Prodej nových věcí-ANGLIE

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
15.8.2007 10:19

Nabízím prodej nových věcí na anglický styl jízdy. Věci jsou nové, nezničené, nepoužívané, bez vad, byly nevhodným dárkem pro mě a mého koně.
Ráda věci vyměním za věci na western. Více podrobností na emailu. Děkuji

15.8.2007 10:20

beatha napsal(a):
Nabízím prodej nových věcí na anglický styl jízdy. Věci jsou nové, nezničené, nepoužívané, bez vad, byly nevhodným dárkem pro mě a mého koně.

Detail uzdečky s nánosníkem kombinovaným

15.8.2007 10:21

beatha napsal(a):

Vysoké jezdecké kožené boty

17.8.2007 14:43

beatha napsal(a):

Rajtky jsou značky Equitheme, vhodné i pro plnoštíhlé jezdce.

22.8.2007 15:32

beatha napsal(a):

Ještě připisuji ceny- uzdečka 500, rajtky 700, boty 15 00.
Jsou nové a jen vyzkoušené.
Při větším odběru je možná sleva.

22.8.2007 21:19

beatha napsal(a):
Rajtky jsou značky Equitheme, vhodné i pro plnoštíhlé jezdce.

Dobrý večer, píši vám ohledně uzdečky. bylo by možno zaslat foto uzdečky na e.mail, aby byli vidět detaily na leennyy@seznam.cz

23.8.2007 10:58

leennyy napsal(a):
Dobrý večer, píši vám ohledně uzdečky. bylo by možno zaslat foto uzdečky na e.mail, aby byli vidět detaily na leennyy@seznam.cz

Prodám úplně nový skokový univerzál Prestige Paris, černá barva za 30 000,- PC 62 000,- a syntetické sedlo, univerzální, 8 000,- PC 12 000,- Tel.: 728 422 880, Možno vidět.

24.8.2007 12:28

leennyy napsal(a):

Ano, pošlu, ty samé, snad to půjde zvětšit, kdyžtak to zkuste maximalizovat např. v programu Photosphop.

Přidejte reakci

Přidat smajlík