Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
25.11.2005 10:55

evinka napsal(a):
fotka Mišáka z puťáku

Nemas jeste nejakou fotecku??Nebo kdokoli jinej.

27.11.2005 09:26

sunin napsal(a):
Nemas jeste nejakou fotecku??Nebo kdokoli jinej.

kam ste to jeli????

27.11.2005 21:23

matla 0 napsal(a):
kam ste to jeli????

no jinou uz nemam, protoze Misa pak odesel na duchod:o)
jezdi se takovej putak od Brna na Vysocinu, kde jsou tabory

29.11.2005 22:43

evinka napsal(a):
no jinou uz nemam, protoze Misa pak odesel na duchod:o)
jezdi se takovej putak od Brna na Vysocinu, kde jsou tabory

Nevis prosimte kam odesel na ten duchod??Rady bysme se za nim jely podivat pokud to majitel dovoli

5.12.2005 12:00

sunin napsal(a):
Nevis prosimte kam odesel na ten duchod??Rady bysme se za nim jely podivat pokud to majitel dovoli

no,myslim,ze kdyz se obratis na Lenku Liskovou,tak ta to vedet bude.kontakt najdes na www.djsricmanice.wz.cz

5.12.2005 13:05

kes napsal(a):
no,myslim,ze kdyz se obratis na Lenku Liskovou,tak ta to vedet bude.kontakt najdes na www.djsricmanice.wz.cz

Na jejich stranky jsem psala nikdo nebyl schopen odpovedet

5.12.2005 23:29

sunin napsal(a):
Na jejich stranky jsem psala nikdo nebyl schopen odpovedet

kam Misu dali fakt nevim, ale zkusim se zeptat.... mail nevim jak moc vybiraji, spis asi min nez vic:o)))

14.1.2006 23:01

evinka napsal(a):
kam Misu dali fakt nevim, ale zkusim se zeptat.... mail nevim jak moc vybiraji, spis asi min nez vic:o)))

Míša už není.......

15.1.2006 16:28

evinka napsal(a):
fotka Mišáka z puťáku

Zduř Kačírku! Jak je? Co furt děláte? Pisni :-)

15.1.2006 18:18

anuska napsal(a):
Zduř Kačírku! Jak je? Co furt děláte? Pisni :-)

Jaktoze uz Misa neni??????
Co se mu stalo??

15.1.2006 22:07

sunin napsal(a):
Jaktoze uz Misa neni??????
Co se mu stalo??

Míša a Dolar (tak 8 let zpátky)

15.1.2006 22:09

elba napsal(a):

Míša a Borek (ještě víc let zpátky...)

16.1.2006 18:36

elba napsal(a):

LÁSKA NEJVĚTŠÍ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

23.1.2006 11:26

evinka napsal(a):
fotka Mišáka z puťáku

Mám informace o Míšovi - ale nejsou nic moc. Paní Lišková ho z řícmanic někam dala - po kovářovi (podle mě překupník koní) ani ona se nedozvěděla kam se Míša poděl. Osobně si myslím že už je mrtvý, vzhledem k jeho astmatu a tak...

Jinak taková menší novinečka pro Řícmaničáky - Janička Straková má dcerušku Anetku :-)

23.1.2006 13:48

anuska napsal(a):
Mám informace o Míšovi - ale nejsou nic moc. Paní Lišková ho z řícmanic někam dala - po kovářovi (podle mě překupník koní) ani ona se nedozvěděla kam se Míša poděl. Osobně si myslím že už je mrtvý, vzhledem k jeho astmatu a tak...

Jinak taková menší novinečka pro Řícmaničáky - Janička Straková má dcerušku Anetku :-)

Teda,to sou mi novinky:o))Tu už sem pěkně dlouho neviděla..Takže to je pro mě fakt novinka:o))A jak je tomu dlouho??kdyžtak napiš na mail kessa@seznam.cz Martina

23.1.2006 16:53

kes napsal(a):
Teda,to sou mi novinky:o))Tu už sem pěkně dlouho neviděla..Takže to je pro mě fakt novinka:o))A jak je tomu dlouho??kdyžtak napiš na mail kessa@seznam.cz Martina

Jana Straková...to jméno je mi nějak povědomý...nebyla to taková menší blondýnka? A kolik jí vlastně teď je? Když jsem tam jezdívala já, tak jsme byli všichni ještě děcka......a ještě nějaký novinky z Řícmanic nemáte? Najezdila jsem se tam roků... :-)

24.1.2006 14:25

kes napsal(a):

Martina na Š? Takový divný příjmení? Šestáková??
Miminko je malinké :-)

24.1.2006 14:25

elba napsal(a):
Jana Straková...to jméno je mi nějak povědomý...nebyla to taková menší blondýnka? A kolik jí vlastně teď je? Když jsem tam jezdívala já, tak jsme byli všichni ještě děcka......a ještě nějaký novinky z Řícmanic nemáte? Najezdila jsem se tam roků... :-)

ano, ano. Věk na to má. Novinek je spousta :-) Jako všude kde člověk dlouho není :-)

24.1.2006 14:31

anuska napsal(a):
Martina na Š? Takový divný příjmení? Šestáková??
Miminko je malinké :-)

jj,přesně ta:o))no,stejně měto velmi překvapilo:o)Hlavně mi nepřišlo,že Janča by byla až tak mateřsky založená:o)u ní by člověk čekal spíš smečku pejsků a stádečko koníků:o)Ale je to miloučké překvapení:o)

24.1.2006 14:42

kes napsal(a):
jj,přesně ta:o))no,stejně měto velmi překvapilo:o)Hlavně mi nepřišlo,že Janča by byla až tak mateřsky založená:o)u ní by člověk čekal spíš smečku pejsků a stádečko koníků:o)Ale je to miloučké překvapení:o)

No vidíš překvápko :-)

24.1.2006 14:50

anuska napsal(a):

Ani,písni na mail:o)nebo máš ICQ?

24.1.2006 14:51

anuska napsal(a):

moje je 333794165

Přidejte reakci

Přidat smajlík