Sem dávejte fotečky hříbátek, všech barev a velikostí ... :0)! Fríský hřebeček Wim.
monikafris
napsal(a):
Sem dávejte fotečky hříbátek, všech barev a velikostí ... :0)! Fríský hřebeček Wim.
hnědka- klisnička
monikafris
napsal(a):
welsh
Koukám že Welshovi se sem nechtělo.
Skoro 7měsíční Shayla
monikafris
napsal(a):
Dneska focený tříměsíční Sonet, ČT, ale prakticky trakén...
cheyenne
napsal(a):
Dneska focený tříměsíční Sonet, ČT, ale prakticky trakén...
Jedna starší, kde nevypadá jako žirafka
tady i s mamkou
cheyenne
napsal(a):
Jedna starší, kde nevypadá jako žirafka
tady i s mamkou
mám pár nových fotek Goliáše ale nechtěl se moc fotit...žarli ho mouchy. Stále se schávával za mámin ocásek aby mu je odcháněla
tajemma danny
napsal(a):
mám pár nových fotek Goliáše ale nechtěl se moc fotit...žarli ho mouchy. Stále se schávával za mámin ocásek aby mu je odcháněla
takže veškeré focení dopadalo asi takhle...
tajemma danny
napsal(a):
takže veškeré focení dopadalo asi takhle...
tady detail prdelky...
tajemma danny
napsal(a):
tady detail prdelky...
A tady je o dva dny starší Merlin
tajemma danny
napsal(a):
A tady je o dva dny starší Merlin
Ten jak vidí foťák tak začíná akce...a to byl celej den na pastvě, jeho elán bych občas potřebovala...
tajemma danny
napsal(a):
Ten jak vidí foťák tak začíná akce...a to byl celej den na pastvě, jeho elán bych občas potřebovala...
Všimněte si výrazu jeho maminy...on se na mě jenom podívat a ona už mi chtěla ukousnout hlavu...
tajemma danny
napsal(a):
Všimněte si výrazu jeho maminy...on se na mě jenom podívat a ona už mi chtěla ukousnout hlavu...
tady objevil dva zajíčky...pokoušla jsem se je vyfotil ale můj foťák je nějak nevzal...
monikafris
napsal(a):
Bredley
monikafris
napsal(a):
Sonet
cheyenne
napsal(a):
a oba...
a takhle je sleduje dvouletý dorost (dva starší bratři letošních hříbátek a můj Saxík), podle barev je poznat, kdo je čí brácha