kacik
napsal(a):
Ahoj všem, jakou barvu ohlávky máte na svých rezavých koních???
Potřebuju inspiraci, která barva sedí nejlíp ....
Vínovou s bledě modrou, ale i samotná vínová by se mi líbila, jen jsem ji v potřebné velokosti nesehnala.
sadzi saj

svatka
napsal(a):
Vínovou s bledě modrou, ale i samotná vínová by se mi líbila, jen jsem ji v potřebné velokosti nesehnala.
Tak já mám červenou provazovku
sadzi saj

sadzi saj
napsal(a):
Tak já mám červenou provazovku
A obyč ohlávku mám tmavě modrou, ale nejradši bych oranžovou
kacik
napsal(a):
hanatichakova
napsal(a):
já mám na lavče teda než jí rosekala tmavě modrou až černou lemování a uprstřed je šedivá a její hříbek má šedivou s čenou čere u prostřed
woldemortik
napsal(a):
ještě jsem zapoměla dodat tedka má zatím koženu než jí tuhle spravym
Zelená
woldemortik
napsal(a):
mě se teda osobně líbí ta modrá škoda,že kobča má tak velkou hlavu(jak starosta) mám problém sehnat větčí xfull když řeknu v prodejně že chci ohlávku č.4až 5 tak na mě divně koukaj
Tady ještě jedna modrá
junka
napsal(a):
A červená
A ještě hnědá a už končím Mě osobně se hodně líbí žluto-černá
basko
napsal(a):
fakt žluto černá? tak to jsi mě potěšila protože jsi ted chci kupovat koníka(ryzák) a mám provazovou žluto-černou ohlavku a byla levná z prodejny Dance and Jump
tak snad bude slušet
Jůů tak to bude určitě slušet,pak dej nějakou fotkuMě se tahle kombinace teda líbí hodně,škoda,že s ní nemám vyfoceného žádného koníka... :-(
kacik
napsal(a):
Ahojinek,tak já mám na svém Aleškovy tyhle
kacik
napsal(a):
další
kacik
napsal(a):
a další
kacik
napsal(a):
Fotka od B.Hrvolovej,kobylka ako rocka
hellenx
napsal(a):
Fotka od B.Hrvolovej,kobylka ako rocka
Jj ta modrá vypadá dobře a na ryzácích ji vidívám asi nejvíc....nemáte někdo koníka s žluto-černou parelkou a fotečku?No jinak ta červená parelka vypadá taky dobře,kamarádka má uplně tu stejnou na takového hnědo ryzáka
a sluší...
Nebo tady ještě červená na ryzáčkovi....
junka
napsal(a):
Jj ta modrá vypadá dobře a na ryzácích ji vidívám asi nejvíc....nemáte někdo koníka s žluto-černou parelkou a fotečku?No jinak ta červená parelka vypadá taky dobře,kamarádka má uplně tu stejnou na takového hnědo ryzáka
a sluší...
Nebo tady ještě červená na ryzáčkovi....
Tady ještě jedna zelená,taky vypadá zajímavě...
junka
napsal(a):
Tady ještě jedna zelená,taky vypadá zajímavě...
A na černou jsem uplně zapomněla
junka
napsal(a):
Tady ještě takové modro-žlutá ale je už taková zašlá....no s trochou představivosti
junka
napsal(a):
Leša má teďka od Miloška Panušky provazovku zebrovanou...
tajemma danny
napsal(a):
Leša má teďka od Miloška Panušky provazovku zebrovanou...
Fuj tajbl kvalita zkusím ještě jednu fotku tentokrát Leoška se žtutou provazovkou
woldemortik
napsal(a):
no neí špatná ani bílá je tedka koupila ponče je bílou má černou hlavu tak jí sekne.
my máme takovouto...alwe myslím že třeba červeno-černá nebo zeleno-žlutá...to by byli taky klásný kombinace:)
kacik
napsal(a):
Tak černo-žlutou parelku teda nevedeme, ale mohu hodit foto černo-žluté "nájlonky" na ryzákovi. Osobně se mi tedy tato kombinace vůbec nelíbí. Souhlasím že pěkná žlutá na ryzákovi má něco do sebe, ale v této časem vybledlé a nevýrazné kombinaci s černou mi to prostě nesedí. Být to můj kůň,už dávno ji zahodím a vyměním za nějakou "efektnější" barvičku.
P.S. omluvte kvalitu fotky, je to vyříznutý....
janda
napsal(a):
Tak černo-žlutou parelku teda nevedeme, ale mohu hodit foto černo-žluté "nájlonky" na ryzákovi. Osobně se mi tedy tato kombinace vůbec nelíbí. Souhlasím že pěkná žlutá na ryzákovi má něco do sebe, ale v této časem vybledlé a nevýrazné kombinaci s černou mi to prostě nesedí. Být to můj kůň,už dávno ji zahodím a vyměním za nějakou "efektnější" barvičku.
Toho svýho zrzavce jsem oděla do, pro ryzáky nepříliš tradiční, šedé......
janda
napsal(a):
Toho svýho zrzavce jsem oděla do, pro ryzáky nepříliš tradiční, šedé......
.......A mužův rudý oř je zase v té tradiční modré (zděs v parelce téměř až do fialova). Ta hold vážně ryzákům sedí jako hrnec na prdel, byť jí v poslední době moc nemusím, páč jí má každý druhý a já mám radši vyjímečnost
buggyna

kacik
napsal(a):
jak to vidíte s kombinací zelená + ryzák???Chtěla sem si kupovat tmavou hnedku,ktetý strašně miluju a ladit do zelena (nejúžasnější barva).Už mám pár věcí koupenech,a teď to vypadá,že budu mít kobylu rezatou
buggyna
napsal(a):
jak to vidíte s kombinací zelená + ryzák???Chtěla sem si kupovat tmavou hnedku,ktetý strašně miluju a ladit do zelena (nejúžasnější barva).Už mám pár věcí koupenech,a teď to vypadá,že budu mít kobylu rezatou
Já osobně bych do toho s klidnou hlavou šla, protože se mi na ryzácích zelená moc líbí. Mít ryzáka, tak určitě do zelena ladím.
buggyna

miranda
napsal(a):
Já osobně bych do toho s klidnou hlavou šla, protože se mi na ryzácích zelená moc líbí. Mít ryzáka, tak určitě do zelena ladím.
já si tím právě nebyla jistá,aby nevypadala jak z cirkusu.Ale sem ráda že mě někdo ubezpečil že to tak šílený nebude
sadzi saj

buggyna
napsal(a):
já si tím právě nebyla jistá,aby nevypadala jak z cirkusu.Ale sem ráda že mě někdo ubezpečil že to tak šílený nebude
To budeme dvojka co
Jinak myslím, že zelená může být fešná
buggyna
napsal(a):
Nevím jak jiným, ale mě se to líbí a pokud se to bude líbit i tobě, tak neřeš, co si o tom myslí jiní. Je to přeci tvůj kůň. Jinak přeju ať kobylce zelená sekne a ať se spolu máte fajn.
buggyna

sadzi saj
napsal(a):
To budeme dvojka co
Jinak myslím, že zelená může být fešná
noo,jestli to vyjde tak sem na to zvědavá.A eště se pak budu starat o mimííí
buggyna

miranda
napsal(a):
Nevím jak jiným, ale mě se to líbí a pokud se to bude líbit i tobě, tak neřeš, co si o tom myslí jiní. Je to přeci tvůj kůň. Jinak přeju ať kobylce zelená sekne a ať se spolu máte fajn.
jéé děkuju (jem).Nechtěla sem totiž aby to třeba vypadalo moc vulgárně,jako třeba červená na vraníkovi(vyniká to až moc,ale nic proti tomu když se to někomu líbí)
sadzi saj

buggyna
napsal(a):
noo,jestli to vyjde tak sem na to zvědavá.A eště se pak budu starat o mimííí
Neboj, mímo se zvládne levou zadní, toho bych se nebála
buggyna
napsal(a):
jéé děkuju (jem).Nechtěla sem totiž aby to třeba vypadalo moc vulgárně,jako třeba červená na vraníkovi(vyniká to až moc,ale nic proti tomu když se to někomu líbí)
Jdi do toho, zelená na ryzákovi je super Takhle jsem ladila jednu mužovu kobylu, než ty její ztelené doplňky podědil synátor hnědák (tomu sekne taky) a kobylu si nová jezkyně vyladila do hněda.
Doporučuju ale spíš takové ty tmavší odstíny zelené, jednak to nebude působit tak vulgárně a jednak tmavě zelená sluší ryzákům daleko víc než světlá
janda
napsal(a):
Jdi do toho, zelená na ryzákovi je super Takhle jsem ladila jednu mužovu kobylu, než ty její ztelené doplňky podědil synátor hnědák (tomu sekne taky) a kobylu si nová jezkyně vyladila do hněda.
Doporučuju ale spíš takové ty tmavší odstíny zelené, jednak to nebude působit tak vulgárně a jednak tmavě zelená sluší ryzákům daleko víc než světlá
Flora má světle červenou s černýma prouzkama (trosku vybledla)
hanatichakova
napsal(a):
Nikouškova stará původní a ještě špinavoučká tmavě modrá ohlávečka.
nightdevil
napsal(a):
Nikouškova stará původní a ještě špinavoučká tmavě modrá ohlávečka.
A tady Kenčina stará..už dotrhání, původně Nicova závodní světle modrá Tatinni.
nightdevil
napsal(a):
A tady Kenčina stará..už dotrhání, původně Nicova závodní světle modrá Tatinni.
Moje oblíbená růžovka
buggyna

janda
napsal(a):
jj,tmavou mám namysli,světlejší sice mám dečku(měla sem jí na černýho hnědáka)ale to už nějak přežijem.Jinak díky moc za vaše zkušenosti,aspoň ste mě ujistily
sadzi saj

buggyna
napsal(a):
jj,tmavou mám namysli,světlejší sice mám dečku(měla sem jí na černýho hnědáka)ale to už nějak přežijem.Jinak díky moc za vaše zkušenosti,aspoň ste mě ujistily
Ahooj, jestli je tmavší, tak to sekne určo, té světlejší bych se obávala, ale tmavá myslím, že jí sekne a tahle dečka si myslím, jí bude slušet, podle fotek, je fakt krásná
junka
napsal(a):
Tady ještě takové modro-žlutá ale je už taková zašlá....no s trochou představivosti
ahojky mohla by sem se zeptat co to je za koníka?? já mam totiž kobylku a ta je podobná tomu tvýmu koníkovi posílám fotku svojí kobylky .... asi máme dvojčátka
sadzi saj
napsal(a):
Ahooj, jestli je tmavší, tak to sekne určo, té světlejší bych se obávala, ale tmavá myslím, že jí sekne a tahle dečka si myslím, jí bude slušet, podle fotek, je fakt krásná
My máme takovou
sherri30
napsal(a):
ahojky mohla by sem se zeptat co to je za koníka?? já mam totiž kobylku a ta je podobná tomu tvýmu koníkovi posílám fotku svojí kobylky .... asi máme dvojčátka
Ahojky....no jsou si podobní,ale zklamu tě
Koník není můj....je z odchovny na Skálách u Tlumačova..hřebeček ČT
Jméno atd. neznám....jen jsem je tam pofotila...
sdracice
napsal(a):
My máme takovou
a my zase takovou: je od Miloše Panušky (toricon) DOPORUČUJU!!!
janda
napsal(a):
no tak tu žluto - černou ohlavku jsem teda vyhodila(ale z důvodu že se protrhla ne že by se mi nelibila) a koupila jsem mu tmavě modrou ta se mi na něm libi vic než ta žluta, ale ta žluta byla taky pěkna, ale každy ma svuj nazor,že? a je mi to v celku jedno jakou ma barvu ohlavky do ohrady stejnoak ji ma pořád od bahna(jo a tohle je k obrazku- sedmnacty od konce)to je muj konik...tak se mějte zdar!!!
kacik
napsal(a):
Světle modrá ohlávka s ještě světlejší proužkem na kraji
asharka
napsal(a):
Světle modrá ohlávka s ještě světlejší proužkem na kraji
a ještě jeden ryzáček, tentokrát klasika kožená