Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
27.11.2005 14:23

ahojek.mám takovej menší problém.nenašel by se tu někdo kdo by mi nabídl jízdu na svém koníkovi??ale nemohu přispívat finančně,ale za to pomůžu:vykydat,nakrmit,čistit...no prostě všechno co ke koním patří!!!je mi jedno co to bude za plemeno malý,velký,hodný,zlobyvý,kousavý no prostě mě nic nevadí tak mi prosííííííím napapište díky!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!§

27.11.2005 11:20

matla 0 napsal(a):
ahojek.mám takovej menší problém.nenašel by se tu někdo kdo by mi nabídl jízdu na svém koníkovi??ale nemohu přispívat finančně,ale za to pomůžu:vykydat,nakrmit,čistit...no prostě všechno co ke koním patří!!!je mi jedno co to bude za plemeno malý,velký,hodný,zlobyvý,kousavý no prostě mě nic nevadí tak mi prosííííííím napapište díky!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!§

odkud jsi???

27.11.2005 11:25

veronika20 napsal(a):
odkud jsi???

ahojek,jsem z prahy 5.

27.11.2005 13:16

matla 0 napsal(a):
ahojek,jsem z prahy 5.

hmmm, to je škoda...
já jsem z Moravy
mohla jsem ti nabídnout moji kobylku,vhodná na parkury, ochotná... já s ní skáču 130cm, tak doufám, že něco najdeš

27.11.2005 13:48

veronika20 napsal(a):
hmmm, to je škoda...
já jsem z Moravy
mohla jsem ti nabídnout moji kobylku,vhodná na parkury, ochotná... já s ní skáču 130cm, tak doufám, že něco najdeš

Odkud z Moravy? Máš nějakého trenéra? Jak se jmenuje? Dík

27.11.2005 13:56

veronika20 napsal(a):
hmmm, to je škoda...
já jsem z Moravy

tak to je velká škoda ale děkuju a pozdravuj kobžu!!!

27.11.2005 14:23

matla 0 napsal(a):
tak to je velká škoda ale děkuju a pozdravuj kobžu!!!

ahojky, tady se mě někdo ptal (dugur) na pár otázek
trenéra mám, ale nepřeje si zveřejňovat jméno (má licenci, ale neživí se tím,dělá to jen tak okrajně)

Přidejte reakci

Přidat smajlík