rimisek
napsal(a):
Dávejte sem vše o charekterech, vlastnostech potomků po tomo hřebci... a samozřejmě fotky.....
tady je jeden, tak sem dávejte další
svatka
napsal(a):
mam pocit, ze nabuchodonosor si zlomil nohu a musel byt utracen, ale ruku do ohne bych za to nedala, mozna to byl Ibisek
Zajímají mě pouze jeho potomci...On měl pouze zajímavý původ a to je asi tak vše, byl prý špatně jezditelný....Mam po něm hřebce, je mu osm a je super...
Tak bych jen chtěla vědět co jeho sestřičky a bratři...
rimisek
napsal(a):
Zajímají mě pouze jeho potomci...On měl pouze zajímavý původ a to je asi tak vše, byl prý špatně jezditelný....Mam po něm hřebce, je mu osm a je super...
Tak bych jen chtěla vědět co jeho sestřičky a bratři...
ivanovy byli tehdá 4 roky tedka mu budou tak 8-9 nevím přesně byl stáhnutí z pastvyn tak neuměl nic jen měl na hlavě ohlávku.vše jsme ho aučily za chvíly byl velice učenlívy a vnímávy obsedl se moc krásně bez jakých koli problémů.v 5 se nechal vykastrovat a moc mu to slušelo šel do sporu krásně skákal bohužekl jsem na něm nejezdila byl velký tak 165-170 tak akortát
buggyna

svatka
napsal(a):
mam pocit, ze nabuchodonosor si zlomil nohu a musel byt utracen, ale ruku do ohne bych za to nedala, mozna to byl Ibisek
Ahoj Svati,Nabuchodonosor nevim,nikdy sem se o něj nezajímala,ale Ibišek si zlomil nohu.Byl to jediný hřebec po slavném I love you a působil jen jednu sezónu
buggyna
napsal(a):
Ahoj Svati,Nabuchodonosor nevim,nikdy sem se o něj nezajímala,ale Ibišek si zlomil nohu.Byl to jediný hřebec po slavném I love you a působil jen jednu sezónu
Znám jednoho potomka po hřebci Nabuchodonosor jménem Peruan,ČT,7 let jeho majitelka je Hana Hůlková Peru je ustájen na ranči na Čeladné občas jsem si na něm pojezdila teď a něm jezdí moje kamarádka.
terkas
napsal(a):
Znám jednoho potomka po hřebci Nabuchodonosor jménem Peruan,ČT,7 let jeho majitelka je Hana Hůlková Peru je ustájen na ranči na Čeladné občas jsem si na něm pojezdila teď a něm jezdí moje kamarádka.
a ještě peru