simcikova
napsal(a):
Ahojky, tak jsem založila nový poníkáře Doufám, že to nevadí
Ještě bych měla malý dotaz
Nepřipouštěl jste někdo letos hřebcem WMP? Kamarádka co má u nás ustájenou kobylku by jí chtěla zkusit poprvé připustit, je to malá kobylka (115 cm) a drobnější, tak by na poprvé zvolila raději WMP nebo menšího WPBR. Nemáte někdo nějaký dobrý typ tak do 100km od Chomutova?
simcikova
napsal(a):
Ještě bych měla malý dotaz
Nepřipouštěl jste někdo letos hřebcem WMP? Kamarádka co má u nás ustájenou kobylku by jí chtěla zkusit poprvé připustit, je to malá kobylka (115 cm) a drobnější, tak by na poprvé zvolila raději WMP nebo menšího WPBR. Nemáte někdo nějaký dobrý typ tak do 100km od Chomutova?
Naši favoriti:
1. Gilfach Happy Boy
simcikova
napsal(a):
Naši favoriti:
1. Gilfach Happy Boy
2. Dollom Double Surprise
simcikova
napsal(a):
prázdinová pohoda
simcikova
napsal(a):
Já fandím Dollomovi, viděla jsem ho v Manětíně a kdyby nebyl tak daleko tak bych chtěla připustit jím !!!(no ale nakonec jsem skončili u Schoenbrunna a to je taky milej fešák)
simcikova
napsal(a):
A jinak ten náš vandr:
TAkže byl třídenní, jeli jsem přes Písecké hory na ranč IXion za mérénáma, naši konš z toho byli vyplesklí:
"Sakra vidíš to co já???že by mimozemšťané...???"
microfon
napsal(a):
A jinak ten náš vandr:
TAkže byl třídenní, jeli jsem přes Písecké hory na ranč IXion za mérénáma, naši konš z toho byli vyplesklí:
"Sakra vidíš to co já???že by mimozemšťané...???"
...
microfon
napsal(a):
...
druhý den jsem vyjeli na vyjížďku po okolí a chtěli jsme dojet k Orlíku, ale kvůli vedru jsme skončili tak kilák před ním. Ale zato jsem se šli plavit, což nebylo tak chytré,jak tona první pohled vypadalo, protže jsem si smyly repelent a sebou jsme ho nevezli
microfon
napsal(a):
druhý den jsem vyjeli na vyjížďku po okolí a chtěli jsme dojet k Orlíku, ale kvůli vedru jsme skončili tak kilák před ním. Ale zato jsem se šli plavit, což nebylo tak chytré,jak tona první pohled vypadalo, protže jsem si smyly repelent a sebou jsme ho nevezli
Oba dny jsem spali pod širákem s krásným výhledem na Mérény, avšak druhý den nás zastihla pěkná bouřka, takže jsem nakonec spali na štěrku přitisklí ke zdi baráku a přikrití nafukovacím lehátkem
microfon
napsal(a):
Oba dny jsem spali pod širákem s krásným výhledem na Mérény, avšak druhý den nás zastihla pěkná bouřka, takže jsem nakonec spali na štěrku přitisklí ke zdi baráku a přikrití nafukovacím lehátkem
A třetí den by bylo tradá domů....jenže k ránu se Ziky něčeho lekl,začal bláznivě vyhazovat a Eli stála zrovna za ním, takže jí docela ošklivě pokopal. TAkže cesta zpátky byla pouze v kroku a to ještě idost po svých.
microfon
napsal(a):
A třetí den by bylo tradá domů....jenže k ránu se Ziky něčeho lekl,začal bláznivě vyhazovat a Eli stála zrovna za ním, takže jí docela ošklivě pokopal. TAkže cesta zpátky byla pouze v kroku a to ještě idost po svých.
No a toto se z nám z kopance vyklubalo další den
microfon
napsal(a):
No a toto se z nám z kopance vyklubalo další den
A abych nekončila špatně tak dám nakonec ještě fotku mérenů...
pegaska pony
napsal(a):
A já jao blbka založila druhou...já jsem fakt No nic, musíme tu druhou nechat zaniknout.
Pro Microfon: Ahoj hele promiň,že se do toho pletu,ale nedala mi ta tvá fotka.přesně tohle jsem teď nedávno viděla na jedné roční kobylce,kterou ošlivě kopnul kůň ve stádu měla opravdu obrovskou bouli přes celý zadek.A veterinář ji do toho udělal díru,aby z toho mohl vytékat hnis(byla to plné hnisu) a každy den se musel strhávat stroupek a mýt se jí celá noha..ale za pár týdnu jí to prý odezní samo,ale musí se tomu dávat každodenní péče.vídala jsem jí celých 10 dní a každý den se jí to muselo ošetřovat,ale ke konci už s tím zase normálně blbla v ohradě. Ale když sem to viděla poprvé,tak mě málem sbírali ze země
klafus
napsal(a):
Pro Microfon: Ahoj hele promiň,že se do toho pletu,ale nedala mi ta tvá fotka.přesně tohle jsem teď nedávno viděla na jedné roční kobylce,kterou ošlivě kopnul kůň ve stádu měla opravdu obrovskou bouli přes celý zadek.A veterinář ji do toho udělal díru,aby z toho mohl vytékat hnis(byla to plné hnisu) a každy den se musel strhávat stroupek a mýt se jí celá noha..ale za pár týdnu jí to prý odezní samo,ale musí se tomu dávat každodenní péče.vídala jsem jí celých 10 dní a každý den se jí to muselo ošetřovat,ale ke konci už s tím zase normálně blbla v ohradě. Ale když sem to viděla poprvé,tak mě málem sbírali ze země
klafus:
díky za radu, má to od středy(foto), první den jsem dezinfikovala a dala betadine a pak mi vet dala kostivalový gel a antiseptický zásip(to je to žluté), druhý den se to 2* zvětšilo, tak dostala dvě injekce antibiotik a pořád mažeme. Do dneška se to prý mělo hodně zlepšit, ale naopak je to zas o kousek větší, tak večer jdu zase za vetem a vsadím se,že na strhávání stroupku taky dojde, protože předtím říkala, že to má zevnitř vytéct a ono ale nic moc neteče. No mam z toho hlavu jako balon a o Eli se bojim. Uvidím, co řekne vet dneska. Dík za zájem.
microfon
napsal(a):
klafus:
díky za radu, má to od středy(foto), první den jsem dezinfikovala a dala betadine a pak mi vet dala kostivalový gel a antiseptický zásip(to je to žluté), druhý den se to 2* zvětšilo, tak dostala dvě injekce antibiotik a pořád mažeme. Do dneška se to prý mělo hodně zlepšit, ale naopak je to zas o kousek větší, tak večer jdu zase za vetem a vsadím se,že na strhávání stroupku taky dojde, protože předtím říkala, že to má zevnitř vytéct a ono ale nic moc neteče. No mam z toho hlavu jako balon a o Eli se bojim. Uvidím, co řekne vet dneska. Dík za zájem.
Dneska jsem jela od mojí kobylky i přes hlavní cestu a viděla jsem polský kamion naložený koňmi. Viděla jsem tam takového krásného ryzáčka s lysinkou a parellkou, jak smutně se koukal. Je to strašné, kdyby alespoň ty koně zemřeli , že by jim vet něco píchl, ale takhle je to ještě otřesnější. Nechci pomyslet, co se děje přímo na jatkách. Kdysi jsem podepisovala i petici, ale stejně vím, že to asi na nic není. Vláda na to kašle. Tak promiňte, lidi, že to tady ještě při pátku takhle zapleňuji příspěvkem o jatkách...
pegaska pony
napsal(a):
Dneska jsem jela od mojí kobylky i přes hlavní cestu a viděla jsem polský kamion naložený koňmi. Viděla jsem tam takového krásného ryzáčka s lysinkou a parellkou, jak smutně se koukal. Je to strašné, kdyby alespoň ty koně zemřeli , že by jim vet něco píchl, ale takhle je to ještě otřesnější. Nechci pomyslet, co se děje přímo na jatkách. Kdysi jsem podepisovala i petici, ale stejně vím, že to asi na nic není. Vláda na to kašle. Tak promiňte, lidi, že to tady ještě při pátku takhle zapleňuji příspěvkem o jatkách...
Ahoj,myslím,že děláš dobře,když to připomínaš,,,,já osobně na to třeba v časopise kouknu,,,,na ty smutné ,utýrané koně...a myslím že se to už nezmění,,,,je nás malo aby se stím nějak hnulo.Třeba, aby se koně utrácely hned ....co jsem koukala na netu na to jak koně vypadají..jen po pulce cesty...prostě děs když koukám na ty fotky...pak brečím jak želva,,prostě děsné,..
pegaska pony
napsal(a):
Jo to je hrozné, nikdy jsem takový kamion neviděla, ale kdyby na to došlo, asi bych byla na složení....Je to opravdu hrozné,když už ten chudák koník musí být něčí potravou, zasloužil by si jistě slušné zacházený a nestresový a bezbolestný převoz a konec život...Bohužel tak to mu ,jak všici víme není...
luda
napsal(a):
Ahoj,myslím,že děláš dobře,když to připomínaš,,,,já osobně na to třeba v časopise kouknu,,,,na ty smutné ,utýrané koně...a myslím že se to už nezmění,,,,je nás malo aby se stím nějak hnulo.Třeba, aby se koně utrácely hned ....co jsem koukala na netu na to jak koně vypadají..jen po pulce cesty...prostě děs když koukám na ty fotky...pak brečím jak želva,,prostě děsné,..
Ježiši,z toho bych byla asi hodně špatná,kdybychy takovej kamion vidělaAch jo,kdyby člověk mohl nějak pomoct..ale je to tak my jsme malý a nic nezmůžem..to jen Ti vysoce postavený můžou.A když můžou tak nic nedělaj.
microfon
napsal(a):
Jo to je hrozné, nikdy jsem takový kamion neviděla, ale kdyby na to došlo, asi bych byla na složení....Je to opravdu hrozné,když už ten chudák koník musí být něčí potravou, zasloužil by si jistě slušné zacházený a nestresový a bezbolestný převoz a konec život...Bohužel tak to mu ,jak všici víme není...
Já taky žádný takový komion ještě neviděla, ale kdybych viděla, tak bych se asi zbláznila bezmocí Je to strašný takhle zacházet s koňmi! Vůbec bych to zakázala jíst koňský maso! Koník by si měl hezky klidně dožít na pastvinách a když už je třeba hodně nemocný, tak ho utratit hned a ne toto!
Ono je taky nejhorší, že někdy se na jatka dostanou koně, kteří by si ještě nějaká leta spokojeně a šťastně žili
Jenže se na světě najde málo takových dobrých lidí, kteří živí koníka, na kterém nemůžou jezdit... Kam ten dnešní svět spěje...
simcikova
napsal(a):
Já taky žádný takový komion ještě neviděla, ale kdybych viděla, tak bych se asi zbláznila bezmocí Je to strašný takhle zacházet s koňmi! Vůbec bych to zakázala jíst koňský maso! Koník by si měl hezky klidně dožít na pastvinách a když už je třeba hodně nemocný, tak ho utratit hned a ne toto!
Ono je taky nejhorší, že někdy se na jatka dostanou koně, kteří by si ještě nějaká leta spokojeně a šťastně žili
Jenže se na světě najde málo takových dobrých lidí, kteří živí koníka, na kterém nemůžou jezdit... Kam ten dnešní svět spěje...
A pro lepší náladu se musíme pochlubit
Včera jsme poprvně pracovali s tim novým shetlandem. 2x syna kousl, tak ho prohnal po kruhovce, pak už byl jako beránek. Míša ho hladil po celém těle, zvedl mu bez komplikací všechny 4 nožky. A nakonec si na něj na malou chvilku sedl No prostě včera to byli oba veliký šikulky
simcikova
napsal(a):
A pro lepší náladu se musíme pochlubit
Včera jsme poprvně pracovali s tim novým shetlandem. 2x syna kousl, tak ho prohnal po kruhovce, pak už byl jako beránek. Míša ho hladil po celém těle, zvedl mu bez komplikací všechny 4 nožky. A nakonec si na něj na malou chvilku sedl No prostě včera to byli oba veliký šikulky
Tak to gratuluji, s kamarádkou jsme také snažili vychovat jejího hřebečka shetlanda. Tak to na nás zkoušelo kdeco, ale stačilo trochu trpělivosti a důslednosti a koník byl jako vyměněný....
simcikova
napsal(a):
jeden pozdrav od elišky,které již se noha konečně začala lepšit...
microfon
napsal(a):
jeden pozdrav od elišky,které již se noha konečně začala lepšit...
a jedna Bobika, která vůbec enní andšená, že musí být zavřená díky Elišce také v boxu
microfon
napsal(a):
a jedna Bobika, která vůbec enní andšená, že musí být zavřená díky Elišce také v boxu
ahojte poníčkáři. Omlouvám se,že vám tu tak vpadám,ale budu shánět poníka, ale až na další zimu,tak kdyby jste někdo připouštěli a pak toho malého hříbka chtěli prodat,tak já bych zájem měla. Budu chtít mazlíka ke štěněti na velikou zahradu. Já koníka mám a ještě budeme shánět jednoho,ale ty do té zahrady nebudu moct pustit(jsou tam nízké stromky) tak chci takovou menší sekačku a navíc budu mít mimi a to chci pak pro to děťátko. Díky
tango
napsal(a):
ahojte poníčkáři. Omlouvám se,že vám tu tak vpadám,ale budu shánět poníka, ale až na další zimu,tak kdyby jste někdo připouštěli a pak toho malého hříbka chtěli prodat,tak já bych zájem měla. Budu chtít mazlíka ke štěněti na velikou zahradu. Já koníka mám a ještě budeme shánět jednoho,ale ty do té zahrady nebudu moct pustit(jsou tam nízké stromky) tak chci takovou menší sekačku a navíc budu mít mimi a to chci pak pro to děťátko. Díky
kdepak nevpadáš...
no třeba já mám připuštěno Shagya arabem, takže pokud se vše povede tak budu mít sice hříbouna poníka, ale na horní hranici výšky. To asi budeš shánět něco menšího, že? Tak to se potom příští rok v květnu (snad) narodí mojí bývalé poničce WPBR, které 100% nebude větší než 122KVH a po obouch rodičích bude mít předpoklad jen těch nejnej vlastností. Tak až to bude aktuální, pokud budeš mít stále zájem, klidně dej vědět a já se pozeptám nynějších majitelů...
simcikova
napsal(a):
Tak co nožka? Lepší se to hezky? Melissa má teď taky podřená kolínka, dala jsem ji pást na zahradu, kterou jsem rozdělila na polovinu lonžemi, aby se nenajedla nezralých jablek. No tak dlouho vymýšlela, až fakt těmi lonžemi prošla i za cenu zničení kousku plotu. Samozřejmě se zamotala a plácla sebou. Naštěstí se jen odřela... Už vím, že si umí zubama otevřít dveře, i vystrčit závoru, odsunout cihlu... rozmotat uzly ( nevím, jak tohle dělá ), takže holt zahrada propříště tabu nebo na vodítku....
microfon
napsal(a):
kdepak nevpadáš...
no třeba já mám připuštěno Shagya arabem, takže pokud se vše povede tak budu mít sice hříbouna poníka, ale na horní hranici výšky. To asi budeš shánět něco menšího, že? Tak to se potom příští rok v květnu (snad) narodí mojí bývalé poničce WPBR, které 100% nebude větší než 122KVH a po obouch rodičích bude mít předpoklad jen těch nejnej vlastností. Tak až to bude aktuální, pokud budeš mít stále zájem, klidně dej vědět a já se pozeptám nynějších majitelů...
TAky se omlouvám že jsem vpadám, ale pro microfone! dej bach na flegmonu, jestli tam je hnis musí ven, klafuš to psala přesně,u nás zas koníka postřelili malorážkou a vubec to nebylo videt jen malá ranka ktera se ale uzavřela,a hups flegmona a vet strašil utracením...takže si hlídej aby se nad ránou když projedeš kuži nybyl vzduch, nebo jak to srozumitelně napsat, Elí by bylo škoda je to fešanda!tak přeji brzké uzdravení!
cream
napsal(a):
Tak co nožka? Lepší se to hezky? Melissa má teď taky podřená kolínka, dala jsem ji pást na zahradu, kterou jsem rozdělila na polovinu lonžemi, aby se nenajedla nezralých jablek. No tak dlouho vymýšlela, až fakt těmi lonžemi prošla i za cenu zničení kousku plotu. Samozřejmě se zamotala a plácla sebou. Naštěstí se jen odřela... Už vím, že si umí zubama otevřít dveře, i vystrčit závoru, odsunout cihlu... rozmotat uzly ( nevím, jak tohle dělá ), takže holt zahrada propříště tabu nebo na vodítku....
Ahoj poníkáři,
pokud se chcete někdo podívat na fotky poníků, tak tady: http://madlenka2.rajce.net
PS: Přeju všem nemocným, aby se co nejdříve uzdravili nožičky
klawdie
napsal(a):
TAky se omlouvám že jsem vpadám, ale pro microfone! dej bach na flegmonu, jestli tam je hnis musí ven, klafuš to psala přesně,u nás zas koníka postřelili malorážkou a vubec to nebylo videt jen malá ranka ktera se ale uzavřela,a hups flegmona a vet strašil utracením...takže si hlídej aby se nad ránou když projedeš kuži nybyl vzduch, nebo jak to srozumitelně napsat, Elí by bylo škoda je to fešanda!tak přeji brzké uzdravení!
Jojo o flegmonu jsem se taky bála, dnes je to přesně týden co se to myšce stalo ale antibiotika, dezinfekce a mazání konečně zabrala, otok už je jen v okolí rány a zbytek nohy již není téměř nateklý. Rána je otevřená, takže hnis vesele vytejká ven.Hlavně už si na to nechá sahat a já jí to můžu ošetřovat( do obou ran se mi vejde pul prstu, tak jí tam cpu dovnitř antiseptickej zásyp)Každý den je to o kousek lepší, tak doufám, že do 14 dnů bude Eli uplně v cajku. Děkujeme všem za snahu a přání...
cream
napsal(a):
Melissky je mi líto, ale jinak ji plně chápu Eli taky umí vymyslet kdejakou pakárnu, jen aby se dostala za kouskem nějaké té dobroty. Umí odmontovat víko ze sudu s ovsem ; otvírání boxu je samozřejmostí ; proskočení elektrikou se dá vždycky přežít, když potom následuje svobodné spásání okolních 100% šťavňatějších luk ; má zmáknuté i otevření vchodu u dřevěného výběhu a pokud bych náhodou byla tak drzá a vchodovou kládu navíc přivázala, tak mi ten provaz překouše...atd.
Zkrátka ti poníci asi budou všici stejní
-nejlepší!
"Prosim, prosim - já bych chtěla nějakou dobrotůůů pro malýho hubenýho poníčka churavýho§"
madlenka
napsal(a):
Ahoj poníkáři,
pokud se chcete někdo podívat na fotky poníků, tak tady: http://madlenka2.rajce.net
PS: Přeju všem nemocným, aby se co nejdříve uzdravili nožičky
MAdlenka:
Děkuji za přání...
No a ty tvoje fotečky to je potěcha pro oko i duši, takoví krásně napapaní spokojení poníci, já jim až závidim!!!. Super fotky i koníci
Ty chodíš do stájí ve Štichovicích???
microfon
napsal(a):
Melissky je mi líto, ale jinak ji plně chápu Eli taky umí vymyslet kdejakou pakárnu, jen aby se dostala za kouskem nějaké té dobroty. Umí odmontovat víko ze sudu s ovsem ; otvírání boxu je samozřejmostí ; proskočení elektrikou se dá vždycky přežít, když potom následuje svobodné spásání okolních 100% šťavňatějších luk ; má zmáknuté i otevření vchodu u dřevěného výběhu a pokud bych náhodou byla tak drzá a vchodovou kládu navíc přivázala, tak mi ten provaz překouše...atd.
Zkrátka ti poníci asi budou všici stejní
-nejlepší!
"Prosim, prosim - já bych chtěla nějakou dobrotůůů pro malýho hubenýho poníčka churavýho§"
Ahojky,, moc vás zdravim šikovnej to koník
s tim víkem to umí naše koza
eowyn
napsal(a):
nahoře Ideal Susanne moje nej ponička a tohle je moje kozička Lízička
eowyn
napsal(a):
Tak ná ukaž obě tvoje holky v celé své kráse a´t se pokocháme...
Už jsi našla toho Hafíka???
microfon
napsal(a):
MAdlenka:
Děkuji za přání...
No a ty tvoje fotečky to je potěcha pro oko i duši, takoví krásně napapaní spokojení poníci, já jim až závidim!!!. Super fotky i koníci
Ty chodíš do stájí ve Štichovicích???
Ne, nechodím, akorát je jednou za čas navštívím Mají totiž úplně nádherné koně a v neděli jsem byla poprvé v Málkovicích a hned takové 51cm překvapení
Moje oblíbené mimi:
eowyn
napsal(a):
Ahoj! Pokud ještě sháníš haflinga, já byla letos na táboře ve Štěticích a mají tam 2 letošní hříbátka - Safíra a Poděsku, nevím, jestli jsou na prodej, ale můžeš se zkusit zeptat www.stajestetice.cz a http://brinn.blog.cz
madlenka
napsal(a):
Ahoj! Pokud ještě sháníš haflinga, já byla letos na táboře ve Štěticích a mají tam 2 letošní hříbátka - Safíra a Poděsku, nevím, jestli jsou na prodej, ale můžeš se zkusit zeptat www.stajestetice.cz a http://brinn.blog.cz
Tak máme pár bew fotek s ohlávkou tak se sem lehce přidám
klafus
napsal(a):
Tak máme pár bew fotek s ohlávkou tak se sem lehce přidám
klafus
napsal(a):
a poslední :-)
Ahojky!! ve Štěticích sem byla osobně se podívat nabídli nám klisnu, nevim bohužel jak se jmenovala, bylo jí něco přes rok, byla hezká s takovou ryzkou byla na pastvině, nechci to přímo řešit tady, dyžtak mi písni na email a řeknu ti detaily..
Moje nej kobušky!
eowyn
napsal(a):
Ahojky!! ve Štěticích sem byla osobně se podívat nabídli nám klisnu, nevim bohužel jak se jmenovala, bylo jí něco přes rok, byla hezká s takovou ryzkou byla na pastvině, nechci to přímo řešit tady, dyžtak mi písni na email a řeknu ti detaily..
Moje nej kobušky!
microfon: bohužel ještě nenašla, a to jsem snad obvolala všechny
(snad tedy) bud už jsou zadaný nebo zase hrozně moc daleko..snad se časem něco najde
microfon
napsal(a):
kdepak nevpadáš...
Ehm...Microfon...kterýžeto shagya má oprávnění pro některou z plemenných knih pony?
eowyn
napsal(a):
microfon: bohužel ještě nenašla, a to jsem snad obvolala všechny
(snad tedy) bud už jsou zadaný nebo zase hrozně moc daleko..snad se časem něco najde
Ahoj,tak sem po dlouhé době,zase šoupnu fotky
Lýdie
luda
napsal(a):
Ahoj,tak sem po dlouhé době,zase šoupnu fotky
Lýdie
Tady jsem byla na návštěvě u kámošky....její kobča odoptovala Lady,,,,vypadá,jako její hříbátko
luda
napsal(a):
Tady jsem byla na návštěvě u kámošky....její kobča odoptovala Lady,,,,vypadá,jako její hříbátko
luda
napsal(a):
Atady něco jinného.....supr auto,,,co bylo u tesca
a tady fotky ze včerejška
moje Lady
pegaska pony
napsal(a):
Supr čupr fotky. Byla jsem na dovolené u Baltu, ale lilo a byla zima, takže z toho nic nebylo a vrátili jsme se dřív! Ale mám tušení, že jsem našla jantar!
Tak přihodím fotky mých koníků a hlídané Soni.
thesis
napsal(a):
Tak přihodím fotky mých koníků a hlídané Soni.
Tak Mirko mám spousty fotek,sem něco hodím ale jinak ostatní budou na stránkách jen co mi lépe pojede net.
thesis
napsal(a):
Tak Mirko mám spousty fotek,sem něco hodím ale jinak ostatní budou na stránkách jen co mi lépe pojede net.
Trojka spolu
simcikova
napsal(a):
thesis - ta poslední fotka je super!!
Holky, prosím vás, nemáte nějakej fígl na hovada a komáry?? nějaký domácí roztok nebo něco takovýho...?? je tady těch potvor tolik, že se nedá normálně jezdit a vůbec nic dělat. Tadeáš jej úplně hotovej, včera mě překvapil na půl vydrbanou hřívou (ach jo, už ji měl tak pěknou)....Dneska jsem mu koupila masku a repelent, tak jsem zvědavá jestli to k něčemu bude.
Takže jestli máte nějaký svoje prověřený fígle a podělíte se, budeme moc rádi.
tadik
napsal(a):
thesis - ta poslední fotka je super!!
Holky, prosím vás, nemáte nějakej fígl na hovada a komáry?? nějaký domácí roztok nebo něco takovýho...?? je tady těch potvor tolik, že se nedá normálně jezdit a vůbec nic dělat. Tadeáš jej úplně hotovej, včera mě překvapil na půl vydrbanou hřívou (ach jo, už ji měl tak pěknou)....Dneska jsem mu koupila masku a repelent, tak jsem zvědavá jestli to k něčemu bude.
Takže jestli máte nějaký svoje prověřený fígle a podělíte se, budeme moc rádi.
a tady jeden klučina s Lady
luda
napsal(a):
a tady jeden klučina s Lady
thesis: opravdu mooc hezký koníci,,jaký máš stránky ? ještě sem je neviděla
eowyn
napsal(a):
thesis: opravdu mooc hezký koníci,,jaký máš stránky ? ještě sem je neviděla
Díky, moje jsou www.thesis.ic.cz
Trošlu tmavá fotka ale zajímavá, Sonia od Mirky
marta n
napsal(a):
Tři poníci a není co vystavovat?
No osobně si myslím že by na výstavy mohla ta nejmenší,ale to by se muselo chtít majitelce,už není moje, u mě jen po dobu její dovolené.Nejvyšší je 8měsíční hříbě a ten nejtlustší je pěkný raubíř,navíc citlivka tak místama rozdrbaný.A zadalší nemám dopravu,zkušenosti a s malým dítětem ani tolik času.Ale jistě by to bylo fajn, jen je dát do cajku.Jak vidím semtam fotky z výstav tak si říkám že s takovým obezitou bych tam ani nešla.A u hříběte se ještě neví kolik poroste.Nemám ani žádného pomocníka ani nic,takže se dvěma koňmi by to asi bylo zajímavé.
madlenka
napsal(a):
eowyn: Včera jsem ti posílala na mejla dotázek Tak dyžtak koukni, už sem zvědavá na odpověď
Bylo to na mejl: eowynp(zavinac)seznam.cz
Jak říkala Thesis, že se mi na výstavy nechceNo, upřesnila bych to asi tak, že teď řeším trochu jiné věci, nemám zkušenosti , ale pokud bude nějaká výstava blíž, proč ne. Pokud bude čas apod.
Fotky bych si stáhla Thesis pokud mohu
.
pegaska pony
napsal(a):
Jak říkala Thesis, že se mi na výstavy nechceNo, upřesnila bych to asi tak, že teď řeším trochu jiné věci, nemám zkušenosti , ale pokud bude nějaká výstava blíž, proč ne. Pokud bude čas apod.
Fotky bych si stáhla Thesis pokud mohu
.
Tak já posílám fotečku mojí kobylky se mnou na závodech v Trojanovicích. Skákaly jsme ZLP a LP a šla krásně =)
jezabel
napsal(a):
Tak já posílám fotečku mojí kobylky se mnou na závodech v Trojanovicích. Skákaly jsme ZLP a LP a šla krásně =)
Tady kobylka haflinga =)
simcikova
napsal(a):
tAK já prozměnu přidám fotky Bobišky, které se k mému překvapení dělají na těle černé flíčky o velikosti 50-tníku,ale ono to asi stějně nebude vidět
microfon
napsal(a):
tAK já prozměnu přidám fotky Bobišky, které se k mému překvapení dělají na těle černé flíčky o velikosti 50-tníku,ale ono to asi stějně nebude vidět
tak se ještě přidám s poníkem Rudou který byl použit jako školní koník při kurzu s p.Bořánkem
v v
napsal(a):
tak se ještě přidám s poníkem Rudou který byl použit jako školní koník při kurzu s p.Bořánkem
simcikova
napsal(a):
Poníkáři zas trošku upadají tak to třeba napravit
thesis
napsal(a):
Poníkáři zas trošku upadají tak to třeba napravit
Toho vzadu si nevšímejte,svou vinou jsem svým koním tímhle připravila několika denní koncentrák a čas stresu.Ale už je to za náma a koníci jsou zase šťastní
thesis
napsal(a):
Toho vzadu si nevšímejte,svou vinou jsem svým koním tímhle připravila několika denní koncentrák a čas stresu.Ale už je to za náma a koníci jsou zase šťastní
A další Lupínek vybíhá kopeček
thesis
napsal(a):
A další Lupínek vybíhá kopeček
No jo Lupínek a shayla se mají rádi
thesis
napsal(a):
No jo Lupínek a shayla se mají rádi
Lupínek chránící si svou mladou slečnu a jeho nepěkný pohled na vetřelce
thesis
napsal(a):
Lupínek chránící si svou mladou slečnu a jeho nepěkný pohled na vetřelce
Shayla napodobuje lamu nebo co to jeLupin se drží při zemi..
thesis
napsal(a):
Shayla napodobuje lamu nebo co to jeLupin se drží při zemi..
Koníci v dolině
thesis
napsal(a):
Koníci v dolině
Ale aby nebylo že dávám jen své koníky dám sem i jiné
thesis
napsal(a):
Ale aby nebylo že dávám jen své koníky dám sem i jiné
A ještě s Fredym
thesis
napsal(a):
A ještě s Fredym
A správná trojka,toho pozadí si raději nevšímejte
thesis
napsal(a):
A správná trojka,toho pozadí si raději nevšímejte
Tak a ještě Hvězdička a její krásná dcerka Sindy
thesis
napsal(a):
Tak a ještě Hvězdička a její krásná dcerka Sindy
A ještě
thesis
napsal(a):
A oba moji
A dnesk poslední. Lupínek odhání cizí vetřelce
thesis
napsal(a):
A dnesk poslední. Lupínek odhání cizí vetřelce
A já taky přídávám..našeho malého kamaráda..Fredýska
zezula 1
napsal(a):
A já taky přídávám..našeho malého kamaráda..Fredýska
A ještě jednu
Já a Fredýsek
pegaska pony
napsal(a):
No, myslím Ali, že tady na Faunu bys to nemusela takhle dávat . Nikoho nezajímá, že jsi na někoho naštvaná a tímhle ho chceš ještě pobouřit.
Píšu si tady co chci a co jsem si zavinila sama.Další ponaučení do života,ono někdo si ho vezme někdo ne,že?Naštvaná jsem na sebe že jsem ze sebe dělala leda dojnou krávu.
simcikova
napsal(a):
Tak ještě přihodím poníky z jedné hezké stáje jménem Agricoop
thesis
napsal(a):
Tak ještě přihodím poníky z jedné hezké stáje jménem Agricoop
Další
thesis
napsal(a):
A ještě Sultánek
A ještě krásná Melisska od mé kamarádky Cream
thesis
napsal(a):
A ještě krásná Melisska od mé kamarádky Cream
A její synáček Morfík, který je prodaný.
thesis
napsal(a):
A její synáček Morfík, který je prodaný.
A takhle skáču s Mel já
thesis
napsal(a):
A takhle skáču s Mel já
A tuhle fotku Morfa fakt žeru, Cream se vždy podaří vystihnout perfektní záběr
thesis
napsal(a):
A tuhle fotku Morfa fakt žeru, Cream se vždy podaří vystihnout perfektní záběr
A poslední Melisska
simcikova
napsal(a):
welsh-part bred, syn Golema, moc sikovny konik
simcikova
napsal(a):
welsh pony klisnicka
simcikova
napsal(a):
Dollom Siwan
simcikova
napsal(a):
welsh pony B
simcikova
napsal(a):
Dollom Siwan a holandsky teplokrevnik Matcho:)
simcikova
napsal(a):
dvouleta welsh cob klisna
svatka
napsal(a):
dvouleta welsh cob klisna
táááák lidičky já sem zas u kompu ..byla sem na tom natur ranči v tošanovicích..a řeknu vám že ti poňdové co tam sou tak ti nemaj chybu
..takoví slaďoušci
sany
napsal(a):
táááák lidičky já sem zas u kompu ..byla sem na tom natur ranči v tošanovicích..a řeknu vám že ti poňdové co tam sou tak ti nemaj chybu
..takoví slaďoušci
:)
sany
napsal(a):
:)
ty fotky sou fakt strašný...tohle je malá ajša..takove zlatíčko
sany
napsal(a):
ty fotky sou fakt strašný...tohle je malá ajša..takove zlatíčko
poslední..už nemam poníky..jen ty ostatni koně co tam byli
simcikova
napsal(a):
Místní plemeník Pretoria Pegas se svou majitelko Sylvou
thesis
napsal(a):
Místní plemeník Pretoria Pegas se svou majitelko Sylvou
Ještě jednou,akorát horší kvalitka,je dědeček mojí mladé kobylky.
thesis
napsal(a):
Ještě jednou,akorát horší kvalitka,je dědeček mojí mladé kobylky.
A ještě jeden plemeník Fredy