Ahoj lidičky, viděla jsem tuto slečnu v Nemochovicích. Nevíte něco víc o ni a jejich koních? Díky, Janča.
jaminek
napsal(a):
Ahoj lidičky, viděla jsem tuto slečnu v Nemochovicích. Nevíte něco víc o ni a jejich koních? Díky, Janča.
přidávám její fotku
jaminek
napsal(a):
Náhodou známe :-)). je to upě bombastická jezdkyně! Dřív byla prej hodně dobrá, ale to ona je i ted'. Momentálně jezdí Azata Paragana p. Balaštíka a fakt jim to jde. Taky přikládám foto...
briga
napsal(a):
Náhodou známe :-)). je to upě bombastická jezdkyně! Dřív byla prej hodně dobrá, ale to ona je i ted'. Momentálně jezdí Azata Paragana p. Balaštíka a fakt jim to jde. Taky přikládám foto...
Dále jezdí také Romea PAragana.P.BAlaštikove(drezuru)..a Velena(parkur)...Sve kone ma Lunu(drezura),Perhese(parkur+drezura) a jezdi ještě Dva dalsi kone..Loma 1 a nejakeho valacha,ted si nemuzu vzpomenout n a jmeno....A je vazde desne dobra jezdkyně!!!!Chvili me trenovala a musim ji podekovat,naucila me toho hodne....
jaminek
napsal(a):
Doplňuju
jaminek
napsal(a):
dobré ranko, děkuju za další fotky. Petas, měla bych otázku, kde jsi u Radky trénovala?
Chtěla bych se na její trénink zajít podívat. Odkud vlastně jsi? Kdyžtak mi napiš email. Taky bych jednou chtěla tak umět jezdit. Jen najít nějakého dobrého trenéra. Dává ještě nějaké hodiny? Jinak jsem od Buchlova.... tak bych chtěla vědět, kde má stáj, jak je to od nás daleko. měj se. Janča.
jaminek
napsal(a):
Ano, když jezdila Dublina, porážely jsme ji s Kesi na závodech a tréninzích. Teď je Kesi březí, bude z ní čupr mamina, tak nezávodí Mám jednu společnou fotku - jsem na Kesi uprostřed, Radka Turčynová vpravo
dominicca
napsal(a):
Ano, když jezdila Dublina, porážely jsme ji s Kesi na závodech a tréninzích. Teď je Kesi březí, bude z ní čupr mamina, tak nezávodí Mám jednu společnou fotku - jsem na Kesi uprostřed, Radka Turčynová vpravo
Tak to gratuluji Domčo, dík za fotku. Na email mi přišly dvě od člověka ze Zlína, co byl na závodech v Chrámečném fotil tam Dublina.
dominicca
napsal(a):
a ještě jedna nad skokem
jaminek
napsal(a):
Z Pravčic