Paint show Horka nad Moravou

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
6.10.2007 16:11

Tak už máme svůj první pohárek ,Maurín byla v haltru druhá a ostatní disciplíny jsem jí pokazila,tak alespoň Vám přiblížím svou radost. Pokud jste tam někdo byl,tak sem klidně dejte své koně a fotky,

6.10.2007 16:18

bednarik petr napsal(a):
Tak už máme svůj první pohárek ,Maurín byla v haltru druhá a ostatní disciplíny jsem jí pokazila,tak alespoň Vám přiblížím svou radost. Pokud jste tam někdo byl,tak sem klidně dejte své koně a fotky,

.

7.10.2007 19:24

bednarik petr napsal(a):
couváme!

Tak to gratuluji - příště to bude určitě 1. místo. Jo a nevíš náhodou jestli jel a kdyby jo tak kolikátý byl Toník Solanský? Díky moc

7.10.2007 21:44

Bohužel neměla jsem vůbec čas sledovat jiné koně,ale myslím že tam byl Toník

7.10.2007 21:47

bednarik petr napsal(a):
Bohužel neměla jsem vůbec čas sledovat jiné koně,ale myslím že tam byl Toník

Chtěla jsem se ještě zeptat neměl by někdo zájem o dvoudení kurz s Klárou Šálkovou místo mě? informace podám na mailu ,ale je to nutné jednat rychle kurz se koná od úterý 9.10.2007

8.10.2007 01:05

bednarik petr napsal(a):
Chtěla jsem se ještě zeptat neměl by někdo zájem o dvoudení kurz s Klárou Šálkovou místo mě? informace podám na mailu ,ale je to nutné jednat rychle kurz se koná od úterý 9.10.2007

Ahojky Soni-
moc gratuluji vám oboum k super výsledku!!!!!Moc vám to slušelo..
Pokud se chcete podívat na haldu foteček,tak jukněte na www.rancpodhurkou.estranky.cz

Jinak Tonda jel předpokládám jen reining v neděli...

8.10.2007 08:16

proxima napsal(a):
Ahojky Soni-
moc gratuluji vám oboum k super výsledku!!!!!Moc vám to slušelo..
Pokud se chcete podívat na haldu foteček,tak jukněte na www.rancpodhurkou.estranky.cz

Jinak Tonda jel předpokládám jen reining v neděli...

Ahoj Eví! gratulace patří pouze klisně,porotože já jsem to opravdu zmatlala všechno. Prosím tě proč si se nepřihlásila?:

8.10.2007 09:23

bednarik petr napsal(a):
Ahoj Eví! gratulace patří pouze klisně,porotože já jsem to opravdu zmatlala všechno. Prosím tě proč si se nepřihlásila?:

Dyť jsme byli vedla tebe a Jura s tebou mluvil
U toho stánku vedle haly...já tam s Aronkem stála u vás-ještě tam byla fůra tvých známých a bavili jste se...já myslela že víš že to jsme my...

8.10.2007 11:54

proxima napsal(a):
Dyť jsme byli vedla tebe a Jura s tebou mluvil
U toho stánku vedle haly...já tam s Aronkem stála u vás-ještě tam byla fůra tvých známých a bavili jste se...já myslela že víš že to jsme my...

Kdybych to věděla tak se s tebou asi budu bavit ne!!! a já si říkala odkud toho pána znám,ale bylo mi hloupé zeptat se abych neurazila,že si nepamatuji s kým se sznamuji. bože praštěte mě něčím po hlavě.

8.10.2007 20:06

bednarik petr napsal(a):
Kdybych to věděla tak se s tebou asi budu bavit ne!!! a já si říkala odkud toho pána znám,ale bylo mi hloupé zeptat se abych neurazila,že si nepamatuji s kým se sznamuji. bože praštěte mě něčím po hlavě.

Gratuluji....taky jsme byli an paintech a mužete se kouknout na fotky na stránky: www.ranczalesnazhor.cz ve fotogalerce

Přidejte reakci

Přidat smajlík