Můj nový přírůstek MISS MISTR

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
19.6.2007 22:30

tAK TO JE MŮJ NOVÝ MILÁČEK...:)Jmenuje se miss mistr je to angliský plnokrevník
a je mu jeden roktak doufám že si budeme rozumnětBobinek malej

19.6.2007 22:32

nicynka napsal(a):

19.6.2007 22:33

nicynka napsal(a):

blbě čumím ale koník kjasnej

19.6.2007 22:35

nicynka napsal(a):
blbě čumím ale koník kjasnej

Nevlastní bráška...

20.6.2007 00:42

kulna ... ja delam vazne cuprovy fotesky :-)
jj a este si zapomela napisat,ze si pro nej v patek jedes :-)
jj ..jeho braska Mexiko ...moc klasnej konik a ma moc super panicku :-)

20.6.2007 09:51

nicynka napsal(a):

Jé, je krásnej, gratuluju. Jaké má rodiče? Taky sháníme plňase.. Odkud jsi ho koupila?

20.6.2007 10:45

nikita11 napsal(a):
Jé, je krásnej, gratuluju. Jaké má rodiče? Taky sháníme plňase.. Odkud jsi ho koupila?

Ahojky ...pokud mas zajem tak tam maji este jednoho plnaska na prodej,tusim ze nak 20 tis.ale to by ses musela zeptat.
o: Hankalo
m: Mis Mage
Monca si jede v patek pro mladoska,tak se muzu zeptat zda je este na prodej ten druhej ...je to hrebecek,ma tam aji 2 klisny .Tusim ze to sou vseci rocci.Muzu vyfotit a dam to semka ....

20.6.2007 13:13

wiwi napsal(a):
Ahojky ...pokud mas zajem tak tam maji este jednoho plnaska na prodej,tusim ze nak 20 tis.ale to by ses musela zeptat.
o: Hankalo
m: Mis Mage
Monca si jede v patek pro mladoska,tak se muzu zeptat zda je este na prodej ten druhej ...je to hrebecek,ma tam aji 2 klisny .Tusim ze to sou vseci rocci.Muzu vyfotit a dam to semka ....

Jé, to budeš hodná, zájem bych určitě měla, cena by taky vyhovovala. Hřebeček je suprovej, vám holky záwidim. Mohla by jsi mi prosím sehnat nějaký kontakt na majitele? A kde jsou koníci ustájení? Díky moc.

20.6.2007 14:44

nikita11 napsal(a):
Jé, to budeš hodná, zájem bych určitě měla, cena by taky vyhovovala. Hřebeček je suprovej, vám holky záwidim. Mohla by jsi mi prosím sehnat nějaký kontakt na majitele? A kde jsou koníci ustájení? Díky moc.

nemás icq??nebudu tady psát jeho tel.číslo..kdyz moje je 273-969-407 a tam ti tvoje otázky zodpovím měj se pěkne pa

20.6.2007 15:05

nicynka napsal(a):
nemás icq??nebudu tady psát jeho tel.číslo..kdyz moje je 273-969-407 a tam ti tvoje otázky zodpovím měj se pěkne pa

diky,uz jsem se te tam pridala

20.6.2007 20:28

nikita11 napsal(a):

tak gratuluju Mistřík je super, znám
Až budu mít čas - takže zítra - tak sem hodím pár jeho foteček a taky těch zbylých ročků co jsou v Kyselovicích.
Jinak info o nich:
Hazard - Hřivna/Hankalo, hnědák, hřebec
Lucki Hvězda - Lajka/Hankalo, hnědka bez odznaků
Hele Holka - Heli Sectori/Hanakalo, hnědka bez odznaků
Na fotu Miss Mistr a Hazard

20.6.2007 20:49

ijik napsal(a):
tak gratuluju Mistřík je super, znám
Až budu mít čas - takže zítra - tak sem hodím pár jeho foteček a taky těch zbylých ročků co jsou v Kyselovicích.
Jinak info o nich:
Hazard - Hřivna/Hankalo, hnědák, hřebec
Lucki Hvězda - Lajka/Hankalo, hnědka bez odznaků
Hele Holka - Heli Sectori/Hanakalo, hnědka bez odznaků
Na fotu Miss Mistr a Hazard

Tak a protože jsem zjistila že mám v PC nějaké fotečky z Kyselovic tak sem něco hodím. Teď Hele Holku

24.6.2007 13:13

nikita11 napsal(a):

posli mi na sebe icq a ja ti dam kontakt na pana vinklarka

24.6.2007 23:05

wiwi napsal(a):
posli mi na sebe icq a ja ti dam kontakt na pana vinklarka

Ahojky, jj snad to nespletu: 324 722 902 Díky moc. Tak jak probíhal příjezd do nové stáje? Líbí se Mistrovi?

Přidejte reakci

Přidat smajlík