charliebob
napsal(a):
Tak a já letím zavařovat okurky, nebo to nestihnu, tak se mějte a já zase juknu.
Ahojky holky!!!
Nemohla jsem psát-měla jsem v náručí miminko-Arona
Teda Leni to plavení vypadá dobřééé-jé takový rybník tady mít-to by bylo žůžo...tady je jen řeka a ještě mělká..a u splavů je zase hodně lidí..
Hřebec je Black Magic,že?Je krásnej-a asi jedinej kromě Legasyho tady u nás s takovou barvičkou...ale cena za připouštění je taky hezká...
Ta Pavoška je Valentinka-stoji občas v Rožnově u Zajaca na výcviku.
Já dnes chtěla být baba bilinkářka,ale zrovna dnes je zataženo a jak jsem se dočetla,tak bylinky se mají zbírat v poledním žáru...tak ten zrovna dnes není...
Tak půjdu asi na ostružiny alespoň...
proxima
napsal(a):
Ahojky holky!!!
Teda Leni to plavení vypadá dobřééé-jé takový rybník tady mít-to by bylo žůžo...tady je jen řeka a ještě mělká..a u splavů je zase hodně lidí..
Hřebec je Black Magic,že?Je krásnej-a asi jedinej kromě Legasyho tady u nás s takovou barvičkou...ale cena za připouštění je taky hezká...
Já dnes chtěla být baba bilinkářka,ale zrovna dnes je zataženo a jak jsem se dočetla,tak bylinky se mají zbírat v poledním žáru...tak ten zrovna dnes není...
Ahoj Eví,tem hřebec není Black,ten nejezdi,Pešek dovezl jiného černého hřebce nějakého po Topsail Cody,nevím ale přesně.
proxima
napsal(a):
Ahojky holky!!!
Ježiš marijá bilinkářka!!!!!!!!!!!!!!Omlouvám se BYLINKÁŘKA!!!
hanzy
napsal(a):
taky jsem Valentynku parkrat v Roznove videla. Je to moc a moc pekna kobylka!
jo valentýna je povedená paintka,
dolinka
napsal(a):
Holky je moc hezká a to je co říct když mě se líbí flekáč a je i velice šikovná, moc se mi líbila. Jo byla tam se Zajacem
Evi koupání je skvělé a minulé léto bylo záhul ty koně přesvědčit že b ytam měli chodit, ted už je to bez prolému
dolinka
napsal(a):
Evi koupání je skvělé a minulé léto bylo záhul ty koně přesvědčit že b ytam měli chodit, ted už je to bez prolému
dolinka
napsal(a):
a hřebec se jmenuje WHIZARD BLACK JAC
Jméno otce: Whizard Jac (Tospail Whiz)
Jméno matky: Rebels Foxy Girl
No kráása v té vodě!!!To je bahňák,nebo pískáč rybník??Jestli pískkový tak to máte luxus!Našim mlaďochum se do vody taky moc nechtělo,ale vlezli tam.Ale takhle v hloubce ještě nebyli
To vypadá Lenčo že tam máš sebou ještě i celou školkuTo všechno ti chodí ke koníkům??
proxima
napsal(a):
Ahojky všicí a Leni zvlááště,Ty bys měla dostat nějákou cenu za práci,Leni,Ty jsi jako Stachanovci!!!!!Ale koupáníčko s takovým stádem muší být parááááda,byla i Šejlinkááá?????Lucinku jsem poznala na jedný fotce,jak je tam sama.
Boženkóó,téééda,těm děvčatůům to sluuuuuší!!!!No úplně jsme s Jaruškou koukaly,jaká je to paráda,mě se tohle moc líbí,když ty děcka tancujou lidové tanečky!!!!!
Moc je od nás pozdrav,prosím!!
No kopičky mi krááásně zmokly,holkýý,aspoň budou houbičkýýýýý,huráááá!!!!
jaruska
napsal(a):
Ahojky všicí a Leni zvlááště,Ty bys měla dostat nějákou cenu za práci,Leni,Ty jsi jako Stachanovci!!!!!Ale koupáníčko s takovým stádem muší být parááááda,byla i Šejlinkááá?????Lucinku jsem poznala na jedný fotce,jak je tam sama.
Boženkóó,téééda,těm děvčatůům to sluuuuuší!!!!No úplně jsme s Jaruškou koukaly,jaká je to paráda,mě se tohle moc líbí,když ty děcka tancujou lidové tanečky!!!!!
Moc je od nás pozdrav,prosím!!
No kopičky mi krááásně zmokly,holkýý,aspoň budou houbičkýýýýý,huráááá!!!!
Teda já v tom koukání na plavení uplně zapoměla Božence pochválit fotečky holek!!!!Ježiš mankote!!Moc pěkné Boží,já chtěla ať je vyfotíš,protože mě se tyhle lidovky a kroje moc líbí-a holkám to v nich moc sluší!!Bábrdle měla taky kroj,tak mě jednou do něj navlékla-to mělao ještě ty naškrobené sukně a vypadala jsme jako tlustá masařka
Jaruško s tím senem vám to tééda nevyšlo-tady už tak měsíc nepršelo,tak je to v pohodě!!Ale s vodou nee..Dnes se trochu zatáhlo a mrznou mě nohy,tak snad bude pršet-prooosííím!!
Jarůů,zamlouvám si žampiony,jo??
proxima
napsal(a):
Teda já v tom koukání na plavení uplně zapoměla Božence pochválit fotečky holek!!!!Ježiš mankote!!Moc pěkné Boží,já chtěla ať je vyfotíš,protože mě se tyhle lidovky a kroje moc líbí-a holkám to v nich moc sluší!!Bábrdle měla taky kroj,tak mě jednou do něj navlékla-to mělao ještě ty naškrobené sukně a vypadala jsme jako tlustá masařka
Jaruško s tím senem vám to tééda nevyšlo-tady už tak měsíc nepršelo,tak je to v pohodě!!Ale s vodou nee..Dnes se trochu zatáhlo a mrznou mě nohy,tak snad bude pršet-prooosííím!!
Jarůů,zamlouvám si žampiony,jo??
No jo,holky Boženky jsou jako obrázek,
a ještě když jsou v krojích,tak to opravdu nemá chybu!!!!!!
U nás v noci se spustil najednou strašnej vichr,pak začalo lejt jako blázen a za chvíli začaly blesky,ale bylo vidět,že je to daleko,ten silnej vítr to hnal někam pryč docela svižně.To byl blesk sem tam jednou za čtvrt hodinky,to byla pohodička,tak jsem se ani moc nebája,i když trochu jóó!!!!
Evííí,seníčko jsme stačili sklidit dom,ale na poli zůstalo ještě to,co ten lis nepobral,tak to si myslím,že ještě s Jaruškou zvládnem pohrabat,uložím to volně do boxu po Šošonovi,tam to kdyžtak doschne.
To Vy to tam máte blbý,když Vám tam neprší,jak vysokou máte trávu na pasení????
jaruska
napsal(a):
U nás v noci se spustil najednou strašnej vichr,pak začalo lejt jako blázen a za chvíli začaly blesky,ale bylo vidět,že je to daleko,ten silnej vítr to hnal někam pryč docela svižně.To byl blesk sem tam jednou za čtvrt hodinky,to byla pohodička,tak jsem se ani moc nebája,i když trochu jóó!!!!
Evííí,seníčko jsme stačili sklidit dom,ale na poli zůstalo ještě to,co ten lis nepobral,tak to si myslím,že ještě s Jaruškou zvládnem pohrabat,uložím to volně do boxu po Šošonovi,tam to kdyžtak doschne.
pa k ještě dovezl Black Cold ,nebo colt teď nevím připouštět bude příští rok.
jaruska
napsal(a):
Trávy Jaru máme dost,ptože to máme donluvené na více místech že to spasem,tak nestíháme pást-takže dobré!
A seníčko je letos taky luxus!Akorát co mě štve je,že majitelé od Daka se neozvali a už nepočítám že se někdy ozvou ale už se mě neozívají ani ti na Reda...Tak já nevím-to jsou lidi...
proxima
napsal(a):
Trávy Jaru máme dost,ptože to máme donluvené na více místech že to spasem,tak nestíháme pást-takže dobré!
A seníčko je letos taky luxus!Akorát co mě štve je,že majitelé od Daka se neozvali a už nepočítám že se někdy ozvou ale už se mě neozívají ani ti na Reda...Tak já nevím-to jsou lidi...
Jéé,Evíí,to mě mrzíí,no ale i s tím se musí počítat,je to vždycky těžký pro ty lidi vzít mobil a napsat,že koník je v pohodě,nebo poslat pár fotek....
Oni si to prostě neuvědomujou,že by člověk čas od času uvítal zprávičku,že je vše O.K......
Boženko,prosím Tě,jak to,že Leonek dostal úpal?To mě dost vyděsilo....
proxima
napsal(a):
rybník je tam kam chodíme písčitej a až v hloubce je bahno, takže luxus.
Nene Sheilinka je s mamčou u tatky. Jo mateřská školka to je ale aspon tam mam pomocníky sice občas bych je nejradši někam zahrabala ale většinou to s nima jde.
Evi oni se určo ještě ozvou a neboj koníci se mají jistě dobře
proxima
napsal(a):
Moc hezký!!!Teda kde ty na ty info chodíš???Pešek je bratranec??
Ti černoši by byli hezcí na Wičáka až bude mamka.Ale jí máme v plánu připouštět appaloosákama
no dovol!!! Pešek a bratranec,ne já jsem potřebovala nějaké informace o jiném hřebci a pan Pešek mi zahltil mail úplně jinými hřebci,ale to nevadí,alespoň se člověk doví kde co je. Ti mi sem ale bohužel nejdou vložit.
proxima
napsal(a):
Evulí tak se jim ozvy ty! na tom přece nic není. J8 jsem se schodou náhod skoro po roce dověděla,že moje hříbě je mrtvé,ani se majitel neobtěžoval mě kontaktovat,stačilo napsat jen pár slov,nikdo by je neodsuzoval.
bednarik petr
napsal(a):
Evulí tak se jim ozvy ty! na tom přece nic není. J8 jsem se schodou náhod skoro po roce dověděla,že moje hříbě je mrtvé,ani se majitel neobtěžoval mě kontaktovat,stačilo napsat jen pár slov,nikdo by je neodsuzoval.
No já se jim právě ozývám
Těm co mají reda jsem psala maily asi po 14ti dnech asi 3krát,dnes jsem ještě vyhrabala číslo a napsala jim smsku....nic...Mě stačí že napíšou že kůň i oni jsou o.k.
je to divné,protože slibovali že budou pořád posílat foto a zprávy a byli fakt fajn a ochotní a dobří...ale jak jsem se dozvěděli-byl to hoch co začal chodit s koňařkou a kvůli tomu že měla ráda ona koně,tak si koupil Reda...tak to se taky mohli rozejít a redík může být kdesi...
No a daka nevím vůbec jak hledat-pán co to organizoval neodepisuje na maily a hledejte někoho ve Špaňelsku....
Teda Soni-kdyby tě pešek slyšel-prý "no dovol"!!!
proxima
napsal(a):
Těm co mají reda jsem psala maily asi po 14ti dnech asi 3krát,dnes jsem ještě vyhrabala číslo a napsala jim smsku....nic...Mě stačí že napíšou že kůň i oni jsou o.k.
je to divné,protože slibovali že budou pořád posílat foto a zprávy a byli fakt fajn a ochotní a dobří...ale jak jsem se dozvěděli-byl to hoch co začal chodit s koňařkou a kvůli tomu že měla ráda ona koně,tak si koupil Reda...tak to se taky mohli rozejít a redík může být kdesi...
No a daka nevím vůbec jak hledat-pán co to organizoval neodepisuje na maily a hledejte někoho ve Špaňelsku....
to jo, to by pak nebýt žádné informace nic
proxima
napsal(a):
Evíí,zkus třeba sem dát na Ifaunu pár Redíkovo fotek s informací o oblasti,kam byl prodán,jestli ho tam někdo nezná,třeba se zrovínka najde nějáká osůbka,co ho aspoň kousíčkem oka zahlédla....
jaruska
napsal(a):
Evíí,zkus třeba sem dát na Ifaunu pár Redíkovo fotek s informací o oblasti,kam byl prodán,jestli ho tam někdo nezná,třeba se zrovínka najde nějáká osůbka,co ho aspoň kousíčkem oka zahlédla....
Ještě Jaru zkusím napsat na mail té dívčině-protože pokud by se rozešli,tak já píšu pořád klukovi a ten už nemusí mít Reda na očích..Doufám že jen nejsou třeba v zahraničí a já je tu pomlouvám...
proxima
napsal(a):
Ještě Jaru zkusím napsat na mail té dívčině-protože pokud by se rozešli,tak já píšu pořád klukovi a ten už nemusí mít Reda na očích..Doufám že jen nejsou třeba v zahraničí a já je tu pomlouvám...
Tak joo,Evíí,to určitě ještě zkus,třeba se slečna ozve.
Nikoho nepomlouváš,jen máš obavy o koníka,tím trpí,bohužel,většina chovatelů koní,že jim není osud jejich hříbat lhostejný,pak jsou z toho stresovaný,když se nikdo neozývá.....
jaruska
napsal(a):
Tak joo,Evíí,to určitě ještě zkus,třeba se slečna ozve.
Nikoho nepomlouváš,jen máš obavy o koníka,tím trpí,bohužel,většina chovatelů koní,že jim není osud jejich hříbat lhostejný,pak jsou z toho stresovaný,když se nikdo neozývá.....
Calamity,jestli nás sleduješ,napiš mi,prosím,na mejl,něco bych Ti poslala....
jaruska
napsal(a):
Calamity,jestli nás sleduješ,napiš mi,prosím,na mejl,něco bych Ti poslala....
Ahoj jaruško, úpal ani tak ne, byl přehřátý ( podle veta). No emil říkal, že celý odpo chrněl na slunci pitomec jeden. Když sem přišla a házela mu s mamkou chleba, tak ani nevylezl z přístřešku. Když sem ho chtěla vyvést, tak byl mátožný, přivíral oči, vypadal , že sebou švihne. A když sem mu dala chleba, tak žral jako kdyby měl křeče či co, prakticky nekousal. Takže vet řekl dát do stínu, mokrý hadr na zátylek a chladit. Po chvilce už bylo vidět, že je to lepší. A dneska je ok
elise
napsal(a):
Ahoj jaruško, úpal ani tak ne, byl přehřátý ( podle veta). No emil říkal, že celý odpo chrněl na slunci pitomec jeden. Když sem přišla a házela mu s mamkou chleba, tak ani nevylezl z přístřešku. Když sem ho chtěla vyvést, tak byl mátožný, přivíral oči, vypadal , že sebou švihne. A když sem mu dala chleba, tak žral jako kdyby měl křeče či co, prakticky nekousal. Takže vet řekl dát do stínu, mokrý hadr na zátylek a chladit. Po chvilce už bylo vidět, že je to lepší. A dneska je ok
Ahoj holky vůbec nestíhám. Tak strašně se mi po vás stýzká. :-( Už aby byl zase klídek. Já vůbec nestíhám číst a tak nevím co se tu vlastně dějě. Jen mě pstráááááášně potěšila Lenička s Tomíčkem. Je to prďolka viď.
Ale už sem si zvykla, že ho nemáme. Vím, že se u tebe má suprově a tak je to v pohodě. Tak mi ho prosím ještě vyfoť ju. A pomazlíkuj se sním za mě. Jo a vyřiď mu, že se za ním chystáme tak za 14 dní. Máme oba dovču a tak asi zajedem ju
Tak holky mějte se krásně a já už to snad po té dovče budu mít v práci OK.
Páčko
proxima
napsal(a):
Tak se Vám holky musím pochlubit...Už mám foťáček hezky u sebe
Včera jsem si pro něj byla
markemic
napsal(a):
Kdy Ti nepovim,ale rozhodně se ta událost pomalu ale jistě blížíAle hezky s jklidem,ať se nic nepřehlédne,ani nezanedbá
Musim stoprocentně vědět,že mu budu moct dát všechno co potřebuje
Teda holký,vy nějak spítééé!!!!!!!!!!!!!!!!§
no foťáček vypadá dobře-takový bych taky brala jako náhradní
Tak to už se těšíme na fotečky!!!
proxima
napsal(a):
My nespíméééé,my jezdiméééééé!!!!!!!!!
jaruska
napsal(a):
My nespíméééé,my jezdiméééééé!!!!!!!!!
Jůůůů,Markéééét,to je dělóó,krááásnej,fáákt!!!!!
Tak ať Ti hezky slouží a ať s ním brzo můžeš fotíkovat svýho kónykáá!!!!!
jaruska
napsal(a):
Tlamovec obecný......
jaruska
napsal(a):
Tlamovec obecný......
Jůůů,něco šustí,že by rohlíííík?????
jaruska
napsal(a):
Čistíme kopýtka od bahýnka z výběhu.....
A vesele do terénku,je tam krásně,tak v klídku na procházku,žádná divočina!!!!!!
jaruska
napsal(a):
A vesele do terénku,je tam krásně,tak v klídku na procházku,žádná divočina!!!!!!
Jéééžíííš,hlavně aby nejel vlááák!!!!!!
jaruska
napsal(a):
Jéééžíííš,hlavně aby nejel vlááák!!!!!!
Čůrající Kačulka.....
jaruska
napsal(a):
Eliško,to jsem moc ráda,že to s Leonkem nebylo tak zlý
,že jste na to přišli včas!!!!!
Tak ho moc pozdravuj a moooc ho popusinkuj za mě,poněvadž mě by uuuurčitě kousnul do nosa,že jooo??????
Tééédá Jarůů,vy jste se mělí!!!!To zavidím v dobrém!!!!
Doufám že jste si dali v sadě do nosu s broskvičkama...ňam ňam
My pojedeme až se Jurka vrátí s koníkama.Zkusím jet na Vanesce ven,tak doufám že sem večer napíšu živá a zdravá
jaruska
napsal(a):
V to pevně doufám JaruJe fakt krásnej,ale než budou řádný fotky to si počkáte,páč s nim zatim neumim
se nemůžu dočkat z práce až ho budu zase mordovat a on mě
Co malá Jaruška byl spokojená s délkou třmenů,nebo sem to udělala špatně?
Už abych takhle mohla trandit s Váma ale na svým....
proxima
napsal(a):
My pojedeme až se Jurka vrátí s koníkama.Zkusím jet na Vanesce ven,tak doufám že sem večer napíšu živá a zdravá
Evíí,my jsme v zahradách nebyli,protože tomu Mírovi,co jsou ty broskve jeho,se v noci na dnešek narodila maličká vnučka Lucinka,takže ti mají úplně jiné krásné starosti,tak jsem nechtěla rušit ten jejich krásný slavnostní den.
Poslala jsem zprávu s gratulací a zastavíme se na ní mrknout,až budou z porodnice doma.
Ale určitě se na broskve dojedeme podívat o víkendu,snad tam ještě nějáké budou.
proxima
napsal(a):
Náhradní za 18 tisícTaková lepší náhrada
Sama jsem zvědavá na fotkyzatim to teda asi moc slavný nebude,ale doufám že za ty dva týdny než pojedem do Krkonoš ,tak už ho snad budu ovládat já jeho a ne on mě
jaruska
napsal(a):
Evíí,my jsme v zahradách nebyli,protože tomu Mírovi,co jsou ty broskve jeho,se v noci na dnešek narodila maličká vnučka Lucinka,takže ti mají úplně jiné krásné starosti,tak jsem nechtěla rušit ten jejich krásný slavnostní den.
Poslala jsem zprávu s gratulací a zastavíme se na ní mrknout,až budou z porodnice doma.
Ale určitě se na broskve dojedeme podívat o víkendu,snad tam ještě nějáké budou.
Tak to jooo,tak to pogratulůj za mě!!!!
Já myslela že tam chodíte tajně-jako na lup!!! Téda vy jste slušňačkýý!!
markemic
napsal(a):
V to pevně doufám JaruJe fakt krásnej,ale než budou řádný fotky to si počkáte,páč s nim zatim neumim
se nemůžu dočkat z práce až ho budu zase mordovat a on mě
Co malá Jaruška byl spokojená s délkou třmenů,nebo sem to udělala špatně?
Už abych takhle mohla trandit s Váma ale na svým....
Jo,Markét,na pravý straně jsem musela dávat o dvě dírky nahoru,ale představ si,že Jaruška furt jela a kdybych se jí nezeptala,jak se jí jede,tak by mi to ani nařekla,že má jednu nožku níž!!!
S kobušema to bylo dneska hroozný,
jak jim ta tráva už došahuje do huby,tak furt ty stýbla honily,no zkrátka chňapatelky největší!!!Ale vyjížďka byla super,pohoda,až na ty blbý bezohledný řidiče-myslíš,že někdo zastaví v tý zatáčce,co tam musíš vylézt s koněm do prostředka silnice???Nikdo,jedou jako prasata.
Na jiném místě mě dojala ženská,jede z kopce,tam na tý odbočce na Otruby nad Vaší zahradou,vidí,že mám sebou Jarušku a jezděj auta,ale ona prostě nezastaví a nenechá nás přejít,má hrozně naspěch.Věřím v ty Boží mlýny,snad se taky dočká svýho.
proxima
napsal(a):
Tak to jooo,tak to pogratulůj za mě!!!!
Já myslela že tam chodíte tajně-jako na lup!!! Téda vy jste slušňačkýý!!
Kdepáák,Evíí,to my opravdu neděláme,to není náš styl,ale neříkám,že když jsem byla mladší,že jsem nechodila krást letní jabka,chodila,ale padaný,hihi,ale nikdo se na mě nikdy nezlobil a nezabil mě u toho.
proxima
napsal(a):
Evíí,ať Tě Jurka vyfotí na Vanesce,pošííím!!!Nemušíš to sem dávat,jestli nechceš,ale můžeš mi to poslat na mejl!!!!!
jaruska
napsal(a):
Kdepáák,Evíí,to my opravdu neděláme,to není náš styl,ale neříkám,že když jsem byla mladší,že jsem nechodila krást letní jabka,chodila,ale padaný,hihi,ale nikdo se na mě nikdy nezlobil a nezabil mě u toho.
Jaru ty jsi teda vzorňák
Ale je fakt že já taky nikde nikdy nekradla
No Jurkovi řeknu,a pak si vystříhnu hlavu a dám to sem,ju??!
jaruska
napsal(a):
Jo,Markét,na pravý straně jsem musela dávat o dvě dírky nahoru,ale představ si,že Jaruška furt jela a kdybych se jí nezeptala,jak se jí jede,tak by mi to ani nařekla,že má jednu nožku níž!!!
S kobušema to bylo dneska hroozný,
jak jim ta tráva už došahuje do huby,tak furt ty stýbla honily,no zkrátka chňapatelky největší!!!Ale vyjížďka byla super,pohoda,až na ty blbý bezohledný řidiče-myslíš,že někdo zastaví v tý zatáčce,co tam musíš vylézt s koněm do prostředka silnice???Nikdo,jedou jako prasata.
Na jiném místě mě dojala ženská,jede z kopce,tam na tý odbočce na Otruby nad Vaší zahradou,vidí,že mám sebou Jarušku a jezděj auta,ale ona prostě nezastaví a nenechá nás přejít,má hrozně naspěch.Věřím v ty Boží mlýny,snad se taky dočká svýho.
Ha ha a mě by pořád hubovala,abych jí je dala zpátky,když to ani nepoznáJo no škubalky travní jsme viděly už v neděli co
Já Ti řeknu to sou hrozný hovada s těma autama...já když u silnice nebo nedej bože přes,nebo po,tak radši slezu a převedu..Fakt jim nevěřím blbečkům.Já když ještě chodila s Batulí ven od Pažoudků po tý silnici dolů,abych se dostala na tu polňačku,tak to taky byly zážitky..Schválně se na nás lepily kamiony a čekaly co jako bude kobyla dělat..no zabít máloHovádka zparchantělý..to sem kobylu strkala co nejvíc do trávy,klidně až do škarpy,jak sem se jich bála kret....
markemic
napsal(a):
Ha ha a mě by pořád hubovala,abych jí je dala zpátky,když to ani nepoznáJo no škubalky travní jsme viděly už v neděli co
Já Ti řeknu to sou hrozný hovada s těma autama...já když u silnice nebo nedej bože přes,nebo po,tak radši slezu a převedu..Fakt jim nevěřím blbečkům.Já když ještě chodila s Batulí ven od Pažoudků po tý silnici dolů,abych se dostala na tu polňačku,tak to taky byly zážitky..Schválně se na nás lepily kamiony a čekaly co jako bude kobyla dělat..no zabít máloHovádka zparchantělý..to sem kobylu strkala co nejvíc do trávy,klidně až do škarpy,jak sem se jich bála kret....
Jéééžííš,Markéét,tááákový prachy jsi dala za ten Fotyho přístroj????
Šmankotéé,vždyť za to by byl koník,takovej nějákej tříčtvrteční,hezkééj!!!
No ale za nějákej čas bude i ten koník,že joo?Já už bych Ti to moc přála,abys už drandila na svýýým,jůů,to provedem pak nějákej vandrrrrr,jooo?????
Boženkoo,gorbáčiky nám mizejí zááávratnou rychlostí,asi je tu nějákej tajnej žrout,kterýžto je kvapem užíírá,ale já to nejsééém(hihihi)!!!!!Janíí,už jsi ochutnala sýr,co Ti Boženka přivezla?ten já mám ještě v Mrazyho boxu,ten budu bránit do poslední chvíle,až už nebude zbytí,tak ho hold sníme,noo!!Ale pak už zaše nebudeme mít níííííííc,pomooooooc!!!!!!
jaruska
napsal(a):
Jéééžííš,Markéét,tááákový prachy jsi dala za ten Fotyho přístroj????
Šmankotéé,vždyť za to by byl koník,takovej nějákej tříčtvrteční,hezkééj!!!
No ale za nějákej čas bude i ten koník,že joo?Já už bych Ti to moc přála,abys už drandila na svýýým,jůů,to provedem pak nějákej vandrrrrr,jooo?????
Boženkoo,gorbáčiky nám mizejí zááávratnou rychlostí,asi je tu nějákej tajnej žrout,kterýžto je kvapem užíírá,ale já to nejsééém(hihihi)!!!!!Janíí,už jsi ochutnala sýr,co Ti Boženka přivezla?ten já mám ještě v Mrazyho boxu,ten budu bránit do poslední chvíle,až už nebude zbytí,tak ho hold sníme,noo!!Ale pak už zaše nebudeme mít níííííííc,pomooooooc!!!!!!
No jo Jaru ale samozřejmě ho mám na splátkyTo bych nedala celý
Kde bych to vzala
Já budu ráda když budu mít tak těch 20 na koňulu
Hele řikám až uvidím že to půjde,neváhám
markemic
napsal(a):
No jo Jaru ale samozřejmě ho mám na splátkyTo bych nedala celý
Kde bych to vzala
Já budu ráda když budu mít tak těch 20 na koňulu
Hele řikám až uvidím že to půjde,neváhám
Aháá,tak to jooo...
A kdy přijedeš vyfotíkovat šklebuli Moruši?????
A lejdy Kačenku?
A hraběte Kinského?
A čokoládovýho Bóbikáá????
proxima
napsal(a):
Ahoj ahoj ahoj! Jsem tuuuuu!!! Dneska bylo tak suprový počasí, že se mi ani nechtělo domů Nestíhám kromě mailů nic číst, tak se na mne prosím nezlobte, jen jsem očkem zahlídla Aničku a IVetku, HOLKY,STRAŠNĚ MOC VÁM TO SLUŠÍ!!!!!!!
Dnes jsme si zas s Burákem vyrazili ven, ne na moc dlouho,, abych pak měla ještě řádně času vyvětrat Breberu s Vildou. No a zvládla jsem je oba a ještě hlídat foťák, tak vám sem dám pár obrázků malého velkého Vilíka
Tak tohle byl můj první pohled, sotva jsem dorazila ráno ke koním
proxima
napsal(a):
Zato mamina měla jinou prácičku.... pořádně si nacpat bachoooor!!!!
proxima
napsal(a):
A tady už odpolední vycházka
Vilda už je pořádnej klacek.... ale maximální mazel!
proxima
napsal(a):
Barvička "red roan" jak vyšitá, už máme skoro přelínáno z hříběcího kožíšku
jackie
napsal(a):
Na obzoru...
a já letím do vany...
Jé, teď jsem si všimla, že tu mám v Markétě velkého konkurenta! To máš zrcadlovku, viď? Tý jo, to se ti to bude fotit!!!! Já už bych nic jinýho nechtěla!!!
jackie
napsal(a):
Jé, teď jsem si všimla, že tu mám v Markétě velkého konkurenta! To máš zrcadlovku, viď? Tý jo, to se ti to bude fotit!!!! Já už bych nic jinýho nechtěla!!!
Ahoj, všichni Raďárci.!
Tak tady teď sedíme společně s Eliškou a s Emilem a s ještě jedním úžasným človíčkem. Mám svolení vám o tom napsat. Takže jistý Jarda Lhota cestuje již asi desátý týden bezmotorově ze sevení Evropy až do jižní Evropy a od zítra jeho cesta jest na koni a my s Eliškou mu děláme doprovod. Tak nám držte palečky a pěstičky ať se někde neztratíme. Jeho putování najdete na stránkách live.adventura.cz bez www. Jukněte.
charliebob
napsal(a):
Ahoj, všichni Raďárci.!
Tak tady teď sedíme společně s Eliškou a s Emilem a s ještě jedním úžasným človíčkem. Mám svolení vám o tom napsat. Takže jistý Jarda Lhota cestuje již asi desátý týden bezmotorově ze sevení Evropy až do jižní Evropy a od zítra jeho cesta jest na koni a my s Eliškou mu děláme doprovod. Tak nám držte palečky a pěstičky ať se někde neztratíme. Jeho putování najdete na stránkách live.adventura.cz bez www. Jukněte.
Ahoj Božíí,jůůů,tak hodně štěstíčka po cestě!!!nepojede tento Jarda bezmotorově i kolem nááás,taky bych se přicůůůcla!!!!
jaruska
napsal(a):
Ahoj Božíí,jůůů,tak hodně štěstíčka po cestě!!!nepojede tento Jarda bezmotorově i kolem nááás,taky bych se přicůůůcla!!!!
Jaruško, děkujeme, ale Jarda bezmotorově kolem vás už určitě profrčel, když už je u nás na jihu. Tak se mějte pohodově a až se někdy navrátíme, tak na vás zase juknu a teď jdeme do hajan. Tak dobrou noc.
jackie
napsal(a):
Si piš!Zatim je to pro mě jedna velká neznámá,ale počkejte až se s tim skamarádím,to bude něco
A možná taky ne,páč je to vele šikovnej foťáček a já jako neschopný neschopa mu budu bránit v rozletu
Už se těším na víkend domů až bude co fotit!
Tady totiž neni co
Uživatel s deaktivovaným účtem

proxima
napsal(a):
Ahojda všichni, kdepak dneska jste? Já v práci!
Ale jsem zdrcena... z podlomů se do Zulčiné nohy zase dostaly bakterie a je z toho zase zánět lymfatického systému. Mě už z toho vážně trefí pepka... . Jsem zoufalá z toho, že tomu prostě nedokážu zabránit....
. Ach jo...
Ju a jinak jsme v tom starém seně našli 3 koťátka bez maminy, mamina už dlouho nebyla viděna. Koťata jsou ve fázi, kdy začínají lozit a já se děsím, kdy mi je tam srazí auto.... no nevím, ten můj černý týden nějak pokračuje.... a ještě se tak krásně ochladilo, že už je mi zima!!!
napsal(a):
Ahojda všichni, kdepak dneska jste? Já v práci!
Ale jsem zdrcena... z podlomů se do Zulčiné nohy zase dostaly bakterie a je z toho zase zánět lymfatického systému. Mě už z toho vážně trefí pepka... . Jsem zoufalá z toho, že tomu prostě nedokážu zabránit....
. Ach jo...
Ju a jinak jsme v tom starém seně našli 3 koťátka bez maminy, mamina už dlouho nebyla viděna. Koťata jsou ve fázi, kdy začínají lozit a já se děsím, kdy mi je tam srazí auto.... no nevím, ten můj černý týden nějak pokračuje.... a ještě se tak krásně ochladilo, že už je mi zima!!!
cauky, hlasim ze jsem pritomna a taky v praci bohuzel:-/ jsem tu hodku a pul a uz bych sla domu..

hanzy
napsal(a):
cauky, hlasim ze jsem pritomna a taky v praci bohuzel:-/ jsem tu hodku a pul a uz bych sla domu..
Já už od 6! A domů se ani netěším, děsím se co mě tam čeká.... 3 nemocní koně, 3 uřvané koťata a jedna slečna, co je zde na prázdninách a pořád mi chce pomáhat
napsal(a):
Já už od 6! A domů se ani netěším, děsím se co mě tam čeká.... 3 nemocní koně, 3 uřvané koťata a jedna slečna, co je zde na prázdninách a pořád mi chce pomáhat
Aha, tak to je blby:-) A co to tam mas za slecnu? To ja se na odpoledne ke konikum tesim. I kdyz, taky nas ceka navsteva veta.. jeden konik ma na sobe jakesi pupinky. Vypada to jak koprivka nebo hodne stipancu, tak jsem zvedava co rekne:-)

hanzy
napsal(a):
Aha, tak to je blby:-) A co to tam mas za slecnu? To ja se na odpoledne ke konikum tesim. I kdyz, taky nas ceka navsteva veta.. jeden konik ma na sobe jakesi pupinky. Vypada to jak koprivka nebo hodne stipancu, tak jsem zvedava co rekne:-)
Ale je tam u nějakých lidí na prazdninách a že chodí do Ostravy ke koním už ROK a už všechno umí.... to já si nedovolím říct ani po 13 letech .
Hanzy a co to Tvoje překvápko?
napsal(a):
Ale je tam u nějakých lidí na prazdninách a že chodí do Ostravy ke koním už ROK a už všechno umí.... to já si nedovolím říct ani po 13 letech .
Hanzy a co to Tvoje překvápko?
no, prave stale se resi;-) mimo jine prave i ten vet, kdyz to teda takhle reknu:-) a je to teda venku:-)

hanzy
napsal(a):
no, prave stale se resi;-) mimo jine prave i ten vet, kdyz to teda takhle reknu:-) a je to teda venku:-)
Počkat počkat, já jsem natvrdlá, takže vet Ti má přijít mrknout na koníka? a podle toho co tomu řekne se rozhodneš pro ..... ???
napsal(a):
Počkat počkat, já jsem natvrdlá, takže vet Ti má přijít mrknout na koníka? a podle toho co tomu řekne se rozhodneš pro ..... ???
no, neco podobneho:-) docela jsem se zabouchla, ale proste se me jeho (nevim vyrazka, koprivka, stipance.. nevim co to je) moc nelibi... :-/ takze pro zacatek bych rada vedela co to je...
napsal(a):
Ahoj děvčátka,no Vendíí,a Zul už tu nožku měla dobrou,viď?
A zase se to takhle podělalo,joo?
Sakramentská práce!!!
Hanzy,tak už to šakra vyklooop,o jakýho kónykáá gou,jsem hrrrozně zvědaváááá!!!!

hanzy
napsal(a):
no, neco podobneho:-) docela jsem se zabouchla, ale proste se me jeho (nevim vyrazka, koprivka, stipance.. nevim co to je) moc nelibi... :-/ takze pro zacatek bych rada vedela co to je...
Ju Hanzy, určitě vědět předem... z vlastní zkušenosti doporučuji koupit koníka pouze pod dohledem svého veterináře

jaruska
napsal(a):
Ahoj děvčátka,no Vendíí,a Zul už tu nožku měla dobrou,viď?
A zase se to takhle podělalo,joo?
Sakramentská práce!!!
Hanzy,tak už to šakra vyklooop,o jakýho kónykáá gou,jsem hrrrozně zvědaváááá!!!!
Jaruško ahoj, no jo, ona ji má chvíli dobrou, ale jak se jí udělá podlom, tak na 95% do toho nalezou ty bakterie a udělají ten zánět. A já ten podlom omývala, usušila, dezinfikovala... prostě všechno co jde.... ale je k tomu náchylná. No a ty podlomy nejspíš způsobila kombinace třezalky + sluníčko, co tu světlou kůži spálilo
napsal(a):
Jaruško ahoj, no jo, ona ji má chvíli dobrou, ale jak se jí udělá podlom, tak na 95% do toho nalezou ty bakterie a udělají ten zánět. A já ten podlom omývala, usušila, dezinfikovala... prostě všechno co jde.... ale je k tomu náchylná. No a ty podlomy nejspíš způsobila kombinace třezalky + sluníčko, co tu světlou kůži spálilo
Áchjo,to zas budeš jen léčit a léčit,nejhorší je,že se to blbě hojí,že joo?Tak mooc přeju,ať to dobře dopadne!!!!

jaruska
napsal(a):
Áchjo,to zas budeš jen léčit a léčit,nejhorší je,že se to blbě hojí,že joo?Tak mooc přeju,ať to dobře dopadne!!!!
Děkuji Jaruško za přání, budem to potřebovat. Já jsem totiž v těchto chvílích tak nalomená, že mám chuť se vším praštit a začít se věnovat třeba četbě . Ale z boje se nemá utíkat, my to zvládneme! Ale je fakt, že jsem z těch bitev už nějaká vyčerpaná....

hanzy
napsal(a):
jj no ja vim no... treba je to jen nejaka prkotina a bude to dobre.. uvidime:-)
Mě se semtam osype Emiš, když jsou protivné mouchy, má pak takové bulečky po těle, ale většinou to za dva dny zmizí. Tak držím pěsti ať je to ok! A pak nám dej vědět, ju?
napsal(a):
Děkuji Jaruško za přání, budem to potřebovat. Já jsem totiž v těchto chvílích tak nalomená, že mám chuť se vším praštit a začít se věnovat třeba četbě . Ale z boje se nemá utíkat, my to zvládneme! Ale je fakt, že jsem z těch bitev už nějaká vyčerpaná....
Já vím,Vendí,to jsou v životě člověka takové chvíle,ale víš,proč je ošklivo?Aby mohlo být zase hezky,a já věřím,že Vy to holky spolu zvládnete,i když to není jednoduchý.
Já Ti budu držet všechny pěstičky,aby léčba pokračovala dobře,a kdybych Ti mohla něják pomoct,byla bych moc ráda,ale to asi nepůjde,ale přeci jen-kdybys cokoliv potřebovala,Vendí,napiš!!!!!!

jaruska
napsal(a):
Já vím,Vendí,to jsou v životě člověka takové chvíle,ale víš,proč je ošklivo?Aby mohlo být zase hezky,a já věřím,že Vy to holky spolu zvládnete,i když to není jednoduchý.
Já Ti budu držet všechny pěstičky,aby léčba pokračovala dobře,a kdybych Ti mohla něják pomoct,byla bych moc ráda,ale to asi nepůjde,ale přeci jen-kdybys cokoliv potřebovala,Vendí,napiš!!!!!!
Děkuji Jaruško, právě tu podporu jsem potřebovala Děkujem!!!!!!!!!!
napsal(a):
Mě se semtam osype Emiš, když jsou protivné mouchy, má pak takové bulečky po těle, ale většinou to za dva dny zmizí. Tak držím pěsti ať je to ok! A pak nám dej vědět, ju?
jo tak on ma neco podobneho. Vypada to fakt jak hodne stipancu..ale moc to prave nemizi no...:-/

hanzy
napsal(a):
jo tak on ma neco podobneho. Vypada to fakt jak hodne stipancu..ale moc to prave nemizi no...:-/
No některé mizí rychleji, některé pomalu, snažím se s tím bojovat repelentem. Ale vet to neviděl, takže nevím.... naštěstí jich nemá moc. Ju a nemáš nějakou fotečku malého Pavoška?

hanzy
napsal(a):
Vendi fotku mam, ale neni to na ni moc videt:-)
No to neva, ale koník tam je, ne?
napsal(a):
No to neva, ale koník tam je, ne?
jasny:-)

hanzy
napsal(a):
jasny:-)
Krasavec!!!!!!!!

jaruska
napsal(a):
Já jsem si to myšlela,Hanzy,že to bude óón,no jo,je kráásnej,tak moc přeju,ať je to jen nějáká prkotina ty štípance a ať si koníka můžeš koupit!!!!
Ju Jaruško, já to taky tušila už jak tu byla ta první fotka a pak se objevilo od Hanzy, že má nějaké překvápko v dohlednu
Taky Ti to Hanzy moc přeju a už pššššššššššt ať to nezakřiknééééém
napsal(a):
Ju Jaruško, já to taky tušila už jak tu byla ta první fotka a pak se objevilo od Hanzy, že má nějaké překvápko v dohlednu
Taky Ti to Hanzy moc přeju a už pššššššššššt ať to nezakřiknééééém
no jo, tak je to venku tak uvdiime jak to dopadne.. vse je v jednani:-) a neni to pro me zrovna mala castka.. je to vetsi zadluzeni, tak prave resim i "stipance" :-))
hanzy
napsal(a):
no jo, tak je to venku tak uvdiime jak to dopadne.. vse je v jednani:-) a neni to pro me zrovna mala castka.. je to vetsi zadluzeni, tak prave resim i "stipance" :-))
To víš,že jo,Hanko,máš právo na koupi zdravého koně za ty prachy,tak se vůbec neostýchej řešit blbý štípance,vet Ti řekne,jestli se z toho nemůže vyklubat něco horšího.
Nebóój,on Ti to koník vrátí,né sice penězi,ale láskou a tím,jaký bude,tedy jak si ho vychováš.je dobrý,že je už dvouletej,to je super,to už je kus koňa.
hanzy
napsal(a):
Hanzy řeš vše, to je dobře. Já Jesiku taky hodně řešila, prakticky měsíc jsem se tam jezdila dívat a pak vet mi doma udělal všechny vyšetření. Kobyla je naštětstí zdravá akorád má prolém s kopýtkama, má moc nízké patky,takže musí být nakovaná a každý 5 týden s emusí překovat, ale kovář už posledně říkal, že už se jí to o hodně zlepšilo.
Hanzy a co to má v puvodu, teda jestli mužu vyzvýdat a kolik mu je
dolinka
napsal(a):
Hanzy řeš vše, to je dobře. Já Jesiku taky hodně řešila, prakticky měsíc jsem se tam jezdila dívat a pak vet mi doma udělal všechny vyšetření. Kobyla je naštětstí zdravá akorád má prolém s kopýtkama, má moc nízké patky,takže musí být nakovaná a každý 5 týden s emusí překovat, ale kovář už posledně říkal, že už se jí to o hodně zlepšilo.
Hanzy a co to má v puvodu, teda jestli mužu vyzvýdat a kolik mu je
Ahojky holký!!!!!!!!!!
Ted jsem přijela -teda Jurka mě vysadil s Aronkem doma a jel odvést vzorky do labin.
Teda teda to jsou novinky!!Špatné i dobré koukám...Vendí neboj,třeba se do toho Zulce ta infekce nedostane,třeba jak jí to budeš mazat,tak se to zatáhne!!!Nezkoušeli jste někdo framikoin???Je to na lidi-modrá mast s antibiotikama-na koně jsem to nezkoušela ale mě po tom zmizí všechny rány cobydup!!!!
A hanzy gratuluji-myslím že Pavošek nemůže být špatná volba!!!!Alespoň povahově jsem o něm neviděla špatného koníka!!!!!!!!!!!!!!!!
proxima
napsal(a):
Ahojky holký!!!!!!!!!!
Ted jsem přijela -teda Jurka mě vysadil s Aronkem doma a jel odvést vzorky do labin.
Teda teda to jsou novinky!!Špatné i dobré koukám...Vendí neboj,třeba se do toho Zulce ta infekce nedostane,třeba jak jí to budeš mazat,tak se to zatáhne!!!Nezkoušeli jste někdo framikoin???Je to na lidi-modrá mast s antibiotikama-na koně jsem to nezkoušela ale mě po tom zmizí všechny rány cobydup!!!!
A hanzy gratuluji-myslím že Pavošek nemůže být špatná volba!!!!Alespoň povahově jsem o něm neviděla špatného koníka!!!!!!!!!!!!!!!!
A teď pozoooor-obluda a antitalent na Vanesee
proxima
napsal(a):
A tady už Jura vede úlovek do kruhovky...
Užžžž zaaasééé....

proxima
napsal(a):
A tady už Jura vede úlovek do kruhovky...
Eviku ahoj, na Vanesce Ti to moc sluší!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Framykoin jsme taky zkoušela, už předtím... a nezabral. No a infekce tam už je.... ach jo.