charliebob
napsal(a):
Děkuji za nápovědu.
Tak a frčím vařit a uklízet, za chvilku přifrčí Emil z práce, tak aby ho netrefil šlak z toho bince tady.
Ještě přikládám jeden recepísek, takové by měli psát lékaři častěji a néé porád nějaké prášky...
charliebob
napsal(a):
Tak to je supééér, prodloužila jsem vám živůtek zase o chvilenku, přeji krásný a usmátý den
Sranda,taky se směju
To jo,s tím množitelem je to fakt něco-jak říkáš-koníci se tam mají jako v ráji,jsou pořád venku na obrovské pastvině,ale to jak se tam kříží všechno se vším je děs!Většina koníků-hříbátek byla kostnatych,takový ten prohlí krk dolů,slabé a dlouhé nožičky..
A 40tisíc-to je teda odvážný pán....
Tohle je děs-třeba na tech závodech jeden kluk jezdil na strakatém koni..kůn dělal jak šílený,kozloval, oči na vrch hlavy,pak mu ještě při nakládání přerazil nos...hlavně že je to hřebec..proč asi???Protože je barevný a něco z toho může kápnout....Hlasatel řiká "to je paint horse" vyšlechtěný právě na western s klidnou povahou a ovladatelný....Tak nevim...co si pak o tom plemenu pomyslí ti co se nevyznají...
maťa

charliebob
napsal(a):
Děkuji za nápovědu.
Ahoooj dětičky moje!!!
Já vás tadyk poctivě čtu a příjemně se vždy odreaguju při tom čtení vašich výletků a zážitků a prohlížení foteček....je to moc báječné
Akorát teda Boží, to jsi mě vyděsila s tím mikrospánkem....já to tak dobře znám, nejen od Míťy, ale i od sebe....když jsem jezdila na taxálu, tak jsem to poznala dobře Trvalo mi, než jsem se naučila poznat tu hranici, kdy to ještě jde překlenout, a kdy už prostě ne a usnu
Tak proboha už jen opatrně!!!!
Důležité je pít a pít pít.....jíst něco lehkého a né moc, v těch hicech to unavuje, to jídlo
Jinak já mám fakt hoňku, šéf mě mučí, psi mě mučí, Míťa mě mučí....spravuje zas Iveco a ještě jezdí na mašině a já mám nervičky v háječku zeleným....ale hlavně mě mučí, že jsem propásla "včeličku" a nevím vůbec, kdy se tam dostanu....a já necííí být maminka Takže mám zas obdobíčko nervíčků, a tak ani nepíšu, jen si vás fakt čtu a moc mě to uklidňuje a naplňuje energií do dalšího boje s nervičkama
Příští týden už snad bude volněji....taky máme nakřáplý brmátko, nacouval do nás takovej chlap, kterej ani neuměl držet volant, natož jezdit Naštěstí má Míťa plnou garáž náhradních dílů
Ale teda zatímco já bych chlapa zabila, páč jak ten byl sprostej, to sem ještě nezažila, přitom nás naboural on, tak Míťa byl úplně ledově klidnej.....já ho v tomhle fakt obdivuju!
Zas on pak vypadá slušně, zatímco na toho chlapa sprostýho všici koukali opovržlivě
maťa

maťa
napsal(a):
Ahoooj dětičky moje!!!
Já vás tadyk poctivě čtu a příjemně se vždy odreaguju při tom čtení vašich výletků a zážitků a prohlížení foteček....je to moc báječné
Akorát teda Boží, to jsi mě vyděsila s tím mikrospánkem....já to tak dobře znám, nejen od Míťy, ale i od sebe....když jsem jezdila na taxálu, tak jsem to poznala dobře Trvalo mi, než jsem se naučila poznat tu hranici, kdy to ještě jde překlenout, a kdy už prostě ne a usnu
Tak proboha už jen opatrně!!!!
Důležité je pít a pít pít.....jíst něco lehkého a né moc, v těch hicech to unavuje, to jídlo
Jinak já mám fakt hoňku, šéf mě mučí, psi mě mučí, Míťa mě mučí....spravuje zas Iveco a ještě jezdí na mašině a já mám nervičky v háječku zeleným....ale hlavně mě mučí, že jsem propásla "včeličku" a nevím vůbec, kdy se tam dostanu....a já necííí být maminka Takže mám zas obdobíčko nervíčků, a tak ani nepíšu, jen si vás fakt čtu a moc mě to uklidňuje a naplňuje energií do dalšího boje s nervičkama
Příští týden už snad bude volněji....taky máme nakřáplý brmátko, nacouval do nás takovej chlap, kterej ani neuměl držet volant, natož jezdit Naštěstí má Míťa plnou garáž náhradních dílů
Ale teda zatímco já bych chlapa zabila, páč jak ten byl sprostej, to sem ještě nezažila, přitom nás naboural on, tak Míťa byl úplně ledově klidnej.....já ho v tomhle fakt obdivuju!
Zas on pak vypadá slušně, zatímco na toho chlapa sprostýho všici koukali opovržlivě
Jooo a ten receptíček je supéééér Akorát že já bych po něm nonstop spinkala, jak Šípková Růžka
A Jarčííííí, tobě i Jarušce dodatečně vše NEJ NEJ ke svátečku a hodně pusineček od koníků šikovňáčků....hlavně Bóbikááááá
maťa

maťa
napsal(a):
Jooo a ten receptíček je supéééér Akorát že já bych po něm nonstop spinkala, jak Šípková Růžka
A Jarčííííí, tobě i Jarušce dodatečně vše NEJ NEJ ke svátečku a hodně pusineček od koníků šikovňáčků....hlavně Bóbikááááá
A tenhle víkend se chystáme do toho Zooparku ve Vyškově, tak snad taky dodám nějakou fotoreportáž Koupili jsme si s Míťou na mašinu textilní hadry, tak se hnedka bude jezdit líp, než v kůži....páč v tomhle hicu ta kůže byla fakt na mrtvolku
Jééé a mně právě došli moje objednané cedulky a klíčenky a samolepky pesanů....hurááááááá, du jukáááát
A tady nepršelo a už asi nikdy nebude....je tu hic a sahara už měsíc Asi tadyk začnu místo stromů, pěstovat kaktusy
Uživatel s deaktivovaným účtem

maťa
napsal(a):
A tenhle víkend se chystáme do toho Zooparku ve Vyškově, tak snad taky dodám nějakou fotoreportáž Koupili jsme si s Míťou na mašinu textilní hadry, tak se hnedka bude jezdit líp, než v kůži....páč v tomhle hicu ta kůže byla fakt na mrtvolku
Jééé a mně právě došli moje objednané cedulky a klíčenky a samolepky pesanů....hurááááááá, du jukáááát
A tady nepršelo a už asi nikdy nebude....je tu hic a sahara už měsíc Asi tadyk začnu místo stromů, pěstovat kaktusy
Máti ahoooojjj!!!!!!! Teda, Míťa chce být taťka a Ty ne mamka????
Vyfotíš nám cedulky????
A co dělají Kítí?

napsal(a):
Vyfotíš nám cedulky????
A co dělají Kítí?
Jaruško díky za ty chapsy!!!
napsal(a):
Vyfotíš nám cedulky????
A co dělají Kítí?
Ahoj mátííí!!!!!!!!
Vendi to víš že chtějí být taťka s mamkou,oni to jen tak žíkají,že???
Podívejte jak je hezký Honzík-asi 3mesíce od kamarádů koňařů-teď jsem ho fotila na té koňoakci.
proxima
napsal(a):
Ahoj mátííí!!!!!!!!
Podívejte jak je hezký Honzík-asi 3mesíce od kamarádů koňařů-teď jsem ho fotila na té koňoakci.
Takhle koulel očima když viděl Juru
maťa

napsal(a):
Vyfotíš nám cedulky????
A co dělají Kítí?
Vendí, cedulky, klíčenky i samolepky vyfotím, ale zítra ju? Dneska nemám fakt čáseček
Kiťata už lécají s maminou všade možně....po zahradě a výběhu a koutečku zeleným...a papají, ale né moc, spíš si loví chrousty a tak
A vlaštovičky mi vyvedli 4 mladé!!!! Jsou úplně úžasní a báječní a mě mrzí, že jsem je nestihla vyfotit ještě v hnízdě Teplo je, hmyzu dost, tak možná stihnout letos vyvést ještě jedny mladé.....to by bylo suprácký
A vlaštovičky přináší do domu štěstí a mír, tak se letos nebojím vlka nic
A paní mně poslala ještě záložky do knížek navíc....a těch samolepek fakt tunu, no holky já mám radost, až bych bulela
proxima
napsal(a):
...........a po prvotním leknutí se už i smál

proxima
napsal(a):
Ahoj mátííí!!!!!!!!
Evíku, koukala jsem, je sladký!!! Ale mě stačí pokoukáníčko a z Mátiny reakce usuzuji, že jí asi taky !
Ty lidičky znám, byli tady jednou na vystoupení na jezdeckém dnu v Hradci nad Moravicí, strašně dlouho jsem se s nima pak bavila, o koních, o výcviku.... Měli takového bělouše/goršáka a tadyk toho co jsi fotila? Vím jen že byl jeden hnědý a druhý grošák.... Moc moc sympatičtí lidičkové!!!!
maťa

proxima
napsal(a):
Jááá ještě necíííí být mamintááááááá!!!!! To já si to safra pošéfujuuuuu, a Míťovi to spuštěný mateřský mlíko hezky rychle zatrhnu
Kdybych si tu včeličku měla píchnout sama!!!!
A jejda, tadyk najednou odnikud zničeho hřmí?????!!!! Musím to vypnout a taky filtruju bazén!!! Honéééééém!!!!

maťa
napsal(a):
Vendí, cedulky, klíčenky i samolepky vyfotím, ale zítra ju? Dneska nemám fakt čáseček
Kiťata už lécají s maminou všade možně....po zahradě a výběhu a koutečku zeleným...a papají, ale né moc, spíš si loví chrousty a tak
A vlaštovičky mi vyvedli 4 mladé!!!! Jsou úplně úžasní a báječní a mě mrzí, že jsem je nestihla vyfotit ještě v hnízdě Teplo je, hmyzu dost, tak možná stihnout letos vyvést ještě jedny mladé.....to by bylo suprácký
A vlaštovičky přináší do domu štěstí a mír, tak se letos nebojím vlka nic
A paní mně poslala ještě záložky do knížek navíc....a těch samolepek fakt tunu, no holky já mám radost, až bych bulela
Tak to je super Máti že jsi spokojená!!!!! Tak já se budu těšit zítra, ju?
Evíku, to je ještě dobrý že se Honzík směje! Když nějaké mimi vidí mojeho Jiříka, tak většinou začnou plakat, protože vypadá jako čert
napsal(a):
Evíku, koukala jsem, je sladký!!! Ale mě stačí pokoukáníčko a z Mátiny reakce usuzuji, že jí asi taky !
Ty lidičky znám, byli tady jednou na vystoupení na jezdeckém dnu v Hradci nad Moravicí, strašně dlouho jsem se s nima pak bavila, o koních, o výcviku.... Měli takového bělouše/goršáka a tadyk toho co jsi fotila? Vím jen že byl jeden hnědý a druhý grošák.... Moc moc sympatičtí lidičkové!!!!
Tak tak,to jsou oni!!!Jsou moc hodní,že
Nejedete s Jířou o víkendu teď do Trojanvic??Oni tam pořádají westernový den na jízdárně-bývá to pěkné-všechny možné discipíny a ukázky.
Nebo potom 11.8. je na Bubla ranči v Kopřivnici taky super west.den-tam bývá opravdu sranda!

proxima
napsal(a):
Tak tak,to jsou oni!!!Jsou moc hodní,že
Nejedete s Jířou o víkendu teď do Trojanvic??Oni tam pořádají westernový den na jízdárně-bývá to pěkné-všechny možné discipíny a ukázky.
Nebo potom 11.8. je na Bubla ranči v Kopřivnici taky super west.den-tam bývá opravdu sranda!
Jo, v Kopřivnici se loni předvedli moje kámošky, Markétka tam hodila takovou držku !!! Má to i na kameře
No a teď v sobotu jdeme na tu svatbu moc se mi tam nechce.... a 14.7. není nějaká akce? 15.7. je zase na Hradci jezdecký den, ale to jsou parkury a přehlídky koní... taky moc fajn.

napsal(a):
Jo, v Kopřivnici se loni předvedli moje kámošky, Markétka tam hodila takovou držku !!! Má to i na kameře
No a teď v sobotu jdeme na tu svatbu moc se mi tam nechce.... a 14.7. není nějaká akce? 15.7. je zase na Hradci jezdecký den, ale to jsou parkury a přehlídky koní... taky moc fajn.
Evíku, máš na stránkách z loňska tu jednu moji kamarádku Martinu, jmenuje se záchrana s kozákem. Myslím že tu soutěž vyhrála? Nevím už přesně...
maťa

charliebob
napsal(a):
Děkuji za nápovědu.
Mno děti, planej poplach.....než sem ta bouřka v plné síle dojde, tak nás radši obejde Ale filtraci sem radši vypnula....nerada bych totiž zhořela i s domečkem
S těma dětma je to stejně divný....Míťa, kterej vypadá jak zarostlej Tarzan, je u dětí oblíben a všechny se na něj culí....a já, která vypadám o něco málo méně zarostleji jsem u dětí vždy důvodem ke šklebení a následnému pláčí??
No chápete toooo????
maťa

charliebob
napsal(a):
Děkuji za nápovědu.
Horší je, že se mi Míťa někde toulá na motorce.....a všude už určo prší a bouří Tak já nevím, takhle ty nervičky nikdá neuklidním
Bůůůůůůůů bůůůůůů.....béééé
maťa

charliebob
napsal(a):
Děkuji za nápovědu.
Jejda, ale jednu spešl fotku bych tu měla....když sme u těch mimin
maťa

maťa
napsal(a):
Tak nám ji sem dej!!!!
maťa

maťa
napsal(a):
Maličký motorkář
maťa

maťa

maťa

maťa
napsal(a):
Jo Vendi,14.7. je akce v čechách-appa show-na ní se hrooozně moc těším!!!!Tak to je škody že jdete na tu svatbu-je to v Trojanovicích pěkné.Tak příští rok.
Na kámošku jsem koukala.
Mati neboj na tebe tvoje děcko vřískat nebude
maťa

proxima
napsal(a):
Jo Vendi,14.7. je akce v čechách-appa show-na ní se hrooozně moc těším!!!!Tak to je škody že jdete na tu svatbu-je to v Trojanovicích pěkné.Tak příští rok.
Na kámošku jsem koukala.
Nooo Evíííí.....tím bych si tak jistá nebyla
maťa
napsal(a):
a raper
vam sem pridam foto jak jsem ted taky byla "motorkar" :-)) na dovce

proxima
napsal(a):
Na kámošku jsem koukala.
Eví a kde je to v "čechách"?
maťa

hanzy
napsal(a):
vam sem pridam foto jak jsem ted taky byla "motorkar" :-)) na dovce
Super fotka....až na ten stojááánek to vypadá věrohodně Já se taky fotím takhle nějak....
maťa
napsal(a):
Super fotka....až na ten stojááánek to vypadá věrohodně Já se taky fotím takhle nějak....
vidis ty jo to jsem debil teda:-) jako ja jsem to taky i ridila, je to prd motorka, skoro to nejelo. Nektere kopecky jsme ve dvou skutrik vylozene prosili:-))) ale provezl nas po celem ostruvku a za to mu dekujeme. Ja jsem na nem sedela a meli jsme pauzu a pritel fotil krajinky, a toto byla takova momentka. Skoda priste na to budu myslet a stojanek sklapnu:-))
maťa

charliebob
napsal(a):
Děkuji za nápovědu.
Jejda jejda, já to asi zakřikla s tím nepršením tady už nikdy.....
Páč a protože, jestli s tohoto konce světa nebude TADY pršet, tak pak už opravdu půjdu a vysázím na zahradu TY KAKTUSY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
maťa

hanzy
napsal(a):
vidis ty jo to jsem debil teda:-) jako ja jsem to taky i ridila, je to prd motorka, skoro to nejelo. Nektere kopecky jsme ve dvou skutrik vylozene prosili:-))) ale provezl nas po celem ostruvku a za to mu dekujeme. Ja jsem na nem sedela a meli jsme pauzu a pritel fotil krajinky, a toto byla takova momentka. Skoda priste na to budu myslet a stojanek sklapnu:-))
Tak to jsi dobrá človíčku Já sice řídila taky všechny Míťovi mašiny, ale ten litr VTR, co měl ještě nedávno, mi nějak dal najevo, že na tuhle mašinu není ženská dělaná
Noooo přežili jsme....ale už bych to nezkoušela, a tudle Kawu, co má teďka, radši ani zkoušet nebudu....se mám moc ráda
Ale na chopříka bych sedla ráda, jenže toho se já nedočkám
maťa
napsal(a):
Tak to jsi dobrá človíčku Já sice řídila taky všechny Míťovi mašiny, ale ten litr VTR, co měl ještě nedávno, mi nějak dal najevo, že na tuhle mašinu není ženská dělaná
Noooo přežili jsme....ale už bych to nezkoušela, a tudle Kawu, co má teďka, radši ani zkoušet nebudu....se mám moc ráda
Ale na chopříka bych sedla ráda, jenže toho se já nedočkám
ale tak tohle byl klasicky skutrik na ktery neni treba ridicaku:-) byla to myslim 80 ci co.. :-) spis me bavilo se nechat vozit, aspon jsem se mohla kochat prirodou. Ale teda po 150 km me pekne bolel zadek a zada!

charliebob
napsal(a):
Děkuji za nápovědu.
Holky jupí, jdu domů!! Tak papa zase zítra!
charliebob
napsal(a):
Děkuji za nápovědu.
Ahoj, tak zdravím všechny raďáky a dneska zvláště všechny andělíčky strážníčky!!!!! Klika, že zrovna někde nespali nebo neslavili, viď Boží? Ufffff!!!!
Já po včerejší náročné tříhodinovce jsem si dala méně náročnou dvouhodinovku dneska a ještě v dešti. No co, nejsme z cukru, že joooo??? Pak už mi zbyly síly jen na pár fotek, ale v tom počasí... no uvidíte sami.
Tak asi takhle mne koně vítali....
charliebob
napsal(a):
Děkuji za nápovědu.
Brebča se mi šla ukázat, jak krásně se dneska nazdobila, očividně připravena pod sedlo
charliebob
napsal(a):
Děkuji za nápovědu.
Inu, zželelo se mi jí a šla jsem se mrknout do výběhu ke klukům, že si vytáhnu Buráka... ale ten jak mne viděl (možná mne ještě ani neviděl), tak šel taky spát...
charliebob
napsal(a):
Děkuji za nápovědu.
... má asi mooooc těžkou hlavu...
charliebob
napsal(a):
Děkuji za nápovědu.
No a přece nebude ležet jen jeden...
charliebob
napsal(a):
Děkuji za nápovědu.
Kylimu se to moc nelíbilo, a když se mu nepovedlo vzbudit jednoho...
charliebob
napsal(a):
Děkuji za nápovědu.
OPRAVDU SE MU TO NEPOVEDLO!...
charliebob
napsal(a):
Děkuji za nápovědu.
... tak šel zkusit probrat druhýho...
charliebob
napsal(a):
Děkuji za nápovědu.
Buráka vzbudil a já pak mohla jít jezdit
Po vyjížďce jsem ještě udělala pár obrázků, abych si vymazala z hlavy ošklivý pohled na mrtvou srnku u silnice
Z Ťulíka už je kus chlapa
charliebob
napsal(a):
Děkuji za nápovědu.
A z Vildy taky... roste jako z vody!!!
charliebob
napsal(a):
Děkuji za nápovědu.
Téda, už jsem to tu převilíkovala, ale odpustíte mi to, že jo?
charliebob
napsal(a):
Děkuji za nápovědu.
A když se Burák pase, hlavu má dole, tak se mu za ušima dělají z hřívy takový štětky... vypadá hrozně legračně
jackie
napsal(a):
A když se Burák pase, hlavu má dole, tak se mu za ušima dělají z hřívy takový štětky... vypadá hrozně legračně
Joooo, to je VIlík, je ho kus, viď? Už mu byly tři měsíce, je to chlap jak hora
jackie
napsal(a):
Joooo, to je VIlík, je ho kus, viď? Už mu byly tři měsíce, je to chlap jak hora
Ahojte deckaaa
musim se vam pochlubit, komu taky jinymu, ze? Vite, jak jsme dopadli s Conkim na tech JUJU? V pleasure 2. a v horsmanshipu 5. - to mi dvakrat presel pri objizdeni kuzelu z klusu do kroku. Jinak slapal jako hodinky, kluk zlatej!!! Miska s nim jela trail - Conki videl poprve branku, mustek, kavalety na zemi a vuuubec to neresil! Sel jak ostrileny mazak, myslim, ze nikdo neveril, ze to fakt vidi poprve!!! A podrzte se - oni byli 2.!!!
Takovy mam pohar za druhe misto! No na to, ze jsou to srandazavody, to vam musim ukazat ty ceny!!!
peggiska
napsal(a):
Ahojte deckaaa
musim se vam pochlubit, komu taky jinymu, ze? Vite, jak jsme dopadli s Conkim na tech JUJU? V pleasure 2. a v horsmanshipu 5. - to mi dvakrat presel pri objizdeni kuzelu z klusu do kroku. Jinak slapal jako hodinky, kluk zlatej!!! Miska s nim jela trail - Conki videl poprve branku, mustek, kavalety na zemi a vuuubec to neresil! Sel jak ostrileny mazak, myslim, ze nikdo neveril, ze to fakt vidi poprve!!! A podrzte se - oni byli 2.!!!
Takovy mam pohar za druhe misto! No na to, ze jsou to srandazavody, to vam musim ukazat ty ceny!!!
Za druhe misto jeste byla spona na opasek a hrnicek.
peggiska
napsal(a):
Za druhe misto jeste byla spona na opasek a hrnicek.
Za pate byla "jen" sklenicka. Ale krasnoucka.
peggiska
napsal(a):
Za pate byla "jen" sklenicka. Ale krasnoucka.
Stuzky, taky luxusni!!!
A ted nejvetsi gol, jo. Vite kolik bylo startovne a vstupne pro divaky??? Dobrovolne! To je, co? No poradatel = zlaty clovek.
Prvni misto dostalo pytel granuli. A deku. No proste ceny bombasticke. Taky tam bylo hafo jezdcu...
peggiska
napsal(a):
Stuzky, taky luxusni!!!
A ted nejvetsi gol, jo. Vite kolik bylo startovne a vstupne pro divaky??? Dobrovolne! To je, co? No poradatel = zlaty clovek.
Prvni misto dostalo pytel granuli. A deku. No proste ceny bombasticke. Taky tam bylo hafo jezdcu...
Tak a jeste pozmensuju lidi a koniky, jo. Sebe na svem fotaku nemam. Ale budu mit profi fotky od Jirky Zacha. Tak aspon ostatni vam poslu.
markemic
napsal(a):
Tak milá Jaruško.Ty neumíš zdravit nebo co???!!!V sobotu jdu kolem Vás Ty ve vratech já čumim na Tebe Ty na mě a hrobový ticho
Tak sem si řekla tak to tvredej krásnej chlebík pro koně nebude
A ž bude Jaruška zdravit
Takze tady mate davku fotek z JUJU soutezi v Brezine. Rozhodci vzdy hodnotili jezdce s westernovou vystroji (jako na zavodech) a newesternovou (treba kdyz jeli i na parelce). Takze bylo z kazde souteze dvoji hodnoceni a pro vsechny byli prichystany ty krasne ceny.
peggiska
napsal(a):
Takze tady mate davku fotek z JUJU soutezi v Brezine. Rozhodci vzdy hodnotili jezdce s westernovou vystroji (jako na zavodech) a newesternovou (treba kdyz jeli i na parelce). Takze bylo z kazde souteze dvoji hodnoceni a pro vsechny byli prichystany ty krasne ceny.
Appa
markemic
napsal(a):
Tak milá Jaruško.Ty neumíš zdravit nebo co???!!!V sobotu jdu kolem Vás Ty ve vratech já čumim na Tebe Ty na mě a hrobový ticho
Tak sem si řekla tak to tvredej krásnej chlebík pro koně nebude
A ž bude Jaruška zdravit
Jééé,Markét,já jsem se tě chtěla zeptat na ICQ,jestlis to byla ty nebo Tvoje sestra,nikdy jsem jí totiž neviděla,ale bylo mi to divný a zároveň jsem byla absolutně překvapená a ještě jsem vyprovázela tchýni,no tak se omlouvám,ale opravdu jsem si vůbec nebyla jistá,že jsi to Ty!!!!
peggiska
napsal(a):
jen mel svoji jezdyni pekne na haku...
opet chladasek
peggiska
napsal(a):
anglicky plnokrevnik
Miska a Barca si po skonceni prosli trat
peggiska
napsal(a):
Miska a Barca si po skonceni prosli trat
A velky dik patri poradatelovi - tady se synem
peggiska
napsal(a):
A velky dik patri poradatelovi - tady se synem
a posledni
charliebob
napsal(a):
Děkuji za nápovědu.
Pavli, tak to posílám obrovskou gratulaci.
Tak Radárci, musím se pochlubit, dnes byl zase jeden z nejkrásnějších dní v mém životě. Sice mi odmítl foťáček fotit, i když jsem vyměnila baterky, tak nevím, snad mi neodešla nabíječka, ale dneska to vůbec nevadí. Protože mi dneska poprvé od svého narození Bobíšek dovolil, abych si ho pošmajchlovala. V pátek už hodně dorážel na Emila a nechal se podrbat, potom posílala sms Eliška, že se ho nemůže zbavit a dneska jsem se dočkala já. Hurá, hurá, hurá a třikrát sláva, asi hodinu jsem si ho šmajchlovala a drbala a zase šmajchlovala a drbala a tak pořád dokola. Myslím, že mě chápou všichni, kterým se narodilo hříbátko, ale mamina si ho hlídala a lidičky k němu nepustila. Na Bobíška nejvíce fungovalo, když jsme si ho vůbec nevšímali a hurá, konečně zjistil, že lidi jsou docela fajn, jejda já mám takovou radost.
charliebob
napsal(a):
Tak Radárci, musím se pochlubit, dnes byl zase jeden z nejkrásnějších dní v mém životě. Sice mi odmítl foťáček fotit, i když jsem vyměnila baterky, tak nevím, snad mi neodešla nabíječka, ale dneska to vůbec nevadí. Protože mi dneska poprvé od svého narození Bobíšek dovolil, abych si ho pošmajchlovala. V pátek už hodně dorážel na Emila a nechal se podrbat, potom posílala sms Eliška, že se ho nemůže zbavit a dneska jsem se dočkala já. Hurá, hurá, hurá a třikrát sláva, asi hodinu jsem si ho šmajchlovala a drbala a zase šmajchlovala a drbala a tak pořád dokola. Myslím, že mě chápou všichni, kterým se narodilo hříbátko, ale mamina si ho hlídala a lidičky k němu nepustila. Na Bobíška nejvíce fungovalo, když jsme si ho vůbec nevšímali a hurá, konečně zjistil, že lidi jsou docela fajn, jejda já mám takovou radost.
Tady Matýsek, toho mi to ještě vyfotilo, než mi foťáček vynadal. Nejvíce se mu líbí v pilinách.
charliebob
napsal(a):
Tady Matýsek, toho mi to ještě vyfotilo, než mi foťáček vynadal. Nejvíce se mu líbí v pilinách.
A Bobíšek, tady ještě spal, když jsme přišli.
charliebob
napsal(a):
A Bobíšek, tady ještě spal, když jsme přišli.
Pak ho mamina vzbudila a to byla také pro dnešek poslední fotčka, protože foťáček i přesto, že dostal nové baterčičky, chtěl nové.
Bobíšek fakt není špinavej, to je už i vykartáčovanej, ale takhle je flekatej.
charliebob
napsal(a):
Boženko,Boženko,tak ať tě někdo vyfotí jiným Fotyhopřístrojem,ať tě vidíme,jak šmajchluješ bobííškááá!!!Jsem moc ráda a úplně si představuju Tvoji nezkrotnou radost,já se taky tak dovedu radovat,jupíííííííí!!!!!!
charliebob
napsal(a):
Jaruško, já těm baterčičkám domluvím a zítra nás určitě někdo vyfotí. Ale jiný foťáček nemáme a ani Eliška ho zatím nemá, jenom když si ho půjčí.
Ahoj ženský vidím,že jste každá prožila svůj víkend jinak,ale všechny u koní a skoro všechny na závodech,tak já vám taky dodám pár informací ze závodů v Horce nad Moravou .paintík z ranče Jasená
bednarik petr
napsal(a):
Ahoj ženský vidím,že jste každá prožila svůj víkend jinak,ale všechny u koní a skoro všechny na závodech,tak já vám taky dodám pár informací ze závodů v Horce nad Moravou .paintík z ranče Jasená
paintík z ranče Bílá hlína
bednarik petr
napsal(a):
paintík z ranče Bílá hlína
Jasper a Veronika,vyhrála 3 první místa!!!
bednarik petr
napsal(a):
Jasper a Veronika,vyhrála 3 první místa!!!
při přeskoku
bednarik petr
napsal(a):
při přeskoku
a tady se Vera učila skákat do závodu pod vedením drezůrové jezdkyně skok první
bednarik petr
napsal(a):
a tady se Vera učila skákat do závodu pod vedením drezůrové jezdkyně skok první
skok druhý
bednarik petr
napsal(a):
a další
Jani wilda je krásný,začíná se podobat sestře,Mauře.Tady je ta halltrovka
bednarik petr
napsal(a):
Jani wilda je krásný,začíná se podobat sestře,Mauře.Tady je ta halltrovka
.

charliebob
napsal(a):
Děkuji za nápovědu.
Ahoj Všici, tak já už zase pracuju!!!
Jinak včera ta bouřka, co se spustila kolem 9 večer a ještě v 10 bouchalo, to bylo teda drsné! Bála jsem se jak sv.... Ke všemu jsem byla sama doma!!!!!
Pršelo i přes den, tak se koníci krásně zbarvili do bahenní koupela !
napsal(a):
Jinak včera ta bouřka, co se spustila kolem 9 večer a ještě v 10 bouchalo, to bylo teda drsné! Bála jsem se jak sv.... Ke všemu jsem byla sama doma!!!!!
Přeji dobré ráno, Vendul, ty jsi naše raní ptáčátko. Buřinu ti vůbec nezávidím, navíc, když jsi byla sama doma. U nás začalo večer pršet a přestalo až k ránu, teď svítí sluníčko, buřina nebyla, naštěstí.
Pro dnešek se tímto zároveň loučím, máme naplánován prac. den, tak vás musím vypnout, jinak nic neudělám
napsal(a):
Ahoj holky. Tak jsem tu dovolenou měla jen včera a už jsem zase tady.Musím dělat tu pololetní statistiku a to mě fakt nebaví. ach jo. Jak já bych se ráda válela v peřinkách.
Ani jsem si Vás nestihla přečíst,takže nevím co se tu dělo. Kdyby něco vážného, tak mi to prosím dejte někdo vědět. Děkuji. Ale doufám, že ne
pretty 1
napsal(a):
Ahoj holky. Tak jsem tu dovolenou měla jen včera a už jsem zase tady.Musím dělat tu pololetní statistiku a to mě fakt nebaví. ach jo. Jak já bych se ráda válela v peřinkách.
Ani jsem si Vás nestihla přečíst,takže nevím co se tu dělo. Kdyby něco vážného, tak mi to prosím dejte někdo vědět. Děkuji. Ale doufám, že ne
Jo u nás včera pršelo skoro celý den. A odpoledne pršelo dobrý 4 hodiny fakt v kuse. Chudinky kocouříčkové ani nemohli běhat venku ale teď to vypadá,že bude snad hezky
pretty 1
napsal(a):
Jo u nás včera pršelo skoro celý den. A odpoledne pršelo dobrý 4 hodiny fakt v kuse. Chudinky kocouříčkové ani nemohli běhat venku ale teď to vypadá,že bude snad hezky
unás začalo lít tak kolem 8 a skončilo kolem půlnoci chudáci koníci.Ráno jsem hned jela k nim a oni ani nemrkli malej byl v bufetu a divně koukla když jsem tam přišla no jo člověk se o ně bojí
jaruska
napsal(a):
Jééé,Markét,já jsem se tě chtěla zeptat na ICQ,jestlis to byla ty nebo Tvoje sestra,nikdy jsem jí totiž neviděla,ale bylo mi to divný a zároveň jsem byla absolutně překvapená a ještě jsem vyprovázela tchýni,no tak se omlouvám,ale opravdu jsem si vůbec nebyla jistá,že jsi to Ty!!!!
Jen se nevymlouvejMěli jsme cestu kolem tak jsme procházeli
a přiznávám že sem zvědavá na toho Tvýho Bobíše
Já myslela že se se mnou nebavíš,jak si na mě zírala