Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
22.7.2007 19:24

Takže dneska proběhly dostihy se vším možným.Co na to říkáte,kdo jste tam byli. ?

23.7.2007 10:16

kessidis napsal(a):
Takže dneska proběhly dostihy se vším možným.Co na to říkáte,kdo jste tam byli. ?

Bylo to super, měli super program+ k tomu krásně prostředí!

23.7.2007 10:19

kobylkal napsal(a):
Bylo to super, měli super program+ k tomu krásně prostředí!

a přidávám i fotku

23.7.2007 12:25

kobylkal napsal(a):
a přidávám i fotku

Souhlasím program nabitý. Ale se svým koněm bych do toho rozhodně nešla. Riskovat zdraví koně.

23.7.2007 12:44

kessidis napsal(a):
Souhlasím program nabitý. Ale se svým koněm bych do toho rozhodně nešla. Riskovat zdraví koně.

Albertovec

23.7.2007 17:23

kobylkal napsal(a):
a přidávám i fotku

Ahojky,mám dotaz-co je to za šimlíka? ví to někdo?

23.7.2007 17:25

irculka napsal(a):

dotaz pro kobylku,díky...

23.7.2007 17:44

irculka napsal(a):

Ahoj, nejsem sice kobylka, ale šimlik se jmenuje DEMIKÁT.

Kdyby jste někdo měli fotky koníků: Garcinia, Argentan, Vagans, Aljaška, Barbaresco, Vilona, Beatiful Queen, Medulienka, Miláno, a Gecoss. Hoďte je prosím sem nebo mi je pošlete na mejl. Dík

23.7.2007 18:16

mistery napsal(a):

Kdyby jste někdo měli fotky koníků: Garcinia, Argentan, Vagans, Aljaška, Barbaresco, Vilona, Beatiful Queen, Medulienka, Miláno, a Gecoss. Hoďte je prosím sem nebo mi je pošlete na mejl. Dík

Mám taky nějaké fotky, takže jestli mezi nima poznáš ty jmenované, vyber si.

23.7.2007 18:17

kessidis napsal(a):
Mám taky nějaké fotky, takže jestli mezi nima poznáš ty jmenované, vyber si.

další...

23.7.2007 19:14

wercca napsal(a):
Dostihy-

proč tak zamračeně?byly to pěkné dostihy.koně v pořádku, jezdci (téměř) taky

23.7.2007 21:39

mistery napsal(a):

Ahoj, mám více fotek, mrkni se na http://kobylkal.rajce.idnes.cz/ Dostihovy_a_jezdecky_den_Hrebcin_Albertovec/ bez 2mezer snad tam najdeš co potřebuješ...

23.7.2007 23:10

kobylkal napsal(a):
Ahoj, mám více fotek, mrkni se na http://kobylkal.rajce.idnes.cz/ Dostihovy_a_jezdecky_den_Hrebcin_Albertovec/ bez 2mezer snad tam najdeš co potřebuješ...

Super fotky

Nemáte někdo prosím ještě fotky z ukázky té drezurní a parkurové čtverylky co předváděli Albertovští? Byla tam kámoška a my měli tak blbou strategickou pozici že jsme neviděli ani
A nebo třeba fotky našich poncloušů?
Byla bych moc vděčná....

24.7.2007 10:37

kessidis napsal(a):
další...

Ahoj prosím prosím nemohla bys mi poslat na mail fotečku co tu máš vloženou ::
Autor: kessidis () | Vloženo: 24.07.2007 00:00:00
Je tam náš koník - Membre - bílý dres a modré beránky a číslo 9.
Kdybys měla je ty nebo kdokoli jiný fotečky tohohle koníka Membre - dostih č.1, číslo 9 a nebo tohohle:Grémium - poslední dostih, číslo 12, byl zadržen a měl bílé beránky
Budu moc ráda když mi je pošlete na mail: notakco@centrum.cz
Díky všem
Jinak se mi tam líbílo krásný prostředí.... jen tam bylo fůra lidí a domů jsem dojel úplně KO uchozená.
Fotečky se mi ale moc nedařily
Na obrázku 2 šimlíci z 2. dostihu - v čele Demikát a za ním Kelvin

24.7.2007 10:58

kobylkal napsal(a):

Prosím prosím můžeš mi poslat fotečky z tvých stránek? Našla jsme tam naše koníky.
Jsou to tyhle:9. (před dostihem), Sharul - Jakub Pavlíček - to je samozřejmě chyba a to už asi 2. je to Membre jezdec Tůma a předtím cca 10-20 fotek je Capart s Tůmou a ne Gold Star s Andrésem. Nerýpu jen upozorňuji je škoda když máš tak pěkné fotky aby ti to kazily takovéhle hloupé chyby, tak se nezlob Můj mail: notakco@centrum.cz
Na fotu - Valentino - už značně ztrácející do cílové roviny

24.7.2007 13:18

ijik napsal(a):
Prosím prosím můžeš mi poslat fotečky z tvých stránek? Našla jsme tam naše koníky.
Jsou to tyhle:9. (před dostihem), Sharul - Jakub Pavlíček - to je samozřejmě chyba a to už asi 2. je to Membre jezdec Tůma a předtím cca 10-20 fotek je Capart s Tůmou a ne Gold Star s Andrésem. Nerýpu jen upozorňuji je škoda když máš tak pěkné fotky aby ti to kazily takovéhle hloupé chyby, tak se nezlob Můj mail: notakco@centrum.cz
Na fotu - Valentino - už značně ztrácející do cílové roviny

Mooc díky za opravu, budu ráda, když to budu mít na stránkách v pořádku, jinak poslala jsem ti mail tak se mrkni..

24.7.2007 16:51

kessidis napsal(a):

Jééé díky moooc za fotky. Nějaké koníky jsem si našla.

24.7.2007 20:25

mistery napsal(a):
Jééé díky moooc za fotky. Nějaké koníky jsem si našla.

Já jsem tam byla.. a dokonce sem jela.. v ponících =D .. a potom jsme tam vozili děcka vzadu za tribunama ==)

24.7.2007 20:28

jezabel napsal(a):
Já jsem tam byla.. a dokonce sem jela.. v ponících =D .. a potom jsme tam vozili děcka vzadu za tribunama ==)

tady já s Jessulí

25.7.2007 07:44

kessidis napsal(a):

Příštý týden bude o závodech na Albertovci celý turf. Večer cca po páté na ČT SPORT

25.7.2007 10:10

juras1za napsal(a):
Příštý týden bude o závodech na Albertovci celý turf. Večer cca po páté na ČT SPORT

Pro Iljík: napiš mi adresu Tvého emailu a já Ti tu fotku pošlu jo?.

25.7.2007 10:12

kessidis napsal(a):

Jo a nevíte kdo vyhrál cross country v 16:50? To už jsem tam bohužel nebyla. Na celý den -hold náročná akce.

25.7.2007 10:25

kessidis napsal(a):

Moje adresa: notakco@centrum.cz - mockrát díky
Na fotce dlouho vedoucí LLombards, nakonec předposlední - pátý

25.7.2007 10:29

kessidis napsal(a):
Jo a nevíte kdo vyhrál cross country v 16:50? To už jsem tam bohužel nebyla. Na celý den -hold náročná akce.

Všechny výsledky jsou na http://www.dostihy.cz/vysledky.php
Ten dostih co se ptáš vyhrála ryzka Villona ze stáje Jantar Bruntál, za ní krasavec Monagua a pak Beautifull Queen, Beduin, Claudio, Sina, Troubadour a toť vše co se dostalo do cíle
Na fotečce poslední v cíli - Troubadour

Přidejte reakci

Přidat smajlík