Pochlubte se obydlím pro své miláčky

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
2.8.2007 07:15

Ahoj, už zase stavím vzdušné zámky a sním si o vlastní chaloupce, o tom kde mi tam budou bydlet koníci a tak, napadlo mě, jestli máte fotky příbytků svých milovaných čtvernožců, pochlubte se . Venkovní i vnitřní boxy, přístřešky, kde krmíte, prostě všechno, uvítam i nějaký zlepšováky a vychytávky Díky a přeju krásnej slunnej den

2.8.2007 08:29

moninka napsal(a):
Ahoj, už zase stavím vzdušné zámky a sním si o vlastní chaloupce, o tom kde mi tam budou bydlet koníci a tak, napadlo mě, jestli máte fotky příbytků svých milovaných čtvernožců, pochlubte se . Venkovní i vnitřní boxy, přístřešky, kde krmíte, prostě všechno, uvítam i nějaký zlepšováky a vychytávky Díky a přeju krásnej slunnej den

Keruškův dvojbox...

2.8.2007 08:34

kukinatost napsal(a):
Keruškův dvojbox...

a tohle je jeho přístřešek v ohradě...:)

2.8.2007 09:47

kukinatost napsal(a):
a tohle je jeho přístřešek v ohradě...:)

2.8.2007 10:18

lutynta napsal(a):

tak tyto domečky jen tiše závidím,náš boxík

2.8.2007 10:20

jurasek napsal(a):
tak tyto domečky jen tiše závidím,náš boxík

a zvenčí

2.8.2007 10:26

jurasek napsal(a):
a zvenčí

Tak já hledala nějaké fotky, ale nic moc..tak něco sem dám.... tady odpočívající po obědě

2.8.2007 10:27

lucky napsal(a):
Tak já hledala nějaké fotky, ale nic moc..tak něco sem dám.... tady odpočívající po obědě

večer vstávající

2.8.2007 10:33

lucky napsal(a):
večer vstávající

tady jde vidět celá stáj zezadu....box 3x5m+ vedle sedlovna s krmením a spí tam psiska

2.8.2007 10:40

lucky napsal(a):
tady jde vidět celá stáj zezadu....box 3x5m+ vedle sedlovna s krmením a spí tam psiska

tady stáj zepředu...Usa žužlající malého Fabbyho při česání

2.8.2007 11:04

lucky napsal(a):
tady stáj zepředu...Usa žužlající malého Fabbyho při česání

můj tedy Henryho boxík.Je zasazený do rohu stodoly, má dvojité stěny ze dřeva a mezitím je izolace.Dveře jsou z venčí, kudy koník chodí a ze stodoly, kudy zase chodím já s krmením, mám tu věci na koně, slámu....před stájí byla do nedávna hlína, ale konečně došlo i na dlažbu a už to vypadá mnohem lépe......

2.8.2007 11:07

michaela z napsal(a):
můj tedy Henryho boxík.Je zasazený do rohu stodoly, má dvojité stěny ze dřeva a mezitím je izolace.Dveře jsou z venčí, kudy koník chodí a ze stodoly, kudy zase chodím já s krmením, mám tu věci na koně, slámu....před stájí byla do nedávna hlína, ale konečně došlo i na dlažbu a už to vypadá mnohem lépe......

zde, pohled z venčí...i s přítelovou maličkostí

2.8.2007 11:16

michaela z napsal(a):

a zde pohled z boxu do stodoly

2.8.2007 11:17

michaela z napsal(a):

Gaston ráááád obtěžuje Terku

2.8.2007 11:20

michaela z napsal(a):
a zde pohled z boxu do stodoly

součástí boxu je i balon, ale víc než na hraní ho Henry využívá k drbání a k okusování šňůry, která balon drží....,a zde spolu s číčou, ale bohužel číča nezapadla do místního kolektivu koček, takže ji jednou vyprášily kožich a umřela....byla to taková žokejka, vyskočila si na koně a klidně si tam seděla.

2.8.2007 11:20

bospor napsal(a):

žádná sláva, ale dost místa pro 7 koní, sedlovnu i krmení na pár dní

2.8.2007 11:28

bospor napsal(a):

ještě jsem našla

2.8.2007 11:30

michaela z napsal(a):
ještě jsem našla

pohled od vchodových dvěří na dveře do stodoly

2.8.2007 11:31

michaela z napsal(a):
pohled od vchodových dvěří na dveře do stodoly

uvnitř

2.8.2007 11:34

michaela z napsal(a):
uvnitř

a poslední...pohled směrem ven.Celkem stavba boxu stála cca 10.000.-nejdražší krom dřeva byl makrolom do výplní u dveří a jednoho okna na jedné stěně boxu.Dlažba cca 7500.-

2.8.2007 11:36

michaela z napsal(a):
součástí boxu je i balon, ale víc než na hraní ho Henry využívá k drbání a k okusování šňůry, která balon drží....,a zde spolu s číčou, ale bohužel číča nezapadla do místního kolektivu koček, takže ji jednou vyprášily kožich a umřela....byla to taková žokejka, vyskočila si na koně a klidně si tam seděla.

gaston míval uprostřed boxu pověšenou holínku, aby nekousal do lidí ale do gumy
fungovalo to skvěle on byl hroznej gauner

2.8.2007 11:48

michaela z napsal(a):
a poslední...pohled směrem ven.Celkem stavba boxu stála cca 10.000.-nejdražší krom dřeva byl makrolom do výplní u dveří a jednoho okna na jedné stěně boxu.Dlažba cca 7500.-

můj miláček v nové stáji

2.8.2007 11:48

lexe napsal(a):
můj miláček v nové stáji

.

2.8.2007 12:15

moninka napsal(a):

Hm, tak to ja se pochlubit nemuzu, protoze nasi kone jsou nonstop venku Maji teda k dispozici kousek stodoly, ale tam stejne skoro vubec nejsou

2.8.2007 13:36

strelish napsal(a):
Hm, tak to ja se pochlubit nemuzu, protoze nasi kone jsou nonstop venku Maji teda k dispozici kousek stodoly, ale tam stejne skoro vubec nejsou

jak tak koukám stáje úplně skvělý!! já mám obyčejný, ale ráda sem za ně moc.. mě se nejvíc líbí vnitřek u ČT vyfotim večer

2.8.2007 13:38

eowyn napsal(a):
jak tak koukám stáje úplně skvělý!! já mám obyčejný, ale ráda sem za ně moc.. mě se nejvíc líbí vnitřek u ČT vyfotim večer

Čitušky stáj

2.8.2007 13:39

eowyn napsal(a):
Čitušky stáj

Zuzanky

2.8.2007 13:40

eowyn napsal(a):

MY máme čtyři boxy vedle sebe klasicke s pulenými dveřmi a pak zděnou stjičku se třemi boxy, dva májí koukání ven, jeden je zastrčnený vevnitř bez okýnka.

2.8.2007 13:46

klawdie napsal(a):
MY máme čtyři boxy vedle sebe klasicke s pulenými dveřmi a pak zděnou stjičku se třemi boxy, dva májí koukání ven, jeden je zastrčnený vevnitř bez okýnka.

naše boxi

2.8.2007 20:35

dominika napsal(a):
naše boxi

Tady máme volný vchod ,kdykoliv můžou ven i dovnitř.

2.8.2007 20:36

kessidis napsal(a):
Tady máme volný vchod ,kdykoliv můžou ven i dovnitř.

A tady uvnitř.

2.8.2007 20:47

kessidis napsal(a):
A tady uvnitř.

Tady moje jessule je to nekvalitní fotka. Takže to neřešte.. Boxík je 5x5m s volným výběhem. Podle mě jim to vyhovuje =)

2.8.2007 22:14

michaela z napsal(a):

pro michaelu,jen takoví doplnění když ti kočička takhle skákala na koně nebylo to určitě zábavou ,ale chtěla se ohřát .Dělají to když jsou nemocné ,nezlob se ale i na fotce vypadá nemocná.

2.8.2007 22:53

jezabel napsal(a):
Tady moje jessule je to nekvalitní fotka. Takže to neřešte.. Boxík je 5x5m s volným výběhem. Podle mě jim to vyhovuje =)

2.8.2007 22:53

junka napsal(a):

A tady moje princezna,jak kouká z boxu....

2.8.2007 22:55

junka napsal(a):
A tady moje princezna,jak kouká z boxu....

A pohled na stáje....a už končim

3.8.2007 09:32

junka napsal(a):
A pohled na stáje....a už končim

Tak mi mame tri boxiky vedle sebe,ten prostredni je sedlovka....boxy jsou ve velike stodole....tady nejake fotecky,ale nic moc.Janiik

3.8.2007 09:33

bordeauxx napsal(a):
Tak mi mame tri boxiky vedle sebe,ten prostredni je sedlovka....boxy jsou ve velike stodole....tady nejake fotecky,ale nic moc.Janiik

a pohled z boxu ven...jinak boxiky jsou velke 4 na 4 metry.Janiik

3.8.2007 09:34

bordeauxx napsal(a):
a pohled z boxu ven...jinak boxiky jsou velke 4 na 4 metry.Janiik

a tihle konicci tam bydli... tak ten bydli v prvnim boxu

3.8.2007 09:37

bordeauxx napsal(a):
a tihle konicci tam bydli... tak ten bydli v prvnim boxu

a ta v tom druhem....papik Janiik

3.8.2007 09:58

bordeauxx napsal(a):
a ta v tom druhem....papik Janiik

a tady bydlí moje kobča :-) v noci v něm a ve dne na pastvě

3.8.2007 10:00

racina napsal(a):
a tady bydlí moje kobča :-) v noci v něm a ve dne na pastvě

a uvnitř :-)

3.8.2007 18:50

moninka napsal(a):

tak naše ubytování pro koníky-na zahradě mezi řadovkami

3.8.2007 18:51

microfon napsal(a):
tak naše ubytování pro koníky-na zahradě mezi řadovkami

a v celku

3.8.2007 18:54

microfon napsal(a):
vevnitř

a ještě přístřešek na pastvě...

4.8.2007 15:20

microfon napsal(a):
a ještě přístřešek na pastvě...

Ahoj, chtěla bych pro koníky na pastvě taky postavit přístřešek, ale zavírací (s dveřma). Nemáte někdo nápad jak by se to dalo udělat?
Máme to dřevo v tom přístřešku nějak v zemi, aby se tam nedostala voda? Díky :)

Přidejte reakci

Přidat smajlík