Ahoj, už zase stavím vzdušné zámky a sním si o vlastní chaloupce, o tom kde mi tam budou bydlet koníci a tak, napadlo mě, jestli máte fotky příbytků svých milovaných čtvernožců, pochlubte se . Venkovní i vnitřní boxy, přístřešky, kde krmíte, prostě všechno, uvítam i nějaký zlepšováky a vychytávky
Díky a přeju krásnej slunnej den
moninka
napsal(a):
Ahoj, už zase stavím vzdušné zámky a sním si o vlastní chaloupce, o tom kde mi tam budou bydlet koníci a tak, napadlo mě, jestli máte fotky příbytků svých milovaných čtvernožců, pochlubte se . Venkovní i vnitřní boxy, přístřešky, kde krmíte, prostě všechno, uvítam i nějaký zlepšováky a vychytávky
Keruškův dvojbox...
kukinatost
napsal(a):
Keruškův dvojbox...
a tohle je jeho přístřešek v ohradě...:)
jurasek
napsal(a):
tak tyto domečky jen tiše závidím,náš boxík
a zvenčí
jurasek
napsal(a):
a zvenčí
Tak já hledala nějaké fotky, ale nic moc..tak něco sem dám.... tady odpočívající po obědě
lucky
napsal(a):
Tak já hledala nějaké fotky, ale nic moc..tak něco sem dám.... tady odpočívající po obědě
večer vstávající
lucky
napsal(a):
večer vstávající
tady jde vidět celá stáj zezadu....box 3x5m+ vedle sedlovna s krmením a spí tam psiska
lucky
napsal(a):
tady jde vidět celá stáj zezadu....box 3x5m+ vedle sedlovna s krmením a spí tam psiska
tady stáj zepředu...Usa žužlající malého Fabbyho při česání
lucky
napsal(a):
tady stáj zepředu...Usa žužlající malého Fabbyho při česání
můj tedy Henryho boxík.Je zasazený do rohu stodoly, má dvojité stěny ze dřeva a mezitím je izolace.Dveře jsou z venčí, kudy koník chodí a ze stodoly, kudy zase chodím já s krmením, mám tu věci na koně, slámu....před stájí byla do nedávna hlína, ale konečně došlo i na dlažbu a už to vypadá mnohem lépe......
michaela z
napsal(a):
můj tedy Henryho boxík.Je zasazený do rohu stodoly, má dvojité stěny ze dřeva a mezitím je izolace.Dveře jsou z venčí, kudy koník chodí a ze stodoly, kudy zase chodím já s krmením, mám tu věci na koně, slámu....před stájí byla do nedávna hlína, ale konečně došlo i na dlažbu a už to vypadá mnohem lépe......
zde, pohled z venčí...i s přítelovou maličkostí
michaela z
napsal(a):
a zde pohled z boxu do stodoly
michaela z
napsal(a):
Gaston ráááád obtěžuje Terku
michaela z
napsal(a):
a zde pohled z boxu do stodoly
součástí boxu je i balon, ale víc než na hraní ho Henry využívá k drbání a k okusování šňůry, která balon drží....,a zde spolu s číčou, ale bohužel číča nezapadla do místního kolektivu koček, takže ji jednou vyprášily kožich a umřela....byla to taková žokejka, vyskočila si na koně a klidně si tam seděla.
bospor
napsal(a):
Gaston ráááád obtěžuje Terku
žádná sláva, ale dost místa pro 7 koní, sedlovnu i krmení na pár dní
michaela z
napsal(a):
ještě jsem našla
pohled od vchodových dvěří na dveře do stodoly
michaela z
napsal(a):
pohled od vchodových dvěří na dveře do stodoly
uvnitř
michaela z
napsal(a):
uvnitř
a poslední...pohled směrem ven.Celkem stavba boxu stála cca 10.000.-nejdražší krom dřeva byl makrolom do výplní u dveří a jednoho okna na jedné stěně boxu.Dlažba cca 7500.-
michaela z
napsal(a):
součástí boxu je i balon, ale víc než na hraní ho Henry využívá k drbání a k okusování šňůry, která balon drží....,a zde spolu s číčou, ale bohužel číča nezapadla do místního kolektivu koček, takže ji jednou vyprášily kožich a umřela....byla to taková žokejka, vyskočila si na koně a klidně si tam seděla.
gaston míval uprostřed boxu pověšenou holínku, aby nekousal do lidí ale do gumy
fungovalo to skvěle on byl hroznej gauner
michaela z
napsal(a):
a poslední...pohled směrem ven.Celkem stavba boxu stála cca 10.000.-nejdražší krom dřeva byl makrolom do výplní u dveří a jednoho okna na jedné stěně boxu.Dlažba cca 7500.-
můj miláček v nové stáji
moninka
napsal(a):
Hm, tak to ja se pochlubit nemuzu, protoze nasi kone jsou nonstop venku Maji teda k dispozici kousek stodoly, ale tam stejne skoro vubec nejsou
strelish
napsal(a):
Hm, tak to ja se pochlubit nemuzu, protoze nasi kone jsou nonstop venku Maji teda k dispozici kousek stodoly, ale tam stejne skoro vubec nejsou
jak tak koukám stáje úplně skvělý!! já mám obyčejný, ale ráda sem za ně moc.. mě se nejvíc líbí vnitřek u ČT vyfotim večer
eowyn
napsal(a):
jak tak koukám stáje úplně skvělý!! já mám obyčejný, ale ráda sem za ně moc.. mě se nejvíc líbí vnitřek u ČT vyfotim večer
Čitušky stáj
eowyn
napsal(a):
MY máme čtyři boxy vedle sebe klasicke s pulenými dveřmi a pak zděnou stjičku se třemi boxy, dva májí koukání ven, jeden je zastrčnený vevnitř bez okýnka.
klawdie
napsal(a):
MY máme čtyři boxy vedle sebe klasicke s pulenými dveřmi a pak zděnou stjičku se třemi boxy, dva májí koukání ven, jeden je zastrčnený vevnitř bez okýnka.
naše boxi
dominika
napsal(a):
naše boxi
Tady máme volný vchod ,kdykoliv můžou ven i dovnitř.
kessidis
napsal(a):
Tady máme volný vchod ,kdykoliv můžou ven i dovnitř.
A tady uvnitř.
kessidis
napsal(a):
A tady uvnitř.
Tady moje jessule je to nekvalitní fotka. Takže to neřešte.. Boxík je 5x5m s volným výběhem. Podle mě jim to vyhovuje =)
michaela z
napsal(a):
pro michaelu,jen takoví doplnění když ti kočička takhle skákala na koně nebylo to určitě zábavou ,ale chtěla se ohřát .Dělají to když jsou nemocné ,nezlob se ale i na fotce vypadá nemocná.
jezabel
napsal(a):
Tady moje jessule je to nekvalitní fotka. Takže to neřešte.. Boxík je 5x5m s volným výběhem. Podle mě jim to vyhovuje =)
junka
napsal(a):
A tady moje princezna,jak kouká z boxu....
A pohled na stáje....a už končim
junka
napsal(a):
A pohled na stáje....a už končim
Tak mi mame tri boxiky vedle sebe,ten prostredni je sedlovka....boxy jsou ve velike stodole....tady nejake fotecky,ale nic moc.Janiik
bordeauxx
napsal(a):
Tak mi mame tri boxiky vedle sebe,ten prostredni je sedlovka....boxy jsou ve velike stodole....tady nejake fotecky,ale nic moc.Janiik
a pohled z boxu ven...jinak boxiky jsou velke 4 na 4 metry.Janiik
bordeauxx
napsal(a):
a pohled z boxu ven...jinak boxiky jsou velke 4 na 4 metry.Janiik
a tihle konicci tam bydli... tak ten bydli v prvnim boxu
bordeauxx
napsal(a):
a tihle konicci tam bydli... tak ten bydli v prvnim boxu
a ta v tom druhem....papik Janiik
bordeauxx
napsal(a):
a ta v tom druhem....papik Janiik
a tady bydlí moje kobča :-) v noci v něm a ve dne na pastvě
racina
napsal(a):
a tady bydlí moje kobča :-) v noci v něm a ve dne na pastvě
a uvnitř :-)
moninka
napsal(a):
tak naše ubytování pro koníky-na zahradě mezi řadovkami
microfon
napsal(a):
tak naše ubytování pro koníky-na zahradě mezi řadovkami
a v celku