Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
7.6.2007 12:30

Ahoj. Chtěla jsem se zeptat jaký máte podklad na jízdárně. Od te nejzpodnější vrstvy. Čím je nejlepší terén vyrovnat ( berme v úvahu travnatý povrch ) Kolik vrstev a čeho? A přibližné ceny? Neboli laicky napsáno, výroba jízdárny po domácku Pokud jste někdo něco podobného řešili, popřípadě máte již hotové výtvory, pochlubte se. Přinejmenším alespoň za každou radu budu ráda. Díky

7.6.2007 12:41

lanika napsal(a):
Ahoj. Chtěla jsem se zeptat jaký máte podklad na jízdárně. Od te nejzpodnější vrstvy. Čím je nejlepší terén vyrovnat ( berme v úvahu travnatý povrch ) Kolik vrstev a čeho? A přibližné ceny? Neboli laicky napsáno, výroba jízdárny po domácku Pokud jste někdo něco podobného řešili, popřípadě máte již hotové výtvory, pochlubte se. Přinejmenším alespoň za každou radu budu ráda. Díky

No přidávám se že by mne to taky zajímalo

8.6.2007 09:53

dominika napsal(a):
No přidávám se že by mne to taky zajímalo

Vážně se nikdo nezapojíte? Vždyt ne každý už přišel k hotové jízdárně

8.6.2007 10:02

lanika napsal(a):
Vážně se nikdo nezapojíte? Vždyt ne každý už přišel k hotové jízdárně

Taky chci udělat jízdárnu, ale budu tam navážet pouze hlínu na zarovnání povrchu. Jinak na škole jsme si před překážky nosili piliny z boxů (takže žádné vyvážení honoje, ale šup do jízdárny)

8.6.2007 10:25

anobbona napsal(a):
Taky chci udělat jízdárnu, ale budu tam navážet pouze hlínu na zarovnání povrchu. Jinak na škole jsme si před překážky nosili piliny z boxů (takže žádné vyvážení honoje, ale šup do jízdárny)

A když zaprší, nemáte před nebo za skokem hluboko?

8.6.2007 10:45

lanika napsal(a):
A když zaprší, nemáte před nebo za skokem hluboko?

Ne spodní vrstva byla docela pevná a vrchní (tak na výšku kopyta) docela příjemně kyprá

Přidejte reakci

Přidat smajlík