Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
18.6.2007 06:16

jackie napsal(a):

Haha, to byla krááásná pohádka na dobrou noc o Mus-tankovi!!!! Jů, supéér! ŠKoda,že v té době jsem už spala!
Jojo, Jackie je moje kobylka a mám ji na výcviku u kamarádky. Ona jezdí závodně, ale vlastního koně nemá. Je mistryní republiky v pleasure, horsmanshipu a já nevím, možná ještě v něčem...
Jé, Mati, takže už jsi ty kočulídy fakt adoptovala, co? No jo, čekala jsem, kdy to přijde, hihi!!! Tak gratuluju k novým členům rodiny!!!

Uživatel s deaktivovaným účtem

18.6.2007 06:54

jackie napsal(a):
Haha, to byla krááásná pohádka na dobrou noc o Mus-tankovi!!!! Jů, supéér! ŠKoda,že v té době jsem už spala!
Jojo, Jackie je moje kobylka a mám ji na výcviku u kamarádky. Ona jezdí závodně, ale vlastního koně nemá. Je mistryní republiky v pleasure, horsmanshipu a já nevím, možná ještě v něčem...
Jé, Mati, takže už jsi ty kočulídy fakt adoptovala, co? No jo, čekala jsem, kdy to přijde, hihi!!! Tak gratuluju k novým členům rodiny!!!

Dobré ráno všem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Téda, to byl víkend! Jsem utahanější než v pátek!!!!
V sobotu rachot, lidí jak smetí, hudba byla slyšet ještě daleko za ohradou... ale nejhorší byl ten ohňostroj. Koňata jsme nahnali do přístřešku tak tak, hned to pak zapálili. Zahir koukal, Emiš se semtam otřepal a Zulka, klasicky největší nervačka, chtěla vyskočit horem a vzít sebou i budku!!! Ale naštestí se mi ji podařilo přemluvit aby to nedělala... za pát minut bylo po všem a konícci šli zase ven. Pak v noci, jak jsem je kontrolovala, Zahirek muziku bral jako ukolébavku, v klidu chrupkal. Zulka ho hlídala.
V neděli jsme v 11 vyběhli ven a dovnitř až v 21 hodin.... dělali jsme ty břevna na ohrady a máme hotovo!!! Nejhorší je, jak se mi z toho pobytu venku v kraťasech zapálili lejtka.. mám je červené jak rak. Au au, já se zapomněla namazat!!!!
Takže místo abych si odpočinula, užila si koníky, tak jsem grogy.... a proto jsem dneska ráno zaspala! Pak jsme si na jahody vzala díravou misku, takže v tašce se mi to vylilo a prosáklo na kalhoty.... trošku růžový flek, že... No není dneska už pátek, že ten víkend tak krásně začíná???

18.6.2007 07:32

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Dobré ráno všem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Téda, to byl víkend! Jsem utahanější než v pátek!!!!
V sobotu rachot, lidí jak smetí, hudba byla slyšet ještě daleko za ohradou... ale nejhorší byl ten ohňostroj. Koňata jsme nahnali do přístřešku tak tak, hned to pak zapálili. Zahir koukal, Emiš se semtam otřepal a Zulka, klasicky největší nervačka, chtěla vyskočit horem a vzít sebou i budku!!! Ale naštestí se mi ji podařilo přemluvit aby to nedělala... za pát minut bylo po všem a konícci šli zase ven. Pak v noci, jak jsem je kontrolovala, Zahirek muziku bral jako ukolébavku, v klidu chrupkal. Zulka ho hlídala.
V neděli jsme v 11 vyběhli ven a dovnitř až v 21 hodin.... dělali jsme ty břevna na ohrady a máme hotovo!!! Nejhorší je, jak se mi z toho pobytu venku v kraťasech zapálili lejtka.. mám je červené jak rak. Au au, já se zapomněla namazat!!!!
Takže místo abych si odpočinula, užila si koníky, tak jsem grogy.... a proto jsem dneska ráno zaspala! Pak jsme si na jahody vzala díravou misku, takže v tašce se mi to vylilo a prosáklo na kalhoty.... trošku růžový flek, že... No není dneska už pátek, že ten víkend tak krásně začíná???

Ahoj holkýýýýýý.
Tak pro začátek budu chválit.
Jaru super seznamovačka. Ti vaši koníci jsou mazáci.Zvládli to suprově. Takže gratulace.

Jani - z Vildy už je chlapák, a ty svalíky na zadeškůůůůůůůů . Je nádhernej. A jackie- to je opravdu radost pohledět. Kdybys nenapsala, že je to ona, tak bych ji nepoznala. A sedla jsis na ni?

Máti - takže grepíček,zrzečk a očko (jsem zapoměla to 3 jméno no) už jsou členy vaší rodinky??? No to je moc dobře, že nezůstanou v přírodě, bez dozoru

Vendul- to jste si tedy dali co. Takové práce. To nezávidím......

Jinak všechny fotečky jsou nádherné

18.6.2007 07:43

pretty 1 napsal(a):
Ahoj holkýýýýýý.
Jaru super seznamovačka. Ti vaši koníci jsou mazáci.Zvládli to suprově. Takže gratulace.

Jani - z Vildy už je chlapák, a ty svalíky na zadeškůůůůůůůů . Je nádhernej. A jackie- to je opravdu radost pohledět. Kdybys nenapsala, že je to ona, tak bych ji nepoznala. A sedla jsis na ni?

Máti - takže grepíček,zrzečk a očko (jsem zapoměla to 3 jméno no) už jsou členy vaší rodinky??? No to je moc dobře, že nezůstanou v přírodě, bez dozoru

AHoj Lucko, děkuju za pochvalu ! Jo, z Jackie je kus koňa! nene, nesedla jsem na ni, myslím, že zatím je to předčasné, je na začátku výcviku a nebudu jí blbnout hlavu tím, že se na ní budu vrtět jinak než trenérka, haha! Já si ji užila při focení anatáčení, mám ji na vííídeu!
A co ty, bylas u Lenky? Plavily jste?

18.6.2007 07:45

pretty 1 napsal(a):
Ahoj holkýýýýýý.

No a plavení koníků se nekonalo, pač v sobotu bylo na mě celkem chladno a pořád přeháńky a včera jsme byly na rod. oslavě.A čeká nás to i příští týden. Pořád někod něco slaví

a dneska tady prší už od rána. A já frajerka si vzala sukni...... Je mi zimááááááááááá

18.6.2007 07:52

pretty 1 napsal(a):
No a plavení koníků se nekonalo, pač v sobotu bylo na mě celkem chladno a pořád přeháńky a včera jsme byly na rod. oslavě.A čeká nás to i příští týden. Pořád někod něco slaví

a dneska tady prší už od rána. A já frajerka si vzala sukni...... Je mi zimááááááááááá

Ahoj Luci!!! Hlavně že už tu ohradu máme hotovou!
Ju a u nás celý víkend svítí sluníčko, nespadla ani kapka! Teda v pátek, když jsme chtěli grilovat, ale nakonce se to probralo!

18.6.2007 07:53

pretty 1 napsal(a):
Ahoj holkýýýýýý.

Přeji krásné dobré ráno.
Jaruško, neděs se, když se pár dní neobjevím. U mě je to tak na střídačku. Občas spousta práce, pak zase spousta běhání s koníkama a když se dostanu domů, tak už nemám ani chuť ani sílu vyhazovat Aničku od počítače a počkám si až na týden, když jde do školy. Ale fotečky ty si prohlídnu a příště se i polepším a dám zprávu, že žiju. Jen nějak nevím, jak to bude o prázdninách, když ty holky nebudou chodit do školičky. No uvidíme.
Bezva Vendi, že ohrady máte hotové a že to sobotní megašou koníci s vaší pomocí v poklidu zvládli.

Jaruško, gratuluji k seznamce, jsou to kluci šikovní a určitě už teď jsou z nich skvělí kamarádi. Také je bezva, že jste zvládli sena, než se na vás sesypala buřina a lijavce. Jak to budeme mít letos my se senem to je ve hvězdách. Ten minulí týden kámoš sice kus posekal, ale tady byly tak tři čtyři buřiny denně a alespoň nějaká sprška každý den na seno spadla. Tak snad se počasí trošku umoudří a alespoň nějaké seno se mu podaří usušit bez lijáků.

Mati i já se přidávám k velké gratulaci k bezvadným krásňoučkým novým členům rodiny. Jsou fakt bezva.

No a Vilda? K tomu není co dodat. Prostě chlapák.

18.6.2007 08:00

charliebob napsal(a):
Přeji krásné dobré ráno.
Jaruško, neděs se, když se pár dní neobjevím. U mě je to tak na střídačku. Občas spousta práce, pak zase spousta běhání s koníkama a když se dostanu domů, tak už nemám ani chuť ani sílu vyhazovat Aničku od počítače a počkám si až na týden, když jde do školy. Ale fotečky ty si prohlídnu a příště se i polepším a dám zprávu, že žiju. Jen nějak nevím, jak to bude o prázdninách, když ty holky nebudou chodit do školičky. No uvidíme.
Bezva Vendi, že ohrady máte hotové a že to sobotní megašou koníci s vaší pomocí v poklidu zvládli.

Jaruško, gratuluji k seznamce, jsou to kluci šikovní a určitě už teď jsou z nich skvělí kamarádi. Také je bezva, že jste zvládli sena, než se na vás sesypala buřina a lijavce. Jak to budeme mít letos my se senem to je ve hvězdách. Ten minulí týden kámoš sice kus posekal, ale tady byly tak tři čtyři buřiny denně a alespoň nějaká sprška každý den na seno spadla. Tak snad se počasí trošku umoudří a alespoň nějaké seno se mu podaří usušit bez lijáků.

Mati i já se přidávám k velké gratulaci k bezvadným krásňoučkým novým členům rodiny. Jsou fakt bezva.

Ahoj Boži, ohradu musím vyfotit, ale včera jsem už fakt neměla sílu.... museli jsme i předělávat pásku... no při vytahování hřebíku s izolátorem jsem hodila takovou sedací masku, že se mi sousedi museli ještě hodinu chlamat!

18.6.2007 08:05

charliebob napsal(a):
Přeji krásné dobré ráno.

No a ještě jsem včera fotila ty naše kocouříky. Škoda že sem nejdou dávat i videa. Má asi 8 min natočeno, jak se ty kanci rvou a dělají skopičiny.
Ale foteček je také spousta. Akorád ty jejich očka jsou jednou ok, jednou ko. Na doporučení veta po telefonu (odjel na dovolenou) jim to vymývám borovou vodou a kapu oftalmoseptonex. Prý je to všechno kvůli té rýmě.Třeba Matýsek nemá vůbec nic,ale ty 2 ostatní jo a ještě kevšemu se rvalli a toho jednoho do očička škrábli. No zbláznila bych se z toho. Jsou jak moje děti.... Já je pořád hlídám a kontroluji. Míra mi říká, že sem se zbláznila.Že jsou to kočky a venkovní a ty se o sebe postarají sami,ale mě to nedá... dokonce mi spočítal, že jsem za ně u veta nechala už 2730 kč Nojo,ale když jim to pomůže ...
Tak vám sem dám fotečky chcete????

18.6.2007 08:07

pretty 1 napsal(a):
No a ještě jsem včera fotila ty naše kocouříky. Škoda že sem nejdou dávat i videa. Má asi 8 min natočeno, jak se ty kanci rvou a dělají skopičiny.
Ale foteček je také spousta. Akorád ty jejich očka jsou jednou ok, jednou ko. Na doporučení veta po telefonu (odjel na dovolenou) jim to vymývám borovou vodou a kapu oftalmoseptonex. Prý je to všechno kvůli té rýmě.Třeba Matýsek nemá vůbec nic,ale ty 2 ostatní jo a ještě kevšemu se rvalli a toho jednoho do očička škrábli. No zbláznila bych se z toho. Jsou jak moje děti.... Já je pořád hlídám a kontroluji. Míra mi říká, že sem se zbláznila.Že jsou to kočky a venkovní a ty se o sebe postarají sami,ale mě to nedá... dokonce mi spočítal, že jsem za ně u veta nechala už 2730 kč Nojo,ale když jim to pomůže ...
Tak vám sem dám fotečky chcete????

Nahoře si hráli děti s taťkou

Tady jsou jejich hrátky

18.6.2007 08:08

pretty 1 napsal(a):
Nahoře si hráli děti s taťkou

Tady jsou jejich hrátky

Nácvik bojové pozice

18.6.2007 08:09

pretty 1 napsal(a):
Nácvik bojové pozice

Vyhraju!!!!!!!!§

18.6.2007 08:09

pretty 1 napsal(a):
Vyhraju!!!!!!!!§

Ukousnu ti nohu

18.6.2007 08:10

pretty 1 napsal(a):
Ukousnu ti nohu

Jen si hrajte a já si schrupnu

18.6.2007 08:11

pretty 1 napsal(a):
Jen si hrajte a já si schrupnu

Co na mě tak koukáš,???

18.6.2007 08:14

pretty 1 napsal(a):
Co na mě tak koukáš,???

Luci jsou nádherní! Ještě fotečky!!!

18.6.2007 08:15

charliebob napsal(a):
Přeji krásné dobré ráno.

Tak a ještě vám popíšu co se u nás dělo.
Tak ve čtvrtek v pět ráno telofůnek řval a řval, tak mě vzbudil a on to volal Emil, že nám uteklo tele. Takže šupky dupky z postýlky a fofrem jet chytit tele. Naštěstí kravka neprošla, takže se nám celkem v klídku podařilo telíka nahnat zpátky. Máme tady u nás jeden velikánskej problém. Ohradníkové pásky nám likvidují srnky, spíše tedy srnci, co se chodí pást na pastvinu. Naštěstí koně i ta kravky respektují i pokud páska leží pouze na zemi, tak snad se to naučí i telík. Bobíšek ten už naštěstí neutíká, je to šikulka.

Tak a když jsme úspěšně nahnali telíka do ohrady, Emil jako pravý džentlmen řekl, že ohradníky opraví sám, tak jsem jela domů. Emil, ale za chvilku přifrčel, že už nemá cenu jezdit do lesa, nebo César by byl okamžitě spocený a hovada a mušky by ho sežrali, tak jsme vyrazili s koníkama na výlet. Má i pár foteček, ale jenom malinko, protože jsme jeli zase směr Římov a tam už sem vám krajinky i kapličky fotila.

V pátek jsem zase papkala brufenky a ležela a jen jsem si vás četla, ale už jsem neměla sílu vám napsat. No a v sobotu ráno. Děvčata, případně chlapci, to byl děs běs. Normálně mi umřel počítač. To bylo fakt strašné. Zapla jsem ho a byl úplně jako nový počítač, nebylo tam vůbec nic. Žádné fotečky, žádné dokumenty, žádná pošta a co bylo nejhorší, žádné účetnictví. No prostě jsem byla zralá na Bohnice, takže jsem okamžitě zburcovala Elišku a jejího přítele. To jsou tak bezva lidičky, že přijeli a počitač mi zachránili. Hurá, už zase žije.
Eliško ještě stokrát díky vyřiď Martinovi.

Potom už jsme frčeli s kamarády za Emilem na svatbu, kde pekl pašíka. Teda asi padesátikilové prase. Taky jsme se na pár hodin s kámoškou vypařili a odpoledne jsme navštívili kámoše s koníkama a pěkně jsme si pokecali.
No domů ze svatby jsme se vrátily ve tři ráno, takže jsme v neděli dospávali a po obědě jsme ještě vyváželi poslední binec od koníků. Bylo toho sedm vozíků, tak jsme měli všichni co dělat a večer jsem byla totálně mrtvá, takže šupky do vany a do hajan.

Tak se na mě nezlobte, že se tak moc rozepisuju, ale holt jsem měla absťák. A také jsem líná ty romány po sobě číst, tak omluvte případné chyby.

18.6.2007 08:18

charliebob napsal(a):
Tak a ještě vám popíšu co se u nás dělo.
Tak ve čtvrtek v pět ráno telofůnek řval a řval, tak mě vzbudil a on to volal Emil, že nám uteklo tele. Takže šupky dupky z postýlky a fofrem jet chytit tele. Naštěstí kravka neprošla, takže se nám celkem v klídku podařilo telíka nahnat zpátky. Máme tady u nás jeden velikánskej problém. Ohradníkové pásky nám likvidují srnky, spíše tedy srnci, co se chodí pást na pastvinu. Naštěstí koně i ta kravky respektují i pokud páska leží pouze na zemi, tak snad se to naučí i telík. Bobíšek ten už naštěstí neutíká, je to šikulka.

Tak a když jsme úspěšně nahnali telíka do ohrady, Emil jako pravý džentlmen řekl, že ohradníky opraví sám, tak jsem jela domů. Emil, ale za chvilku přifrčel, že už nemá cenu jezdit do lesa, nebo César by byl okamžitě spocený a hovada a mušky by ho sežrali, tak jsme vyrazili s koníkama na výlet. Má i pár foteček, ale jenom malinko, protože jsme jeli zase směr Římov a tam už sem vám krajinky i kapličky fotila.

V pátek jsem zase papkala brufenky a ležela a jen jsem si vás četla, ale už jsem neměla sílu vám napsat. No a v sobotu ráno. Děvčata, případně chlapci, to byl děs běs. Normálně mi umřel počítač. To bylo fakt strašné. Zapla jsem ho a byl úplně jako nový počítač, nebylo tam vůbec nic. Žádné fotečky, žádné dokumenty, žádná pošta a co bylo nejhorší, žádné účetnictví. No prostě jsem byla zralá na Bohnice, takže jsem okamžitě zburcovala Elišku a jejího přítele. To jsou tak bezva lidičky, že přijeli a počitač mi zachránili. Hurá, už zase žije.
Eliško ještě stokrát díky vyřiď Martinovi.

Potom už jsme frčeli s kamarády za Emilem na svatbu, kde pekl pašíka. Teda asi padesátikilové prase. Taky jsme se na pár hodin s kámoškou vypařili a odpoledne jsme navštívili kámoše s koníkama a pěkně jsme si pokecali.
No domů ze svatby jsme se vrátily ve tři ráno, takže jsme v neděli dospávali a po obědě jsme ještě vyváželi poslední binec od koníků. Bylo toho sedm vozíků, tak jsme měli všichni co dělat a večer jsem byla totálně mrtvá, takže šupky do vany a do hajan.

Tak se na mě nezlobte, že se tak moc rozepisuju, ale holt jsem měla absťák. A také jsem líná ty romány po sobě číst, tak omluvte případné chyby.

Lůci, čičíni jsou nádherní. Hlavně, že jsou v pořádku a vím, že těch penízků nelituješ, protože, kdyby umřeli, tak by sis to vyčítala. To známe asi všicí, že pro zvířátka se snažíme dělat co můžeme.

18.6.2007 08:18

pretty 1 napsal(a):
Co na mě tak koukáš,???

nedej se a bojuj

18.6.2007 08:19

pretty 1 napsal(a):
nedej se a bojuj

tady i s maminkou

18.6.2007 08:20

pretty 1 napsal(a):
tady i s maminkou

Poóóóóc maminko zachraň mě.Oni jsou an mě dva

18.6.2007 08:21

pretty 1 napsal(a):
Poóóóóc maminko zachraň mě.Oni jsou an mě dva

Chvilička klídku

18.6.2007 08:23

pretty 1 napsal(a):
Chvilička klídku

Mrtvé kotě
Nevidíš že spim

18.6.2007 08:24

pretty 1 napsal(a):
Mrtvé kotě
Nevidíš že spim

Luci, ta Tvoje rodinka je moc super! Pomalu i závidím!!!! Takové pokoukáníčko je lepší jak televize!

18.6.2007 08:24

pretty 1 napsal(a):
Mrtvé kotě
Nevidíš že spim

Pojď mě drbat na bříšku

18.6.2007 08:25

pretty 1 napsal(a):
Mrtvé kotě
Nevidíš že spim

Jé, jak maličkej mrňousek spinká na tom betůnku, že si nehajne někam na travičku.

18.6.2007 08:25

pretty 1 napsal(a):
Pojď mě drbat na bříšku

Tak já jdu raději jinam

18.6.2007 08:26

Luci, ta Tvoje rodinka je moc super! Pomalu i závidím!!!! Takové pokoukáníčko je lepší jak televize!

100%-ní souhlas, také raději koukám a všechny vaše fotečky, než na telku.

18.6.2007 08:28

charliebob napsal(a):
Jé, jak maličkej mrňousek spinká na tom betůnku, že si nehajne někam na travičku.

Boži, betonek je určitě krásně vyhřátý. Proto já toho našeho Deniska z té cesty nemůžu vyhnat!

18.6.2007 08:31

charliebob napsal(a):

Holky děkuji za pochvalu. Nojo jsou to opravdu moje dětičky.I jim tak říkám

18.6.2007 08:33

pretty 1 napsal(a):
Holky děkuji za pochvalu. Nojo jsou to opravdu moje dětičky.I jim tak říkám

Jo jo je to hodně telé a tak si tam lehají

18.6.2007 08:34

pretty 1 napsal(a):
Jo jo je to hodně telé a tak si tam lehají

Likvidujééééém kytičky

pretty 1 napsal(a):
Likvidujééééém kytičky

super prolézačka co

Boži, betonek je určitě krásně vyhřátý. Proto já toho našeho Deniska z té cesty nemůžu vyhnat!

To je mi jasné, oni by si určitě nelehly někam, kde by jim to nebylo příjemné, vždyť jsou to kočičky.

18.6.2007 08:35

pretty 1 napsal(a):
super prolézačka co

Tady všichni 3 bratři v triku

18.6.2007 08:36

pretty 1 napsal(a):

Když jsou venku, tak je hračky nezajmají

18.6.2007 08:36

pretty 1 napsal(a):

Teda Lůci, ty fotečky nemají chybyčku.

18.6.2007 08:37

pretty 1 napsal(a):
Když jsou venku, tak je hračky nezajmají

A poslední

18.6.2007 08:40

charliebob napsal(a):
To je mi jasné, oni by si určitě nelehly někam, kde by jim to nebylo příjemné, vždyť jsou to kočičky.

Já bych si to s nima hned vyměnila!

18.6.2007 08:45

charliebob napsal(a):
Lůci, čičíni jsou nádherní. Hlavně, že jsou v pořádku a vím, že těch penízků nelituješ, protože, kdyby umřeli, tak by sis to vyčítala. To známe asi všicí, že pro zvířátka se snažíme dělat co můžeme.

Boží to byl taky nabitý víkend koukám. No hlavně že počítač už zase žije. raději si to zazálohuj abyse ti to opravdu nevypařilo

NO A PENÍZKŮ OPRAVDU NELITUJI. JE TO PRO JEJEJICH zdraví a dobro.A klidně bych dala víc, kdyby bylo třeba.
Mimoušek už se krásně spravuje.A Komča taky.Sice pomaleji, protože kojí,ale je to super,Už ani jeden nepšíká.
Nikdo jiný mě takle nepobaví a neudělá takovou radost jako oni. Já na ně celé hodiny koukám a šmudlám se snima.A oni pak na oplátku přijdou a hezky se na mě všichni 3 uvelebí a usnou mi v náručí. A to je potom krásnej pocit na srdíčku.

18.6.2007 08:47

jackie napsal(a):

Ahooooj holky raďačky!!!!!!!!!!
Boží to je dobře že jsi se už ukázala,už jsme tě pohřešovali a dělali bojim bojim ale teď se zase Jaruš někam ztratilaJarů kde jsi??

Vendi tak koukám že víken jste si "užili"-na Bilovi jste asi nebyli,že..My taky nejeli nakonec nikam.Ale zase to je dobře že už máte ohrádky v cajku

Luci,jsi tedy moc hodná že se o koťátka takhle postaráš!!!!Až půjdu do stáje vyfotím ty naše cvaldy

Jani Jura ti včéra napsal mail,tak snad došel.

No a musela jsem se smát Máti jak tam včera vypsala co všechno koupila kočce a koťatůmbylo to hned od začátku jasné,že už budou její..Bránila se ale neubránila

18.6.2007 08:48

Já bych si to s nima hned vyměnila!

Vendul já taky. Ale určitě bych takle nekřičela. Jakmile promluvim, tak se spustí strašněj rámus. a musim je všechny pochovat aby zmlkli

18.6.2007 08:50

proxima napsal(a):
Boží to je dobře že jsi se už ukázala,už jsme tě pohřešovali a dělali bojim bojim ale teď se zase Jaruš někam ztratilaJarů kde jsi??

Vendi tak koukám že víken jste si "užili"-na Bilovi jste asi nebyli,že..My taky nejeli nakonec nikam.Ale zase to je dobře že už máte ohrádky v cajku

Luci,jsi tedy moc hodná že se o koťátka takhle postaráš!!!!Až půjdu do stáje vyfotím ty naše cvaldy

No a musela jsem se smát Máti jak tam včera vypsala co všechno koupila kočce a koťatůmbylo to hned od začátku jasné,že už budou její..Bránila se ale neubránila

Ahoj Evi!!!! No nejeli, ale za barákem nám hrál Rock&Roll Band Marcela Woddmana a pak nějaká country kapela, bohužel ta kapela po tom bandu působila jako uspávačka, takže jsme to brzo zabalili! Ale band hrál suprově!

18.6.2007 08:52

pretty 1 napsal(a):
Boží to byl taky nabitý víkend koukám. No hlavně že počítač už zase žije. raději si to zazálohuj abyse ti to opravdu nevypařilo

NO A PENÍZKŮ OPRAVDU NELITUJI. JE TO PRO JEJEJICH zdraví a dobro.A klidně bych dala víc, kdyby bylo třeba.
Mimoušek už se krásně spravuje.A Komča taky.Sice pomaleji, protože kojí,ale je to super,Už ani jeden nepšíká.
Nikdo jiný mě takle nepobaví a neudělá takovou radost jako oni. Já na ně celé hodiny koukám a šmudlám se snima.A oni pak na oplátku přijdou a hezky se na mě všichni 3 uvelebí a usnou mi v náručí. A to je potom krásnej pocit na srdíčku.

Jé Luci to je krásný... úplně Vás vidím! A je moc dobře že se uzdravili!!!
Já si pro kobylu nechala dovést ATB z Ameriky.. no co pro ty chlupáče neuděláme, že?

18.6.2007 08:52

proxima napsal(a):

Jaruška určitě fotí Bisíka, viď Jaruško, budou fotéčky. Ty nejsi takovej lump jako já a určitě se brzyčko ozveš.
Lůci, účto jsem okamžitě dozálohovala, teď to mám komplet, ale neumím zazálohovat to všechno ostatní, tak to počkám až na Aničku. Máš pravdu, mě vůbec nenapadlo, že bych mohla zazálohovat i to ostatní. Vůbec si nedovedu představit, že by to navěky zmizelo. Nejhorší je, že nezjistili, proč se to stalo.

18.6.2007 08:54

proxima napsal(a):

Ale teď vám napíšu co jsme včera dělali my!!!!!!!!!!!!!!!!Fůůůůj tajbl!!!!!!!

Jura mě vytáhl na hory a to zrovna na nejvyšší tady na Lysou horu!Teda řeknu vám,pokud jste tam nikdy nebyli,tak ne ať vás někdy napadne tam chodit!!!!!!!!!!!!!!
My jsme teda šli nějakou nejlehčí stranou a já myslela že vypustím duši..

Když jsme pak šli dolů tou straniou co tam lezou obvykle všichni-i staří dědové-tak jsem nevěřila vlastním očím jak se tam můžou vyškrábat!!!!!!!!!!Prostě 8km pořád skoro rovně do kopce po kamenech...
No celkem jsme ušli asi 18km,což bych normálně ušla v pohodě,ale tohle byl fakt záhul

Jura ještě třičtvrtě cesty nesl Aronka,který vypadal dost mrtvě na konci,ale doma zase zázračně ožil a začaal nás hryzat do pat jak to má rád

Z Ostravice jsme večer dojeli vlakem do Frýdlantu-Jura chtěl jít ještě ty 3km domů pěšky,protože jel bus až za 2hodiny,ale to jsem mu zatrhla,protože už by mě odpadli nožičky,tak jsme tam čakali na nádraží

Takže děčka na lysou Neeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dám sem pár foteček,ju??

18.6.2007 08:55

proxima napsal(a):

Ahoj Eví. Tedy takovou chválu si nezasloužím. Já nejsem hodná, jen mám ráda zvířátka. A hlavně mám před očima Mimouška jak vypadal, když jsem ho našla.A nechci aby takle dopadly jeho dětičky. Pokud by nebyli 100% zdrarví a fit, tak by se mohlo stát, že by je pak opravdu někdo vyhodil.A to ne
Ale Lenička by ho nedala to vím.Jenže kdo mi zaručí, že v Děčíně kam jde taky jeden tomu tak nebude... Ne ne musí být zdráví

Už sem to sem párkrát dávala,ale udělám to ještě jednou (omlouvám se)

18.6.2007 08:56

proxima napsal(a):
Ale teď vám napíšu co jsme včera dělali my!!!!!!!!!!!!!!!!Fůůůůj tajbl!!!!!!!

Jura mě vytáhl na hory a to zrovna na nejvyšší tady na Lysou horu!Teda řeknu vám,pokud jste tam nikdy nebyli,tak ne ať vás někdy napadne tam chodit!!!!!!!!!!!!!!
My jsme teda šli nějakou nejlehčí stranou a já myslela že vypustím duši..

Když jsme pak šli dolů tou straniou co tam lezou obvykle všichni-i staří dědové-tak jsem nevěřila vlastním očím jak se tam můžou vyškrábat!!!!!!!!!!Prostě 8km pořád skoro rovně do kopce po kamenech...
No celkem jsme ušli asi 18km,což bych normálně ušla v pohodě,ale tohle byl fakt záhul

Jura ještě třičtvrtě cesty nesl Aronka,který vypadal dost mrtvě na konci,ale doma zase zázračně ožil a začaal nás hryzat do pat jak to má rád

Z Ostravice jsme večer dojeli vlakem do Frýdlantu-Jura chtěl jít ještě ty 3km domů pěšky,protože jel bus až za 2hodiny,ale to jsem mu zatrhla,protože už by mě odpadli nožičky,tak jsme tam čakali na nádraží

Takže děčka na lysou Neeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dám sem pár foteček,ju??

Tak tady jsme vycházeli z Visalají...potkali jsme cedulku koňo stezky na slavíč...stylově ve dřevě...

18.6.2007 08:56

pretty 1 napsal(a):
Ahoj Eví. Tedy takovou chválu si nezasloužím. Já nejsem hodná, jen mám ráda zvířátka. A hlavně mám před očima Mimouška jak vypadal, když jsem ho našla.A nechci aby takle dopadly jeho dětičky. Pokud by nebyli 100% zdrarví a fit, tak by se mohlo stát, že by je pak opravdu někdo vyhodil.A to ne
Ale Lenička by ho nedala to vím.Jenže kdo mi zaručí, že v Děčíně kam jde taky jeden tomu tak nebude... Ne ne musí být zdráví

Už sem to sem párkrát dávala,ale udělám to ještě jednou (omlouvám se)

A co z něj vyrostlo po mém kurýrování a starání....

18.6.2007 08:57

proxima napsal(a):
Tak tady jsme vycházeli z Visalají...potkali jsme cedulku koňo stezky na slavíč...stylově ve dřevě...

...a tady už pomalu stoupání...to nám bylo ještě hej....

Jé Luci to je krásný... úplně Vás vidím! A je moc dobře že se uzdravili!!!
Já si pro kobylu nechala dovést ATB z Ameriky.. no co pro ty chlupáče neuděláme, že?

Jojo přesně tak. Když jim to pomůže ať to stojí co to stojí

proxima napsal(a):
...a tady už pomalu stoupání...to nám bylo ještě hej....

...tady už odpadl Aronek....

18.6.2007 08:58

proxima napsal(a):
...tady už odpadl Aronek....

18.6.2007 08:59

proxima napsal(a):

...a jéje zase obráceně...
a tady už skoro nahoře...skoro.....

18.6.2007 08:59

charliebob napsal(a):
Jaruška určitě fotí Bisíka, viď Jaruško, budou fotéčky. Ty nejsi takovej lump jako já a určitě se brzyčko ozveš.
Lůci, účto jsem okamžitě dozálohovala, teď to mám komplet, ale neumím zazálohovat to všechno ostatní, tak to počkám až na Aničku. Máš pravdu, mě vůbec nenapadlo, že bych mohla zazálohovat i to ostatní. Vůbec si nedovedu představit, že by to navěky zmizelo. Nejhorší je, že nezjistili, proč se to stalo.

Tak a já vám sem šupnu také pár foteček ze čtvrtka. Ale jsou všechny jenom ze zastávek u hospůdek, tak nevím jestli o takové stojíte. Nejsou žádné přírodní. Tadyk už jsem strašně musela na WC, tak Emil hlídal.

18.6.2007 09:00

proxima napsal(a):

...tady je vidět náš cíl v dáli...ta tyčka červená...

18.6.2007 09:01

proxima napsal(a):
...tady je vidět náš cíl v dáli...ta tyčka červená...

....jenže ještě to není vrchol...ještě do kopce...pomooooc!!!!!!!!!!!

18.6.2007 09:02

proxima napsal(a):

......a ještéééééé

proxima napsal(a):

Evi se tu hrozně řechtám jak na té fotce kouká Áronkovi hlava z baťohu

proxima napsal(a):

Jééééééééé Eví a nemohl by si tě Jurka taký šupnout do baťůžku, když tě bolejí nožičkýýýýýýýý

18.6.2007 09:03

proxima napsal(a):
......a ještéééééé

a už jsme na vrcholu!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!jupí!!!!!!!!!!!!!!!!
Tady ta hnusná věř na vršku co tam postavil někdo kdo neměl vkus

18.6.2007 09:05

proxima napsal(a):
a už jsme na vrcholu!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!jupí!!!!!!!!!!!!!!!!
Tady ta hnusná věř na vršku co tam postavil někdo kdo neměl vkus

tady rozhled od zábradlí....rozhled je tam opravdu nááádherný!!!!!!!!!!!!!!!!To zase jo!!!!!!!!
Jsou vidět jen hory hory a zase hory a až Tatry.....ale na na i fauně

18.6.2007 09:06

proxima napsal(a):
tady rozhled od zábradlí....rozhled je tam opravdu nááádherný!!!!!!!!!!!!!!!!To zase jo!!!!!!!!
Jsou vidět jen hory hory a zase hory a až Tatry.....ale na na i fauně

Zde smutná báseň od Petra Bezruče....to je pro ty chudáky jako já,kteří nemají tréning a vyškrábou se tam,tak aby upustili slzu a řekli že to stálo za to!!!!!!!!!!!!!!!!!

18.6.2007 09:07

proxima napsal(a):
Zde smutná báseň od Petra Bezruče....to je pro ty chudáky jako já,kteří nemají tréning a vyškrábou se tam,tak aby upustili slzu a řekli že to stálo za to!!!!!!!!!!!!!!!!!

...a tady máte mě!!!!!!!!!!!!!!!!pokud to nějak jde ,tak si tuto fotku uložte do PC,protože stejnou už nikdy neuvidíte!!!!!!!!!Tam už mě nikdo v životě nedostane!!!!!!!!

18.6.2007 09:09

proxima napsal(a):
...a tady máte mě!!!!!!!!!!!!!!!!pokud to nějak jde ,tak si tuto fotku uložte do PC,protože stejnou už nikdy neuvidíte!!!!!!!!!Tam už mě nikdo v životě nedostane!!!!!!!!

...a tady už rozcestník...a fičíme dolů....jupííííí....ale už jste někdy šli 8km pořád rovně z kopce po balvanech...no radost předčastná....

18.6.2007 09:10

proxima napsal(a):

Tak a už jsem si tě navěky uložila, tedy pokud zase neklekne počítač, akorát škoda, že tě vidím jej jako černý flek, ale to se také ceníííí

18.6.2007 09:11

proxima napsal(a):
...a tady už rozcestník...a fičíme dolů....jupííííí....ale už jste někdy šli 8km pořád rovně z kopce po balvanech...no radost předčastná....

...a výhledy z druhé strany...přehrady Šance.....pokud tam nic nevidíte,tak se nebojte a nesmutněte...Jura mě stejně zaukoloval že vám povinně musím poslat fotky na mail,kde to líp vynikne,aby jste ocenili krásy jeho rodných Beskyd....Takže vás to nemine

18.6.2007 09:11

pretty 1 napsal(a):

To je změna!!! Luci jsi super, udělala jsi z nebožátka kocouřisko!!!!!!!!!!!!

18.6.2007 09:12

proxima napsal(a):
...a výhledy z druhé strany...přehrady Šance.....pokud tam nic nevidíte,tak se nebojte a nesmutněte...Jura mě stejně zaukoloval že vám povinně musím poslat fotky na mail,kde to líp vynikne,aby jste ocenili krásy jeho rodných Beskyd....Takže vás to nemine

....tady rovinaté Slezko na druhou stranu....fůůůůj

18.6.2007 09:13

pretty 1 napsal(a):

Ahojky holky,

tak mám taky pro vás vyběrové řízení na jméno na registarci

Gold Power Sheil (Sheila)
Gold Sheil (Sheila) Hollywood
Sheil (Sheila) Myne Gal
Gold Sheil (Sheila) Dunit
Sheil (Sheila) Power Gal

tak které se vám nejvíc líbí?

charliebob napsal(a):
Tak a už jsem si tě navěky uložila, tedy pokud zase neklekne počítač, akorát škoda, že tě vidím jej jako černý flek, ale to se také ceníííí

Evi, krásně se na to kouká, ale já bych to asi vzdala už před tím prvním kopcemmmmmm!!!!!

proxima napsal(a):

....a dolů....

18.6.2007 09:14

proxima napsal(a):

Evi, naše Čermná ve Slezsku tam někde!!! A rovninky tu teda moc nejsou!

18.6.2007 09:14

proxima napsal(a):
....a dolů....

Aron už uplně k.o.----

18.6.2007 09:15

proxima napsal(a):
Aron už uplně k.o.----

Nesoucí se pytel brambor....

18.6.2007 09:15

dolinka napsal(a):
Ahojky holky,

Sheil (Sheila) Myne Gal
Sheil (Sheila) Power Gal

Leni a překlad by nebyl :????
Já hlasuju pro Gold Sheila Hollywood..... tomu rozumím

18.6.2007 09:16

proxima napsal(a):
Nesoucí se pytel brambor....

.....a tady hromádka a křížek...takyových je tam cestou spousta.....hodně lidí to nezvládlo a dopadlo málem jako já....zástavou srdce.......už jsem málem měla taky hromádku....

18.6.2007 09:17

dolinka napsal(a):
Ahojky holky,

Sheil (Sheila) Myne Gal
Sheil (Sheila) Power Gal

Prozatím asi nejvíc to prostřední, Sheil Myne Gal, ale nebyl by pro neandrtálce překládek do češtiny. Možná i to Gold Sheil Dunit. Nebo spíš to. To Hollywood se mi vůbec nelíbí a slovo Power taky moc ne.

18.6.2007 09:17

proxima napsal(a):
.....a tady hromádka a křížek...takyových je tam cestou spousta.....hodně lidí to nezvládlo a dopadlo málem jako já....zástavou srdce.......už jsem málem měla taky hromádku....

...a zde Jura a jeho penzion...ani se nepochlubil,co??

18.6.2007 09:18

proxima napsal(a):
...a zde Jura a jeho penzion...ani se nepochlubil,co??

...nejde to přečíst...je tam Penzion u Jury....a to byla poslední fotka....tak jsem vás zafotkovala že už jistě nenávidíte Beskydy předem,že????

18.6.2007 09:18

charliebob napsal(a):
Prozatím asi nejvíc to prostřední, Sheil Myne Gal, ale nebyl by pro neandrtálce překládek do češtiny. Možná i to Gold Sheil Dunit. Nebo spíš to. To Hollywood se mi vůbec nelíbí a slovo Power taky moc ne.

Tak koukám, že to s náma nebudeš mít jednoduché.

18.6.2007 09:19

charliebob napsal(a):
Tak koukám, že to s náma nebudeš mít jednoduché.

18.6.2007 09:20

charliebob napsal(a):
Jééééééééé Eví a nemohl by si tě Jurka taký šupnout do baťůžku, když tě bolejí nožičkýýýýýýýý

Já už se holky do baťohu nevešla..ale chvílem bych se tam moc ráda nacpala...
A boží to že tam jsem jako černý flek to je účel...já se nefotím

18.6.2007 09:21

NO TO TEDA KOUKÁM, ALE DĚKUJI ZA TIP

18.6.2007 09:22

Já bych Leni dala jméno Žlutá šejla z Holywodu ať tomu rozumíle i my-češi bezjazykový....

18.6.2007 09:25

proxima napsal(a):
Já bych Leni dala jméno Žlutá šejla z Holywodu ať tomu rozumíle i my-češi bezjazykový....

Evi gold je zlatý, takže by to bylo Zlatá Šejla z Holywoodu. Proto se mi to líbí, rozumím tomu i já

18.6.2007 09:27

Evi gold je zlatý, takže by to bylo Zlatá Šejla z Holywoodu. Proto se mi to líbí, rozumím tomu i já

Jo počkej, žlutá jako barvou, že? Já jsem trdlo!!!! To si ještě pamatuju! Yeloow, nebo tak nějak je žlutá???

18.6.2007 09:29

proxima napsal(a):

Mě se Leni asi líbí nejvíc to první,ale nevím jestli už to nebude obsazené...vem si jen v Čechách všichni dávAJÍ hříbatům po Danitkoj do jmen Holywod a nebo Dunit a nebo Power+v Americe to tam cpou taky ve všemu...Ale zkus,uvidíme...oni ti něco vyberou...

My jak jsme vybírali jméno na Redíka,tak nás to nebaví vymýšlet,tak jsme vymýšleli asi první tři a ty dvě jsme už nejak bez rozmýšlení splácali-mysleli jsme že je stejně nevyberou...a oni vybrali to poslední.....Takže Redík je v překladu....Červená sušenka z pod hůrky

Red Coockie Below Hilll

18.6.2007 09:33

proxima napsal(a):
Mě se Leni asi líbí nejvíc to první,ale nevím jestli už to nebude obsazené...vem si jen v Čechách všichni dávAJÍ hříbatům po Danitkoj do jmen Holywod a nebo Dunit a nebo Power+v Americe to tam cpou taky ve všemu...Ale zkus,uvidíme...oni ti něco vyberou...

My jak jsme vybírali jméno na Redíka,tak nás to nebaví vymýšlet,tak jsme vymýšleli asi první tři a ty dvě jsme už nejak bez rozmýšlení splácali-mysleli jsme že je stejně nevyberou...a oni vybrali to poslední.....Takže Redík je v překladu....Červená sušenka z pod hůrky

Red Coockie Below Hilll

jééé Boží,já ti přerušila těma svýma fotkama vkládání tvých fotek....tak pokračuj pokračuj...to víš že se nám líbí....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Konečně nám dozráli třešně!!!!!!!!!!Je jich fůra tak budu zkoušet bublaninu!!!!!!!!Poprvé!!!!!!!!!To to dopadne!!!

18.6.2007 09:34

proxima napsal(a):

Red Coockie Below Hilll

Holky, tak nám ta jména přeložte. Prosímmm, prosímmmm.

18.6.2007 09:36

charliebob napsal(a):
Holky, tak nám ta jména přeložte. Prosímmm, prosímmmm.

Moje nejsou tak krásně přírodní, jako tvoje, ale časem je sem šoupnu a Červená sušenka , no vidíš a dál sem to zpaoměla, se mi fakt líbí, supéérrrr.

18.6.2007 09:36

proxima napsal(a):
Já už se holky do baťohu nevešla..ale chvílem bych se tam moc ráda nacpala...
A boží to že tam jsem jako černý flek to je účel...já se nefotím

Evíku, taky jsme tam byla vytažená manželem a to jsme zrovna byli na svatební cestě, ale po cestě jsme se rafli, takže já jsem na Lysou vylezla ve vzteku a rychlosti a stihla jsme to zas hodku, a druhej den jsme se pak nemohla hnout, už nikdy bych to nešla a hlavně takovém tempu

18.6.2007 09:54

charliebob napsal(a):
Moje nejsou tak krásně přírodní, jako tvoje, ale časem je sem šoupnu a Červená sušenka , no vidíš a dál sem to zpaoměla, se mi fakt líbí, supéérrrr.

Ahoj Leni mě se líbí to první jméno...
Myslím, že by to mělo být v překladu
Zlatá silná šejla nebo tak nějak že,??? A ona je taková krásně udělaná

18.6.2007 09:55

proxima napsal(a):

Red Coockie Below Hilll

Evi to je krásný Červená sušenka

Ale žádnej suchar to není

18.6.2007 09:56

charliebob napsal(a):

Tak překládek nebude, bééééé. Tak já sem šupnu ty naše hospodské fotečky. Jo a nejsme žádní alkoholici, ale jezdíme vždy na dýl a tekutiny se někde doplňovat musí, kórt když je horkó Ták tady už jsme dorazily do té druhé, ale ještě než Emil sundal sedýlko, tak koníky také napojil a vyčachtal.

18.6.2007 09:58

charliebob napsal(a):
Tak překládek nebude, bééééé. Tak já sem šupnu ty naše hospodské fotečky. Jo a nejsme žádní alkoholici, ale jezdíme vždy na dýl a tekutiny se někde doplňovat musí, kórt když je horkó Ták tady už jsme dorazily do té druhé, ale ještě než Emil sundal sedýlko, tak koníky také napojil a vyčachtal.

Žízeň měli i koníci.

18.6.2007 09:59

charliebob napsal(a):
Žízeň měli i koníci.

A tady už cákáme a cákáme

18.6.2007 10:00

charliebob napsal(a):

a pořád cákáme

18.6.2007 10:01

charliebob napsal(a):
a pořád cákáme

A když jdeme z vody, tak pánička zase nestíhá

18.6.2007 10:03

charliebob napsal(a):

boží já bychti to přeložila ale neumím anglicky a navíc ty jména nic neznamenají, nebo možná jo ale nevymýšleli jsme to tak umyslně

18.6.2007 10:05

charliebob napsal(a):
A když jdeme z vody, tak pánička zase nestíhá

A tady kluci přišli na to, že César není přivázaný, kdežto Standa ano.

18.6.2007 10:06

charliebob napsal(a):
A tady kluci přišli na to, že César není přivázaný, kdežto Standa ano.

Césarek byl na Standu hodný, hezky ho politoval

18.6.2007 10:08

charliebob napsal(a):
Césarek byl na Standu hodný, hezky ho politoval

a hned mu pověděl, že ho zachrání a okamžitě se do toho pustil

18.6.2007 10:09

charliebob napsal(a):
a hned mu pověděl, že ho zachrání a okamžitě se do toho pustil

ach jo, nějak to nejde

18.6.2007 10:10

charliebob napsal(a):
ach jo, nějak to nejde

pořád to nejde, ale já na to přijdu

18.6.2007 10:11

charliebob napsal(a):
pořád to nejde, ale já na to přijdu

Hurá, už se mi to povedlo, jsi volný

18.6.2007 10:12

charliebob napsal(a):
Hurá, už se mi to povedlo, jsi volný

Tak a i Standa si užíval sladké svobody

18.6.2007 10:14

charliebob napsal(a):
Tak a i Standa si užíval sladké svobody

Ale byl polapen a aby se nezlobil následovala masáž prsou

18.6.2007 10:15

charliebob napsal(a):
Ale byl polapen a aby se nezlobil následovala masáž prsou

jo, jo, to se mu moc líbilo

18.6.2007 10:17

charliebob napsal(a):
jo, jo, to se mu moc líbilo

Panička ve tři odpoledne opravdu už dostala velikánskej hlad, protože od rána nic nejedla, ale nebylo by tam taky něco pro mě?

18.6.2007 10:19

charliebob napsal(a):
Panička ve tři odpoledne opravdu už dostala velikánskej hlad, protože od rána nic nejedla, ale nebylo by tam taky něco pro mě?

Křupky já taky rád, tak se koukej rozdělit

18.6.2007 10:20

charliebob napsal(a):
Křupky já taky rád, tak se koukej rozdělit

Ty lakoto jeden, kokej jí sem navalit.

18.6.2007 10:22

charliebob napsal(a):
Ty lakoto jeden, kokej jí sem navalit.

Já byla samozřejmě strašně šikovná, a protože jsem si ráno totálně promáčela botky jak jsme naháněli telíka, tak jsem hrdinka jela v sandálech a takhle to dopadlo, myslím, že to bude vidět, jak mám pěkně fialové kotníky.

18.6.2007 10:24

charliebob napsal(a):
Já byla samozřejmě strašně šikovná, a protože jsem si ráno totálně promáčela botky jak jsme naháněli telíka, tak jsem hrdinka jela v sandálech a takhle to dopadlo, myslím, že to bude vidět, jak mám pěkně fialové kotníky.

Ještě chybí náš věrný pes, Šmudlinka

18.6.2007 10:25

charliebob napsal(a):
Ještě chybí náš věrný pes, Šmudlinka

a poslední, jak hlídá sedýlka To ona je statečná

18.6.2007 10:31

charliebob napsal(a):

Boží fotečky jsou boží!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nejvíc se mě líbí to sundávání ohlávky a vůbec se to celé moc pěkně čte a prohlíží!!!!!!!!!!!!Až na ty kotníky...auau

Tak už se zatáhlo a tak musím fičet na ty třešínky a vyfotit koťátka..

18.6.2007 10:31

charliebob napsal(a):

Boží nádherné fotky....

Ale koukám, že Cézarek je šikulka, když umí Standovi sundat parelku
To jsem se nasmála

18.6.2007 10:37

jackie napsal(a):

Už se moc těším na fotečky koťátek. Právě, že César to hravě zvládá, takže teď když je někde přivazujeme, tak musí být César dál, jinak těm ostatním ohlávku vždycky sundá a pustí je na svobodu. Bohužel proto nemůžou mít ani žádné ty protimuší ochrany, protože César je vždy spolehlivě sundá a naopak Césarovi je sundá Standa.

Kuš ty jedna, všechno slyším..

18.6.2007 10:43

pretty 1 napsal(a):
Evi to je krásný Červená sušenka

Ale žádnej suchar to není

Děvčátka moje zlatý,já mám jakousi střevní chřipku,už od včerejška trpím a trpím,včera jsem měla i zimnici,to zrovna bylo to grilování pašíka,tak jsem si musela vzít prášek,ale pak jsem stejně šla do hajan,nedalo se to vydržet!!!!
Janíí,Jackina se tedy opravdu změnila,nasvalila a taky bych jí opravdu nepoznala,hodně zmohutněla a má nádhernou barvu!!Ti koníci,jak k Tobě přijechali,jsou všicí taky moc pěkný,takový fotogenickýýý!!!!!!

18.6.2007 10:55

charliebob napsal(a):
Už se moc těším na fotečky koťátek. Právě, že César to hravě zvládá, takže teď když je někde přivazujeme, tak musí být César dál, jinak těm ostatním ohlávku vždycky sundá a pustí je na svobodu. Bohužel proto nemůžou mít ani žádné ty protimuší ochrany, protože César je vždy spolehlivě sundá a naopak Césarovi je sundá Standa.

Kuš ty jedna, všechno slyším..

Jaruško, tak se nám brzo uzdrav. To chce opravdu hlavně klid a dietku. Navíc mám vyzkoušeno a funguje to - vyzkoušej SMECTU. Sice se doplácí, nevím jestli jde koupit i bez receptu, ale mě toho funguje hodně málo, ale Smecta mi pomáhá. Tak ještě jednou ti mocinky přeji, abyses brzo uzdravila a mohla sis zase pěkně užívat s koníkama a jasně i s Oldou.

maťa

18.6.2007 10:59
maťa

jackie napsal(a):

Ahoooooooooooj ženskýýýýýýýýý ukecanýýýýýýýýýýýýý

Teda vy máte zážitkůůůůůů......hezky sem si početla, o krásno bájo úžo fotečkách ani nemluvě.....

Jarčííí, se koukej brzo vykurýrovat....já to měla minulej týden Děs běs, hlavně když sem nemohla být doma, ale musela pendlovat mezi Brnem a Vysočinou v brmááátku....to byla zááábava

Tak holky, fotečky slíbené dodám dodám, a brzy

Evíííí, děkuju za mejlíky....ty Beskydy jsou překrásné, mám to uložené a kochám se
Jak já bych šlapala ráda....já se našlapala už moc, Tatry, Beskydy, Jeseníky, Krkonoše, Karpaty.....s pejskama a bezva dalším človíčkem, se šlape jedna radost Moc mi to chybí.....asi letos zaúkoluju Mú, aby hlídala štěnda, a vyrazíme s Míťou....

maťa

18.6.2007 11:05
maťa

maťa napsal(a):
Ahoooooooooooj ženskýýýýýýýýý ukecanýýýýýýýýýýýýý

Teda vy máte zážitkůůůůůů......hezky sem si početla, o krásno bájo úžo fotečkách ani nemluvě.....

Jarčííí, se koukej brzo vykurýrovat....já to měla minulej týden Děs běs, hlavně když sem nemohla být doma, ale musela pendlovat mezi Brnem a Vysočinou v brmááátku....to byla zááábava

Tak holky, fotečky slíbené dodám dodám, a brzy

Evíííí, děkuju za mejlíky....ty Beskydy jsou překrásné, mám to uložené a kochám se
Jak já bych šlapala ráda....já se našlapala už moc, Tatry, Beskydy, Jeseníky, Krkonoše, Karpaty.....s pejskama a bezva dalším človíčkem, se šlape jedna radost Moc mi to chybí.....asi letos zaúkoluju Mú, aby hlídala štěnda, a vyrazíme s Míťou....

Jinak holky, k těm číčám....objednala jsem jim 8 kg granulek, ať to chvilku vydrží a čistě masové konzervy bez přísad a barviv Na ochucení....snad jim to bude šmakovat
Mamina se mně už tolik nebojí, ale pohladit se nenechá.....zato Míťa si po týdnu přijede, zavolá čičííííí a ta nevděčnice nevděčná se k němu rozběhne a otírá se mu o nohy a nechá se hladit!!!!!!!!! A přitom on ji nekrmí, on s ní nesedí hodiny venku......holt je to ženskáááááááááááá

Koťata už se mně taky tolik nebojí....když se nehýbu, přijdou ke mně a hrají s nehtama na nohách, jak je mám nalakovaný a lesknou se, tak se jim to líbí a loví je Já odlovila Zrzečka, tedy Modroočko a muchlala, byl úplně stuhlej a tiskl se mi do vlasů....málem jsem ho snědla, jak byl pujavej Vzala bych si je všechny domů...fakt Míťovi se nejistě řekla, že jsem jim objednala papú za dva tisíce....chvilku na mě koukal, páč on venkovní kočky taky nerad, a pak poudá: Hele, ale tohle to já uznávám, ještě je odčervíme a naočkujem, pak vykastrujem a je to!!!! No není on úžo???? Jako stejnak by to měl marný, já si své prosadím, za své peníze tuplem, ale tohle mě dostalo....že to bere jako samozřejmost, a přitom je skoro neviděl Asi ho obměkčila ta mazlící se nevděčná mamina

18.6.2007 11:10

maťa napsal(a):
Jinak holky, k těm číčám....objednala jsem jim 8 kg granulek, ať to chvilku vydrží a čistě masové konzervy bez přísad a barviv Na ochucení....snad jim to bude šmakovat
Mamina se mně už tolik nebojí, ale pohladit se nenechá.....zato Míťa si po týdnu přijede, zavolá čičííííí a ta nevděčnice nevděčná se k němu rozběhne a otírá se mu o nohy a nechá se hladit!!!!!!!!! A přitom on ji nekrmí, on s ní nesedí hodiny venku......holt je to ženskáááááááááááá

Koťata už se mně taky tolik nebojí....když se nehýbu, přijdou ke mně a hrají s nehtama na nohách, jak je mám nalakovaný a lesknou se, tak se jim to líbí a loví je Já odlovila Zrzečka, tedy Modroočko a muchlala, byl úplně stuhlej a tiskl se mi do vlasů....málem jsem ho snědla, jak byl pujavej Vzala bych si je všechny domů...fakt Míťovi se nejistě řekla, že jsem jim objednala papú za dva tisíce....chvilku na mě koukal, páč on venkovní kočky taky nerad, a pak poudá: Hele, ale tohle to já uznávám, ještě je odčervíme a naočkujem, pak vykastrujem a je to!!!! No není on úžo???? Jako stejnak by to měl marný, já si své prosadím, za své peníze tuplem, ale tohle mě dostalo....že to bere jako samozřejmost, a přitom je skoro neviděl Asi ho obměkčila ta mazlící se nevděčná mamina

tak když jsme u těch koček tak tady dávám fotečky těch mích dvou co jsem měla

18.6.2007 11:11

dolinka napsal(a):
tak když jsme u těch koček tak tady dávám fotečky těch mích dvou co jsem měla

a pak kocourek mourek kterej byl až v novinách

18.6.2007 11:13

dolinka napsal(a):
a pak kocourek mourek kterej byl až v novinách

a kubík našich, zloduch jeden, nechce chodit kočičím vchodem

18.6.2007 11:14

dolinka napsal(a):
a kubík našich, zloduch jeden, nechce chodit kočičím vchodem