Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
29.7.2007 15:02

pokud někdo máte koníka na prodej, sem s ním. Přiložte i popis a cenu...mám zájem o koupi koníka na rekreaci, do 30 tis., žádné zvláštní požadavky, jen kvh nad 165 cm a pevné zdraví.....

26.12.2007 12:38

lavidie napsal(a):
pokud někdo máte koníka na prodej, sem s ním. Přiložte i popis a cenu...mám zájem o koupi koníka na rekreaci, do 30 tis., žádné zvláštní požadavky, jen kvh nad 165 cm a pevné zdraví.....

Prodám 4letou kobylku, ČT, o: Everden-Hann., KVH 152cm (stále roste),100% zdravá, letos jen hobby parkury do 90cm, příprava na sezónu ZM (šikovná skokanka), hodná, bez zlozvyků, pod sedlem temperamentní, ne pro začátečníka, pro lehčího jezdce, cena 60tis.(dohoda)možno i s věcmi, více info na emailu mandyk23@seznam.cz, okres Rakovník, nebo možná výměna za koníka pro začínajícího jezdce-nižší sport (nejlépe valacha, do 13let)

26.12.2007 12:56

jahudka napsal(a):
Prodám 4letou kobylku, ČT, o: Everden-Hann., KVH 152cm (stále roste),100% zdravá, letos jen hobby parkury do 90cm, příprava na sezónu ZM (šikovná skokanka), hodná, bez zlozvyků, pod sedlem temperamentní, ne pro začátečníka, pro lehčího jezdce, cena 60tis.(dohoda)možno i s věcmi, více info na emailu mandyk23@seznam.cz, okres Rakovník, nebo možná výměna za koníka pro začínajícího jezdce-nižší sport (nejlépe valacha, do 13let)

26.12.2007 14:27

jahudka napsal(a):
ještě jedna

Prodám kobylku Čt po Lopez. Více info na meilu.

26.12.2007 14:28

zazika napsal(a):
Prodám kobylku Čt po Lopez. Více info na meilu.

ta vlevo

26.12.2007 18:51

zazika napsal(a):
ta vlevo

#01 mam na prodej valaška vic info po novem roce ježděn western i anglii 3.roky ,letos obsedly,navykame koně do zapřahu,nebojacny.silna kostra, lehce krmitelny .vic info na imejlu prodej (z nedostatku času,kluk je na vysoké)

26.12.2007 18:57

sakiron napsal(a):
#01 mam na prodej valaška vic info po novem roce ježděn western i anglii 3.roky ,letos obsedly,navykame koně do zapřahu,nebojacny.silna kostra, lehce krmitelny .vic info na imejlu prodej (z nedostatku času,kluk je na vysoké)

vic foto

26.12.2007 19:50

sakiron napsal(a):
vic foto

Ahoj,sice asi nic pro zadavatelku,ale prodám kobylku-odstávče čmb po 2449 Sagon.Lehčí typ,vhodná i pod sedlo.Je to ta vprostřed,vzadu je máma.Cena dohodou,pokud máte někdo zájem,nechte kontakt.Dana

26.12.2007 19:54

juhaj napsal(a):
Ahoj,sice asi nic pro zadavatelku,ale prodám kobylku-odstávče čmb po 2449 Sagon.Lehčí typ,vhodná i pod sedlo.Je to ta vprostřed,vzadu je máma.Cena dohodou,pokud máte někdo zájem,nechte kontakt.Dana

Tak ještě jedna s mámou

26.12.2007 20:10

juhaj napsal(a):
Tak ještě jedna s mámou

Dano odkud jsi?? Já jen jestli se neznáme... Měla sjem spolužačku Danu a doma chovali chlaďáky, tak jsem myslela, jestli se neznáme

26.12.2007 20:18

ladys napsal(a):
Dano odkud jsi?? Já jen jestli se neznáme... Měla sjem spolužačku Danu a doma chovali chlaďáky, tak jsem myslela, jestli se neznáme

Ahoj,to nebudu já,naši nikdy koně nechovali,to já si splnila v dospělosti sen a koupila kobylku.

28.12.2007 14:59

juhaj napsal(a):
Ahoj,to nebudu já,naši nikdy koně nechovali,to já si splnila v dospělosti sen a koupila kobylku.

taky máme nějaký koníky na prodej.více na www.rancixion.cz

31.1.2008 17:48

ferdice napsal(a):
taky máme nějaký koníky na prodej.více na www.rancixion.cz

tak pořád nic nevíte prosím o někom kdo by koby chtěl?? cena dohodou, spěchá, děkuji

31.1.2008 18:18

jahudka napsal(a):
tak pořád nic nevíte prosím o někom kdo by koby chtěl?? cena dohodou, spěchá, děkuji

Co je to cena dohodou? Kobylku sháním, Tvoje má zajímavý původ, ale exteriérově nic moc. také jsem slyšela, že s Tebou není moc domluva.....

31.1.2008 18:25

lavidie napsal(a):

Nabízím k výměně valacha nar.05/2006. Je po arabovi Symbol Priateľstva, po Makram B, z matky A1/1 Poissy. Matka patří do rodiny Peruána. Z obou stran má valášek velmi dobré skokové předky. Měl by být vhodný na military a vytrvalost. Též vhodný do parkuru, ale vzhletem k současnému trendu technických a silových parkurů, pravděpodobně max do S. Předpokládaná výška 160cm, korektně stavěný, bez charakterových a exterierových vad.
Vyměním tohoto valáška za klisnu s kvalitním německým drezurním původem, možno i starší, vhodnou na chov. Klisna může mít drobné nedědičné vady.
Též možnost prodeje valáška - 45 t.

31.1.2008 18:39

bibina napsal(a):
Nabízím k výměně valacha nar.05/2006. Je po arabovi Symbol Priateľstva, po Makram B, z matky A1/1 Poissy. Matka patří do rodiny Peruána. Z obou stran má valášek velmi dobré skokové předky. Měl by být vhodný na military a vytrvalost. Též vhodný do parkuru, ale vzhletem k současnému trendu technických a silových parkurů, pravděpodobně max do S. Předpokládaná výška 160cm, korektně stavěný, bez charakterových a exterierových vad.
Vyměním tohoto valáška za klisnu s kvalitním německým drezurním původem, možno i starší, vhodnou na chov. Klisna může mít drobné nedědičné vady.

já jen tak mimo, už dlouho sháním nějakou fotku Symbol priatelstva,nemáš prosím nejakou ,když jde celkem o nedávné připouštění

31.1.2008 18:45

bibina napsal(a):

Prodám hříbě 05/07, výborný původ, více na mailu.

31.1.2008 18:47

janulka napsal(a):
Prodám hříbě 05/07, výborný původ, více na mailu.

A ještě jedno 03/07, bez PP, matka A1/1 x QH. Možná i výměna za dospělého koně. Na fotce s matkou

31.1.2008 19:45

microfon napsal(a):
já jen tak mimo, už dlouho sháním nějakou fotku Symbol priatelstva,nemáš prosím nejakou ,když jde celkem o nedávné připouštění

Ahoj, bohužel nemám žádnou. Vyhožel mi comp. Ale nějaké fotky z military byly na netu. Fotila to Šedá ???

31.1.2008 20:37

janulka napsal(a):
A ještě jedno 03/07, bez PP, matka A1/1 x QH. Možná i výměna za dospělého koně. Na fotce s matkou

pro klarys: nechápu

31.1.2008 21:23

jahudka napsal(a):
pro klarys: nechápu

Koně na prodej: www.prodejkoni.estranky.cz

4-letý velacha po Veneur De Luc. Cena k jednání 65 000Kč. Tel: 721 886 847

31.1.2008 22:11

bibina napsal(a):
Ahoj, bohužel nemám žádnou. Vyhožel mi comp. Ale nějaké fotky z military byly na netu. Fotila to Šedá ???

děkuju za tip, stále hledám

31.1.2008 22:59

microfon napsal(a):
děkuju za tip, stále hledám

Našla jsem to . Snad budou odkazy fungovat. Na fotkách by měl být Symbol Priateľstva, v sedle p. Pažoutka. Pozor na mezeru za "zavody".

http://www.zuzanaseda.cz/zavody /2006/prestenice/71.jpg

http://www.zuzanaseda.cz/zavody /2006/prestenice/70.jpg

http://www.zuzanaseda.cz/zavody /2006/prestenice/69.jpg

31.1.2008 23:04

bibina napsal(a):
Našla jsem to . Snad budou odkazy fungovat. Na fotkách by měl být Symbol Priateľstva, v sedle p. Pažoutka. Pozor na mezeru za "zavody".

ještě jeden obrázek : http://www.zuzanaseda.cz/zavody /2006/prestenice/72.jpg

31.1.2008 23:04

bibina napsal(a):

jé děkuju nastotisíckrát, se mnou se vyhledávač nechtěl o fotkách bavit

1.2.2008 06:54

juhaj napsal(a):
Tak ještě jedna s mámou

scháním chladn. koníka. Měla jsem představu tak dvouletého, ale pokud by byla zajímavá cena, mohli bychom se dohodnout. Chtěla bych se tedy zeptat na orientační cenu. díky

1.2.2008 08:21

lavidie napsal(a):

6-letý valach, více info na www.prodejkoni.estranky.cz
Cena k jednání 50 000Kč. Ráda zašlu video na emeil.

1.2.2008 09:16

barletka napsal(a):
6-letý valach, více info na www.prodejkoni.estranky.cz
Cena k jednání 50 000Kč. Ráda zašlu video na emeil.

5-ti letý Valach

Nabízím k prodeji 5 letého valacha.Tmavý hnědák,KVH160. Hodný na ošetřování,kování,přepravu.Zdravý bez zlozvyků.První rok výkonnost ZL. Do 4 let hřebec, pěkná postava,velice ušlechtilý jemný kůň. Vhodný pro sport,rekreaci,western. 100% charakter.

otec: 2809 Przedswit XVII-31

matka: 58/337 Panenka po 4361 Furioso XI-1

cena 100 000,- při rychlém jednání možná sleva

Bližší info. na tel.776 240 938 ,nebo e-mail: maly23@seznam.cz
Jiří Malý, Osek n. Bečvou

1.2.2008 09:17

kacik napsal(a):
5-ti letý Valach

Nabízím k prodeji 5 letého valacha.Tmavý hnědák,KVH160. Hodný na ošetřování,kování,přepravu.Zdravý bez zlozvyků.První rok výkonnost ZL. Do 4 let hřebec, pěkná postava,velice ušlechtilý jemný kůň. Vhodný pro sport,rekreaci,western. 100% charakter.

otec: 2809 Przedswit XVII-31

matka: 58/337 Panenka po 4361 Furioso XI-1

cena 100 000,- při rychlém jednání možná sleva

Bližší info. na tel.776 240 938 ,nebo e-mail: maly23@seznam.cz
Jiří Malý, Osek n. Bečvou

Hlavička...

1.2.2008 10:44

lavidie napsal(a):

Prodám valacha A1/1

Ryzák, 8 let, kvh cca160cm. Bez zlozvyků, v terénu nelekavý, v boxu i na kování bezproblémový. Výkonnost v hobby parukru Z. Vhodný i k enduranci. Při prodeji do poloviny února sleva. Nevhodný pro úplné začátečníky. Další inormace na Tel.: 776 899 235, fotografie zašlu na mail.
Jana, Hradec Králové

1.2.2008 11:01

molly napsal(a):
Prodám valacha A1/1

Ryzák, 8 let, kvh cca160cm. Bez zlozvyků, v terénu nelekavý, v boxu i na kování bezproblémový. Výkonnost v hobby parukru Z. Vhodný i k enduranci. Při prodeji do poloviny února sleva. Nevhodný pro úplné začátečníky. Další inormace na Tel.: 776 899 235, fotografie zašlu na mail.
Jana, Hradec Králové

prodám setlandského poníka -hřebeček vek 10let,hodny j na ošetřování.nenáročný na krmeni,zvyklí být celoročně venku.jak bez koni.zvyklí na hospo.zvířata,na psy.je to mazel.cena i s dekou.sedlem-plackou.uzdečkou 15.000,- jih čech 722742670

1.2.2008 12:35

woldemortik napsal(a):
prodám setlandského poníka -hřebeček vek 10let,hodny j na ošetřování.nenáročný na krmeni,zvyklí být celoročně venku.jak bez koni.zvyklí na hospo.zvířata,na psy.je to mazel.cena i s dekou.sedlem-plackou.uzdečkou 15.000,- jih čech 722742670

taky se přidáme, již delší dobu se shání na tohoto 9 měs. hřebečka hodný majitel, koník je vychovaný jak se patříM: ČT O: QH cena 20tis. možná i dohoda-Olomoucko

1.2.2008 13:00

siringa napsal(a):
taky se přidáme, již delší dobu se shání na tohoto 9 měs. hřebečka hodný majitel, koník je vychovaný jak se patříM: ČT O: QH cena 20tis. možná i dohoda-Olomoucko

Prodám fríského hřebečka nar. 06/07 po Jasper 366, který patří nyní mezi top hřebce v NL a byl vyhlášen jako zlepšovatel chovu. Po něm jsou již 4 plemení hřebci. Hřebeček je hodný, zdravý, čipovaný. Tel. 737 015 919 Ne sms.

1.2.2008 13:03

monikafris napsal(a):
Prodám fríského hřebečka nar. 06/07 po Jasper 366, který patří nyní mezi top hřebce v NL a byl vyhlášen jako zlepšovatel chovu. Po něm jsou již 4 plemení hřebci. Hřebeček je hodný, zdravý, čipovaný. Tel. 737 015 919 Ne sms.

a ještě přidám jednu fotku, ať je vidět v celé kráse

1.2.2008 13:58

jahudka napsal(a):

Prodáme odstávče. Hnědá kobylka narozena 18.4.2007. Matka A 1/1, otec QH. Bez PP. Hodná, zdravá, osvalená, pastevně odchovaná. Zvyklá na dobytek. Více na www.ranchclibchavy.wbs.cz . Cena 25 000 kč

1.2.2008 14:09

monikafris napsal(a):

No a já se přidám ke kupujícím Kamarádka shání hodného poníka okolo 8 000,-

1.2.2008 14:12

monikafris napsal(a):

Shagya 4 roky, výborný původ i povaha. Ale na dračku jdou spíše levní kříženci, než kvalitní koně (50 000,- dohoda)

1.2.2008 18:32

lavidie napsal(a):

Prodám svého valacha, poloviční lipicán, 14 let starý, vhodný pro dívku, na rekre. ježdění. Do dobrých podmínek, rychlé jednání- sleva.tel: 607622482, Jihlava

1.2.2008 18:35

mezerova napsal(a):
Prodám svého valacha, poloviční lipicán, 14 let starý, vhodný pro dívku, na rekre. ježdění. Do dobrých podmínek, rychlé jednání- sleva.tel: 607622482, Jihlava

ještě jedno foto

1.2.2008 19:07

mezerova napsal(a):
ještě jedno foto

ten je krásnej.jak z popelky.nemít koně tak bych ho brala

2.2.2008 08:59

woldemortik napsal(a):
ten je krásnej.jak z popelky.nemít koně tak bych ho brala

Děkuji za pochvalu, ráda bych ho prodala někomu, kdo by se staral se stejnou láskou, jako já. On to umí člověku stonásobně oplatit. Byl vychován na lahvi, tak je hodně závislý na lidech, snad si i po 10ti letech zvykne na novou majitelku

2.2.2008 09:33

mezerova napsal(a):
ještě jedno foto

Pls kolik za něj chceš? Klidně i mailem. Kamarádka shání bílého koně, měla by ho spíš jako člena rodiny než jako zvíře .....

5.2.2008 13:18

lavidie napsal(a):

Není to sice nic pro zdavatelku, ale zvažujeme prodej 6leté kobylky norik x hafling, hnědka, hodná, milá, pro zkušenějšího jezdce, zdravá, +- 150 cm v kohoutku, v terénu sama bojácnější, do společnosti koní, potřebuje pravidelnější práci. Chodí pod sedlem, zapřahat jsme ji nezkoušeli.

5.2.2008 15:01

lavidie napsal(a):

Ahojky, u nás je na prodej mohutný 10-tiletý valach. Více foto i info na stránkách www.azavero.cz - v sekci Naše koně - DUBLIN.

5.2.2008 16:00

evikumiluna napsal(a):
Ahojky, u nás je na prodej mohutný 10-tiletý valach. Více foto i info na stránkách www.azavero.cz - v sekci Naše koně - DUBLIN.

Prodám valacha, 11 let, hnědák s odznaky, bez PP. KVH 165 cm, zvyklý na western i anglii, ježděn i začátečníky. Bezproblémový na ošetřování, nekonfliktní ve stádě, v terénu spolehlivý. Cena 25.000,- Kč. Brno. Možnost dopravy. Více informací na ranchucesty@seznam.cz nebo na tel. 604 721 945 nebo 776 883 999

6.2.2008 13:45

janulka napsal(a):
Prodám valacha, 11 let, hnědák s odznaky, bez PP. KVH 165 cm, zvyklý na western i anglii, ježděn i začátečníky. Bezproblémový na ošetřování, nekonfliktní ve stádě, v terénu spolehlivý. Cena 25.000,- Kč. Brno. Možnost dopravy. Více informací na ranchucesty@seznam.cz nebo na tel. 604 721 945 nebo 776 883 999

Moc krásný koník. Pořád na něj koukám. Škoda, že bydlíte tak daleko, chtěla bych ho pro kamarádku.

6.2.2008 14:37

marketka napsal(a):
Moc krásný koník. Pořád na něj koukám. Škoda, že bydlíte tak daleko, chtěla bych ho pro kamarádku.

My ti ho dovezeme

6.2.2008 16:13

hancus napsal(a):
Není to sice nic pro zdavatelku, ale zvažujeme prodej 6leté kobylky norik x hafling, hnědka, hodná, milá, pro zkušenějšího jezdce, zdravá, +- 150 cm v kohoutku, v terénu sama bojácnější, do společnosti koní, potřebuje pravidelnější práci. Chodí pod sedlem, zapřahat jsme ji nezkoušeli.

Ještě foto

6.2.2008 19:01

lavidie napsal(a):

Prodáváme hodnou rekreační kobylku, 12 let, 170 kvh, pro děti i těžšího jezdce....

http://www.equimarket.eu/index. php?action=detail&dbid=2787

6.2.2008 19:38

janulka napsal(a):
My ti ho dovezeme

V pohodě. My máme vlastní vlek.Ale dneska večer mi volala kámoška, že sehnala koníka a to dokonce kousíček od nich.
Na vašeho koně nemáte žádné zájemce? To se divím.

6.2.2008 21:16

kassiopeass napsal(a):
Prodáváme hodnou rekreační kobylku, 12 let, 170 kvh, pro děti i těžšího jezdce....

http://www.equimarket.eu/index. php?action=detail&dbid=2787

Dnešní foto 4-letého valacha po Veneur De Luc.

6.2.2008 21:43

marketka napsal(a):
V pohodě. My máme vlastní vlek.Ale dneska večer mi volala kámoška, že sehnala koníka a to dokonce kousíček od nich.
Na vašeho koně nemáte žádné zájemce? To se divím.

To byl vtip. Zájemců máme tolik, že nestačím brát telefon. Dala jsem inzeráty v pondělí a do konce víkendu se má přijít podívat asi 20 kupců. To jsem teda zvědavá. Nějaký podezřele velký zájem, že bychom prodávali příliš levně?

7.2.2008 09:28

janulka napsal(a):
To byl vtip. Zájemců máme tolik, že nestačím brát telefon. Dala jsem inzeráty v pondělí a do konce víkendu se má přijít podívat asi 20 kupců. To jsem teda zvědavá. Nějaký podezřele velký zájem, že bychom prodávali příliš levně?

Pro Janču.
Chtěla jsem ti napsat, že pokud je koník opravdu spolehlivý, hodný a zdravý, ta cena je opravdu velmi velmi slušná.
Je fakt, že takhle levní koníci lákají i handláky, tak na to pozor! Také jsem prodávala levně koníka, zájemců byla spousta a mezi nima i handláci. Tak a tedˇ mě někdo zbombarduje.
Držím ti palce, atˇ koníkovi seženeš toho nejhodnějšího a poctivého majitele.

7.2.2008 09:31

marketka napsal(a):
Pro Janču.
Chtěla jsem ti napsat, že pokud je koník opravdu spolehlivý, hodný a zdravý, ta cena je opravdu velmi velmi slušná.
Je fakt, že takhle levní koníci lákají i handláky, tak na to pozor! Také jsem prodávala levně koníka, zájemců byla spousta a mezi nima i handláci. Tak a tedˇ mě někdo zbombarduje.
Držím ti palce, atˇ koníkovi seženeš toho nejhodnějšího a poctivého majitele.

Hele, oni někdy lidi volají a nakonec z těch 20 lidí jich dorazí třeba polovina. Vlastní zkušenost. Ale i tak z toho velkého počtu zájemců někdo dorazí.

7.2.2008 10:35

marketka napsal(a):
Hele, oni někdy lidi volají a nakonec z těch 20 lidí jich dorazí třeba polovina. Vlastní zkušenost. Ale i tak z toho velkého počtu zájemců někdo dorazí.

Takže koník už je prodaný Bere si ho pán na rekreační ježdění....

7.2.2008 10:49

janulka napsal(a):
Takže koník už je prodaný Bere si ho pán na rekreační ježdění....

Tak to byla pěkná rychlost. U takovýchto koníků není dobré váhat a hned se přijet podívat, i když sem tam vás čeká zklamání.
Věřím, že se bude mít tvůj koník dobře.

7.2.2008 10:55

marketka napsal(a):
Tak to byla pěkná rychlost. U takovýchto koníků není dobré váhat a hned se přijet podívat, i když sem tam vás čeká zklamání.
Věřím, že se bude mít tvůj koník dobře.

Jj, pán vypadal velmi slušně, koníka mu vezeme až domů (zaplatí to pochopitelně). Kdyby to byl handlák, odvezl by si ho sám. Právě že nám šlo o rychlost, proto byla tak nízká cena....

7.2.2008 10:56

janulka napsal(a):
Jj, pán vypadal velmi slušně, koníka mu vezeme až domů (zaplatí to pochopitelně). Kdyby to byl handlák, odvezl by si ho sám. Právě že nám šlo o rychlost, proto byla tak nízká cena....

Ještě mám hříbě, nechcete?

9.2.2008 23:38

barletka napsal(a):

známej prodává pony je to německý sporotovní pony 1.5 let.krásné zbarvení.hřebeček cena 15.000 tel 722676562 nebo u mě na meilu

9.2.2008 23:39

woldemortik napsal(a):
známej prodává pony je to německý sporotovní pony 1.5 let.krásné zbarvení.hřebeček cena 15.000 tel 722676562 nebo u mě na meilu

....

10.2.2008 08:34

barletka napsal(a):

Ahoj, odkud je koník? Myslím tím toho 4 letka po Veneur du Luc. Vidíte teď jsem si všimla, že tam máte DE, ale má tam být DU. Ale to jen tak mimo mísu.

12.2.2008 07:35

mezerova napsal(a):
Děkuji za pochvalu, ráda bych ho prodala někomu, kdo by se staral se stejnou láskou, jako já. On to umí člověku stonásobně oplatit. Byl vychován na lahvi, tak je hodně závislý na lidech, snad si i po 10ti letech zvykne na novou majitelku

Čauky, myslíš, že by si zvykl na pána? Hledáme kamaráda pohodáře pro mého přítele, společníka pro mou kobylku (pochází z Jihlavy :-) )

Přidejte reakci

Přidat smajlík