Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
25.6.2007 18:28

Chtěla jsem se zeptat co si o tomto nádherném plemeníkovi myslíte.... podle mě je to úžasný kůň který má fakt super jezdce (Zdeňka Žílu) No a samozdřejmě taky super majitele pana Chabiho...
Už dva roky trvám na tom aby Patronem mamka připustila naši ČT klisnu a ona si pořád vybírá jiné koně, poprvé jsme měli Federweissera a teďka Campbela...

CO si myslíte o LE PATRONOVI???

25.6.2007 21:52

jezabel napsal(a):
Chtěla jsem se zeptat co si o tomto nádherném plemeníkovi myslíte.... podle mě je to úžasný kůň který má fakt super jezdce (Zdeňka Žílu) No a samozdřejmě taky super majitele pana Chabiho...
Už dva roky trvám na tom aby Patronem mamka připustila naši ČT klisnu a ona si pořád vybírá jiné koně, poprvé jsme měli Federweissera a teďka Campbela...

CO si myslíte o LE PATRONOVI???

Tak určitě je to super zvíře, ale znám i lepší ...

25.6.2007 21:53

leni lek napsal(a):
Tak určitě je to super zvíře, ale znám i lepší ...

Nějaké fotky Le Patrona z Opavy

25.6.2007 22:00

leni lek napsal(a):
Nějaké fotky Le Patrona z Opavy

Nějaké další fota

25.6.2007 22:00

leni lek napsal(a):
Nějaké další fota

26.6.2007 19:09

leni lek napsal(a):

Můžu se zeptat kterej je lepší??? Jenom tak... protože sem mluvila s Chabim a on říkal že je Patron úžasný ale ne na malé kobyly protože je nezvedne... no ae prej ho má taky nejrači

26.6.2007 21:05

jezabel napsal(a):
Můžu se zeptat kterej je lepší??? Jenom tak... protože sem mluvila s Chabim a on říkal že je Patron úžasný ale ne na malé kobyly protože je nezvedne... no ae prej ho má taky nejrači

Tak mě se líbí Pinot, ale ten už startuje v Německu , Jinač je určitě dobrý Cristal, který startoval s Jirkou Hruškou a je v majetku pana Flisníka, a Cartouche, který myslím už startoval s Alešem Opatrným

Přidejte reakci

Přidat smajlík