Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
9.6.2007 18:37

Ahojky, máte nějaké fotky z kyselovic??? kdyžtak je sem šupněte

9.6.2007 18:41

kapusta napsal(a):
Ahojky, máte nějaké fotky z kyselovic??? kdyžtak je sem šupněte

ahoj foto sice nemam ale jakou kobusku mas a jak je stara?odkud si?

9.6.2007 18:43

wiwi napsal(a):
ahoj foto sice nemam ale jakou kobusku mas a jak je stara?odkud si?

Fotku jsem dala o tema niz, jmenuje se Emilka m: Emine. mám ji rok a pár měsíců a jsem kousek od Brna

9.6.2007 18:45

kapusta napsal(a):
Fotku jsem dala o tema niz, jmenuje se Emilka m: Emine. mám ji rok a pár měsíců a jsem kousek od Brna

teda do tema proste tak :D

9.6.2007 18:48

kapusta napsal(a):
teda do tema proste tak :D

a v dubnu ji bylo 5 roku :)

9.6.2007 19:31

kapusta napsal(a):
a v dubnu ji bylo 5 roku :)

Ahojky, tak já mám koníky z Kyselovic rovnou dva. Enrika a Démona

9.6.2007 19:34

enriko napsal(a):
Ahojky, tak já mám koníky z Kyselovic rovnou dva. Enrika a Démona

a jak sou staří? a jaké mají rodiče? máš fotky??

9.6.2007 19:44

kapusta napsal(a):
a jak sou staří? a jaké mají rodiče? máš fotky??

ENRIKO: m:Eskorta o: Happy Crown
Démon: m: Di bába o: New York Giant

9.6.2007 19:47

enriko napsal(a):
ENRIKO: m:Eskorta o: Happy Crown
Démon: m: Di bába o: New York Giant

ještě fotka Démona

9.6.2007 20:23

enriko napsal(a):
ještě fotka Démona

Moooc pěkní koníci, hlavně Démon. Eskorta je babička mojí emilky :)

9.6.2007 20:26

kapusta napsal(a):
Moooc pěkní koníci, hlavně Démon. Eskorta je babička mojí emilky :)

tak to je super. Su ráda, že se ti koníci líbí. Já mám Démona už nějakých osm let a Enrika sedm

9.6.2007 20:32

enriko napsal(a):
tak to je super. Su ráda, že se ti koníci líbí. Já mám Démona už nějakých osm let a Enrika sedm

to já mám Emilku jenom rok a pár měsíců

10.6.2007 09:59

kapusta napsal(a):

Ahoj Emušu znám, nejsem 100% členem Kyselovického ranče ale jezdívám tam za kamarádkou. Pošlu ti pár foteček. Jinak koníci tam se mají super, výběhy, fůra krmení...

10.6.2007 10:01

kapusta napsal(a):

TAdy hříbek na pastvě

10.6.2007 10:03

kapusta napsal(a):

výběh

10.6.2007 10:03

kapusta napsal(a):

Emilka

10.6.2007 10:07

kapusta napsal(a):

Výběh 2003/2004

10.6.2007 10:12

kapusta napsal(a):

Dva hřebečci ČT ve výběhu

10.6.2007 17:21

ijik napsal(a):
Dva hřebečci ČT ve výběhu

Holky, prosím vás, nemáte některá fotku staré Eskorty? Měla jsem z ní po Komančovi kobylku, vím jen, že Eskorta byla (nebo stále je?) bílá a měla zchvácená kopyta (hodně špatně chodila). Budu vám moc vděčná, když mi fotku pošlete na mail nebo ji dáte aspoň sem... děkujůůůů!!!

10.6.2007 17:51

jackie napsal(a):
Holky, prosím vás, nemáte některá fotku staré Eskorty? Měla jsem z ní po Komančovi kobylku, vím jen, že Eskorta byla (nebo stále je?) bílá a měla zchvácená kopyta (hodně špatně chodila). Budu vám moc vděčná, když mi fotku pošlete na mail nebo ji dáte aspoň sem... děkujůůůů!!!

jééé ta je pořád stejná. a to hříbátko to není asi ona že? chtěla bych ji vidět jak vypadala když byla malinká. a ten účes jsem jí chtěla vždycky udělat a nikdy sem se k tomu nedostala. jinak.. je to hodný koník že? a jaká se ti zdála povahově?? a dík za fotky

10.6.2007 17:52

kapusta napsal(a):
jééé ta je pořád stejná. a to hříbátko to není asi ona že? chtěla bych ji vidět jak vypadala když byla malinká. a ten účes jsem jí chtěla vždycky udělat a nikdy sem se k tomu nedostala. jinak.. je to hodný koník že? a jaká se ti zdála povahově?? a dík za fotky

Fotku Eskorty nemám

10.6.2007 18:10

kapusta napsal(a):
Fotku Eskorty nemám

Tady Emilka se mnou

10.6.2007 18:19

kapusta napsal(a):
Tady Emilka se mnou

A nemohla bys mi prosim ty emilciny fotky poslat na mail? pokud mozno vsechny co mas. diky mail je katkaondrova@seznam.cz

10.6.2007 21:51

jackie napsal(a):

Ahoj ...343-790-966 zeptej se Michala,je z ty staje ...ale mam pocit ze eskorta uz nezije :/ ale nevim to jiste ...kdyz sem chodila do staje tak posledni hribe co sem od ni videla byla od Thurin Frybert (nevim zda se to tak pise) krasne zrzavej hrebecek :-)

11.6.2007 13:34

wiwi napsal(a):
Ahoj ...343-790-966 zeptej se Michala,je z ty staje ...ale mam pocit ze eskorta uz nezije :/ ale nevim to jiste ...kdyz sem chodila do staje tak posledni hribe co sem od ni videla byla od Thurin Frybert (nevim zda se to tak pise) krasne zrzavej hrebecek :-)

to sme teda brzo skoncili :(

11.6.2007 13:39

kapusta napsal(a):

Mimochodem: Emilka bude mít za 10 měsíců hříbátko :) se těšíme všichni. to bude její první

11.6.2007 14:17

enriko napsal(a):
ještě fotka Démona

Démon je klusák vid starala jsem se o jednoho koníka po New York Giantovi.Super koník.

11.6.2007 15:00

klawdie napsal(a):
Démon je klusák vid starala jsem se o jednoho koníka po New York Giantovi.Super koník.

jj Démon je klusák. Ale zvládá i parkury.....

11.6.2007 16:24

enriko napsal(a):
jj Démon je klusák. Ale zvládá i parkury.....

Klusáci jsou skvělí na parkur. Emilka jednou (nedopatřením) skočila metr pade z místa. Ale já se z ní snažim udělat vesterňáka. Je úžasně ohebná

Uživatel s deaktivovaným účtem

11.6.2007 16:52
Uživatel s deaktivovaným účtem

kapusta napsal(a):
Mimochodem: Emilka bude mít za 10 měsíců hříbátko :) se těšíme všichni. to bude její první

mozem vediet cim si ju nakoniec pripustila?

11.6.2007 20:41

kapusta napsal(a):

ploc?

11.6.2007 21:29

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
mozem vediet cim si ju nakoniec pripustila?

čtčkem vlastně si to platil přítel a bude to jeho koník.

19.6.2007 23:53

kapusta napsal(a):
Klusáci jsou skvělí na parkur. Emilka jednou (nedopatřením) skočila metr pade z místa. Ale já se z ní snažim udělat vesterňáka. Je úžasně ohebná

Co se týče New York Gianta, máme po něm ve stáji dva koníky, dědulu Gase, který kromě toho, že patřil mezi špičku dostihových klusáků si během dostihové kariery zaskákal i pár parkurů a skáče jako ďábel, ostatně všici naši klusáci skáčou jako ďáblíci

Přidejte reakci

Přidat smajlík