!!Jééé,on je tak milej,sladkej!Ale kdybyste ho,holky,viděly,jak vypadal po tom dvouminutovým dešti,to jsem myšlela,že špatně vidím,jak byl nabalenej bahnem,to byl děěěs!!Ale za chvíli jsem mu to tedy odpustila!
No dávala jsem mu seno ke zdi,tam je trošku na kopečku,ale při tý zdi soused občas něčím bouchne nebo tam řvou ty jeho perličky,tak tam Bobeš pro to seno si nechtěl jít,celej den tam leželo netknutý,přesto,že o něm věděl,ale nebyl si jistý.Tak jsem ho hezky vzala kvečeru na ohlávku,lano a hezky jsem ho hladila po celém těle,a pak,když už jsem viděla,že je v pohodě,tak jsem ho maličko,ale opravdu maličko přitáhla tím směrem k sobě a k té kopičce sena.Chviličku tlaku odolával,ale opravdu jen lehce,a za chviličku udělal ten první krůček.Přestala jsem s tlakem a zase jsem kráásně hladila,to úplně miluje,úplně si to vychutnává.No a to už byl u té kopičky a ládoval se jako divej.No a taky se kráásně leknul,ale fakt tak krásně,že se mu jen podlomily kolínka,ale nikam neletěl ani o tom neuvažoval!!!Kééž by to vydrželo!!!!Pak si ho tam přišla pomuchlat i Jaruška,objevily jsme na jeho čele 5 bílých chlupů!!A čelo má jak kladrubák,ono to není vidět pod tou hřívou,ale má trochu lu lebulku vyboulenou.Ale fotyho přístroj pořád nejde,tak až mi ho spravěj,tak fotnu!!!!

25.5.2007 20:12

jaruska napsal(a):
Jééé,Janíí,to je ale torpéééédóóó ten Vilík!!!Hele,není on náááhodou dostihovej???
Já dneska s Bobíškem zažila,jak je kráásný,když koníček není zkaženej a človíčkovi věří!!!Jééé,on je tak milej,sladkej!Ale kdybyste ho,holky,viděly,jak vypadal po tom dvouminutovým dešti,to jsem myšlela,že špatně vidím,jak byl nabalenej bahnem,to byl děěěs!!Ale za chvíli jsem mu to tedy odpustila!
No dávala jsem mu seno ke zdi,tam je trošku na kopečku,ale při tý zdi soused občas něčím bouchne nebo tam řvou ty jeho perličky,tak tam Bobeš pro to seno si nechtěl jít,celej den tam leželo netknutý,přesto,že o něm věděl,ale nebyl si jistý.Tak jsem ho hezky vzala kvečeru na ohlávku,lano a hezky jsem ho hladila po celém těle,a pak,když už jsem viděla,že je v pohodě,tak jsem ho maličko,ale opravdu maličko přitáhla tím směrem k sobě a k té kopičce sena.Chviličku tlaku odolával,ale opravdu jen lehce,a za chviličku udělal ten první krůček.Přestala jsem s tlakem a zase jsem kráásně hladila,to úplně miluje,úplně si to vychutnává.No a to už byl u té kopičky a ládoval se jako divej.No a taky se kráásně leknul,ale fakt tak krásně,že se mu jen podlomily kolínka,ale nikam neletěl ani o tom neuvažoval!!!Kééž by to vydrželo!!!!Pak si ho tam přišla pomuchlat i Jaruška,objevily jsme na jeho čele 5 bílých chlupů!!A čelo má jak kladrubák,ono to není vidět pod tou hřívou,ale má trochu lu lebulku vyboulenou.Ale fotyho přístroj pořád nejde,tak až mi ho spravěj,tak fotnu!!!!

Jééé,tééééda,Buráček se spravil teda hezky,jen co je prauda!!!!No dělá si zásoby na zimu,že????

maťa

25.5.2007 20:39
maťa

jackie napsal(a):
Jupííí, ať to frčíííí!!!

Teda Janííí, to jsou úžasné fotečky a vůbec by mi nevadilo, kdybys jima zaplácla jednu celou radu
Villík je nějakej saharskej typ??? Že mu to dusno tolik dodává energie, víš??? Ale je krásně osvalenej, je to na něm hrozně vidět, vždy, když dáš nové fotky, tak má zas o pár tun svalů navíc
A Buráček je úúúžasně kulatý.....úplná tomilka

Jarčí, tak Bobeš je takové šikulka, joooo??? To je skvělý....budete si, myslím rozumět, že?

Holky, já teď četla to o tom Barbarovi, hledala o něm i něco na netu, a je to úplně hrůza...sem si hezky pořvala Jen nechápu, že se mu takhle na rovince zlomí noha? To je nějaký nestabilní, není??? Čím to???
A když si představím, kolik koní nemá tak hodné majitele, a kdoví jak dlouho trpí.....a jak nakonec skončí....v bolestech.....v trápení.....je mi do breku....broučci malincí

Vaši koníčci si můžou podát kopýtka, že mají paničky klidné, rozumné, bez závodního šílenství

maťa

25.5.2007 20:43
maťa

jackie napsal(a):
Jupííí, ať to frčíííí!!!

Tady jsem nafotila miliardy čerstvě vylíhnutých maluškých pavoučků křižáka pruhovaného Pravá velikost byla jak špendlíková hlavička Můj zlatej foťáček ale udělal tyhle bájo fotky....

....a tady se to zas určo vloží úplně hnusné....

maťa

25.5.2007 20:43
maťa

jackie napsal(a):
Jupííí, ať to frčíííí!!!

No jo, je to hnusné.....

maťa

25.5.2007 20:44
maťa

jackie napsal(a):
Jupííí, ať to frčíííí!!!

Poslední pokus....a marný samo....

maťa

25.5.2007 20:46
maťa

jackie napsal(a):
Jupííí, ať to frčíííí!!!

No nic....pokusím se o kytí....Hvozdík, aneb Tlamička....říkám tomu Tlamičky, páč to JSOU tlamičky

maťa

25.5.2007 20:46
maťa

jackie napsal(a):
Jupííí, ať to frčíííí!!!

Žlutá Tlamička

maťa

25.5.2007 20:47
maťa

jackie napsal(a):
Jupííí, ať to frčíííí!!!

Chrpa

maťa

25.5.2007 20:48
maťa

maťa napsal(a):
Chrpa

A dost....snad abych ty fotky zmenšila tak na 100x100, jinak fakt stojí za hááá

Tak tadyk se mračí, ale nevěřím ničemu Nejspíš to dopadne, jak u tebe Janííí

Tady nikdo nésté?????

maťa

25.5.2007 20:51
maťa

jackie napsal(a):
Jupííí, ať to frčíííí!!!

Zmenšila sem Chrpu.....300x200 ....

maťa

25.5.2007 20:51
maťa

maťa napsal(a):

Ha!!! Kvalitka o něco málo lepčíííí Takže bezvááááá

25.5.2007 21:49

maťa napsal(a):
Ha!!! Kvalitka o něco málo lepčíííí Takže bezvááááá

No tada bando to je rychlost člověk tu není cel den a už je tad y další nová diskuze.Zítrta jedu na závody do třeboně jdu tam dělat pořadatele a rozhodčího tak jsem zvědavá jak to dopadne.Nebojte beru si sebou foták tak sem pak dám náké supr fotky teda jestly se mi náké povedou.Jo ještě musím Zavolat kováře lavina si ulomila kus kopyta má tam pěknou díru když jsem to viděla málem jsem se rozbrečela.

25.5.2007 22:11

maťa napsal(a):

Jéé,máti,já ty pavoučky vidím,to je dobrý,ne???Tak vidíš,Ty se to naučíš,ale pak si toho koňa mušíš koupit,abychom obdivovaly Tvého Shirského hřebce!!!!
Holkýýý,tak mě se fotyho přístroj zase zmátořil a fotí,huráááááá!!!!!

25.5.2007 22:14

jaruska napsal(a):
Jéé,máti,já ty pavoučky vidím,to je dobrý,ne???Tak vidíš,Ty se to naučíš,ale pak si toho koňa mušíš koupit,abychom obdivovaly Tvého Shirského hřebce!!!!
Holkýýý,tak mě se fotyho přístroj zase zmátořil a fotí,huráááááá!!!!!

Tady včera vykulená Kačenka,tak moc jí překvapil Bobeš!!!!!

25.5.2007 22:16

jaruska napsal(a):
Tady včera vykulená Kačenka,tak moc jí překvapil Bobeš!!!!!

Ještě jednu drbací a už jdu do peřinek!
Jakpak asi Boženka vozila dneska dětičky?Bylo hrozný vedro a dusno,tak snad to všichni přežili ve zdraví!!!!!

25.5.2007 22:18

jaruska napsal(a):
Ještě jednu drbací a už jdu do peřinek!
Jakpak asi Boženka vozila dneska dětičky?Bylo hrozný vedro a dusno,tak snad to všichni přežili ve zdraví!!!!!

No,tak tady je ta drbací,hihi!!

maťa

25.5.2007 22:20
maťa

jaruska napsal(a):
No,tak tady je ta drbací,hihi!!

Bezva fotečky Jarčííí A super, že foťák ti vychladnul a už fachá Tak foť foť.....než ti zasejc zahicuje

Jooo na Shírana já si ještě posečkááám....aby měl krásné a jisté zázemí, a hlavně na celičký dlouhý živůtek....ale zas to pak asi bude stát za to

Du též do hajan....zétra máme hoňkúúúúú---- Dobrouuuuu

26.5.2007 06:46

maťa napsal(a):
Bezva fotečky Jarčííí A super, že foťák ti vychladnul a už fachá Tak foť foť.....než ti zasejc zahicuje

Jooo na Shírana já si ještě posečkááám....aby měl krásné a jisté zázemí, a hlavně na celičký dlouhý živůtek....ale zas to pak asi bude stát za to

Dobré ránko všem
No Jani nádhernýýýýý fotky.Vilda běžící,skákácí,lítací.............supéron je teda éro a čuprovééééj koník..Foťáček bude asi taky bezvadnej,viď?U nás včera taky všichni koně jen postávali ve stínu a něco jako pohyb ,jim byl úplně cizí.
A co jinak už Ti je líp?
Jo a taky jsem včera nafotila Mourinku.........to když si zase přišla pro svoji dávku krmení a pro pohlazení.

26.5.2007 06:48

nerda napsal(a):
Dobré ránko všem
No Jani nádhernýýýýý fotky.Vilda běžící,skákácí,lítací.............supéron je teda éro a čuprovééééj koník..Foťáček bude asi taky bezvadnej,viď?U nás včera taky všichni koně jen postávali ve stínu a něco jako pohyb ,jim byl úplně cizí.
A co jinak už Ti je líp?
Jo a taky jsem včera nafotila Mourinku.........to když si zase přišla pro svoji dávku krmení a pro pohlazení.

A ten Buráček se Ti teda opravdu spravil.....hahaTa fotka ze předu,tak ta nemá chybu

26.5.2007 06:51

maťa napsal(a):

Jo,jo,Máti,moc by Ti slušel,jsou to moc krásní a vznešení koně,třeba by pak přesedlal i Míťa!!!!!!!
Tady máte vzorek,jak včera vypadal Bobíš.Tohle je focený teď ráno,takže už tak špinavej není.A strašně krásně blbne s vodou v kýbli,hezky jí tam tou tlaminkou promixuje,to je švanda ho pozorovat.Dneska už šel ke kopičce u zdi úplně v pohodě,už se tam nebál jít.
Tak co,jak jste všichni přežili bouřky?Tady nespadlo vůbec nic,ale hnalo se to od nás dál a tam byly vidět šíílený blesky,to muselo být hrozný!!

maťa napsal(a):

Přeji krásné dobré ráno. Téda, vy jste se zase včera rozjeli. To jeden nemá šanci všechno stihnout. Takže volejbal hrajete. Taky jsem na střední škole hrála, jejda, když si vzpomenu na ty otočené palečky do protisměru, jau jau, ještě teď mě bolí.

Také jste stihli domluvit setkání, to by bylo supeeer, taky se hlásím. A jak že jste nás to nazvali, Jehokoňisti, či tak nějak, to je taky dobrý.

Jaruško, ty dětičky budeme vozit dneska, včera jsme se jeli podívat, jak dětičky tancují a potom jsme jeli pro kozénky. Jsou to dva kozlíci, se jmény jsme neměli problém, budou to Pat a Mat. Zatím je mám vyfocené, jen jak jsme je vezli, později je vyfotím v celé jejich kráse.

nerda napsal(a):
A ten Buráček se Ti teda opravdu spravil.....hahaTa fotka ze předu,tak ta nemá chybu

A ještě jednu mazlicí a dost......dám se taky nějaké koníky.

26.5.2007 06:55

nerda napsal(a):
Dobré ránko všem
A co jinak už Ti je líp?

Ahoj holkýý! Tak je mi dneska hůř než včera... vůbec z toho nemám radost, ale klika, že jsem aspoň bez teploty. Za chvíli jedu ke koním, Vilíkovi namazat tu odřenou a oteklou nožičku.... vůbecnevím, z čeho to má, ale nejspíš z potyček s Tuldou nebo možná ho máma přišlápla a jak mu jela po noze, tak ho to odřelo... Zkusím to dneska vyfotit... Ale není to nic strašnýho, jen budu klidnější, když mu na ten otok máznu kostiválek.
Iví, hezká číča, jsem zvědavá, co vám donese za koťata... a hlavně, kolik jich bude
Jarú, co ten foťák, fakt do opravy???

26.5.2007 06:55

charliebob napsal(a):
Přeji krásné dobré ráno. Téda, vy jste se zase včera rozjeli. To jeden nemá šanci všechno stihnout. Takže volejbal hrajete. Taky jsem na střední škole hrála, jejda, když si vzpomenu na ty otočené palečky do protisměru, jau jau, ještě teď mě bolí.

Také jste stihli domluvit setkání, to by bylo supeeer, taky se hlásím. A jak že jste nás to nazvali, Jehokoňisti, či tak nějak, to je taky dobrý.

Jaruško, ty dětičky budeme vozit dneska, včera jsme se jeli podívat, jak dětičky tancují a potom jsme jeli pro kozénky. Jsou to dva kozlíci, se jmény jsme neměli problém, budou to Pat a Mat. Zatím je mám vyfocené, jen jak jsme je vezli, později je vyfotím v celé jejich kráse.

Jéé,ahoj Boženko,no taky volejbalista??Teda holky,až se setkáme,tak musíme dát přátelský zápas!!Boží,hraju s tebou,budeme taková stará garda a rozbijem na cucky ty mladý Radnicéé,joo?
Jaruška s Bobíškem.

26.5.2007 06:59

jaruska napsal(a):
Jéé,ahoj Boženko,no taky volejbalista??Teda holky,až se setkáme,tak musíme dát přátelský zápas!!Boží,hraju s tebou,budeme taková stará garda a rozbijem na cucky ty mladý Radnicéé,joo?
Jaruška s Bobíškem.

Nééé, tak koukám, že fotyho přístroj se umoudřil!!! Supééér!!!

26.5.2007 06:59

charliebob napsal(a):

No u nás Jaru taky nespadla ani kapka....ani kapičiččičička.A to ani minule,jak byly ty bouřky a lijáky.Nás se to tady úplně vyhýbá.Ještě minule říkali,jak hodně byly zasaženy Východní čechy ,přímo Ústeckoorlicko a u nás zase nic.Ani kapka.
Jinak Bobšovi to šlušíííííííAsi bude válející,tak aspoň nebude Nera sama a budeme pak soutěžit o většího bahňáka

26.5.2007 07:02

nerda napsal(a):
No u nás Jaru taky nespadla ani kapka....ani kapičiččičička.A to ani minule,jak byly ty bouřky a lijáky.Nás se to tady úplně vyhýbá.Ještě minule říkali,jak hodně byly zasaženy Východní čechy ,přímo Ústeckoorlicko a u nás zase nic.Ani kapka.
Jinak Bobšovi to šlušíííííííAsi bude válející,tak aspoň nebude Nera sama a budeme pak soutěžit o většího bahňáka

Hahaha ,Jaru včera jsme fotili stejný fotky...Koně a dětičky

26.5.2007 07:04

jaruska napsal(a):
Jaruška s Bobíškem.

Jaruš, to si piš, že je rozcupujeme.

Jsem se chtěla zeptat, kdyže bude mít Buráček hříbátko?

Ukážu vám, jak jsme vezli Pata a Mata. Byli hodní, po chvilce jízdy si lehli a spokojeně v autě spinkali. Tady jsme zastavili nakoupit, já je hlídala v autě, aby mohli mít otevřené větrací okýnko, naštěstí také pršelo, takže byli v pohodě.

26.5.2007 07:07

jackie napsal(a):
Nééé, tak koukám, že fotyho přístroj se umoudřil!!! Supééér!!!

Jojo,přístroj dostal rozum,ani nevím,čím to bylo,jestli byl opravdu přehřátej nebo jestli to bylo baterkou.Ale fakt je,že na tom sluníčku blbnout začal.
Jejda,Janí,Vilík je zraněnej?No možná se s Tuldou kopali,to víš,tomu se nedá zabránit.Ale přeju,aby to nebylo nic vážného a silný Vilda se z toho brzo vylíže,uvidíš!!!
Bobíšku,nechceš zrovna tohle stýblo?????

26.5.2007 07:09

nerda napsal(a):

Jaruško, Bobíšek je prasátko, že?

Fotečky dětiček budu mít dneska, když nepřijde nějakej lijavec. Je pravda, že jsme čekali na déšť jak na smilování boží, ale ty kroupy a lijáky si tam můžou zůstat.

Co mají kozlíky, mají také krásné oslátka. Teď jsou nádherně plyšové.

26.5.2007 07:10

nerda napsal(a):

Já hraju s Váma..........taky mi ten volejbal trošku chybí,to byla jediná míčová hra ,která mě bavila.....ještě nedávno jsme si chodili trošku zahrát.
Bóži a Tobě je kolik?Asi jsi to tu už psala,ale.....to víš ,nedá se to všechno zaregistrovat.
No to jsem taky zvědavá Jani kolik těch koťátek bude....................no, ale dvě cestujou do Berouna,tak ono to půjde

26.5.2007 07:10

charliebob napsal(a):

Fotečky dětiček budu mít dneska, když nepřijde nějakej lijavec. Je pravda, že jsme čekali na déšť jak na smilování boží, ale ty kroupy a lijáky si tam můžou zůstat.

Ještě jedna krásná plyšanda.

26.5.2007 07:13

nerda napsal(a):
Já hraju s Váma..........taky mi ten volejbal trošku chybí,to byla jediná míčová hra ,která mě bavila.....ještě nedávno jsme si chodili trošku zahrát.
Bóži a Tobě je kolik?Asi jsi to tu už psala,ale.....to víš ,nedá se to všechno zaregistrovat.
No to jsem taky zvědavá Jani kolik těch koťátek bude....................no, ale dvě cestujou do Berouna,tak ono to půjde

Také mají úžasného trhače. Jo a mě už letos bude sedmatřicet, už su proti vám stará gréca.

26.5.2007 07:16

charliebob napsal(a):
Také mají úžasného trhače. Jo a mě už letos bude sedmatřicet, už su proti vám stará gréca.

Pro srovnání, jak jsou trhačové velcí, ještě s Emilkovou nohou. Já sem tu na Radě asi skoro nejstarší, nejsem? To byste vy mladíčci, mohli být na mě hodní a setkání uděláme u nás, což. Papáníčka nám tady běhá dostatek.

26.5.2007 07:17

charliebob napsal(a):

Mě je 33,takže jsme pořád "skorojuniorky"haha a žádný gréci.Vždyť víš,že stárnou děti a my jenom zrajem,ne?

Tady odpočívající koně ve stínu......a nějaký pohyb......ani náznakem.

26.5.2007 07:17

nerda napsal(a):

Jééé,Božííí,ty jsou božíííí,kozlíci strakamakatýý!!!!Kamarádka z Jivna mívala kozlíka,takovej ten hajzlík malej,a jak ho všude tahali,tak ho měli i u nás na návštěvě a kozel pak usnul venku na křesle a jak byla tma,tak já jsem si milýho kozla nevšimla a chudáka jsem ho zasedla!!To si nedovedete představit,jak jsem se lekla,když jsem si tam hezky dřepla a kozel začal ječet a mečet jako divej,no děěěěs!!!Naštěstí jsem mu neublížila,takže od tý doby vždycky radši potmě na křesla šahám,co kdyby tam zase spal kožel,že jo??
Jojo,Ivčo,děti a koně je moc hezké téma,já to strašně ráda fotím,vyhraju si u toho.Tady zrovna chce Bobíčšukradnout Jarušce tkaničky od tepláků,aby tam Jaruška běhala bez kalhot!!!
Denče to s Nerdou moooc sluší!!!!!!!

26.5.2007 07:21

charliebob napsal(a):

Jéé,Božíí,to by bylo skvělý to setkání u Tebe,já bych to brala!!!!!Boženko,a nejstarší jsem,zatím,božuhel já.....Ivčo,tak Ty hraješ s náma za starou gardu,jo????
Holky,já včera propásla i toho Váňu,sakra,nevíte,kdy to opakujou???

26.5.2007 07:23

nerda napsal(a):
Mě je 33,takže jsme pořád "skorojuniorky"haha a žádný gréci.Vždyť víš,že stárnou děti a my jenom zrajem,ne?

Tady odpočívající koně ve stínu......a nějaký pohyb......ani náznakem.

"Když se zamiluje kůůůůůň"......
No nic ,já se loučím.Jedu S Denďou na vítání občánků.......bude tam zpívat.......vybrali si jí ze školy a je stráááášně nadšená.......asi bude po mě ,taky nemusím tyhle veřejný akce.

26.5.2007 07:24

jaruska napsal(a):
Jééé,Božííí,ty jsou božíííí,kozlíci strakamakatýý!!!!Kamarádka z Jivna mívala kozlíka,takovej ten hajzlík malej,a jak ho všude tahali,tak ho měli i u nás na návštěvě a kozel pak usnul venku na křesle a jak byla tma,tak já jsem si milýho kozla nevšimla a chudáka jsem ho zasedla!!To si nedovedete představit,jak jsem se lekla,když jsem si tam hezky dřepla a kozel začal ječet a mečet jako divej,no děěěěs!!!Naštěstí jsem mu neublížila,takže od tý doby vždycky radši potmě na křesla šahám,co kdyby tam zase spal kožel,že jo??
Jojo,Ivčo,děti a koně je moc hezké téma,já to strašně ráda fotím,vyhraju si u toho.Tady zrovna chce Bobíčšukradnout Jarušce tkaničky od tepláků,aby tam Jaruška běhala bez kalhot!!!
Denče to s Nerdou moooc sluší!!!!!!!

Ivi, to jsem moc ráda, že teprve zraju. Jaruško, dokážu si živě představit, co to bylo za čóro móro, když si zasedla kozla. Mě stačí, když potmě šátrám pro něco ve stáji a omylem našátrám našeho černého kocoura. Nebo když jen tak po tmě čučíme, kde asi jsou ty naši koňouši a on naprosto potichočku přijde po ohradě a šahne na mě tou svou pacinou, že si na mě vleze. To nadskakuju metr vysoko a hrozně zaječim.

Jo a Bobíška s maminou nezavíráme už ani na noc do přístřešku. Ohradník už respektuje, tak snad to bude v pohodě.

26.5.2007 07:26

charliebob napsal(a):

Jéé,oslátka jsou opravdu nááádhernýýý,já jsem ještě úplně malé osle neviděla,to muší bejt nááádherný!!!!
Boženko,tak ať Vám to vožení dětiček hezky dopadne,ať se nikomu nic nestane a ať Vám přeje počasíčko!!!!!!

26.5.2007 07:27

charliebob napsal(a):
Ivi, to jsem moc ráda, že teprve zraju. Jaruško, dokážu si živě představit, co to bylo za čóro móro, když si zasedla kozla. Mě stačí, když potmě šátrám pro něco ve stáji a omylem našátrám našeho černého kocoura. Nebo když jen tak po tmě čučíme, kde asi jsou ty naši koňouši a on naprosto potichočku přijde po ohradě a šahne na mě tou svou pacinou, že si na mě vleze. To nadskakuju metr vysoko a hrozně zaječim.

Jo a Bobíška s maminou nezavíráme už ani na noc do přístřešku. Ohradník už respektuje, tak snad to bude v pohodě.

Toho Váňu jsem napůl prospala, nějak si nedovedu představit sebe, jak po těch jeho pádech a zlomeninách, lezu zpátky na koně....On je prostě nezmar.....
Píšou, že repríza má být 29.5. ve 14.25h.

26.5.2007 07:29

charliebob napsal(a):

Jasně že hraju s Váma.......to bude mač!!!!
Dík Jaru.Jarušce to tam taky s Bobíškem sluší.....fakt skoro stejný fotky...haha..........taky ráda fotím koně a děti,oni jsou strašně přirozený.

26.5.2007 07:30

charliebob napsal(a):
Toho Váňu jsem napůl prospala, nějak si nedovedu představit sebe, jak po těch jeho pádech a zlomeninách, lezu zpátky na koně....On je prostě nezmar.....

Jaruško, a proč bohužel, četlas to néééé, my přece teprve zrajeme.
Tak a už musím jít uklízet a vařit, aby bylo vše hotovo a mohli jsme frčet za dětičkama. Občas juknu, ale jestli to rozjedete jako včera, tak stejně nemám šanci stíhat.

26.5.2007 07:32

charliebob napsal(a):

Janíí,jakto,že je Ti hůůůř,teda,to je pech,viď,tak náádherný počasí a Ty stůněš,ach jooo!!!Buráček se asi diví,že nikam nejde,co?
Jéé,Boží,to je sqělý,že Bobíška už necháváte veňkuuu,to je príma,mrňousek aspoň bude otužen po těle a otužen výchovou stádovou!!!!

26.5.2007 07:34

jaruska napsal(a):
Jéé,oslátka jsou opravdu nááádhernýýý,já jsem ještě úplně malé osle neviděla,to muší bejt nááádherný!!!!
Boženko,tak ať Vám to vožení dětiček hezky dopadne,ať se nikomu nic nestane a ať Vám přeje počasíčko!!!!!!

Jaruško, to bude v pohodě. Ti naši koníci žerou cizí lidi jenom, když tam nejsme a to jenom ti huclíci. Když jsme s nima, tak jsou naprosto bezproblémoví a spokojení. Jezdíme takhle vozit dětičky, co máme koníčky a zatím vždy proběhlo bez jedinného maličkého zranění.

26.5.2007 07:36

jaruska napsal(a):
Janíí,jakto,že je Ti hůůůř,teda,to je pech,viď,tak náádherný počasí a Ty stůněš,ach jooo!!!Buráček se asi diví,že nikam nejde,co?
Jéé,Boží,to je sqělý,že Bobíška už necháváte veňkuuu,to je príma,mrňousek aspoň bude otužen po těle a otužen výchovou stádovou!!!!

Nebo bude stádo otuženo a utuženo výchovou Bobíškovou Zatím to tak je.

26.5.2007 07:39

charliebob napsal(a):

Boženko,moc děkuju,tak to už si napíšu do kalendáře,abych to zase neprošvihla!
Jo,Boží,já tedy jsem už uzrála,a víš,jak se to říká-až to uzraje,tak to upadne,takže doufám,že neupadnu zrovna dneska,hihi!!!!
Ivčo,máš asi špatně zavázanej ten uzel na tý ohlávce,toho já si všimnu hned,hihi,taky jsem to dřív vázala,jak se dalo,protože jsem neuměla ten užel,ale pak jsem se ho naučila.Ale je fakt,že Ty to máš na kobče na pravý straně,tý brďo,já jsem zvyklá to motat z leva,tak ani nevím,jestli bych to zprava zavázala...
Holky,já pádím,večer sem dám fotušky,ahoooj!!!!

26.5.2007 08:07

charliebob napsal(a):
Nebo bude stádo otuženo a utuženo výchovou Bobíškovou Zatím to tak je.

Ahoj Raďáci,

tak dneska jsem zase o ten jeden rok starší, holky to to utíká, nedávno jsem šla teprve do školy !!!

Jani, už je ti líp? a Jaruško jak si Bibík zvyká v novém stádě?

K nám ještě nevím přesně kdy dorazí 2 nový (starý známí) koně, přijede k nám zase Jesiky a Sheidr mamča s dcerou a vlastně jejich sestrou, tak pak nafotím a dám na radu

26.5.2007 08:29

dolinka napsal(a):
Ahoj Raďáci,

tak dneska jsem zase o ten jeden rok starší, holky to to utíká, nedávno jsem šla teprve do školy !!!

Jani, už je ti líp? a Jaruško jak si Bibík zvyká v novém stádě?

K nám ještě nevím přesně kdy dorazí 2 nový (starý známí) koně, přijede k nám zase Jesiky a Sheidr mamča s dcerou a vlastně jejich sestrou, tak pak nafotím a dám na radu

Leni, tak to přeji vše nejlepší, hodně štěstíčka, lásky, pohodičky a ať seTi splní všechna Tvoje tajná přání.

26.5.2007 08:42

charliebob napsal(a):
Leni, tak to přeji vše nejlepší, hodně štěstíčka, lásky, pohodičky a ať seTi splní všechna Tvoje tajná přání.

Boží děkuju!

Tak razítě dneska někam s koníkama, já chci jít dneska do rybníka, tak snad to počasí vydží, hlásí bouřky a kroupy

26.5.2007 08:57

dolinka napsal(a):
Boží děkuju!

Tak razítě dneska někam s koníkama, já chci jít dneska do rybníka, tak snad to počasí vydží, hlásí bouřky a kroupy

My dneska vozíme dětičky na tom dětském dni, tak taky doufáme, že počasí vydrží. Emil byl teď se Standou v rybníce, tak si moc libuje, že se příjemně osvěžili.

Na té růžičce jsou malí andělíčci pro štěstíčko

26.5.2007 09:09

charliebob napsal(a):
My dneska vozíme dětičky na tom dětském dni, tak taky doufáme, že počasí vydrží. Emil byl teď se Standou v rybníce, tak si moc libuje, že se příjemně osvěžili.

Na té růžičce jsou malí andělíčci pro štěstíčko

tak to je hezké, my jsme minulej rok byli n atakové akci akorád to bylo pro postižené děti, no první půl hodky to bylo pro mě osobně strašně než jsem si zvykla, ale bylo to super děti měli vekou radost a koníci byli skvělí, hlavně Bilda, v té době mu bylo něco přes tři roky, a byl vlasně čerstvě obsednutý a převychovaný od původní majitelky a byl super, hodne a velice opatrnej jako by věděl že nesmí nic udělat, jeden klučina si vždy stoupnul za zadk na něj si položil hlavu a držel se ho za slabiny, a holky Bildík stál ani se nehul aby mu něco neudělal! Měla jsem z něho radost. Tak si to taky pěkně užijte.

Jo a děkuji za ružičku a hlavně za andělíčky pro štěstí

26.5.2007 09:18

dolinka napsal(a):
tak to je hezké, my jsme minulej rok byli n atakové akci akorád to bylo pro postižené děti, no první půl hodky to bylo pro mě osobně strašně než jsem si zvykla, ale bylo to super děti měli vekou radost a koníci byli skvělí, hlavně Bilda, v té době mu bylo něco přes tři roky, a byl vlasně čerstvě obsednutý a převychovaný od původní majitelky a byl super, hodne a velice opatrnej jako by věděl že nesmí nic udělat, jeden klučina si vždy stoupnul za zadk na něj si položil hlavu a držel se ho za slabiny, a holky Bildík stál ani se nehul aby mu něco neudělal! Měla jsem z něho radost. Tak si to taky pěkně užijte.

Jo a děkuji za ružičku a hlavně za andělíčky pro štěstí

To víš, že vždycky taky trochu trnu, zda to bude všechno v pohodě. Pořád jsou to jenom zvířata a u malých dětí taky jeden nikdy neví, co udělají.

Alespoň se tyhle akce snažím využít k tomu, že se snažím dětem vysvětlit, aby nikdy samy nechodily ke koníčkům, když jsou někde v ohradě, že se vždycky musí dovolit, protože koníček, který je s páníčkem hodný, může být v ohradě divoký a může jim ublížit. Tak snad to alespoň na někoho zabere.

26.5.2007 09:51

charliebob napsal(a):
To víš, že vždycky taky trochu trnu, zda to bude všechno v pohodě. Pořád jsou to jenom zvířata a u malých dětí taky jeden nikdy neví, co udělají.

Alespoň se tyhle akce snažím využít k tomu, že se snažím dětem vysvětlit, aby nikdy samy nechodily ke koníčkům, když jsou někde v ohradě, že se vždycky musí dovolit, protože koníček, který je s páníčkem hodný, může být v ohradě divoký a může jim ublížit. Tak snad to alespoň na někoho zabere.

Boží to děláš dobře, aspon ty děti někdy jsou víc informovaní a mají v tomhle ohledu více informací než jejich rodiče. Nejlepší je když cizí lidi nám lezou do ohrady ke koním aby si j epohladili a berou s sebou malinakté děti a navíc když ještě mají na začátku ceduli že v ohradě je plemenej bejk, to by mě kleplo, a ještě když jim něco řeknu tak jsou drzí a dotčení že je vyháním z našeho pozemnku kde nemají co dělat, a nedej bože kdyby se jim něco stalo tak se pak na tobě budou hojit celej život!

posílám pár foteček QH co jsem našla na internetu na prodej, jen kdyby ta doprava z té ameriky nestála takovej balík, to bych si hned nějakého toho koníčka přivezla

26.5.2007 09:52

dolinka napsal(a):
Boží to děláš dobře, aspon ty děti někdy jsou víc informovaní a mají v tomhle ohledu více informací než jejich rodiče. Nejlepší je když cizí lidi nám lezou do ohrady ke koním aby si j epohladili a berou s sebou malinakté děti a navíc když ještě mají na začátku ceduli že v ohradě je plemenej bejk, to by mě kleplo, a ještě když jim něco řeknu tak jsou drzí a dotčení že je vyháním z našeho pozemnku kde nemají co dělat, a nedej bože kdyby se jim něco stalo tak se pak na tobě budou hojit celej život!

posílám pár foteček QH co jsem našla na internetu na prodej, jen kdyby ta doprava z té ameriky nestála takovej balík, to bych si hned nějakého toho koníčka přivezla

ještě zepředu, je úžasnej a jenom 800 dolaru, no nekup to

26.5.2007 09:52

dolinka napsal(a):
ještě zepředu, je úžasnej a jenom 800 dolaru, no nekup to

tady krásnej palváček

26.5.2007 09:53

dolinka napsal(a):
tady krásnej palváček

a něco pro Janinu a Sonu

26.5.2007 09:53

dolinka napsal(a):
a něco pro Janinu a Sonu

26.5.2007 10:00

dolinka napsal(a):
a poslední

TEDY LENI já zírám!!!! ty a painti,ale tren qh je božíííííí.

26.5.2007 10:02

charliebob napsal(a):

Také přidávám kytičku! Dnes jsou tu opravdu nádherné fotečky!

26.5.2007 10:07

monikafris napsal(a):
Také přidávám kytičku! Dnes jsou tu opravdu nádherné fotečky!

plný tulipán

26.5.2007 10:07

bednarik petr napsal(a):
TEDY LENI já zírám!!!! ty a painti,ale tren qh je božíííííí.

Soni, neříkám že se mi nelíbí ale musí mít zajímavou barvu, je pravda že mam radší QH. Soni ten Qh je krásnej a má zajímavou barvu, tady v republice asi neni žádnej kun takové barvy vid? Jen kdyby ta doprava nestála těch 150 a možná i víc tak bych si pro něj klidně do letěla a to mě dostat to letadla je nadlický výkon

26.5.2007 10:15

monikafris napsal(a):
plný tulipán

Fotečky jsou jako vždy krásný. No a když to říkám těm dětičkám, tak hodně nahlas, aby to slyšeli i maminky a tatínkové. No oni si bohužel lidé stále myslí, že každý koníček je hodný koníček, ať je kdekoliv, třeba i ve stádě na pastvině. Bóže, já má svý koně, ale k cizímu bych nevlezla ani za nic.

26.5.2007 10:21

charliebob napsal(a):
Fotečky jsou jako vždy krásný. No a když to říkám těm dětičkám, tak hodně nahlas, aby to slyšeli i maminky a tatínkové. No oni si bohužel lidé stále myslí, že každý koníček je hodný koníček, ať je kdekoliv, třeba i ve stádě na pastvině. Bóže, já má svý koně, ale k cizímu bych nevlezla ani za nic.

to já taky, mám se přece jenom dost ráda a nikdy člověk nemuže vědět co je to tam za koně!

26.5.2007 10:27

dolinka napsal(a):
to já taky, mám se přece jenom dost ráda a nikdy člověk nemuže vědět co je to tam za koně!

Holky tak mi konečně padla, razím domu a ke koníkum. Přeju vám všem krásný víkend a v pondělí papa

26.5.2007 10:34

dolinka napsal(a):
Holky tak mi konečně padla, razím domu a ke koníkum. Přeju vám všem krásný víkend a v pondělí papa

Ahoj, my už taky musíme padat. Musíme koníky pěkně vypucovat, aby z nich byli fešáci. Naštěstí, Standa byl ráno vykoupán a César nebývá až zas takové čuňátko. A Elišky Leonek také ne. Tak pa, užijte si volno.

26.5.2007 11:29

dolinka napsal(a):
Soni, neříkám že se mi nelíbí ale musí mít zajímavou barvu, je pravda že mam radší QH. Soni ten Qh je krásnej a má zajímavou barvu, tady v republice asi neni žádnej kun takové barvy vid? Jen kdyby ta doprava nestála těch 150 a možná i víc tak bych si pro něj klidně do letěla a to mě dostat to letadla je nadlický výkon

Holky, to je opet moje oblibena barvicka - GRULLO. V CR jsem tedy nezaregistrovala, ze by jej nekdy mel. V Evrope jsou. A v Kanade je cela farma. Divejte http://grulloquarterhorses.homestead.com/ index2.html
Taky bych si jela z fleku pro hribatko, ale to bych musela mit tucne konto.
Ne nekupte to!

26.5.2007 12:08

dolinka napsal(a):

To je moc pěkný kůň! Na můj vkus by nemusel mít tak vyhoněné břicho, ale ten můj ho má zase až moc vyžraný. Chtělo by to něco mezi.

26.5.2007 13:00

charliebob napsal(a):
Ahoj, my už taky musíme padat. Musíme koníky pěkně vypucovat, aby z nich byli fešáci. Naštěstí, Standa byl ráno vykoupán a César nebývá až zas takové čuňátko. A Elišky Leonek také ne. Tak pa, užijte si volno.

Ahojky holky!!!!!!!!!!!!!!!
Všem pěkný den a Leničce vše nej nej a nej k narozeninám!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tak už máme honáka na gauči!!!!!!!!!!
Je moc pěkný a rožtomiloučký,ale pěkný poseroutka
Dám vám sem pár foteček

26.5.2007 13:01

proxima napsal(a):
Ahojky holky!!!!!!!!!!!!!!!
Všem pěkný den a Leničce vše nej nej a nej k narozeninám!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tak už máme honáka na gauči!!!!!!!!!!
Je moc pěkný a rožtomiloučký,ale pěkný poseroutka
Dám vám sem pár foteček

26.5.2007 14:01

jackie napsal(a):
Jupííí, ať to frčíííí!!!

Já se právě vrátila od koní, koukám, že už je tu zas fůra čtení!!!
Evi, moc gratuluju k novému členu rodiny!!! Jak to, že je posránek? Bojí se vás? Však je ještě malinkatéééééj!!! Jednou z něho bude trhač
Mně teda vůbec líp není, no asi bych neměla v tomhle stavu chodit na dvě procházky... sama si za to můžu ... jenže mi to nedalo. Brebča vezla holčičku kamarádky, Vilda lítal kolem a pak capkal způsobně na vodítku... Foťák jsem ale vzala až na druhou vycházku s Angiem a Tuldou
Holky, tohle mají sousedi u dveří, je to moc roztomilé!!!

26.5.2007 14:02

jackie napsal(a):
Jupííí, ať to frčíííí!!!

Tak a teď sem šupnu koňouse...

26.5.2007 14:03

jackie napsal(a):

26.5.2007 14:03

jackie napsal(a):

26.5.2007 14:04

jackie napsal(a):

Tuláček je fakt dětský koníček, maláBarča ho hned měla místo pejska

26.5.2007 14:05

jackie napsal(a):
Jupííí, ať to frčíííí!!!

26.5.2007 14:06

jackie napsal(a):
Jupííí, ať to frčíííí!!!

26.5.2007 14:06

jackie napsal(a):
Jupííí, ať to frčíííí!!!

26.5.2007 14:07

jackie napsal(a):
Jupííí, ať to frčíííí!!!

No už je to kus koňa... ty děcka rostou jako z vody, ach jo... Vildovi je nyní osm týdnů, už je to taky klacek...

26.5.2007 14:08

jackie napsal(a):
Jupííí, ať to frčíííí!!!

26.5.2007 14:09

jackie napsal(a):
Jupííí, ať to frčíííí!!!

Tulínek byl fakt strašně hodňoučkej, docela si s holčinou rozuměli, ani jednou jí nic nevyvedl, je to pašák

26.5.2007 14:10

jackie napsal(a):
Jupííí, ať to frčíííí!!!

Angie...

26.5.2007 14:11

jackie napsal(a):
Jupííí, ať to frčíííí!!!

26.5.2007 14:11

jackie napsal(a):
Jupííí, ať to frčíííí!!!

Prostě pohoda!!!

26.5.2007 14:12

jackie napsal(a):
Jupííí, ať to frčíííí!!!

26.5.2007 14:13

jackie napsal(a):
Jupííí, ať to frčíííí!!!

Jo, a Boží, mně bylo v březnu taky 37 let, haha, ale stejně si myslím, že je mi tak 25, podle toho, jaký dělám blbosti, hihi!!!

26.5.2007 14:15

jackie napsal(a):
Jupííí, ať to frčíííí!!!

No a Burák čeká nejmíň paterčata, už jsem ani neměla odvahu ho fotit, stačí jen to, jak hloupě kouká... sotva dejchá a stejně se bude přežírat... a to na něj tak týden ještě nesednu, až se vymarodím!!! Možná mezitím porodí, haha!!!

26.5.2007 14:16

jackie napsal(a):
Jupííí, ať to frčíííí!!!

Atlet Vilda, ač zrovna spal, tak rychle vyskočil a běžel nás k ohradě přivítat

26.5.2007 14:17

jackie napsal(a):
Jupííí, ať to frčíííí!!!

Konečně doma... to vedro je fakt zabijácký!

26.5.2007 14:44

jackie napsal(a):
Konečně doma... to vedro je fakt zabijácký!

Ahoooj Janičko!!!
Mášrásné fotečky!!!Koníci jsou super-mě se líbí hrozně malej Pavošek-má krásný ociAle měla bys na sebe dávat pozor,ať se ti nemoc nezhorší a nemáš nějaký úpal-tady je uplně hnusně venku-vedro.Doufám že nebydlíš v horním patře-to by ses upekla

26.5.2007 14:51

proxima napsal(a):
Ahoooj Janičko!!!
Mášrásné fotečky!!!Koníci jsou super-mě se líbí hrozně malej Pavošek-má krásný ociAle měla bys na sebe dávat pozor,ať se ti nemoc nezhorší a nemáš nějaký úpal-tady je uplně hnusně venku-vedro.Doufám že nebydlíš v horním patře-to by ses upekla

Neboj, Evi, v maringotce nejsem, už jsem dávno doma a mám - byť v paneláku - v bytě docela chládek. Ale je mi mizerně, to máš pravdu, dýchat nemůžu a kašel je hrooooznej, bolí mě z toho celý tělo. Ale copak tam ty moje prdelky můžu nechat jen tak? Musím je aspoň vidět!!!
Malej Pavošek byl dneska moc hodnej, ani nechtěl skákat po Tulínkovi
A co vaše malé psíče? Jak se mu líbí nový domov? Už vám něco rozkousal???

26.5.2007 15:39

jackie napsal(a):
Neboj, Evi, v maringotce nejsem, už jsem dávno doma a mám - byť v paneláku - v bytě docela chládek. Ale je mi mizerně, to máš pravdu, dýchat nemůžu a kašel je hrooooznej, bolí mě z toho celý tělo. Ale copak tam ty moje prdelky můžu nechat jen tak? Musím je aspoň vidět!!!
Malej Pavošek byl dneska moc hodnej, ani nechtěl skákat po Tulínkovi
A co vaše malé psíče? Jak se mu líbí nový domov? Už vám něco rozkousal???

Ahoj janii a všichni.Nic nám potkánek nerozkousal.Je nějakej podezřele vzornej,mazáánek.No snad se z něho ještě něco pořádného vyklube.Já vzorňáky nechcůůů.Teda buráček teď je kus chlapa.Ta fotka zepředu nemá chybu.To je ten správný týpek na dlouhý vandry,kdy ostatní ušlechtiláci vypadají jako z koncentráku a on za pochodu ještě přibere.Vidím že u koní netrpíš samotou.Já teď dělal ohrádku pro bafáčka a zimní špečky se na mě jen tavili.Prochajdu jedně až večer.Jestli to tak bude pořád,stěhuji se do skandinávie.
Boži vy snad dostanete metál za obětavost.Myslím to vážně,to je fakt od vás pěkné jak chodíte s koníky za dětmi.A zvěřinec je super.
Jaruško a ostatní ahooj.Já vás s bídou stačím číst,kam se hrabou telenovely,to je naživo.

26.5.2007 15:49

reldnis napsal(a):
Ahoj janii a všichni.Nic nám potkánek nerozkousal.Je nějakej podezřele vzornej,mazáánek.No snad se z něho ještě něco pořádného vyklube.Já vzorňáky nechcůůů.Teda buráček teď je kus chlapa.Ta fotka zepředu nemá chybu.To je ten správný týpek na dlouhý vandry,kdy ostatní ušlechtiláci vypadají jako z koncentráku a on za pochodu ještě přibere.Vidím že u koní netrpíš samotou.Já teď dělal ohrádku pro bafáčka a zimní špečky se na mě jen tavili.Prochajdu jedně až večer.Jestli to tak bude pořád,stěhuji se do skandinávie.
Boži vy snad dostanete metál za obětavost.Myslím to vážně,to je fakt od vás pěkné jak chodíte s koníky za dětmi.A zvěřinec je super.
Jaruško a ostatní ahooj.Já vás s bídou stačím číst,kam se hrabou telenovely,to je naživo.

Nazdáreček Jurko! Zrovna jsem šla vypnout PC, ale ještě jsem jukla do Rady, haha! Tak mazánka doma máte? No to jsem zvědavá, jak dlouho mu to vydrží . On bude mít svoji vlastní zahrádečku, jooo? A nebude mu tam smutnooo??? Ale ti dva vaši hafani by si s ním jinak asi šeredně pohráli, což?
Mám pocit, Jurko, že za chvíli nás nezachrání ani ta skandinávie... ale na netu píšou, že zítra už max. 20 stupňů!!! Jupííí!
Haha, Burák přibírá kilo za hodinu! Už mu pomalu ani nedopnu sedlo!!! On je takovej zásobář, už nabírá na zimu, co kdyby prý přišla brzo!
A jak se ti líbil Angie se sedlem? Chuděrka, koukal, co to dělám, ale nehnul ani brvou
Tak já jdu zas zalézt do postele, dám si paralenek a čajík a budu se kurýrovati... ach jo...

26.5.2007 16:09

jackie napsal(a):
Nazdáreček Jurko! Zrovna jsem šla vypnout PC, ale ještě jsem jukla do Rady, haha! Tak mazánka doma máte? No to jsem zvědavá, jak dlouho mu to vydrží . On bude mít svoji vlastní zahrádečku, jooo? A nebude mu tam smutnooo??? Ale ti dva vaši hafani by si s ním jinak asi šeredně pohráli, což?
Mám pocit, Jurko, že za chvíli nás nezachrání ani ta skandinávie... ale na netu píšou, že zítra už max. 20 stupňů!!! Jupííí!
Haha, Burák přibírá kilo za hodinu! Už mu pomalu ani nedopnu sedlo!!! On je takovej zásobář, už nabírá na zimu, co kdyby prý přišla brzo!
A jak se ti líbil Angie se sedlem? Chuděrka, koukal, co to dělám, ale nehnul ani brvou
Tak já jdu zas zalézt do postele, dám si paralenek a čajík a budu se kurýrovati... ach jo...

Jen kurýruj,nic jiného na to ještě nikdo nevymyslel.Pavošek vypadá skvěle,ale nic jiného se od něj ani nečekalo,má na to.A s jeho povahou to bude super vozítko.S raketovým Vildou to bude jednou dvojka.To my než jsme se dochovali k takovým koníkům,tak jsme si užili různých .....,ale nelituju,taky to má své kouzlo a jak jsme teď natěšení a vážíme si toho.Asi to znáš..Tak hezky načechrej péééří a kurýruj.

26.5.2007 17:32

reldnis napsal(a):
Jen kurýruj,nic jiného na to ještě nikdo nevymyslel.Pavošek vypadá skvěle,ale nic jiného se od něj ani nečekalo,má na to.A s jeho povahou to bude super vozítko.S raketovým Vildou to bude jednou dvojka.To my než jsme se dochovali k takovým koníkům,tak jsme si užili různých .....,ale nelituju,taky to má své kouzlo a jak jsme teď natěšení a vážíme si toho.Asi to znáš..Tak hezky načechrej péééří a kurýruj.

Ahoj, lidičky, tak jsme se vrátili. Vše proběhlo tak jak má, nikdo nebyl zraněn, každý byl řádně poučen. Jen je tady u nás příšerné dusno, takže jsem byla a stále jsem úplně splavená a už se těším, jak se naložím do vany.

Anička už mě vyhazuje od počítače, tak vás takhle narychlo jen pozdravím a mrknu sem, až bude Pán prstenů, to mě nebaví. Juro, no myslím, že za to, že několikrát do roka povozímě dětičky na různých akcích, opravdu metál nepotřebujeme, na to jsou tady jiní.

Eví, maličkej je nádhernej. A buď ráda, že je hodnej, jsem moc zvědavá, jak dlouho mu to vydrží. Když jsme si přivezli Šmudlinku, tak první den to bylo hrozně hodňoučké maličké štěňátko, tak dostala jméno Šmudlinka. Druhý den už to byla střídavě Šmudlinka a torpédo a od třetího dne hlavně torpédo, i když teď už zase ráda hajá na kanapíčku. Ale poctivě s námi chodila celou trasu s každým děckem, i když funěla už jako lokomotiva a narozdíl od nás se neměla ani čeho napít, chudinka naše maličká.

26.5.2007 18:06

charliebob napsal(a):
Ahoj, lidičky, tak jsme se vrátili. Vše proběhlo tak jak má, nikdo nebyl zraněn, každý byl řádně poučen. Jen je tady u nás příšerné dusno, takže jsem byla a stále jsem úplně splavená a už se těším, jak se naložím do vany.

Anička už mě vyhazuje od počítače, tak vás takhle narychlo jen pozdravím a mrknu sem, až bude Pán prstenů, to mě nebaví. Juro, no myslím, že za to, že několikrát do roka povozímě dětičky na různých akcích, opravdu metál nepotřebujeme, na to jsou tady jiní.

Eví, maličkej je nádhernej. A buď ráda, že je hodnej, jsem moc zvědavá, jak dlouho mu to vydrží. Když jsme si přivezli Šmudlinku, tak první den to bylo hrozně hodňoučké maličké štěňátko, tak dostala jméno Šmudlinka. Druhý den už to byla střídavě Šmudlinka a torpédo a od třetího dne hlavně torpédo, i když teď už zase ráda hajá na kanapíčku. Ale poctivě s námi chodila celou trasu s každým děckem, i když funěla už jako lokomotiva a narozdíl od nás se neměla ani čeho napít, chudinka naše maličká.

Ahoj ženský, tak u nás to pěkně řádí,průtrže a kroupy,

26.5.2007 18:45

jackie napsal(a):
Jupííí, ať to frčíííí!!!

NO tak já se probrala z "bezvědomí" (chrápala jsem jak dudek), koukám z okna a u nás nic neřádí a ani neřádilo. Sem tam nějaký černý mrak, ale jinak nic, ticho po pěšině... možná to přijde v noci, snad nebudou koňouskové moc vyděšený .
Jarú, jsi tu někde? Co ten tvůj Bobíšek? Nebyli jste na procházce? Jak se sžívá s novým okolím a novou koňopartou?
Jurko, to víš, že to znám, začínala jsem s valachem ČT/velkopolský, pak s arabkou kříženou s klusákem (nejlepší a nejtvrdší škola mýho života), no pak už byla Brebera, pak valach QH/A1/1... pak Jackie a Burák. A pro dovršení mých chovatelských ambicí jsem si pořídila valáška poníka, hahahaha!!!! Malej Pavošek je fakt super, on i Vilda je kliďásek a pohodář, jen je temperamentnější (vše vybuší za prvních 15 minut, pak je klid, haha!).

26.5.2007 18:53

jackie napsal(a):
NO tak já se probrala z "bezvědomí" (chrápala jsem jak dudek), koukám z okna a u nás nic neřádí a ani neřádilo. Sem tam nějaký černý mrak, ale jinak nic, ticho po pěšině... možná to přijde v noci, snad nebudou koňouskové moc vyděšený .
Jarú, jsi tu někde? Co ten tvůj Bobíšek? Nebyli jste na procházce? Jak se sžívá s novým okolím a novou koňopartou?
Jurko, to víš, že to znám, začínala jsem s valachem ČT/velkopolský, pak s arabkou kříženou s klusákem (nejlepší a nejtvrdší škola mýho života), no pak už byla Brebera, pak valach QH/A1/1... pak Jackie a Burák. A pro dovršení mých chovatelských ambicí jsem si pořídila valáška poníka, hahahaha!!!! Malej Pavošek je fakt super, on i Vilda je kliďásek a pohodář, jen je temperamentnější (vše vybuší za prvních 15 minut, pak je klid, haha!).

Ahoj všici
Tak já jsem se teď vrátila taky od koníků.......koukám Jani,že my jezdíme ke koním na etapy......ty od nich přijedeš a já k ním odjíždím,vid?
Já jsem pořád čekala,až nebude takový teplo a dusno ....a nakonec jsem jezdila v dešti.Ale bylo to aspoň příjemný osvěžení.
Tak co už Ti je líp?Angík roste do krásy,má krásnej pohled.......a to sedlo mu moc slušelo

26.5.2007 18:57

jackie napsal(a):

Tak už mě sem ta naše Anička zase pustila, tak jsem jí slíbila, že jí sem za to dám fotečku s Standouškem. Tak a u nás zatím ani kapička. Jen už je mi fajn. Už jsem se vykoupala, nabaštila a je mi dobře. Tak teď tu fotečku Aničky.

26.5.2007 18:59

charliebob napsal(a):
Tak už mě sem ta naše Anička zase pustila, tak jsem jí slíbila, že jí sem za to dám fotečku s Standouškem. Tak a u nás zatím ani kapička. Jen už je mi fajn. Už jsem se vykoupala, nabaštila a je mi dobře. Tak teď tu fotečku Aničky.

ještě jednou

26.5.2007 19:00

charliebob napsal(a):

To znám Bóži,taky si tady musím vždycky na chvíli "urvat" místo pro sebe.Mladej ten je tady taky pečenej-vařenej.Ach jo,ty puberťáciKolik je Aničce?

26.5.2007 19:03

nerda napsal(a):
To znám Bóži,taky si tady musím vždycky na chvíli "urvat" místo pro sebe.Mladej ten je tady taky pečenej-vařenej.Ach jo,ty puberťáciKolik je Aničce?

Aničce bude v létě šestnáct a maminku má pěkně zmáknutou

26.5.2007 19:05

charliebob napsal(a):

tak poslední

26.5.2007 19:06

nerda napsal(a):

Mně je teď na pár minut taky fajn, vylezla jsem z vany, už jsem i po večeři, jen Paralen mě ještě čeká.
Iví, o moc líp mi není, spíš naopak, mám pořádnej kašel, stojí to za prd. Ale koníci mi dodávají nějakou zvláštní energii, která mě stále drží na nohou. Fakt jste měli deštík? Tady ani kapička nespadla, no snad něco přijde v noci, rybník už je skoro na suchu, je to hrozná bída s vodou.
No mám kliku, že mám písíčko sama pro sebe, coooo???

26.5.2007 19:07

charliebob napsal(a):
tak poslední

tak ne, ještě jednu

26.5.2007 19:07

charliebob napsal(a):

Boží, coto tam máte za kůly? To je plot nebo něco od vozu? Docela mě děsí!!! Při šikovnosti mých koní by byli určitě už rozpáraný ...

26.5.2007 19:10

jackie napsal(a):
Mně je teď na pár minut taky fajn, vylezla jsem z vany, už jsem i po večeři, jen Paralen mě ještě čeká.
Iví, o moc líp mi není, spíš naopak, mám pořádnej kašel, stojí to za prd. Ale koníci mi dodávají nějakou zvláštní energii, která mě stále drží na nohou. Fakt jste měli deštík? Tady ani kapička nespadla, no snad něco přijde v noci, rybník už je skoro na suchu, je to hrozná bída s vodou.

Jani, taky ti moc přeju, aby jsi se už uzdravila. V tomhle horku a ještě k tomu marod, to je na prd. Jani, Buráček je co za koníka?

26.5.2007 19:12

charliebob napsal(a):
Jani, taky ti moc přeju, aby jsi se už uzdravila. V tomhle horku a ještě k tomu marod, to je na prd. Jani, Buráček je co za koníka?

Ty kůly, to jsou opěrátka od sedátek, tam koníci běžně nemůžou, jenom když jsou tam s námi. Neboj. Máme je tam těch sedm let a nikomu se nikdy nic nestalo.

26.5.2007 19:12

charliebob napsal(a):

Boží, Burák je kříženec hucula a haflinga, měří asi něco málo přes 150 cm. Trochu poseroutka, ale věří mi, takže jde (skoro) do všeho .
A děkuju ti za přáníčko, už mám asi chycený průdušky, takže to nejspíš bude na dýl
Holky, vidím blbě, nebo jsem pomatená... mají na serveru o hodinu míň? Nebo už blouzním z horečky... mně se to už ráno nějak nezdálo...

26.5.2007 19:15

jackie napsal(a):

To teda máš.........mě už tady zase mladej atakuje.No aspoň se půjdu napapkat....
No u nás prší ještě teď,ale naštěstí to je jenom takovej slabej deštíček...žádný kroupy a průtrže tady nebyly......zatím.
Tak se pořádně vykurýruj,ať můžeš Buráčka trošku venku provětrat......to už nebude kanape,ale úplnej otoman,že?

26.5.2007 19:36

nerda napsal(a):

Ahoj miláčkové,já už jsem tady-sic jsem myslela,že dnes tu bednu rozbiju,neboť se mi nešlo zaboha připojit a hovořit s Váma,ale pak jsem si to rozmyslela a jsem tadýýýý!!!!!!
Tak nejprve LENIČCE přeju jen to nejlepší,hodně zdravíčka,štěstíčka a za rok krááásné hříbátko-kobylku od milované Jesinky a taky přeju nějáké krásné umístění na budoucích závodech,Leničko!!!Taky Ti přeju,aby se Ti hezky množily kravičky a daňci!!!!!!
Evičkooo,pesan je kráááásnej,moc gratuluji k jeho pořízení,uvidíš,že to bude bezva parťák na cestách,bude dobře hlídat a spinkat s Tebou ve spacáku,abys mu nezmrzla!!!!!
Janí,krásný fotečky všech koníků,Vilda i Tulda jsou skvělý společníci,bude to pak těžké oddělení,ti budou plakat jeden za druhým!!!Angie má kráásnou prdelku,celej je nádhernej!
Joo,Leníí,já chci taky takovýho Quartera z USA,booože,já snad začnu nosit punčochu na hlavě!!!!!
Boženko,já Tě taky chválím a obdivuju za vožení dětí,na to musí mít člověk povahu a hlavně koně,a moooc hodný koně,něco,jako je naše Kačenka,ale vždycky se snažím,aby nevozila dlouho,pak by byla kyselá a mohla by začít dělat kraviny.
My jsme dneska byli v Královicích dělat družinu na koních,tedy já ne,já s Moruší tam sice jela,ale jelikož jsem s ní nechtěla jet v průvodu,tak jsem šla až na samém chvostu průvodu.Olda s Jaruškou byli oblečeni do historických kostýmů a byli v průvodu.Tohle je cesta jen do Drchkova,tam se pak oblíkli.

Přidejte reakci

Přidat smajlík