Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
10.6.2007 12:09

Neznáte někdo tohohle koníka? Prý běhala závody. No kdyby měl někdo fotky nebo nějaký informace nebo tak prosím napište. Mám po ní hříbě no už je to dlouho ale chtěla bych se o ní něco dozvědět a chci vidět jak vypadá a tak.

11.6.2007 06:13

kovbojka napsal(a):
Neznáte někdo tohohle koníka? Prý běhala závody. No kdyby měl někdo fotky nebo nějaký informace nebo tak prosím napište. Mám po ní hříbě no už je to dlouho ale chtěla bych se o ní něco dozvědět a chci vidět jak vypadá a tak.

fakt nikdo nezná??

11.6.2007 21:52

kovbojka napsal(a):
fakt nikdo nezná??

:-(

Uživatel s deaktivovaným účtem

12.6.2007 19:55

kovbojka napsal(a):

to bude pravdeopdobne klusak nevies aspon chovatela(zriebata)?

12.6.2007 20:30

kovbojka napsal(a):

Opravdu je to klusanda, už podle toho jména...
Dle google jsem našla odkaz na http://equus.no-ip.info/nasekone.cfm?start=11, kde je kobylka po tebou jmenované....jménem Elektra

Já osobně bych doporučila Klusáckou Asociaci, pokud jsi majitelem a něco potřebuješ vědět:-)

13.6.2007 07:24

kovbojka napsal(a):

Hele kolik by ji mělo být, nejsem si jistá ale to jmeno je mi povědomé jmenovala se myslím tak mamina kámoščinýho koníka,ale nevím přesně!

13.6.2007 13:18

nightdevil napsal(a):
Opravdu je to klusanda, už podle toho jména...
Dle google jsem našla odkaz na http://equus.no-ip.info/nasekone.cfm?start=11, kde je kobylka po tebou jmenované....jménem Elektra

Já osobně bych doporučila Klusáckou Asociaci, pokud jsi majitelem a něco potřebuješ vědět:-)

jo byla to klusačka..jezdila prý závody a dobře akorát si pak poranila nohu a už je jen na chov..nebo něco takovýho říkali. Moc díky všem že jste byli ochotní se podívat jestli o ní něco nezjistíte. Já jsem to zkoušela a nic jsem nenašla. A na tý fotce to určitě bude od askíta mamča..protože je na něj malinko podobná né moc ale nějaký tý rysi poznávám. Škoda že nevím jeho otce prý na kobylku skočil nějaký hřebec asi ve výběhu nebo tak a tak se kdo by to mohl být škoda

13.6.2007 13:30

kovbojka napsal(a):
jo byla to klusačka..jezdila prý závody a dobře akorát si pak poranila nohu a už je jen na chov..nebo něco takovýho říkali. Moc díky všem že jste byli ochotní se podívat jestli o ní něco nezjistíte. Já jsem to zkoušela a nic jsem nenašla. A na tý fotce to určitě bude od askíta mamča..protože je na něj malinko podobná né moc ale nějaký tý rysi poznávám. Škoda že nevím jeho otce prý na kobylku skočil nějaký hřebec asi ve výběhu nebo tak a tak se kdo by to mohl být škoda

To já po ní znala koníka Cejlon Osteo se jmenoval, po otci New York Giant...černej jak uhel, maximálně bych mohla vyhrabat jeho fotky, její bohužel.

13.6.2007 13:48

klawdie napsal(a):
To já po ní znala koníka Cejlon Osteo se jmenoval, po otci New York Giant...černej jak uhel, maximálně bych mohla vyhrabat jeho fotky, její bohužel.

jé a dáš tu prosím jeho fotky..moc ráda bych viděla i ostatní koníky po ní? Jo a ten koník je jen na rekreaci nebo jezdil i nějaký závody?

13.6.2007 18:57

kovbojka napsal(a):
jé a dáš tu prosím jeho fotky..moc ráda bych viděla i ostatní koníky po ní? Jo a ten koník je jen na rekreaci nebo jezdil i nějaký závody?

ten Cejlon asi nebude jej rodina,u klusakov sa zriebata pomenuvaju podla zaciatocneho pismena matky,v tomto pripade E. pokial je to kobyla s papiermi klusaka,skus sa obratit na klusacku asociaciu(www.czetra.cz) kde Ti mozu vystavit karieru kona a mozno by ti vedeli dat aj konktakt na (byvaleho?) majitela

14.6.2007 11:48

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
ten Cejlon asi nebude jej rodina,u klusakov sa zriebata pomenuvaju podla zaciatocneho pismena matky,v tomto pripade E. pokial je to kobyla s papiermi klusaka,skus sa obratit na klusacku asociaciu(www.czetra.cz) kde Ti mozu vystavit karieru kona a mozno by ti vedeli dat aj konktakt na (byvaleho?) majitela

No já myslím že tam asi zaregistrovaná není...hřebec je totiž zaregistrovaný ve Slatiňanech tak si myslím že tam bude i kobylka. No opravu nevím ale mrknu se na tu stránečku

15.6.2007 18:19

kovbojka napsal(a):
No já myslím že tam asi zaregistrovaná není...hřebec je totiž zaregistrovaný ve Slatiňanech tak si myslím že tam bude i kobylka. No opravu nevím ale mrknu se na tu stránečku

10.7.2007 17:10

kovbojka napsal(a):

klusačka 1987.švédka, poOden sund(S) z Rolli sund(S). do chovu odcházela se ziskem124300kč a rekordem 20,0.
tady absolvovala 72startů, 13x vyhrála, 28x se umístila.(bez záruky, špatně se to hledá)závodila od 3 do 8let
1997 měla hříbě po Senior Bowl(US) - Elektra
připuštěná Va"strbo Yuppie(S) výsledek nevim, víc jsem nenašla

ještě se podívám jestli se nepřipletla na fotky mých koní, ale pochybuju

11.7.2007 10:25

bospor napsal(a):
klusačka 1987.švédka, poOden sund(S) z Rolli sund(S). do chovu odcházela se ziskem124300kč a rekordem 20,0.
tady absolvovala 72startů, 13x vyhrála, 28x se umístila.(bez záruky, špatně se to hledá)závodila od 3 do 8let
1997 měla hříbě po Senior Bowl(US) - Elektra
připuštěná Va"strbo Yuppie(S) výsledek nevim, víc jsem nenašla

ještě se podívám jestli se nepřipletla na fotky mých koní, ale pochybuju

díki ti moc a o Asketovi tam nic nepíšou?? Takový krásný hřebeček po ní a o něm nic no škoda

11.7.2007 14:44

kovbojka napsal(a):
díki ti moc a o Asketovi tam nic nepíšou?? Takový krásný hřebeček po ní a o něm nic no škoda

po jakym to je hřebci a jak je starej? podivám se

12.7.2007 11:06

bospor napsal(a):
po jakym to je hřebci a jak je starej? podivám se

Hřebce nevím..furt říkali že mi pošlou rodokmen a informace o hřebci a nakonec jsem zjistila že na kobylu snad skočil nějaký kůň ve výběhu takže hřebce nevím. Ale Askítovi je 23 měsíců...no a nějaký ten den

12.7.2007 16:15

kovbojka napsal(a):
Hřebce nevím..furt říkali že mi pošlou rodokmen a informace o hřebci a nakonec jsem zjistila že na kobylu snad skočil nějaký kůň ve výběhu takže hřebce nevím. Ale Askítovi je 23 měsíců...no a nějaký ten den

tak to nemam šanci! já to našla ve starých ročenkách a v klusácký plemený knize.tam takový hříbě zaručeně nebude a jestli byla připouštěná jiným než klusáckým hřebcem,
tak taky ne.
je mi líto!

12.7.2007 19:53

bospor napsal(a):
tak to nemam šanci! já to našla ve starých ročenkách a v klusácký plemený knize.tam takový hříbě zaručeně nebude a jestli byla připouštěná jiným než klusáckým hřebcem,
tak taky ne.
je mi líto!

Tak to je škoda. Ale dík že si našla aspoň něco o ní...

12.1.2008 15:33

kovbojka napsal(a):

Ahojky, jezdila jsem ji ještě v tréninku. Pochází ze švédska. Jezdil ji v dostizích
pan František Štastný a Lucka Zvěřinová. Fotky mám musím je ale naskenovat. Byla miláček. Její dcera Elektra dělá tuším drezuru ve stáji v Máslovicích u Prahy.

12.1.2008 21:18

helu napsal(a):
Ahojky, jezdila jsem ji ještě v tréninku. Pochází ze švédska. Jezdil ji v dostizích
pan František Štastný a Lucka Zvěřinová. Fotky mám musím je ale naskenovat. Byla miláček. Její dcera Elektra dělá tuším drezuru ve stáji v Máslovicích u Prahy.

Ježiš za fotky bych ti byla moc vděčná. Nevíš náhodou po kom měla hřebce Asketa? Narodil se v roce 2005. Nebo nemáš náhodou nějaký kontakt na majitele Exity? Chtěla bych jim zavolat a poptat se. Je to totiž nějak celý zamotaný a chtěla bych zistit aspoň rodokmen Exity a nechat ho zapsat do průkazu protože tam není. Hřebce tedy asik nezjistím ale aspoň něco

12.1.2008 21:26

kovbojka napsal(a):
Ježiš za fotky bych ti byla moc vděčná. Nevíš náhodou po kom měla hřebce Asketa? Narodil se v roce 2005. Nebo nemáš náhodou nějaký kontakt na majitele Exity? Chtěla bych jim zavolat a poptat se. Je to totiž nějak celý zamotaný a chtěla bych zistit aspoň rodokmen Exity a nechat ho zapsat do průkazu protože tam není. Hřebce tedy asik nezjistím ale aspoň něco

nějaký fotečka co jsem s askítem dostala

12.1.2008 21:27

kovbojka napsal(a):
nějaký fotečka co jsem s askítem dostala

další

14.1.2008 07:17

kovbojka napsal(a):
a poslední

Neporanila si nohu. Prostě odešla zaslouženě do chovu. Vyhrabala jsem
fotky malé Elektry. Jezdila jsem ji v tréninku a jezdila jako ošetřovatelka na dostihy.
Připouštěli ji nějakým běloušem čt. Majitele se pokusím zjistit až uvidím Františka.
Je vyfocená v knížce Krása koně od Karola Benického. Str. tuším 62-63 slečna ve žluté přilbě.

14.1.2008 09:51

helu napsal(a):
Neporanila si nohu. Prostě odešla zaslouženě do chovu. Vyhrabala jsem
fotky malé Elektry. Jezdila jsem ji v tréninku a jezdila jako ošetřovatelka na dostihy.
Připouštěli ji nějakým běloušem čt. Majitele se pokusím zjistit až uvidím Františka.
Je vyfocená v knížce Krása koně od Karola Benického. Str. tuším 62-63 slečna ve žluté přilbě.

Jo poranila no a přestala závodit. Jo ona běhala normální dostihy nebo klusácké? Mohla bys tu dát fotky aspoň elektry jestli tedy máš.nebo mi je poslat prosím na e-mail. Kdyby si zjistila majitele tak bych ti byla fakt vděčná.. moc bych chtěla zjistit i otce askíta a potřebovala bych stejně rodokmen Exity. Jo tím ČT běloušem jí připouštěli kolem toho roku 2004? Ti od koho jsem si askíta koupila mi řekli že mi všechn rodokmeny pošlou poštou a nic nedošlo. po nějaký době jsem se dozvěděla že prý na ní skočil nějaký hřebec ve výběhu že prý otce neví..ale do vím z druhé ruky tak nevím. I když askíto mi teď připadá že je skřížený s nějaký tažným koníkem tak fakt nevím. Tu knížku bohužel nemám tak se nepodívám..no škoda no

14.1.2008 11:54

kovbojka napsal(a):
Jo poranila no a přestala závodit. Jo ona běhala normální dostihy nebo klusácké? Mohla bys tu dát fotky aspoň elektry jestli tedy máš.nebo mi je poslat prosím na e-mail. Kdyby si zjistila majitele tak bych ti byla fakt vděčná.. moc bych chtěla zjistit i otce askíta a potřebovala bych stejně rodokmen Exity. Jo tím ČT běloušem jí připouštěli kolem toho roku 2004? Ti od koho jsem si askíta koupila mi řekli že mi všechn rodokmeny pošlou poštou a nic nedošlo. po nějaký době jsem se dozvěděla že prý na ní skočil nějaký hřebec ve výběhu že prý otce neví..ale do vím z druhé ruky tak nevím. I když askíto mi teď připadá že je skřížený s nějaký tažným koníkem tak fakt nevím. Tu knížku bohužel nemám tak se nepodívám..no škoda no

Pokusím se sem ty fotky dát. Jinak původ je otec Oden sund, matka Rolly sund.
Zkus ČKA. Ne tím hřebcem pouštěli myslím hned po Yupiem.

14.1.2008 12:35

helu napsal(a):
Pokusím se sem ty fotky dát. Jinak původ je otec Oden sund, matka Rolly sund.
Zkus ČKA. Ne tím hřebcem pouštěli myslím hned po Yupiem.

Můžu se zeptat co to je to ČKA?

14.1.2008 12:51

kovbojka napsal(a):
Můžu se zeptat co to je to ČKA?

Jo ty myslíš asik českou jezdeckou asociaci. Nevíš jestli by se dali jejich rodičů sehnat fotky někde na netu? Jo počki teď jsem to nepochopila..když si napsala že tím hřebcem připouštěli hned po Yupiter(jej teď nevím jak to je zprávně) takže by to tedy mohl být jeho otec ne? Jako ten bělouš..já vím jsem v celku nechápavý člověk

14.1.2008 13:50

kovbojka napsal(a):
Jo ty myslíš asik českou jezdeckou asociaci. Nevíš jestli by se dali jejich rodičů sehnat fotky někde na netu? Jo počki teď jsem to nepochopila..když si napsala že tím hřebcem připouštěli hned po Yupiter(jej teď nevím jak to je zprávně) takže by to tedy mohl být jeho otec ne? Jako ten bělouš..já vím jsem v celku nechápavý člověk

ČJF-česká jezdecká federace

14.1.2008 13:56

jessyn napsal(a):
ČJF-česká jezdecká federace

Ne to nebude jeho otec. Jen další sourozenec asi. Česká klusácká asociace.

14.1.2008 14:08

helu napsal(a):

Alča už to ví, psala jsem jí

14.1.2008 15:28

helu napsal(a):

aha tak jeho otce asik nikdy nezjistím jak to tak vidím

14.1.2008 19:06

kovbojka napsal(a):
aha tak jeho otce asik nikdy nezjistím jak to tak vidím

kompletní původ exity je tady

14.1.2008 19:12

helu napsal(a):
kompletní původ exity je tady

Sorry máš to na mailu. nevešlo se mi to sem.

14.1.2008 19:29

helu napsal(a):
Sorry máš to na mailu. nevešlo se mi to sem.

Elektra a jedny z mála fotek který jsem našla.

14.1.2008 19:31

helu napsal(a):
Elektra a jedny z mála fotek který jsem našla.

Ilona girl, Hana osteo, Exita sund

14.1.2008 19:33

helu napsal(a):
Ilona girl, Hana osteo, Exita sund

Exita sund, Ilona girl - před porodem Islanda a Elektry

14.1.2008 19:35

helu napsal(a):
Exita sund, Ilona girl - před porodem Islanda a Elektry

Island a Elektra oba po Senior bowl

14.1.2008 19:37

helu napsal(a):
Island a Elektra oba po Senior bowl

Elektra čerstvá

15.1.2008 13:15

helu napsal(a):

díky moc..škoda že už toho rodokmenu nenajedou i fotky..ale i tak fakt moc moc díky

19.2.2008 14:15

kovbojka napsal(a):
díky moc..škoda že už toho rodokmenu nenajedou i fotky..ale i tak fakt moc moc díky

Zdravím, koukám tady na tu diskuzi a abych to uvedla na pravou míru:) Asketa jsme prodávali jako hříbě bez původu (to přece víš) s tím, že matka je vysloužilá klusačka s původem - Exita a otec neznámý..přičemž majitel který Exitu koupil (p. Jaroš) Exitu koupil březí s tím, že majitelé nevědí který z jejich stáda na ní hupsnul, hřebečka si nechat nechtěl, proto ho za 15tis prodal a ty jsi ho od nás koupila:) Myslím, že Asket byl moc pěkné hříbě a byl to takovej koumák, pořád dělal nějaké vylomeniny..Exita se potom nechala dále připustit s hřebcem Cyril a Boston a po obouch má krásné 2 hřebečky..Přidávám foto z loňského Huberta s Exitou

19.2.2008 14:23

yannys napsal(a):
Zdravím, koukám tady na tu diskuzi a abych to uvedla na pravou míru:) Asketa jsme prodávali jako hříbě bez původu (to přece víš) s tím, že matka je vysloužilá klusačka s původem - Exita a otec neznámý..přičemž majitel který Exitu koupil (p. Jaroš) Exitu koupil březí s tím, že majitelé nevědí který z jejich stáda na ní hupsnul, hřebečka si nechat nechtěl, proto ho za 15tis prodal a ty jsi ho od nás koupila:) Myslím, že Asket byl moc pěkné hříbě a byl to takovej koumák, pořád dělal nějaké vylomeniny..Exita se potom nechala dále připustit s hřebcem Cyril a Boston a po obouch má krásné 2 hřebečky..Přidávám foto z loňského Huberta s Exitou

a jeste dalsi fotka

19.2.2008 17:15

yannys napsal(a):
a jeste dalsi fotka

no nechci nic říkat ale majitel tedy pak Jaroš nám řekl že nám pošle rodokmen hřebce i kobylky a že to nechá zapsat i to průkazu..ovšem průkaz zapoměl a tak zůstal u nás a poštou nám nikdy žádný rodokmeny neposlal. Jo askíto je strašný koumák ale je to moje největší zlatíčko. Veterinář nám řekl že bude nejspíš s nějakým tažákem křížený podle stavby těla..no a aji tak trošku vypadá.

19.2.2008 17:41

kovbojka napsal(a):

jinak přidám fotky z dneška..krasavec :-))

19.2.2008 17:57

kovbojka napsal(a):
jinak přidám fotky z dneška..krasavec :-))

Pan Jaroš toho naslibuje asi hodně, ale podniká a nemá absolutně čas..takže věřím, že neposlal, původ klisny je takový :
otec: Oden Sund (S) - po Speed (US) z Precious Star (US) po Star´s Pride (US)
matka: Rolli Sund (S) - po Darren Hanover (US) z Brucia (S) po Earl´s Mr Will
A otce opravdu neznám..každopádně teď až pojedu za panem Jarošem poprosím ho o číslo na majitele Exity co ji měli a zkusím se zeptat jak to vypadá s tím otcem...chlaďase tam ale žádného neměli

19.2.2008 18:09

yannys napsal(a):
Pan Jaroš toho naslibuje asi hodně, ale podniká a nemá absolutně čas..takže věřím, že neposlal, původ klisny je takový :
otec: Oden Sund (S) - po Speed (US) z Precious Star (US) po Star´s Pride (US)
matka: Rolli Sund (S) - po Darren Hanover (US) z Brucia (S) po Earl´s Mr Will
A otce opravdu neznám..každopádně teď až pojedu za panem Jarošem poprosím ho o číslo na majitele Exity co ji měli a zkusím se zeptat jak to vypadá s tím otcem...chlaďase tam ale žádného neměli

hej tak to by bylo supr díky moc. No já nevím možná že to odhadl protože je tak strašně vypasenej a to běhá ale ve výběhu jen stojí jinak na procházce když se pustí tak běhá jak o duši šak on trošku schudne jak začne pořádně pracovat

14.3.2014 08:47
nowera

XXX.XXX.21.122

Ahoj, pises tady o konikovi Cejlon Osteo, nahodou nevis, kde by ted mohl byt, uz je to spoustu let, tak nevim, jestli jeste zije...... Dekuju moc za info smajlík

Lucka

22.3.2014 20:30
klawdie

XXX.XXX.10.21

Moje poslední info o Cejlonovi bylo když se od známé prodával, že je někde u Lukavice už si to přesně nepatuju bude to dobrých 8 let zpět a težko říct jestli ještě je. koupil si ho pán na rekreaci.

Martata

16.8.2022 07:19
Martata

XXX.XXX.33.68

Mám po Exitě doma toho hřebečka ( je to tedy už valach), jak paní psala, že se pak pouštěla Cyrilem.

Přidejte reakci

Přidat smajlík