Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
3.7.2007 08:06

Tak vidim,no vlastne nevidim,ze tu nejsou nikde ukazováni tmaví koníciTAk je dávejte sem...Já zacnu....
Jasan

3.7.2007 08:10

petas napsal(a):
Tak vidim,no vlastne nevidim,ze tu nejsou nikde ukazováni tmaví koníciTAk je dávejte sem...Já zacnu....
Jasan

Gidran XVI - 6....plemený hřebec

3.7.2007 08:11

petas napsal(a):
Gidran XVI - 6....plemený hřebec

A do třetice všeho dobrého....Eter....plemený hřebec

3.7.2007 11:55

petas napsal(a):
Jasan

Rock Skal - tmavší hlavně přes zimu :-) Tady se mnou při jarním koupání :-)

3.7.2007 12:25

zirawka napsal(a):
Rock Skal - tmavší hlavně přes zimu :-) Tady se mnou při jarním koupání :-)

Pěkňoučkej koničekTAk ja pridam taky se mnouJA na Lindě...

3.7.2007 12:30

petas napsal(a):
Pěkňoučkej koničekTAk ja pridam taky se mnouJA na Lindě...

já a Gitka...poprvé na ohlávce

3.7.2007 12:43

tajemma danny napsal(a):
já a Gitka...poprvé na ohlávce

Já na přítelové kobče

3.7.2007 13:24

janulka napsal(a):
Já na přítelové kobče

a tady Kerka, kde jsou ty doby, co byl úplně černý...najednou už z něho pomalu není ani tmavý hnědák..:)

zvířátková

3.7.2007 13:34
zvířátková

kukinatost napsal(a):
a tady Kerka, kde jsou ty doby, co byl úplně černý...najednou už z něho pomalu není ani tmavý hnědák..:)

já a můj černoušek

zvířátková

3.7.2007 13:35
zvířátková

zvířátková napsal(a):
já a můj černoušek

a tady sám

3.7.2007 13:49

zvířátková napsal(a):
a tady sám

Ani v zimě není černý? Naše kobča - obrázek o pár příspěvků výš nad skokem vypadá taky v létě takhle

3.7.2007 19:51

janulka napsal(a):
Ani v zimě není černý? Naše kobča - obrázek o pár příspěvků výš nad skokem vypadá taky v létě takhle

Tak tady jeden plemenný hřebec Carismo!! Klasavec!!!

3.7.2007 19:51

dzinecek napsal(a):
Tak tady jeden plemenný hřebec Carismo!! Klasavec!!!

A moje oblíbená Registánka!!

3.7.2007 20:24

petas napsal(a):
Jasan

proč ho tak držíte??? není to už "trošku" na krátko ne??...chudák... zlatý ohlávky a neargumentujte, že je to hřebec, i hřebec vás může respektovat, poslouchat, když to ale s koňmi umíte

3.7.2007 20:26

darwi napsal(a):
proč ho tak držíte??? není to už "trošku" na krátko ne??...chudák... zlatý ohlávky a neargumentujte, že je to hřebec, i hřebec vás může respektovat, poslouchat, když to ale s koňmi umíte

PS: je to k příspěvku 03.07.2007 08:06:07

buggyna

3.7.2007 21:34
buggyna

darwi napsal(a):

na krátko???si děláš srandu néé???to že ty jezdíš na zahozený otěži a kůň ti leze po předku asi pro něj bude lepší!!!Alespoň podle tebe...ale opak je pravdou!!! Neřikám že se mi líbí že je kůň za kolmicí (a to se teď líbí všem...njn holt je moderní lámat koni krky)ale na krátko OPRAVDU není.Tos asi nikdy neviděla koně na krátkých otěžích....

buggyna

3.7.2007 21:38
buggyna

buggyna napsal(a):
na krátko???si děláš srandu néé???to že ty jezdíš na zahozený otěži a kůň ti leze po předku asi pro něj bude lepší!!!Alespoň podle tebe...ale opak je pravdou!!! Neřikám že se mi líbí že je kůň za kolmicí (a to se teď líbí všem...njn holt je moderní lámat koni krky)ale na krátko OPRAVDU není.Tos asi nikdy neviděla koně na krátkých otěžích....

Má celoživotní láska - tady je světlejší,na léto vždycky

buggyna

3.7.2007 21:39
buggyna

buggyna napsal(a):
Má celoživotní láska - tady je světlejší,na léto vždycky

a plňásek kterýho sem jezdila...pravý bratr Ohne Sorge

buggyna

3.7.2007 21:42
buggyna

buggyna napsal(a):
a plňásek kterýho sem jezdila...pravý bratr Ohne Sorge

a jeho portrét

3.7.2007 22:07

buggyna napsal(a):
a jeho portrét

QH plemeník Footwork Finest

3.7.2007 22:09

euiickaa napsal(a):
QH plemeník Footwork Finest

a dalši QH hřebec

4.7.2007 09:55

euiickaa napsal(a):
a dalši QH hřebec

přidám toho mojeho tmavého koníka- Tango, 5 let ( je bez PP)

4.7.2007 09:57

tango napsal(a):
přidám toho mojeho tmavého koníka- Tango, 5 let ( je bez PP)

a hlavinka

4.7.2007 10:05

buggyna napsal(a):

Jeeeee, ta modrá je úžasná!
Já mám taky závodní modrý - na parkury - modrá dečka, modrý šlachovky a vzadu modrý štrejchačky, ale mám světle hnědýho koníka a na něm to tak nevynikne. Fakt vám to moc sluší!

buggyna

4.7.2007 10:43
buggyna

janulka napsal(a):
Jeeeee, ta modrá je úžasná!
Já mám taky závodní modrý - na parkury - modrá dečka, modrý šlachovky a vzadu modrý štrejchačky, ale mám světle hnědýho koníka a na něm to tak nevynikne. Fakt vám to moc sluší!

to bohužel nejsem já,ale jedna známá (drezurní jezdkyně z Horse Academy).Ale jezdit jako ona bych chtěla umět taky je to i SUPER trenérka,akorát já těď nemám na čem trénovat :( toho plňáska mi prodali do Německa a na mojí nejmilovanější nemám jaksi dost potřebných financí....ale počítám,že na podzim si nějakou kobylinu koupím.

Jinak přidávám eště jednu fotku Angeliky s Griffinem (couváme)

4.7.2007 11:34

buggyna napsal(a):
to bohužel nejsem já,ale jedna známá (drezurní jezdkyně z Horse Academy).Ale jezdit jako ona bych chtěla umět taky je to i SUPER trenérka,akorát já těď nemám na čem trénovat :( toho plňáska mi prodali do Německa a na mojí nejmilovanější nemám jaksi dost potřebných financí....ale počítám,že na podzim si nějakou kobylinu koupím.

Jinak přidávám eště jednu fotku Angeliky s Griffinem (couváme)

"na krátko???si děláš srandu néé???to že ty jezdíš na zahozený otěži a kůň ti leze po předku asi pro něj bude lepší!!!Alespoň podle tebe...ale opak je pravdou!!! Neřikám že se mi líbí že je kůň za kolmicí (a to se teď líbí všem...njn holt je moderní lámat koni krky)ale na krátko OPRAVDU není.Tos asi nikdy neviděla koně na krátkých otěžích...."

No taky mi přijde , že je držen dost zkrátka. Tohle jsou jako dost dlouhý otěže, to co je na obr.? A tu hubu se pokouší otevřít z radosti? Taky sem nikde nenašla obrázek holčiny, na kterou si reagovala. Takže jak víš, že jezdí na ohlávce?
I když je zase na druhou stranu pravda, že je to momentka, takže kdo ví co se dělo dál.

buggyna

4.7.2007 12:14
buggyna

elise napsal(a):
"na krátko???si děláš srandu néé???to že ty jezdíš na zahozený otěži a kůň ti leze po předku asi pro něj bude lepší!!!Alespoň podle tebe...ale opak je pravdou!!! Neřikám že se mi líbí že je kůň za kolmicí (a to se teď líbí všem...njn holt je moderní lámat koni krky)ale na krátko OPRAVDU není.Tos asi nikdy neviděla koně na krátkých otěžích...."

No taky mi přijde , že je držen dost zkrátka. Tohle jsou jako dost dlouhý otěže, to co je na obr.? A tu hubu se pokouší otevřít z radosti? Taky sem nikde nenašla obrázek holčiny, na kterou si reagovala. Takže jak víš, že jezdí na ohlávce?
I když je zase na druhou stranu pravda, že je to momentka, takže kdo ví co se dělo dál.

já nic o ohlávce nepsala...to psala ona.A sorka,ale tohle je normálně dlouhá otěž.Nevíš jestli kůň byl třeba zrovna opracovávanej a dostávanej na otěž....koně na otěž z volný otěže nedostaneš!!!A pukud chce člověk jezdit a ne se jenom vozit,tak kontakt s hubou koně mít musíš!!Jak už sem psala,mě se spíš na tom obrázku nelíbí to,že je kůň za kolmicí...což je větší téma na řešení než nějaká délka otěže

buggyna

4.7.2007 12:17
buggyna

elise napsal(a):

to je to samý,jako tvrdit,že tohle je krátká otěž!!! to už mi fakt příjde padlý na hlavu..

buggyna

4.7.2007 12:22
buggyna

buggyna napsal(a):
to je to samý,jako tvrdit,že tohle je krátká otěž!!! to už mi fakt příjde padlý na hlavu..

nebo tohle...to už hraničí s týraním,ne???

4.7.2007 13:50

buggyna napsal(a):

TAk!Je to valach je mu 9 let a seděla na něm na fotce(nejde vidět) 11 letá dívčina....Majitel s tímto koněm vyskákal ST a fotka zachycuje moment,kdy si přesedaly, takže dívčina byla nucena trochu přitahnout otěže aby s ní koníkm nezdrhnul.....a jinak je pravda ze chodil pod kolmicí,ale to i na volnější otěži...sám...

4.7.2007 14:00

buggyna napsal(a):

No nevim, ale tvuj nazor ze kun musi prijit na otez zkracenim, tak to nevim nevim:) Me tedy ten konik take nepripada ze by byl zrovna spokojeny a ze by byl na otezi? to uz vubec ne... Mozna tak je tvrde v rukou.. Na tech dalsich fotkach uz to neni tak hrozne a vypada pekne, slecna taky sedi super. Ale jen jsem chtela ze nejhlavnejsi veci je , ze kun prijde na otez jedine uvolnenosti a prijemne dlouhou otezi..:))

buggyna

4.7.2007 14:25
buggyna

gianna napsal(a):
No nevim, ale tvuj nazor ze kun musi prijit na otez zkracenim, tak to nevim nevim:) Me tedy ten konik take nepripada ze by byl zrovna spokojeny a ze by byl na otezi? to uz vubec ne... Mozna tak je tvrde v rukou.. Na tech dalsich fotkach uz to neni tak hrozne a vypada pekne, slecna taky sedi super. Ale jen jsem chtela ze nejhlavnejsi veci je , ze kun prijde na otez jedine uvolnenosti a prijemne dlouhou otezi..:))

tak teď opravdu netuším na koho tahle reakce byla.Nemyslela jsem to tak že na krátký otěži je kůň ježděn správně nebo tak,ale prostě že se zahozenou otěží se koně jezdit nedají.A to že je na otěži jsem taky neřekla...prosím čtěte pořádně..celou dobu taky reaguju pouze na to že ten kůň prostě tak strašně na krátko není!!! jinak další fotky toho koně jsem neviděla,takže nevím podle čeho soudit.

buggyna

4.7.2007 14:32
buggyna

buggyna napsal(a):
tak teď opravdu netuším na koho tahle reakce byla.Nemyslela jsem to tak že na krátký otěži je kůň ježděn správně nebo tak,ale prostě že se zahozenou otěží se koně jezdit nedají.A to že je na otěži jsem taky neřekla...prosím čtěte pořádně..celou dobu taky reaguju pouze na to že ten kůň prostě tak strašně na krátko není!!! jinak další fotky toho koně jsem neviděla,takže nevím podle čeho soudit.

a jestli se někomu zdá ta otěž přehnaně krátká,tak nechápu jak se v dnešní době může pohybovat okolo koní...to už by se z toho člověk musel zbláznit.Jinak ten valach na 1. fotce má přibližně stejně dlouhou otěž tak jak třeba koní na této fotce.A s volnou otěží se parkur stupně S (v podstatě ani Z) nedají skákat "na volno",o je o zabití jak koně tak jezdce

buggyna

4.7.2007 14:34
buggyna

gianna napsal(a):

jinak sem eště zapoměla...máš (máte) pěkného koníka a i pěkně vám chodí

4.7.2007 14:43

buggyna napsal(a):
jinak sem eště zapoměla...máš (máte) pěkného koníka a i pěkně vám chodí

Jeee diky:) tu jenom trenuji..je to 7leta angloarabka (driv pomerne dost problemova) ted je teprve par mesicu obsedla... ale ted uz chodi nadherne, prave na delsi otezi a minimalnim prilnuti.. Takhle i skace a zatim nemam problem, ze bych musela kratit...

Jinak ten cerny kun ma taky hodne kratkou otez, neni umeni rvat kone za hubu ale jezdit kone sedem a vahou. A pro parkury je to stejne jako pro drezuru..staci se podivat na svetovy pohar, kde skacou uz pekne vysky a taky se u toho nezabiji..

4.7.2007 14:58

petas napsal(a):
Jasan

My jsme take byvali tmavsi:)

4.7.2007 15:06

buggyna napsal(a):
a jestli se někomu zdá ta otěž přehnaně krátká,tak nechápu jak se v dnešní době může pohybovat okolo koní...to už by se z toho člověk musel zbláznit.Jinak ten valach na 1. fotce má přibližně stejně dlouhou otěž tak jak třeba koní na této fotce.A s volnou otěží se parkur stupně S (v podstatě ani Z) nedají skákat "na volno",o je o zabití jak koně tak jezdce

Tak to teda ani nahodou,nechtela jsem reagovat,ale tohle je moc. Jezdim drezuru,nekolik let.A hadej jak??Na nakrcnim remenu .....jezdime na zavody jako "cislo,ktere ma pobavit",ale konecne o tom lide na zavodech zacinaji premyslet!!!Ono to totiz jde.....

buggyna

4.7.2007 16:37
buggyna

gianna napsal(a):
Jeee diky:) tu jenom trenuji..je to 7leta angloarabka (driv pomerne dost problemova) ted je teprve par mesicu obsedla... ale ted uz chodi nadherne, prave na delsi otezi a minimalnim prilnuti.. Takhle i skace a zatim nemam problem, ze bych musela kratit...

Jinak ten cerny kun ma taky hodne kratkou otez, neni umeni rvat kone za hubu ale jezdit kone sedem a vahou. A pro parkury je to stejne jako pro drezuru..staci se podivat na svetovy pohar, kde skacou uz pekne vysky a taky se u toho nezabiji..

tk to klobouk dolu,pže podle tý fotky to vypadá už na pěknou sporťačku jinak já sem taky radši když se jezdí na otěži "tak akorát na kontakt"ale vždy mi každý vytýká že mám otěž volnou..a to že nemám.
Mě osobně se prostě zdá,že na tý první fotce to tak šílený není,sou i horší případy. Například na jedný kobyle,ač nechápu proč(měla chudinka vytočenej krk do labuťáku z toho)jsem jí musela mít až u té kožené části otěží.A to naštěstí nemám fotku,to bylo opravdu nechutné

4.7.2007 16:50

benett8 napsal(a):
My jsme take byvali tmavsi:)

Sáva

4.7.2007 17:07

anushka napsal(a):
Sáva

pro buggynu: já si říkala jestli to není angelika, trénuje i u nás ve stáji, já jsme s ní měla zatím jenom jeden trénink, ale byla suprová a je to opravdu skvělá jezdkyně, jak pod ní majda chodila to byla paráda. jinak přikládám foto svojí kobči

buggyna

4.7.2007 17:42
buggyna

katusa napsal(a):
pro buggynu: já si říkala jestli to není angelika, trénuje i u nás ve stáji, já jsme s ní měla zatím jenom jeden trénink, ale byla suprová a je to opravdu skvělá jezdkyně, jak pod ní majda chodila to byla paráda. jinak přikládám foto svojí kobči

jj,já vim znám se už dlouho s Luckou od Cícy,chodily jsem spolu několik let do oddílu.jinak já taky jezdila na šeberově,už je to rok zpátky... Tady eště Angelika na Fifínovi

4.7.2007 20:19

buggyna napsal(a):
jj,já vim znám se už dlouho s Luckou od Cícy,chodily jsem spolu několik let do oddílu.jinak já taky jezdila na šeberově,už je to rok zpátky... Tady eště Angelika na Fifínovi

Tak tady moje kobčaTrochu nekvalitní fotka...

sadzi saj

5.7.2007 14:41
sadzi saj

pegaska pony napsal(a):
Tak tady moje kobčaTrochu nekvalitní fotka...

Tak já přidávám bývalého stájové kolegu

5.7.2007 15:06

sadzi saj napsal(a):

sadzi saj : jak s eten koník prosím jmenuje ?

5.7.2007 20:43

sadzi saj napsal(a):

harun,gabriela a roxy

7.7.2007 00:32

bospor napsal(a):
harun,gabriela a roxy

SN Chytroš

7.7.2007 00:34

barletka napsal(a):
SN Chytroš

Ještě jednou slezský norik Chytrošek, chov koní Klokočov.

7.7.2007 00:37

barletka napsal(a):
Ještě jednou slezský norik Chytrošek, chov koní Klokočov.

Amadeus

7.7.2007 00:40

barletka napsal(a):
Amadeus

Tom Zajac a Wilson Tornádo Gold

7.7.2007 00:43

petas napsal(a):
Jasan

Pegas Formage A

7.7.2007 00:45

barletka napsal(a):
Pegas Formage A

Pegas

7.7.2007 00:48

barletka napsal(a):
Pegas

................

7.7.2007 00:53

petas napsal(a):
Jasan

Toprak

7.7.2007 07:09

barletka napsal(a):
Toprak

můj koník je černý hnědák a zastupuje plemeno anglický plnokrevník

7.7.2007 07:15

michaela z napsal(a):
můj koník je černý hnědák a zastupuje plemeno anglický plnokrevník

a tady s přítelem při večerním mytí....Henry je rád, když může někde něco nebo někoho olizovat, tady to odnesl přítel.....

sabora

7.7.2007 08:22
sabora

petas napsal(a):
Jasan

lidi, aspoň do těch nadpisů nepište takový hrubky!!!
taky nejsem svatá, ale tohle zas bije do očí........

sabora

7.7.2007 08:30
sabora

sadzi saj napsal(a):

tak tahle fotky mi teda připomíná, no raděj to snad ani nebudu psát.........

7.7.2007 11:21

sabora napsal(a):
lidi, aspoň do těch nadpisů nepište takový hrubky!!!
taky nejsem svatá, ale tohle zas bije do očí........

Jsem strašně nenápadná za tím sloupkem - kobča Dana

sadzi saj

7.7.2007 13:44
sadzi saj

deedee napsal(a):
sadzi saj : jak s eten koník prosím jmenuje ?

Jmenuje se Gran po Great Pleasure

7.7.2007 14:39

krizovatka napsal(a):
Jsem strašně nenápadná za tím sloupkem - kobča Dana

Saboro, co ti připomíná ta fotografie?? Jsem nějak nepochopila pointu.... Ještě Tom a Choco

7.7.2007 14:44

petas napsal(a):
Jasan

A to jsem já A můj bývalý koník Toprak, foto z polských stránek www.swiatkoni.pl

7.7.2007 15:30

barletka napsal(a):
A to jsem já A můj bývalý koník Toprak, foto z polských stránek www.swiatkoni.pl

Prosím tě,mohla bys mi,Barleto,vysvětlit,proč jsi mi neposlala ty fotky toho koně?Mě to pořád nejde do hlavy,proč jsi ho prodávala?Pro neznalé je to ten Pegas A,kterýho sem dává fotky.To není tvůj kůň,že ne?

7.7.2007 16:00

jaruska napsal(a):
Prosím tě,mohla bys mi,Barleto,vysvětlit,proč jsi mi neposlala ty fotky toho koně?Mě to pořád nejde do hlavy,proč jsi ho prodávala?Pro neznalé je to ten Pegas A,kterýho sem dává fotky.To není tvůj kůň,že ne?

Ano, už není můj, protože už je prodaný. Ale mám ho ještě doma, k novému majiteli jede příští sobotu. Fotorafie jsem neposlala, protože si pro něj na druhý den přijeli a zaplatili mi ho.

Chytroš

10.7.2007 15:28

barletka napsal(a):
Ano, už není můj, protože už je prodaný. Ale mám ho ještě doma, k novému majiteli jede příští sobotu. Fotorafie jsem neposlala, protože si pro něj na druhý den přijeli a zaplatili mi ho.

Chytroš

No,to mě překvapuje,že lžeš,a i kdyby to udělali,tak snad jsi mi mohla alespoň zamejlovat,nebo to jsi taky nemohla???

10.7.2007 18:25

jaruska napsal(a):
No,to mě překvapuje,že lžeš,a i kdyby to udělali,tak snad jsi mi mohla alespoň zamejlovat,nebo to jsi taky nemohla???

Tak tady jeden "drobek" v černém

10.7.2007 19:30

sajma napsal(a):
Tak tady jeden "drobek" v černém

a tady zase me male arabske miminko...

10.7.2007 19:42

gianna napsal(a):
a tady zase me male arabske miminko...

11.7.2007 20:06

petas napsal(a):
Jasan

Americký klusák Samuel Skal ve výběhu...

11.7.2007 20:08

petas napsal(a):
Jasan

Americká klusačka Trixi Skal

11.7.2007 20:52

kobylkal napsal(a):
Americká klusačka Trixi Skal

sadzi saj

11.7.2007 21:38
sadzi saj

barletka napsal(a):

Rozesmátý Fido

11.7.2007 21:45

sadzi saj napsal(a):
Rozesmátý Fido

Tomík

11.7.2007 21:51

zazika napsal(a):
Tomík

Tomík ala stepní koník

12.7.2007 11:49

zazika napsal(a):
Tomík ala stepní koník

Libero...koník na kterém jsem dělala licenci

12.7.2007 12:37

gianna napsal(a):

Ahoj, já se musím přidat na stranu Šárky- Gianny. Přivádění koní na kolmici taháním rukou je česká specialita. Nás učí německá drezurní trenérka, vždy na začátku drezurní hodiny chodit na úplně vytažené otěži, po okrokování se otěž lehounce zkrátí, abyste měli kontakt s hubou koně a poté se po koni chce, aby chodil s ušima v úrovni kohoutku a nosem lehce před kolmicí. Toho se dosáhne pobízením a polovičními zádržemi. Toho ,aby byl týl koně nejvyšším bodem se pak dosáhne podsazením a ne rvaním za otěž. Potíž je v tom, že i hodně špičkových českých drezůristů své koně jezdí tím, že je vzpřimují silným působením rukou, kůň pak chodí sice na kolmici, ale svalstvo spodní části krku má napjaté a záda prověšená, zadní nohy nejsou aktivní. Kritizovat z jedné fotky asi nejde, nicméně koník je za otěží. Pokud tak chodí stále, tak to je blbý. Za kolmicí se kůň většinou schovává před silným působením ruky. Kůň by měl být schopen se za udidlem natahovat a tím prodlužovat svůj rámec ( prodloužené chody) , jak toto chcete udělat korektně na koni za kolmicí?Ivana Doufám ,že jsem to napsala srozumitelně a nepopletla to moc, to by mi trenérka dala:-)

12.7.2007 15:30

petas napsal(a):
Jasan

moj tmavy hnedak Arthur

12.7.2007 15:31

petas napsal(a):
Jasan

a este raz Arthur v stajni

12.7.2007 17:44

tonka napsal(a):
a este raz Arthur v stajni

máš moc krásného koníka!

12.7.2007 18:17

zazika napsal(a):
máš moc krásného koníka!

jee dakujem je to moje zlato mam ho asi pol roka, je to 13 rocny valach CT, do 12 bol zrebcom (myslim ze aj licentovanym) a asi do svojich 7 rokoch bol v CR tak ak ho niekto pozna budem rada za akekolvek info

12.7.2007 18:19

zazika napsal(a):
máš moc krásného koníka!

Arthur po Amoural, m. Goldlack H po Goldlack

sadzi saj

12.7.2007 21:44
sadzi saj

tonka napsal(a):
Arthur po Amoural, m. Goldlack H po Goldlack

Graníček

13.7.2007 08:57

buggyna napsal(a):
a jeho portrét

I my jsme černí

18.7.2007 21:27

petas napsal(a):
Jasan

Tygras

sadzi saj

18.7.2007 21:29
sadzi saj

barletka napsal(a):
Tygras

Onklíček

18.7.2007 22:04

sadzi saj napsal(a):
Onklíček

gaston s terkou

22.8.2007 11:40

petas napsal(a):
Jasan

Ahojky taky sem pridam nejake fotky tmavych koniku.Prvni je muj A1/1 Persival

22.8.2007 11:56

petas napsal(a):
Jasan

Golďa

22.8.2007 12:05

sadzi saj napsal(a):
Onklíček

Alag A1/1-23let

22.8.2007 12:16

petas napsal(a):
Jasan

Tak y se přidávám, posílám foto mojí Americké klusačky Brigy

22.8.2007 15:45

briga napsal(a):
Tak y se přidávám, posílám foto mojí Americké klusačky Brigy

ahojky,
tak tot je moje kobylka Cheza.

22.8.2007 15:46

veronika20 napsal(a):
ahojky,
tak tot je moje kobylka Cheza.

ještě jedna fotečka...

22.8.2007 21:06

veronika20 napsal(a):
ještě jedna fotečka...

můj íháček je v zimě skoro vraník a v létě zas defakto světlý hnědák posílám fotku z dubna (takže někde mezi)

23.8.2007 11:59

petas napsal(a):
Jasan

tohle je lusinka,dříve jsem na ní jezdila byla to velká kamarádka roxu,ale potom je jedna dotyčná paní oddělila a z hodné kobylky se stala mrcha

23.8.2007 11:59

petas napsal(a):
Jasan

znova Lusaka

23.8.2007 12:00

petas napsal(a):
Jasan

a ještě jednou naposledy

23.8.2007 12:05

jessinka napsal(a):
a ještě jednou naposledy

Kobylka majitele stáje Quinta moc dobrá skokanka.

23.8.2007 12:10

dzinecek napsal(a):
Kobylka majitele stáje Quinta moc dobrá skokanka.

...

Přidejte reakci

Přidat smajlík