Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
6.10.2007 21:46

sccary napsal(a):
naše zlato

mohu se zeptat odkud mate tuhle ponycku??a jak dlouho?

7.10.2007 10:27

jolly napsal(a):
mohu se zeptat odkud mate tuhle ponycku??a jak dlouho?

No můžete mám ji od 20.7.a je z Pumlova vy ji znáte?

7.10.2007 10:50

sccary napsal(a):
No můžete mám ji od 20.7.a je z Pumlova vy ji znáte?

no znala jsem podobnou kobyku jmenem Irenato je uz asi 2roky stara fotka ted je svetlejsi tak jak ta vase

7.10.2007 11:04

jolly napsal(a):
no znala jsem podobnou kobyku jmenem Irenato je uz asi 2roky stara fotka ted je svetlejsi tak jak ta vase

loni

7.10.2007 12:25

jolly napsal(a):
loni

Aha a ta je jí teda podobná a odkud ji znáte? kolik jí bylo let?

7.10.2007 12:26

sccary napsal(a):
Aha a ta je jí teda podobná a odkud ji znáte? kolik jí bylo let?

a kolik měla vkh?

7.10.2007 12:38

sccary napsal(a):
a kolik měla vkh?

ja kobylku znam z Rance Nevada...kolik ji je let to vazne nevim...ale myslim,ze se rikalo,ze je mladunka ted kolem 4 let?a vkh to presne nevim asi tak okolo110cm? mozna vic. Byla letos prodana(duben,kveten,cerven)presne si nejsem jista. Jinak to byla kobca kousava (ale kdys se ji venoval jeden clovek byla v pohode) kdystak napiste na e-mail jolly.123@seznam.cz

7.10.2007 12:50

jolly napsal(a):
ja kobylku znam z Rance Nevada...kolik ji je let to vazne nevim...ale myslim,ze se rikalo,ze je mladunka ted kolem 4 let?a vkh to presne nevim asi tak okolo110cm? mozna vic. Byla letos prodana(duben,kveten,cerven)presne si nejsem jista. Jinak to byla kobca kousava (ale kdys se ji venoval jeden clovek byla v pohode) kdystak napiste na e-mail jolly.123@seznam.cz

jj tak to je přesně ona má 4 roky a dost mě teyd zaráží že se na ni jezdí od 2 let.Irča je opravdu hodně kousavá ae když jsem ji kupovala od té paní co ji měla z Nevady tak mi to neřekla.vastně mi neřeka spoustu věcí.Nevíte náhodou jestli je pravda že Irča na Nevadě tahala bryčku?

7.10.2007 12:51

sccary napsal(a):
jj tak to je přesně ona má 4 roky a dost mě teyd zaráží že se na ni jezdí od 2 let.Irča je opravdu hodně kousavá ae když jsem ji kupovala od té paní co ji měla z Nevady tak mi to neřekla.vastně mi neřeka spoustu věcí.Nevíte náhodou jestli je pravda že Irča na Nevadě tahala bryčku?

prosím pošlete mi nějáké její fotky ne email děkuji

Přidejte reakci

Přidat smajlík