andy zahourova
napsal(a):
no jasně seděla jsem s rozhodčí a měřila čas. Jinak to pořádala moje segra
Tak kdy ti je dám
racina
napsal(a):
no jasně seděla jsem s rozhodčí a měřila čas. Jinak to pořádala moje segra
Tak kdy ti je dám
Radka Nováková s Talismanem, pak jela na Luby kobyle Cintii :-( chudinka
racina
napsal(a):
Radka Nováková s Talismanem, pak jela na Luby kobyle Cintii :-( chudinka
andy zahourova
napsal(a):
Já sem o Sintii slyšela.Hele a máš ještě nějaký fotky?Jela tam i moje kamarádka(prý na ní spadl její kůň).
A co bylo tam dost lidí s koníkama? Škoda že sem tam nejela....
ten pád jsem neviděla, fotky cintie jsou, i jiné, ale budu je mít až pozítří.
Bylo hodně koníků. cca25 v ZM kolem 20Z a cca15 v ZL Fakt paráda a i lidí bylo dost a ten DJ co hral, no fakt úžasný. A jak to že si nemohla přijet?
racina
napsal(a):
ten pád jsem neviděla, fotky cintie jsou, i jiné, ale budu je mít až pozítří.
Bylo hodně koníků. cca25 v ZM kolem 20Z a cca15 v ZL Fakt paráda a i lidí bylo dost a ten DJ co hral, no fakt úžasný. A jak to že si nemohla přijet?
Byla sem den předtím večer s kamarádkou ze základky,kterou sem viděla po roce,na Jitřence.A pak ráno za mnou přijel přítel,tak sem ho tam nechtěla nutit....
Tak sem to nějak nestíhala,ale příště se ten určitě ukážu.....
Mohla bych tě o něco poprosit?Mohla by si mi ty fotky přeposlat?Teda pokud by ti to nevadilo?
Třeba na můj email?
A jak to že si nejela parkur se svou kobčou?
ZM by určitě zvládla ne?
Moc díky Andy
andy zahourova
napsal(a):
Byla sem den předtím večer s kamarádkou ze základky,kterou sem viděla po roce,na Jitřence.A pak ráno za mnou přijel přítel,tak sem ho tam nechtěla nutit....
Tak sem to nějak nestíhala,ale příště se ten určitě ukážu.....
Mohla bych tě o něco poprosit?Mohla by si mi ty fotky přeposlat?Teda pokud by ti to nevadilo?
Třeba na můj email?
A jak to že si nejela parkur se svou kobčou?
ZM by určitě zvládla ne?
Moc díky Andy
co je to za kobču je pěkná :-)?
Tak to chápu, takže někdy příště :-)
Přeposlat na email? Je jich hodně :-(
A všechny zmenšit a přeposlat to by bylo na dlouho. Dyžtak jen některý bych poslala, sedět u počítače tak dlouho to asi mi nepůjde :-( nebaví mě to. A nebo po kouskách ti to pošlu.
Já nejela, jelikož mě parkur nebaví a hlavně kobča zatím nic neskákala jen jednou se mnou a to v lese :-)
racina
napsal(a):
co je to za kobču je pěkná :-)?
Tak to chápu, takže někdy příště :-)
Přeposlat na email? Je jich hodně :-(
A všechny zmenšit a přeposlat to by bylo na dlouho. Dyžtak jen některý bych poslala, sedět u počítače tak dlouho to asi mi nepůjde :-( nebaví mě to. A nebo po kouskách ti to pošlu.
Já nejela, jelikož mě parkur nebaví a hlavně kobča zatím nic neskákala jen jednou se mnou a to v lese :-)
Je to Polský kůň s PP,valach a má 3,5 roku...
Jezdím ho u kamarádky poblíž kde bydlím.Je to šikulka.
To je pravdu,to zmenšování fotek mi taky leze na nervy....No tak nevadí....
Jestli bych tě mohla poprosit,mohla by si mi poslat teda pár fotek na email:Andy.Zahourova@seznam.cz ????
Nebo když to hodíš sem,tak mám za to,že to nemusíš ani zmenšovat...No radši to zkus...
Já bych si to odsud v pohodě stáhla....
A co ty?Jak bylo na čundru?
andy zahourova
napsal(a):
Je to Polský kůň s PP,valach a má 3,5 roku...
Jezdím ho u kamarádky poblíž kde bydlím.Je to šikulka.
To je pravdu,to zmenšování fotek mi taky leze na nervy....No tak nevadí....
Jestli bych tě mohla poprosit,mohla by si mi poslat teda pár fotek na email:Andy.Zahourova@seznam.cz ????
Nebo když to hodíš sem,tak mám za to,že to nemusíš ani zmenšovat...No radši to zkus...
Já bych si to odsud v pohodě stáhla....
A co ty?Jak bylo na čundru?
dovolím si odpovědět za vítu...supeeeer...příští rok akci zopakujem, tentokrát směr šumava
elise
napsal(a):
dovolím si odpovědět za vítu...supeeeer...příští rok akci zopakujem, tentokrát směr šumava
a ještě bych chtěla dodat, že kombinace víta a její nový foták je dost děsivá...zatímco já ušmudlala 120 fotek, víta jich má přes 400
..a je hrozně ukecaná,ale to nevbidím jako vadu ale jako pozitivum...vid víto
elise
napsal(a):
a ještě bych chtěla dodat, že kombinace víta a její nový foták je dost děsivá...zatímco já ušmudlala 120 fotek, víta jich má přes 400
..a je hrozně ukecaná,ale to nevbidím jako vadu ale jako pozitivum...vid víto
Ty jsi trubka
Měla by si více fotek, kdyby si byla rychlejší a nefotily jsme spolu to samé
bylo úžasně na čundru, jak já bych to zopákla, jéééé :-) Někdy to bylo o mé nervy, jak byla ta cesta taková příkrá, ale zmákly jsme to
Jinak ten valášek je oparvdu moc pěkný.
Ty fotečky ti pošlu na mail postupně :-)
racina
napsal(a):
Ty jsi trubka
Měla by si více fotek, kdyby si byla rychlejší a nefotily jsme spolu to samé
bylo úžasně na čundru, jak já bych to zopákla, jéééé :-) Někdy to bylo o mé nervy, jak byla ta cesta taková příkrá, ale zmákly jsme to
Jinak ten valášek je oparvdu moc pěkný.
Ty fotečky ti pošlu na mail postupně :-)
rychlá....já navigovala, já nemohla fotit
elise
napsal(a):
a barča je šikula, ty cesty byly super a ona je zmákla...za rok uvidíš jaký z ní bude profík, musíte trénovat ,šumava je makačka...a příští rok bych to viděla spon na týden...to už budu mít nový kvalitní spacáček
vzkážu jí to, děkujem, už trénujem :-) včera jsme byly na vyjíždcě a pěkně makala :-) cválaly jsme a klusaly atd,,, příkopy cestou jelikož jsme zabloudily atd... Byla sranda a to jsem jela bez sedla jen s podsedlovkou a gelovkou, abych měla měkoučko a bylo to paradní ani jsem nežuchla :-)
To věřím, že Šumava je makačka, ty kopce nahoru a pak dolůůů, je to bude na kondičku. Klidně týden :-) a ten spacák někomu ukradnu doma, jelikož ten můj byl děsnej :-) no asi sme si mohly podat ruce jak jsme mrzly.
racina
napsal(a):
vzkážu jí to, děkujem, už trénujem :-) včera jsme byly na vyjíždcě a pěkně makala :-) cválaly jsme a klusaly atd,,, příkopy cestou jelikož jsme zabloudily atd... Byla sranda a to jsem jela bez sedla jen s podsedlovkou a gelovkou, abych měla měkoučko a bylo to paradní ani jsem nežuchla :-)
To věřím, že Šumava je makačka, ty kopce nahoru a pak dolůůů, je to bude na kondičku. Klidně týden :-) a ten spacák někomu ukradnu doma, jelikož ten můj byl děsnej :-) no asi sme si mohly podat ruce jak jsme mrzly.
já byla z tý zimy hotová....škoda že nebydlíš blíž
, jezdily by sme spolu
racina
napsal(a):
tak ti to budu muset dát na dvd. Na cd to nemám a ten klučina to udělal ve formě videa :-( kdybych ti poslala na mail, tak je to na celý den, má to velký obsah :-(
Dobře a nebudu tě tím nějak zatěžovat?Hele buď bych ti mohla poslat dvd na tvojí adresu poštou,nebo by si to mohla zatím hodit na svoje a já až pojedu za Lubou,tak bych jí to tam nechala aby ti to dala,nebo bych tě tam určitě někde našla.Co říkáš?
andy zahourova
napsal(a):
Dobře a nebudu tě tím nějak zatěžovat?Hele buď bych ti mohla poslat dvd na tvojí adresu poštou,nebo by si to mohla zatím hodit na svoje a já až pojedu za Lubou,tak bych jí to tam nechala aby ti to dala,nebo bych tě tam určitě někde našla.Co říkáš?
ahoj, už to mám přepálené pro tebe. Takže pak si vemu od tebe prázdné DVD. Cintiie je tam docela hodně, ale ty žebra a postava :-( no děs na těch fotkách. Takže kdy budeš u Luby? Hodila bych ti to paaaaaaaaaa
racina
napsal(a):
ahoj, už to mám přepálené pro tebe. Takže pak si vemu od tebe prázdné DVD. Cintiie je tam docela hodně, ale ty žebra a postava :-( no děs na těch fotkách. Takže kdy budeš u Luby? Hodila bych ti to paaaaaaaaaa
To vůbec ještě nevím kdy tam pojedu....Mám teď honičku po doktorech a když tam pojedu tak v pátek... Možná by to šlo příští pátek,ale ještě to nevím na 100%.
A nebo co kdyby si mi to poslala poštou?Samozřejmě ti to poštovný zaplatím....
andy zahourova
napsal(a):
To vůbec ještě nevím kdy tam pojedu....Mám teď honičku po doktorech a když tam pojedu tak v pátek... Možná by to šlo příští pátek,ale ještě to nevím na 100%.
A nebo co kdyby si mi to poslala poštou?Samozřejmě ti to poštovný zaplatím....
písni mi adresu a pošlu ti to paaaaaaaaaaaa
andy zahourova
napsal(a):
Co kobylka?
JAK SE JÍ VEDE?
Koukej taky má takový podobný barvičky jako tvoje kobča...
andy zahourova
napsal(a):
Tak jo,já ti to pak dám ju?Slibuju..... Co máš zítra v plánu?
jasně :-)
Zítra jdu s Barčou ven :-) Mám jí opět na Vřesné u koníků :-) Po víkendu pro ní mažu.
No neříkej, že jsem ti to nemusela posílat kdyby ti to nešlo otevřít pošlu ti kodek - jelikož ten klučina to dal do blbýho formátu :-(
racina
napsal(a):
jasně :-)
Zítra jdu s Barčou ven :-) Mám jí opět na Vřesné u koníků :-) Po víkendu pro ní mažu.
No neříkej, že jsem ti to nemusela posílat kdyby ti to nešlo otevřít pošlu ti kodek - jelikož ten klučina to dal do blbýho formátu :-(
Ahojky,už mi to došlo neboj..... A teď se v tom kochám.
Nějak mi to vyšlo a byla sem dneska u Luby...Kdybych to věděla dřív tak bych ti řekla,aby si to neposílala jenže já to věděla až ve čt večer.Koukala sem na Dellura,konečně je vykastrovanej ale vypadá opravdu smutně a je teď hubený,ale zase se brzo zpraví...
Nožičky má nateklí a to mezi nohala ouvej...
andy zahourova
napsal(a):
Ahojky,už mi to došlo neboj..... A teď se v tom kochám.
Nějak mi to vyšlo a byla sem dneska u Luby...Kdybych to věděla dřív tak bych ti řekla,aby si to neposílala jenže já to věděla až ve čt večer.Koukala sem na Dellura,konečně je vykastrovanej ale vypadá opravdu smutně a je teď hubený,ale zase se brzo zpraví...
Nožičky má nateklí a to mezi nohala ouvej...
nazdárek, jsem ráda, že už není hřebec, tak snad mu to pomůže a nebude dělat bordel a bude klídek. Tak se měj paaaaa a koukni na diskuzi poníci 20 :-) mám tam dosti fotek :-)