Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
1.10.2007 11:36

Prodám poničku narozenou 23. 12. 1991, nejlépe jako společníka k jinému koníkovi, na chov nebo pro zkušenějšího jezdce. Má poloviční původ po welšovi, vysoká je cca 135 cm. Není vhodná k dětem a pro začátečníky. Nejspíš po špatných zkušenostech s lidmi je nedůvěřivá a šklebivá. Cena dohodou.

1.10.2007 11:39

oslik napsal(a):
Prodám poničku narozenou 23. 12. 1991, nejlépe jako společníka k jinému koníkovi, na chov nebo pro zkušenějšího jezdce. Má poloviční původ po welšovi, vysoká je cca 135 cm. Není vhodná k dětem a pro začátečníky. Nejspíš po špatných zkušenostech s lidmi je nedůvěřivá a šklebivá. Cena dohodou.

Jsme z okresu Písek.

1.10.2007 11:41

oslik napsal(a):

Poslední fotka.

1.10.2007 12:08

oslik napsal(a):

Ahoj, ja jsem take z okresu pisek, napis neco vic o ponicce a cenu, muzu se poptat...

1.10.2007 12:59

microfon napsal(a):
Ahoj, ja jsem take z okresu pisek, napis neco vic o ponicce a cenu, muzu se poptat...

Kupovali jsme ji jako hodného koníka k dětem... Při prodeji tak vypadala (mám podezdření, že snad byla i oblbnutá). Na ohlávce je pěkně ovladatelná, když pro ni jdu do ohrady a nechám ji přijít, nechá se klidně připnout na vodítko, ale kdybych se po ohradě jen tak procházela, přiběhne a otočí se zadkem. Zatím nikdy a nikoho nekopla, ale je to dost nepříjemný. Zkušenej koňák si s ní jistě hravě poradí, já jsem od oslíků zvyklá, že jim stačí pouze je mít rád a oni jsou hodní (nebo jsem na ně zatím měla štěstí?) a s kobčou si nevím rady. Určitě u mě cítí i můj strach. Pod sedlem jde kobyla sama dopředu, při pobídkách na začátku vyjížďky kvičela a vyhazovala, po čase se ale uklidnila a byla v poho. Není lekavá. Koupila jsem ji s tím, že je pravděpodobně březí, ale to nejspíš není, za 17.000,- jsem ochotná hooodně slevit. Záleží mi na tom, aby šla k někomu, kdo si s ní poradí a pomůže jí najít důvěru v lidi. Předem moc dík za snahu!!!

Přidejte reakci

Přidat smajlík