Pátek...Prostě jen pátek....

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
17.8.2007 07:23

Dobré ráno....Dovolila jsem si dnes začít,už jsem nějakou dobu vzůru.... U nás konečně trošku prší!

17.8.2007 07:40

molly napsal(a):
Dobré ráno....Dovolila jsem si dnes začít,už jsem nějakou dobu vzůru.... U nás konečně trošku prší!

Dobré ráno tak to jsme dvě kdo je tady delší dobu vzhůru, teda já jsem vzhuru akorát fyzicky, jinak ještě tak nějak spím . U nás už je po dešti pršelo jen v noci

17.8.2007 07:42

molly napsal(a):

čaues, já jsem teď také fotila z kanclu, začílá pršet. Ještě že už je pátek.

17.8.2007 07:43

tajemma danny napsal(a):
čaues, já jsem teď také fotila z kanclu, začílá pršet. Ještě že už je pátek.

ale je to jako vždy, začíná víkend tak se počasí zkazí

17.8.2007 07:46

molly napsal(a):

Na víkend už hlásí daleko méně přeháněk než dnes....Tady u nás je ten deštík vážně móc potřeba...Už to bylo jak na sahaře

17.8.2007 07:57

molly napsal(a):
Na víkend už hlásí daleko méně přeháněk než dnes....Tady u nás je ten deštík vážně móc potřeba...Už to bylo jak na sahaře

Jo tak o tom mi nemusíš povídat!! tady bylo taky potřeba zapršet, ale řekla bych že by ještě mohlo!!!!

17.8.2007 07:57

molly napsal(a):

Hezké ránko. U nás pršelo jen přes noc, ale teď už je příjemně. Vyčistil se nám vzduch, konečně. Deště je třeba. U nás už je hrozné sucho, voda dochází, dokonce to dávají intervalami na menší proud, aby se šetřilo. Jinak včera jsem byla s Honzulou po delší době skákat, docela mu to šlo. už i v nájezdech na skok jsme si jistější, včera poprvé jsem dělala kratší nájezd, taky jsme mu na Honzíka postavili "big skok" Asi 70 cm oxírek, širší než na co byl doposud zvyklý, ale přes to si párkrát natloukl nožky. Ale i tak včera dostal pochvalu. Hold se teprve učí a musí nasbírat síly a zkušenosti Ale každým skokem je to jen a jen lepší

17.8.2007 07:58

molly napsal(a):

Čau holky no ani mi nemluvte,mám na dnes do stáje smluvenou exkurzi, má sousedka a jezdkyni Sahiba mě poprosila jestli si mužou udělat s dětma exkurzi k nám na koníky a takhle se nám to zakaboní,ach jo doufam, že kolem třetí se na chvilku udělá hezký., máme i opékat buřtíky:(((

17.8.2007 08:00

klawdie napsal(a):
Čau holky no ani mi nemluvte,mám na dnes do stáje smluvenou exkurzi, má sousedka a jezdkyni Sahiba mě poprosila jestli si mužou udělat s dětma exkurzi k nám na koníky a takhle se nám to zakaboní,ach jo doufam, že kolem třetí se na chvilku udělá hezký., máme i opékat buřtíky:(((

Tak to budou děti krásnou exkurzi a ještě buřtíky!!! já tam chci takyyyy :-)))

17.8.2007 08:04

klawdie napsal(a):

Klári neboj...Tady okolo HK nebude moc pršet.... :( Kolikrát se mně stalo,že u nás ve vsi nic a na druhé straně HK (na Novým-občas se tam vykytuju) lilo...Tak by to mohlo být dnes naopak...Ty měj pěkně na buřtíky a u nás může lejt
To je fešák...

17.8.2007 08:10

klawdie napsal(a):

Hele mám doma od včerejška návštěvu a nocležníka na týden. Známá odjela na dovolenou tak se jim starám o křečka... Kláry, já jedu s leošou zase na tríning, volala jsem Hance co když bude pršet a musíme i v dešti, čas kvapí...tak se modlím, aby nepršelo...

17.8.2007 08:18

tajemma danny napsal(a):
Hele mám doma od včerejška návštěvu a nocležníka na týden. Známá odjela na dovolenou tak se jim starám o křečka... Kláry, já jedu s leošou zase na tríning, volala jsem Hance co když bude pršet a musíme i v dešti, čas kvapí...tak se modlím, aby nepršelo...

No Tak to budu držet palec,aby Vám DAnny nepršelo, ale i v dešti se, my se jednou tak zabrali do treninku s trenerem, že přišla silná přehánka a my drtili v klidu dál, došlo mi to až se to přehnalo, byli jsme durch, tak jsme si dělali srandu jak jsme se zapotili:)))))) Jinka Molly na Novým jsem donedávna bydlela a mimochodem koníka mám v Roudničce což je přes louku od novýho, tak se klidně někdy stav!

17.8.2007 08:19

tajemma danny napsal(a):

Teda Klárka jako průvodkyně v místní stáji Máš pro ně nachystaný nějaký odborný výklad? Nebo aktivity jak vyčistit koňouška a podobně? Jak steré ty děti budou? Jinak Danny, kdy přesně jsou ty zkoušky? A kolik tam vlastně koník musí skočit pod sedlem a kolik ve volnosti?

17.8.2007 08:32

lanika napsal(a):
Teda Klárka jako průvodkyně v místní stáji Máš pro ně nachystaný nějaký odborný výklad? Nebo aktivity jak vyčistit koňouška a podobně? Jak steré ty děti budou? Jinak Danny, kdy přesně jsou ty zkoušky? A kolik tam vlastně koník musí skočit pod sedlem a kolik ve volnosti?

NO Leni taky nemám ponětí jim budu vypravět.asi je nechám vyčistit nejhodnější koníky ze staje a pak je povozí a pokud se budou ptam tak jim budu odpovídat, jen doufám, že budou komunikativní, to by mě dost ulehčilojsou asi ve věku 12-17 přesně nevím...No a taky bych je mohla naučit kydat,aspon by mě ulehčili praci
JInak DAnny taky by mě zajímalo jak takové zkoušky probíhají, můžeš nám to přiblížit!!!!!

17.8.2007 08:34

lanika napsal(a):

Lani,
Leoša musí ve volnosti zvládnout oxer široký 1,1m a vysoký postupně od 1m až do 1,2 m. Pak postupová řada v sedle z klusu, první skok kolmáček 60 cm vysokej dva cvalový a oxer vysoký 80 cm a široký také 80 cm tři cvalový a další oxer 100 cm širokej a postupně zvedanej z 85 do 105 cm. Celkem mazec na takovou mlaďošku, jen máme výhodu že Leoše byly tři roky už v lednu, takže si myslím že bude jedna z vyspělejších a zralejších kobyl na zkouškách. Mno uvidíme...

17.8.2007 08:36

tajemma danny napsal(a):
Lani,
Leoša musí ve volnosti zvládnout oxer široký 1,1m a vysoký postupně od 1m až do 1,2 m. Pak postupová řada v sedle z klusu, první skok kolmáček 60 cm vysokej dva cvalový a oxer vysoký 80 cm a široký také 80 cm tři cvalový a další oxer 100 cm širokej a postupně zvedanej z 85 do 105 cm. Celkem mazec na takovou mlaďošku, jen máme výhodu že Leoše byly tři roky už v lednu, takže si myslím že bude jedna z vyspělejších a zralejších kobyl na zkouškách. Mno uvidíme...

Jo a na zkoušky jedeme do Robous u Jičína...

17.8.2007 08:40

tajemma danny napsal(a):
Lani,

Ty bláho, to j celkem mazec, když si představím, že je to mladý koník. A kde je ta příprava na zkoušky, že? Minimálně půl roku dřiny. tak já mám výčitky toho, že s Honzíkem skáču pidi 60 cm a to má 3,5 roku a přitom na zkoouškách chcou po konících už takové výkony. Ale věřím, že to zvládnete, neboj no a Klárko, shazuje ti Sabula břevna? Nebo mu to celkem vychází a skáče čistě?

17.8.2007 08:42

tajemma danny napsal(a):
Jo a na zkoušky jedeme do Robous u Jičína...

No tak to mě přijde jako uplná magořina takový nároky na tak mladý zvíře.Ještě že nemám kobylu a nemusím na něj spěchat,metr jsme pod sedlem ještě nešli a ještě se na něj nechystám...

17.8.2007 08:45

lanika napsal(a):
Ty bláho, to j celkem mazec, když si představím, že je to mladý koník. A kde je ta příprava na zkoušky, že? Minimálně půl roku dřiny. tak já mám výčitky toho, že s Honzíkem skáču pidi 60 cm a to má 3,5 roku a přitom na zkoouškách chcou po konících už takové výkony. Ale věřím, že to zvládnete, neboj no a Klárko, shazuje ti Sabula břevna? Nebo mu to celkem vychází a skáče čistě?

je to fakt magořina, také si říkám, proč to neposunou o rok později. Já jsem Leošu obsedala asi koncem dubna a od začátku června chodíme na trénink 1x týdně, poslední tři týdny chodíme třikrát v týdnu. Až udělá zkoušky tak bude mít na chvíli od skákání pokoj.

sadzi saj

17.8.2007 08:57
sadzi saj

lanika napsal(a):

Ahoj holčiny, teda vy při ránu jedete
Tady pěkně prší, ale celkem jsem za to ráda a Klári neboj, určo se ty vydaří a bude pěkně nebo aspoň nebude pršet
Jinak Danny super fotečka Leoši, teda ale ty nároky, to je šílený, možná, že tam uvidíš koníka od nás ze stáje. Taky máme kobylku, se kterou jedou na výkonnostky, ale nevím kam, ale myslím si, že to bude taky sem. Jmenuje se Ginger a je to taková tm.plavka, možná někde vyštrachám foto. A kdy to je ty zkoušky??

Jinak já si dala ráno ranní rozcvičku na jízdárně a co myslíte, po půl hodině začlo pršet , ale co se dalo dělat, musela jsem makat dál, prostě musela, jinak to nejde, naštěstí nebyl až takový slejvák, takže se to dalo. Kavaletky nám šli dneska super a měla jsem za úkol zkusit i malý křížek a musím se pochválit a Elí taky, ale dneska fakt super, šla, neváhala, já seděla na prdeli, pěkně na holeni a čekala na ni, nezůstala rukama, no bomba, takže jsem to skočila z každé strany na každou ruku a bylo to dobrý, tak jsem to nechala, nic se nemá přehánět

17.8.2007 09:03

sadzi saj napsal(a):
Ahoj holčiny, teda vy při ránu jedete
Tady pěkně prší, ale celkem jsem za to ráda a Klári neboj, určo se ty vydaří a bude pěkně nebo aspoň nebude pršet
Jinak Danny super fotečka Leoši, teda ale ty nároky, to je šílený, možná, že tam uvidíš koníka od nás ze stáje. Taky máme kobylku, se kterou jedou na výkonnostky, ale nevím kam, ale myslím si, že to bude taky sem. Jmenuje se Ginger a je to taková tm.plavka, možná někde vyštrachám foto. A kdy to je ty zkoušky??

Jinak já si dala ráno ranní rozcvičku na jízdárně a co myslíte, po půl hodině začlo pršet , ale co se dalo dělat, musela jsem makat dál, prostě musela, jinak to nejde, naštěstí nebyl až takový slejvák, takže se to dalo. Kavaletky nám šli dneska super a měla jsem za úkol zkusit i malý křížek a musím se pochválit a Elí taky, ale dneska fakt super, šla, neváhala, já seděla na prdeli, pěkně na holeni a čekala na ni, nezůstala rukama, no bomba, takže jsem to skočila z každé strany na každou ruku a bylo to dobrý, tak jsem to nechala, nic se nemá přehánět

Ahoj Andy,
hele ty zkoušky jsou už teď v úterý...celkem mazec co? Robousy u Jičína, musim se pořádně podívat kudy kam... Ve středu Vám tady naházím spoustu fotek...ufff, to bude mazec. Tady je tata Leontýnky, Doven v této době již není plemeníkem ale sportovním valachem

sadzi saj

17.8.2007 09:13
sadzi saj

tajemma danny napsal(a):
Ahoj Andy,
hele ty zkoušky jsou už teď v úterý...celkem mazec co? Robousy u Jičína, musim se pořádně podívat kudy kam... Ve středu Vám tady naházím spoustu fotek...ufff, to bude mazec. Tady je tata Leontýnky, Doven v této době již není plemeníkem ale sportovním valachem

Pěkný tatík
No oni s ní jedou v sobotu hobbíky a pak říkala, že jsou tu zkoušky, takže si myslím, že jedou tam, co vy. Jmenuje se Ginger, tak zkus udělat prosím nějaké fotečky :-) Děkuji.

Je to ta tmavší

sadzi saj

17.8.2007 09:14
sadzi saj

sadzi saj napsal(a):
Pěkný tatík
No oni s ní jedou v sobotu hobbíky a pak říkala, že jsou tu zkoušky, takže si myslím, že jedou tam, co vy. Jmenuje se Ginger, tak zkus udělat prosím nějaké fotečky :-) Děkuji.

Je to ta tmavší

Tady hlavička

sadzi saj

17.8.2007 09:15
sadzi saj

sadzi saj napsal(a):
Tady hlavička

A poslední

Je taková docela velká a robustní, tm. plavka. No když jsem koukala, co teď skákali ve středu na jízdárně, tak jsem zírala, je to děsný, nechápu, proč ty zkoušky nemůžou dát od 4 let

17.8.2007 09:39

sadzi saj napsal(a):
A poslední

Je taková docela velká a robustní, tm. plavka. No když jsem koukala, co teď skákali ve středu na jízdárně, tak jsem zírala, je to děsný, nechápu, proč ty zkoušky nemůžou dát od 4 let

Krsná kobča Andrej, po ránu tě zdravím a teda čumím jakej má Elí krasnej mohutnej krk....Jinak Danny a jak do vozejku Leoška nastupuje? Nebo to máte někde poblíž?JOOOO a LENI to víš že mi Sabula ze začátku ty větší kolmáčky shazoval,a le pak najednou přestal a už ani tuk a bez shození....

"zloděj lapen při činu"

17.8.2007 09:43

klawdie napsal(a):
Krsná kobča Andrej, po ránu tě zdravím a teda čumím jakej má Elí krasnej mohutnej krk....Jinak Danny a jak do vozejku Leoška nastupuje? Nebo to máte někde poblíž?JOOOO a LENI to víš že mi Sabula ze začátku ty větší kolmáčky shazoval,a le pak najednou přestal a už ani tuk a bez shození....

"zloděj lapen při činu"

A tady už se futruje...good foto, co?!

17.8.2007 09:43

klawdie napsal(a):

"zloděj lapen při činu"

Kláry,promiň že to píšu eště sem,ale jistota je jistota. :-) nevíš jak má ten Chovservis otvírací dobu?

17.8.2007 09:44

klafus napsal(a):
Kláry,promiň že to píšu eště sem,ale jistota je jistota. :-) nevíš jak má ten Chovservis otvírací dobu?

a tak si mě zas předběhla :-D

sadzi saj

17.8.2007 09:49
sadzi saj

klafus napsal(a):

Ahoj Klári, taky zdravím při ránu No to ona má ale z toho, že klká

17.8.2007 09:51

klafus napsal(a):

Ehm Kláry, teď si narazila na to, co ještě nacvičené nemáme. Vozejk si půjčíme již v pondělí a uvidíme. Doufám v to, že když jí necháme dostatek času a nějaké dobrůtky vevnitř tak tam naleze...kvůli žrádlu cokoliv, druhá varianta je to, že si jí na sebe před vozejkem napojím a pak skusím jestli zamnou nastoupí a třetí fáze bude vyslání...uvidíme. Doufám, že nebude problém...naplachtu jde v klidu, na gumu taky, dneska budu zkoušet plnou paletu...a v pondělí vozejk.
Sashib má natažený krk jak žirafa na té fotce...co by kvůli žrádlu neudělal že. Jsou všichni stejní, nenažraní

17.8.2007 10:00

tajemma danny napsal(a):
Ehm Kláry, teď si narazila na to, co ještě nacvičené nemáme. Vozejk si půjčíme již v pondělí a uvidíme. Doufám v to, že když jí necháme dostatek času a nějaké dobrůtky vevnitř tak tam naleze...kvůli žrádlu cokoliv, druhá varianta je to, že si jí na sebe před vozejkem napojím a pak skusím jestli zamnou nastoupí a třetí fáze bude vyslání...uvidíme. Doufám, že nebude problém...naplachtu jde v klidu, na gumu taky, dneska budu zkoušet plnou paletu...a v pondělí vozejk.
Sashib má natažený krk jak žirafa na té fotce...co by kvůli žrádlu neudělal že. Jsou všichni stejní, nenažraní

Andy, Elí klká? To jsem nevěděla. A co ostatní koně? Nemůžou to okoukat? Jinak Ginger ti vyfotím jestli bude v Robousích...Ach jo, bojim bojim za Leošu...
Koupili jsme jednu důchodkyni z Brna a také bohužel klká, je v izolaci a pak byla zvyklá na pevné ohrady u bývalého majitele do které se zakusovala a klkala tak u nás si kousla do el. lanka a od té doby na pastvě neklká, trný způsob odnaučení

sadzi saj

17.8.2007 10:08
sadzi saj

tajemma danny napsal(a):
Andy, Elí klká? To jsem nevěděla. A co ostatní koně? Nemůžou to okoukat? Jinak Ginger ti vyfotím jestli bude v Robousích...Ach jo, bojim bojim za Leošu...
Koupili jsme jednu důchodkyni z Brna a také bohužel klká, je v izolaci a pak byla zvyklá na pevné ohrady u bývalého majitele do které se zakusovala a klkala tak u nás si kousla do el. lanka a od té doby na pastvě neklká, trný způsob odnaučení

Jo jo, klká, bývalá majitelka ji tak už koupila. Nějaký blb ji asi měl víc zavřenou v boxe než venku a pak to takhle dopadá Tady je to v pohodě, koně se jí nevšímají a v téhle stáji už koně, který klkal měli, takže jim to nevadí. Ale jinak jsou s tím problémy, nikdo takového koně do stáje nechce. Jé díky, to budu ráda. Neboj, Leoše to zvládne.

Ty jo do ohradníku elektrickýho, tak to je síla, tak to Elí jenom o pevný dřevo nebo žlab a tak, ale ilozovaná není

Tuhle ponici Elí pokopala, když přeskočila ohradu ke kobylám na pastvu.

17.8.2007 10:12

molly napsal(a):

Tak jsem zpátky...Byly jsme se s Molly provětrat
Vyrážíme....

17.8.2007 10:13

molly napsal(a):

Náš pohled na Hradec...Snad tam něco uvidíte

17.8.2007 10:16

molly napsal(a):

Která cesta je ta správná???

17.8.2007 10:16

tajemma danny napsal(a):

Teda není v úplné izolaci ale kjoníci na ní nevidí, ona když chce vidět koníka, tak zvedne hlavu a vidí na celou stáj ale klká většinou ve stáji o něco pevného. Andy, ty jí dáváš klkák nebo ne? My teda nedáváme, mám s tím bobé zkušenosti, opuchá hlava a když se to utáhne málo tak nefunguje. Tak ho nedáváme...tady je stále pod mrakem, ale neprší. Co říkáte na toho křečka? Heh, pěkně nevychovanej, normálně mě včera chtěl kousnout když jsem mu dávala vodu, ten dostane drezuru za ten týden... Pepíček se šel kamarádit a ten křeček agres normálně tak jako vrčel nebo či co...Pepíček na něj čuměl přes klec a on se proti té mříži rozeběhl...trochu mišuge

17.8.2007 10:17

molly napsal(a):

Tak pojď už... Půjdem dom....

17.8.2007 10:18

molly napsal(a):

Pozor,ještě přejít cestu...

17.8.2007 10:19

molly napsal(a):

Dobré ránko, slčny...:)Tak co, vyspinkané na ten weekkend..? U nás docela fajně sprchlo přes noc a zatím svítí sluníčko, občas nějaký en mrak...Jinak Danny, já jsem se v úterý chystala taky na zkoušky, byly na té jízdárně, kam chodí trénovat, jenž jaksi jsem byla u toho zubaře..ale dneska sjem byla naposledy a prý nmusím, jenom kdby byl nějaký problém..:)asi v neděli se chystám na trénink, tak zkusím zmanipulovat tu moji trenérku, jestli by nás s keroušem nefotla..a´t si nemyslíte, že se jenom flákáme...:))te´d frčím s Kerkou ven, nechám ho pohrát si u kámošky s kobylama...nad nebude moc potetovaný od zubů, Kerka moje..:))

17.8.2007 10:19

molly napsal(a):

Zvládly jsme to....Aby taky ne

17.8.2007 10:20

molly napsal(a):

Cestička k domovu,známě se vine................................
A končím,ať to nezahltím

17.8.2007 10:28

molly napsal(a):

Klári,to někdy dohodnem,tu návštěvu... Tu stáj znám z vyprávění-samé dobré věci Měli jste tam chvilku "Čoka",viď?? No,když jsi hradecká,tak mne taky můžeš někdy navštívit v práci
P.S. Dany ,tyhle malé křečky nemusím...Když je prodávám,jsou z 90% rozespalí a protivní :( A malí...Špatně se chytají a ještě hůř určuje pohlaví A to víš,že lidi chtějí 2 kluky-aby neměli mladé...No ,ne vždycky se člověk trefí...

17.8.2007 10:30

molly napsal(a):
Klári,to někdy dohodnem,tu návštěvu... Tu stáj znám z vyprávění-samé dobré věci Měli jste tam chvilku "Čoka",viď?? No,když jsi hradecká,tak mne taky můžeš někdy navštívit v práci
P.S. Dany ,tyhle malé křečky nemusím...Když je prodávám,jsou z 90% rozespalí a protivní :( A malí...Špatně se chytají a ještě hůř určuje pohlaví A to víš,že lidi chtějí 2 kluky-aby neměli mladé...No ,ne vždycky se člověk trefí...

Jasný, Čoki u nás byl a bohužel tam i zesnul. JInak v kterém to zveráči teda pracuješ nějak mi to vyklouzlo a z jaké strany je ten pohled na hradec, tipuju dobře trotinu, nebo ne?

17.8.2007 10:46

klawdie napsal(a):
Jasný, Čoki u nás byl a bohužel tam i zesnul. JInak v kterém to zveráči teda pracuješ nějak mi to vyklouzlo a z jaké strany je ten pohled na hradec, tipuju dobře trotinu, nebo ne?

Jani a kam chodíš trenovat? Jinak my měli také koníka ve stáji co klkal, i přes řemen Taky bývalý dostihák. Když tak popřemýšlím, většinou to jsou samí sporťáci, co klkají, protože právě ti jsou skoro pořád zavření v boxech , aby si náhodou něco ve výběhu neudělali. Však to znáte

17.8.2007 10:46

klawdie napsal(a):

jj,vím,že už běhá po jiných pastvinách... :( Seděla jsem na něm jen párkrát,ale to byl pan kůň... Mám jeho fotečky,no ještě ze starého fo´táku a nejde nám scaner ...
Nene,je to focené od Stěžer,byla jsem dnes tím směrem... Bydlím vedle Libčan :) A zveráček v Hypernově

17.8.2007 10:55

molly napsal(a):

Tohle je směrem na Roudničku,no,ale mám jen malou "krabičku" a fotky nic moc... :-(

17.8.2007 10:58

molly napsal(a):
jj,vím,že už běhá po jiných pastvinách... :( Seděla jsem na něm jen párkrát,ale to byl pan kůň... Mám jeho fotečky,no ještě ze starého fo´táku a nejde nám scaner ...
Nene,je to focené od Stěžer,byla jsem dnes tím směrem... Bydlím vedle Libčan :) A zveráček v Hypernově

Také mi žíly na hlavě nabíhají když vidím jak někteří sporťáci přešlapují 22 hodin v boxe v dece, zateplovákách a já nevím s čím vším. Pak honem na hodinu do kolotoče, honem na tréning a zase fkr do boxu, bolí mě u srdce když to vidím. A já chci dosáhnout toho, aby viděli majitelé těchto koníků chudáků že koník kterej je celé dny na pastvě, sice občas nějaký ten šrám ale psychicky v pohodě bude šlapat jako hodinky na kolbištích, bude pracovat s chutí, energicky a né s nechutí, sešněrovanej a nabodávanej na šporny...vrrrrr. Dost zachraňování světa.
Holky jaký máte plány na víkend?
Tady šup na plachtu s Gitkou

sadzi saj

17.8.2007 11:56
sadzi saj

molly napsal(a):
Tohle je směrem na Roudničku,no,ale mám jen malou "krabičku" a fotky nic moc... :-(

Danny, když jsem jí měla doma, klkák nenosila, byla tam sama, takže to bylo jedno, ale když se jí dal, tak neklkala. Potom jsem jí musela dát ustájit do bývalé stáje a tam řemen nosit musela, ale jenom, když byla v boxe, jinak venku ve výběhu ho nenosila, protože tam neměla o co klkat a bylo to obehnaný elekt. ohradníkem, jenže bohužel nebyla venku tak, jak jsem chtěla a říkala majitelce stáje tudíž od rána do večera, pokud nebyly tropy nebo nelilo jako z konve, jenže bohužel byla občas spíš v boxe než venku a klkák proklkla Takže, když jí ho dáš sice neklká tolik, ale když chce, klkne si. No a tady v té stáji jí ho nedávají. Já jí ho dala, má ho pověšený na boxu, ale oni jí ho nedávají, tak jsem ráda, že jim to nevadí, protože pak má od toho akorát odrbaný krk a hřívu

Lump, ten teď stojí vedle Elí v boxe.

17.8.2007 12:13

molly napsal(a):

Ráno jsem byla s Molčou,tak jsem musela vzít ještě Saphiru
Jinak o víkendu půjdem s kobylkou možná skákat,ještě uvidím,jaká bude "madam" zítra
No,ale sobotu budu trávit úklidem domu ,mnó,moc se mě nechce...
"Safí" venku

17.8.2007 12:17

molly napsal(a):
Jinak o víkendu půjdem s kobylkou možná skákat,ještě uvidím,jaká bude "madam" zítra
"Safí" venku

TA je krasná,ale nechtěla bych to jedna malá dračice u sousedky mi stačí, vždycky odcházím pokousaná a poškrábaná, je to ještě bláznivý mimi.Jinak do hypernovy do zveráče jezdím nejradši, nedávno jsem tam byla křečka syrskýho!Hele když tě mám takhle na dratě, za kolik tam máte kšírky na takovýho prcka, mimochodem můj nalezeneček už se dobře ujal i v protestuji rodině, mamka tvrdila že nesmí k ním domů ani náhodou a tady už tuli tuli na klíně!heh

17.8.2007 12:19

molly napsal(a):
"Safí" venku

Nějak jsem těm zvířátkům nepřišla na chuť, ale na těch vašich fotkách jsou rozkošní,. Jinak nejsi sama, co se o víkendu bude mučit domácím úklidem. Já už tam mám asi skoro 2-týdenní spoušť Holky, dneska mi mají dovést tu fenečku. Já se snad nedočkám .....

17.8.2007 12:19

klawdie napsal(a):
TA je krasná,ale nechtěla bych to jedna malá dračice u sousedky mi stačí, vždycky odcházím pokousaná a poškrábaná, je to ještě bláznivý mimi.Jinak do hypernovy do zveráče jezdím nejradši, nedávno jsem tam byla křečka syrskýho!Hele když tě mám takhle na dratě, za kolik tam máte kšírky na takovýho prcka, mimochodem můj nalezeneček už se dobře ujal i v protestuji rodině, mamka tvrdila že nesmí k ním domů ani náhodou a tady už tuli tuli na klíně!heh

No a nemáte ružové kšírky na tuhle?její oblíbená rozhledna u našich vršek gauče.....

17.8.2007 12:20

lanika napsal(a):
Nějak jsem těm zvířátkům nepřišla na chuť, ale na těch vašich fotkách jsou rozkošní,. Jinak nejsi sama, co se o víkendu bude mučit domácím úklidem. Já už tam mám asi skoro 2-týdenní spoušť Holky, dneska mi mají dovést tu fenečku. Já se snad nedočkám .....

A nemáš ráda husy vid!!!§ěeho že bude ta fenečka za plemeno?

17.8.2007 12:26

klawdie napsal(a):
A nemáš ráda husy vid!!!§ěeho že bude ta fenečka za plemeno?

Ahoj Klary a ostatní děvčata samo taky zdravim Tak sem byla ve městě a něco sem sehnala a něco nemám.Ale vyfotila jsem něco. Tu modrou ten foťák bere nějak blbě ve skutečnosti je trochu tmavší,ale není to ta námořnická,ale krásná střední pastelová. Tak doufám,že bude Kerce slušet.

17.8.2007 12:28

klafus napsal(a):
Ahoj Klary a ostatní děvčata samo taky zdravim Tak sem byla ve městě a něco sem sehnala a něco nemám.Ale vyfotila jsem něco. Tu modrou ten foťák bere nějak blbě ve skutečnosti je trochu tmavší,ale není to ta námořnická,ale krásná střední pastelová. Tak doufám,že bude Kerce slušet.

Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!! Husy Ty si to pamatuješ? Fenka bude pinčice červená

17.8.2007 12:30

klafus napsal(a):

TAk to je perfektní, i červernou jsi mi sehnala šikulka největší!!!!!!!!TAk doufám, že se JAničce bude líbit ta modrá....a copak neměli!hm?Mimochodem JAni povedlo se mi sehnat kvalitní provaz za 10 Kč metr, tak to vyjde na mnohem mín, tipuju kolem 100.

17.8.2007 12:33

lanika napsal(a):
Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!! Husy Ty si to pamatuješ? Fenka bude pinčice červená

A jo vlastně to jsem zas právě zapoměla pinč to byl, tk ji pak koukej nafotit, kamoška měla něco podobnýho akorat to byl křiženec pinče s jezvčíkem, když byl mimi byl menší jak pullitr piva....

17.8.2007 12:33

klawdie napsal(a):
TAk to je perfektní, i červernou jsi mi sehnala šikulka největší!!!!!!!!TAk doufám, že se JAničce bude líbit ta modrá....a copak neměli!hm?Mimochodem JAni povedlo se mi sehnat kvalitní provaz za 10 Kč metr, tak to vyjde na mnohem mín, tipuju kolem 100.

poslala jsem ti dloooouhou sms :-X

17.8.2007 12:34

molly napsal(a):

Klári,takhle úplně z hlavy nevím...Ale kšíry na tyhle malý rafany jsou kolem 130kč,myslím... A růžový tam teďkonc jsou Dnes mám jen odpolední,ale v PO jsem tam celý den,tak nalož psíky a ukažte se...Mrknem,co bude a co ne :)
Domácí zvířena ,co pobíhá na dvorečku mi není cizí žádná
Pozór...pes....

17.8.2007 12:36

klawdie napsal(a):

No, my taky našli potulovat se štěnátko. V zimě u popelnice, nikdo nikde, byla hladová a promrzlá, tak jsme ji vzali k sobě. Vypadala jako pinčice,jen s ocáskem, což mi v tu chvíli připadlo normální, jen, že ho neměla kupírovaný. A tohle z ní vyrostlo

sadzi saj

17.8.2007 12:43
sadzi saj

molly napsal(a):
Klári,takhle úplně z hlavy nevím...Ale kšíry na tyhle malý rafany jsou kolem 130kč,myslím... A růžový tam teďkonc jsou Dnes mám jen odpolední,ale v PO jsem tam celý den,tak nalož psíky a ukažte se...Mrknem,co bude a co ne :)
Domácí zvířena ,co pobíhá na dvorečku mi není cizí žádná
Pozór...pes....

No dámy, tak jsem si teď zase přečetla hustý příspěvek v tématu obsedání ve dvou letech. Jedna mladá puberťačka 15-ti letá má WPB valach a už na něm ve 2 letech jezdí, neskutečný No přečtěte si to, stojí to za to.

17.8.2007 12:55

molly napsal(a):

Pohled z okna....

17.8.2007 12:56

molly napsal(a):
Pohled z okna....

Nebude něco dobrého ?

17.8.2007 12:57

molly napsal(a):
Pohled z okna....

Kolik je kobči? Nějak mi to vypadlo Máš je oba doma?

17.8.2007 13:00

lanika napsal(a):
Kolik je kobči? Nějak mi to vypadlo Máš je oba doma?

To bylo myšleno na mě?? Molly bylo v květnu 11let...A mám jen ji Doma,místo hlídacího psa

17.8.2007 13:24

molly napsal(a):

ty br´do, to je pro obě Klárky...:) Ta modrá je úžasná, to zas bude Kerka nejkrásnější na světě..:))
Klafuskovi děkuju za výběr krásné modré..a Klárce předem za umotání...:)
Jinak po Leňulu: chodím teď na jízdárnu ke Kuželkovi, sice to tam mají ve stylu 23 hodin box,a pak jízdárna..vyjížďka - tzn. půl hodiny krokem po asfaltce...ale mají pěkné kolbiště, překážky a Kerka se okouká v cizím prostředí..a hlavně na mě mrkne někdo, kdo fakt jezdit umí, co se parkuru týče..:)Koně bych tam nikdy ustájit nechtěla, ale na jízdárně si u nich zajezdím klidně..:) akorát mě tam nemusí očumovat a pomlouvat yt velké parkurové jezdkyně...
btw holky, jak sjte se včera bavily o tom krmní..tak Kerka je na ječném šrotu a granulích - buď Relaxy,ale te´d jsem objvila a žiju pro Horsaly, ale můj dodavatel je na dovči, tak já, že zkusím KWPčko...kurňa, tam je skoro 30% ovsa...to budou letecké dny, musím je někomu vnutit...:) A Kerka bude odpoledne pěkně makat, po těch 3 dnech je na zastřelení...

17.8.2007 13:31

molly napsal(a):

Končím...Přeju krááásnýýý víkend a spoustu zážitků s koňouchy...
Kámošky klisnička 5dnů po porodu,teď už je z ní skoro šimlička(maminka hnědka,tatínek šiml )....

17.8.2007 13:35

molly napsal(a):
Končím...Přeju krááásnýýý víkend a spoustu zážitků s koňouchy...
Kámošky klisnička 5dnů po porodu,teď už je z ní skoro šimlička(maminka hnědka,tatínek šiml )....

ježiš, to je malá fešanda...:)
Jinak Leňule, psisko záidím, Žaneta teď má štěně RR můj australáček už má zřejmě jiné pány..no, třeba časem, až se odstěhuju....takhle mám akorát mega žlutou věc...:)

17.8.2007 13:38

kukinatost napsal(a):
ježiš, to je malá fešanda...:)
Jinak Leňule, psisko záidím, Žaneta teď má štěně RR můj australáček už má zřejmě jiné pány..no, třeba časem, až se odstěhuju....takhle mám akorát mega žlutou věc...:)

No jo, a je to tady...Andrej tlačí salát, Klaruša těstoviny, akorát u Lenči mě nenapadá žádný významný favorit...:)))já už jím i polívku, heč...jakožto bonus k jogurtovým mlíkům...

17.8.2007 13:43

kukinatost napsal(a):
No jo, a je to tady...Andrej tlačí salát, Klaruša těstoviny, akorát u Lenči mě nenapadá žádný významný favorit...:)))já už jím i polívku, heč...jakožto bonus k jogurtovým mlíkům...

jo dneska byl Longer z KFC ale tedmám fofry musim napsat kamion takže se taky loučím.pa

17.8.2007 14:06

klawdie napsal(a):
jo dneska byl Longer z KFC ale tedmám fofry musim napsat kamion takže se taky loučím.pa

Nuže dobrá tedy, chápu, práce volá...a kor při pátku...:) Tak Klári, hezký weekend, tobě i Sabulovi...:)

17.8.2007 14:09

molly napsal(a):

Ahojky, tak jsem přežila svůj třetí pracovní týden v životě. Byl to boj Ani k netu jsem se nedostala Příštích 14 dnů budu v práci 12 hodin, pracuji ve vzdělávacím institutu a musím učit v dopoledních i odpoledních kurzech Včera jsem se konečně dostala do sedla a ta moje divoženka bláznivá měla zase utíkací náladu. Jak jen jí mám vysvětlit, že je březí a že by neměla blbnout Hold dostihovou minulost v sobě nezapře Připojuju fotečku z dekorování našeho Bohouška (Bonstar). V sobotu na dostihové dráze v Brně nám konečně prolomil smůlu. Na vítězství jsme čekali víc jak dva roky ... Tak to budeme dnes večer slavit u ohníčku :-)

17.8.2007 14:13

kukinatost napsal(a):

No já obědy u nás v jídelně od dneška vzdávám, protože buď je to slané nebo ostré ... uaaa. Asi zůstanu u rohlíků se salámem ...

17.8.2007 14:15

pocahontas napsal(a):
Ahojky, tak jsem přežila svůj třetí pracovní týden v životě. Byl to boj Ani k netu jsem se nedostala Příštích 14 dnů budu v práci 12 hodin, pracuji ve vzdělávacím institutu a musím učit v dopoledních i odpoledních kurzech Včera jsem se konečně dostala do sedla a ta moje divoženka bláznivá měla zase utíkací náladu. Jak jen jí mám vysvětlit, že je březí a že by neměla blbnout Hold dostihovou minulost v sobě nezapře Připojuju fotečku z dekorování našeho Bohouška (Bonstar). V sobotu na dostihové dráze v Brně nám konečně prolomil smůlu. Na vítězství jsme čekali víc jak dva roky ... Tak to budeme dnes večer slavit u ohníčku :-)

Tak jsem zase na chvíli tady, bvůbec nestíhám. V jednu dobu tady drnčeli čtyři telefony najednou a já nevěděla kterj mám vzít dřív. Je to hrozný, ještě že je už pátek...

17.8.2007 14:16

pocahontas napsal(a):

Zdravím iniánskou princeznu, tak vidím, že je tu nás "lítacích" čím dál víc..:) Že gratulujem s dostihovou Kerkou k vítězství..:)

17.8.2007 14:18

kukinatost napsal(a):
Zdravím iniánskou princeznu, tak vidím, že je tu nás "lítacích" čím dál víc..:) Že gratulujem s dostihovou Kerkou k vítězství..:)

danny, tak je normálně rozpočítávej...nebo ať si střihnou...:)))ne, vím, jak já jsem nervní, teď nemluvím o tom, když pracuju s klientem, u toho mám kromě klepání na dveře klid...ale když sjem v hospodě, narvaná hospoda, terasa i lavičky u hřiště a do toho furt zvoní telefon...to by mě odvezlo...a ten zvonek z kuchyně...wuaaa:)))

17.8.2007 14:38

kukinatost napsal(a):
danny, tak je normálně rozpočítávej...nebo ať si střihnou...:)))ne, vím, jak já jsem nervní, teď nemluvím o tom, když pracuju s klientem, u toho mám kromě klepání na dveře klid...ale když sjem v hospodě, narvaná hospoda, terasa i lavičky u hřiště a do toho furt zvoní telefon...to by mě odvezlo...a ten zvonek z kuchyně...wuaaa:)))

Holky, už valím domů, volala segra, že fenka už je u nás. Se nedočkám. Hezký víkend vám i koňouškům

17.8.2007 14:51

kukinatost napsal(a):

Děkujeme Chystáme se o víkendu udělat si s našema dostihákama nějakou pořádnou vyjížďku. Je to hrůza, když jsem byla zvyklá každý den jezdit a pořádně trénovat a teď se dostanu do sedla jen o víkendu Navíc holky od nás ze stáje se na mojí kobči bojí jezdit, takže ji mám na víkendy pěkně nažhavenou :-) Mihla jsem se tu poprvé nenápadně minulý týden, takže sem ještě jednou hážu odkaz na stránky mojí divoženky www.kingslata.estranky.cz. Příští týden učím počítače, tak se sem snad dostanu častěji Hezký víkend všem

17.8.2007 15:17

lanika napsal(a):
Holky, už valím domů, volala segra, že fenka už je u nás. Se nedočkám. Hezký víkend vám i koňouškům

Loučím se s vámí holkýýý,
frčím domů, převlíknout a frrrr na tréning...mějte se krásně o víkendu a v pondělí zase v rachotě... papa DAnny

17.8.2007 17:36

pocahontas napsal(a):
Děkujeme Chystáme se o víkendu udělat si s našema dostihákama nějakou pořádnou vyjížďku. Je to hrůza, když jsem byla zvyklá každý den jezdit a pořádně trénovat a teď se dostanu do sedla jen o víkendu Navíc holky od nás ze stáje se na mojí kobči bojí jezdit, takže ji mám na víkendy pěkně nažhavenou :-) Mihla jsem se tu poprvé nenápadně minulý týden, takže sem ještě jednou hážu odkaz na stránky mojí divoženky www.kingslata.estranky.cz. Příští týden učím počítače, tak se sem snad dostanu častěji Hezký víkend všem

Já mám taky freťule. Už je chovám asi 6 nebo 7 let. A je s nima fakt sranda
Nějaký fotečky mám na svejch stránkách
http://www.matyldicka. websnadno.cz/index.php?menu=6
(bez mezery)

Přidejte reakci

Přidat smajlík