Ahoj chci se zeptat jestli tyto rajtky spadají do kategorie béžových a jestli je tedy mohu mít na licencích.Barva je možná trochu sytější béžová a sed není černý ale tmavě hnědý.Předem děkuji.
samicek
napsal(a):
Ahoj chci se zeptat jestli tyto rajtky spadají do kategorie béžových a jestli je tedy mohu mít na licencích.Barva je možná trochu sytější béžová a sed není černý ale tmavě hnědý.Předem děkuji.
No osobně tiipuju že tmavě hnědý sed neprojde. Je to jako na závodech - tam je povolená bílá a u dam béžová (odstín teda nespecifikován), ale tmavý sed být nemůže.
Nu být tebou radši si seženu klasické rajtky a přímo na místě se zeptám jestli může být ten tmavý sed. Pokud ne, vezmeš si tu klasiku.
Já teda děcka na licence drtím co do úpravy své i koňovy víc než na závody. Nevím jak to chodí u vás, ale jak u nás kdysi v Ostravě vyčetl Nákelný na jedněch zkouškách děckám že neměli sladěnou uzdečku se sedlem (ó jaká drzost při prvním "veřejném vystoupení"), tak bych takové rajtky neměla vůbec odvahu vzít
samicek
napsal(a):
Je opravdu nejlepší mít klasickou závodní výstroj. ZZVJ se sice neřídí pravidly jako na závodech, ale závodní výstroj je třeba mít dle platných pravidel.
nightdevil
napsal(a):
Je opravdu nejlepší mít klasickou závodní výstroj. ZZVJ se sice neřídí pravidly jako na závodech, ale závodní výstroj je třeba mít dle platných pravidel.
No jána závodech potkala bílé rajtky s černým sedem a to se může, spíš bych se bála té tmavě béžové....No pokud to nechceš moc schytat tak si vem obyčejný bílí rajtky...
samicek
napsal(a):
Tak vám moc děkuju za příspěvky.Já mám právě tyhle rajtky k dispozici tak jsem si řikala jestli by šly použít...no ještě to nějak musim proštudovat
Být tebou tak si raději koupím bílé s bílým sedem, já mám doma hodně rajtek ale jenom jedny sou bílé a ty mám na závody nechci riskovat a tak mám raději bílé
jezabel
napsal(a):
Být tebou tak si raději koupím bílé s bílým sedem, já mám doma hodně rajtek ale jenom jedny sou bílé a ty mám na závody nechci riskovat a tak mám raději bílé
Tak já byla dnes na Lysé takže jsem měla z čeho vybírat a odvezla jsem si s sebou i bílé rajtky takže už nemusím nic řešitAle přesto vám děkuju.