Ahoj holky,protože tu v pondělí nebudu(vlastně ani jiný den),tak Vám semka naházím pár foteček...Molča stále říjí,tak jsem ji dnes vzala na prochajdu
A snažila se fotit
Sobotu jsem neměla moc příjemnou (hradecká část ifauny mi promine,že jsem nedorazila na trénink :( ...),tak ani nevím,jak závodily
Všem ostatním prima den a užívejte s koníky slunka..
V sadu,mezi třešněmi...Super travička,Molča vůbec nezvedne hlavu
molly
napsal(a):
Ahoj holky,protože tu v pondělí nebudu(vlastně ani jiný den),tak Vám semka naházím pár foteček...Molča stále říjí,tak jsem ji dnes vzala na prochajdu
A snažila se fotit
Sobotu jsem neměla moc příjemnou (hradecká část ifauny mi promine,že jsem nedorazila na trénink :( ...),tak ani nevím,jak závodily
podzim je taky fajne období.......... Až na ty občasné depky.....
molly
napsal(a):
A snažila se fotit
Něco ji zaujalo....
molly
napsal(a):
A snažila se fotit
detail...Chvilku nežrala
molly
napsal(a):
A snažila se fotit
A už zas dlabem...
molly
napsal(a):
A snažila se fotit
Pak jsme šly lesíkem k rybníku,houby nikde...............A Molly to tam neba-žádná tráva
molly
napsal(a):
A snažila se fotit
K rybníku to je jistě tudy
molly
napsal(a):
A snažila se fotit
Tak to je naše malá louže u vsi
molly
napsal(a):
A snažila se fotit
molly
napsal(a):
A snažila se fotit
molly
napsal(a):
A snažila se fotit
Zase dlabanec
Taky pěkně tmavne,viď Jani?
molly
napsal(a):
A snažila se fotit
netradiční....
molly
napsal(a):
A snažila se fotit
A něco s sebou domů.....
molly
napsal(a):
A něco s sebou domů.....
Zuzi přeju zítra na Jerrykoj příjemný povozeníčko,pak nám tu musíš povyprávět.Dneska sme byli docela makat v lese oba sme byli spocení až na zadeli Tak snad nebude zítra moc línej,ale on má přemíru energie a jen tak ho něco nevytrhne.tak paa a nevim jesi to sem zítra stihnu.
klafus
napsal(a):
Zuzi přeju zítra na Jerrykoj příjemný povozeníčko,pak nám tu musíš povyprávět.Dneska sme byli docela makat v lese oba sme byli spocení až na zadeli Tak snad nebude zítra moc línej,ale on má přemíru energie a jen tak ho něco nevytrhne.tak paa a nevim jesi to sem zítra stihnu.
Ahojky.No já doufám,že budou mít holky fo´ták,aby z toho taky měli něco i ostatní
molly
napsal(a):
A snažila se fotit
Dobré ráno... Tak ať Vám to rychle utíká...Klári,kdybys ještě chtěla něco upřesnit,tak mi spíš pošli sms..Vedoucí nemá ráda,když berem telefon v prac. době
Děkuju a čauky odpolko...
molly
napsal(a):
Dobré ráno... Tak ať Vám to rychle utíká...Klári,kdybys ještě chtěla něco upřesnit,tak mi spíš pošli sms..Vedoucí nemá ráda,když berem telefon v prac. době
Děkuju a čauky odpolko...
ČAUKY ŽENSKÝ!!!!! Tak hlásím že sobotní závody byli velmi úspěšné. S Grace jsme domů vezly pohár a dvě mašle. V 90cm jsme skončily na 3.místě a v metru jsme si spolu s Evičkou zajely čestné defilé (Evča 6.místo, já 7.místo) Myslím si že trenér už byl spokojenější Fotky ale zatím nemám...
rocky
napsal(a):
ČAUKY ŽENSKÝ!!!!! Tak hlásím že sobotní závody byli velmi úspěšné. S Grace jsme domů vezly pohár a dvě mašle. V 90cm jsme skončily na 3.místě a v metru jsme si spolu s Evičkou zajely čestné defilé (Evča 6.místo, já 7.místo) Myslím si že trenér už byl spokojenější Fotky ale zatím nemám...
Petiku, tož super Gratuluji tobě i Evči. Já posílám pár foteček z hubertky. Nakonec jsem živá a zdráva, Honzulík překvapil...Tady jedna ze startu
lanika
napsal(a):
Petiku, tož super Gratuluji tobě i Evči. Já posílám pár foteček z hubertky. Nakonec jsem živá a zdráva, Honzulík překvapil...Tady jedna ze startu
ahoj holčiny moje, tož jsem ráda, že jste si weekend užily...já sjem ho měla pozitivní zřejmě jako Zuzu...jakože fakt nic moc, no, ale vždycky může být ještě hůř...jsem úplně dobitá, upracovaná, a teď ještě musím dřepět tady...ach jo..:(
dneska to vidím takhle:))
sadzi saj

lanika
napsal(a):
Ahoj holky,
pěkná fotečka Leni Jinak gratuluji Peťule a Evče, holky jste šikulky. My už asi letos nic nepojedeme
nejsou finance.
kukinatost
napsal(a):
ahoj holčiny moje, tož jsem ráda, že jste si weekend užily...já sjem ho měla pozitivní zřejmě jako Zuzu...jakože fakt nic moc, no, ale vždycky může být ještě hůř...jsem úplně dobitá, upracovaná, a teď ještě musím dřepět tady...ach jo..:(
dneska to vidím takhle:))
Stužka na ukázku
sadzi saj
napsal(a):
Ahoj holky,
pěkná fotečka Leni Jinak gratuluji Peťule a Evče, holky jste šikulky. My už asi letos nic nepojedeme
nejsou finance.
Tahle se mi moc líbí
lanika
napsal(a):
Tahle se mi moc líbí
Takhle si kámoška hrála Ale slušelo jim to
Celou hubertku bez sedla ....Nepochopitelné...
lanika
napsal(a):
Takhle si kámoška hrála Ale slušelo jim to
Celou hubertku bez sedla ....Nepochopitelné...
Ten soud jsem odležela celou neděli. Bylo toho fakt fest Z hospody jsme kráčeli ještě na discu . Ale bylo fajn, moc fajn
Liška prchá
rocky
napsal(a):
Děkuji za gratulace, no pro nás už to byli asi taky poslední, teď už jen na huberty a pak dostane pohov:) Jinak Honzula fešák, jak probíhal hubert povídej přeháněj, co počasí vyšlo?
Čauvec holky, ted mám ještě fofr,ale pak podám dukaz sobotního uspěchu a přidám foto, bohužel větší čast fotek mám u táty na fotaku takže to až zítra...Jinak byla jsem na holky moc pyšná...bylo to velký krok kupředu a velký uspěch.Bylo to super vidět je stát vedle sebe na dekorování! Opět fandila celá naše rodiny, takže ná m zas patřilo půl tribuny...byl to super den...a leni mám z Vás radost že jste huberta obstáli, také nás to čeká tak mám lehké obavy! A co skákali jste?Molly dnes je vše jak jsme se dohodli....jo a holky sháníme domov pro jednoho moc hodnýho koníka,ale jedině opravdu hodné majitele...je za 25000,-přihodím foto později.tak za chvili se tu zas objevím.pa
rocky
napsal(a):
Děkuji za gratulace, no pro nás už to byli asi taky poslední, teď už jen na huberty a pak dostane pohov:) Jinak Honzula fešák, jak probíhal hubert povídej přeháněj, co počasí vyšlo?
V pátek večer se brutálně rozlilo. Měly jsme strach, aby nepršelo i v sobotu. Ale vyšlo to. Ráno sice brutální kosa, ale během jízdy vyšlo sluníčko a bylo nádherně. Sešlo se sice jen 11 koní, ale když si vemete, že to jsou koníci sousedů, je toho dost. Žáden jezďák, co přivede do pole svých minimálně 10 účastníku. Když jsem přijížděla s Honzíkem, bál se poníků a dělal tam šaškárny, přiklusali jsme jak na dresurním obdelníku, jen s bonusem s ocáskem nahoru Protože malí-velcí poníci jsou strašně zlí a oba by nás sežrali
Jinak ponclíci se ipři te, docela náročné trase drželi, byli šikulky. Před přestávkou jsme něco málo přeskákali a hurá na jídlo
Pak jsme vylosovali lišku a jelo se domů. Tady už příjez na přestávku
lanika
napsal(a):
V pátek večer se brutálně rozlilo. Měly jsme strach, aby nepršelo i v sobotu. Ale vyšlo to. Ráno sice brutální kosa, ale během jízdy vyšlo sluníčko a bylo nádherně. Sešlo se sice jen 11 koní, ale když si vemete, že to jsou koníci sousedů, je toho dost. Žáden jezďák, co přivede do pole svých minimálně 10 účastníku. Když jsem přijížděla s Honzíkem, bál se poníků a dělal tam šaškárny, přiklusali jsme jak na dresurním obdelníku, jen s bonusem s ocáskem nahoru Protože malí-velcí poníci jsou strašně zlí a oba by nás sežrali
Jinak ponclíci se ipři te, docela náročné trase drželi, byli šikulky. Před přestávkou jsme něco málo přeskákali a hurá na jídlo
Pak jsme vylosovali lišku a jelo se domů. Tady už příjez na přestávku
Nabuřená liška při doskoku
molly
napsal(a):
A snažila se fotit
Lenuša, já bych tak ráda přijela,...fakt mě to hrozně mrzí, jenže fakt nemám zbytečných 1000 kč..teď jsem vyplázla 7000 za seno, a to mi ještě doveze 4 balíky..vždycky mám raději více do zásoby...škoda, že teď jich mám doma 11 a už to nějak nemám kam dát..:(
Tady já s hřibakama na procházce:) měla jsem asi 15...
lanika
napsal(a):
Honzulík
To byl skok Překvapivě zvedl zadní nožky, většinou to fláká
kukinatost
napsal(a):
Lenuša, já bych tak ráda přijela,...fakt mě to hrozně mrzí, jenže fakt nemám zbytečných 1000 kč..teď jsem vyplázla 7000 za seno, a to mi ještě doveze 4 balíky..vždycky mám raději více do zásoby...škoda, že teď jich mám doma 11 a už to nějak nemám kam dát..:(
Tady já s hřibakama na procházce:) měla jsem asi 15...
Jani, vím Však těch příležitosti budeme mít ještě spousty. Tady další skoro skoková a už končím
lanika
napsal(a):
Jani, vím Však těch příležitosti budeme mít ještě spousty. Tady další skoro skoková a už končím
Holčinky, na chvílli se odmlčím, mám spoustu práce :-(
sadzi saj

lanika
napsal(a):
Holčinky, na chvílli se odmlčím, mám spoustu práce :-(
Tak koukám, že máme všechny asi hromadu práce co??
Holky jde Vám eqch??
molly
napsal(a):
A snažila se fotit
Zdravím všechny při pondělku, omlouvám se, že tak pozdě, ale včera jsme vyrazili na jedno a nějak se to zvrhlo, motám se ještě teď .
Přihodím pár fotek ze soboty....
Tady ukázka techniky trenéra - příprava jezdce před startem
cheyenne
napsal(a):
Zdravím všechny při pondělku, omlouvám se, že tak pozdě, ale včera jsme vyrazili na jedno a nějak se to zvrhlo, motám se ještě teď .
Přihodím pár fotek ze soboty....
Tady ukázka techniky trenéra - příprava jezdce před startem
Namontovat šrouby, aby to neklouzalo....
cheyenne
napsal(a):
Namontovat šrouby, aby to neklouzalo....
A už akční fotky - Grace v 90/100
cheyenne
napsal(a):
A už akční fotky - Grace v 90/100
Slavné Hradecké vlnky
cheyenne
napsal(a):
příjezd na dekorování
a už se předává mašle a pohár - 3.místo ze 44 koní
sadzi saj

kukinatost
napsal(a):
hoj Andrejko, ni, mi nejede...zas provokuješ s těma krásnýma fotečkama?:)
Zdarec Jani, no to je pech mě taky nejede. Jj, kámoška šikulka, zase ji budu muset vytáhnout, aby přijela, než zmizí i to krásně zbarvený listí
a taky na drezurní sedýlko, ale to nevim, kdy se bude konat, nějak jsem se dostala do mínusu
O víkendu mě bolela hlava, děs, včera večer migrénu, jak blázen, dnes ok, ale hromada práce, už mi to leze krkem, ale těší mě, že venku je slunečno a chceme jed s kámoškou ven, tak aspoň nějaký relax
cheyenne
napsal(a):
a už se předává mašle a pohár - 3.místo ze 44 koní
Grace se to líbilo
cheyenne
napsal(a):
a čestné defilé...
A tady už já a Hadřík ve 100/110, Péťu nafocenou nemám, jela moc brzo po mně...
cheyenne
napsal(a):
A tady už já a Hadřík ve 100/110, Péťu nafocenou nemám, jela moc brzo po mně...
cheyenne
napsal(a):
čekáme na dekorování..... jelo 40 koní a´my jsme se sešly na 6. a 7. místě :-)
cheyenne
napsal(a):
čekáme na dekorování..... jelo 40 koní a´my jsme se sešly na 6. a 7. místě :-)
To je radosti
cheyenne
napsal(a):
Prvních sedm (statečných )
A poslední - Hadřík v L....
byli jsme z něj nadšení, celý parkur byl uvolněný a krásně se nechal vodit, bylo to moc příjemné
cheyenne
napsal(a):
A poslední - Hadřík v L....
byli jsme z něj nadšení, celý parkur byl uvolněný a krásně se nechal vodit, bylo to moc příjemné
Ano ano k Hadříkovi taky musím přidat velkou pochvalu byla vidět velká změna, koník chodil uvolněně a v jeho poddání ten 100/110 bylo lážo plážo a že ostatní tam měli celkem velký problémy, něčekaně vyhrála Pejřilka s Lester, to se mi moc nelíbilo, nevím co dělá na VT militárový kůn s tutovkou na vítězství...mohli by nechat vyhrát někoho jiného...
rocky
napsal(a):
To stejný jako když jedu s poníkem 60cm proti koním co mají vyskákaný L atd...taky ubohý
Já se s vámi loučím, mizím do Prahy, tak zatím čus, večer pošlu fotečky na mailíka Péťo....
Abych nezapomněla, tady dokumentace, jak saxíkovi sluší nová ohlávečka.... příští už asi budu muset koupit velikost 3, ta dvojka mu je jen tak tak...
rocky
napsal(a):
To stejný jako když jedu s poníkem 60cm proti koním co mají vyskákaný L atd...taky ubohý
Holky, moc vám to na tom kolbišti sluší A Evčo, při tom dekorování je vidět, jaký je Hardy obřík....Moc pěkné fotečky. Tady jeden oslíček
lanika
napsal(a):
Holky, moc vám to na tom kolbišti sluší A Evčo, při tom dekorování je vidět, jaký je Hardy obřík....Moc pěkné fotečky. Tady jeden oslíček
tak a ted já a slíbené foto...začnu fanclubem, naše rodina se vždy v tomto minimálním počtu...babička s dalekohledem, děda je na rumu asi i s mamkou pač ta tu taky chybí, mámy segra s čírem,tata kameraman a kamarádi jako podpora a samozřejmě hafíci...
lanika
napsal(a):
Nástup Od největšího po nejmenší :-))))
klawdie
napsal(a):
tak a ted já a slíbené foto...začnu fanclubem, naše rodina se vždy v tomto minimálním počtu...babička s dalekohledem, děda je na rumu asi i s mamkou pač ta tu taky chybí, mámy segra s čírem,tata kameraman a kamarádi jako podpora a samozřejmě hafíci...
psí fanclub...
klawdie
napsal(a):
Evča už má po prohlídce...
Grace po odzvonění a jedem....
lanika
napsal(a):
Nástup Od největšího po nejmenší :-))))
A jedééém, liška má co dělat udržet se na veselém koníkovi, pak master a v pozadí Honzík
klawdie
napsal(a):
Grace po odzvonění a jedem....
hop a kde je další....
klawdie
napsal(a):
aaauuu to je nuda....
pohárky...potěšilo že jeden byl náš!
lanika
napsal(a):
A jedééém, liška má co dělat udržet se na veselém koníkovi, pak master a v pozadí Honzík
část pole
klawdie
napsal(a):
pozování pro fotografy
tady jediná má akce Evči než mi vyplivli baterky....
lanika
napsal(a):
nejmenší opozdilci
Klárko, jsi hrdá na svou sestřičku a Evču???? A ted si představ, že za rok už pojedeš i ty a posbíráte vše co se dá
Tady hlavní organizátor přestávky-segra.... Hmmmmm, tak co jim tu postavíme???
molly
napsal(a):
A snažila se fotit
Tak už nám to tu ožilo..?:))
Je, holky, já fakt závidím..Lenica, co robíš včil o weekendu?
klawdie
napsal(a):
tady jediná má akce Evči než mi vyplivli baterky....
a táááákhle byl večer štastnej náš pan trenér....Jinak k obědu máte celkem dost pokoukání holky pěkně jsme se sešli s Leničkou...Honzík vypadal jak profík..super
kukinatost
napsal(a):
Tak už nám to tu ožilo..?:))
Je, holky, já fakt závidím..Lenica, co robíš včil o weekendu?
V sobotu chcu jet ještě jednoho huberta, Jani Slíbili jsme účast na oplátku....Ale neděli bych měla mít teoreticky volnou...Tady chlapi v akci
lanika
napsal(a):
Klárko, jsi hrdá na svou sestřičku a Evču???? A ted si představ, že za rok už pojedeš i ty a posbíráte vše co se dá
Tady hlavní organizátor přestávky-segra.... Hmmmmm, tak co jim tu postavíme???
Ano Leni máš svatou pravdu dmula jsem se pýchou, neeee měla jsem z nich radost a strašně jsem jim to přála, to druhé dekorování bylo o to hezčí že tam byli holky vedle sebe...všichni jsme měli super pocit! No a co se týče nás nevím, mám z toho obavy jak to bude vypadat!no uvidíme na hubertovi, to bude první zkouška mé výchovy!
lanika
napsal(a):
V sobotu chcu jet ještě jednoho huberta, Jani Slíbili jsme účast na oplátku....Ale neděli bych měla mít teoreticky volnou...Tady chlapi v akci
A ááááááááááá, konečně travička. Na to se Honzajs těšil nejvíce
lanika
napsal(a):
A ááááááááááá, konečně travička. Na to se Honzajs těšil nejvíce
Únava dělá svoje.....
lanika
napsal(a):
Únava dělá svoje.....
...občerstvení, spokojení.....
lanika
napsal(a):
...občerstvení, spokojení.....
bubišek můj unavený....
lanika
napsal(a):
bubišek můj unavený....
No a pak mám spoustu momentek, ale ty nechci zveřejňovat Jani, ted jedem do jezďáku, kousek od nás. Ten další týden má huberta Holeš, tam pojedo holky, já to asi vynechám, protože je hoooodně skoková, pak je víkend volno a pak má Huberta Marcela Szkanderová, ta co má ty poníky na mistráky. Tu ještě zvážím
Klárko, věřím v to, že až pojedeš se Sabulou mezi koně, budete zářit. Neboj se ničeho, bude fajn
lanika
napsal(a):
No a pak mám spoustu momentek, ale ty nechci zveřejňovat Jani, ted jedem do jezďáku, kousek od nás. Ten další týden má huberta Holeš, tam pojedo holky, já to asi vynechám, protože je hoooodně skoková, pak je víkend volno a pak má Huberta Marcela Szkanderová, ta co má ty poníky na mistráky. Tu ještě zvážím
Klárko, věřím v to, že až pojedeš se Sabulou mezi koně, budete zářit. Neboj se ničeho, bude fajn
tož máte to nabité..no, u nás v okolí teď nějak huberty nět...a jet někam 70 km přepravníkem, to mi přijde docela masakr mých finančních možností..:(chjo, a to jsem se tak těšila..kdyby tak chtělo být něco blíž..já byhc třeba i zainvestovala, ale rozhodně nechci jet nikam sama, do toho se mi fakt nechce...
kukinatost
napsal(a):
tož máte to nabité..no, u nás v okolí teď nějak huberty nět...a jet někam 70 km přepravníkem, to mi přijde docela masakr mých finančních možností..:(chjo, a to jsem se tak těšila..kdyby tak chtělo být něco blíž..já byhc třeba i zainvestovala, ale rozhodně nechci jet nikam sama, do toho se mi fakt nechce...
Dík Leni, tak hlavně nějak ty huberty pořešte a nafotte at se tu máme čím kochat, nás čeká první za 14 dní...Leni a Honzík má brutální zadek ti ještě pěkně poroste, jsem zvědavá jak na něj budeš šplhat...ty jo a já takhle odsedlat tak zas lečím týden záda...vy jste asi chlupatější co! my na tom pracujem velice pomalu, sice jerrík hclupatí jak o život,ale osatní zatím nic moc...fandíci kamarádi s vtěrkou Megii
klawdie
napsal(a):
Dík Leni, tak hlavně nějak ty huberty pořešte a nafotte at se tu máme čím kochat, nás čeká první za 14 dní...Leni a Honzík má brutální zadek ti ještě pěkně poroste, jsem zvědavá jak na něj budeš šplhat...ty jo a já takhle odsedlat tak zas lečím týden záda...vy jste asi chlupatější co! my na tom pracujem velice pomalu, sice jerrík hclupatí jak o život,ale osatní zatím nic moc...fandíci kamarádi s vtěrkou Megii
No, už moc nepujde do výšky. To jsou blbé fotky, asi tam stojí z opce. Něco málo ještě ano, ale ted už se budem tvarovat pouze do šířky. Snad ...A už se těším My jsme ten náš udělali celkem brzo, kvůli mému vyprovokování holek, chtěla jsem zkusit Honzíka co se bude dít. Netroufla jsem si hned ze začátku jet nějakou cizí a tam třeba sletět jak hruška. Ted je to taky možné, ale už pojedu s větší jistotou....
lanika
napsal(a):
No, už moc nepujde do výšky. To jsou blbé fotky, asi tam stojí z opce. Něco málo ještě ano, ale ted už se budem tvarovat pouze do šířky. Snad ...A už se těším My jsme ten náš udělali celkem brzo, kvůli mému vyprovokování holek, chtěla jsem zkusit Honzíka co se bude dít. Netroufla jsem si hned ze začátku jet nějakou cizí a tam třeba sletět jak hruška. Ted je to taky možné, ale už pojedu s větší jistotou....
Ahoj holky, zdravím fšechny !!!
luciusl
napsal(a):
Ahoj holky, zdravím fšechny !!!
Kde je kdo? Jedna momentka pro zasmání
lanika
napsal(a):
Kde je kdo? Jedna momentka pro zasmání
A ještě jedna. Postoj jak nějaká šéfka
lanika
napsal(a):
A ještě jedna. Postoj jak nějaká šéfka
Hele a ta je maximální
molly
napsal(a):
A snažila se fotit
Lenuša, kolik je to k vám kilometrů...já chcu na huberta někam..a zas tu chybí ten brečící smajlík...