Ahojík všem, prosím koukněte na moje webowky www.cjk.websnadno.cz a dejte vědět vaše názory a připomínky
alzas
napsal(a):
No, co na to říct? Vždyť je to stejný jako tisíce dalších, stejná šablona jen naplněná jinými daty. Čekala jsem nějakou vlastní invenci, takhle nevím co hodnotit, pravopis?
Já přihazuju taky jedny svoje...Jsou to jenom akce na olomoucku ale jelikož je po sezoně tak žádná sláva..Zatím se rozjíždí
lucik16
napsal(a):
Já přihazuju taky jedny svoje...Jsou to jenom akce na olomoucku ale jelikož je po sezoně tak žádná sláva..Zatím se rozjíždí
strana je www.koneolomouc.wgz.cz
sdracice
napsal(a):
Ahojík všem, prosím koukněte na moje webowky www.cjk.websnadno.cz a dejte vědět vaše názory a připomínky
Nechci působit nepříjemně, ale co čekáš, že ti řekneme? Že jsou stránky hezký? Povedený? Vždyť grafiku si stejně ty netvořila. A navíc přesně, jak je napsáno výše, websnadno už je tak ohrátý...
buggyna

sdracice
napsal(a):
tak já sem přidám taky svoje pracuju na nich teprv hodinu a půl,tak to prosím berte v potaz
www.caka-yannu.webgarden.cz
buggyna
napsal(a):
tak já sem přidám taky svoje pracuju na nich teprv hodinu a půl,tak to prosím berte v potaz
www.caka-yannu.webgarden.cz
Adino:
Na těchto stránkách se dozvíte informace o mě, o koních kteří mím životem prošli a o koni který doufám v mém životě bude hodně dlouho
..informace o mně (6.pád), o koních,kteří prošli mým životem...
acho jo, aspoň nadpis bez hrubek...
jinak vytvořit vlastní www není nic složitého, bez šablony, v PSpadu...
buggyna

kovbojicek
napsal(a):
Adino:
Na těchto stránkách se dozvíte informace o mě, o koních kteří mím životem prošli a o koni který doufám v mém životě bude hodně dlouho
..informace o mně (6.pád), o koních,kteří prošli mým životem...
acho jo, aspoň nadpis bez hrubek...
jinak vytvořit vlastní www není nic složitého, bez šablony, v PSpadu...
pardón!Mně /mě mi nikdy nešlo já se učila webovky jen v HTML a jaksi sem to nepobrala,takže na webgardenu mi bohatě stačí
buggyna
napsal(a):
pardón!Mně /mě mi nikdy nešlo já se učila webovky jen v HTML a jaksi sem to nepobrala,takže na webgardenu mi bohatě stačí
sem taky neco hodim http://photozulu.ic.cz ale mam tam jen fotky
buggyna

alzas
napsal(a):
No když stačí tak stačí. Ale pak nevím co chceš abysme hodnotili. Jak umíš naplnit šablonu textem?
Víš co??Radši no comment! By mě zajímalo co dokážeš ty. Já umim fotit, upravovat fotky, dělat plakáty a časopisy..holt neumim stránky! Tak si di burezovat někoho jinýho...někdo třeba bude kladně hodnotit fotky a né "jen naplněnou šablonu textem"
buggyna
napsal(a):
Víš co??Radši no comment! By mě zajímalo co dokážeš ty. Já umim fotit, upravovat fotky, dělat plakáty a časopisy..holt neumim stránky! Tak si di burezovat někoho jinýho...někdo třeba bude kladně hodnotit fotky a né "jen naplněnou šablonu textem"
tak já přidávám taky své webovky určo kuknite
sdracice
napsal(a):
taky přidávám webky.... www.forever-friends.wz.cz
werca
napsal(a):
tak já přidávám taky své webovky určo kuknite
klawdie
napsal(a):
Holky myslím že jste zbytečně přísný, taky mám amaterský www na estrankách, bohužel líp to neumím a asi se to ani učit nebudu pro ty obecný informace to stačí...zkuste taky občas trochu chválit nebo nekomentovat...
stránka no jak bych to řekla.websnadno tam jsem byla chvilku řeknu je to tam otřesný nějak mě to nezabralo tedka jsem na webgarden a můž vřele doporučit.jo říkám to na plnou hubu taky nenumím udělat vlastní stránky,ale aspon se snažím vytvořit vlastní svoje stránky po 4 letech se svíma koníkama.a to dalo dosti práce thesis mi moc pomohla překecla mě.akorát co ti musím vytknout jsou ty fotky stima bych se teda moc nechlubila,ale každý se učí taky ráda fotím .dělám si sama svoje fotky,kalendáře,plakáty,vizitky atd. také jsem jednou začínala.jak jsem zde četla fotky jsi nefotila ty řekni kamarádce at si zlepší třes ruky a lepší expozici času.at koně fotákem sleduje a půjde to sama čím to bylo foceno.říkám nejsem expert sama jsem se učila astále učím fotím necelých 6let tedka fotík panasonice lumix dcm-fz50 ajsem spokojená nebo také fotím olympus sp 500uz.dyžtak jukni na www.woldemortik.rajce.net srtánky www.woldemortik.webgarden.cz
woldemortik
napsal(a):
stránka no jak bych to řekla.websnadno tam jsem byla chvilku řeknu je to tam otřesný nějak mě to nezabralo tedka jsem na webgarden a můž vřele doporučit.jo říkám to na plnou hubu taky nenumím udělat vlastní stránky,ale aspon se snažím vytvořit vlastní svoje stránky po 4 letech se svíma koníkama.a to dalo dosti práce thesis mi moc pomohla překecla mě.akorát co ti musím vytknout jsou ty fotky stima bych se teda moc nechlubila,ale každý se učí taky ráda fotím .dělám si sama svoje fotky,kalendáře,plakáty,vizitky atd. také jsem jednou začínala.jak jsem zde četla fotky jsi nefotila ty řekni kamarádce at si zlepší třes ruky a lepší expozici času.at koně fotákem sleduje a půjde to sama čím to bylo foceno.říkám nejsem expert sama jsem se učila astále učím fotím necelých 6let tedka fotík panasonice lumix dcm-fz50 ajsem spokojená nebo také fotím olympus sp 500uz.dyžtak jukni na www.woldemortik.rajce.net srtánky www.woldemortik.webgarden.cz
Já vim, ty fotky z toho tréninku jsou hrůza,ale je to provizorní, než nafotím jiný. Tohle fotila kámoška mobilem, tak proto.
sdracice
napsal(a):
Já vim, ty fotky z toho tréninku jsou hrůza,ale je to provizorní, než nafotím jiný. Tohle fotila kámoška mobilem, tak proto.
Holky nechápu proč se takhle urážet, někdo umí vlastní webowky a někdo pěkný fotky a někdo taky ...... Jen ať se každej pochlubí a hlavní je jakej tam má text a fotečky a ne jestli si je navrhl sám nebo pomocí šablony. Hm??
sdracice
napsal(a):
Holky nechápu proč se takhle urážet, někdo umí vlastní webowky a někdo pěkný fotky a někdo taky ...... Jen ať se každej pochlubí a hlavní je jakej tam má text a fotečky a ne jestli si je navrhl sám nebo pomocí šablony. Hm??
ty ze závodů jsou moc pěkný.typuju bud nokii novější nebo sonyeriksson
buggyna
napsal(a):
Jaksi jsi asi přehlédla, že téma se jmenuje "Jak se vám líbí moje webowky". Jestli ti vadí že někdo vyjádří i jiný než kladný názor, nemáš je sem dávat a oba ušetříme čas.
sdracice
napsal(a):
I na sablone se daji udelat pekne stranky. Treba tyhle mam velmi rada: http://www.fortius.websnadno.cz/ Jsou me kamaradky a mimochodem, dozvite se tam mj. aktualni informace o Rolince, a to vcetne nemala fotek odtamtud.