SKOKY STARÁ ROLE 9. 6. 2007

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Neregistrovaný uživatel

11.6.2007 21:31
Neregistrovaný uživatel

Zdravím všechny milovníky koní! O víkendu 9. a 10. 6. Jezdecký klub Karlovy Vary - Stará Role pořádal skokové závody - přináším Vám pár záběrů a doufám, že se Vám budou líbit. Chtěla bych poděkovat svému manželovi, Honzovi Sochorkovi, který neúnavně snášel mou obvyklou fotografovací náladu a pomáhal mi v organizaci. Pro začátek přináším záběry ze soboty, soutěží ZL a L, těšit se můžete na všechny nedělní závody, ale mějte trpělivost, musím je nejprve zpracovat.
Jako první jsem zařadila zajímavé styly ježdění, překonávání parkuru a vůbec všeho…

11.6.2007 21:32

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Zdravím všechny milovníky koní! O víkendu 9. a 10. 6. Jezdecký klub Karlovy Vary - Stará Role pořádal skokové závody - přináším Vám pár záběrů a doufám, že se Vám budou líbit. Chtěla bych poděkovat svému manželovi, Honzovi Sochorkovi, který neúnavně snášel mou obvyklou fotografovací náladu a pomáhal mi v organizaci. Pro začátek přináším záběry ze soboty, soutěží ZL a L, těšit se můžete na všechny nedělní závody, ale mějte trpělivost, musím je nejprve zpracovat.
Jako první jsem zařadila zajímavé styly ježdění, překonávání parkuru a vůbec všeho…

Jejda, Evo, na parkur se všichni vrhají po hlavě, ale Ty jsi asi dnes vstávala, jak se říká, „zadkem napřed“!

11.6.2007 21:33

sanulka napsal(a):
Jejda, Evo, na parkur se všichni vrhají po hlavě, ale Ty jsi asi dnes vstávala, jak se říká, „zadkem napřed“!

Ale ne, nálada je dobrá ... (klisna HEČINA s Evou Chromcovou, JK Stará Role)

11.6.2007 21:34

sanulka napsal(a):
Ale ne, nálada je dobrá ... (klisna HEČINA s Evou Chromcovou, JK Stará Role)

Á, tady to vypadá, že se bude trémou zvracet ... jen jestli si jezdkyně nedala na posilnění odvahy moc panáků!
CHICO 1, Eliška Brdlíková, ČJK

11.6.2007 21:35

sanulka napsal(a):
Á, tady to vypadá, že se bude trémou zvracet ... jen jestli si jezdkyně nedala na posilnění odvahy moc panáků!
CHICO 1, Eliška Brdlíková, ČJK

Tedy ta Iveta Cachová z JS Čapková (na ČÁDOROVI) má ale snahu v obličeji!

11.6.2007 21:35

sanulka napsal(a):
Tedy ta Iveta Cachová z JS Čapková (na ČÁDOROVI) má ale snahu v obličeji!

SOPHIE, Anna Tichá, JK Stará Role

11.6.2007 21:36

sanulka napsal(a):
SOPHIE, Anna Tichá, JK Stará Role

RUICOSTA, Ivo Kočík, Jezdecká společnost Kočík

11.6.2007 21:37

sanulka napsal(a):
RUICOSTA, Ivo Kočík, Jezdecká společnost Kočík

Tak tomu se říká těsné přilnutí holení 
ČILLI, Iveta Cachová, JS Čapková ...

11.6.2007 21:38

sanulka napsal(a):
Tak tomu se říká těsné přilnutí holení 
ČILLI, Iveta Cachová, JS Čapková ...

... a APEL, Vendula Wuchterlová, JK Stará Role

11.6.2007 21:39

sanulka napsal(a):
... a APEL, Vendula Wuchterlová, JK Stará Role

A další krkolomné záběry ... ZANGLIE, Jana Milivojevičová, ČJK

11.6.2007 21:40

sanulka napsal(a):
A další krkolomné záběry ... ZANGLIE, Jana Milivojevičová, ČJK

JACK 5, Miroslav Mička, JS A&M Hlinky

11.6.2007 21:40

sanulka napsal(a):
JACK 5, Miroslav Mička, JS A&M Hlinky

APEL, Vendula Wuchterlová, JK Stará Role

11.6.2007 21:41

sanulka napsal(a):
APEL, Vendula Wuchterlová, JK Stará Role

ČILLI, Iveta Cachová, JS Čapková

11.6.2007 21:42

sanulka napsal(a):
ČILLI, Iveta Cachová, JS Čapková

GAUNER DONTH s Danielou Donthovou ze Sportovní stáje Donthová - nevypadá on opravdu jako gauner, když se takhle tváří? „Kliďte se, za kamaší mám revolver proklatě nízko!!“

11.6.2007 21:43

sanulka napsal(a):
GAUNER DONTH s Danielou Donthovou ze Sportovní stáje Donthová - nevypadá on opravdu jako gauner, když se takhle tváří? „Kliďte se, za kamaší mám revolver proklatě nízko!!“

APEL s Vendulou Wuchterlovou z domácího JK Stará Role byl vděčným objektem pro fotografování - napřed předstíral, že to bude „zívačka“...

11.6.2007 21:44

sanulka napsal(a):
APEL s Vendulou Wuchterlovou z domácího JK Stará Role byl vděčným objektem pro fotografování - napřed předstíral, že to bude „zívačka“...

... a také to tak místy vypadalo ...

11.6.2007 21:45

sanulka napsal(a):
... a také to tak místy vypadalo ...

... ale pak už se mu přestalo chtít skákat a jen ukazoval, jak umí mávat s ocasem ...

11.6.2007 21:46

sanulka napsal(a):
... ale pak už se mu přestalo chtít skákat a jen ukazoval, jak umí mávat s ocasem ...

... a s Vendulou.

11.6.2007 21:47

sanulka napsal(a):
... a s Vendulou.

A podívejme se na nejdramatičtější okamžiky, které ale naštěstí všechny dopadly dobře, takže je zde můžeme trochu zlehčit:
TIFANIE s Petrou Štechovou z JS A&M Hlinky se vůbec nelíbil zelený oxer a tak se rozhodla neskákat ...

11.6.2007 21:47

sanulka napsal(a):
A podívejme se na nejdramatičtější okamžiky, které ale naštěstí všechny dopadly dobře, takže je zde můžeme trochu zlehčit:
TIFANIE s Petrou Štechovou z JS A&M Hlinky se vůbec nelíbil zelený oxer a tak se rozhodla neskákat ...

... jenže Petra si to nechtěla nechat líbit a snažila se TIFANII tahat k zemi s sebou ...

11.6.2007 21:48

sanulka napsal(a):
... jenže Petra si to nechtěla nechat líbit a snažila se TIFANII tahat k zemi s sebou ...

„Tak ty nepůjdeš??!! Tak si aspoň čuchni, jak moje nohy smrdí krchovem!!!“

11.6.2007 21:49

sanulka napsal(a):
„Tak ty nepůjdeš??!! Tak si aspoň čuchni, jak moje nohy smrdí krchovem!!!“

... no a když ani to nepomohlo dostat tu zlou TIF k zemi k sobě, musela se Petra začít pomalu sbírat ...

11.6.2007 21:49

sanulka napsal(a):
... no a když ani to nepomohlo dostat tu zlou TIF k zemi k sobě, musela se Petra začít pomalu sbírat ...

I pád drobného LUCIÁNA s Anetou Drbalovou ze Sportovní stáje Donthová dopadl dobře.

11.6.2007 21:50

sanulka napsal(a):
I pád drobného LUCIÁNA s Anetou Drbalovou ze Sportovní stáje Donthová dopadl dobře.

Neuvěřitelný byl karambol GLADIÁTORA DONTH s Danielou Donthovou, Sportovní stáj Donthová ...

11.6.2007 21:52

sanulka napsal(a):
Neuvěřitelný byl karambol GLADIÁTORA DONTH s Danielou Donthovou, Sportovní stáj Donthová ...

.

11.6.2007 21:53

sanulka napsal(a):
.

... který Daniela překvapivě dokázala usedět!!!

11.6.2007 21:53

sanulka napsal(a):
... který Daniela překvapivě dokázala usedět!!!

Zkušený jezdec se prostě nezapře!

11.6.2007 21:54

sanulka napsal(a):
Zkušený jezdec se prostě nezapře!

A nakonec pár (podle mě) hezkých nebo zajímavých záběrů:
CALETTO - S, Marcela Škodová, Stará Role

11.6.2007 21:55

sanulka napsal(a):
A nakonec pár (podle mě) hezkých nebo zajímavých záběrů:
CALETTO - S, Marcela Škodová, Stará Role

GALICIE, Kateřina Poláchová, JK Stará Role

11.6.2007 21:56

sanulka napsal(a):

MONARCH, Miroslava Křivancová, Pegas Děpoltovice

11.6.2007 21:57

sanulka napsal(a):
MONARCH, Miroslava Křivancová, Pegas Děpoltovice

VALMONT 7, Soňa Křivancová, Pegas Děpoltovice

11.6.2007 21:57

sanulka napsal(a):
VALMONT 7, Soňa Křivancová, Pegas Děpoltovice

11.6.2007 21:59

sanulka napsal(a):

A s fotografií FOX ON THE RUN, Natálie Vysušilové, Jezdecká společnost Císařský ostrov se s Vámi loučím, dobrou noc či hezký den přeje celý Jezdecký klub Karlovy Vary stará Role!

13.6.2007 14:40

sanulka napsal(a):
A s fotografií FOX ON THE RUN, Natálie Vysušilové, Jezdecká společnost Císařský ostrov se s Vámi loučím, dobrou noc či hezký den přeje celý Jezdecký klub Karlovy Vary stará Role!

Ahoj Sanulko! Krásná reportáž, s popisem koní i jezdců. Krásné fotky! Píšu Ti za 1* (s hvězdičkou!) Díky! SUPER! Pobavila jsem se!

13.6.2007 16:08

monikafris napsal(a):
Ahoj Sanulko! Krásná reportáž, s popisem koní i jezdců. Krásné fotky! Píšu Ti za 1* (s hvězdičkou!) Díky! SUPER! Pobavila jsem se!

Ahojky...zdravím domácí!!!! Bomba fotečky(hlavně Dontovka), doufám že mi je dáš na cd a budu moct dát nějakou reportáž na můj webík.....mrkni se www.bonita.webgarden.cz jo a jedna reklamace... jak jsi mi vypalovala cd s Bonitou a Vendy z veřejnáku..tak jsme byla překvapená, když se mi z Bonity vyklubala Hečina Pošleš mi je prosím na email thank you

14.6.2007 20:05

janaslab napsal(a):
Ahojky...zdravím domácí!!!! Bomba fotečky(hlavně Dontovka), doufám že mi je dáš na cd a budu moct dát nějakou reportáž na můj webík.....mrkni se www.bonita.webgarden.cz jo a jedna reklamace... jak jsi mi vypalovala cd s Bonitou a Vendy z veřejnáku..tak jsme byla překvapená, když se mi z Bonity vyklubala Hečina Pošleš mi je prosím na email thank you

Moniko, děkuji, už jsem doma plakala, že se snažím a nikdo mi nenapíše ani slovo.

Jani,musíš si říct příště (až to zase pohnojím) dřív, pár lidí na mě má telefon i mail. Za chybu se omlouvám, bylo toho víc a zjevně jsem to popletla. Tentokrát po mě téměř nikdo nic nechtěl, asi už jsem měla moc veliký foťák a báli se zeptat :-). Vypálím Ti to znovu a nechám Ti to u pana Buriánka, přidám něco z těchto nových závodů - o co máš nejvíc zájem? (Pády, naše lidi, někoho speciálně,...). Já si budu také dělat webovky, ale až udělám i poslední policejní zkoušky a bude ze mě konečně nejenom bakalář, ale i strážník :-). Určitě se podívám na ty Tvé a přeji mnoho úspěchů s kobylkou!

15.6.2007 10:27

sanulka napsal(a):
Moniko, děkuji, už jsem doma plakala, že se snažím a nikdo mi nenapíše ani slovo.

Jani,musíš si říct příště (až to zase pohnojím) dřív, pár lidí na mě má telefon i mail. Za chybu se omlouvám, bylo toho víc a zjevně jsem to popletla. Tentokrát po mě téměř nikdo nic nechtěl, asi už jsem měla moc veliký foťák a báli se zeptat :-). Vypálím Ti to znovu a nechám Ti to u pana Buriánka, přidám něco z těchto nových závodů - o co máš nejvíc zájem? (Pády, naše lidi, někoho speciálně,...). Já si budu také dělat webovky, ale až udělám i poslední policejní zkoušky a bude ze mě konečně nejenom bakalář, ale i strážník :-). Určitě se podívám na ty Tvé a přeji mnoho úspěchů s kobylkou!

Ahooooj ale já se vůbec nezlobím, jen mě to spíš pobavilo. Moc na to nespěchám, je mám v plánu je dát na web, fotky byly moooc krásný!!!!!! Prosím tě pošli mi hlavně domácí jezdce, vítěze a nějaké zajímavůstky..třeba pády, ty fakt neměly chybu Už se těším až z toho splácám reportáž, bude to parádička. Na web už mi chodí celkem dost lidí...a ptají se i na otázky týkající se klubu, například přihlášky, rozpisy a tak. Neboj samozřejmě tam budeš uveřejněná jako fotograf a dám tam odkaz i na tvé stránky Jinak ještě jednou děkuji a až zase přijedeš tak doufám že stihneme pokecat Měj se kráásně pa pa a ještě jednou díky

Přidejte reakci

Přidat smajlík