Pracujícím na pondělí,aby to rychleji utíkalo :-)

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
7.10.2007 18:45

Ahoj holky,protože tu v pondělí nebudu(vlastně ani jiný den),tak Vám semka naházím pár foteček...Molča stále říjí,tak jsem ji dnes vzala na prochajdu A snažila se fotit
Sobotu jsem neměla moc příjemnou (hradecká část ifauny mi promine,že jsem nedorazila na trénink :( ...),tak ani nevím,jak závodily Všem ostatním prima den a užívejte s koníky slunka..

V sadu,mezi třešněmi...Super travička,Molča vůbec nezvedne hlavu

7.10.2007 18:46

molly napsal(a):
Ahoj holky,protože tu v pondělí nebudu(vlastně ani jiný den),tak Vám semka naházím pár foteček...Molča stále říjí,tak jsem ji dnes vzala na prochajdu A snažila se fotit
Sobotu jsem neměla moc příjemnou (hradecká část ifauny mi promine,že jsem nedorazila na trénink :( ...),tak ani nevím,jak závodily Všem ostatním prima den a užívejte s koníky slunka..

podzim je taky fajne období.......... Až na ty občasné depky.....

7.10.2007 18:47

molly napsal(a):

Něco ji zaujalo....

7.10.2007 18:48

molly napsal(a):

detail...Chvilku nežrala

7.10.2007 18:49

molly napsal(a):

A už zas dlabem...

7.10.2007 18:51

molly napsal(a):

Pak jsme šly lesíkem k rybníku,houby nikde...............A Molly to tam neba-žádná tráva

7.10.2007 18:53

molly napsal(a):

K rybníku to je jistě tudy

7.10.2007 18:54

molly napsal(a):

Tak to je naše malá louže u vsi

7.10.2007 18:55

molly napsal(a):

7.10.2007 18:56

molly napsal(a):

7.10.2007 18:57

molly napsal(a):

Zase dlabanec
Taky pěkně tmavne,viď Jani?

7.10.2007 18:58

molly napsal(a):

netradiční....

7.10.2007 18:59

molly napsal(a):

A něco s sebou domů.....

7.10.2007 20:30

molly napsal(a):
A něco s sebou domů.....

Zuzi přeju zítra na Jerrykoj příjemný povozeníčko,pak nám tu musíš povyprávět.Dneska sme byli docela makat v lese oba sme byli spocení až na zadeli Tak snad nebude zítra moc línej,ale on má přemíru energie a jen tak ho něco nevytrhne.tak paa a nevim jesi to sem zítra stihnu.

7.10.2007 20:39

klafus napsal(a):
Zuzi přeju zítra na Jerrykoj příjemný povozeníčko,pak nám tu musíš povyprávět.Dneska sme byli docela makat v lese oba sme byli spocení až na zadeli Tak snad nebude zítra moc línej,ale on má přemíru energie a jen tak ho něco nevytrhne.tak paa a nevim jesi to sem zítra stihnu.

Ahojky.No já doufám,že budou mít holky fo´ták,aby z toho taky měli něco i ostatní

8.10.2007 06:16

molly napsal(a):

Dobré ráno... Tak ať Vám to rychle utíká...Klári,kdybys ještě chtěla něco upřesnit,tak mi spíš pošli sms..Vedoucí nemá ráda,když berem telefon v prac. době Děkuju a čauky odpolko...

8.10.2007 07:42

molly napsal(a):
Dobré ráno... Tak ať Vám to rychle utíká...Klári,kdybys ještě chtěla něco upřesnit,tak mi spíš pošli sms..Vedoucí nemá ráda,když berem telefon v prac. době Děkuju a čauky odpolko...

ČAUKY ŽENSKÝ!!!!! Tak hlásím že sobotní závody byli velmi úspěšné. S Grace jsme domů vezly pohár a dvě mašle. V 90cm jsme skončily na 3.místě a v metru jsme si spolu s Evičkou zajely čestné defilé (Evča 6.místo, já 7.místo) Myslím si že trenér už byl spokojenější Fotky ale zatím nemám...

8.10.2007 07:52

rocky napsal(a):
ČAUKY ŽENSKÝ!!!!! Tak hlásím že sobotní závody byli velmi úspěšné. S Grace jsme domů vezly pohár a dvě mašle. V 90cm jsme skončily na 3.místě a v metru jsme si spolu s Evičkou zajely čestné defilé (Evča 6.místo, já 7.místo) Myslím si že trenér už byl spokojenější Fotky ale zatím nemám...

Petiku, tož super Gratuluji tobě i Evči. Já posílám pár foteček z hubertky. Nakonec jsem živá a zdráva, Honzulík překvapil...Tady jedna ze startu

8.10.2007 07:55

lanika napsal(a):
Petiku, tož super Gratuluji tobě i Evči. Já posílám pár foteček z hubertky. Nakonec jsem živá a zdráva, Honzulík překvapil...Tady jedna ze startu

ahoj holčiny moje, tož jsem ráda, že jste si weekend užily...já sjem ho měla pozitivní zřejmě jako Zuzu...jakože fakt nic moc, no, ale vždycky může být ještě hůř...jsem úplně dobitá, upracovaná, a teď ještě musím dřepět tady...ach jo..:(
dneska to vidím takhle:))

sadzi saj

8.10.2007 07:56
sadzi saj

lanika napsal(a):

Ahoj holky,
pěkná fotečka Leni Jinak gratuluji Peťule a Evče, holky jste šikulky. My už asi letos nic nepojedeme nejsou finance.

8.10.2007 07:57

kukinatost napsal(a):
ahoj holčiny moje, tož jsem ráda, že jste si weekend užily...já sjem ho měla pozitivní zřejmě jako Zuzu...jakože fakt nic moc, no, ale vždycky může být ještě hůř...jsem úplně dobitá, upracovaná, a teď ještě musím dřepět tady...ach jo..:(
dneska to vidím takhle:))

Stužka na ukázku

8.10.2007 07:58

sadzi saj napsal(a):
Ahoj holky,
pěkná fotečka Leni Jinak gratuluji Peťule a Evče, holky jste šikulky. My už asi letos nic nepojedeme nejsou finance.

Tahle se mi moc líbí

8.10.2007 08:00

lanika napsal(a):
Tahle se mi moc líbí

no jo, Lenica řádila,...:))) jaký jste měli soud?
a Peťula a Evula velké gratulace:)

8.10.2007 08:01

lanika napsal(a):
Tahle se mi moc líbí

Takhle si kámoška hrála Ale slušelo jim to Celou hubertku bez sedla ....Nepochopitelné...

8.10.2007 08:02

lanika napsal(a):
Tahle se mi moc líbí

Děkuji za gratulace, no pro nás už to byli asi taky poslední, teď už jen na huberty a pak dostane pohov:) Jinak Honzula fešák, jak probíhal hubert povídej přeháněj, co počasí vyšlo?

8.10.2007 08:06

lanika napsal(a):
Takhle si kámoška hrála Ale slušelo jim to Celou hubertku bez sedla ....Nepochopitelné...

Ten soud jsem odležela celou neděli. Bylo toho fakt fest Z hospody jsme kráčeli ještě na discu . Ale bylo fajn, moc fajn Liška prchá

8.10.2007 08:16

rocky napsal(a):
Děkuji za gratulace, no pro nás už to byli asi taky poslední, teď už jen na huberty a pak dostane pohov:) Jinak Honzula fešák, jak probíhal hubert povídej přeháněj, co počasí vyšlo?

Čauvec holky, ted mám ještě fofr,ale pak podám dukaz sobotního uspěchu a přidám foto, bohužel větší čast fotek mám u táty na fotaku takže to až zítra...Jinak byla jsem na holky moc pyšná...bylo to velký krok kupředu a velký uspěch.Bylo to super vidět je stát vedle sebe na dekorování! Opět fandila celá naše rodiny, takže ná m zas patřilo půl tribuny...byl to super den...a leni mám z Vás radost že jste huberta obstáli, také nás to čeká tak mám lehké obavy! A co skákali jste?Molly dnes je vše jak jsme se dohodli....jo a holky sháníme domov pro jednoho moc hodnýho koníka,ale jedině opravdu hodné majitele...je za 25000,-přihodím foto později.tak za chvili se tu zas objevím.pa

8.10.2007 08:17

rocky napsal(a):

V pátek večer se brutálně rozlilo. Měly jsme strach, aby nepršelo i v sobotu. Ale vyšlo to. Ráno sice brutální kosa, ale během jízdy vyšlo sluníčko a bylo nádherně. Sešlo se sice jen 11 koní, ale když si vemete, že to jsou koníci sousedů, je toho dost. Žáden jezďák, co přivede do pole svých minimálně 10 účastníku. Když jsem přijížděla s Honzíkem, bál se poníků a dělal tam šaškárny, přiklusali jsme jak na dresurním obdelníku, jen s bonusem s ocáskem nahoru Protože malí-velcí poníci jsou strašně zlí a oba by nás sežrali Jinak ponclíci se ipři te, docela náročné trase drželi, byli šikulky. Před přestávkou jsme něco málo přeskákali a hurá na jídlo Pak jsme vylosovali lišku a jelo se domů. Tady už příjez na přestávku

8.10.2007 08:20

lanika napsal(a):
V pátek večer se brutálně rozlilo. Měly jsme strach, aby nepršelo i v sobotu. Ale vyšlo to. Ráno sice brutální kosa, ale během jízdy vyšlo sluníčko a bylo nádherně. Sešlo se sice jen 11 koní, ale když si vemete, že to jsou koníci sousedů, je toho dost. Žáden jezďák, co přivede do pole svých minimálně 10 účastníku. Když jsem přijížděla s Honzíkem, bál se poníků a dělal tam šaškárny, přiklusali jsme jak na dresurním obdelníku, jen s bonusem s ocáskem nahoru Protože malí-velcí poníci jsou strašně zlí a oba by nás sežrali Jinak ponclíci se ipři te, docela náročné trase drželi, byli šikulky. Před přestávkou jsme něco málo přeskákali a hurá na jídlo Pak jsme vylosovali lišku a jelo se domů. Tady už příjez na přestávku

Nabuřená liška při doskoku

8.10.2007 08:22

lanika napsal(a):
Nabuřená liška při doskoku

Honzulík

8.10.2007 08:23

molly napsal(a):

Lenuša, já bych tak ráda přijela,...fakt mě to hrozně mrzí, jenže fakt nemám zbytečných 1000 kč..teď jsem vyplázla 7000 za seno, a to mi ještě doveze 4 balíky..vždycky mám raději více do zásoby...škoda, že teď jich mám doma 11 a už to nějak nemám kam dát..:(
Tady já s hřibakama na procházce:) měla jsem asi 15...

8.10.2007 08:24

lanika napsal(a):
Honzulík

To byl skok Překvapivě zvedl zadní nožky, většinou to fláká

8.10.2007 08:28

kukinatost napsal(a):
Lenuša, já bych tak ráda přijela,...fakt mě to hrozně mrzí, jenže fakt nemám zbytečných 1000 kč..teď jsem vyplázla 7000 za seno, a to mi ještě doveze 4 balíky..vždycky mám raději více do zásoby...škoda, že teď jich mám doma 11 a už to nějak nemám kam dát..:(
Tady já s hřibakama na procházce:) měla jsem asi 15...

Jani, vím Však těch příležitosti budeme mít ještě spousty. Tady další skoro skoková a už končím

8.10.2007 08:30

lanika napsal(a):
Jani, vím Však těch příležitosti budeme mít ještě spousty. Tady další skoro skoková a už končím

Holčinky, na chvílli se odmlčím, mám spoustu práce :-(

sadzi saj

8.10.2007 09:53
sadzi saj

lanika napsal(a):
Holčinky, na chvílli se odmlčím, mám spoustu práce :-(

Tak koukám, že máme všechny asi hromadu práce co??

Holky jde Vám eqch??

8.10.2007 09:54

sadzi saj napsal(a):
Tak koukám, že máme všechny asi hromadu práce co??

Holky jde Vám eqch??

hoj Andrejko, ni, mi nejede...zas provokuješ s těma krásnýma fotečkama?:)

8.10.2007 09:55

molly napsal(a):

Zdravím všechny při pondělku, omlouvám se, že tak pozdě, ale včera jsme vyrazili na jedno a nějak se to zvrhlo, motám se ještě teď .
Přihodím pár fotek ze soboty....

Tady ukázka techniky trenéra - příprava jezdce před startem

8.10.2007 09:56

cheyenne napsal(a):
Zdravím všechny při pondělku, omlouvám se, že tak pozdě, ale včera jsme vyrazili na jedno a nějak se to zvrhlo, motám se ještě teď .
Přihodím pár fotek ze soboty....

Tady ukázka techniky trenéra - příprava jezdce před startem

Namontovat šrouby, aby to neklouzalo....

8.10.2007 09:57

cheyenne napsal(a):
Namontovat šrouby, aby to neklouzalo....

A už akční fotky - Grace v 90/100

8.10.2007 09:58

cheyenne napsal(a):
A už akční fotky - Grace v 90/100

Slavné Hradecké vlnky

8.10.2007 09:59

cheyenne napsal(a):
Slavné Hradecké vlnky

příjezd na dekorování

cheyenne napsal(a):
Slavné Hradecké vlnky

jo jo tam se hodně zastavovalo ale kolikrát tak pěkně plynule...

cheyenne napsal(a):
příjezd na dekorování

a už se předává mašle a pohár - 3.místo ze 44 koní

sadzi saj

8.10.2007 10:00
sadzi saj

kukinatost napsal(a):
hoj Andrejko, ni, mi nejede...zas provokuješ s těma krásnýma fotečkama?:)

Zdarec Jani, no to je pech mě taky nejede. Jj, kámoška šikulka, zase ji budu muset vytáhnout, aby přijela, než zmizí i to krásně zbarvený listí a taky na drezurní sedýlko, ale to nevim, kdy se bude konat, nějak jsem se dostala do mínusu O víkendu mě bolela hlava, děs, včera večer migrénu, jak blázen, dnes ok, ale hromada práce, už mi to leze krkem, ale těší mě, že venku je slunečno a chceme jed s kámoškou ven, tak aspoň nějaký relax

8.10.2007 10:00

cheyenne napsal(a):
a už se předává mašle a pohár - 3.místo ze 44 koní

Grace se to líbilo

8.10.2007 10:01

cheyenne napsal(a):
Grace se to líbilo

a čestné defilé...

8.10.2007 10:02

cheyenne napsal(a):
a čestné defilé...

A tady už já a Hadřík ve 100/110, Péťu nafocenou nemám, jela moc brzo po mně...

8.10.2007 10:03

cheyenne napsal(a):
A tady už já a Hadřík ve 100/110, Péťu nafocenou nemám, jela moc brzo po mně...

8.10.2007 10:04

cheyenne napsal(a):

čekáme na dekorování..... jelo 40 koní a´my jsme se sešly na 6. a 7. místě :-)

8.10.2007 10:05

cheyenne napsal(a):
čekáme na dekorování..... jelo 40 koní a´my jsme se sešly na 6. a 7. místě :-)

To je radosti

8.10.2007 10:06

cheyenne napsal(a):
To je radosti

Prvních sedm (statečných )

8.10.2007 10:07

cheyenne napsal(a):
Prvních sedm (statečných )

A poslední - Hadřík v L....
byli jsme z něj nadšení, celý parkur byl uvolněný a krásně se nechal vodit, bylo to moc příjemné

8.10.2007 10:09

klawdie napsal(a):
jo jo tam se hodně zastavovalo ale kolikrát tak pěkně plynule...

Parááádní fotečky ségra máš taky něco? Pokud můžu poprosit pošlete mi je holky na email. Jo a já už mám na dvd vypálené dvd ze závodů

8.10.2007 10:12

cheyenne napsal(a):
A poslední - Hadřík v L....
byli jsme z něj nadšení, celý parkur byl uvolněný a krásně se nechal vodit, bylo to moc příjemné

Ano ano k Hadříkovi taky musím přidat velkou pochvalu byla vidět velká změna, koník chodil uvolněně a v jeho poddání ten 100/110 bylo lážo plážo a že ostatní tam měli celkem velký problémy, něčekaně vyhrála Pejřilka s Lester, to se mi moc nelíbilo, nevím co dělá na VT militárový kůn s tutovkou na vítězství...mohli by nechat vyhrát někoho jiného...

8.10.2007 10:14

rocky napsal(a):
Parááádní fotečky ségra máš taky něco? Pokud můžu poprosit pošlete mi je holky na email. Jo a já už mám na dvd vypálené dvd ze závodů

No tak to čumím, bych to viděla dvd večer...já mám fotek jen pár, víc jsem fotila z tátovýho fotáku.

8.10.2007 10:26

klawdie napsal(a):
No tak to čumím, bych to viděla dvd večer...já mám fotek jen pár, víc jsem fotila z tátovýho fotáku.

No co měli tam asi hold poháry keterý Pája ještě nemá ve své zbírce, Tak co nevzít kobylu která ji ten pohár obstará sama

8.10.2007 10:27

rocky napsal(a):
No co měli tam asi hold poháry keterý Pája ještě nemá ve své zbírce, Tak co nevzít kobylu která ji ten pohár obstará sama

To stejný jako když jedu s poníkem 60cm proti koním co mají vyskákaný L atd...taky ubohý

8.10.2007 10:40

rocky napsal(a):
To stejný jako když jedu s poníkem 60cm proti koním co mají vyskákaný L atd...taky ubohý

Já se s vámi loučím, mizím do Prahy, tak zatím čus, večer pošlu fotečky na mailíka Péťo....
Abych nezapomněla, tady dokumentace, jak saxíkovi sluší nová ohlávečka.... příští už asi budu muset koupit velikost 3, ta dvojka mu je jen tak tak...

8.10.2007 10:42

rocky napsal(a):

Holky, moc vám to na tom kolbišti sluší A Evčo, při tom dekorování je vidět, jaký je Hardy obřík....Moc pěkné fotečky. Tady jeden oslíček

8.10.2007 10:46

lanika napsal(a):
Holky, moc vám to na tom kolbišti sluší A Evčo, při tom dekorování je vidět, jaký je Hardy obřík....Moc pěkné fotečky. Tady jeden oslíček

tak a ted já a slíbené foto...začnu fanclubem, naše rodina se vždy v tomto minimálním počtu...babička s dalekohledem, děda je na rumu asi i s mamkou pač ta tu taky chybí, mámy segra s čírem,tata kameraman a kamarádi jako podpora a samozřejmě hafíci...

8.10.2007 10:47

lanika napsal(a):

Nástup Od největšího po nejmenší :-))))

8.10.2007 10:47

klawdie napsal(a):
tak a ted já a slíbené foto...začnu fanclubem, naše rodina se vždy v tomto minimálním počtu...babička s dalekohledem, děda je na rumu asi i s mamkou pač ta tu taky chybí, mámy segra s čírem,tata kameraman a kamarádi jako podpora a samozřejmě hafíci...

psí fanclub...

8.10.2007 10:48

klawdie napsal(a):
psí fanclub...

Evča už má po prohlídce...

8.10.2007 10:49

klawdie napsal(a):
Evča už má po prohlídce...

Grace po odzvonění a jedem....

8.10.2007 10:49

lanika napsal(a):
Nástup Od největšího po nejmenší :-))))

A jedééém, liška má co dělat udržet se na veselém koníkovi, pak master a v pozadí Honzík

8.10.2007 10:50

klawdie napsal(a):
Grace po odzvonění a jedem....

hop a kde je další....

8.10.2007 10:50

klawdie napsal(a):
hop a kde je další....

....

8.10.2007 10:51

klawdie napsal(a):
....

aaauuu to je nuda....

8.10.2007 10:52

klawdie napsal(a):
aaauuu to je nuda....

pohárky...potěšilo že jeden byl náš!

8.10.2007 10:53

lanika napsal(a):
A jedééém, liška má co dělat udržet se na veselém koníkovi, pak master a v pozadí Honzík

část pole

klawdie napsal(a):
pohárky...potěšilo že jeden byl náš!

dekorovaní

lanika napsal(a):
část pole

nejmenší opozdilci

8.10.2007 10:54

klawdie napsal(a):
dekorovaní

pozování pro fotografy

8.10.2007 10:55

klawdie napsal(a):
pozování pro fotografy

tady jediná má akce Evči než mi vyplivli baterky....

8.10.2007 10:56

lanika napsal(a):
nejmenší opozdilci

Klárko, jsi hrdá na svou sestřičku a Evču???? A ted si představ, že za rok už pojedeš i ty a posbíráte vše co se dá Tady hlavní organizátor přestávky-segra.... Hmmmmm, tak co jim tu postavíme???

molly napsal(a):

Tak už nám to tu ožilo..?:))
Je, holky, já fakt závidím..Lenica, co robíš včil o weekendu?

klawdie napsal(a):
tady jediná má akce Evči než mi vyplivli baterky....

a táááákhle byl večer štastnej náš pan trenér....Jinak k obědu máte celkem dost pokoukání holky pěkně jsme se sešli s Leničkou...Honzík vypadal jak profík..super

8.10.2007 10:59

kukinatost napsal(a):
Tak už nám to tu ožilo..?:))
Je, holky, já fakt závidím..Lenica, co robíš včil o weekendu?

V sobotu chcu jet ještě jednoho huberta, Jani Slíbili jsme účast na oplátku....Ale neděli bych měla mít teoreticky volnou...Tady chlapi v akci

8.10.2007 10:59

lanika napsal(a):
Klárko, jsi hrdá na svou sestřičku a Evču???? A ted si představ, že za rok už pojedeš i ty a posbíráte vše co se dá Tady hlavní organizátor přestávky-segra.... Hmmmmm, tak co jim tu postavíme???

Ano Leni máš svatou pravdu dmula jsem se pýchou, neeee měla jsem z nich radost a strašně jsem jim to přála, to druhé dekorování bylo o to hezčí že tam byli holky vedle sebe...všichni jsme měli super pocit! No a co se týče nás nevím, mám z toho obavy jak to bude vypadat!no uvidíme na hubertovi, to bude první zkouška mé výchovy!

8.10.2007 11:02

lanika napsal(a):
V sobotu chcu jet ještě jednoho huberta, Jani Slíbili jsme účast na oplátku....Ale neděli bych měla mít teoreticky volnou...Tady chlapi v akci

A ááááááááááá, konečně travička. Na to se Honzajs těšil nejvíce

8.10.2007 11:03

lanika napsal(a):
A ááááááááááá, konečně travička. Na to se Honzajs těšil nejvíce

Únava dělá svoje.....

8.10.2007 11:06

lanika napsal(a):
Únava dělá svoje.....

vypadá jak spokojený oslík..:) No, já uvidím, jak to dopadne s mým hubertěním teď o weekendu, už tomu nijak valně nevěřím..:(
snad až akorát ta Dáša toho 3.11...
a Leňula, včil to jedete kam?

8.10.2007 11:07

lanika napsal(a):
Únava dělá svoje.....

...občerstvení, spokojení.....

8.10.2007 11:11

lanika napsal(a):
...občerstvení, spokojení.....

bubišek můj unavený....

8.10.2007 11:14

lanika napsal(a):
bubišek můj unavený....

No a pak mám spoustu momentek, ale ty nechci zveřejňovat Jani, ted jedem do jezďáku, kousek od nás. Ten další týden má huberta Holeš, tam pojedo holky, já to asi vynechám, protože je hoooodně skoková, pak je víkend volno a pak má Huberta Marcela Szkanderová, ta co má ty poníky na mistráky. Tu ještě zvážím Klárko, věřím v to, že až pojedeš se Sabulou mezi koně, budete zářit. Neboj se ničeho, bude fajn

8.10.2007 11:18

lanika napsal(a):
No a pak mám spoustu momentek, ale ty nechci zveřejňovat Jani, ted jedem do jezďáku, kousek od nás. Ten další týden má huberta Holeš, tam pojedo holky, já to asi vynechám, protože je hoooodně skoková, pak je víkend volno a pak má Huberta Marcela Szkanderová, ta co má ty poníky na mistráky. Tu ještě zvážím Klárko, věřím v to, že až pojedeš se Sabulou mezi koně, budete zářit. Neboj se ničeho, bude fajn

tož máte to nabité..no, u nás v okolí teď nějak huberty nět...a jet někam 70 km přepravníkem, to mi přijde docela masakr mých finančních možností..:(chjo, a to jsem se tak těšila..kdyby tak chtělo být něco blíž..já byhc třeba i zainvestovala, ale rozhodně nechci jet nikam sama, do toho se mi fakt nechce...

8.10.2007 11:36

kukinatost napsal(a):
tož máte to nabité..no, u nás v okolí teď nějak huberty nět...a jet někam 70 km přepravníkem, to mi přijde docela masakr mých finančních možností..:(chjo, a to jsem se tak těšila..kdyby tak chtělo být něco blíž..já byhc třeba i zainvestovala, ale rozhodně nechci jet nikam sama, do toho se mi fakt nechce...

Dík Leni, tak hlavně nějak ty huberty pořešte a nafotte at se tu máme čím kochat, nás čeká první za 14 dní...Leni a Honzík má brutální zadek ti ještě pěkně poroste, jsem zvědavá jak na něj budeš šplhat...ty jo a já takhle odsedlat tak zas lečím týden záda...vy jste asi chlupatější co! my na tom pracujem velice pomalu, sice jerrík hclupatí jak o život,ale osatní zatím nic moc...fandíci kamarádi s vtěrkou Megii

8.10.2007 11:56

klawdie napsal(a):
Dík Leni, tak hlavně nějak ty huberty pořešte a nafotte at se tu máme čím kochat, nás čeká první za 14 dní...Leni a Honzík má brutální zadek ti ještě pěkně poroste, jsem zvědavá jak na něj budeš šplhat...ty jo a já takhle odsedlat tak zas lečím týden záda...vy jste asi chlupatější co! my na tom pracujem velice pomalu, sice jerrík hclupatí jak o život,ale osatní zatím nic moc...fandíci kamarádi s vtěrkou Megii

No, už moc nepujde do výšky. To jsou blbé fotky, asi tam stojí z opce. Něco málo ještě ano, ale ted už se budem tvarovat pouze do šířky. Snad ...A už se těším My jsme ten náš udělali celkem brzo, kvůli mému vyprovokování holek, chtěla jsem zkusit Honzíka co se bude dít. Netroufla jsem si hned ze začátku jet nějakou cizí a tam třeba sletět jak hruška. Ted je to taky možné, ale už pojedu s větší jistotou....

8.10.2007 12:52

lanika napsal(a):
No, už moc nepujde do výšky. To jsou blbé fotky, asi tam stojí z opce. Něco málo ještě ano, ale ted už se budem tvarovat pouze do šířky. Snad ...A už se těším My jsme ten náš udělali celkem brzo, kvůli mému vyprovokování holek, chtěla jsem zkusit Honzíka co se bude dít. Netroufla jsem si hned ze začátku jet nějakou cizí a tam třeba sletět jak hruška. Ted je to taky možné, ale už pojedu s větší jistotou....

Ahoj holky, zdravím fšechny !!!

8.10.2007 13:22

luciusl napsal(a):
Ahoj holky, zdravím fšechny !!!

Kde je kdo? Jedna momentka pro zasmání

8.10.2007 13:23

lanika napsal(a):
Kde je kdo? Jedna momentka pro zasmání

A ještě jedna. Postoj jak nějaká šéfka

8.10.2007 13:25

lanika napsal(a):
A ještě jedna. Postoj jak nějaká šéfka

Hele a ta je maximální

8.10.2007 14:10

lanika napsal(a):
Hele a ta je maximální

Nikdo nikde

8.10.2007 14:18

lanika napsal(a):
Nikdo nikde

pry nikde nikdo, já se nepočítám...?:))

8.10.2007 14:20

kukinatost napsal(a):
pry nikde nikdo, já se nepočítám...?:))

no dost, že ses ozvala opico.....I jako při pondělí? Janule, cos psala, žes měla blbý víkend? Stalo se něco? Kdyžtak pisni na mail. Co seno, kdes ho neakonec vtlačila? A jak dopadl rozlučák s kámoškou?

8.10.2007 14:21

molly napsal(a):

Lenuša, kolik je to k vám kilometrů...já chcu na huberta někam..a zas tu chybí ten brečící smajlík...

8.10.2007 14:25

kukinatost napsal(a):
Lenuša, kolik je to k vám kilometrů...já chcu na huberta někam..a zas tu chybí ten brečící smajlík...

napíšu ti až z domů, dneska chci jet dříve - páč zítra jdu domů tak v 7..

8.10.2007 14:27

kukinatost napsal(a):
napíšu ti až z domů, dneska chci jet dříve - páč zítra jdu domů tak v 7..

Jani, Těšín je od nás asi tak 20 Km, nevím jak daleko to máš ty do Těšína......

Přidejte reakci

Přidat smajlík