Fotografové ozvěte se!!

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
26.7.2007 18:09

Potřebuju nutně krááásné fotky svých miláčků. Jsme z Východních Čech poblíž Svobody nad Úpou.

26.7.2007 18:18

avecaesar napsal(a):
Potřebuju nutně krááásné fotky svých miláčků. Jsme z Východních Čech poblíž Svobody nad Úpou.

škoda já jsem z jižních čech ale koníky máš hezký a co už se ti ozvali nácí lidé na vytrvalost

26.7.2007 18:33

woldemortik napsal(a):
škoda já jsem z jižních čech ale koníky máš hezký a co už se ti ozvali nácí lidé na vytrvalost

lidi se ozývaj, ale většinou by se chtěli jen podívat než opravdu pomoct :(

26.7.2007 18:35

avecaesar napsal(a):
lidi se ozývaj, ale většinou by se chtěli jen podívat než opravdu pomoct :(

škoda je to velice pěkný sport já jsem jen na rekreačku jinak nic tady u nás moc velké možnosti s konma nejsou ,ale zase jsu tu krásný vyjíždky po lesích

27.7.2007 10:11

avecaesar napsal(a):

Můžu zkusit svoji drahou polovičku, výbavu by na to měl, cit snad taky, jen ještě aby v našem nabitém programu našel chvilku času, což nepředpokládám dřív než o víkendu začátkem srpna, jestli vůbec. No, poptat se můžu.

27.7.2007 10:19

hancus napsal(a):
Můžu zkusit svoji drahou polovičku, výbavu by na to měl, cit snad taky, jen ještě aby v našem nabitém programu našel chvilku času, což nepředpokládám dřív než o víkendu začátkem srpna, jestli vůbec. No, poptat se můžu.

Ó to bych ti byla vděčná

27.7.2007 10:25

avecaesar napsal(a):
Ó to bych ti byla vděčná

Nic neslibuju, ani moc šancí tomu nedávám, ale za optání nic nedám. Kdo Tě fotil obvykle? Máš přece spousty fotek.

27.7.2007 11:40

hancus napsal(a):
Nic neslibuju, ani moc šancí tomu nedávám, ale za optání nic nedám. Kdo Tě fotil obvykle? Máš přece spousty fotek.

Tak já mám hlavně fotky ze závodů, chtěla bych fotky koní ve volnosti atd., já fotim jak čuně a ti co mě fotí na závodech jsou z daleka nebo na dovče a já dostala depku, že mám jen dokumentační fotky..

Přidejte reakci

Přidat smajlík