Końáci tak kdopak sedí v práci a nudí se...

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
7.6.2007 07:47

už sem tu od pár lidí po ránu dostala okamžité odpovědi, tak dělám průzku kdo tady maká a je tu hallo!!!

zvířátková

7.6.2007 07:49
zvířátková

klawdie napsal(a):
už sem tu od pár lidí po ránu dostala okamžité odpovědi, tak dělám průzku kdo tady maká a je tu hallo!!!

Směle se hlásím do služby. Trčím tu už od půl sedmé a nemám co na práci

7.6.2007 07:49

klawdie napsal(a):

Tak já teda odpovídám Taky pracuji a každé ráno pročítám nové příspěvky...Hezký den a pracujícím hodně zdaru

7.6.2007 07:55

lanika napsal(a):
Tak já teda odpovídám Taky pracuji a každé ráno pročítám nové příspěvky...Hezký den a pracujícím hodně zdaru

no super já bych tu tedy měla být od šesti, ale poslední dobou se nějak nemůžu vyhrabat...ty ránní příspěvky mě zas pěkně namíchli,hejbe mě žlučí ta holka s tím Majkem dvouletkam a ted ta slečna s trenérem co učí kobylu skákat rovnou na velkých skocích, občas mám pocit že lidi nemaj rozum a ještě se stím chlubí, hanba!

7.6.2007 07:56

klawdie napsal(a):
no super já bych tu tedy měla být od šesti, ale poslední dobou se nějak nemůžu vyhrabat...ty ránní příspěvky mě zas pěkně namíchli,hejbe mě žlučí ta holka s tím Majkem dvouletkam a ted ta slečna s trenérem co učí kobylu skákat rovnou na velkých skocích, občas mám pocit že lidi nemaj rozum a ještě se stím chlubí, hanba!

Já jsem také v rachotě...ale všichni jak tu jsme bychom byly raději úplně někde jinde,že?

7.6.2007 07:58

tajemma danny napsal(a):
Já jsem také v rachotě...ale všichni jak tu jsme bychom byly raději úplně někde jinde,že?

to jo úplně si představuji jak jsem za krásného rána u svého koníka ve vonavé stájí s chytáme se vyrazit na ranní vyjíždku,waw...v tydnu to nezaziju a vikendu se chci konečně prospat

7.6.2007 08:00

klawdie napsal(a):

Tak já sjem tady taky...a dneska tu trčím od 7 do půl 5..to je radost..Klient si ještě počká, než to dopíšu...panebože dej, ať už je pátek..no, mi mluv, ta nanynka s tím dvouleťákem...jak říkáme s mým kolegou, na to je nejlepší jeho speciálně pedagogická pomůcka - proliskat! a u téhle by to bylo furt málo...btw taky osobně nechápu moc, co ej to za trenéra...podle mě se má kůň nejprve naučit skákat ve volnosti, jakože Paalmana nežeru, ale myslím, že co se stavění parkuru a překážek týče, tak je vcelku dobrá pomoc...a skákat s kobčou napoprvé takové skoky..nevím, nevím...navíc je fakt, že ten trenér sedí pokaždé velmi zajímavě, i když ono věřím, že jestli dělá takové ty veleskoky, tak u toho vypadá blbě každý...ovšem jakožto začátek zdá se mi tento způsob poněkud nešťastným...ale to je můj názor a rozhodně nejsem zkušený trenér...já sjem nejprve pro volnost, tak získá urč. rovnováhu, prostě se sám jaoby srovná, pak kavalety a postupně stavět skoky...ze startu s odskokovkou, pak už nee...pak jsou z toho koně zmatení, když jí tam nemají...jenom naučit na tom, a pak pryč..
a nechci být v tom vedru v práci...uuuuaaaa...

7.6.2007 08:01

kukinatost napsal(a):
Tak já sjem tady taky...a dneska tu trčím od 7 do půl 5..to je radost..Klient si ještě počká, než to dopíšu...panebože dej, ať už je pátek..no, mi mluv, ta nanynka s tím dvouleťákem...jak říkáme s mým kolegou, na to je nejlepší jeho speciálně pedagogická pomůcka - proliskat! a u téhle by to bylo furt málo...btw taky osobně nechápu moc, co ej to za trenéra...podle mě se má kůň nejprve naučit skákat ve volnosti, jakože Paalmana nežeru, ale myslím, že co se stavění parkuru a překážek týče, tak je vcelku dobrá pomoc...a skákat s kobčou napoprvé takové skoky..nevím, nevím...navíc je fakt, že ten trenér sedí pokaždé velmi zajímavě, i když ono věřím, že jestli dělá takové ty veleskoky, tak u toho vypadá blbě každý...ovšem jakožto začátek zdá se mi tento způsob poněkud nešťastným...ale to je můj názor a rozhodně nejsem zkušený trenér...já sjem nejprve pro volnost, tak získá urč. rovnováhu, prostě se sám jaoby srovná, pak kavalety a postupně stavět skoky...ze startu s odskokovkou, pak už nee...pak jsou z toho koně zmatení, když jí tam nemají...jenom naučit na tom, a pak pryč..
a nechci být v tom vedru v práci...uuuuaaaa...

Tak já se přidám,sice nejsem v práci,ale za to ležim doma , namůžu hejbats nohou taky nic moc :-( Vy se ke svým miláčkům dostanete,ale já nee až za 14 dní :-(

7.6.2007 08:04

matla napsal(a):
Tak já se přidám,sice nejsem v práci,ale za to ležim doma , namůžu hejbats nohou taky nic moc :-( Vy se ke svým miláčkům dostanete,ale já nee až za 14 dní :-(

ju a co máš s nohou snad ne nehoda s koněm?
a jsem ráda že nejsem jediná kdo na tyhle trdla má stejnej názor...

7.6.2007 08:06

matla napsal(a):

jéé tak vidím že v tom nejsem samaJá jsem taky doma...a taky s nohou.V neděli jsem se vrátila s nemocnice a do toho všeho chytla angínu, takže fakt superA jak tady píšeš Matlo že pujdeš za koníčkama až za 14dní, tak já taky a už mě to doma nebaví....

7.6.2007 08:10

matla napsal(a):

Taky jsem se zasmála fotkám a diskuzi vedenou nad příspěvkem "učíme skákat koníky" , ale lidičky, nikde není psané, že právě ony skoky s ní přešli poprvé, co když skákali předtím něco menšího. Navíc kobylka má 7 let, pokud se nemýlím. Co vy víte, třeba má za sebou odchozené nějaký parkury, jen měla větší pauzu a teď prostě začínají od znova. Nemyslím si o sobě, že jsem super jezdec, to ne, ale člověk, který se už nějakej ten pátek kolem koníků pohybuje i z te fotky pozná, že to není zrovna dokonalý sed jezdce. Ale stane se. Hold jsme jen lidi a chyby děláme. Ale pokud jsme je oba neviděli na vlastní oči, soudit nemůžem. Toť můj názor.....
Jinak dnes máme u nás nádherně a já se už celá třepu do sedla mýho čtyřnohého miláčka

7.6.2007 08:13

lanika napsal(a):
Taky jsem se zasmála fotkám a diskuzi vedenou nad příspěvkem "učíme skákat koníky" , ale lidičky, nikde není psané, že právě ony skoky s ní přešli poprvé, co když skákali předtím něco menšího. Navíc kobylka má 7 let, pokud se nemýlím. Co vy víte, třeba má za sebou odchozené nějaký parkury, jen měla větší pauzu a teď prostě začínají od znova. Nemyslím si o sobě, že jsem super jezdec, to ne, ale člověk, který se už nějakej ten pátek kolem koníků pohybuje i z te fotky pozná, že to není zrovna dokonalý sed jezdce. Ale stane se. Hold jsme jen lidi a chyby děláme. Ale pokud jsme je oba neviděli na vlastní oči, soudit nemůžem. Toť můj názor.....
Jinak dnes máme u nás nádherně a já se už celá třepu do sedla mýho čtyřnohého miláčka

Jé tak nejsem sama :-)
No byla sem si pro kobžu že půjdeme ven ( je to teprve ročka - teda až 6.7 ) tak chodíme na prochajdy . Má ve výběhu jedńoho valáška,kterýho miluje a on jí no a jemu se nelíbilo že mu vedu jeho milovanou pryč tak po mě vyšil a já to chytla do kolene :-( Ale jinak pohoda už to nebolí,akorát hejbat stimnemůžu:-D A co Vy jaký máte koníky když už jsme u toho .. ?

7.6.2007 08:14

lanika napsal(a):

A jéje, vy jedni ,,pracující\"! Jak je vidět, asi nikdo z vás ještě nemá ve služebním kompu nainstalován nějaký špiclovací program, který pak bude bonzovat vašemu chlebodárci, co, kdy a jak dlouho jste dělali! Tak tedy hezký den a práci zdar, vstříc světlým zítřkům v rozvinuté konzumní společnosti!

7.6.2007 08:17

lanika napsal(a):

Právě že tam píšou že má za sebou 5 trenínku a začínají s ní skákat, i kdyby skákala očivdně ji to nejde a měla by začít pomaleji....vypadá to na opožděnou remontu.

7.6.2007 08:17

toricon napsal(a):
A jéje, vy jedni ,,pracující\"! Jak je vidět, asi nikdo z vás ještě nemá ve služebním kompu nainstalován nějaký špiclovací program, který pak bude bonzovat vašemu chlebodárci, co, kdy a jak dlouho jste dělali! Tak tedy hezký den a práci zdar, vstříc světlým zítřkům v rozvinuté konzumní společnosti!

Tak to já právě byla nemocná a brzo jsem se vrhla za svým miláčkem(ještě nedoléčená) sedla jsem na něho a té noze to asi neudělalo dobře-aspon tak to říkali doktoři...Vypadalo to na žíly ale snad už dobrý, jenomže stejně mám angínu:-( Já mám koníka paint horse...Tento měsíc bude mít tři roky, tak se pomalu chystáme na závody, ale ted má teda s treninkem menší pauzu

7.6.2007 08:18

toricon napsal(a):

špiclovací program Miloši? o tom jsem neslyšela co máš na mysli!!!

7.6.2007 08:18

klawdie napsal(a):
Právě že tam píšou že má za sebou 5 trenínku a začínají s ní skákat, i kdyby skákala očivdně ji to nejde a měla by začít pomaleji....vypadá to na opožděnou remontu.

Aha, tak to se omlouvám, nevšimla jsem si...Tak onon je to skutečně nějaké divné Ale kobča je to pěkná

7.6.2007 08:19

mispulka napsal(a):
Tak to já právě byla nemocná a brzo jsem se vrhla za svým miláčkem(ještě nedoléčená) sedla jsem na něho a té noze to asi neudělalo dobře-aspon tak to říkali doktoři...Vypadalo to na žíly ale snad už dobrý, jenomže stejně mám angínu:-( Já mám koníka paint horse...Tento měsíc bude mít tři roky, tak se pomalu chystáme na závody, ale ted má teda s treninkem menší pauzu

máš fotku paintíka?

7.6.2007 08:21

lanika napsal(a):
Aha, tak to se omlouvám, nevšimla jsem si...Tak onon je to skutečně nějaké divné Ale kobča je to pěkná

olala hod sem fotešku paintíka já mám kobžu paint x ČT:-)
Jo a holky osobně znám Janu a Fontánu(holky z příspěvku začínáme skákat )nebo tak nějak :-P

7.6.2007 08:22

klawdie napsal(a):
máš fotku paintíka?

jj mám to je můj Snow Diablo...

7.6.2007 08:22

lanika napsal(a):

je aurčitě budu šikovná, jen škoda že pan trenér neuzná že by mohl pomaleji...

7.6.2007 08:23

toricon napsal(a):

Tý brďo nestraš mě...to bych byla v háji...:)

7.6.2007 08:23

lanika napsal(a):

Dejte sem fotečky svých koníků... Přikládám toho mého mlaďocha prdlocha
Foto Natálka Lachová

7.6.2007 08:24

lanika napsal(a):
Foto Natálka Lachová

jééé copak je to za koňouška??

7.6.2007 08:25

klawdie napsal(a):
špiclovací program Miloši? o tom jsem neslyšela co máš na mysli!!!

Hlavně aby jsi se o něm nedozvěděla způsobem, jako před časem pár magistrátních úředníků v nevím jakém městě. Půl pracovní doby hráli na počítači karty a hledali si na netu lechtivé fotky netušíc, že si na ně magistrát posvítil a tuto roztomilost jim nainstaloval. A nepomohly výmluvy, že ty karty měli stažené dolů na lištu. Je to program, co zpětně dohledá, co a jak dlouho se na počítači dělo. Dostali padáka, nikoli však zlatého. Podívej se na www.fnd.cz - tam je nabídka této technologie.

7.6.2007 08:25

klawdie napsal(a):

Já taky nemám co dělat Ve škole máme volno.. skoro volno
Tady se moji koňouši muckujou

7.6.2007 08:26

lanika napsal(a):
Foto Natálka Lachová

Kolik pak je mlaďochovi LANINKO?
Já mám taky mladošku Bonettku

7.6.2007 08:27

avecaesar napsal(a):
Já taky nemám co dělat Ve škole máme volno.. skoro volno
Tady se moji koňouši muckujou

Teda holky mi jedeme :-D

matla napsal(a):

Ježiš ta je nádhernááááá

mispulka napsal(a):
jééé copak je to za koňouška??

ČT, matka A1/1, otec Artemon po Lopez. Fotka je ze dne, kdy jsme skákali ve volnosti, ale došly baterky, tudíš mám jen pár fotek z rozhýbání

7.6.2007 08:29

matla napsal(a):

To jsem ráda, že neležím sama doma s nohou - já mám po pádu ze svýho miláčka natrhlý sval v třísle.....

7.6.2007 08:29

matla napsal(a):

Ten můj má skoro 3,5. Ale síly vydá za 5 koní...Jinak máte moc pěkné koníky.

7.6.2007 08:31

lanika napsal(a):
Ten můj má skoro 3,5. Ale síly vydá za 5 koní...Jinak máte moc pěkné koníky.

Ouky jo tak to ti nezávidím to muselo hooodně bolet :-( Musim sijít lehnout tak se tady mějte pa pa

7.6.2007 08:32

matla napsal(a):
Ouky jo tak to ti nezávidím to muselo hooodně bolet :-( Musim sijít lehnout tak se tady mějte pa pa

já jdu taky hajat...pápá

matla napsal(a):

tak ja přidám takky svýho oslíka

matla napsal(a):

Bolí, ale nejvíc mě na tom štve, že do sedla si nesednu ještě aspoň 4 týdny a uteče mi celá letošní parkurová sezona

7.6.2007 08:34

klawdie napsal(a):
tak ja přidám takky svýho oslíka

Co je to za koníka? Kolik mu je? Krasavec....Moje krevní skupina

7.6.2007 08:36

mispulka napsal(a):
já jdu taky hajat...pápá

Teda vy se máte taky bych si šla lehnout!

7.6.2007 08:38

lanika napsal(a):
Co je to za koníka? Kolik mu je? Krasavec....Moje krevní skupina

Myslíš nás?Ja to SAhib, ČT, matka A1/1 Alaska po Gouvier a tatka SAhib Kubišta jsou mu čtyři a něco..je to zlatíčko zlobivý

7.6.2007 08:40

mispulka napsal(a):
jj mám to je můj Snow Diablo...

Mě se moc líbí ten diablík, super barvička, upně mě rozsekal,hlavně když byl hříbatko.

7.6.2007 08:41

klawdie napsal(a):
Myslíš nás?Ja to SAhib, ČT, matka A1/1 Alaska po Gouvier a tatka SAhib Kubišta jsou mu čtyři a něco..je to zlatíčko zlobivý

Jo tak po jméně už tak trochu tápám. Semtam z příspěvků. Jak jsem psala, po ránu jsem v práci mimo provoz Odkud jste?

7.6.2007 08:42

klawdie napsal(a):
Teda vy se máte taky bych si šla lehnout!

to se ti zdá, kdybs musela ležet už týden, nemohla se pohnout ani jít za koňama, taky bys byla radši kdekoliv jinde jen ne v posteli........

7.6.2007 08:42

matla napsal(a):

Krásní mě se moc líbí straktí!Je to bomba zvlášt když se to povede s barvičkama pěkně zamíchat!

7.6.2007 08:43

lanika napsal(a):
Jo tak po jméně už tak trochu tápám. Semtam z příspěvků. Jak jsem psala, po ránu jsem v práci mimo provoz Odkud jste?

z HK..jo taky se musím nejdřív rozcvičit!TY máš taky pěkného koník už je obsedlý?

7.6.2007 08:45

klawdie napsal(a):
z HK..jo taky se musím nejdřív rozcvičit!TY máš taky pěkného koník už je obsedlý?

už to čtu těšíš se do sedla, takže obsedlý...vypadá veliký!

7.6.2007 08:49

klawdie napsal(a):

ahoj, nebyli jste 26.5. v brozanech na VEREJNAKU?

7.6.2007 08:53

kovbojicek napsal(a):
ahoj, nebyli jste 26.5. v brozanech na VEREJNAKU?

JJ, obsedlý už je. Těsně před 3 rokem. Vím, mohla jsem ještě chvíli počkat, ale už s ním nebylo k vydržení. Zlobidlo jedno veliké. Více na www.hagard.estranky.cz

7.6.2007 09:00

lanika napsal(a):
JJ, obsedlý už je. Těsně před 3 rokem. Vím, mohla jsem ještě chvíli počkat, ale už s ním nebylo k vydržení. Zlobidlo jedno veliké. Více na www.hagard.estranky.cz

já myslím že kolem třetího roku je to ok,však je to pěknej habán,mýho taky začali obsedat nejak na podzim a tomu bylo přes dva a pul roku, jsem ráda že přisla zima a nepokračovali v tom a já začala znovu v jeho 3 a čtvrt....základy měl bylo to snadné ahlvně nás to super zblížilo není nad práci ze země,ač jsem parkurák!!!!

A to by\lo na mě? v Brozanech jsem určitě nebyla zatím nezávodíme, jsme v přípravě!

7.6.2007 09:02

klawdie napsal(a):
já myslím že kolem třetího roku je to ok,však je to pěknej habán,mýho taky začali obsedat nejak na podzim a tomu bylo přes dva a pul roku, jsem ráda že přisla zima a nepokračovali v tom a já začala znovu v jeho 3 a čtvrt....základy měl bylo to snadné ahlvně nás to super zblížilo není nad práci ze země,ač jsem parkurák!!!!

A to by\lo na mě? v Brozanech jsem určitě nebyla zatím nezávodíme, jsme v přípravě!

tak to jo, ja jen ze tam byl taky sahib a dokonce taky simlicek

7.6.2007 09:04

klawdie napsal(a):

Taky si myslím, že není obsedání jako obsedání. Pokud je na to koník už stavěný a nespěchá se na něj, je to vpohodě. Hlavně pěkně pomaloučku Teď už sice dostává více do těla, ale očividně mu to prospívá. Hlavně kopečky...

7.6.2007 09:05

kovbojicek napsal(a):
tak to jo, ja jen ze tam byl taky sahib a dokonce taky simlicek

FAkt jo taky to je náhodička, leda by si ho někdo tajně vypujčil,do Brozan to nemáme daleko, za rok nás tam jistě uvidíš... odkud jsi?

7.6.2007 09:06

lanika napsal(a):
Taky si myslím, že není obsedání jako obsedání. Pokud je na to koník už stavěný a nespěchá se na něj, je to vpohodě. Hlavně pěkně pomaloučku Teď už sice dostává více do těla, ale očividně mu to prospívá. Hlavně kopečky...

Lidičky, loučím se, musím v práci do něčeho píchnout...Hezký den

7.6.2007 09:08

lanika napsal(a):

TAky posilujem, snažím se kombinovat jizdárnu tak 2x tydne s lesem jednou falkačka a jednou makačka taky kruhovka a nějaká ta procházka či volno ve výběhu..milujem procházky na klonžce chodí jak pejsek sice na konci lonžky ale na mlasknutí mě vždycky doběhne ani nevymýšlí žádný kraviny je spookjený že se může pást...

7.6.2007 09:09

lanika napsal(a):
Lidičky, loučím se, musím v práci do něčeho píchnout...Hezký den

pa tak třeba zas zítra na rozcvičenou...

7.6.2007 10:19

klawdie napsal(a):
TAky posilujem, snažím se kombinovat jizdárnu tak 2x tydne s lesem jednou falkačka a jednou makačka taky kruhovka a nějaká ta procházka či volno ve výběhu..milujem procházky na klonžce chodí jak pejsek sice na konci lonžky ale na mlasknutí mě vždycky doběhne ani nevymýšlí žádný kraviny je spookjený že se může pást...

Holky, kde pracujete?

7.6.2007 10:25

lanika napsal(a):
Holky, kde pracujete?

SEdím v kanclu a píšu faktury!

7.6.2007 10:31

klawdie napsal(a):
SEdím v kanclu a píšu faktury!

a každou minutu koukáš, zda někdo nenapsal.... Znám, taky sedím v kanclu, píšu faktury, mimo jiné

7.6.2007 10:38

lanika napsal(a):
a každou minutu koukáš, zda někdo nenapsal.... Znám, taky sedím v kanclu, píšu faktury, mimo jiné

jjj přesně tak...aktualizuji aktualizuji...příjemné zpetření v nudné práci.

7.6.2007 10:50

klawdie napsal(a):
jjj přesně tak...aktualizuji aktualizuji...příjemné zpetření v nudné práci.

Kolik měříte? Se dívám, taky pěkní obřící. Ale vesměs Kubišťáci jsou macci.

7.6.2007 10:54

lanika napsal(a):

vubec... moc velkej není popravdě nevím kolik přesně má chystám se přeměřit,ale tady máš pro porovnání fotku se mnou.

7.6.2007 10:54

lanika napsal(a):

no já jsem taky koukla, zrovna vyšetřuju, ale kluk pracuje sám...:)

7.6.2007 11:00

kukinatost napsal(a):

Tak teď se koukám, tak akorát. Ta fotka pod sedlem, ta mě zmátla. Tam vypadá velký

7.6.2007 11:01

kukinatost napsal(a):

Vyšetřuješ? Takže veterina, předpokládám jak sedíš na zvířecím webu

Přidejte reakci

Přidat smajlík