basko
napsal(a):
Ahoj racino, moc mě zaujala tvoje kobča Barča(je suprová)
co je Barča za plemeno a jak ses k ní dostala? Ráda bych o ní všechno věděla.
Doufám že ti to nebude vadit.Ale mě to nedá kdyžtak sem dej fotešky její.
Mě se mocinky moc líbí.
PA a mějte se a smějte se
jéééé no to jsem ráda :-)
Tak to sem zaplácám :-)
Barča je bez PP a je jí 5 let :-) takže taková mlaďoška.
Mám jí od března tohoto roku a měli jí jen na hříbata, na to, že je tak mladá tak už měla 3. Pokaždý kluký a barevný :-)
Posledního pošlu na fotce toho mám :-)
Původně na prodej nebyla, ale tak jsem žadonila a oni potřebovali peníze tak svolili. Taky nebyla levná :-( Nejprve jsem si tam byla vybírat huculaaa a Barča na mě koukala a nepustila mě z očí, tak jsem poznala lásku na první pohled.
Teď se jí snažím dát jen to nejlepší :-) Mám jí ustájenou samotnou, ale jen přes noc. Jinak je děnně s koníkama. Vůbec jí nevadí když je večer sama, stejně jen žere :-)
No a povaha, úžasná, milá, všímavá, ale i rozmazlená :-)
Pod sedlem hodňoučká jen když je víc koní a cválá se po louce tak vyhazuje, jinak zlatíčko, ničeho se vůbec nebojí a je zvědavá, tot vše :-) Odkud jsi?
racina
napsal(a):
Mám jí od března tohoto roku a měli jí jen na hříbata, na to, že je tak mladá tak už měla 3. Pokaždý kluký a barevný :-)
Původně na prodej nebyla, ale tak jsem žadonila a oni potřebovali peníze tak svolili. Taky nebyla levná :-( Nejprve jsem si tam byla vybírat huculaaa a Barča na mě koukala a nepustila mě z očí, tak jsem poznala lásku na první pohled.
Teď se jí snažím dát jen to nejlepší :-) Mám jí ustájenou samotnou, ale jen přes noc. Jinak je děnně s koníkama. Vůbec jí nevadí když je večer sama, stejně jen žere :-)
Pod sedlem hodňoučká jen když je víc koní a cválá se po louce tak vyhazuje, jinak zlatíčko, ničeho se vůbec nebojí a je zvědavá, tot vše :-) Odkud jsi?
hříbátko
racina
napsal(a):
a tady už ve své kráse
s mojí kámoškou
a se mnou chodí jak pejsek
racina
napsal(a):
na slavnostech :-) (dělala mi bordeeel :-))
s největší kobylou v okolí :-)
basko
napsal(a):
určitě má v sobě aspon trochu appaloosi pač i ta barvička napovídá.
snad někdy se zastavím až tam pojedu
No řek bych,že starý náčelník Pepa Nezpírsů by z ní měl radost..Když vidím někdy ty puntíkaté stodoly,nebo přesvalené begany,kteří by nepřežily v horském terénu ani den,tak můžeš být s ní i bez papírů spokojená
.Připomíná mi postavou naši appa kobylku Vanesu.Teď doopravdy Jura
reldnis
napsal(a):
No řek bych,že starý náčelník Pepa Nezpírsů by z ní měl radost..Když vidím někdy ty puntíkaté stodoly,nebo přesvalené begany,kteří by nepřežily v horském terénu ani den,tak můžeš být s ní i bez papírů spokojená
.Připomíná mi postavou naši appa kobylku Vanesu.Teď doopravdy Jura
to je pravda, jak je menší, tak je ohebná jak proutek
Mě nevadí, že je bez PP. hlavně že je to moje zlatíčko.
Moc pěkná kobylka to je, taky menší? Určitě taky bude moc hodná
racina
napsal(a):
budem rádi :-)
No my si přáli 150hůlkové.Jsme oba přerostlí,už má pár nad,ale snad už ve třech letech skončila.Je hodná,mazlík,lozí za lidmi jak psík a hlídá stádo a teritorium.Když viděla poprvé vozík na koně a pozorovala jak učíme jinýho koníka nastupovat,využila první př
ležitosti kdy byl prázdný a vklusala tam šťastná jak blecha,aby o tu slast nepřišla
.No je s ní sranda
.
reldnis
napsal(a):
No my si přáli 150hůlkové.Jsme oba přerostlí,už má pár nad,ale snad už ve třech letech skončila.Je hodná,mazlík,lozí za lidmi jak psík a hlídá stádo a teritorium.Když viděla poprvé vozík na koně a pozorovala jak učíme jinýho koníka nastupovat,využila první př
ležitosti kdy byl prázdný a vklusala tam šťastná jak blecha,aby o tu slast nepřišla
.No je s ní sranda
.
Tak to je parádní musí to být opravdu sranda
racina
napsal(a):
Ahojky Racino! Já se také přidávám. Ta Tvoje kobylka je moc hezká a tak mi utkvěla v paměti, že se mi ve snu zdálo, že jsme se spolu seznámily. Byly jsme někde na nějakém hotelu, (asi dovolené. Byl tam i bazén) Začaly jsme si spolu povídat a tys mi popsala, jakého máš koníka. No, a hned jsem věděla o kterého koníka jde. Už asi začínám z toho sezení na " ifauně" asi blbnout. Tak ať se Ti daří a koníkovi také!
monikafris
napsal(a):
Ahojky Racino! Já se také přidávám. Ta Tvoje kobylka je moc hezká a tak mi utkvěla v paměti, že se mi ve snu zdálo, že jsme se spolu seznámily. Byly jsme někde na nějakém hotelu, (asi dovolené. Byl tam i bazén) Začaly jsme si spolu povídat a tys mi popsala, jakého máš koníka. No, a hned jsem věděla o kterého koníka jde. Už asi začínám z toho sezení na " ifauně" asi blbnout. Tak ať se Ti daří a koníkovi také!
Ten obdiv a upřímná závist je jak pohlazení a užnání,když jsi ji brala,myslím že by nezáviděl nikdo.Udělala jsi z ní opravdu pěkného a šťastného koníka.Ať se vám oběma daří
.Jura
monikafris
napsal(a):
Tak to je pěkný takový sen :-)
Jinak dělám na recepci na hotelu :-) tak si nebyla daleko od pravdy
Ale bazén tu nemáme :-)
Už by si si měla odpočinout od Fauny ale je to moc pěkné
reldnis
napsal(a):
Ten obdiv a upřímná závist je jak pohlazení a užnání,když jsi ji brala,myslím že by nezáviděl nikdo.Udělala jsi z ní opravdu pěkného a šťastného koníka.Ať se vám oběma daří
.Jura
Moc, moc děkuju, jsem velmi ráda za tu změnu s ní.
Myslela jsem, že z ní ta pěkný koník nebude. Když sme jí kupovali, tak krása koukala jen zevnitř
racina
napsal(a):
Tak to je pěkný takový sen :-)
Jinak dělám na recepci na hotelu :-) tak si nebyla daleko od pravdy
Ale bazén tu nemáme :-)
Už by si si měla odpočinout od Fauny ale je to moc pěkné
čau víťo, včera sem ti psala na icq. Asi si to nedostala. Co ten vandr? Začala bych plánovat, mám dost hektický srpen, tak abych si vyšetřila čas