ponyka
napsal(a):
hrabeme....
Žando, Majk je moc pěkný koník. Jak jsou vysocí jeho rodiče? On bude asi nižší, že? Ale jinak Ti držím palce a gratuluji k tomu, že dokážeš počkat na ježdění, až koník dospěje, byla by ho veliká škoda, je to opravdu moc pěkný koník Někde jsem to asi četla, ale už si to nepamatuju... Majk je hřebec, nebo valach? Díky
eavy
napsal(a):
Žando, Majk je moc pěkný koník. Jak jsou vysocí jeho rodiče? On bude asi nižší, že? Ale jinak Ti držím palce a gratuluji k tomu, že dokážeš počkat na ježdění, až koník dospěje, byla by ho veliká škoda, je to opravdu moc pěkný koník Někde jsem to asi četla, ale už si to nepamatuju... Majk je hřebec, nebo valach? Díky
Ahoj,rodiče jsem neviděla,jen vím že táta je Paint horse a máma Velkopolský kůň.Majký je koupený od takového trošku handláka - kůň z ruky do ruky....Když jsme ho přivezli byl to vyhublí hřebeček...Dostala jsem ho k Vánocům 2006....Koncem července jsme ho kastrovali,protože jelikož je sám ve výběhu,nemá tam koňského společníka,tak jsem chtěla s kámoškama který mají koně pouštět majkýka k nim do výběhu...Ale jejich koníci jsou kobylky.Ze začátku se jako hřebec nechoval vůbec,pak dýl už jo,začínal dost vyvádět...Byl divoký i když jsem s ním šla po vesnici......Teď je to skvělí koníček Skvělí byl i předtím ale takový malí zlobidlo to bylo
Teď je opravdu skvělej
ponyka
napsal(a):
Ahoj,rodiče jsem neviděla,jen vím že táta je Paint horse a máma Velkopolský kůň.Majký je koupený od takového trošku handláka - kůň z ruky do ruky....Když jsme ho přivezli byl to vyhublí hřebeček...Dostala jsem ho k Vánocům 2006....Koncem července jsme ho kastrovali,protože jelikož je sám ve výběhu,nemá tam koňského společníka,tak jsem chtěla s kámoškama který mají koně pouštět majkýka k nim do výběhu...Ale jejich koníci jsou kobylky.Ze začátku se jako hřebec nechoval vůbec,pak dýl už jo,začínal dost vyvádět...Byl divoký i když jsem s ním šla po vesnici......Teď je to skvělí koníček Skvělí byl i předtím ale takový malí zlobidlo to bylo
Teď je opravdu skvělej
běžíme
ponyka
napsal(a):
Naše stránečky : www.majky-kone.estranky.cz
Jazýček venku
ponyka
napsal(a):
Ahojký,promiň strašně dlouho sem tady nebyla-icq číslo : 211-082-457 nebo 211-457-082 ted nevim píšu ze školy tak nevim přesně jak to šíslo je...zkus to.... Jméno mam žandina na icq
TAK PŘIDÁVÁM NĚJAKÉ NOVOSTARÉ FOTEŠKY
ponyka
napsal(a):
celkem dost špatná kvalita No nic,další .......
tak ti sem dam fotku snad ti to nevadí
terisa
napsal(a):
tak ti sem dam fotku snad ti to nevadí
Vůbec né,jen dávej
Přijela za námi na víkend holčina z Brna co dělá přirozenou komunikaci,učila nás základům a vše nám ukazovala i v praxi Super..Jsem ji mooc vděčná
O tomto víkendu ji čekáme zase,tak se moc těším
Takže na fotce Verča a Majk na kruhu
ponyka
napsal(a):
Vůbec né,jen dávej
Přijela za námi na víkend holčina z Brna co dělá přirozenou komunikaci,učila nás základům a vše nám ukazovala i v praxi Super..Jsem ji mooc vděčná
O tomto víkendu ji čekáme zase,tak se moc těším
Takže na fotce Verča a Majk na kruhu
Verča a Majk - indiánská ohlávka - Mocinky moc pěknýýý
ponyka
napsal(a):
Verča a Majk - indiánská ohlávka - Mocinky moc pěknýýý
ponyka
napsal(a):
Aha tak ta byla divný,tk ještě jednou
Krásný nebe.....
ponyka
napsal(a):
Majký a Verča - vysílání
Já a Majk - ustupování zádí
olga visnakova

ponyka
napsal(a):
Majký a Verča - vysílání
pozdravuj Verču z útulku pro koně-Bianka........................:-))
olga visnakova
napsal(a):
pozdravuj Verču z útulku pro koně-Bianka........................:-))
--> určitě budu
NA fotce já a Majk
ponyka
napsal(a):
--> určitě budu
NA fotce já a Majk
Majkýsek,nové fotky z víkendu kdy u nás byla znovu Verča
ponyka
napsal(a):
Majkýsek,nové fotky z víkendu kdy u nás byla znovu Verča
A tady přidávám Majkýkovu 6-letou kámošku Jívu,strejdova kobyla která na sobě párkrát v životě měla ohlávku,a nikdo na ní nikdy nejezdil,má celí velký sad pro sebe,kde má spoustu dobré trávy a Majký ten sad přes den obývá s ní.
Kobyla je zlá,někdy i citlivá,nebezpečná,kope,občas kouše a je zvyklá jen na strejdu.
A Verča dělá zázraky ....
Na fotce Verča s Jívou po pětiminutové práci
ponyka
napsal(a):
A tady přidávám Majkýkovu 6-letou kámošku Jívu,strejdova kobyla která na sobě párkrát v životě měla ohlávku,a nikdo na ní nikdy nejezdil,má celí velký sad pro sebe,kde má spoustu dobré trávy a Majký ten sad přes den obývá s ní.
Kobyla je zlá,někdy i citlivá,nebezpečná,kope,občas kouše a je zvyklá jen na strejdu.
A Verča dělá zázraky ....
Na fotce Verča s Jívou po pětiminutové práci
.
berusenka
napsal(a):
Beruška moje malá.. já si ji odvedu domů.. za pár let
Doufám !!!A moooc ti to přeju
ponyka
napsal(a):
Doufám !!!A moooc ti to přeju
Za 4 roky,bude ti 18 let,koupíš si domeček s obrovskou patvinou,a tam bude běhat Jíva.... Moc si přeju aby se Jívinka dostala do dobrých rukou..Ale teď ještě nee,,S kým by Majký chodil ven ?
ponyka
napsal(a):
Za 4 roky,bude ti 18 let,koupíš si domeček s obrovskou patvinou,a tam bude běhat Jíva.... Moc si přeju aby se Jívinka dostala do dobrých rukou..Ale teď ještě nee,,S kým by Majký chodil ven ?
Teď je jasný, na takovou kobču člověk potřebuje zázemí a velký :o) pastvu atd... a hlavně aby k ní nikdo nehcodil.. dat ju někam do ustajení to by všechny pozabíjela... prost ěnechat ji její svobodu... no uvidíme třeba jednou, budeme jezdit spolu ven :op
berusenka
napsal(a):
Teď je jasný, na takovou kobču člověk potřebuje zázemí a velký :o) pastvu atd... a hlavně aby k ní nikdo nehcodil.. dat ju někam do ustajení to by všechny pozabíjela... prost ěnechat ji její svobodu... no uvidíme třeba jednou, budeme jezdit spolu ven :op
TÁÁKŽE DNESKA JSOU TOMU PŘESNĚ TŘI ROKY,CO SE MAJKÝ NARODIL (8.5.2005)
MAJKÝ PŘEJU VŠECHNO NEJ NEJ,DOBROU TRAVIČKU A CO NEJVÍCE CHVIL STRÁCENÝCH S JÍVOU
ponyka
napsal(a):
TÁÁKŽE DNESKA JSOU TOMU PŘESNĚ TŘI ROKY,CO SE MAJKÝ NARODIL (8.5.2005)
MAJKÝ PŘEJU VŠECHNO NEJ NEJ,DOBROU TRAVIČKU A CO NEJVÍCE CHVIL STRÁCENÝCH S JÍVOU
Fotešky z pátka.
Majkýho jsem musela do vody lákat na travičku (),ale pak když tam vlezl tak si užíval jak se patří
ponyka
napsal(a):
Fotešky z pátka.
Majkýho jsem musela do vody lákat na travičku (),ale pak když tam vlezl tak si užíval jak se patří
Majký zlobil Britu ¨
ponyka
napsal(a):
Majk a navykání na sedýlko
Já a Majký první lehká práce pod sedýlkem > :-*
ponyka
napsal(a):
Já a Majký první lehká práce pod sedýlkem > :-*
... :-*
ponyka
napsal(a):
Verča a Majkýs
Tak ti sem dávám pár pěkných fotek -
Ty a Majky
berusenka
napsal(a):
a samotného Majkyho
Ahojky,tak jaké to bylo?jak vám to šlo??A co už umí chodit na vodítku???A co nohy??Už je dává,nebo to pořád nejde??A co procházky uchodíš??
luda
napsal(a):
Ahojky,tak jaké to bylo?jak vám to šlo??A co už umí chodit na vodítku???A co nohy??Už je dává,nebo to pořád nejde??A co procházky uchodíš??
Majkýsek zlatícko :-*