Fotečky vašich miláčků :-)

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
7.12.2005 17:10

posílejte sem fotečky vašich koňských miláčků...
já bohužel nemohu, protože mám moc velké fotky a nevezme mě to...
tak se aspoň všichni pokocháme vašemi fotečkami :-)

30.11.2005 16:56

veronika20 napsal(a):

tak tohle byla moje Minda...welsh pony krizenej s shetlandem..

30.11.2005 16:57

anushka napsal(a):
tak tohle byla moje Minda...welsh pony krizenej s shetlandem..

tohle je kobylka americkyho klusaka ktery jsem byla spolumajitelkou a stale ji jezdim..

30.11.2005 16:58

anushka napsal(a):
tohle je kobylka americkyho klusaka ktery jsem byla spolumajitelkou a stale ji jezdim..

a tohle je valasek hucula ktereho mam ted..:)

30.11.2005 18:31

anushka napsal(a):
a tohle je valasek hucula ktereho mam ted..:)

tak ta kobylka amerického klusáka je úžasná
ale i ti malí lumpíci, jsou skvělí

30.11.2005 19:04

veronika20 napsal(a):
tak ta kobylka amerického klusáka je úžasná
ale i ti malí lumpíci, jsou skvělí

Tak tedy můj miláček. Posílám několik mazlících fokek z března....omlouvám se za zdi, ale hold by někdy kadila skrz ně. Jinak je to vysloveně postelový kůň. Mazlení má nejradši a chrápe taky pořád. Po snídani si kolikrát hodí šlofíka a vstává i v deset! Zvlášť když je škaredě, prší a nejde ven.

30.11.2005 19:04

lucky napsal(a):
Tak tedy můj miláček. Posílám několik mazlících fokek z března....omlouvám se za zdi, ale hold by někdy kadila skrz ně. Jinak je to vysloveně postelový kůň. Mazlení má nejradši a chrápe taky pořád. Po snídani si kolikrát hodí šlofíka a vstává i v deset! Zvlášť když je škaredě, prší a nejde ven.

A další..

30.11.2005 19:10

lucky napsal(a):
A další..

Tady posílám Usinku v čisťounké vybílené stáji....pohodářka. Kdyby někdo nepoznal plemeno, tak je to arabský plnokrevník. Ale to snad pozná každý.

Bude mít v lednu 4 roky, takže puberťák

30.11.2005 19:48

lucky napsal(a):
Tady posílám Usinku v čisťounké vybílené stáji....pohodářka. Kdyby někdo nepoznal plemeno, tak je to arabský plnokrevník. Ale to snad pozná každý.

Bude mít v lednu 4 roky, takže puberťák

To je můj konskej míláček

30.11.2005 19:49

roxy live napsal(a):
To je můj konskej míláček

a ještě jednou

30.11.2005 20:00

roxy live napsal(a):
a ještě jednou

roxy live - ta první fotka je krásná! Co je to za koníka?

30.11.2005 20:36

roxy live napsal(a):
a ještě jednou

Veroniko, jestli máš např. program Microsoft Office Picture Manager, jde v něm fotky poměrně snadno zmenšit:o)
Fotka mé kobylky

30.11.2005 21:20

veronika20 napsal(a):

Tak posílám taky jednu fotečku ... Já a Bára

30.11.2005 21:22

veronika20 napsal(a):

... ještě jednou Bára ...

30.11.2005 21:38

blanche napsal(a):
... ještě jednou Bára ...

... a posledni.... Bára.

30.11.2005 22:28

blanche napsal(a):
... a posledni.... Bára.

Bára je moc krásná! Fakt se mi líbí! Kdysi jsem taky jezdila haflinga. Jsou to jajn koníci!

1.12.2005 00:22

lucky napsal(a):
Bára je moc krásná! Fakt se mi líbí! Kdysi jsem taky jezdila haflinga. Jsou to jajn koníci!

jsem ráda, že se líbí ... tak ještě něco

1.12.2005 07:37

blanche napsal(a):
jsem ráda, že se líbí ... tak ještě něco

Fakt krásná. Vypadá přesně jako ta Lucka, co jsem na ni jezdila. Nyní mám vlastního, takže už nemusím shánět , kdo mě nechá jezdit. Viděla jsi mojí arabku tady výše?

1.12.2005 07:45

veronika20 napsal(a):

Moje Panama, v březnu bude mít 6 let.

1.12.2005 10:07

carodejka napsal(a):

Ahoj! Mě se arabka moc líbí...opravdu krásná!

1.12.2005 13:58

muchlos napsal(a):
Ahoj! Mě se arabka moc líbí...opravdu krásná!

díky, ale hlavně má špičkový charakter..to je důležité

1.12.2005 14:39

veronika20 napsal(a):

Ahoj, taky něco přihodím...
MERVIN (A1/1)

1.12.2005 14:41

veronika20 napsal(a):

Tady jsme spolu (léto 2005)

1.12.2005 14:43

veronika20 napsal(a):

..a ještě jednou..

1.12.2005 14:46

veronika20 napsal(a):

; A1/1

1.12.2005 14:49

veronika20 napsal(a):

.. a poslední..

1.12.2005 16:10

lucky napsal(a):
roxy live - ta první fotka je krásná! Co je to za koníka?

ahoj,pořádně sama nevím co je to za plemeno,myslím že matka je normální čt a otec relief písecký,což je podle slechu kinskej,nemohu to potvrdit na stoprocent,jinak koníkovi je 13 let a je to tak trošku obr,má necelích 180 cm

1.12.2005 19:35

ditule napsal(a):
.. a poslední..

Mervin má krásnou ohlávku! Moc mu sluší...krásný koník!

1.12.2005 20:39

lucky napsal(a):
Mervin má krásnou ohlávku! Moc mu sluší...krásný koník!

1.12.2005 21:08

blanche napsal(a):

Prosim jakpak se vkladaji sem fotky???Pocitac neni muj kamarad a nechce mi rict jak na to proto prsim vas!!! Dekuji

1.12.2005 21:54

blanche napsal(a):

pro "Lucky" - arábka máš opravdu moooc pěkného Dnes posílám ještě nějaké fotečky Báry ...
Kde jsi jezdila haflingerku Lucku?

1.12.2005 22:09

svatka napsal(a):
Veroniko, jestli máš např. program Microsoft Office Picture Manager, jde v něm fotky poměrně snadno zmenšit:o)
Fotka mé kobylky

Svatko, to je arabka?

1.12.2005 22:22

blanche napsal(a):
pro "Lucky" - arábka máš opravdu moooc pěkného Dnes posílám ještě nějaké fotečky Báry ...
Kde jsi jezdila haflingerku Lucku?

Bára je moc krásná...ty copy jsou super! Tiše závidím! Usa měla už metrovou hřívu a jeden večer v srpnu si ji o zeď za stájí totálně vydřela! Z brekem jsem brala nůžky a pak holící strojek!
Jiank Lucku má pan Krhut v Palkovicích, okres Frýdek-Místek. Možná mám někde její foto, tak ho pohledám a kdyžtak zítra naskenuji a pošlu tady. Je fakt krásná. Dnes má myslí 13 let, vypadá jako hřebec, krásná sytá barva. A hodná! Jen mě někdy mrzí, jak ji majitel jezdí...styl prokopnutá žebra a páka zaražená málem v zadku. Tři hodiny stojí spocená v mrazu u hospody....jo jo, lidi jsou různí....

1.12.2005 22:26

lucky napsal(a):
Bára je moc krásná...ty copy jsou super! Tiše závidím! Usa měla už metrovou hřívu a jeden večer v srpnu si ji o zeď za stájí totálně vydřela! Z brekem jsem brala nůžky a pak holící strojek!
Jiank Lucku má pan Krhut v Palkovicích, okres Frýdek-Místek. Možná mám někde její foto, tak ho pohledám a kdyžtak zítra naskenuji a pošlu tady. Je fakt krásná. Dnes má myslí 13 let, vypadá jako hřebec, krásná sytá barva. A hodná! Jen mě někdy mrzí, jak ji majitel jezdí...styl prokopnutá žebra a páka zaražená málem v zadku. Tři hodiny stojí spocená v mrazu u hospody....jo jo, lidi jsou různí....

Tak to je docela síla, chudák kobča ... copy závidět nemusíš - uprostřed žádnej nemá - má jí taky vydřenou ... je ještě krapet neforemná po hříbátku, ale pomalu a polehounku trénujeme ... mám jí jen krátce ale je to moc šikovnej koník ...

1.12.2005 22:26

lucky napsal(a):

sunin míšo ... napíšeš tady mailík a dole máš políčko Obrázek....dáš procházet, najdeš si v počítači, kde máš fotku, kterou chceš poslat a dáš OK. No a Uložit a máš to!

To zvládneš! Jsi šikovná!

Lucky

1.12.2005 22:29

blanche napsal(a):
Tak to je docela síla, chudák kobča ... copy závidět nemusíš - uprostřed žádnej nemá - má jí taky vydřenou ... je ještě krapet neforemná po hříbátku, ale pomalu a polehounku trénujeme ... mám jí jen krátce ale je to moc šikovnej koník ...

Trošinku má bříško, ale to se zatáhne. Moc hezká! Mám ráda haflingy. Jsou šikulky....každý koník je šikovný. Když se mu člověk věnuje, tak mu porozumí, že? Jinak Usa má nyní ježoura...asi 6 - 7 cm. To mě teda tak rychle vlasy nerostou. Taky bych to brala.

1.12.2005 22:55

lucky napsal(a):
sunin míšo ... napíšeš tady mailík a dole máš políčko Obrázek....dáš procházet, najdeš si v počítači, kde máš fotku, kterou chceš poslat a dáš OK. No a Uložit a máš to!

To zvládneš! Jsi šikovná!

Lucky

Tak tady tedy posílám tu Usu a sebe.

To hle je ze zimy a poprvé jsem na ni seděla. Dělala, jakoby mě nosila celý život. Dokonce jsem vyzkoušela třeba jen zavlnit lehce vodítkem a ona hned couvala...já koukala jako blázen. Vždycky říkám, že 90% se dá koně naučit ze země. Potom je to ze sedla jen o doladění.

1.12.2005 22:56

lucky napsal(a):
Tak tady tedy posílám tu Usu a sebe.

To hle je ze zimy a poprvé jsem na ni seděla. Dělala, jakoby mě nosila celý život. Dokonce jsem vyzkoušela třeba jen zavlnit lehce vodítkem a ona hned couvala...já koukala jako blázen. Vždycky říkám, že 90% se dá koně naučit ze země. Potom je to ze sedla jen o doladění.

tady ještě první svezení

1.12.2005 23:01

lucky napsal(a):
tady ještě první svezení

co ma na noze? (s nohou?) omlouvam se ze se tak blbe ptam

1.12.2005 23:04

lucky napsal(a):
tady ještě první svezení

Na prvni svezeni se chova vzorne...jako prava dama alespon podle fotek,ja kdyz jsem podruhe obsedala toho svyho blazna tak jsem mela modraky pod okemale uz je to dobry.Usa je docela velka na Arabka...je hezky stavena,kdy ji budes pripoustet??

1.12.2005 23:06

lucky napsal(a):
tady ještě první svezení

A tady posílám fotku z června ...to jsem poprvé na ni seděla ve westernovém sedle. Před tím ho měla na sobě dvakrát na procházce jinak byla obsednutá a chvíli jezdila s anglií.

1.12.2005 23:08

lucky napsal(a):
A tady posílám fotku z června ...to jsem poprvé na ni seděla ve westernovém sedle. Před tím ho měla na sobě dvakrát na procházce jinak byla obsednutá a chvíli jezdila s anglií.

tady posílám první vyjížďku

títa to fotil před barákem

Jezdím s přilbou...to je samozřejmost, takže já moc westernově nevypadám. Já se teprve musím obléct. Hlavní je kůň. Já jsem to poslední!

1.12.2005 23:08

lucky napsal(a):

mooooc pěkný ... co ta nožička?

1.12.2005 23:15

blanche napsal(a):
mooooc pěkný ... co ta nožička?

Takže abych vysvětlila tu nožičku. Už je dobrá. Loni v červnu si přeřízla šlachu!!!
Takže se jí to rok hojilo...nejhorších bylo těch šest měsíců, devět se to dává dohromady. Takže se jí to bandážovalo...zatepleno. Dnes už to přes den nemá. Jen na noc ji to zatepluji. Šlacha je ještě malinko širší než druhá, ale časem se to má úplně vstřebat..ona se tak chrání. Proto se s ní začínalo jezdit i pomalu a opatrně. Žádné honění. Šlacha si musí zvyknout pomalu. Teď už může vyvádět jako blázen! Stopuje mi ve výběhu a dělá spiny, že někdy koukám. Umí dělat takové kraviny, co jsem u jiných koní ani neznala. I kamarádka koukala, co to vyvádí, když jsem ji na jízdárně pustila....skákala jako srna.

Jinak za to léto, co jsme šlapali kopečky už více nasvalila a rozšířil se jí i hrudník. Míšo, doufám, že ten Tvůj koníček dojde. Kdyžtak to musíš vykoumat tady...zkoušela jsi to?

1.12.2005 23:19

lucky napsal(a):
Takže abych vysvětlila tu nožičku. Už je dobrá. Loni v červnu si přeřízla šlachu!!!
Takže se jí to rok hojilo...nejhorších bylo těch šest měsíců, devět se to dává dohromady. Takže se jí to bandážovalo...zatepleno. Dnes už to přes den nemá. Jen na noc ji to zatepluji. Šlacha je ještě malinko širší než druhá, ale časem se to má úplně vstřebat..ona se tak chrání. Proto se s ní začínalo jezdit i pomalu a opatrně. Žádné honění. Šlacha si musí zvyknout pomalu. Teď už může vyvádět jako blázen! Stopuje mi ve výběhu a dělá spiny, že někdy koukám. Umí dělat takové kraviny, co jsem u jiných koní ani neznala. I kamarádka koukala, co to vyvádí, když jsem ji na jízdárně pustila....skákala jako srna.

Jinak za to léto, co jsme šlapali kopečky už více nasvalila a rozšířil se jí i hrudník. Míšo, doufám, že ten Tvůj koníček dojde. Kdyžtak to musíš vykoumat tady...zkoušela jsi to?

... arabka super, je dobře, že už je ok ... a Ty jsi odkud? Pokud to není tajne

1.12.2005 23:20

lucky napsal(a):

Jo, ještě s tím připouštěním....příští rok ji musím dostat na výstavu, jinak mi ji nezařadí do chovu. A už mám ženicha. Takže to další jaro bych ji nechala připustit. Zatím má 147 VK, ale je ve vývinu. Arabi rostou ještě v pěti letech, takže má stále co dělat. Proto je blbost, jak vždycky slyším názory, že už ve dvou letech! Ono je to na každého koníka brzo, ale arabi (a mnoho dalších) jsou v té době ještě mimina. Znám Shygya hřebce, který je vysoký jako Usa a o dva roky starší! Zaražen v růstu. Od dvou let na něm jezdili hodinu i dvě v terénu....90 kilo chlap!

1.12.2005 23:21

lucky napsal(a):
Jo, ještě s tím připouštěním....příští rok ji musím dostat na výstavu, jinak mi ji nezařadí do chovu. A už mám ženicha. Takže to další jaro bych ji nechala připustit. Zatím má 147 VK, ale je ve vývinu. Arabi rostou ještě v pěti letech, takže má stále co dělat. Proto je blbost, jak vždycky slyším názory, že už ve dvou letech! Ono je to na každého koníka brzo, ale arabi (a mnoho dalších) jsou v té době ještě mimina. Znám Shygya hřebce, který je vysoký jako Usa a o dva roky starší! Zaražen v růstu. Od dvou let na něm jezdili hodinu i dvě v terénu....90 kilo chlap!

Bydlím kousek od Frýdku -Místku

1.12.2005 23:25

lucky napsal(a):

Posílám i nějaké koníky z Irska - krása, co?

1.12.2005 23:26

lucky napsal(a):

Jo, jinak že je hodná při první jízdě.....já s ní nikdy neměla problém. Zatím! Ona mi věří, takže bere jako samozřejmost, že mě nese na zádech. Před tím jsem ji učila, že je normální, když se na ni pověsím z ohrady a kousek mě nese, nebo di s ní hraji ze židličky a různě po ní poskakuji, takže když jsem fakt nasedla, tak jen koukla, že jsem tam nějak jinak, ale co má se mnou dělat, že? A šla...

1.12.2005 23:28

lucky napsal(a):
Jo, jinak že je hodná při první jízdě.....já s ní nikdy neměla problém. Zatím! Ona mi věří, takže bere jako samozřejmost, že mě nese na zádech. Před tím jsem ji učila, že je normální, když se na ni pověsím z ohrady a kousek mě nese, nebo di s ní hraji ze židličky a různě po ní poskakuji, takže když jsem fakt nasedla, tak jen koukla, že jsem tam nějak jinak, ale co má se mnou dělat, že? A šla...

Ti koníci jsou super! Co je to za koně, ten první? A to okolí! O tom se mi vždycky zdálo, jak cválám na koni po pláži...a myslím, že nebude jediná!

1.12.2005 23:36

lucky napsal(a):
Ti koníci jsou super! Co je to za koně, ten první? A to okolí! O tom se mi vždycky zdálo, jak cválám na koni po pláži...a myslím, že nebude jediná!

To máš pravdu - byla jsem na dovolené v Irsku a jen tiše záviděla ... byla jsem vděčná, že si to alespoň můžu vyfotit Opravdu super, škoda, že je moře krapet z ruky, co? To první - Cob? Něco asi tak

1.12.2005 23:42

blanche napsal(a):
To máš pravdu - byla jsem na dovolené v Irsku a jen tiše záviděla ... byla jsem vděčná, že si to alespoň můžu vyfotit Opravdu super, škoda, že je moře krapet z ruky, co? To první - Cob? Něco asi tak

Bomba fotky! No, my fakt můžeme tiše závidět! My tady budeme mít prý brzy dobu ledovou, tak se možná budeme muset k nějakému moři přestěhovat!

Byla jsem ještě ve stáji a asi už půjdu spát. Jsem marod a ráno zase krmím.
Ahoj!

1.12.2005 23:45

blanche napsal(a):

... JEŠTĚ ....

1.12.2005 23:55

blanche napsal(a):

super!

2.12.2005 00:16

blanche napsal(a):
Posílám i nějaké koníky z Irska - krása, co?

tu padla otazka, co su to za kone, tak 100% su to irish coby, a ten vacsi moze byt cob x clydesdale-podla tvaru a velkosti, KRASA

2.12.2005 09:49

veronika20 napsal(a):

Tohle je můj prcek :-). Fotka je z konce listopadu, padal takový mokrý sníh, tak všichni vypadali jak zmoklé slepice, ale schovat se nešel žádný koník :-)

2.12.2005 10:04

carodejka napsal(a):

Ještě jednou moje Panďa

2.12.2005 15:49

lerry napsal(a):
Svatko, to je arabka?

Kdepak, trakén X A 1/1. Z boku je vidět, že nemá arabskou hlavu:o)

3.12.2005 20:00

lucky napsal(a):

Blanche, tady posílám tu haflingerku Lucku. Tady na fotce má myslím 9 let, nyní má.....kolik, 13, 14 ? Tak nějak. Vypadá jako hřebec. Je jako malý began. Ale tady je krásná. A má krásnou sytou barvu, taková se vidí málo...je dovezena jako tříletá z Rakouska, ale původ nevím.

5.12.2005 21:49

strelish napsal(a):
Tohle je můj prcek :-). Fotka je z konce listopadu, padal takový mokrý sníh, tak všichni vypadali jak zmoklé slepice, ale schovat se nešel žádný koník :-)

Lucky - díky moc za fotku Lucky - je taky moooc pěkná

7.12.2005 17:10

blanche napsal(a):
Lucky - díky moc za fotku Lucky - je taky moooc pěkná

Není zač! Každý koníček je krásný! Kdyby to šlo, člověk by měl doma stádo koní, od každého kus, že?

21.8.2006 12:17

veronika20 napsal(a):

Můj Huculáček

21.8.2006 13:13

karwen napsal(a):
Můj Huculáček

Tak teď se mohu pochlubit mojí kobylkou Tínou...

21.8.2006 13:14

veronika20 napsal(a):
Tak teď se mohu pochlubit mojí kobylkou Tínou...

a ještě

21.8.2006 13:15

veronika20 napsal(a):
a ještě

a zase ...

22.8.2006 07:33

veronika20 napsal(a):

Naše dvojka :o)

22.8.2006 09:59

makki napsal(a):
Naše dvojka :o)

Ahoj Makki, máš krásné koníky, co jsou zač?

22.8.2006 12:10

veronika20 napsal(a):

moje holky

22.8.2006 14:22

tajemma danny napsal(a):
Ahoj Makki, máš krásné koníky, co jsou zač?

Tak to rezavé je valach ČT 17 let, původně parkůrák, mám jej od jeho 8 let a jezdí na něm dcera. Choroby ho provázejí po celou dobu, je hrozně hodný a jezdí na něm dcera od svých 12 let a od ZVVZ. To druhé je 9 letá kříženka něčeho s něčím nevypálená, podle genotypu určená jako teplokrevník. Máme ji od prosince loňského roku, dovezla jsem si ji z Orlických hor, o její minulosti nevím vůbec nic a jezdím na ní já. Je taky moc hodná, chodivá, velmi chytrá a zvídavá, někdy paličatá, když se na ni tlačí tak se ráda staví na zadní.

22.8.2006 14:33

veronika20 napsal(a):

Konečně jsem se dočkalaNaše Fríské holky...Hádejte kolik má mamina let!

22.8.2006 14:41

makki napsal(a):
Tak to rezavé je valach ČT 17 let, původně parkůrák, mám jej od jeho 8 let a jezdí na něm dcera. Choroby ho provázejí po celou dobu, je hrozně hodný a jezdí na něm dcera od svých 12 let a od ZVVZ. To druhé je 9 letá kříženka něčeho s něčím nevypálená, podle genotypu určená jako teplokrevník. Máme ji od prosince loňského roku, dovezla jsem si ji z Orlických hor, o její minulosti nevím vůbec nic a jezdím na ní já. Je taky moc hodná, chodivá, velmi chytrá a zvídavá, někdy paličatá, když se na ni tlačí tak se ráda staví na zadní.

Tak tohle je můj miláček- kobyla Lenka. Mám jí už 10let.

22.8.2006 14:50

bubo napsal(a):
Tak tohle je můj miláček- kobyla Lenka. Mám jí už 10let.

A dalšíčlenové našeho stádečka: ryzák Bronco- roční kříženec ČMB x sh.arab a tmavý hnědák Lipan- dvouletý norik.

22.8.2006 14:56

bubo napsal(a):
A dalšíčlenové našeho stádečka: ryzák Bronco- roční kříženec ČMB x sh.arab a tmavý hnědák Lipan- dvouletý norik.

Poslední, ale za to nejstarší je ponička Majka (je jí 36 let). Všichni kdo jí znají jí neřeknou jinak než Veterán.

Přidejte reakci

Přidat smajlík