lanika
napsal(a):
Tak holčinky, hezké ránko, z nadpisu již všichni tušíte, jaké počasí panuje u nás
Ale alespoň se budem pak těšit více na to sluníčko. A fotky zase nemám
Ahoj u nás je pod mrakem,ale někdy i prosvítí sluníčko.jinak jsem moc ráda,že tady ne leje,ale v noci lilo. a co jak to vypadá na přehánku nebo slejvák
lanika
napsal(a):
Tak holčinky, hezké ránko, z nadpisu již všichni tušíte, jaké počasí panuje u nás
Dobré játro ,
u nás zatím nechčijááá ale také není jasno, jak říkalí slibotechny včera v telce...holky, teď ráno taky moc nebudu, mám jendu moc důležinou věc, kterou musím vyřídit...
tajemma danny
napsal(a):
Dobré játro ,
u nás zatím nechčijááá ale také není jasno, jak říkalí slibotechny včera v telce...holky, teď ráno taky moc nebudu, mám jendu moc důležinou věc, kterou musím vyřídit...
Dany, jen řiď, řiď Hlavně se pak ještě ozvi, bylo by nám smutno....Ať ti to dopadne podle tvých představ
lanika
napsal(a):
Dany, jen řiď, řiď Hlavně se pak ještě ozvi, bylo by nám smutno....Ať ti to dopadne podle tvých představ
jo jo brzy se nám vrat!!!Ahojda u nás neprší, svítí sluníčko a na to že je ráno je celkem teploučko!tak Babí léto bude asi jen u nás!promin Lenii
klawdie
napsal(a):
jo jo brzy se nám vrat!!!Ahojda u nás neprší, svítí sluníčko a na to že je ráno je celkem teploučko!tak Babí léto bude asi jen u nás!promin Lenii
I já přeji dobré ráno všem!U nás už vylezlo slunííčko:)
Pro ségr: Sáhibek obstaraný,Jerry ostrouhaný,s Grace jsem byla blbnout v kruhovce bez sedla,chtěli jsme lonžovat ale neumí to,chodila kolem mě,a ta velká kalůž byla hrozně strašidelnáááá
sadzi saj

klawdie
napsal(a):
Zdarec dámy, tak vás zdravím při ránu. Tady hlásím polojasno a i sluníčko a celkem teploučko, tak snad konečně nebude pršet. Teda dneska ráno jsem chtěla vstát a jed za Elí, potřebuju jít makat na jízdárnu a samo nechápu, co dělám, ale prostě jsem zase opět a zase vůbec nevim, kdy mi zvonil budík až když už bylo pozdě docela mazec
rocky
napsal(a):
I já přeji dobré ráno všem!U nás už vylezlo slunííčko:)
Pro ségr: Sáhibek obstaraný,Jerry ostrouhaný,s Grace jsem byla blbnout v kruhovce bez sedla,chtěli jsme lonžovat ale neumí to,chodila kolem mě,a ta velká kalůž byla hrozně strašidelnáááá
AAAhhhh koukám že už máš foto v nové uzdečce, hezké! Možná mám zájemce na Achylka uvidíme...Jinak segra v hypernově jsem si koupila fajnový boty za 200 zlevněný z 500 a měli tam ještě jedny v podobným stylu za 98,-, kdyby jsi chtěla do práce nebyli by marný!Jinak já nákupy celkem uspěšný!ani jsem moc neutratila, jinak na poště máš uzdečku a sedlo...
klawdie
napsal(a):
AAAhhhh koukám že už máš foto v nové uzdečce, hezké! Možná mám zájemce na Achylka uvidíme...Jinak segra v hypernově jsem si koupila fajnový boty za 200 zlevněný z 500 a měli tam ještě jedny v podobným stylu za 98,-, kdyby jsi chtěla do práce nebyli by marný!Jinak já nákupy celkem uspěšný!ani jsem moc neutratila, jinak na poště máš uzdečku a sedlo...
Fakt jo,tak že bych se tam zajela zítra mrknout:) Jo dneska se na tý poště stavím.To jsem ráda že je sedlo tady hned ho pošlu dál,mám totiž kupceee!!!!Včera trapas,přijela jsem do roudni,že ji jako to sedlo ještě nafotim a ejhle poplach někdo mi ho ukrad!!No a pak mi došlo že ho má pořád ona
sadzi saj
napsal(a):
Zdarec dámy, tak vás zdravím při ránu. Tady hlásím polojasno a i sluníčko a celkem teploučko, tak snad konečně nebude pršet. Teda dneska ráno jsem chtěla vstát a jed za Elí, potřebuju jít makat na jízdárnu a samo nechápu, co dělám, ale prostě jsem zase opět a zase vůbec nevim, kdy mi zvonil budík až když už bylo pozdě docela mazec
no já jich mám pět dám sem fota tady lavina
woldemortik
napsal(a):
no já jich mám pět dám sem fota tady lavina
šílený foto nojo novější mám notáku tady ferda
woldemortik
napsal(a):
šílený foto nojo novější mám notáku tady ferda
honzík
sadzi saj
napsal(a):
Peti, připoměla jsi mi jednu příhodu. Ještě, když jsem neměla Honzíka, chodila jsem ke kámošce jezdit. Měla jsem tam kobylku 4 letou staženou z dostihů. No, běhala jako dvouletka a dostihy jezdil p. Tůma. Pak se Anča pro ně ztratila ( vlastně šla jen k majitelce, stáhli ji z dostihů ) A Tůmovi nevěděli, kde je. A já se přitom s Ančou proháněla po našich lesích No, pak se dozvěděli, přijeli a vlastně ji Katka vyměnila za starší kobylku od nich na chov. Jsou to suproví lidé, věděla, že Anča bude v dobrých rukou a že v dostizích může ještě něco dokázat. A tak přijela místo ní United. Tenkrát před 2 týdny vlastně ještě závodila a tak přijela strašně vyjukaná, vynervovaná, pořád byla připravená, že přijela jen závodit. Na druhý den jsem ji chtěla vzít na lonž, až se trochu vylítá, do ohrady jsme ji ještě pouštět nechtěli, protože tam u nich výběh vůbec neměli. no a ona zamnou chodila jak pejsek. Já ji opět neavedla na kruh a ona zamnou. Katka mě až pomalu okřikla že co dělám, že mná ze mě kobyla srandu, ale ona to vážně neznala
Pak jsme mluvili s Tůmovymi a oni se začli smát, že to Julča nikdy neviděla.
Ted už si užívá mateřství
lanika
napsal(a):
Peti, připoměla jsi mi jednu příhodu. Ještě, když jsem neměla Honzíka, chodila jsem ke kámošce jezdit. Měla jsem tam kobylku 4 letou staženou z dostihů. No, běhala jako dvouletka a dostihy jezdil p. Tůma. Pak se Anča pro ně ztratila ( vlastně šla jen k majitelce, stáhli ji z dostihů ) A Tůmovi nevěděli, kde je. A já se přitom s Ančou proháněla po našich lesích No, pak se dozvěděli, přijeli a vlastně ji Katka vyměnila za starší kobylku od nich na chov. Jsou to suproví lidé, věděla, že Anča bude v dobrých rukou a že v dostizích může ještě něco dokázat. A tak přijela místo ní United. Tenkrát před 2 týdny vlastně ještě závodila a tak přijela strašně vyjukaná, vynervovaná, pořád byla připravená, že přijela jen závodit. Na druhý den jsem ji chtěla vzít na lonž, až se trochu vylítá, do ohrady jsme ji ještě pouštět nechtěli, protože tam u nich výběh vůbec neměli. no a ona zamnou chodila jak pejsek. Já ji opět neavedla na kruh a ona zamnou. Katka mě až pomalu okřikla že co dělám, že mná ze mě kobyla srandu, ale ona to vážně neznala
to je pěklný.no a poslední je Bogar je to tedka už skoro tříměsíční hřebeček čmb no amaminka je lavina.bohužel tu nemám jeho fot,ale večer pošlu.jinak jsem z jihu čech kousek od hranic s rakouskem směr dolní dvořiště tam to mám cca10km.jemi za měsíc 22 a jsem spokojená.
lanika
napsal(a):
juu krááásný hříbátko, ta je fakt sladká, myslim si že Grace taky nikdy lonž neviděla
ale to se časem naučí, o proti Julče která má teď jiné starosti
woldemortik
napsal(a):
to je pěklný.no a poslední je Bogar je to tedka už skoro tříměsíční hřebeček čmb no amaminka je lavina.bohužel tu nemám jeho fot,ale večer pošlu.jinak jsem z jihu čech kousek od hranic s rakouskem směr dolní dvořiště tam to mám cca10km.jemi za měsíc 22 a jsem spokojená.
jéé, to je super, takoví milí begánci zakulacení To jsou tvoji koníci, nebo i rodičů?
woldemortik
napsal(a):
Pro Marťu: To jméno Lavina k ní vážně sedí
rocky
napsal(a):
juu krááásný hříbátko, ta je fakt sladká, myslim si že Grace taky nikdy lonž neviděla
ale to se časem naučí, o proti Julče která má teď jiné starosti
Marti a kolik ti je znám tě z ifauny i tvé koníky, jsou super, Lavina je fascinující!nicméně máš taky krásné poníky a ferda je huculák???
klawdie
napsal(a):
Marti a kolik ti je znám tě z ifauny i tvé koníky, jsou super, Lavina je fascinující!nicméně máš taky krásné poníky a ferda je huculák???
A copak tě živý za práci!jsme zvědavý,ale musíme očuchat nově příchozího!!!
klawdie
napsal(a):
A copak tě živý za práci!jsme zvědavý,ale musíme očuchat nově příchozího!!!
to mi je jasný 15října mi bude 22.pracuju jako ošetřovatelka zvířat,ale od října jdu dělat marketing.jinak myslím, nejsem tady na i fauně nová jak už říká klawdie jsem tzady neco kolem roku.je to tady super taková semknutá parta jinak co by jste radi ještě potřebovali vědět.a no ferda je huculek.Měla jsem takové dva,ale bohužel musela jsem ho prodat.
woldemortik
napsal(a):
to mi je jasný 15října mi bude 22.pracuju jako ošetřovatelka zvířat,ale od října jdu dělat marketing.jinak myslím, nejsem tady na i fauně nová jak už říká klawdie jsem tzady neco kolem roku.je to tady super taková semknutá parta jinak co by jste radi ještě potřebovali vědět.a no ferda je huculek.Měla jsem takové dva,ale bohužel musela jsem ho prodat.
jé ještě jsem zapoměla na Belindu.To je můj malinkej pejsek.belinda je štěně no štěně které váží kolem 60kg měří něco kolem 1metru,ale jinak je to tunta. tadyna fotce jako 4,5měsíční
sadzi saj

woldemortik
napsal(a):
jé ještě jsem zapoměla na Belindu.To je můj malinkej pejsek.belinda je štěně no štěně které váží kolem 60kg měří něco kolem 1metru,ale jinak je to tunta. tadyna fotce jako 4,5měsíční
Teda Marti, tak to máš doma takovou malou farmu Jinak Ferda a hafan jsou úžasný
Dámy, tak už mám na poště káro dečku a chystám se pro cd s fotkama, jak skáču, konečně
sadzi saj
napsal(a):
Dámy, tak už mám na poště káro dečku a chystám se pro cd s fotkama, jak skáču, konečně
Teda tak to budeš muset vytahnout fotak jeste jednou a pekně nám Elí nafotit jak jí to sluší!až se mi vratí fotak, tak vám taky nafotím cípový dečky...jsou zatím netknutý, čekám na příležitost, segra ta ji přepokládám výtahne ted v neděli
sadzi saj
napsal(a):
to máš pravdu to jsem ještě nedopsala kočky.ovce.kozy,dve krávy a tele,ale ty nejsou naše jsou přítelovo švagra.at´ žije farma
woldemortik
napsal(a):
to máš pravdu to jsem ještě nedopsala kočky.ovce.kozy,dve krávy a tele,ale ty nejsou naše jsou přítelovo švagra.at´ žije farma
Andy, takže nám skoky a lety ukážeš už dnes? Se těšííííííííííím. Nebo až zítra? A kdepak máme Janulu? Janííííííííííííí, hoď mi pak číslo třeba přes mail. Ať se pak máme jak domluvit :-)
rocky
napsal(a):
od září dělám v jedný Pražský firmě, co má tady u nás v Hradci pobočku, v call centru,telemarketing neboli operátorku.Celkem mě to baví
SÉGRA: dneska jdu na tu jízdárnu, a jde semnou ještě Jerry s Lucky ségrou,ona má nastupovat do malšovic na jízdárnu, tak se chce něčemu přiučit. Evča ji tam potrénuje. Pokud by ji to šlo a byla talentovaná mohla by jezdit pony sport s Jerrym!Táta je prachatej ten ji zaplatí všechno Tak uvidíme..
rocky
napsal(a):
od září dělám v jedný Pražský firmě, co má tady u nás v Hradci pobočku, v call centru,telemarketing neboli operátorku.Celkem mě to baví
SÉGRA: dneska jdu na tu jízdárnu, a jde semnou ještě Jerry s Lucky ségrou,ona má nastupovat do malšovic na jízdárnu, tak se chce něčemu přiučit. Evča ji tam potrénuje. Pokud by ji to šlo a byla talentovaná mohla by jezdit pony sport s Jerrym!Táta je prachatej ten ji zaplatí všechno Tak uvidíme..
sadzi saj

lanika
napsal(a):
Peti, kde ty vlastně děláš? Holky, vkolika jste poprvé strouhali hříboše?
Děvčata, nebojte, foto jak bude, hned ho sem dám, snad dneska bych se chtěla stavit pro to cd, ale nevim, jestli to stihnu, nějak bych se asi musela rozkrájet, nějak dneska nevím, kam dřív skočit a na tu poštu bych potřebovala taky zajed, tak uvidím a pak Vám to vyfotím, jak to Elí bude seknout, snad
rocky
napsal(a):
¨No hlaaně aby nebyla jak Lucka!
lanika
napsal(a):
Dobré ráno,bo už vlatně dopoledne U nás svítí slunko,sem tam nějaký ten mráček,ale na déšť to nevypadá...
Konečně mi jde trošku net.Ráno to spadlo a vypadalo to,že budu mít celý den smolíka,no,někdo se nade mnou smiloval.
Včera jsem byla ranní ptáče,domů jsem se z Pardubic vrátila kolem 4odpolko..Molly ještě rozříjená,tak jen výběh a vzala jsem ve Saphiru :-) Ta byla jak u vytržení,teď furt pršelo,tak jsem čekala až na lepší počasí...
Jinak s tou Lysou příští týden..Kdo že se tam všechno objeví ? Já mám ČT-PÁ školení a pak hnedle od rána Lysá.. To bude taky náročný.Hlavně budu 4dny "mimo" a Molča a Safí si moc pohybu neužijou :-(
molly
napsal(a):
Dobré ráno,bo už vlatně dopoledne U nás svítí slunko,sem tam nějaký ten mráček,ale na déšť to nevypadá...
Konečně mi jde trošku net.Ráno to spadlo a vypadalo to,že budu mít celý den smolíka,no,někdo se nade mnou smiloval.
Včera jsem byla ranní ptáče,domů jsem se z Pardubic vrátila kolem 4odpolko..Molly ještě rozříjená,tak jen výběh a vzala jsem ve Saphiru :-) Ta byla jak u vytržení,teď furt pršelo,tak jsem čekala až na lepší počasí...
Jinak s tou Lysou příští týden..Kdo že se tam všechno objeví ? Já mám ČT-PÁ školení a pak hnedle od rána Lysá.. To bude taky náročný.Hlavně budu 4dny "mimo" a Molča a Safí si moc pohybu neužijou :-(
Zdravím všechny při dopoledni, zvládla jsem už udělat skoro všechnu práci, po včerejším dalším firemním zemětřesení nás zbylo 5 z původních dvaceti , to po ránu potěšilo
, naštěestí pode mnou se židlička neklepe.
Tak jsem dneska zvědavka na holčinu na Jerryka, snad bude šikovná... hlavně, aby neměla levý ručičky na práci .
Kláro, jsem se stavila ráno u Prochajdy, má strach, jestli nejsi naprdlá, že tě nevzala včera sebou....
cheyenne
napsal(a):
Zdravím všechny při dopoledni, zvládla jsem už udělat skoro všechnu práci, po včerejším dalším firemním zemětřesení nás zbylo 5 z původních dvaceti , to po ránu potěšilo
, naštěestí pode mnou se židlička neklepe.
Tak jsem dneska zvědavka na holčinu na Jerryka, snad bude šikovná... hlavně, aby neměla levý ručičky na práci .
Kláro, jsem se stavila ráno u Prochajdy, má strach, jestli nejsi naprdlá, že tě nevzala včera sebou....
Ale nejsem, jen mrzí mě že se na mě vyprdla...ale to je fuk.Na jízdarně se taky objevím, jen tak lehce aby jsme se nemotali...spíš sem vás dlouho neviděla tak třeba zbyde chvile na pokec!
lanika
napsal(a):
Hodím vám semka nějakou fotečku,když jsem byla loni na podzim u kamarádky v Krupce-měla polámanou nožku a já se jí starala o oddíl :-)
hrabání dvorku Že neuhádnete,kdo to je?
molly
napsal(a):
Hodím vám semka nějakou fotečku,když jsem byla loni na podzim u kamarádky v Krupce-měla polámanou nožku a já se jí starala o oddíl :-)
hrabání dvorku Že neuhádnete,kdo to je?
Danka všechno pozorovala bedlivým okem...
lanika
napsal(a):
Tady jsem zametala před "vlastním prahem"
lanika
napsal(a):
trošku jsme pózovaly na focení
molly
napsal(a):
trošku jsme pózovaly na focení
Danka má náááádhernýho kocoura..
lanika
napsal(a):
Molča akční :-) Snad to bude vidět :-)
molly
napsal(a):
Danka má náááádhernýho kocoura..
Taky jsem Evčo zvědavá jak to sní pujde!!!snad dobře, necháme se překvapit Kéééž by byla nadaná a měla chuť sportovat, to by bylo uuužanééé
molly
napsal(a):
Molča akční :-) Snad to bude vidět :-)
"Myší díra".... Nahoře je 4-prodá trať Naštěstí jsem to s Molčou procházela vždy,když byl klid... Nevím,asi se bála... Ale Dany koně z oddílu jsou naučení a může jim nad hlavou jet třeba náklad a nic!
molly
napsal(a):
"Myší díra".... Nahoře je 4-prodá trať Naštěstí jsem to s Molčou procházela vždy,když byl klid... Nevím,asi se bála... Ale Dany koně z oddílu jsou naučení a může jim nad hlavou jet třeba náklad a nic!
s takovou bandou jsem tam chodila terény...No,nevím,jestli bude něco vidět...
lanika
napsal(a):
zrzavý obr-Erb Na něj jsem lezla málem po štaflích :-)
molly
napsal(a):
Týýjo tak to obdivujikoníky z oddílu, fakt by prošli i kdyby jel vlak???Jinak Erb je pěknej valounek,ale fešáák
molly
napsal(a):
2 móóc šikovné holčiny... Klárko,co říkáš na šimlíka ??? Tohle je 6letý A1/2- Fram
molly
napsal(a):
2 móóc šikovné holčiny... Klárko,co říkáš na šimlíka ??? Tohle je 6letý A1/2- Fram
prošli by i s vlakem nad hlavou a s klienty v sedlech... Jsou fakt v poho....
A ještě moje maličkost na 17letém Amadeovi -umí si hajzlík pěkně vyhodit!!!
molly
napsal(a):
prošli by i s vlakem nad hlavou a s klienty v sedlech... Jsou fakt v poho....
A ještě moje maličkost na 17letém Amadeovi -umí si hajzlík pěkně vyhodit!!!
A poslední...Molča s koníky ve výběhu... Ona jediná nosila stájovku,protože tu by jí děcka sami nenandali.A takhle jsem si pro ni nemusela chodit sama Ono je to tam kus cesty... jinak ostatním se na kraji výběhu sundavají,protože tam jsou odrzlý děcka ze sídliště a kradou je!
Další zas někdy příště
lanika
napsal(a):
Tak ještě pro Klárku -Fram...Jinak vůdce stáda :-)
molly
napsal(a):
Tak ještě pro Klárku -Fram...Jinak vůdce stáda :-)
A jeden Erbín pro Andy :-)
lanika
napsal(a):
tak a teď jdu ulovit něco k jídlu,už mám hlad...A taky se zas věnovat Safí,je ráda,že jsem s ní doma.. Zítra a celý víkend zas v práci... Kdybyste měli o víkendu cestu do Hypernovy Klawdie a Rocky,Cheyenne,Klafus........Klíďo se zastavte u zvířátek :-)
molly
napsal(a):
A jeden Erbín pro Andy :-)
Jéé, Zuzi, konečně vidím ty její koníky na fotkách a ne jen z doslechu. Hele a ze kterého si zlomila tu ruku? Co se ji lekl jak dělala blbosti..... Molča je na te akční fotce drsná Víte co mesnáším? Jak koňouch hodí hrba a přitom se zkroutí nevbo uskočí, pak zase vyhodí a vybočí. To je hnus. Takové to vyhazování ve cvalu a jde rovně se ještě dá, no ikdyž ehm ehm, klobouk dolů před molly
Peti nebo Kárko, jak dlouho už vlastně máte Jerryho? kolik ten mrňous skočí? Když vidím ty skoky v pozadí Jerrouče, tak mě mrazí. Asi je to taky pružina
molly
napsal(a):
tak a teď jdu ulovit něco k jídlu,už mám hlad...A taky se zas věnovat Safí,je ráda,že jsem s ní doma.. Zítra a celý víkend zas v práci... Kdybyste měli o víkendu cestu do Hypernovy Klawdie a Rocky,Cheyenne,Klafus........Klíďo se zastavte u zvířátek :-)
Byla jsem tam včera...ale ne v ve zveračinakupovala jsem hadry...
lanika
napsal(a):
Klári,já jsem včera stejně byla celý den v Pardubickém krámku...
A tady je Klip-to je Danky osobní ,z něj udělala ten "kotoul vzad"...
klawdie
napsal(a):
Byla jsem tam včera...ale ne v ve zveračinakupovala jsem hadry...
Proboha to zas taková pružina není alespon ted už né, dřív skákal dost, v pohodě šel 90cm, ta fotka je z veřejnáku kde jel 60cm, ideální pro něj, věřím že kdyby segra trefila cíl tak zvítězil, je rychlej a většinou neshazuje...bohužel ted je trochu mimo kondici, jestli se nepletu ve volnosti vyskakoval 110! Nekacám že jo segra...Jerrík je segry, já ho jen zbožnuju, dřív jsem se o něj chvilku starala než byl Petuli. to byli časy když jsme my dvě kobyli vysoký(obě 175 cm) drandili na poníkách, segra drndala na Jeryho mamince ta byla mnohem menší ?115cm a já ne Džeríkovi cca 135cm...nezapomenu na Huberta kdy jsme jeli jako poslední a lidi zatajovali dech tak hlasitě že jsme to slyšeli i my když jsme hopsali ty skoky co velký koně!bylo to boží!!!!!!!!!!!!
molly
napsal(a):
Klári,já jsem včera stejně byla celý den v Pardubickém krámku...
A tady je Klip-to je Danky osobní ,z něj udělala ten "kotoul vzad"...
Zuzko Jerryka mám asi cca 5 let, ale znám ho ještě o fous dřív když byl jako hřebec, měla jsem jeho mamku a pak koupila i jeho
lanika
napsal(a):
To je macek Jo takže ty ostatní koníci nejsou její? Já myslela že ano. Takže asi jsou klubu?
No,Klip je už skoro od mala její...Taková srdeční záležitost.Ona dřív pobývala i v Německu a Klip byl účastníkem distanč. dostihu na 160km...Je to taky A1/2,letos myslím už 20 let Když jsem Danu a její koně poznala já,byl i mou srdeční záležitostí-musela bys ho poznat
Všechny koníci jsou její,teď jsou v oddíle myslím 3 nebo 4 soukromí...
Snad jsem to podala srozumitelně...
rocky
napsal(a):
Zuzko Jerryka mám asi cca 5 let, ale znám ho ještě o fous dřív když byl jako hřebec, měla jsem jeho mamku a pak koupila i jeho
jj ségra přesněji 115cm ve volnosti. 60cm je pro něj ale ideál,jednou jsme šly 80cm,ale bohužel v tu dobu jsem trénovala prakticky jen na skokách po hubertech,takže jsme se vymleli na oxeru (byl širokej no..) ale před pár měsíci šel i metřík pod jezdcem,jenže zatím není připravený na to jet celý parkur..a mě je to líto, že na něj nemám jezdce,kterej by sním chtěl závodit...
foto: malej Jerry:)
rocky
napsal(a):
jj ségra přesněji 115cm ve volnosti. 60cm je pro něj ale ideál,jednou jsme šly 80cm,ale bohužel v tu dobu jsem trénovala prakticky jen na skokách po hubertech,takže jsme se vymleli na oxeru (byl širokej no..) ale před pár měsíci šel i metřík pod jezdcem,jenže zatím není připravený na to jet celý parkur..a mě je to líto, že na něj nemám jezdce,kterej by sním chtěl závodit...
Tady je naprosto úžasnej, k "sežrání"...
lanika
napsal(a):
No počkej, mi neříkej, že ty skoky, co jsou postavené v pozadí na te fotce jak na něm Péťa sedí, je 60 cm Nebo to tak zkresluje? Ale je to moc sympatický bloňďáček
Tam máš asi na mysli ten hnědy skok, ten se asi nejel a byl do další souteže, určo jela 60 cm...ale co tam dělal tenhle vysokej si nepamatuju
rocky
napsal(a):
Pro Léňu, ne některý ty skoky už byli na 80cm
klawdie
napsal(a):
Tam máš asi na mysli ten hnědy skok, ten se asi nejel a byl do další souteže, určo jela 60 cm...ale co tam dělal tenhle vysokej si nepamatuju
Ségra sorry ale mě se tyhle z huberta hrozně libí!
lanika
napsal(a):
Hele holky a co Klafuška? Ona nechce něco poskákat a pozávodit? Jinak jdu papkat. Dneska máme řízeček .
No vidím ji jako jedinou naději, nevím jak segra ale Jery ji zbožnuje ten s ní bude lítat přes co bude chtít...nebo možná ješta ta holčina co přijde dnes,ale znáte to dcery bohatejch tatínku...to není dobrá kombinace!ale třeba překvapí
klawdie
napsal(a):
No vidím ji jako jedinou naději, nevím jak segra ale Jery ji zbožnuje ten s ní bude lítat přes co bude chtít...nebo možná ješta ta holčina co přijde dnes,ale znáte to dcery bohatejch tatínku...to není dobrá kombinace!ale třeba překvapí
segra v kolik jedeš ke koním? jo a pamatuješ na tyhle fota víc jich je schovaných na www.album.volny.cz/klawdie
lanika
napsal(a):
jé...objevila jsem.... Molly-březen 05-Dolní Přím...
klawdie
napsal(a):
segra v kolik jedeš ke koním? jo a pamatuješ na tyhle fota víc jich je schovaných na www.album.volny.cz/klawdie
TAm stál na pul metru vysoký betonový zkruži, měli jsme na něj čas dvě tak byl otrkanej pač jsme furt vymějšleli kraviny!TAdy jedna monumentální na kopci!
molly
napsal(a):
jé...objevila jsem.... Molly-březen 05-Dolní Přím...
A ještě jednu
klawdie
napsal(a):
jéé to je dobrá fotka, jste jak jedna hlava!
holky moje zlaté, konečně jsem tu...já mám dneska šílený den..už od rána sjem se nezastvaila, včera velká porada, dneska další porada jenom tady u nás v Havru...a od rána takové případy, no, šílenost, jsme absolutně vyšťavená a mrtvá.,,.dneska mám s sebou dušenou mrkvičku od babičky, tak ani nikam nejdu..před chvikou jsem teprve dokonzultovala..
Jinak Leňule a Evule: můj tel: 774946614
a přznám se, včera mi přišlo sedlo, tak sjem jela pro dečku, uzdečku a martingal, k deččce jsem si koupila i ohlávku a vodítko...tak vám musí Gasie nafotit..
a chtěla sjem včera vyzkoušet, jak šlape na nových kopýtkách, takže sjem jí vzala ven jako první a na Kerku nezbyl čas...takže mě dneska čeká 3 dny nicnedělající bláznivý plňas, to zas bude roedo..
lanika
napsal(a):
Tedy Jani,vůbec Ti nezávidím... Já jsem díky svým směnám vděčná za každý volný den...
A na Kerouše nejlépe vteřiňák na zadek ne? To zvládneš
molly
napsal(a):
Tedy Jani,vůbec Ti nezávidím... Já jsem díky svým směnám vděčná za každý volný den...
A na Kerouše nejlépe vteřiňák na zadek ne? To zvládneš
Je Zuzi, to jsem ráda, že jsi tu aspoň ty, denska si nedávám ani obědovou pauzu a vidím, že se baby všechny zdejchly někam.,..:)
a dneska to bude s Keroušem extra svižné..víš, nejhorší je, že absolutně není kde jezdit..můžu jenom po travnatých plochách a i tam je tak nechutně měkko, páč tu furt leje..a o nějakém skákání si můžu nechta pěkně dlouho zdát..to snad nikdy nevyschne..
Leňula, až odrazíš, vyšli číslo, ať se poznáme aspoň po hlase:)
kukinatost
napsal(a):
Je Zuzi, to jsem ráda, že jsi tu aspoň ty, denska si nedávám ani obědovou pauzu a vidím, že se baby všechny zdejchly někam.,..:)
a dneska to bude s Keroušem extra svižné..víš, nejhorší je, že absolutně není kde jezdit..můžu jenom po travnatých plochách a i tam je tak nechutně měkko, páč tu furt leje..a o nějakém skákání si můžu nechta pěkně dlouho zdát..to snad nikdy nevyschne..
Leňula, až odrazíš, vyšli číslo, ať se poznáme aspoň po hlase:)
Jsem tu 736/241706 Doufám, že mi ted nebude volat nějaký úchylák
jinak včera jsem si normálně na tebe vzpoměla jestli si byla jezdit nebo ne. Uf, tak dneska držím palce at přežiješ bez ujmy na zdraví
molly
napsal(a):
Klárko,proč že ty vlastně prodáváš to sedlo?
Jsem koza nohatá tos viděla, nějak si to sedlo usadilo a nemám v něm oporu segřin Hauzr mi sedí lépe, však už stejný míří ke mě!Apollon je super, mít o něco kratšího nohy nedám ho, neznám pohodlnější sedlo!ale nemám v něm těžiště kde bych měla mít, hrozně mě to vychyluje nohy ze předu, hauzr má větší oporu,.....vím asi si pořád vymýšlím, ale za ty prachy to prostě klidně budu testovat donekonečna než mi sedlo sedne!doufám v toho HAuzra, holt jsem náročná nooo....Máš zájem nebo víš o někom?Cena je nasazená na mnou nejvyšší požadovanou hodnotu ale jsem připravena se domluvit. ale nikdy nevíš....jooo a zjistila jsem že beran na posedlí se dá koupit za 350,- takže zvažuji spíš nákup než výrobu, nemám na nic čas takže by to dopadlo jak s těma ohlávkama,ale JAni neboj jestli to tedy opravdu chceš bez kroužku, umotám ji přes víkend, mimochodem jestli se tam dostanu zajedu si pro červený nylon a udělám červenou pač černý nylon je nesehnatelný!ale já ji chci s kroužkama takže budu shánět nadále!
molly
napsal(a):
No,stal ze mne taky závislák na netu Tak když mám volný den,jsem tu! hihihi Jsem ráda,že si můžu s někým "pokecat"
Che Zuzi a my jsme právě s Lenicou teď zvládly úplně hovor "live":)))
Dneska bych chtěla jít už ve 3, ale zatím si moc nefandím, že to stihnu..:( a navíc, aby se mi pružná doba odpružila i na zítřek..:)
molly
napsal(a):
No,stal ze mne taky závislák na netu Tak když mám volný den,jsem tu! hihihi Jsem ráda,že si můžu s někým "pokecat"
Klárko,jasně,že bych chtěla taky nějaký křesílko na kobylu(mám Lorda ),ale prostě na to není :-( Musím se spokojit s tím co mám... Brali jsme auto na lízoš a ještě nějaké věci splácím,tak mám smůlu... Už po sedle "brečím" aspoň 2 roky...No,snad se i na mne jednou usměje štěstí...
Na D. Přímu jsem si občas půjčovala Jupitera a ten byl taky fajn.... Beránka na sedlo na zimu mám-nejetýho,neboť se mi na to velikánský posedlí u Lorda nevleze Tak si ho šetřím na to jednou nové sedýlko.....
sadzi saj

molly
napsal(a):
Holky super fotečky Já si dala fajnový zeleninový salát s nivou a ovocný salátek a lískooříškovou súšu
Jsem letěla na pojiš´tovnu zaplatit povinný ručení a pak zpátky a do města nakoupit a zapomněla jít do železářství
vopruz.
molly
napsal(a):
Klárko,jasně,že bych chtěla taky nějaký křesílko na kobylu(mám Lorda ),ale prostě na to není :-( Musím se spokojit s tím co mám... Brali jsme auto na lízoš a ještě nějaké věci splácím,tak mám smůlu... Už po sedle "brečím" aspoň 2 roky...No,snad se i na mne jednou usměje štěstí...
Na D. Přímu jsem si občas půjčovala Jupitera a ten byl taky fajn.... Beránka na sedlo na zimu mám-nejetýho,neboť se mi na to velikánský posedlí u Lorda nevleze Tak si ho šetřím na to jednou nové sedýlko.....
Zuza, píšu si..:)))
Jinak Zuzule, nemysli si..já jsem první 3 roky jezdila úplně bez sedla, prostě nebyly, jezdila sjem tak huberty, tam skákala v klidu, aspoň jsem se naučila krásně držet rovnováhu a dneska mě hned tak někdo nesundá..pak v oddíle nastoupily ty pony placky..no a pak občas nějaké to sedlo, ale to byly naprosté hnusy, místo třmenů provázky a tak...:)
NO a pak jsme jezdily v té klasické indii..jendu sjem dokonce i měla - posedlí 18, tak na chlapa a na všech těch koních, co leželo, a že jich bylo tak 50 se roztáhlo, že z 2kové komry byla 3ková..ale povedlo se mi ho ještě 2 roky zpátky dobře prodat, to ještě nebyl takový boom těch angl. sedel, kdy jsou úplně sakumprásk i s dečkou za 5500 kč...
a dneska mám úžasného Kentaura Ramira, staré 6 let, luxusně vysezené, 17 posedlí a navíc v é kombinaci černé a tmavé kůže, a teď pozor - za 7000 kč...no a ten univerz. skočka Hauzr v hnědé byl v podobné cenové relaci..je dobré prostě číhat,,,zkus hodit Lorda na inzrci a dej si inzerát, že koupíš kvalitní i starší sedelko..
Jinak bych ráda podotkla, že tam jedna paní prodává pěkného univerzál Stubbena za 6000!
sadzi saj
napsal(a):
Holky super fotečky Já si dala fajnový zeleninový salát s nivou a ovocný salátek a lískooříškovou súšu
Jsem letěla na pojiš´tovnu zaplatit povinný ručení a pak zpátky a do města nakoupit a zapomněla jít do železářství
vopruz.
Zuzi, já tě už mám taky zapsánou A je to sranda se takhle slyšet
Já si Janulu představovala úplně jinak :-) Jani, jen nevím jak ti ten box dnes vydrží, až vemeš Kerouše ven
molly
napsal(a):
Jééé Zuzi Lord byl naše první sedlo!!!!ale plula jsem v něm jak v lodi, tak po pul roce putoval....určitě si jednou našetříš, mě se to povedlo skoro ani nevím jak,ale babička hodně pomohla a pomalu jsem vyskákala až sem.
sadzi saj
napsal(a):
vopruz.
Nevím v kolik,měla bych končit o půl páté..takže to mám dost nadupaný!!!Poštu nestihnu!nechám to na pátek a pojedu rovnou ke koním.
Jo a na ty fotky si vzpomínám,v tu dobu udělal Jerry všechno na pomyšlení
lanika
napsal(a):
Jo,Jani,koukala jsem,však jsem na inzerátech denně Když já bych si raděj nechala i toho Lorda,víš...Je to takové sedlo do nepohody a když budu učit tu holčinu z vesnice,aspoň se naučí pořádně držet...V Lordu by toho jinak moc neodjela :-) A Když si Molly občas něco vymyslí......
Tak musím na nové sedlo počkat... Teď bych chtěla vlek,abych se nemusela stále někde doprošovat,kdo mne vezme a nebo jestli půjčí.... Takže vlek je teď záležitost číslo 1 Kdybyste o něčem věděly.
... Klíďo horší stav,kamoš mi to přes zimu zrenovuje!
molly
napsal(a):
Jo,Jani,koukala jsem,však jsem na inzerátech denně Když já bych si raděj nechala i toho Lorda,víš...Je to takové sedlo do nepohody a když budu učit tu holčinu z vesnice,aspoň se naučí pořádně držet...V Lordu by toho jinak moc neodjela :-) A Když si Molly občas něco vymyslí......
Tak musím na nové sedlo počkat... Teď bych chtěla vlek,abych se nemusela stále někde doprošovat,kdo mne vezme a nebo jestli půjčí.... Takže vlek je teď záležitost číslo 1 Kdybyste o něčem věděly.
... Klíďo horší stav,kamoš mi to přes zimu zrenovuje!
Nedávno tu byl jeden za 18 000,- jestli se nepletu, ale už je pryč...když nejsí náročna jistě seženeš a janča má pravda jetý stubbni(myslím ty 15.lety) a podobný seženeš kolem 5000-6000,-...nic méně je to jak v básnících, levně nakoupit draho prodat, tak nějak to tam hlásali, že!!!!však já už má 4. sedlo vlastní a jedno jsem měla pujčené, ted čekám na páté....HAHA....
kukinatost
napsal(a):
Che Zuzi a my jsme právě s Lenicou teď zvládly úplně hovor "live":)))
Dneska bych chtěla jít už ve 3, ale zatím si moc nefandím, že to stihnu..:( a navíc, aby se mi pružná doba odpružila i na zítřek..:)
Teda a co jak jste pokecali já jsem na to rozně zvědavá jestli si budem rozumět i na živo, tak jako tady přes písmenka!
klawdie
napsal(a):
Nedávno tu byl jeden za 18 000,- jestli se nepletu, ale už je pryč...když nejsí náročna jistě seženeš a janča má pravda jetý stubbni(myslím ty 15.lety) a podobný seženeš kolem 5000-6000,-...nic méně je to jak v básnících, levně nakoupit draho prodat, tak nějak to tam hlásali, že!!!!však já už má 4. sedlo vlastní a jedno jsem měla pujčené, ted čekám na páté....HAHA....
No, Klári, vítej v klubu já mám 5. anglické, akorát já ještě k tomu 4 westernové..:)
No ale toho Ramira si hodlám ponechat a včerejší vyjížďka v Hauzrovi nebyla vůbec špatná..:)
Holky, já te rezaté trubce dneska asi svážu nohy, páč ona ten box rozkope..a kdybyste jí viděly, jak ožila, když pochopila, že i venku se může cválat..a začíná si uvědomovat, že se jí nikdo nedrží za hubu, tak už nechodí s obráceným krkema včera dokonce hodila hlavičku do správné polohy a několikrát..sice na chvilku, ale jo..a to přijde...:)navíc už objevila radost z pohybu a je krásně ochotná na pobídky..
kukinatost
napsal(a):
No, Klári, vítej v klubu já mám 5. anglické, akorát já ještě k tomu 4 westernové..:)
No ale toho Ramira si hodlám ponechat a včerejší vyjížďka v Hauzrovi nebyla vůbec špatná..:)
Holky, já te rezaté trubce dneska asi svážu nohy, páč ona ten box rozkope..a kdybyste jí viděly, jak ožila, když pochopila, že i venku se může cválat..a začíná si uvědomovat, že se jí nikdo nedrží za hubu, tak už nechodí s obráceným krkema včera dokonce hodila hlavičku do správné polohy a několikrát..sice na chvilku, ale jo..a to přijde...:)navíc už objevila radost z pohybu a je krásně ochotná na pobídky..
Janula, už se těším Normálně fakt moc....Jo a jak pojedem z toho Bohumína? Nějakým busem? jak je to ještě daleko?
kukinatost
napsal(a):
Pro Zuzku: No to já zas řeším problém s autem,přepravák mám ke kobyle,ale né vždycky když potřebuju odvist tak přítel může. Jako např.teď!!!Zatím nemám nikoho kdo mě odveze na ten veřejňák v neděliNechcete jet někdo s koníkem semnou a vzít auto????
rocky
napsal(a):
Pro Zuzku: No to já zas řeším problém s autem,přepravák mám ke kobyle,ale né vždycky když potřebuju odvist tak přítel může. Jako např.teď!!!Zatím nemám nikoho kdo mě odveze na ten veřejňák v neděliNechcete jet někdo s koníkem semnou a vzít auto????
Jo hele, co je to za kobylu? Já se dnes dívala na ten web. To je taky pěkný tank.....
lanika
napsal(a):
Janula, už se těším Normálně fakt moc....Jo a jak pojedem z toho Bohumína? Nějakým busem? jak je to ještě daleko?
Já chci vidět fotky, béééé...ELí nad skokem, Honzíka, Kobylky v novém ohozu a Kerky, bojový...béééé....holky musíme něco nového nafotit jak ti naši konouchové vypadají ted, mě se vratí fotak z dovolené až v pondělí,ale Andrejka už má našlápnuto a Lenička nám to také slibuje tak šup šup, jsem na ně zvědavá, nemluvě že jsem tu neviděla SAxika ani nepamatuju!!!!!!!!!
lanika
napsal(a):
Jo hele, co je to za kobylu? Já se dnes dívala na ten web. To je taky pěkný tank.....
No, Leňula, pak je to teda jakože busem a je to cca 10-15 minut busem, pěšo 5 km...
Baby, nevím, co se mi tu posralo, necméně přestal mi fungovat zvuk, a to konrétně, když si chci pustit nějaký klip na youtube, tak prostě nejde zvuk..
rocky
napsal(a):
však jsem psala,jela bych...Ale pracuju
klawdie
napsal(a):
VAlašek a je na prodej, je dlouhej jak tejden!je toho pána jak jsme tam byli na dovče....koukám pěta se mi pohrabala v albumu vid, jsou tam pěkná fota!
Pěkný Kolik za něj chce a co je zač? Ptala ses, co jsme s Jančou kecali? O kopytech
Ale těším se na ni, naživo to bude úplně jiné
molly
napsal(a):
je mu 15 let, jmenuje se: Achilles, a zbytek dopíše ségra,mám už v těch původech bordel,ale mám ten dojem že Deetward(ani už nevím jak se to píše:),chce za něj 30nebo 35tis
Je to ale borec kůň!!
molly
napsal(a):
je mu 15 let, jmenuje se: Achilles, a zbytek dopíše ségra,mám už v těch původech bordel,ale mám ten dojem že Deetward(ani už nevím jak se to píše:),chce za něj 30nebo 35tis
Je to ale borec kůň!!
lanika
napsal(a):
Holky ,budu končit...Mějte se a pěkný zbytek dne...Zítra mám ranní,tak se tady nechytám...Tak snad po víkendu "naviděnou"... Jsem zvědavá na fotečky,kdyžtak mi to naposílejte na mail!
Leni a Jani koukejte taky řádně zdokumentovat Vaši akci
Tak ahoj!!!!
Miluju tu mojí potvůrku podivnou... Foceno cca 95...
lanika
napsal(a):
Pěkný Kolik za něj chce a co je zač? Ptala ses, co jsme s Jančou kecali? O kopytech
Ale těším se na ni, naživo to bude úplně jiné
No je to polokrevník po Duellanovi...už je starší 15 let,ale sil a elánu mu na rozdávání...cena je 35 000,- a le při rychlém jednání výrazná sleva, zařizuju mu prodej, kdyby jsi ty nebo někdo jiný o někom věděl,budu ráda...ale upozornuji že je to obr....tady se segrou ze země.
molly
napsal(a):
Holky ,budu končit...Mějte se a pěkný zbytek dne...Zítra mám ranní,tak se tady nechytám...Tak snad po víkendu "naviděnou"... Jsem zvědavá na fotečky,kdyžtak mi to naposílejte na mail!
Tak ahoj!!!!
Pááá Zuzi a kdyby jsme jeli kolem navštívíme tě ve zveráči.BUS pozdravuj kobylku!
klawdie
napsal(a):
Pááá Zuzi a kdyby jsme jeli kolem navštívíme tě ve zveráči.BUS pozdravuj kobylku!
Ahoj,měj se hezky
molly
napsal(a):
Tak ahoj!!!!
Jsasně Zuzi, nebo, budme určo plné dojmů..:) Leňa mě bude mít brzo plné zuby, jsem hrozná a pusu nezavřu, už přes telefon chytla přednášku o kopytech....:)ať zvládneš ten weekend v práci a uteče ti to..
lanika
napsal(a):
No hele, hele, Abys mě nenasadila na první zpáteční autobus ty
no, bych se nebála, už přes telefon si mi nevadila..:))))
navíc horzně ráda si pokecám s někým, kdo bere toho oře podobně jako já...tak jak se mi s tebou povídá dobře tady, nebo třeba s holkama, tak si myslím, že nebude problém i "naživo"..:)
kukinatost
napsal(a):
no, bych se nebála, už přes telefon si mi nevadila..:))))
navíc horzně ráda si pokecám s někým, kdo bere toho oře podobně jako já...tak jak se mi s tebou povídá dobře tady, nebo třeba s holkama, tak si myslím, že nebude problém i "naživo"..:)
No tak já to prožívám stejně, proto jsem souhlasila s návštěvou . Bude to fajn , už to vím teď.
lanika
napsal(a):
No tak já to prožívám stejně, proto jsem souhlasila s návštěvou . Bude to fajn , už to vím teď.
Ahojky no u nás dneska konečně trochu vysvitlo sluníčko al ezima je pořád
lanika
napsal(a):
A pak, že nemáme podobné myšlení, jak píšem i podobné věty
je holky vy jedete teda já než to všechno přečtu tak bude večer.rocky doufám,že to ti to stím jerrrykem vyjde a bude závodit,bylo by to velká škoda,když je tak nadanej.
dámy zítra letím do španělska.bojim se jak ratlík co když to spadne uvidíme se až přístí nedělu budu foti apak sem dám fota.
gabineska
napsal(a):
pro Tajemná Danny: jak s ejmenuje ta kobylka z té fotky? Hrozně mi piřpomíná Elisn.
Hojdáá holky, dneska jsem se fakt nezastavila, hnus fialovej v práci, furt řešit nějaké kraviny. Holky, včera jsem jela do Jičína odpoledne na služebku a viděla jsem podél silnice cválat nějakou starší paní na koníkovi...teda to byl kůň, šiml, prdel jamej groš, to krčisko...mno asi to byl lipicán, nebo nějakej španěl ale nechodil tak vysoko...škoda, že jsem neměla foťák, to byla podívaná. Tak jsem zastavila a dala jsem si cígo, schůzka neschůzka...vždycky se jde z toho nějak vykecat. Dneska jdu na Leoškou, půjdeme se projít a asi za 14 dní jí zase začne teror na jízdárně...
normálně už začíná krásně chlupatit, má heboučkou a celkem hustou srst...mno jsem zvědavá, jestli nás letos nebudou čekat ty již zmiňovaný 20ti cenťákový chlupy...
Gábi, ta kobylka na fotce je Gitka po Dietward 4... moravská zemská klisna...
sadzi saj

tajemma danny
napsal(a):
Hojdáá holky, dneska jsem se fakt nezastavila, hnus fialovej v práci, furt řešit nějaké kraviny. Holky, včera jsem jela do Jičína odpoledne na služebku a viděla jsem podél silnice cválat nějakou starší paní na koníkovi...teda to byl kůň, šiml, prdel jamej groš, to krčisko...mno asi to byl lipicán, nebo nějakej španěl ale nechodil tak vysoko...škoda, že jsem neměla foťák, to byla podívaná. Tak jsem zastavila a dala jsem si cígo, schůzka neschůzka...vždycky se jde z toho nějak vykecat. Dneska jdu na Leoškou, půjdeme se projít a asi za 14 dní jí zase začne teror na jízdárně...
normálně už začíná krásně chlupatit, má heboučkou a celkem hustou srst...mno jsem zvědavá, jestli nás letos nebudou čekat ty již zmiňovaný 20ti cenťákový chlupy...
Gábi, ta kobylka na fotce je Gitka po Dietward 4... moravská zemská klisna...
Teda dámy, vy jedete při dnešku, nebojte, fota se dočkáte, už se na ně taky moc těším, akorát nevím, jestli to dneska stihnu se tam pro to stavit a i pro dečku a zítra je kámoška zase v trapu
sadzi saj
napsal(a):
Teda dámy, vy jedete při dnešku, nebojte, fota se dočkáte, už se na ně taky moc těším, akorát nevím, jestli to dneska stihnu se tam pro to stavit a i pro dečku a zítra je kámoška zase v trapu
Teda když si to tady všechno tak čtu,tak je mi z toho až smutno :-( Péťo vy jste vlastně na Jerryho nesehnaly takového člověka jakého jste chtěly.Já jsem opravdu jen rekreant,ale k čemu je u Jerryho člověk kterej ho bere jen na vyjížďky,procházky a třeby i někdy na jízdárnu,ale bez skoků :-( Neskáču ze 2 důvodů. V nejmenoveném JK mi to za 1 měsíc stačili tak zošklivit nesčetnými pády z jednoho koně, že bych radši vykydala všechny koně ve stáji a radši bych běhala kolečka kolem jízdárny,než abych šla skákat.A za 2. doma nemám absolutní podporu k provozování tohoto sportu.Spíš naopak,hlavně můj otec mě shazuje při jakékoliv příležitosti to jde,že je to nebezpečný sport a že támhleten skončil na vozíku a že je to jen ztráta času a že se jen rejpu v hnoji a že mi to nic nedá a že koně sou debilní zvířata a nemůžeš se na ně spolehnout a bla bla bla.Člověk by si řek noa co má bejt,ale když to slýcháte už 7 let,tak už taky přestávám mít sílu :-(( Kdybych šla skákat a nedejbože by se mi něco stalo (stačila by zlomená ruka nebo něco) tak by mě otec ještě přidal a koně bych už neviděla ani za sklem.
Jerryho mám opravdu strašně moc ráda až to není hezký,ale moc bych si pro něj přála někoho kdo má dost kuráže a podpory vyjet na parkury,ale bohužel já to nejsem a strašně mě to mrzí.Snad ještě víc bych mu přála hodného a svědomitého majitele (pronajímatele) který by s ním závodil a já na těch závodech taky byla,ale jako kamarád a utěšitel trémy před závodem,jako držák na sedlo či deku,ale ten nejšťastnější držák. Ná mém místě by měl být asi někdo úplně jiný,možná kdyby byl Jerry jiný kůň,tak bych to místo někomu nechala,ale bohudík,možná pro někoho bohužel, se nehodlám tohodle blonďáčka zvdát a kdybych s ním měla třeba jen na procházky chodit,tak to bude můj nejkrásnější svět.
Kurňa proč já si tohle dělám ,už k tomu psaní nepotřebuju jen klávesnici,ale i kapesník na slzičky.Jsem to ale cíťa,nikdo přeci neumírá a já už tu řvu
Noc o sem to vlastně na začátku chtěla...jo tak mi dejte vědět jak konkurz skončil..já už radši jdu nebo sem ještě něco napíšu .
klafus
napsal(a):
Teda když si to tady všechno tak čtu,tak je mi z toho až smutno :-( Péťo vy jste vlastně na Jerryho nesehnaly takového člověka jakého jste chtěly.Já jsem opravdu jen rekreant,ale k čemu je u Jerryho člověk kterej ho bere jen na vyjížďky,procházky a třeby i někdy na jízdárnu,ale bez skoků :-( Neskáču ze 2 důvodů. V nejmenoveném JK mi to za 1 měsíc stačili tak zošklivit nesčetnými pády z jednoho koně, že bych radši vykydala všechny koně ve stáji a radši bych běhala kolečka kolem jízdárny,než abych šla skákat.A za 2. doma nemám absolutní podporu k provozování tohoto sportu.Spíš naopak,hlavně můj otec mě shazuje při jakékoliv příležitosti to jde,že je to nebezpečný sport a že támhleten skončil na vozíku a že je to jen ztráta času a že se jen rejpu v hnoji a že mi to nic nedá a že koně sou debilní zvířata a nemůžeš se na ně spolehnout a bla bla bla.Člověk by si řek noa co má bejt,ale když to slýcháte už 7 let,tak už taky přestávám mít sílu :-(( Kdybych šla skákat a nedejbože by se mi něco stalo (stačila by zlomená ruka nebo něco) tak by mě otec ještě přidal a koně bych už neviděla ani za sklem.
Jerryho mám opravdu strašně moc ráda až to není hezký,ale moc bych si pro něj přála někoho kdo má dost kuráže a podpory vyjet na parkury,ale bohužel já to nejsem a strašně mě to mrzí.Snad ještě víc bych mu přála hodného a svědomitého majitele (pronajímatele) který by s ním závodil a já na těch závodech taky byla,ale jako kamarád a utěšitel trémy před závodem,jako držák na sedlo či deku,ale ten nejšťastnější držák. Ná mém místě by měl být asi někdo úplně jiný,možná kdyby byl Jerry jiný kůň,tak bych to místo někomu nechala,ale bohudík,možná pro někoho bohužel, se nehodlám tohodle blonďáčka zvdát a kdybych s ním měla třeba jen na procházky chodit,tak to bude můj nejkrásnější svět.
Kurňa proč já si tohle dělám ,už k tomu psaní nepotřebuju jen klávesnici,ale i kapesník na slzičky.Jsem to ale cíťa,nikdo přeci neumírá a já už tu řvu
Noc o sem to vlastně na začátku chtěla...jo tak mi dejte vědět jak konkurz skončil..já už radši jdu nebo sem ještě něco napíšu .
klafus ani se ti nedivim já taky neskáču spíše rekreačka nic víc.Doma tom máš asi dost špatný já ze začátku taky,ale držela jsem dál.Počkej čase možná se ten strach ze skoků pomalinku odbourá.to máš samé jako já mám doma koně,ale nejezdím na koní jsem seděla naposledy před půl rokem a to ještě v kroku a na lonži.mám strach.minulí rok jsem spadla z koně dost šptně měla jsem otřes mozku,pohmožděná žebra dvě zlomený a jedno naštíplí, a něco s krční páteří dva dny jsem byla na kapačkách pak už to bylo lepší domů jsem málem jela na vozíku.od té doby jsem se do sedla pořádně nevyšvihla
bojím,že se to stane znova.potřebovala bych člověka ,kteý by byl tak trpělivý anaučil mě jezdit azbyvit mě starchu z jízdy na koni.jo přiznávám tady předevšema svji pravdu o mém ježdění je to sice blbžý,ale já na koni nejezdím ,jezdit umím.
fto dole je zdob kdy jsem jezdila jak dragoun
woldemortik
napsal(a):
klafus ani se ti nedivim já taky neskáču spíše rekreačka nic víc.Doma tom máš asi dost špatný já ze začátku taky,ale držela jsem dál.Počkej čase možná se ten strach ze skoků pomalinku odbourá.to máš samé jako já mám doma koně,ale nejezdím na koní jsem seděla naposledy před půl rokem a to ještě v kroku a na lonži.mám strach.minulí rok jsem spadla z koně dost šptně měla jsem otřes mozku,pohmožděná žebra dvě zlomený a jedno naštíplí, a něco s krční páteří dva dny jsem byla na kapačkách pak už to bylo lepší domů jsem málem jela na vozíku.od té doby jsem se do sedla pořádně nevyšvihla
bojím,že se to stane znova.potřebovala bych člověka ,kteý by byl tak trpělivý anaučil mě jezdit azbyvit mě starchu z jízdy na koni.jo přiznávám tady předevšema svji pravdu o mém ježdění je to sice blbžý,ale já na koni nejezdím ,jezdit umím.
Ani nevíš jakou mi tvůj příspěvěk udělalradost.jak píšeš,víš o čem mluvím a opravdu závidím lidem,kteří mají ve svých rodičích podporu.Fakt až já budu mít děti,tak je budu podporovat i kdyby měly cvrkat kuličky!!
woldemortik
napsal(a):
Woldemortiku rozumím Ti..Já jsem spadla z koně, nic se mi nestalo, kun mi ale utekl do silnice neznámo kam a já ho hledala dvě hodiny.nejezdila jsem pak dva roky..pomohl mi až jeden starší koník, nejprve jsem jezdila jen v kroku, postupem klus a dost dlouho jsem se zbavovala strachu z otevřeného prostoru..dnes už i tryskám na louce, ale dost dlouho jsem se bála, že se mnou kůn zase uteče, jak to dělával kun z kterého jsem spadla..držím Ti moc palce a radím najít koně co je klidas
tess
napsal(a):
Woldemortiku rozumím Ti..Já jsem spadla z koně, nic se mi nestalo, kun mi ale utekl do silnice neznámo kam a já ho hledala dvě hodiny.nejezdila jsem pak dva roky..pomohl mi až jeden starší koník, nejprve jsem jezdila jen v kroku, postupem klus a dost dlouho jsem se zbavovala strachu z otevřeného prostoru..dnes už i tryskám na louce, ale dost dlouho jsem se bála, že se mnou kůn zase uteče, jak to dělával kun z kterého jsem spadla..držím Ti moc palce a radím najít koně co je klidas
jinak taky neskáču my celá stáj jezdíme po lese a na výlety a dost nás to baví