jahudka
napsal(a):
ano ano mam dneska jsem zrovna mluvila s Anetkou, že si tu o ní píšeme
tak měla radost,že píšete,že jim to spolu s Lípou sluší
Jé tak jí a celé rodině vyřiď že pozdravuje Markéta nebo-li podle Anči číňankaSnad budou vědět
Jinak jak se jim daří v novém působišti?Co dělají?Co Batulka a Topas?
jahudka
napsal(a):
ano ano mam dneska jsem zrovna mluvila s Anetkou, že si tu o ní píšeme
tak měla radost,že píšete,že jim to spolu s Lípou sluší
Hele kdysi na mém poníkovi jezdívala závody nějaká Aneta Pažoudková, teda téhda ještě nebyl můj.Jmenuje se Lupínek, je možné že je to ona?
markemic
napsal(a):
Thesis,jasno že je to onaDocela si také seděli
Jej, ráda bych se o něm dověděla něco víc z minulosti, né jen to že kousal a jezdil závody.Jak se choval, taky by mě zajímalo jestli někdo neznal rodiče nebo kdy se kastroval atd.Ale ze závodů by mě taky zajímalo co kde jezdil jak se mu dařilo atd.
thesis
napsal(a):
Jej, ráda bych se o něm dověděla něco víc z minulosti, né jen to že kousal a jezdil závody.Jak se choval, taky by mě zajímalo jestli někdo neznal rodiče nebo kdy se kastroval atd.Ale ze závodů by mě taky zajímalo co kde jezdil jak se mu dařilo atd.
Nemají náhodou nějaké internetové stránky?
thesis
napsal(a):
Myslím že stránky nemají,alespo´\n jsem nikdy žádné nenašla...jako že sem se snažila..Holt není čas.
Jinak já ho znala ,když byl u Pažoudků a byl to osobnost poník,ale nepřišel mi jako zabijákChoval se uplně normálně jen musel být člověk ve střehu,páč toho rychle využil,jinak mě přišel jako velká koňská osobnost
Jezdila jsem s nimi po závodech,ale jaké to byly přimo soutěže to Ti bohužel nepovím..
markemic
napsal(a):
Myslím že stránky nemají,alespo´\n jsem nikdy žádné nenašla...jako že sem se snažila..Holt není čas.
Jinak já ho znala ,když byl u Pažoudků a byl to osobnost poník,ale nepřišel mi jako zabijákChoval se uplně normálně jen musel být člověk ve střehu,páč toho rychle využil,jinak mě přišel jako velká koňská osobnost
Jezdila jsem s nimi po závodech,ale jaké to byly přimo soutěže to Ti bohužel nepovím..
Jo tak to on je stále, absolutně ho nic nerozhodí.Ostatním koním se podřizovat nehodlá a statečně před nimi utíkal s hlavou v oblacích a ocasem nahoře.Nikdy se nechoval jako nějaký podřízenec a i na mě kouká zhora ale jak příjdu zapnu ho na vazák tak jde vedle jak beránek.Sem tam naháněl sousedovy slepice když lezly do ohrady a jinak si slušně vyhraje s našim mini psem.To lítá zadek ve vzduchu ale nikdy ho nekopne, prostě běží vedle sebe a dělají hovadiny. Je to super poník a nechápu že ho nikdo nechtěl.Ti kteří ho měli předemnou než ho opět vrátili na Apolenku dopadli prý nehezky, nějakou paní napadl a pokousal tak ho hned vrátili.No ale vůbec bych ho neměnila.Byla jsem prý jeho poslední šance, majitelka už uvažovala o jatkách jak se zmínila, ale nemyslím že by ho tam dala.
thesis
napsal(a):
Jo tak to on je stále, absolutně ho nic nerozhodí.Ostatním koním se podřizovat nehodlá a statečně před nimi utíkal s hlavou v oblacích a ocasem nahoře.Nikdy se nechoval jako nějaký podřízenec a i na mě kouká zhora ale jak příjdu zapnu ho na vazák tak jde vedle jak beránek.Sem tam naháněl sousedovy slepice když lezly do ohrady a jinak si slušně vyhraje s našim mini psem.To lítá zadek ve vzduchu ale nikdy ho nekopne, prostě běží vedle sebe a dělají hovadiny. Je to super poník a nechápu že ho nikdo nechtěl.Ti kteří ho měli předemnou než ho opět vrátili na Apolenku dopadli prý nehezky, nějakou paní napadl a pokousal tak ho hned vrátili.No ale vůbec bych ho neměnila.Byla jsem prý jeho poslední šance, majitelka už uvažovala o jatkách jak se zmínila, ale nemyslím že by ho tam dala.
No je to prostě pohodář
No já ho poznala taky kuriozněNormálně sem přišla ke koním,koukám novej oř čumi v boxu,no tak za nim normálně vlezu chytim uvážu a začnu čistit za udivených pohledů dětí od koní
Já řikám co je? a ony že se k němu nesmí že je šíleně zlej a že pěkně dorval jednu malou holku...No tím chci prostě říct že u něj je to o přístupu.Jak k němu člověk šel s tím že "bojim boim,doufám že mě nehryzne" tak bylo zle,ale jak k němu vlez člověk pokud možno ještě neznalý podrobností,tak byl jako beran
Je to zvláštní že nakonec měl skončit takovým způsobem,i když tak pěkně chodil po závodech..Ještě že Tě potkalOno taky člověk potřebuje na takhle zkaené koně dost zkušeností a hlavně odvahu,a ne každý si troufne..
markemic
napsal(a):
No je to prostě pohodář
No já ho poznala taky kuriozněNormálně sem přišla ke koním,koukám novej oř čumi v boxu,no tak za nim normálně vlezu chytim uvážu a začnu čistit za udivených pohledů dětí od koní
Já řikám co je? a ony že se k němu nesmí že je šíleně zlej a že pěkně dorval jednu malou holku...No tím chci prostě říct že u něj je to o přístupu.Jak k němu člověk šel s tím že "bojim boim,doufám že mě nehryzne" tak bylo zle,ale jak k němu vlez člověk pokud možno ještě neznalý podrobností,tak byl jako beran
Je to zvláštní že nakonec měl skončit takovým způsobem,i když tak pěkně chodil po závodech..Ještě že Tě potkalOno taky člověk potřebuje na takhle zkaené koně dost zkušeností a hlavně odvahu,a ne každý si troufne..
No zkušenosti, to spíš si umět dát pozor a vést ho správným směrem.Nepoužívala jsem žádné metody aby se to odnaučil, jen ho mám prostě ráda a dávám mu to najevo, každé ráno mě vítá, hlavu hned nastrčí abych mu dala ohlávku a jdeme ven do ohrady, kobyla za námi cupitá, prostě idylka. Večer zavolám, Lupin se ihned ozve a kluše ke mě nebo jde v kroku. Zastaví se a čeká až mu zas nasadím ohlávku a jdeme domů, k nějakému kousání není důvod.Na vyjížďkách bývá docela mazlivý, semtam se o mě drbe, no prostě zlatý poník. U nás se celkem rozkřiklo že mám kousavého koně a nikdo nehodlá zjišťovat zda ještě kouše, ikdyž cizí by hryznul určitě.Takže tu máme klid a žádné děti chtivé ježdění.Ale zajímalo kde na to kousání přišel, jak jsem ho dovezla byl fakt jak critterska, furt by někoho žral a až postupně se klidnil.
On sice sportoval ale právě taky pár lidí pokousal a nedivím se že v tak velké stáji prostě nešlo se mu věnovat aby přestal.Dyť tam bylo koní jak much.Nevím kde tam stál Lupin ale v boxe kde byl když jsme přijeli určitě nebydlel patřil jinému koni.A byl to box úplně vzadu na konci.
markemic
napsal(a):
Prosím prosím prosím,jak se mají Pažoudci a jejich koníci?Co Batule a Topas?
ahojky, myslím, že se mají všichni super
Batule čeká mimi je myslím v 6 měsíci a Topas jezdí občas po závodech ale je už to starší pán, tak jen tak cca 1 do měsíce a učí holčiny
jinak nevim jestli tě zajímá ještě něco konkrétního??
jahudka
napsal(a):
Batule čeká mimi je myslím v 6 měsíci a Topas jezdí občas po závodech ale je už to starší pán, tak jen tak cca 1 do měsíce a učí holčiny
to je moje koby, kterou mam u nich ustájenou v pozadí je Jirka
jahudka
napsal(a):
Ježíš mě toho zajímá!Plácej co Tě napadne!vše zhltnu!
Ach jo když to vidím...já chci zpátky čas...
Jak se jim tam daří?Jsou šťastní z tollika prostoru co?
a mají ještě jiné koně na ustájení,kromě Tvé kobči?Jinak sluší ji to kobulce
Pamatují se ještě na mě,nebo už ne?
markemic
napsal(a):
Ježíš mě toho zajímá!Plácej co Tě napadne!vše zhltnu!
Ach jo když to vidím...já chci zpátky čas...
Jak se jim tam daří?Jsou šťastní z tollika prostoru co?
a mají ještě jiné koně na ustájení,kromě Tvé kobči?Jinak sluší ji to kobulce
Pamatují se ještě na mě,nebo už ne?
no ještě nevim jestli uteču na 100%,ale chci se odstěhovat do Prahy, tak pak dojíždět do Pšovlk, by byl asi záhul
jinak tam je ted i s námi 10 koní, mají jednoho valáška a vrátil se z hříbárny Billy jestli víš, Batule hřebeček, jinak o hříbátko loni přišla bohužel
zbytek koní je soukromejch, ještě jsem s nima o tobě nemluvila, ale zmíním se neboj
jahudka
napsal(a):
no ještě nevim jestli uteču na 100%,ale chci se odstěhovat do Prahy, tak pak dojíždět do Pšovlk, by byl asi záhul
jinak tam je ted i s námi 10 koní, mají jednoho valáška a vrátil se z hříbárny Billy jestli víš, Batule hřebeček, jinak o hříbátko loni přišla bohužel
zbytek koní je soukromejch, ještě jsem s nima o tobě nemluvila, ale zmíním se neboj
jo a za ustájení chtějí 3,5tis. za všechno, a ještě v tom mam 4h tréninku
jahudka
napsal(a):
Tak to je paráda,to jsou rozumní,krásná cena za takový servisTam musí být míst viď?
Ježiš to já se nijak nevnucujuTO já jen tak jestli si ještě vzpomenou
Takže asi tak podobný počet koní co měli v Bakově
Kdepak Pažoudkovic se neztratí nikde
A Ty s kbčou závodíš?
markemic
napsal(a):
Tak to je paráda,to jsou rozumní,krásná cena za takový servisTam musí být míst viď?
Ježiš to já se nijak nevnucujuTO já jen tak jestli si ještě vzpomenou
Takže asi tak podobný počet koní co měli v Bakově
Kdepak Pažoudkovic se neztratí nikde
A Ty s kbčou závodíš?
v poho
snažím se,ale ještě jen hobby, licenci si chci udělat asi až příští rok a kobyla je letos 4letá,takže mam čas, jenže je trošku menší má jen 148cm a já měřím 174cm,takže nic moc se teprve uvidí
jo koní je tu dost a všechno sporťáci
jahudka
napsal(a):
v poho
snažím se,ale ještě jen hobby, licenci si chci udělat asi až příští rok a kobyla je letos 4letá,takže mam čas, jenže je trošku menší má jen 148cm a já měřím 174cm,takže nic moc se teprve uvidí
jo koní je tu dost a všechno sporťáci
Takže pořád zůstávají sportovní stájíTo je hezký
Jak máš kobču dlouho?Je moc hezkáMáš nějaké fotky kde jste spolu?
Nebo ještě nějaké fotičky nového působiště Pažoudkovců,ať vidím jak to u nich v Pšovlkách vypadá
markemic
napsal(a):
Takže pořád zůstávají sportovní stájíTo je hezký
Jak máš kobču dlouho?Je moc hezkáMáš nějaké fotky kde jste spolu?
Nebo ještě nějaké fotičky nového působiště Pažoudkovců,ať vidím jak to u nich v Pšovlkách vypadá
jj zůstávají kobču mam cca 2měsíce, vlastně tedy jen chviličku, děkuji
zkusim vypátrat nějaké fotky
fotka je ze zadu jejich usedlosti ve výběhu a moje exkobylka
jahudka
napsal(a):
jj zůstávají kobču mam cca 2měsíce, vlastně tedy jen chviličku, děkuji
zkusim vypátrat nějaké fotky
fotka je ze zadu jejich usedlosti ve výběhu a moje exkobylka
tady jsem se svojí Ebony, ale není to u Pažoudků