Znáte Radku Turčynovou?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
12.10.2007 14:34

Ahoj lidičky, viděla jsem tuto slečnu v Nemochovicích. Nevíte něco víc o ni a jejich koních? Díky, Janča.

12.10.2007 15:05

jaminek napsal(a):
Ahoj lidičky, viděla jsem tuto slečnu v Nemochovicích. Nevíte něco víc o ni a jejich koních? Díky, Janča.

přidávám její fotku

12.10.2007 16:02

jaminek napsal(a):

Náhodou známe :-)). je to upě bombastická jezdkyně! Dřív byla prej hodně dobrá, ale to ona je i ted'. Momentálně jezdí Azata Paragana p. Balaštíka a fakt jim to jde. Taky přikládám foto...

12.10.2007 18:56

briga napsal(a):
Náhodou známe :-)). je to upě bombastická jezdkyně! Dřív byla prej hodně dobrá, ale to ona je i ted'. Momentálně jezdí Azata Paragana p. Balaštíka a fakt jim to jde. Taky přikládám foto...

Dále jezdí také Romea PAragana.P.BAlaštikove(drezuru)..a Velena(parkur)...Sve kone ma Lunu(drezura),Perhese(parkur+drezura) a jezdi ještě Dva dalsi kone..Loma 1 a nejakeho valacha,ted si nemuzu vzpomenout n a jmeno....A je vazde desne dobra jezdkyně!!!!Chvili me trenovala a musim ji podekovat,naucila me toho hodne....

12.10.2007 21:51

jaminek napsal(a):

Doplňuju

15.10.2007 09:42

jaminek napsal(a):

dobré ranko, děkuju za další fotky. Petas, měla bych otázku, kde jsi u Radky trénovala?

15.10.2007 14:42

jaminek napsal(a):
dobré ranko, děkuju za další fotky. Petas, měla bych otázku, kde jsi u Radky trénovala?

Chtěla bych se na její trénink zajít podívat. Odkud vlastně jsi? Kdyžtak mi napiš email. Taky bych jednou chtěla tak umět jezdit. Jen najít nějakého dobrého trenéra. Dává ještě nějaké hodiny? Jinak jsem od Buchlova.... tak bych chtěla vědět, kde má stáj, jak je to od nás daleko. měj se. Janča.

15.10.2007 19:26

jaminek napsal(a):

Ano, když jezdila Dublina, porážely jsme ji s Kesi na závodech a tréninzích. Teď je Kesi březí, bude z ní čupr mamina, tak nezávodí Mám jednu společnou fotku - jsem na Kesi uprostřed, Radka Turčynová vpravo

16.10.2007 14:51

dominicca napsal(a):
Ano, když jezdila Dublina, porážely jsme ji s Kesi na závodech a tréninzích. Teď je Kesi březí, bude z ní čupr mamina, tak nezávodí Mám jednu společnou fotku - jsem na Kesi uprostřed, Radka Turčynová vpravo

Tak to gratuluji Domčo, dík za fotku. Na email mi přišly dvě od člověka ze Zlína, co byl na závodech v Chrámečném fotil tam Dublina.

16.10.2007 14:52

dominicca napsal(a):

a ještě jedna nad skokem

23.10.2007 13:53

jaminek napsal(a):

Z Pravčic

21.6.2012 13:19
vitaminek.b

XXX.XXX.206.252

Trénovala mě spoustu let :-)

Přidejte reakci

Přidat smajlík