Pralinko můžeš mi to vysvětlit....!?!

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
15.6.2007 10:43

Docela mě překvapuje jedna věc. Tady na ifauně vystupuješ jako Blanka Vozárová, bydliště Hostouň u Kladna, email: janysta@centrum.cz Chápu to dobře, že?? Ale na EQCH vystupuje pod emailem janysta@centrum.cz i slečna s nickem JanB a se jménem Jana Bloudková. Trošku to nechápu, ale možná jsem jen natvrdlá. Pomůžeš mi...?

15.6.2007 10:54

impact napsal(a):
Docela mě překvapuje jedna věc. Tady na ifauně vystupuješ jako Blanka Vozárová, bydliště Hostouň u Kladna, email: janysta@centrum.cz Chápu to dobře, že?? Ale na EQCH vystupuje pod emailem janysta@centrum.cz i slečna s nickem JanB a se jménem Jana Bloudková. Trošku to nechápu, ale možná jsem jen natvrdlá. Pomůžeš mi...?

Oprava! Slečna s nickem JanaB.

16.6.2007 11:24

impact napsal(a):
Oprava! Slečna s nickem JanaB.

Stále čekám...

16.6.2007 12:37

impact napsal(a):
Stále čekám...

Ano mohu to vysvětlit. Již jsem tak učinila na nemoderce ale není problém Ti to zopakovat. Já jsem se sem na Faunu tenkrát neregistrovala. Udělala to slečna, která mi dělala i webovky. Napsala jsem příspěvek a protože použila můj nick, který já používám na EQCH tak ho zaregistrovala i tady ale jaksi jí asi nedocvaklo, že já mám jiný mail. Takže můj mail uvedený na EQCH je jediný platný a pravý. Teď jsem se snažila to napravit a změnit tak snad už to bude v pořádku. Jinak můj mail je : bv.blanka@atlas.cz.

Přidejte reakci

Přidat smajlík