Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
14.9.2007 18:21

Tak a jedeme dál...co takhle dvacítku oslavit nejkrásnějšíma fotkama vašich koníků?

14.9.2007 19:14

pegaska pony napsal(a):
Tak a jedeme dál...co takhle dvacítku oslavit nejkrásnějšíma fotkama vašich koníků?

začínám :-)

14.9.2007 19:22

racina napsal(a):
drezůrák

a poslední :-) dneska jsem poprvé na ní skákala v lese a úúúúúžasný, jupííííííííí

14.9.2007 19:24

pegaska pony napsal(a):
...

A máš western sedlo? jak se v něm skáče?

14.9.2007 19:27

racina napsal(a):
a poslední :-) dneska jsem poprvé na ní skákala v lese a úúúúúžasný, jupííííííííí

a poslední s mojí maličkostí

14.9.2007 19:29

pegaska pony napsal(a):
A máš western sedlo? jak se v něm skáče?

ne-e anglii to je lepší s westerňákem to neumím :-( a proto asi zůstanu u anglie

14.9.2007 19:34

racina napsal(a):
ne-e anglii to je lepší s westerňákem to neumím :-( a proto asi zůstanu u anglie

Ju jen na otěžích a ohlávce, jsi dobrá!

14.9.2007 19:41

pegaska pony napsal(a):
Ju jen na otěžích a ohlávce, jsi dobrá!

ona je šikovná mám z ní radost co se všechno naučila

14.9.2007 20:06

racina napsal(a):
ona je šikovná mám z ní radost co se všechno naučila

Dát mímu miláááškovi jen ohlávku a jet tak to se mnou zabalí a nedá se zastavit... dříve docela jo,když byl hřebec,ale ještě klidný,teď co je klidný valášek valášek tak nee.Mám ho teprve 10 měsíců tak nemůžu čekat zázraky

15.9.2007 08:44

ponyka napsal(a):
Dát mímu miláááškovi jen ohlávku a jet tak to se mnou zabalí a nedá se zastavit... dříve docela jo,když byl hřebec,ale ještě klidný,teď co je klidný valášek valášek tak nee.Mám ho teprve 10 měsíců tak nemůžu čekat zázraky

to si zvykne já jí mám od března a takz bych si to ze začátku nedovolila :-) byla takový trdlo rychlý Jinak máš moc pěknýho koníka, kolik mu je?

15.9.2007 08:50

racina napsal(a):
to si zvykne já jí mám od března a takz bych si to ze začátku nedovolila :-) byla takový trdlo rychlý Jinak máš moc pěknýho koníka, kolik mu je?

Ahojte, mno nevím jestli to bude nejkrásnější, trošku se nám zvětšuje bříško. Snad to nebude malej mamut

15.9.2007 08:52

krizovatka napsal(a):
Ahojte, mno nevím jestli to bude nejkrásnější, trošku se nám zvětšuje bříško. Snad to nebude malej mamut

takhle trošku ze strany vypadá jako docela normální poncla

15.9.2007 08:54

racina napsal(a):

Racina:ahoj,kobča je čím dál krásnější,mě se strašně líbí její zbarvení.Ale řekla bych že jí to sluší víc ve westernu....ale jen muj názor

na fotce Lady jako hříbátko

15.9.2007 09:17

luda napsal(a):
Racina:ahoj,kobča je čím dál krásnější,mě se strašně líbí její zbarvení.Ale řekla bych že jí to sluší víc ve westernu....ale jen muj názor

Neznáte někdo tohoto poníčka Kubíka, v kohoutku asi tak do 110cm, před několika lety byl prodán z Dolní Suché (Liberec) někomu na zahrádku. Ráda bych o něm měla nějaké zprávy, jak se mu vede a jestli vůbec ještě žije. Bylo mu přes dvacet v době prodeje. Díky za jakékoliv info Věra

15.9.2007 09:55

krizovatka napsal(a):
Neznáte někdo tohoto poníčka Kubíka, v kohoutku asi tak do 110cm, před několika lety byl prodán z Dolní Suché (Liberec) někomu na zahrádku. Ráda bych o něm měla nějaké zprávy, jak se mu vede a jestli vůbec ještě žije. Bylo mu přes dvacet v době prodeje. Díky za jakékoliv info Věra

nevypadá moc k světu :-( to se o něj nestarali?

15.9.2007 09:57

luda napsal(a):

Ahoj Ludo :-)

To sluší jí to víc :-)
Ale z hlediska praktičnosti je asi lepší anglie. Je lehčí a dá se v ní skákat.
Kdyby aspoň když chodíme příkopy je procházela tak by to šlo, ale skáče vše co vidí a pak au au ta hruška

15.9.2007 10:33

racina napsal(a):
nevypadá moc k světu :-( to se o něj nestarali?

Na Suchý bylo všechno v pořádku, ba naopak dost kvalitní péče, ale byl vytaženej z mizernejch podmínek (původní majitel ho držel uvazanýho v chlívku na tenkým špagátku okolo krku, který tam měl zaříznutý) a krmit ho taky zapomínal. Ta fotka je jak vypadal na začátku, ale další jsem už neudělala, protože se prodal pani známejm na zahrádku. Jen hledám.

15.9.2007 10:51

krizovatka napsal(a):
Na Suchý bylo všechno v pořádku, ba naopak dost kvalitní péče, ale byl vytaženej z mizernejch podmínek (původní majitel ho držel uvazanýho v chlívku na tenkým špagátku okolo krku, který tam měl zaříznutý) a krmit ho taky zapomínal. Ta fotka je jak vypadal na začátku, ale další jsem už neudělala, protože se prodal pani známejm na zahrádku. Jen hledám.

to jsou hrozní takový lidé :-( Uvázala bych je taky :-(

Tak ti přeju hodně štěstí v hledání :-)

15.9.2007 11:09

racina napsal(a):
Ahoj Ludo :-)

To sluší jí to víc :-)
Ale z hlediska praktičnosti je asi lepší anglie. Je lehčí a dá se v ní skákat.
Kdyby aspoň když chodíme příkopy je procházela tak by to šlo, ale skáče vše co vidí a pak au au ta hruška

Přesně, někdy až nechápu, jak vůbec lidi můžou něco takového udělat, aniž by je nehryzalo svědomí, no ne? Doufám, že se má teď ten poník dobře a užívá si důchodu...

15.9.2007 11:39

pegaska pony napsal(a):
Přesně, někdy až nechápu, jak vůbec lidi můžou něco takového udělat, aniž by je nehryzalo svědomí, no ne? Doufám, že se má teď ten poník dobře a užívá si důchodu...

taky doufám

15.9.2007 20:40

krizovatka napsal(a):
taky doufám

No to jo, vypadá na té fotce chudinka v hrozném stavu....

16.9.2007 14:31

zviratkova napsal(a):
No to jo, vypadá na té fotce chudinka v hrozném stavu....

Lidičky, plánujete jet na hubertky?

16.9.2007 19:56

pegaska pony napsal(a):
Lidičky, plánujete jet na hubertky?

Ahoj,no snad na huderta někam pojedu...doufám
Jinak měla jsem na zahradě 4 koně.,...takže sem hodím pár fotek,a další jsou na15.9 byl u lucky srázek koní..zde na moderce

16.9.2007 20:05

luda napsal(a):
Ahoj,no snad na huderta někam pojedu...doufám
Jinak měla jsem na zahradě 4 koně.,...takže sem hodím pár fotek,a další jsou na15.9 byl u lucky srázek koní..zde na moderce

suprová....

17.9.2007 19:58

luda napsal(a):

Tak to nemá chybu! super!

18.9.2007 13:42

pegaska pony napsal(a):

Moje Sára.... Http://dominicca.estranky.cz

18.9.2007 13:43

pegaska pony napsal(a):

Moje Sindy (Sáry polosestra)

18.9.2007 13:44

pegaska pony napsal(a):

Já a Sára

18.9.2007 13:45

pegaska pony napsal(a):

Sestřenka Eliška a moje Sindy

18.9.2007 13:46

pegaska pony napsal(a):

Eliška a Sindy na poli před stájí :-)

18.9.2007 13:47

pegaska pony napsal(a):

Sára

18.9.2007 13:52

dominicca napsal(a):
Sára

Koukám zase noví poníci

18.9.2007 13:55

pegaska pony napsal(a):

Moje Eli - welsh part bred s PP, 126 cm KVH, 4 letá - teď v sobotu jsme byly 1.v parkuru 60 cm (čistě základní i rozeskok) a 2. v drezuře Z1 na závodech v Kostelanech. Vyhrály jsme krásné ceny, Elinka byla suprová !!!

18.9.2007 13:58

pegaska pony napsal(a):

Sindy a Eliška v létě

18.9.2007 14:00

pegaska pony napsal(a):

Takovou barvu má Sára v létě

18.9.2007 14:01

pegaska pony napsal(a):

Já na mojí Eli trénink letos v srpnu (půl roku po obsednutí)

18.9.2007 14:02

pegaska pony napsal(a):

Já na ELi - 90 cm

18.9.2007 14:03

strelish napsal(a):
Koukám zase noví poníci

Ale kdeže Dominika už mezi námi byla, jen se dlouho neozývala.Mimochodem Sindy a Sára to jsou ty dvě tříletky od Ševčíka?Nedávno jsme tam taky koupili ale odstávče.Jsou to krasavice, připomínají mi Melissku, to asi bude tím že to jsou polosestryCo s nimi vůbec zamýšlíš?Budou do sportu?Zajímalo by mě jak si povedou.Melisska je velmi dobrá skokanka ale není na ni jezdec, který by to někam chtěl dotáhnout.Letos jsme s ní skákali a má fakt pěkný styl, daleko hezčí než moje bývalá kobyla co už měla docela dost odskákáno, taková světlá letící víla.

18.9.2007 14:05

pegaska pony napsal(a):

Já na mojí Eli - skok. gymnastika. Více na http://dominicca.estranky.cz , kde je vše zaznamenáno - od koupi divočáka z pastvin co se bál lidí, před obsedání a výcvik až po výhry na závodech (to vše během letoška:-))

18.9.2007 14:07

strelish napsal(a):
Koukám zase noví poníci

Mno teďka to nijak neobmňeňuju. Moji velkou Kesi už budu mít 4 roky, Elinu mám od února a nikdy neprodám stejně jako Kesi, Sindy a Sáru jsem koupila teď na začátku prázdnin

18.9.2007 14:12

thesis napsal(a):
Ale kdeže Dominika už mezi námi byla, jen se dlouho neozývala.Mimochodem Sindy a Sára to jsou ty dvě tříletky od Ševčíka?Nedávno jsme tam taky koupili ale odstávče.Jsou to krasavice, připomínají mi Melissku, to asi bude tím že to jsou polosestryCo s nimi vůbec zamýšlíš?Budou do sportu?Zajímalo by mě jak si povedou.Melisska je velmi dobrá skokanka ale není na ni jezdec, který by to někam chtěl dotáhnout.Letos jsme s ní skákali a má fakt pěkný styl, daleko hezčí než moje bývalá kobyla co už měla docela dost odskákáno, taková světlá letící víla.

Mno kdoví jestli to jsou tříletky.... Chtěla bych je obsednout a přijezdit pro děcka na výcvikovky, Elinu jim k dispozici nedávám, tak není na čem jezdit (myslím žádný poník). Potom i do sportu až poporostou, mají kolem 115 cm KVH zatím. Jako Sahibek, když jsme ho koupili jako 2 leťáka a nyní má 130 cm KVH. Já jsem zkoušela skákat na lonži jen se Sárou do 50 cm a zatím nic moc, ale to se natrénuje... I Sahib prvně vše poshazoval a až pak to vypiloval do dokonalosti. Se Sindy nic neděláme, čekala dvojčata po svém otci, které min, týden potratila. Sáru jsem už obsedla min, týden jen tak lehce na ohlávce jsem na ní seděla když se pásla, 2 dny v poho a 3. den, když sežrala kýbl granulí začala házet takový prdy, že jsem se teda fakt neudržela (bez sedla) a pak mě ještě podupala, takže mám naražený žebra a celý levý bok úplně modrý

18.9.2007 14:29

dominicca napsal(a):
Mno kdoví jestli to jsou tříletky.... Chtěla bych je obsednout a přijezdit pro děcka na výcvikovky, Elinu jim k dispozici nedávám, tak není na čem jezdit (myslím žádný poník). Potom i do sportu až poporostou, mají kolem 115 cm KVH zatím. Jako Sahibek, když jsme ho koupili jako 2 leťáka a nyní má 130 cm KVH. Já jsem zkoušela skákat na lonži jen se Sárou do 50 cm a zatím nic moc, ale to se natrénuje... I Sahib prvně vše poshazoval a až pak to vypiloval do dokonalosti. Se Sindy nic neděláme, čekala dvojčata po svém otci, které min, týden potratila. Sáru jsem už obsedla min, týden jen tak lehce na ohlávce jsem na ní seděla když se pásla, 2 dny v poho a 3. den, když sežrala kýbl granulí začala házet takový prdy, že jsem se teda fakt neudržela (bez sedla) a pak mě ještě podupala, takže mám naražený žebra a celý levý bok úplně modrý

Aha takže pěkná pekelnice, to je fakt kdoví kolik jim je, podle fotek vypadají jako dvouletky, to se mi právě moc nelíbí připouštět opět Fredym, je tam takových víc.My radši odstávče tam aspoň je jistota že březí nebude, akorát ta co si kámoška koupila je dubnová takže taky šla od matky celkem brzo.Odvezli jsme ji koncem prázdnin, ale vydařila se, je po hnědé matce né te Kaspické ale té druhé, jméno vůbec nevím.Tady u nás je z Vlachovic celkem dost poníků, já mám kobylu skoro ročku po vlachovickém hřebci ale né Fredym ale Twisterovi.Už je valach a kdesi slouží na rekreaci jak mi vyprávěl Ševčík.No a ač na mnohá varování ohledně jednání bylo se Ševčíkem vše v pořádku a jelikož jsem byla hlavní jednatel tak jsem byla spokojená jak se ke mě choval.Ani s cenou nehýbal, ikdyž tendence byly ale domluvili jsme se na první slíbené ceně.Tak to tak bylo, odchyt byl docela zajímavý, jak na rodeuAle vše dopadlo dobře a malá už je se svou starší polosestrou v novém domově.

18.9.2007 15:13

dominicca napsal(a):

Ahojda Domčo, no kéééž by měl už 130, to zatím ještě nemá, ale telepaticky ho popotahuju, aby byl i pro mne. Ale na těch 140cm nebo 135cm, jak bych si přála se asi nedostanem nikdy No aspoň mám motivaci hubnout, abych na něm občas mohla jezdit Ale i tak je to nej jednorožec

18.9.2007 16:16

thesis napsal(a):
Aha takže pěkná pekelnice, to je fakt kdoví kolik jim je, podle fotek vypadají jako dvouletky, to se mi právě moc nelíbí připouštět opět Fredym, je tam takových víc.My radši odstávče tam aspoň je jistota že březí nebude, akorát ta co si kámoška koupila je dubnová takže taky šla od matky celkem brzo.Odvezli jsme ji koncem prázdnin, ale vydařila se, je po hnědé matce né te Kaspické ale té druhé, jméno vůbec nevím.Tady u nás je z Vlachovic celkem dost poníků, já mám kobylu skoro ročku po vlachovickém hřebci ale né Fredym ale Twisterovi.Už je valach a kdesi slouží na rekreaci jak mi vyprávěl Ševčík.No a ač na mnohá varování ohledně jednání bylo se Ševčíkem vše v pořádku a jelikož jsem byla hlavní jednatel tak jsem byla spokojená jak se ke mě choval.Ani s cenou nehýbal, ikdyž tendence byly ale domluvili jsme se na první slíbené ceně.Tak to tak bylo, odchyt byl docela zajímavý, jak na rodeuAle vše dopadlo dobře a malá už je se svou starší polosestrou v novém domově.

Práveže většina poníků pd Ševčíka (po tom Fredym) jsou absolutní flegmatici a kliďasi, s obsedáním žádný problém, ale co mám tyto 2, tak úplně nechápu. Sindy se všeho bojí, mám je už 3 měsíce a pořád si Sindyna nezvykla a to sou u ní lidi každý den, Sára ta si zvykla, už chodí perfekt na lonži na obě strany, akorát zase s obsedáním problém. Jak se jí dá něco na záda už se hrbí, od té doby co mě brutálně sejmula. O víkendu se do ní pustím mojí metodou a uvidíme. Min. rok jsem to taky vychytala, měla jsem od Ševčíka hřebce a hříbě (odstávče, ale násilně, měla tipuju 4 měsíce), takže březost s otcem nehrozila. Taky jsme zažili odchyt s klukama ze stáje - laso a poďme.... Twister to je ten mini apaloosak? Mno nám ševča řekl 10 a nakonec stála jedna 15 000. Ale to až když jsme přijely s vozíkem a chytře odjel, i když sliboval že tam bude a jednala s námi nepříjemná stájnice, že buď berem nebo ať jedem, kupní smlouva žádná a málem nedostaly oni ohlávky, kdybych si o to neřekla, který stejně další týden dosloužily, páč zažily snad eště dobu ledovou. Min, rok to jednání teda bylo lepší...

18.9.2007 16:21

lerry napsal(a):
Ahojda Domčo, no kéééž by měl už 130, to zatím ještě nemá, ale telepaticky ho popotahuju, aby byl i pro mne. Ale na těch 140cm nebo 135cm, jak bych si přála se asi nedostanem nikdy No aspoň mám motivaci hubnout, abych na něm občas mohla jezdit Ale i tak je to nej jednorožec

Ahojky, mě se zdálo žes mi psala kdysi dávno že si ho spletli s velkým koněm a že má 128 cm. Tak bych teď tipovala těch 130.Tak kolik teda má přesně KVH? Mno moje Elina měla taky něco pod 120 a nyní 126 cm a to teprve oslavila 4.té narozeniny, takže se možná ještě někam dostanem když budem poctivě pracovat a dobře krmit. Výškově je mi poměrně dobře, ale je taková drobunká postavou, žádný špíček ani sval, prostě jak mini plňas....A to ju můžu krmit jak chci, furt je stejná, akorát se to pak projeví na energii . No a Sahibek je furt hřebec? Skáčeš s ním?

18.9.2007 16:28

pegaska pony napsal(a):

Já a Elinka moje

18.9.2007 16:56

dominicca napsal(a):
Ahojky, mě se zdálo žes mi psala kdysi dávno že si ho spletli s velkým koněm a že má 128 cm. Tak bych teď tipovala těch 130.Tak kolik teda má přesně KVH? Mno moje Elina měla taky něco pod 120 a nyní 126 cm a to teprve oslavila 4.té narozeniny, takže se možná ještě někam dostanem když budem poctivě pracovat a dobře krmit. Výškově je mi poměrně dobře, ale je taková drobunká postavou, žádný špíček ani sval, prostě jak mini plňas....A to ju můžu krmit jak chci, furt je stejná, akorát se to pak projeví na energii . No a Sahibek je furt hřebec? Skáčeš s ním?

Jojo, to spletli, ale do velkého má daleko, možná to byl jen kompliment
Má teď cca 124KVH, ale je teď slušně mohutný, tak i mě se zdá větší. No třeba ještě poporoste. Kastrovat plánuji teď v říjnu, jinak si spíše hrajeme, na velké skákání je jezdkyně ještě malá, takže jen trošku na lonži. No aspoň nám chlapák pořádně dospěje :)

18.9.2007 17:00

lerry napsal(a):
Jojo, to spletli, ale do velkého má daleko, možná to byl jen kompliment
Má teď cca 124KVH, ale je teď slušně mohutný, tak i mě se zdá větší. No třeba ještě poporoste. Kastrovat plánuji teď v říjnu, jinak si spíše hrajeme, na velké skákání je jezdkyně ještě malá, takže jen trošku na lonži. No aspoň nám chlapák pořádně dospěje :)

Aha a já mám furt za to že si psala 128, ale to bylo možná KVP. Tak to už je i moje Elina větší, přitom když jsem ji kupovala byla velká jak shetland . Taky bych chtěla aby zmohutněla, ale holt není to hřebec mnoooo . Jak chováním? Stále hodný? Kdo ho jezdí?

18.9.2007 17:23

dominicca napsal(a):
Práveže většina poníků pd Ševčíka (po tom Fredym) jsou absolutní flegmatici a kliďasi, s obsedáním žádný problém, ale co mám tyto 2, tak úplně nechápu. Sindy se všeho bojí, mám je už 3 měsíce a pořád si Sindyna nezvykla a to sou u ní lidi každý den, Sára ta si zvykla, už chodí perfekt na lonži na obě strany, akorát zase s obsedáním problém. Jak se jí dá něco na záda už se hrbí, od té doby co mě brutálně sejmula. O víkendu se do ní pustím mojí metodou a uvidíme. Min. rok jsem to taky vychytala, měla jsem od Ševčíka hřebce a hříbě (odstávče, ale násilně, měla tipuju 4 měsíce), takže březost s otcem nehrozila. Taky jsme zažili odchyt s klukama ze stáje - laso a poďme.... Twister to je ten mini apaloosak? Mno nám ševča řekl 10 a nakonec stála jedna 15 000. Ale to až když jsme přijely s vozíkem a chytře odjel, i když sliboval že tam bude a jednala s námi nepříjemná stájnice, že buď berem nebo ať jedem, kupní smlouva žádná a málem nedostaly oni ohlávky, kdybych si o to neřekla, který stejně další týden dosloužily, páč zažily snad eště dobu ledovou. Min, rok to jednání teda bylo lepší...

No nám na hříbě dali novou žlutou ale nechtěli jsme, měli jsme svoji.Ono bývá zvykem donášet si svoji aspoň u nás to tak je.Ta stájnice asi vím která to byla, působila nepříjemně ale nakonec byla v pohodě a kluk chytal hříbě. Twister je velký strakáč prý Paint ale mě přišel jako strakatý plňasMá myslím 155KVH, kobylka po něm mě stála 10tis což je super cena a hodná vychovaná,je z jiné stáje jen Twister tu byl na připouštění.Teď má tak 130 a v listopadu bude mít rok.Dneska jsem trošku skákala a ona koza za námi teda a to jsou skoky, vyloženě se v tom vyžívala.Skok měl asi 50cm a ta skákala jak by to byl metr.Po Fredym se tady v té stáji prodávaly hříbátka poniček po 8tis, byly to myslím klisny a hřebec, ještě tu je jeden pozdní ten asi taky bude k prodeji.Poničky všechny okolo 115-120.Kámoška má po Fredym dospělou kobylku má asi 120KVH, taky si spolu dost užily ale vychovala z ní fakt charakter tak počítám že s mladou to bude totéž.My jak dojeli už pro hříbě tak Ševčík taky musel odjet ale ještě přijel ke stájím tak jsme tam chvíli kecali a pak jel, ještě nám stihl povyprávět o koních.Cena hříběte byla 10tis a to jen proto že jsme se tak domluvili jinak říkal že už budou ostatní po 15.Smlouvu taky nechtěl tak jsem se bála o zálohu ale pamatoval si to přesně a vůbec v ničem nezklamal.Říkal že hřebce Haflošů bude prodávat po 12tis.Ale kolik toho má nevím, my byli jen na stáji a u poníků na kravíně, jsme měli štěstí že tam zrovna byli.

18.9.2007 18:08

pegaska pony napsal(a):

Eli má novou ohlávku

18.9.2007 20:25

dominicca napsal(a):
Já a Elinka moje

Když vás tak vidím vedle sebe - kolik vážíš? Mám podobnou kobylku, možná malinko větší tak ať vím co všechno zvládneme

18.9.2007 22:36

dominicca napsal(a):
Aha a já mám furt za to že si psala 128, ale to bylo možná KVP. Tak to už je i moje Elina větší, přitom když jsem ji kupovala byla velká jak shetland . Taky bych chtěla aby zmohutněla, ale holt není to hřebec mnoooo . Jak chováním? Stále hodný? Kdo ho jezdí?

No asi to tak bylo. Třeba mě vyslyší a ještě poproste, je to takový prototyp koně, jakého bych chtěla i na ježdění pro sebe. Chováním je "hračička", na ošetřování ale 100%, Ani mu podlézá vždy tajně pod břichem :) Jinak hřebčoun se projevuje, hlavně když jsme mimo domov, tak to s ním cloumá, takže na ty soutěže bude valášek lepší. I když jak má sedlo s prckem, tak se docela krotí. Jezdí na něm malá, už i cválá, tak doufám že jí ten elán vydrží

19.9.2007 11:00

dominicca napsal(a):
Eli má novou ohlávku

Byli jsme se podívat u známích na pastvinách, kteří chovají koně a welsh pony.

19.9.2007 11:03

monikafris napsal(a):
Byli jsme se podívat u známích na pastvinách, kteří chovají koně a welsh pony.

19.9.2007 11:09

monikafris napsal(a):

Stádo. Asi na té fotečce nepůjde toho moc vidět, ale sned alespoň půjde rozeznat, že to jsou poníci a ne ovce

19.9.2007 11:13

monikafris napsal(a):
Stádo. Asi na té fotečce nepůjde toho moc vidět, ale sned alespoň půjde rozeznat, že to jsou poníci a ne ovce

19.9.2007 14:37

strelish napsal(a):
Když vás tak vidím vedle sebe - kolik vážíš? Mám podobnou kobylku, možná malinko větší tak ať vím co všechno zvládneme

Vážím přesně 50 kg a měřím 171 cm

19.9.2007 14:42

dominicca napsal(a):
Vážím přesně 50 kg a měřím 171 cm

Dík, tak to můžu být v klidu, vážím jen asi o 4 víc :)

19.9.2007 19:05

monikafris napsal(a):

JO uz si vzpomínám Dominika je ta co obsedala tohodle poníka(na fotce) ve dvou letech !!! Hmm SUPER

19.9.2007 20:30

monikafris napsal(a):

Krásná kobylka. To je někde u Zlína???

19.9.2007 20:34

monikafris napsal(a):

Tak se to vkládá zase jinam....reakce byla na tu šimličku s arabskou hlavičkou....pro Moniku Díky

21.9.2007 15:21

lerry napsal(a):

jé Lerry ty mi čteš v duši trochu jsem to envyxhytala s maminou mojí mladé a myslela že má 140KVh a nakonec zjistila že 120Kvh takže se taky každý den modlím aby aspoň na 135Kvh vylezla , no co je naplat ve 2,5 má 131,tak se bojím, že tam nepoplezem Tak do příštího roku musím na to obsedání též zhubnout

21.9.2007 18:47

pegaska pony napsal(a):

Ahoj poníkáři. Tak zas pár fotek mých dvou princezen. Dneska se Melissa předváděla před Viktorií a učila ji různé kousky.

21.9.2007 18:50

cream napsal(a):
Ahoj poníkáři. Tak zas pár fotek mých dvou princezen. Dneska se Melissa předváděla před Viktorií a učila ji různé kousky.

Krásné kobylky s hříbaty, zvlášť ta hnědka je úžasná.

Tady Viki v pohybu.

21.9.2007 18:50

cream napsal(a):

Tady Viki v pohybu.

moc prosím mrkněte na forum ponička děkuji

21.9.2007 18:54

cream napsal(a):

Tady Viki v pohybu.

A ještě holky. Malá Viku může mít teď tak 105 v kohoutku. Tipuji, že v dospělosti bude mít tak 130 a přeroste Melissku. Jsem zvědavá na její konečnou barvu - jestli to bude ta světlejší, co ma na zádi nebo tmavší, jakou má vpředu.

21.9.2007 18:57

cream napsal(a):
A ještě holky. Malá Viku může mít teď tak 105 v kohoutku. Tipuji, že v dospělosti bude mít tak 130 a přeroste Melissku. Jsem zvědavá na její konečnou barvu - jestli to bude ta světlejší, co ma na zádi nebo tmavší, jakou má vpředu.

Melisska je spokojená. Má malou Vikíšku ráda. Tak nějak hodně ožila s jejím příchodem. Konečně může někomu šéfovat a není podřízená. A svého postavení nezneužívá, malá prďolka se v ni vidí, má ji jako druhou mámu.

21.9.2007 18:57

cream napsal(a):

Chtěla bych poradit.mám poničku 4 roky majitelka mi rikala ze ma nejaký zakadni vycvik a je jako stvorena pro deti.Tak Irca moc deti nemusi a na lonži vyvadi jak silena a kdyz si na ni prijeli zajezdit holky bez lonze tak kazdou po 100m shodila a utekla a já za ní běžela 4 km než jsem ji chytla.Už se zlepšila ale jen v tom že už neutíká na pole ale domů.jinam mi majitelka rikala ze na ranci kde predtím byla tahaa v páru vozík.Tak jsem ji pořídia taky jeden a saně.první otázka jakou váhu asi utáhne nejsem v tomto zkušená (iris má 110cm a je to kříženec shetanda).Chtěla bych jí pořídit společníka a chtěla bych poradit zda raději valacha či kobylku a jak postupovat při

21.9.2007 19:03

cream napsal(a):

Ahojik,.,,tak zase nové foto

21.9.2007 19:21

luda napsal(a):

No Cream má (jako vždycky) úžasné fotečky, to je kvalita, holkám to fakt moc sluší, jsou to krasavice - obě.

21.9.2007 19:33

luda napsal(a):

Jo a Lucí, jak je? Už jsi fit? Co noha?

21.9.2007 21:02

lerry napsal(a):
Tak se to vkládá zase jinam....reakce byla na tu šimličku s arabskou hlavičkou....pro Moniku Díky

Pro Lerry - klisnička je u Uherského Hradiště. Je to velice pěkná klisna, byla i šampionkou výstavy. Ještě má sestriu někde v Čechách, která se také výborně umisťuje na výstavách.

21.9.2007 21:02

zviratkova napsal(a):
Jo a Lucí, jak je? Už jsi fit? Co noha?

Ahoj,tak lepší se to,,ale není to pořád ono.Už chodím,ale jen kousek,,třeba jdu se sLady projít,,už chodím každý den,,,Dnes jsem byla na houbách,a vzala jsem si sebou Lady...To byla sranda,,já jsem jela na Lady a ukazovala jsem houby
No a když jsem zlezla do smrčkového porostu(nízkého)Tak lady za mnou chodila jak pejsek,,přesně kudy jsem šla ,tak šla i ona,,,,.Jinak bych měla pomalu už začít namáhat nohu více,,,ale s ježděním to nevipadá moc dobře,jak jsem seděla na Lady,kousek naklusala a to byla boles,,,šílený,,,,není kam spěchat,,,jen Lady mě doma tloustne a tloustne.A to mají jen pastvu.....

22.9.2007 20:03

luda napsal(a):
Ahoj,tak lepší se to,,ale není to pořád ono.Už chodím,ale jen kousek,,třeba jdu se sLady projít,,už chodím každý den,,,Dnes jsem byla na houbách,a vzala jsem si sebou Lady...To byla sranda,,já jsem jela na Lady a ukazovala jsem houby
No a když jsem zlezla do smrčkového porostu(nízkého)Tak lady za mnou chodila jak pejsek,,přesně kudy jsem šla ,tak šla i ona,,,,.Jinak bych měla pomalu už začít namáhat nohu více,,,ale s ježděním to nevipadá moc dobře,jak jsem seděla na Lady,kousek naklusala a to byla boles,,,šílený,,,,není kam spěchat,,,jen Lady mě doma tloustne a tloustne.A to mají jen pastvu.....

Ahojky Lucko Tak jsem byla v Lysí,šíleně lidí,jinak ok,mám bezpečnostní vestu,měla jsem kupovat za 3000 ale koupila jsem za 1400 kč odlehčenou...pak knížku horsemanship přirozené jezdectví a vodítko Nevíš kdy budeš moct chodit na dlouhý procházky?To než by jsi mohla jit pěšky do kozojed tak dřív budeš moct jezdit co? Nemohla bych zas někdy přijít s chlapíkem za kobylkama?Nevim vůbec kam mám chodit na procházky,pole jsou z oraný....po silnici se mi moc nechce.....

22.9.2007 20:10

ponyka napsal(a):
Ahojky Lucko Tak jsem byla v Lysí,šíleně lidí,jinak ok,mám bezpečnostní vestu,měla jsem kupovat za 3000 ale koupila jsem za 1400 kč odlehčenou...pak knížku horsemanship přirozené jezdectví a vodítko Nevíš kdy budeš moct chodit na dlouhý procházky?To než by jsi mohla jit pěšky do kozojed tak dřív budeš moct jezdit co? Nemohla bych zas někdy přijít s chlapíkem za kobylkama?Nevim vůbec kam mám chodit na procházky,pole jsou z oraný....po silnici se mi moc nechce.....

Ahoj ,byla jsem tam taky.Koupila jsem si dečku pod sedlo,mazání na sedlo,a rajtky...paráda....Bylo tam šííííleně lidí,,,Já jsem tam byla od ráno do odpoledne.No a s majkem mužeš přijít klidně zítra..pokud chceš..nebo příští týden,stáčí jen napsat....

22.9.2007 20:16

luda napsal(a):
Ahoj ,byla jsem tam taky.Koupila jsem si dečku pod sedlo,mazání na sedlo,a rajtky...paráda....Bylo tam šííííleně lidí,,,Já jsem tam byla od ráno do odpoledne.No a s majkem mužeš přijít klidně zítra..pokud chceš..nebo příští týden,stáčí jen napsat....

Jééé měla jsi napsat dali by sme někde zpicha Kdyžtak to zítra zkusím,ještě ti napíšu V kolik tak mysliš?Já bych ho ještě ráno chtěla dát do výběhu a drobek na lonž aby cestou nejančil

22.9.2007 20:22

ponyka napsal(a):
Jééé měla jsi napsat dali by sme někde zpicha Kdyžtak to zítra zkusím,ještě ti napíšu V kolik tak mysliš?Já bych ho ještě ráno chtěla dát do výběhu a drobek na lonž aby cestou nejančil

třeba nějak po obědě...písnu i Monice,ať přijde s Britou.Dnes chtěla přijít,,ale něměla jsem čas-...

22.9.2007 20:24

luda napsal(a):
třeba nějak po obědě...písnu i Monice,ať přijde s Britou.Dnes chtěla přijít,,ale něměla jsem čas-...

Jojo dobře,vyšla bych tak v 12:30 nebo tak nějak...Budu muset být zas brzo doma,zejtra škola a musim se učit...

22.9.2007 20:26

ponyka napsal(a):
Jojo dobře,vyšla bych tak v 12:30 nebo tak nějak...Budu muset být zas brzo doma,zejtra škola a musim se učit...

jaký máš rajtky ?

23.9.2007 13:35

pegaska pony napsal(a):

cream má opravdu krásný fotečky! Bylo by super kdyby Vikiška zůstala takhle barevně půlená, ale to asi nevyjde Moc se těším co z ní vyroste...
Dne ska musím nafotit moje holky, abych vám demonstroval příklad v tuto dobu abnormálně chlupatého navíc tlustého koně(Bobiška)

Foto: welš pony a huculoarab ze sousední stáje...

23.9.2007 13:48

sccary napsal(a):
Chtěla bych poradit.mám poničku 4 roky majitelka mi rikala ze ma nejaký zakadni vycvik a je jako stvorena pro deti.Tak Irca moc deti nemusi a na lonži vyvadi jak silena a kdyz si na ni prijeli zajezdit holky bez lonze tak kazdou po 100m shodila a utekla a já za ní běžela 4 km než jsem ji chytla.Už se zlepšila ale jen v tom že už neutíká na pole ale domů.jinam mi majitelka rikala ze na ranci kde predtím byla tahaa v páru vozík.Tak jsem ji pořídia taky jeden a saně.první otázka jakou váhu asi utáhne nejsem v tomto zkušená (iris má 110cm a je to kříženec shetanda).Chtěla bych jí pořídit společníka a chtěla bych poradit zda raději valacha či kobylku a jak postupovat při

Sccary: Otázky pokládáš leckde a nikdo moc neodpovídá tak já tedy něco přihodím
tak prvně na to říkají původní majitelé,jak jsi již zjistila člověk nemá moc dát a má si před koupí hlavně vše pořádně vyzkoušet...
pokud kobylka provádí to co provádí, tak to chce najít příčinu, nějaké zranění,, špatná zkušenost, nerespektování....
pokud špatně reagovala na lonži na jezdce tak když už jste chtěli zkusit hne djezdit proč jste nejzdili v ohrazeném prostoru?
S vozíkem bych raději vůbec nezačínala, začqala bych prací ze země(pokud je vyloučen zdravotní problém) a až si kobylka i vy na sebe zvyknete, teprve postupejte dále po malých krůččích. Pokud u vás máte někoho zkušeného, néváhejte a poproste ho o pomoc.
Tak doufám, že si s kobylkou budete v budoucnu rozumět...

23.9.2007 16:12

microfon napsal(a):
Sccary: Otázky pokládáš leckde a nikdo moc neodpovídá tak já tedy něco přihodím
tak prvně na to říkají původní majitelé,jak jsi již zjistila člověk nemá moc dát a má si před koupí hlavně vše pořádně vyzkoušet...
pokud kobylka provádí to co provádí, tak to chce najít příčinu, nějaké zranění,, špatná zkušenost, nerespektování....
pokud špatně reagovala na lonži na jezdce tak když už jste chtěli zkusit hne djezdit proč jste nejzdili v ohrazeném prostoru?
S vozíkem bych raději vůbec nezačínala, začqala bych prací ze země(pokud je vyloučen zdravotní problém) a až si kobylka i vy na sebe zvyknete, teprve postupejte dále po malých krůččích. Pokud u vás máte někoho zkušeného, néváhejte a poproste ho o pomoc.
Tak doufám, že si s kobylkou budete v budoucnu rozumět...

MICROFON No ona irča zase není tak strašná ten syn od bývalé majitelky na ní na lonžce jezdil i ve cvalu ale u mě když cválá na lonži tak řádí jako na rodeu.tak já bych na ni dítě neposadila.je ae zajímavé že když jdu já vedle ní a ona má na sobě jezdce tak jde jako pejsek začnu utíkat já tak ona taky otočím se já ona taky.možná je to pozůstatek toho jak na ranči tahala vozík spolu s kobylou.No a mám pro ni domluvený výcvik ve stáji ve městě.Přišla si na ní zjezdit slečna 13 let.ze stáje kde jezdí parkuráky a ta jí zvládla akorát se jí iris na poli stočila tak že s ní sklouzla a iris utíkala do neznáma.jak vidí prostor je naprosto nezvladatelná.jinek je to zlatíčko není ale žádný mazel.jen když má náladu.
No hodně lidiček radí raději valáška já s nimi ale nemám zkušenosti ale když říkáte že jsou fajn tak to zkusím.Taky s i myslím že je lepší investovat peníze do zkušenějších koní než do mladých se kterými já osobně nemám tolik zkušeností co vy na to?jste hodní že poradíte

23.9.2007 16:20

microfon napsal(a):
cream má opravdu krásný fotečky! Bylo by super kdyby Vikiška zůstala takhle barevně půlená, ale to asi nevyjde Moc se těším co z ní vyroste...
Dne ska musím nafotit moje holky, abych vám demonstroval příklad v tuto dobu abnormálně chlupatého navíc tlustého koně(Bobiška)

Foto: welš pony a huculoarab ze sousední stáje...

AHOJ holky tak to je moje Irenka

23.9.2007 17:46

sccary napsal(a):
AHOJ holky tak to je moje Irenka

Všichni ti poníci jsou nádherní!!!!

Já a moje Jessulka na veřejném tréninku v Horní Suché. parkur do 90cm (dobrý skok co )

23.9.2007 18:12

jezabel napsal(a):
Všichni ti poníci jsou nádherní!!!!

Já a moje Jessulka na veřejném tréninku v Horní Suché. parkur do 90cm (dobrý skok co )

Jů krása. Pod kým trénuješ? Někdo známý?

23.9.2007 20:58

pegaska pony napsal(a):
Jů krása. Pod kým trénuješ? Někdo známý?

Ahoj,tak nové fotky

23.9.2007 21:23

luda napsal(a):
Ahoj,tak nové fotky

A dnes¨tu byla Ženeta s Terezou a Majkem.A nechala jsem Žanetu a Terku.,ať si skočí na Lady,,,alespoň si trošku protáhla nohy,od té doby co stojí tak tloustne.

23.9.2007 21:32

luda napsal(a):
A dnes¨tu byla Ženeta s Terezou a Majkem.A nechala jsem Žanetu a Terku.,ať si skočí na Lady,,,alespoň si trošku protáhla nohy,od té doby co stojí tak tloustne.

24.9.2007 15:26

luda napsal(a):
suprrr

Tak to je hustý cross country

24.9.2007 15:50

microfon napsal(a):
Tak to je hustý cross country

Ahojky Lucko dnes sem na to celí den vzpomínala a že neuhádneš proč???? Do školy sem sotva došla jak mě bolely nohy a ráno sem nemohla vstát z postele Nářes.....No a ve škole tělocvik...Tak to bylo nejhorší Chodím s nohama do "O" a na stehnech modřiny jak sem v klusu padala ze strany na stranu S Terkou jsme vzpomínali na ten můj pád tu hlavu mezi prknama

24.9.2007 15:54

ponyka napsal(a):
Ahojky Lucko dnes sem na to celí den vzpomínala a že neuhádneš proč???? Do školy sem sotva došla jak mě bolely nohy a ráno sem nemohla vstát z postele Nářes.....No a ve škole tělocvik...Tak to bylo nejhorší Chodím s nohama do "O" a na stehnech modřiny jak sem v klusu padala ze strany na stranu S Terkou jsme vzpomínali na ten můj pád tu hlavu mezi prknama

Plošim plošim pošleš mi tu poslední fotku na mail : Hancova.z@seznam.cz ? Děkuji A co ty videa jak vypadají na počítači ?Dneska budu mít ty terčiny na PC-za chvíli přijde

24.9.2007 16:01

ponyka napsal(a):

Málo trénujete holky

24.9.2007 16:07

strelish napsal(a):
Málo trénujete holky

Já sem zvyklá na velký koně,na malí jedině se sedlem

24.9.2007 16:34

pegaska pony napsal(a):

Ahoj,tak já jsem ti to říkala,,taky už dlouho nejezdiš....Já už se nemužu dočka toho sedla,,doufám že už ve středu,nebo ve čtvrtek to bude mít hotové,,,,,,jee já bych byla šťastná,,,,ale na druhou stranu,k čemu mě to bude,když ještě nemužu jezdit,,,,možná tak a houby,,jako jsem byla teď,,,to bylo bomba,v životě jsem nenašla tolika hub,jako S Lady..Dnes ráno jsem s mamkou odváděla koně na pastvu a normálně se LAdy nechtěla hnou odemně,a to jí vedla mamka,,pořád po mě koukala,,asi ji vadilo,že vedu Lýdii....

24.9.2007 21:27

pegaska pony napsal(a):

No jo bez sedla ,to je teprve ta pravá prča. Ale i tak jste dobrý protže já jsem příklad skutečného parkurového antitalentu a to co skáčete vy bez sedla my máme dost s Elou se sedlem:-)
Jinak na obrázku jak jsem přetím psala dokumentace rychle rostoucího hříbouna->= Ela už si začíná nosit místo břicha sud s sebou

24.9.2007 21:29

microfon napsal(a):
No jo bez sedla ,to je teprve ta pravá prča. Ale i tak jste dobrý protže já jsem příklad skutečného parkurového antitalentu a to co skáčete vy bez sedla my máme dost s Elou se sedlem:-)
Jinak na obrázku jak jsem přetím psala dokumentace rychle rostoucího hříbouna->= Ela už si začíná nosit místo břicha sud s sebou

Ale ještě jezdíme, ovšem jen v tempu jaký si Ella řekne

24.9.2007 21:30

microfon napsal(a):
Ale ještě jezdíme, ovšem jen v tempu jaký si Ella řekne

jenže jak jí dávám nyní více vitamínů, tak jsemmusela přidat i oves (aby to papala:-)), tak mi přijde rozívenější než předtím

24.9.2007 21:31

microfon napsal(a):
jenže jak jí dávám nyní více vitamínů, tak jsemmusela přidat i oves (aby to papala:-)), tak mi přijde rozívenější než předtím

24.9.2007 23:42

microfon napsal(a):

Teda ji ten pupek ale roste,,,,,jsem zvědavá jaké to hříbátko bude,,,a co Ája,jak se má???nevíš?Bobiška pěkně tmavne,,,,ale ta je teda krásná.....A Elí si stím bachorem ještě pěkně skočí...

26.9.2007 20:38

luda napsal(a):
Teda ji ten pupek ale roste,,,,,jsem zvědavá jaké to hříbátko bude,,,a co Ája,jak se má???nevíš?Bobiška pěkně tmavne,,,,ale ta je teda krásná.....A Elí si stím bachorem ještě pěkně skočí...

Ahoj,,kámoška mě poslala tuto fotku,,,no hrozný,je to nějakoj chlap co chová poníky
Prostě hrozné,není k tomu co říct koukněte se..

26.9.2007 20:46

luda napsal(a):
Ahoj,,kámoška mě poslala tuto fotku,,,no hrozný,je to nějakoj chlap co chová poníky
Prostě hrozné,není k tomu co říct koukněte se..

Nemáš lepší foto? Není tam moc vidět. Já bych věděla o lidech co by si nějakýho odkoupili. Neťulka

26.9.2007 21:05

zazika napsal(a):
Nemáš lepší foto? Není tam moc vidět. Já bych věděla o lidech co by si nějakýho odkoupili. Neťulka

Zazika:nevím zda něco prodává,....lepší fotku nemám,,,si to ulož,a přibliž si to ...holčina mě říkala,že nemají udělanný kopytapřerostlá,hubení,špinaví,no prý děs,chtělo se jí až breče

26.9.2007 21:13

luda napsal(a):
Zazika:nevím zda něco prodává,....lepší fotku nemám,,,si to ulož,a přibliž si to ...holčina mě říkala,že nemají udělanný kopytapřerostlá,hubení,špinaví,no prý děs,chtělo se jí až breče

Aha ale jestli prodává? Takovýhle lidi na prachy dostaneš vždycky

26.9.2007 21:16

zazika napsal(a):
Aha ale jestli prodává? Takovýhle lidi na prachy dostaneš vždycky

Trochu to zvětšit šlo fakt děs! Zmlátit to hovado klackem!

26.9.2007 21:40

luda napsal(a):

Ahoj, děkuju za pochvalu, mě se zdá že tobě holky ale taky tmavnou!, já už mám konečně koníka, kterého jsme původně jela koupit vranobílého- ne hnědobílého což semi nyní líbí víc.
Jo Aju , ta se má prý dobře, rajtovali celé prázdniny ani moc nekašle, holt může být konečně celý den venku... teprve mi bude jejich dcera psát nové info
o hříbátku mi ani nepovídej jak jsme nyní překročili půl březosti, tak na to musím myslet pořád a to máme ještě fůru času. A co ty nebudeš připouštět???

26.9.2007 21:48

microfon napsal(a):
Ahoj, děkuju za pochvalu, mě se zdá že tobě holky ale taky tmavnou!, já už mám konečně koníka, kterého jsme původně jela koupit vranobílého- ne hnědobílého což semi nyní líbí víc.
Jo Aju , ta se má prý dobře, rajtovali celé prázdniny ani moc nekašle, holt může být konečně celý den venku... teprve mi bude jejich dcera psát nové info
o hříbátku mi ani nepovídej jak jsme nyní překročili půl březosti, tak na to musím myslet pořád a to máme ještě fůru času. A co ty nebudeš připouštět???

Ludo prosímtě odkud jsou ti poníci na té fotce, doufám že né z Rožnova

26.9.2007 22:36

thesis napsal(a):
Ludo prosímtě odkud jsou ti poníci na té fotce, doufám že né z Rožnova

Ne .poníci jsou z okresu Jíčín,,,mám další fotky.Tak se nelkejte co to sem dávám,,,moji koníci to nejsou

26.9.2007 22:53

monikafris napsal(a):
Pro Lerry - klisnička je u Uherského Hradiště. Je to velice pěkná klisna, byla i šampionkou výstavy. Ještě má sestriu někde v Čechách, která se také výborně umisťuje na výstavách.

Díky moc Moni. Můžu se zeptat, co všechno za welšíky tam mají a kde se dá sehnat nějaký kontakt na ně? Jsem ani netušila, že v Hradišti je takový chov. Díky

26.9.2007 23:03

microfon napsal(a):
jé Lerry ty mi čteš v duši trochu jsem to envyxhytala s maminou mojí mladé a myslela že má 140KVh a nakonec zjistila že 120Kvh takže se taky každý den modlím aby aspoň na 135Kvh vylezla , no co je naplat ve 2,5 má 131,tak se bojím, že tam nepoplezem Tak do příštího roku musím na to obsedání též zhubnout

Tak to jste na tom líp jak my , to bych viděla docela nadějně těch 135cm. Já tajně doufám, že se mu nějak vzbouří růst, když ho teď vykastrujeme, tak se tím i motivuju, jinak bych to asi zas odkládala na jaro a dááál :-) Je teď totiž suprový. Musím veřejně pochválit Kikušku, zasvědcuje nás do NHS a má to na hřebčounka velmi dobrý vliv.

Neregistrovaný uživatel

26.9.2007 23:14
Neregistrovaný uživatel

microfon napsal(a):

Microfon-Jo jo ,kobylky mě tmavno,a hlavně tloustnou.No připouštět ještě nechci,Lady určitě nee chci si zkusi Vytrvalost kp.jen zkusi a pak uvíme.Ale určitě jednou ano.

další foto...ten je tak pěknej...ale v čem to žije

27.9.2007 00:02

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Microfon-Jo jo ,kobylky mě tmavno,a hlavně tloustnou.No připouštět ještě nechci,Lady určitě nee chci si zkusi Vytrvalost kp.jen zkusi a pak uvíme.Ale určitě jednou ano.

další foto...ten je tak pěknej...ale v čem to žije

Teď teda nechápu proč se mě tam neukazuje jméno,když jsem přihlášená,..no nechápu,Přihlásila jsem se znova....

27.9.2007 07:41

luda napsal(a):
Teď teda nechápu proč se mě tam neukazuje jméno,když jsem přihlášená,..no nechápu,Přihlásila jsem se znova....

Na úplně první fotce máš tam v pozadí takového plaváka co vypadá jak Fjord nemáš jeho fotku kde je blíž?A nevíš jak se jmenuje majitel?

Přidejte reakci

Přidat smajlík