Miss Mistr-co na něj říkáte?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
30.7.2007 08:51

tak pomalinku si začínáme zvykat že máme neco na zádech...

30.7.2007 08:54

nicynka napsal(a):

Spokojené mimi jak se pase

30.7.2007 08:55

nicynka napsal(a):

Jé ta červená mu moc slučí...kolik pak mu je a co je to zač?Tipuju bud klusák nebo A1/1, nepletu se?

30.7.2007 09:14

klawdie napsal(a):
Jé ta červená mu moc slučí...kolik pak mu je a co je to zač?Tipuju bud klusák nebo A1/1, nepletu se?

jjj je v ní frajer..:)je mu 1,5 roku...je to A1/1 správně:)

30.7.2007 09:17

nicynka napsal(a):
jjj je v ní frajer..:)je mu 1,5 roku...je to A1/1 správně:)

Na té druhé fotce vypadá barvou jako achal je moc pěknej, co s ním všechno děláš? Má pěkně obalené zadní nožky...

30.7.2007 09:21

nicynka napsal(a):
Spokojené mimi jak se pase

Nemám skoro jiné fotky,jenom kde má hlavu dole a papa:D:D

30.7.2007 09:22

tajemma danny napsal(a):
Na té druhé fotce vypadá barvou jako achal je moc pěknej, co s ním všechno děláš? Má pěkně obalené zadní nožky...

no ...zkouším sním přirozenou komunikaci...jsem ráda že nám to jde..:)a jinak až vyroste:)tak půjde pěkně na parkur..:)jak jsem ho privezla tak byl takovej moc nenasvalenej protoze byl na pastvinách a papal a papal a nebehal:DTAk to davame do pořádku..momentálně nemam fotku z tohoto období..je to focene z 8.7

Neregistrovaný uživatel

30.7.2007 10:49
Neregistrovaný uživatel

nicynka napsal(a):
Nemám skoro jiné fotky,jenom kde má hlavu dole a papa:D:D

mufííínek

30.7.2007 15:27

nicynka napsal(a):
no ...zkouším sním přirozenou komunikaci...jsem ráda že nám to jde..:)a jinak až vyroste:)tak půjde pěkně na parkur..:)jak jsem ho privezla tak byl takovej moc nenasvalenej protoze byl na pastvinách a papal a papal a nebehal:DTAk to davame do pořádku..momentálně nemam fotku z tohoto období..je to focene z 8.7

Ahoj, mám doma taky 1,5 letou kobylku A1/1, tak bych se tě chtěla zeptat, co všechno už děláte, co umíte a kdy plánuješ obsedat? Taky by mě zajimalo, jak krmíš, poněvadž mě se to moje zvíře začíná zdát jaksi moc břichaté :-)Nás do budoucna čeká jen hobby western...

Neregistrovaný uživatel

30.7.2007 20:06
Neregistrovaný uživatel

vap napsal(a):
Ahoj, mám doma taky 1,5 letou kobylku A1/1, tak bych se tě chtěla zeptat, co všechno už děláte, co umíte a kdy plánuješ obsedat? Taky by mě zajimalo, jak krmíš, poněvadž mě se to moje zvíře začíná zdát jaksi moc břichaté :-)Nás do budoucna čeká jen hobby western...

NEmas icq??bude rychlejsi nez si psat takhle:)

31.7.2007 08:04

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
NEmas icq??bude rychlejsi nez si psat takhle:)

Poslala jsem ti ho na mail...

Přidejte reakci

Přidat smajlík