1.Nítovické hry(Pod záštitou JK Altius) u Kardašovy Řečice

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
2.9.2007 09:10

Ahoj,byli jste někdo na 1.Nítovických hrách?
Přidejte sem fotky prosím..... Moc díky Andy

2.9.2007 20:00

andy zahourova napsal(a):
Ahoj,byli jste někdo na 1.Nítovických hrách?
Přidejte sem fotky prosím..... Moc díky Andy

Prosím

3.9.2007 10:26

Prosím

A NECHCEŠ JE NA CD? MĚJ SE PAAAAAA

3.9.2007 10:40

racina napsal(a):
A NECHCEŠ JE NA CD? MĚJ SE PAAAAAA

To víže jo,bylo by to i lepší....Ty si tam byla?

4.9.2007 17:13

To víže jo,bylo by to i lepší....Ty si tam byla?

4.9.2007 17:34

no jasně seděla jsem s rozhodčí a měřila čas. Jinak to pořádala moje segra
Tak kdy ti je dám

4.9.2007 17:36

racina napsal(a):
no jasně seděla jsem s rozhodčí a měřila čas. Jinak to pořádala moje segra
Tak kdy ti je dám

Radka Nováková s Talismanem, pak jela na Luby kobyle Cintii :-( chudinka

4.9.2007 17:37

racina napsal(a):
Radka Nováková s Talismanem, pak jela na Luby kobyle Cintii :-( chudinka

4.9.2007 19:06

racina napsal(a):

Já sem o Sintii slyšela.Hele a máš ještě nějaký fotky?Jela tam i moje kamarádka(prý na ní spadl její kůň).
A co bylo tam dost lidí s koníkama? Škoda že sem tam nejela....

4.9.2007 19:25

Já sem o Sintii slyšela.Hele a máš ještě nějaký fotky?Jela tam i moje kamarádka(prý na ní spadl její kůň).
A co bylo tam dost lidí s koníkama? Škoda že sem tam nejela....

ten pád jsem neviděla, fotky cintie jsou, i jiné, ale budu je mít až pozítří.
Bylo hodně koníků. cca25 v ZM kolem 20Z a cca15 v ZL Fakt paráda a i lidí bylo dost a ten DJ co hral, no fakt úžasný. A jak to že si nemohla přijet?

4.9.2007 19:51

racina napsal(a):
ten pád jsem neviděla, fotky cintie jsou, i jiné, ale budu je mít až pozítří.
Bylo hodně koníků. cca25 v ZM kolem 20Z a cca15 v ZL Fakt paráda a i lidí bylo dost a ten DJ co hral, no fakt úžasný. A jak to že si nemohla přijet?

Byla sem den předtím večer s kamarádkou ze základky,kterou sem viděla po roce,na Jitřence.A pak ráno za mnou přijel přítel,tak sem ho tam nechtěla nutit....
Tak sem to nějak nestíhala,ale příště se ten určitě ukážu.....
Mohla bych tě o něco poprosit?Mohla by si mi ty fotky přeposlat?Teda pokud by ti to nevadilo?
Třeba na můj email?
A jak to že si nejela parkur se svou kobčou?
ZM by určitě zvládla ne?
Moc díky Andy

4.9.2007 20:26

Byla sem den předtím večer s kamarádkou ze základky,kterou sem viděla po roce,na Jitřence.A pak ráno za mnou přijel přítel,tak sem ho tam nechtěla nutit....
Tak sem to nějak nestíhala,ale příště se ten určitě ukážu.....
Mohla bych tě o něco poprosit?Mohla by si mi ty fotky přeposlat?Teda pokud by ti to nevadilo?
Třeba na můj email?
A jak to že si nejela parkur se svou kobčou?
ZM by určitě zvládla ne?
Moc díky Andy

co je to za kobču je pěkná :-)?
Tak to chápu, takže někdy příště :-)
Přeposlat na email? Je jich hodně :-(
A všechny zmenšit a přeposlat to by bylo na dlouho. Dyžtak jen některý bych poslala, sedět u počítače tak dlouho to asi mi nepůjde :-( nebaví mě to. A nebo po kouskách ti to pošlu.

Já nejela, jelikož mě parkur nebaví a hlavně kobča zatím nic neskákala jen jednou se mnou a to v lese :-)

4.9.2007 20:51

racina napsal(a):
co je to za kobču je pěkná :-)?
Tak to chápu, takže někdy příště :-)
Přeposlat na email? Je jich hodně :-(
A všechny zmenšit a přeposlat to by bylo na dlouho. Dyžtak jen některý bych poslala, sedět u počítače tak dlouho to asi mi nepůjde :-( nebaví mě to. A nebo po kouskách ti to pošlu.

Já nejela, jelikož mě parkur nebaví a hlavně kobča zatím nic neskákala jen jednou se mnou a to v lese :-)

Je to Polský kůň s PP,valach a má 3,5 roku...
Jezdím ho u kamarádky poblíž kde bydlím.Je to šikulka.
To je pravdu,to zmenšování fotek mi taky leze na nervy....No tak nevadí....
Jestli bych tě mohla poprosit,mohla by si mi poslat teda pár fotek na email:Andy.Zahourova@seznam.cz ????
Nebo když to hodíš sem,tak mám za to,že to nemusíš ani zmenšovat...No radši to zkus...
Já bych si to odsud v pohodě stáhla....
A co ty?Jak bylo na čundru?

4.9.2007 20:54

Je to Polský kůň s PP,valach a má 3,5 roku...
Jezdím ho u kamarádky poblíž kde bydlím.Je to šikulka.
To je pravdu,to zmenšování fotek mi taky leze na nervy....No tak nevadí....
Jestli bych tě mohla poprosit,mohla by si mi poslat teda pár fotek na email:Andy.Zahourova@seznam.cz ????
Nebo když to hodíš sem,tak mám za to,že to nemusíš ani zmenšovat...No radši to zkus...
Já bych si to odsud v pohodě stáhla....
A co ty?Jak bylo na čundru?

dovolím si odpovědět za vítu...supeeeer...příští rok akci zopakujem, tentokrát směr šumava

4.9.2007 20:56

elise napsal(a):
dovolím si odpovědět za vítu...supeeeer...příští rok akci zopakujem, tentokrát směr šumava

a ještě bych chtěla dodat, že kombinace víta a její nový foták je dost děsivá...zatímco já ušmudlala 120 fotek, víta jich má přes 400..a je hrozně ukecaná,ale to nevbidím jako vadu ale jako pozitivum...vid víto

4.9.2007 21:08

elise napsal(a):
a ještě bych chtěla dodat, že kombinace víta a její nový foták je dost děsivá...zatímco já ušmudlala 120 fotek, víta jich má přes 400..a je hrozně ukecaná,ale to nevbidím jako vadu ale jako pozitivum...vid víto

Ty jsi trubka
Měla by si více fotek, kdyby si byla rychlejší a nefotily jsme spolu to samé
bylo úžasně na čundru, jak já bych to zopákla, jéééé :-) Někdy to bylo o mé nervy, jak byla ta cesta taková příkrá, ale zmákly jsme to

Jinak ten valášek je oparvdu moc pěkný.

Ty fotečky ti pošlu na mail postupně :-)

4.9.2007 21:24

racina napsal(a):
Ty jsi trubka
Měla by si více fotek, kdyby si byla rychlejší a nefotily jsme spolu to samé
bylo úžasně na čundru, jak já bych to zopákla, jéééé :-) Někdy to bylo o mé nervy, jak byla ta cesta taková příkrá, ale zmákly jsme to

Jinak ten valášek je oparvdu moc pěkný.

Ty fotečky ti pošlu na mail postupně :-)

rychlá....já navigovala, já nemohla fotit

4.9.2007 21:24

elise napsal(a):

bylo opravdu super. Teď jsem v práci a nebaví mě to tu :-(

4.9.2007 21:25

elise napsal(a):

a barča je šikula, ty cesty byly super a ona je zmákla...za rok uvidíš jaký z ní bude profík, musíte trénovat ,šumava je makačka...a příští rok bych to viděla spon na týden...to už budu mít nový kvalitní spacáček

4.9.2007 21:35

elise napsal(a):
a barča je šikula, ty cesty byly super a ona je zmákla...za rok uvidíš jaký z ní bude profík, musíte trénovat ,šumava je makačka...a příští rok bych to viděla spon na týden...to už budu mít nový kvalitní spacáček

vzkážu jí to, děkujem, už trénujem :-) včera jsme byly na vyjíždcě a pěkně makala :-) cválaly jsme a klusaly atd,,, příkopy cestou jelikož jsme zabloudily atd... Byla sranda a to jsem jela bez sedla jen s podsedlovkou a gelovkou, abych měla měkoučko a bylo to paradní ani jsem nežuchla :-)
To věřím, že Šumava je makačka, ty kopce nahoru a pak dolůůů, je to bude na kondičku. Klidně týden :-) a ten spacák někomu ukradnu doma, jelikož ten můj byl děsnej :-) no asi sme si mohly podat ruce jak jsme mrzly.

4.9.2007 21:42

racina napsal(a):
vzkážu jí to, děkujem, už trénujem :-) včera jsme byly na vyjíždcě a pěkně makala :-) cválaly jsme a klusaly atd,,, příkopy cestou jelikož jsme zabloudily atd... Byla sranda a to jsem jela bez sedla jen s podsedlovkou a gelovkou, abych měla měkoučko a bylo to paradní ani jsem nežuchla :-)
To věřím, že Šumava je makačka, ty kopce nahoru a pak dolůůů, je to bude na kondičku. Klidně týden :-) a ten spacák někomu ukradnu doma, jelikož ten můj byl děsnej :-) no asi sme si mohly podat ruce jak jsme mrzly.

já byla z tý zimy hotová....škoda že nebydlíš blíž, jezdily by sme spolu

4.9.2007 22:02

elise napsal(a):
já byla z tý zimy hotová....škoda že nebydlíš blíž, jezdily by sme spolu

no to mi povídej :.-( chybíte nám tu s Leonkem, jezdilo by se ven, jeee jak to by bylo pěknýýýý

6.9.2007 13:25

racina napsal(a):
no to mi povídej :.-( chybíte nám tu s Leonkem, jezdilo by se ven, jeee jak to by bylo pěknýýýý

7.9.2007 08:34

tak ti to budu muset dát na dvd. Na cd to nemám a ten klučina to udělal ve formě videa :-( kdybych ti poslala na mail, tak je to na celý den, má to velký obsah :-(

7.9.2007 15:10

racina napsal(a):
tak ti to budu muset dát na dvd. Na cd to nemám a ten klučina to udělal ve formě videa :-( kdybych ti poslala na mail, tak je to na celý den, má to velký obsah :-(

Dobře a nebudu tě tím nějak zatěžovat?Hele buď bych ti mohla poslat dvd na tvojí adresu poštou,nebo by si to mohla zatím hodit na svoje a já až pojedu za Lubou,tak bych jí to tam nechala aby ti to dala,nebo bych tě tam určitě někde našla.Co říkáš?

7.9.2007 15:12

Dobře a nebudu tě tím nějak zatěžovat?Hele buď bych ti mohla poslat dvd na tvojí adresu poštou,nebo by si to mohla zatím hodit na svoje a já až pojedu za Lubou,tak bych jí to tam nechala aby ti to dala,nebo bych tě tam určitě někde našla.Co říkáš?

ahoj, už to mám přepálené pro tebe. Takže pak si vemu od tebe prázdné DVD. Cintiie je tam docela hodně, ale ty žebra a postava :-( no děs na těch fotkách. Takže kdy budeš u Luby? Hodila bych ti to paaaaaaaaaa

7.9.2007 15:20

racina napsal(a):
ahoj, už to mám přepálené pro tebe. Takže pak si vemu od tebe prázdné DVD. Cintiie je tam docela hodně, ale ty žebra a postava :-( no děs na těch fotkách. Takže kdy budeš u Luby? Hodila bych ti to paaaaaaaaaa

To vůbec ještě nevím kdy tam pojedu....Mám teď honičku po doktorech a když tam pojedu tak v pátek... Možná by to šlo příští pátek,ale ještě to nevím na 100%.
A nebo co kdyby si mi to poslala poštou?Samozřejmě ti to poštovný zaplatím....

8.9.2007 18:14

To vůbec ještě nevím kdy tam pojedu....Mám teď honičku po doktorech a když tam pojedu tak v pátek... Možná by to šlo příští pátek,ale ještě to nevím na 100%.
A nebo co kdyby si mi to poslala poštou?Samozřejmě ti to poštovný zaplatím....

písni mi adresu a pošlu ti to paaaaaaaaaaaa

8.9.2007 21:03

racina napsal(a):
písni mi adresu a pošlu ti to paaaaaaaaaaaa

Andrea Žahourová,Kostelní Radouň 120.
Nová Včelnice 378 42

Moc ti děkuju a určitě se vyrovnáme.Andy

11.9.2007 16:06

Andrea Žahourová,Kostelní Radouň 120.
Nová Včelnice 378 42

Moc ti děkuju a určitě se vyrovnáme.Andy

Co kobylka?
JAK SE JÍ VEDE?

11.9.2007 16:34

Co kobylka?
JAK SE JÍ VEDE?

Koukej taky má takový podobný barvičky jako tvoje kobča...

13.9.2007 08:18

Koukej taky má takový podobný barvičky jako tvoje kobča...

ahoj :-) vím to psala jsem si s ní :-) ale děkujůůů, škoda, že je na prodej je nááádhernej valášek.

Dneska jsem ti to poslala. paaaaaaaaa

13.9.2007 15:36

racina napsal(a):
ahoj :-) vím to psala jsem si s ní :-) ale děkujůůů, škoda, že je na prodej je nááádhernej valášek.

Dneska jsem ti to poslala. paaaaaaaaa

Je moc ti děkuju...Kolik to stálo?

13.9.2007 15:39

Je moc ti děkuju...Kolik to stálo?

kolem 30 i s dvd paaaaaaaaaa

13.9.2007 18:58

racina napsal(a):
kolem 30 i s dvd paaaaaaaaaa

Tak jo,já ti to pak dám ju?Slibuju..... Co máš zítra v plánu?

13.9.2007 19:04

Tak jo,já ti to pak dám ju?Slibuju..... Co máš zítra v plánu?

jasně :-)
Zítra jdu s Barčou ven :-) Mám jí opět na Vřesné u koníků :-) Po víkendu pro ní mažu.
No neříkej, že jsem ti to nemusela posílat kdyby ti to nešlo otevřít pošlu ti kodek - jelikož ten klučina to dal do blbýho formátu :-(

14.9.2007 19:52

racina napsal(a):
jasně :-)
Zítra jdu s Barčou ven :-) Mám jí opět na Vřesné u koníků :-) Po víkendu pro ní mažu.
No neříkej, že jsem ti to nemusela posílat kdyby ti to nešlo otevřít pošlu ti kodek - jelikož ten klučina to dal do blbýho formátu :-(

Ahojky,už mi to došlo neboj..... A teď se v tom kochám.
Nějak mi to vyšlo a byla sem dneska u Luby...Kdybych to věděla dřív tak bych ti řekla,aby si to neposílala jenže já to věděla až ve čt večer.Koukala sem na Dellura,konečně je vykastrovanej ale vypadá opravdu smutně a je teď hubený,ale zase se brzo zpraví...
Nožičky má nateklí a to mezi nohala ouvej...

15.9.2007 08:46

Ahojky,už mi to došlo neboj..... A teď se v tom kochám.
Nějak mi to vyšlo a byla sem dneska u Luby...Kdybych to věděla dřív tak bych ti řekla,aby si to neposílala jenže já to věděla až ve čt večer.Koukala sem na Dellura,konečně je vykastrovanej ale vypadá opravdu smutně a je teď hubený,ale zase se brzo zpraví...
Nožičky má nateklí a to mezi nohala ouvej...

nazdárek, jsem ráda, že už není hřebec, tak snad mu to pomůže a nebude dělat bordel a bude klídek. Tak se měj paaaaa a koukni na diskuzi poníci 20 :-) mám tam dosti fotek :-)

Přidejte reakci

Přidat smajlík