Neregistrovaný uživatel

Zdravím všechny milovníky koní! O víkendu 9. a 10. 6. Jezdecký klub Karlovy Vary - Stará Role pořádal skokové závody - přináším Vám pár záběrů a doufám, že se Vám budou líbit. Chtěla bych poděkovat svému manželovi, Honzovi Sochorkovi, který neúnavně snášel mou obvyklou fotografovací náladu a pomáhal mi v organizaci. Pro začátek přináším záběry ze soboty, soutěží ZL a L, těšit se můžete na všechny nedělní závody, ale mějte trpělivost, musím je nejprve zpracovat.
Jako první jsem zařadila zajímavé styly ježdění, překonávání parkuru a vůbec všeho…
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Zdravím všechny milovníky koní! O víkendu 9. a 10. 6. Jezdecký klub Karlovy Vary - Stará Role pořádal skokové závody - přináším Vám pár záběrů a doufám, že se Vám budou líbit. Chtěla bych poděkovat svému manželovi, Honzovi Sochorkovi, který neúnavně snášel mou obvyklou fotografovací náladu a pomáhal mi v organizaci. Pro začátek přináším záběry ze soboty, soutěží ZL a L, těšit se můžete na všechny nedělní závody, ale mějte trpělivost, musím je nejprve zpracovat.
Jako první jsem zařadila zajímavé styly ježdění, překonávání parkuru a vůbec všeho…
Jejda, Evo, na parkur se všichni vrhají po hlavě, ale Ty jsi asi dnes vstávala, jak se říká, „zadkem napřed“!
sanulka
napsal(a):
Jejda, Evo, na parkur se všichni vrhají po hlavě, ale Ty jsi asi dnes vstávala, jak se říká, „zadkem napřed“!
Ale ne, nálada je dobrá ... (klisna HEČINA s Evou Chromcovou, JK Stará Role)
sanulka
napsal(a):
Ale ne, nálada je dobrá ... (klisna HEČINA s Evou Chromcovou, JK Stará Role)
Á, tady to vypadá, že se bude trémou zvracet ... jen jestli si jezdkyně nedala na posilnění odvahy moc panáků!
CHICO 1, Eliška Brdlíková, ČJK
sanulka
napsal(a):
Á, tady to vypadá, že se bude trémou zvracet ... jen jestli si jezdkyně nedala na posilnění odvahy moc panáků!
CHICO 1, Eliška Brdlíková, ČJK
Tedy ta Iveta Cachová z JS Čapková (na ČÁDOROVI) má ale snahu v obličeji!
sanulka
napsal(a):
Tedy ta Iveta Cachová z JS Čapková (na ČÁDOROVI) má ale snahu v obličeji!
SOPHIE, Anna Tichá, JK Stará Role
sanulka
napsal(a):
SOPHIE, Anna Tichá, JK Stará Role
RUICOSTA, Ivo Kočík, Jezdecká společnost Kočík
sanulka
napsal(a):
RUICOSTA, Ivo Kočík, Jezdecká společnost Kočík
Tak tomu se říká těsné přilnutí holení 
ČILLI, Iveta Cachová, JS Čapková ...
sanulka
napsal(a):
Tak tomu se říká těsné přilnutí holení 
ČILLI, Iveta Cachová, JS Čapková ...
... a APEL, Vendula Wuchterlová, JK Stará Role
sanulka
napsal(a):
... a APEL, Vendula Wuchterlová, JK Stará Role
A další krkolomné záběry ... ZANGLIE, Jana Milivojevičová, ČJK
sanulka
napsal(a):
A další krkolomné záběry ... ZANGLIE, Jana Milivojevičová, ČJK
JACK 5, Miroslav Mička, JS A&M Hlinky
sanulka
napsal(a):
JACK 5, Miroslav Mička, JS A&M Hlinky
APEL, Vendula Wuchterlová, JK Stará Role
sanulka
napsal(a):
APEL, Vendula Wuchterlová, JK Stará Role
ČILLI, Iveta Cachová, JS Čapková
sanulka
napsal(a):
ČILLI, Iveta Cachová, JS Čapková
GAUNER DONTH s Danielou Donthovou ze Sportovní stáje Donthová - nevypadá on opravdu jako gauner, když se takhle tváří? „Kliďte se, za kamaší mám revolver proklatě nízko!!“
sanulka
napsal(a):
GAUNER DONTH s Danielou Donthovou ze Sportovní stáje Donthová - nevypadá on opravdu jako gauner, když se takhle tváří? „Kliďte se, za kamaší mám revolver proklatě nízko!!“
APEL s Vendulou Wuchterlovou z domácího JK Stará Role byl vděčným objektem pro fotografování - napřed předstíral, že to bude „zívačka“...
sanulka
napsal(a):
APEL s Vendulou Wuchterlovou z domácího JK Stará Role byl vděčným objektem pro fotografování - napřed předstíral, že to bude „zívačka“...
... a také to tak místy vypadalo ...
sanulka
napsal(a):
... a také to tak místy vypadalo ...
... ale pak už se mu přestalo chtít skákat a jen ukazoval, jak umí mávat s ocasem ...
sanulka
napsal(a):
... ale pak už se mu přestalo chtít skákat a jen ukazoval, jak umí mávat s ocasem ...
... a s Vendulou.
sanulka
napsal(a):
... a s Vendulou.
A podívejme se na nejdramatičtější okamžiky, které ale naštěstí všechny dopadly dobře, takže je zde můžeme trochu zlehčit:
TIFANIE s Petrou Štechovou z JS A&M Hlinky se vůbec nelíbil zelený oxer a tak se rozhodla neskákat ...
sanulka
napsal(a):
A podívejme se na nejdramatičtější okamžiky, které ale naštěstí všechny dopadly dobře, takže je zde můžeme trochu zlehčit:
TIFANIE s Petrou Štechovou z JS A&M Hlinky se vůbec nelíbil zelený oxer a tak se rozhodla neskákat ...
... jenže Petra si to nechtěla nechat líbit a snažila se TIFANII tahat k zemi s sebou ...
sanulka
napsal(a):
... jenže Petra si to nechtěla nechat líbit a snažila se TIFANII tahat k zemi s sebou ...
„Tak ty nepůjdeš??!! Tak si aspoň čuchni, jak moje nohy smrdí krchovem!!!“
sanulka
napsal(a):
„Tak ty nepůjdeš??!! Tak si aspoň čuchni, jak moje nohy smrdí krchovem!!!“
... no a když ani to nepomohlo dostat tu zlou TIF k zemi k sobě, musela se Petra začít pomalu sbírat ...
sanulka
napsal(a):
... no a když ani to nepomohlo dostat tu zlou TIF k zemi k sobě, musela se Petra začít pomalu sbírat ...
I pád drobného LUCIÁNA s Anetou Drbalovou ze Sportovní stáje Donthová dopadl dobře.
sanulka
napsal(a):
I pád drobného LUCIÁNA s Anetou Drbalovou ze Sportovní stáje Donthová dopadl dobře.
Neuvěřitelný byl karambol GLADIÁTORA DONTH s Danielou Donthovou, Sportovní stáj Donthová ...
sanulka
napsal(a):
Neuvěřitelný byl karambol GLADIÁTORA DONTH s Danielou Donthovou, Sportovní stáj Donthová ...
.
sanulka
napsal(a):
... který Daniela překvapivě dokázala usedět!!!
Zkušený jezdec se prostě nezapře!
sanulka
napsal(a):
Zkušený jezdec se prostě nezapře!
A nakonec pár (podle mě) hezkých nebo zajímavých záběrů:
CALETTO - S, Marcela Škodová, Stará Role
sanulka
napsal(a):
A nakonec pár (podle mě) hezkých nebo zajímavých záběrů:
CALETTO - S, Marcela Škodová, Stará Role
GALICIE, Kateřina Poláchová, JK Stará Role
sanulka
napsal(a):
MONARCH, Miroslava Křivancová, Pegas Děpoltovice
sanulka
napsal(a):
MONARCH, Miroslava Křivancová, Pegas Děpoltovice
VALMONT 7, Soňa Křivancová, Pegas Děpoltovice
sanulka
napsal(a):
VALMONT 7, Soňa Křivancová, Pegas Děpoltovice
sanulka
napsal(a):
A s fotografií FOX ON THE RUN, Natálie Vysušilové, Jezdecká společnost Císařský ostrov se s Vámi loučím, dobrou noc či hezký den přeje celý Jezdecký klub Karlovy Vary stará Role!
sanulka
napsal(a):
A s fotografií FOX ON THE RUN, Natálie Vysušilové, Jezdecká společnost Císařský ostrov se s Vámi loučím, dobrou noc či hezký den přeje celý Jezdecký klub Karlovy Vary stará Role!
Ahoj Sanulko! Krásná reportáž, s popisem koní i jezdců. Krásné fotky! Píšu Ti za 1* (s hvězdičkou!) Díky! SUPER! Pobavila jsem se!
monikafris
napsal(a):
Ahoj Sanulko! Krásná reportáž, s popisem koní i jezdců. Krásné fotky! Píšu Ti za 1* (s hvězdičkou!) Díky! SUPER! Pobavila jsem se!
Ahojky...zdravím domácí!!!! Bomba fotečky(hlavně Dontovka
), doufám že mi je dáš na cd a budu moct dát nějakou reportáž na můj webík.....mrkni se www.bonita.webgarden.cz
jo a jedna reklamace...
jak jsi mi vypalovala cd s Bonitou a Vendy z veřejnáku..tak jsme byla překvapená, když se mi z Bonity vyklubala Hečina
Pošleš mi je prosím na email
thank you
janaslab
napsal(a):
Ahojky...zdravím domácí!!!! Bomba fotečky(hlavně Dontovka
), doufám že mi je dáš na cd a budu moct dát nějakou reportáž na můj webík.....mrkni se www.bonita.webgarden.cz
jo a jedna reklamace...
jak jsi mi vypalovala cd s Bonitou a Vendy z veřejnáku..tak jsme byla překvapená, když se mi z Bonity vyklubala Hečina
Pošleš mi je prosím na email
thank you
Moniko, děkuji, už jsem doma plakala, že se snažím a nikdo mi nenapíše ani slovo.
Jani,musíš si říct příště (až to zase pohnojím) dřív, pár lidí na mě má telefon i mail. Za chybu se omlouvám, bylo toho víc a zjevně jsem to popletla. Tentokrát po mě téměř nikdo nic nechtěl, asi už jsem měla moc veliký foťák a báli se zeptat :-). Vypálím Ti to znovu a nechám Ti to u pana Buriánka, přidám něco z těchto nových závodů - o co máš nejvíc zájem? (Pády, naše lidi, někoho speciálně,...). Já si budu také dělat webovky, ale až udělám i poslední policejní zkoušky a bude ze mě konečně nejenom bakalář, ale i strážník :-). Určitě se podívám na ty Tvé a přeji mnoho úspěchů s kobylkou!
sanulka
napsal(a):
Moniko, děkuji, už jsem doma plakala, že se snažím a nikdo mi nenapíše ani slovo.
Jani,musíš si říct příště (až to zase pohnojím) dřív, pár lidí na mě má telefon i mail. Za chybu se omlouvám, bylo toho víc a zjevně jsem to popletla. Tentokrát po mě téměř nikdo nic nechtěl, asi už jsem měla moc veliký foťák a báli se zeptat :-). Vypálím Ti to znovu a nechám Ti to u pana Buriánka, přidám něco z těchto nových závodů - o co máš nejvíc zájem? (Pády, naše lidi, někoho speciálně,...). Já si budu také dělat webovky, ale až udělám i poslední policejní zkoušky a bude ze mě konečně nejenom bakalář, ale i strážník :-). Určitě se podívám na ty Tvé a přeji mnoho úspěchů s kobylkou!
Ahooooj ale já se vůbec nezlobím, jen mě to spíš pobavilo. Moc na to nespěchám, je mám v plánu je dát na web, fotky byly moooc krásný!!!!!!
Prosím tě pošli mi hlavně domácí jezdce, vítěze a nějaké zajímavůstky..třeba pády, ty fakt neměly chybu
Už se těším až z toho splácám reportáž, bude to parádička. Na web už mi chodí celkem dost lidí...a ptají se i na otázky týkající se klubu, například přihlášky, rozpisy a tak.
Neboj samozřejmě tam budeš uveřejněná jako fotograf a dám tam odkaz i na tvé stránky
Jinak ještě jednou děkuji a až zase přijedeš tak doufám že stihneme pokecat
Měj se kráásně pa pa a ještě jednou díky