molly
napsal(a):
Dobré ráno všem... Je zima(můj teploměr ukazuje cca 1,7stupně
),ani se mi nechtělo vystrčit čumák ven
Jak se máte?
Dobré ranko, teploměr nevedu, takže kolik stupňů u nás bylo netuším, nejspíš ale něco málo pod nulou, protože všude bílo a i na vodě v barelech škraloup...jj, už to začíná :(
Ale aspoň se klube slunko
strelish
napsal(a):
Dobré ranko, teploměr nevedu, takže kolik stupňů u nás bylo netuším, nejspíš ale něco málo pod nulou, protože všude bílo a i na vodě v barelech škraloup...jj, už to začíná :(
Hezké ránko, Litvínov hlásí 0,8. Síla, co ??? Koňa už mám asi měsíc chlupatého, takže by ho to nemělo zaskočit. Spíš trpí odpoledne - když svítí sluníčko. Nějak nevím, co v tom výběhu dělá, ale včera byl opět KOMPLET pod pěnou :-( ach jo.
Zuzi, tak co ? Přijedeš na tu Hubertku ??? Klip má další čárku - Martička spadla a má otevřenou zlomeninu nohy
strelish
napsal(a):
ahoj holky, já nebo teda spíš teploměr naměřil 1,5°C brrrr tam je kosa!!!
Včera jsem se byla osobně mrknout na Pardubicky!!! No musím říct, že sice lidí mrtě, ale ta atmosféééra parádní!! Kobylka Sexteen byla opravdu famózní.Bohužel smutný byl osud Cieszymira...Nevim že si Vel.Pardubická musí vždycky vybrat nějakej život
luciusl
napsal(a):
Hezké ránko, Litvínov hlásí 0,8. Síla, co ??? Koňa už mám asi měsíc chlupatého, takže by ho to nemělo zaskočit. Spíš trpí odpoledne - když svítí sluníčko. Nějak nevím, co v tom výběhu dělá, ale včera byl opět KOMPLET pod pěnou :-( ach jo.
Zuzi, tak co ? Přijedeš na tu Hubertku ??? Klip má další čárku - Martička spadla a má otevřenou zlomeninu nohy
Bré ránko, tak u mě, když jsem šla ráno ke koním, tak bylo -1,9....!! A všude bílo jak nasněžené..fakt mazec, jsem se po dlouhé době zahřála fakt až při házení hnoje..a frajerka sjem šla do práce v sukýnce...
rocky
napsal(a):
Včera jsem se byla osobně mrknout na Pardubicky!!! No musím říct, že sice lidí mrtě, ale ta atmosféééra parádní!! Kobylka Sexteen byla opravdu famózní.Bohužel smutný byl osud Cieszymira...Nevim že si Vel.Pardubická musí vždycky vybrat nějakej život
Čím jsem straší tím více zjišťuju, že už se na to nemůžu dívat. Nějak mě to rozlítostňuje čím dál tím víc, pak se mi chce brečet, svírá se mi žaludek a jsem z toho, jak vidím padat a klepat se ty koně dost dlouho špatná. Už se nedívám, ani v televizi....
molly
napsal(a):
Jak se máte?
Ahoj Lulu,včera mi volala Danka,takže o Martičce vím...Ta holčina má fakticky smůlu ...A to se prý včera pokoušel ještě o jeden zásek
Na toho huberta 100%,ačkoliv to bude jen na 2dny-jeden tam a duhý zpět...Nemám auto,na víc dní...
rocky
napsal(a):
No názadárek všem,
tak po kořalečném víkendu bych si šla ještě zachumlat do peřin... Hlásím že v Turnově bylo na nule...brrr, zima jako prase. Na pardubickou jsem koukala a přesně jak upadli na taxisu tak jsem věděla že s Cieszymirem je zle, jak se mu noha ohnula ve spěnce, fuuuj-ošklivej pohled. Chuďas jeden, proto jsem na pardubické ještě nebyla, bojím se toho, že bych viděla nějakej takovejhle karambol na živo...nene, do pardubic mě nikdo nedostane.
Janí, tak ty už na Gasii jezdíš jen tak? Ty jo, až tady na té fotce koukám jaká je to maxi kobyla... je moc krásná.
molly
napsal(a):
Ahoj Lulu,včera mi volala Danka,takže o Martičce vím...Ta holčina má fakticky smůlu ...A to se prý včera pokoušel ještě o jeden zásek
Na toho huberta 100%,ačkoliv to bude jen na 2dny-jeden tam a duhý zpět...Nemám auto,na víc dní...
Hned jsem si vzpomněla na Renču, jak na něj nedá dopustit !!! Jezdila na něm i těhotná a jezdí i teď - - že prý je na něj spolehnutí a musí na sebe dávat pozor, když je Martínek malinkej. No tak nevím nevím, jestli bych jí to neměla rozmluvit !!!!!
Já se nakonec rozhodla, že Huberty oželím. Pro jistotu ......
molly
napsal(a):
Ty brďo, Molča má luxusní sestřeih...musím se pochlubit, dělala sjem o weekendu s Gasii hodně ze země a jako vrchol sjme se pak jely projet ven, jenom tak bez sedla a na ohlávce...na cval si zatím napoprvé netroufám, ale kluše se na ní i bez sedla luxusně...:)cval přijde časem:))
rocky
napsal(a):
Hojte holčiny...u mě zima taky veliká pač jsem opět nevylezla včas z postele, koník mě přes víkend dělal radost,já snad nebudu žádnej chambin potřebovat,chodil s palici jako by ho měl i ve cvalu,žadná brada vzhuru a pak si sám vytahoval krk dolu dopředu, super..škoda že jsem neměla foták, ale koukám Janička má nějaké nové foto,tak nám potěš oko!segra už máš majitele pro číču...
molly
napsal(a):
Já na pardubický byla taky poprvé na živo..nefandím tomuhle sportu ale jeilkož jsem dostala V.I.P vstupenky tak jsme si to užili alspoň mezi těma snobama!!!! Každej dostih trnu hrůzou aby se nic nedělö.Bohužel i letos si na nich ochránci smlsnou. Czesimyr si zlomil lopatku, museli ho utratit..stejně nechápu proč štvou takový drobečky do tak brutálních skoků!!!
luciusl
napsal(a):
Hned jsem si vzpomněla na Renču, jak na něj nedá dopustit !!! Jezdila na něm i těhotná a jezdí i teď - - že prý je na něj spolehnutí a musí na sebe dávat pozor, když je Martínek malinkej. No tak nevím nevím, jestli bych jí to neměla rozmluvit !!!!!
Já se nakonec rozhodla, že Huberty oželím. Pro jistotu ......
Lulu,já na Klipa taky nedám dopustit...Co jsem ho kdysi poznala u nás v Rumburku..A jak jsem byla loni u Dany,tak jsem si každou chvilku v jeho sedle užívala
kukinatost
napsal(a):
Ty brďo, Molča má luxusní sestřeih...musím se pochlubit, dělala sjem o weekendu s Gasii hodně ze země a jako vrchol sjme se pak jely projet ven, jenom tak bez sedla a na ohlávce...na cval si zatím napoprvé netroufám, ale kluše se na ní i bez sedla luxusně...:)cval přijde časem:))
to by mě zajímalo jak ses tam na ní vyškrábala.....moc hezký fotky!
rocky
napsal(a):
Já na pardubický byla taky poprvé na živo..nefandím tomuhle sportu ale jeilkož jsem dostala V.I.P vstupenky tak jsme si to užili alspoň mezi těma snobama!!!! Každej dostih trnu hrůzou aby se nic nedělö.Bohužel i letos si na nich ochránci smlsnou. Czesimyr si zlomil lopatku, museli ho utratit..stejně nechápu proč štvou takový drobečky do tak brutálních skoků!!!
Nene ségra nemám nejradši bych si ji nechala..ta je tak vděčná, už i s daisy jsou vpohodě, ale u nás zůsat nemůže a já si ji taky nemůžu nechat, jelikož by pak Tomáš všechno obchcal...je to takovej mazlík do bytu, je hrozně čistotná!!
rocky
napsal(a):
Nene ségra nemám nejradši bych si ji nechala..ta je tak vděčná, už i s daisy jsou vpohodě, ale u nás zůsat nemůže a já si ji taky nemůžu nechat, jelikož by pak Tomáš všechno obchcal...je to takovej mazlík do bytu, je hrozně čistotná!!
Zuzi, mě na něj Dana brzo na jaře posadila a poslala se zákazníkama ven. Když jsem přijela, tak jsem jí normálně dala pusu a poděkovala jí. Čučela na mě dost nechápavě - tak krásně jsem se snad ještě nikdy nesvezla !!!!! Vždycky to byl můj miláček - už když jsem byla malé dítě, ale teď to byla v jeho sedle extáze ... až na to je´ho pohazování hlavou a poskakování ... No, ale stejně jsem o Renču dostala strach ....to už si ale každý musí vyřešit sám :-)
molly
napsal(a):
Jak se máte?
Díky,ale na můj vkus,už bych to zas mohla pokrátit.. Než vyjedem na Most,třeba tam ulovíme nějakého chlapa
rocky
napsal(a):
Zas bych se toho moc nebála segra, máma už ji vymýšlí jmeno a pouští ji na noc ven, takže spíš to dopadne jak s megiiale můžem se zeptat tu, nechcete někdo krádnou milou a čistotnou bílou kočičku s rezatými flíčky,segra máš foto? já jen v mobilu můžu poslat MMS.
klawdie
napsal(a):
Zas bych se toho moc nebála segra, máma už ji vymýšlí jmeno a pouští ji na noc ven, takže spíš to dopadne jak s megiiale můžem se zeptat tu, nechcete někdo krádnou milou a čistotnou bílou kočičku s rezatými flíčky,segra máš foto? já jen v mobilu můžu poslat MMS.
Nene foto nemám...byla bych ráda kdyby u nás zůstala..táta už si na ni taky zvyknul:) no uvidíme!Zatím je u nás, pře noc spí venku.teda asi.já ji nafotím.
molly
napsal(a):
Jak se máte?
Jani,šup semka s fotečkama...Nepovídej,že máš jen jednu...Gasii je kus
Freťula ,zkoumala mou mikinu
molly
napsal(a):
Jani,šup semka s fotečkama...Nepovídej,že máš jen jednu...Gasii je kus
Freťula ,zkoumala mou mikinu
Hezké ránko přeji všem Azurová obloha, ale kosa jak z nosa......brrrrrrrrr. No, jinak já byla teď v sobotu na dalším hubertu a bylo to spíš za trest než pro radost.... No, ze začátku brutál, pak už vpohodě. Holky, já měla slzy na krajíčku na te první louce.
sadzi saj

klawdie
napsal(a):
TAK ahoj..ty jo holky jsem dnes musela škrábat auto, takže jsem byla po ránu naštvaná strašně to studilo!
Ahoj holky, přeji dobré ranko, Klári taky jsem škrábala neboj, pěknej hnus po ránu , tady kosajda, ale hezky se klube sluníčko, snad to vydrží i na zítra. Dneska se ke kobuši nedostanu, musím být v práci a potom na nákup
bych se z toho po... občas, zase nějak nestíhám a potom z toho mám depky jako prase
lanika
napsal(a):
Hezké ránko přeji všem Azurová obloha, ale kosa jak z nosa......brrrrrrrrr. No, jinak já byla teď v sobotu na dalším hubertu a bylo to spíš za trest než pro radost.... No, ze začátku brutál, pak už vpohodě. Holky, já měla slzy na krajíčku na te první louce.
Copa se stalo??Honzula měl "svůj" den??
lanika
napsal(a):
povídej co se dělo na Hubertu???
sadzi saj
napsal(a):
Ahoj holky, přeji dobré ranko, Klári taky jsem škrábala neboj, pěknej hnus po ránu , tady kosajda, ale hezky se klube sluníčko, snad to vydrží i na zítra. Dneska se ke kobuši nedostanu, musím být v práci a potom na nákup
bych se z toho po... občas, zase nějak nestíhám a potom z toho mám depky jako prase
Ahoj andy..to znám bohužel taky někdy koníka ošulím, dnes mi má vyjímečně přijít Agata, že ho vykyda a vyčistí, tak ji rovnou poprosím o školení v lonžování se chambonem, má stím zkušenosti.....Sabula mě včera zas bavil už umí čekej,k noze a dej pac to je mazec...jsem ho zaparkovala at stojí a šla jsem kydat stál a čuměl po mě...a když ho to přestalo bavit tak se na mě šel podívat...fakt čokl..včera jsme si hezky zarelaxovali v lese, beránek je super, doporučuji každému!!!
a segra kočička je na noc venku se psama si poradila i když bylo doma tři je skvělá...neboj naši si ji nechaj, mamka ji jen tak někomu nedá!
sadzi saj

rocky
napsal(a):
povídej co se dělo na Hubertu???
Leni povídej Honzula zlobil??
Já v sobotu byla lonžovat obě holčiny, kámoška měla od pátku brigošku, takže se tam nedostala, tak mě pověřila vylonžovat Janču, tak jsem vzala na lonž i Elí. Včera jsem chtěla jít na jízdárnu, ale nějak jsem to nestihla
molly
napsal(a):
Jak se máte?
Tak teda ještě něco pošlu, napíšu vám pak..:) lenica, tež si mi mohla ještě napisat...:)
Tady máte moje kopytaření:)
molly
napsal(a):
Jak se máte?
a další:)
molly
napsal(a):
Jak se máte?
jste si o to řekly:)
molly
napsal(a):
Jak se máte?
sakra, zaase vobráceně...:)
Vobraťte kone, ale né koně, mě vobraťe....:))
A kde to bylo? S čerty nejsou žerty - moje nejoblíbenjěší pohádka:)
kukinatost
napsal(a):
tady mi to ukládá rychleji než doma:)
jo a nej info, můžete spát u nás:)
kukinatost
napsal(a):
tady mi to ukládá rychleji než doma:)
jo a nej info, můžete spát u nás:)
Jééé tak to je výbroná novinka Jani!!! krásný fota!
sadzi saj

klawdie
napsal(a):
Jééé tak to je výbroná novinka Jani!!! krásný fota!
Jé, jak to klopí, to je hustý
molly
napsal(a):
Tak to je báječné...Musím dnes na vedoucí vyloudit konečný rozpis směn,tedy.snad už ho má dotvořený.... Pořád mám strach,že tam v pátek budu mít celodenní,bo odpolední...
V pohodě Zuzy mám pocit že Andrejka říkala že taky dorazí až ráno, takže se nic neděje, holt vyrazíme co nejdřív ráno....jinak s DAnny počítám pokud bude mít chut že dorazí v patek, ubytovaní není problém....bydlím si sama takže v pohodě...když nepočítám tedy ty moje dvě psí lesbi a morčáka....mám novej přírustek do rodiny, vzala jsem si od kámošky morčáka má to na chov a tenhle byl slepej na jedno oko...je skvělej říkám mu Teddy pač to původně byl retarda....jinak Molly viděla jsem tu odrůdu morčat Tedíky a vypadají jak plyšáci, fakt luxusní!
kukinatost
napsal(a):
Januliku, moc krásné fotečky.....Jinak holky, jak jsem vynachválila Honzíka na naší hubertce tak ted se mi to vymstilo. Začalo to už ty 2 dny předem. Ve čtvrtek už zlobil na jízdárně, v pátek na něj sedla kámoška, dost dobrý jezdec, a málem ji několikrát sundal, hajzlík. Já věděla, že bude v sobotu veselo, měla jsem obavy, ale řekla jsem si, marné, kdyžtak spadnu Na startu vpohodě, vůbec ho nějáké cizí koně nerozhodili, tak si říkám, vpohodě, bude fajn. No jenže.....První louka a už jsem lítala. Dopředu, dozadu, vyskakoval jak koza, jen vyvalil to bílé oko a čuměl po stranách kde kdo ho zase předjede. Holky, on nechtěl ani dopředu cválat. Jen na místě skákal jak blbeček. Jsem nevěřila, že něco takého usedím. pak jsem si řekla, že musím s ním dopředu, aby neměl čas na cypoviny tak jsem mu jednu flákla, připomínám, že dříve fakt na to nebyl čas
a kozloval dále. fakt to bylo o držku, tak jsem ho stáhla k cestě, aby neměl kolem sebe tolik prostoru....Tak jsem je doklusala ....To jsme byli nad mou chalupou....V tu chvíli, v těch nervách jsem myslela, že se otočím a jedu s ním domů. protože přicházela druhá louka a tam se mělo cválat
Šla jsem s ním dopředu, že budu cválat vedle lišky, aby ho ti koně nepředbíhali ze všech stran, no, jenže
koně se seřadili z cesty na trávu a start a davaj v plné rychlosti k lesu. Honza nevěděl co se děje, zůstal "stát" na místě a byli jsme tam, kde předtím. Opět nás všechny koníci předjeli a opět jsme skákali, ale to už se dalo. Navíc, on trdýlko asi ani neví, jak se cválá rychle
Tak jsme si přicválali vpohodě ke zbytku. Uf a jelo se do lesa, tam už bylo dobře.....Jen ten začátek
Ale nebyli jsme sami, blblo tam hafo koníku. Tak takový zážitek mám. Každopádně vím, že přes zimu budu trenovat cválat za koněm v rychlejším tempu, více trénovat na otevřeném prostarnství mezi cizími koňmi, něco podobného už zažít nechci
Ale stejně ho mám ráda
molly
napsal(a):
Tak to je báječné...Musím dnes na vedoucí vyloudit konečný rozpis směn,tedy.snad už ho má dotvořený.... Pořád mám strach,že tam v pátek budu mít celodenní,bo odpolední...
Janííí, tak to je božííí
Mno prostě pojedeme buď v pá, nebo v so... každopádně bych jela k vám holky do HK asi už v ten pátek, nebude-li to nějak vadit...protože v sobotu ráno toho moc nejede...
Tady rok stará fotka Leušky...
molly
napsal(a):
Jak se máte?
Klári,tak tos měla nafotit
Stejně už bych ten rozpis ráda viděla...
Mluvila jsem teď s paní,co dávala inzerát na brigádu či částeč. úvazek do prodejny jezdec. potřeb v HK bo Pardubicích... To bude asi něco nového...tak jsem zvědavá,jak to dopadne Kačky potřebuju
Saphira usnula včera za kamny-je jak kočka
sadzi saj

molly
napsal(a):
Klári,tak tos měla nafotit
Stejně už bych ten rozpis ráda viděla...
Mluvila jsem teď s paní,co dávala inzerát na brigádu či částeč. úvazek do prodejny jezdec. potřeb v HK bo Pardubicích... To bude asi něco nového...tak jsem zvědavá,jak to dopadne Kačky potřebuju
Saphira usnula včera za kamny-je jak kočka
Zuzi boží fotečka
Teda Leni, tak to muselo být něco, hlavně, že si to zvládla. Něčemu takovýmu se chci právě s Elí vyhnout plus nekontrolovatelný úprk vpřed, aby je všechny předběhla
molly
napsal(a):
Jak se máte?
Zdravím všechny pracující, mám několik novinek....
Ta asi nejvíc je, že Hadřík se bude stěhovat, bohužel zatím k tomu nechci říct víc, ať se něco nešíří, dokud to není jisté. Jediné je, že se bude mít líp, bude konečně chodit přes den do ohrady místo koukání do zdi v boxu a my to budeme mít o 10km dál
molly
napsal(a):
tak tomuhle já říkám luxusní snímek
Jdu s Molčí ven...Tak zatím....
tak tam nezmrzněte!užijte si projíždku holky! fakt super detailík!
cheyenne
napsal(a):
Zdravím všechny pracující, mám několik novinek....
Ta asi nejvíc je, že Hadřík se bude stěhovat, bohužel zatím k tomu nechci říct víc, ať se něco nešíří, dokud to není jisté. Jediné je, že se bude mít líp, bude konečně chodit přes den do ohrady místo koukání do zdi v boxu a my to budeme mít o 10km dál
Nějakej blud vypustit musim, takžeeee..... jsem usoudila, že jsem fakt brzda, Saxuli je dva a půl, tak jsem obsedla
, následné fotky nemám, ale byli jsme si na hodinku zacválat po loukách
. Ale nebojte se, už je velkej a silnej, ale stejně budu jezdit jen tak jednou za týden....
cheyenne
napsal(a):
Nějakej blud vypustit musim, takžeeee..... jsem usoudila, že jsem fakt brzda, Saxuli je dva a půl, tak jsem obsedla
, následné fotky nemám, ale byli jsme si na hodinku zacválat po loukách
. Ale nebojte se, už je velkej a silnej, ale stejně budu jezdit jen tak jednou za týden....
Počítám s druhým víkendem v listopadu na výlet, takže se mnou můžete počítat....
cheyenne
napsal(a):
Počítám s druhým víkendem v listopadu na výlet, takže se mnou můžete počítat....
To byl zřejmě ftípek s tím obsedáním že
molly
napsal(a):
Jak se máte?
s náma taky můžete počítat:)
rocky
napsal(a):
To byl zřejmě ftípek s tím obsedáním že
Jasan , jen jsme zkoušeli, jestli Saxíka něco rozhodí, když žere a je vidno, že v trávě je splachovací
kukinatost
napsal(a):
s náma taky můžete počítat:)
Týjo, Kerka je fakt úplně černej.... krasavec
sadzi saj

cheyenne
napsal(a):
Evi, tak to je super, tak ať to klapne dle vašich představ
cheyenne
napsal(a):
holky jedu pro větrníky kolegovi na oslavu...jé Leni doufám, že mě Sabula taky nebude zlobit v sobotu nás čeká první velká akce razíme na taky na Huberta, tipuju že mě pěkně potahá...no ale třeba překvapí!..včera mě taky chtěl schodit lump jeden...hodil mi hrba pač se mu nelíbila moje pobídka do cvalu, je ted jemnější jak ho nepobízím...to podle ty školy lehkosti...
Jinak DAnny naopak já v to doufám, že dorazíš dřív, tě vyzvednu na nádru a pak si můžeš vymýšlet co všechno chceš vidět....
klawdie
napsal(a):
holky jedu pro větrníky kolegovi na oslavu...jé Leni doufám, že mě Sabula taky nebude zlobit v sobotu nás čeká první velká akce razíme na taky na Huberta, tipuju že mě pěkně potahá...no ale třeba překvapí!..včera mě taky chtěl schodit lump jeden...hodil mi hrba pač se mu nelíbila moje pobídka do cvalu, je ted jemnější jak ho nepobízím...to podle ty školy lehkosti...
Jinak DAnny naopak já v to doufám, že dorazíš dřív, tě vyzvednu na nádru a pak si můžeš vymýšlet co všechno chceš vidět....
Jojo Danny, mám borderku...tak až bude mít štěňátka, tak si můžeš vybrat
rocky
napsal(a):
Jojo Danny, mám borderku...tak až bude mít štěňátka, tak si můžeš vybrat
To by byla bomba Péťo...
rocky
napsal(a):
Budu s tebou počítat
Jééé a chodíš s ní něco, nějaké to agility?
rocky
napsal(a):
Budu s tebou počítat
Mám tady pro vás záznam , jak vypadala Cieszymirova poslední chvilka před smrtí..aby jste viděli , že tam se tohle řeší pěkně rychle, žádné dlouhé diskuze a debaty. Prostě přijel vetrinař, majitel a pár lidí, a už vidíte v dáli přijíždět kafilérku!je to hrozný!!!!
A nebojte nic detailního tam není, jen aby jste věděli kdo nevíte, kdo byl koník s jménem CIESZYMIR!! 5x zvítězil v dostizích, vyhrrál jim přes dva miliony a takhle rychle to snim skončili....
http://youtube.com/watch?v=hM3hNVR8MPY
rocky
napsal(a):
Mám tady pro vás záznam , jak vypadala Cieszymirova poslední chvilka před smrtí..aby jste viděli , že tam se tohle řeší pěkně rychle, žádné dlouhé diskuze a debaty. Prostě přijel vetrinař, majitel a pár lidí, a už vidíte v dáli přijíždět kafilérku!je to hrozný!!!!
A nebojte nic detailního tam není, jen aby jste věděli kdo nevíte, kdo byl koník s jménem CIESZYMIR!! 5x zvítězil v dostizích, vyhrrál jim přes dva miliony a takhle rychle to snim skončili....
jj, taky jsem na to už koukala Je mi to líto. Jinak já velkou neviděla, byla jsem v práci a bohužel to ještě není ani na internetu, teda aspon jsem to nenašla...Každopádně já držela palce Váńovcům a je mi líto, že starý nejel doprovodit toho mladého.....Škoda
rocky
napsal(a):
A možná je to pro něj dobře. Není to žádná prdel léčit koni zlomeninu, je to běh na dlouhou trať a utrpení pro toho koně s ne příliš příznivou prognózou.
strelish
napsal(a):
A možná je to pro něj dobře. Není to žádná prdel léčit koni zlomeninu, je to běh na dlouhou trať a utrpení pro toho koně s ne příliš příznivou prognózou.
No jasný, to samozřejmě chápu..nemyslela jsem tím že mu měli dát šanci.při takový zlomnenině je to nesmysl..ale kdyby tam některý skoky upravili na jednodušší, tak by to bylo hned o něčem jiném.
rocky
napsal(a):
No jasný, to samozřejmě chápu..nemyslela jsem tím že mu měli dát šanci.při takový zlomnenině je to nesmysl..ale kdyby tam některý skoky upravili na jednodušší, tak by to bylo hned o něčem jiném.
Pardubickouo nekomentuju...nemám to ráda!ale koukám se...
Jinak holčiny moje jdu si zas pro radu nejdřív za Váma...mám možnost krmit řepnejma řízkama, máte s tím někdo zkušenost, co to koni dá, co mu naopak hrozí, jak se to skladuje a jak dlouho mají trvanlivost a kolik krmit, dík..
sadzi saj

klawdie
napsal(a):
Pardubickouo nekomentuju...nemám to ráda!ale koukám se...
Jinak holčiny moje jdu si zas pro radu nejdřív za Váma...mám možnost krmit řepnejma řízkama, máte s tím někdo zkušenost, co to koni dá, co mu naopak hrozí, jak se to skladuje a jak dlouho mají trvanlivost a kolik krmit, dík..
Tak to jsme na tom Klári stejně....
rocky
napsal(a):
Rocky... Ten koník na tom videu není Czesiymir... Ten zůstal jinde :-( Tohle je Polárník Pavlíka Složila a tu jeho tlapku budou léčit...Ten dopadl lépe..Co bylo nepříjemné je,že musel čekat,než k němu dorazí "veti",protože byli u Taxisu...........................
sadzi saj
napsal(a):
Tak to jsme na tom Klári stejně....
jak to? ty s nima krmíš nebo se na ně chystáš, chci hodit dotaz na nemoderce, pac zkoušela jsem vyhledavač a zatím se tu nějak velká diskuze o nich nerozvinula...mám možnost to odebírat není to vubec drahé a myslíš že pár dalším koníkum ze stáje by taky bodli, že jo segra...jen ns tím nemám zkušenosti...
molly
napsal(a):
Rocky... Ten koník na tom videu není Czesiymir... Ten zůstal jinde :-( Tohle je Polárník Pavlíka Složila a tu jeho tlapku budou léčit...Ten dopadl lépe..Co bylo nepříjemné je,že musel čekat,než k němu dorazí "veti",protože byli u Taxisu...........................
Aha mě to bylo divný podle toho místa.protože Čendu utratili u taxisu. ale postup byl úplně stejnej...O Polárníkovi jsem slyšela že měl taky problémy, to je dobře že ho daj dohromady!! Taky jsem zjistila že Sexteen je úplbně stejná jak ta moje chrůna, takže příští rok to poběžíme taky ( ale skoky budem objíždět a projíždět
)
klawdie
napsal(a):
jak to? ty s nima krmíš nebo se na ně chystáš, chci hodit dotaz na nemoderce, pac zkoušela jsem vyhledavač a zatím se tu nějak velká diskuze o nich nerozvinula...mám možnost to odebírat není to vubec drahé a myslíš že pár dalším koníkum ze stáje by taky bodli, že jo segra...jen ns tím nemám zkušenosti...
Kláry, s těma řepnejma řízkama. Jsou super na obalení koníka. Leoša je dostává již v rámci dávky granulí, takže nemusíme řešit nákup samotnejch řízků. Teď si bohužel samozřejmě nevzpomenu na název granulí
sadzi saj

rocky
napsal(a):
Aha mě to bylo divný podle toho místa.protože Čendu utratili u taxisu. ale postup byl úplně stejnej...O Polárníkovi jsem slyšela že měl taky problémy, to je dobře že ho daj dohromady!! Taky jsem zjistila že Sexteen je úplbně stejná jak ta moje chrůna, takže příští rok to poběžíme taky ( ale skoky budem objíždět a projíždět
)
Jj Klári, to se omlouvám, myslela jsem Velkou pardubickou Jinak mrkni na eqch ve vyhledávači, myslím, že se tam několikrát probírali
rocky
napsal(a):
)
Tak u nás teda se dívala mamča i otec...otec poté, co sjem se dozvěděli řekl, že to je maximálně debilní a nebezpečný sport, že už se na to nehdolá dívat...ale když si vezmu, že koně vám můžou pekelně zmrzačit i stájoví koně ve výběhu...a nebýt dostihů, tak nám tu moc plňasů asi neběhá...ale upřímně bych určo neměla odvahu jenom najet na takový negaskok..nevím, nejsem nijak velký zastánce dostihů a fakt mi toho Cieszy bylo líto...už jsem viděla, jak se tam zkoušel postavit a úplně mi zatrnulo..celý nájezd na taxis mi přišel blbě, v jednom chumlu na jedno místo, bych asi takhle nikdy neskákala, pokud bych toho koně byla schopna ukočírovat, vždyť nikdy nevíte, jak ten před váma dopadne..Jinak klobouk dolů hlavně pro mě teda před Decentem, too mám ráda..a Sixteen, ta jim to nandala úžasně, to byl finiš:))
Jinak Klári, ty řízky závidím, já to všem cpu an vykrmní..musím se poptat Dáši, ejstli to má...koupila bych si určo na zimu..kerryn je ze sena - jakkoliv kvalitního vždycky jak žebřiňák..
Neregistrovaný uživatel

kukinatost
napsal(a):
Tak u nás teda se dívala mamča i otec...otec poté, co sjem se dozvěděli řekl, že to je maximálně debilní a nebezpečný sport, že už se na to nehdolá dívat...ale když si vezmu, že koně vám můžou pekelně zmrzačit i stájoví koně ve výběhu...a nebýt dostihů, tak nám tu moc plňasů asi neběhá...ale upřímně bych určo neměla odvahu jenom najet na takový negaskok..nevím, nejsem nijak velký zastánce dostihů a fakt mi toho Cieszy bylo líto...už jsem viděla, jak se tam zkoušel postavit a úplně mi zatrnulo..celý nájezd na taxis mi přišel blbě, v jednom chumlu na jedno místo, bych asi takhle nikdy neskákala, pokud bych toho koně byla schopna ukočírovat, vždyť nikdy nevíte, jak ten před váma dopadne..Jinak klobouk dolů hlavně pro mě teda před Decentem, too mám ráda..a Sixteen, ta jim to nandala úžasně, to byl finiš:))
Jinak Klári, ty řízky závidím, já to všem cpu an vykrmní..musím se poptat Dáši, ejstli to má...koupila bych si určo na zimu..kerryn je ze sena - jakkoliv kvalitního vždycky jak žebřiňák..
Tak diskuze na equichannelu jsou na
http://www.equichannel.cz/diskuze/ukaz1200877/vse
http://www.equichannel.cz/diskuze/ukaz43999/vse.
A jinak myslím, že Leoša má nyní na jídelníčku granulky od výrobce Energy´s z Běstovic. Jsou to granule pro koně ve střední zátěži a obsahují včechno...od ovesných vloček až po zmiňované řízky. Můžu ti odsypat na zkoušku Kláry a dovést...nebo Sábula sežere všechno co mu podáš... To Leontýna když dostane nášup tak první roztřídí na jednu stranu jablka a mrkev a na druhou granule..první zdlábne granulky, pak jablka a pak na závěr mrkev, nevím proč to dělá, je to gurmánka
Cválavka obecná...
molly
napsal(a):
Jak se máte?
Copa máte dnes dobrého za gáblík??? Já si ohřála švestkové knedle
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Tak diskuze na equichannelu jsou na
http://www.equichannel.cz/diskuze/ukaz1200877/vse
http://www.equichannel.cz/diskuze/ukaz43999/vse.
A jinak myslím, že Leoša má nyní na jídelníčku granulky od výrobce Energy´s z Běstovic. Jsou to granule pro koně ve střední zátěži a obsahují včechno...od ovesných vloček až po zmiňované řízky. Můžu ti odsypat na zkoušku Kláry a dovést...nebo Sábula sežere všechno co mu podáš... To Leontýna když dostane nášup tak první roztřídí na jednu stranu jablka a mrkev a na druhou granule..první zdlábne granulky, pak jablka a pak na závěr mrkev, nevím proč to dělá, je to gurmánka
Cválavka obecná...
díky DAnny, mi běstovické granule máme, relaxy, viděla jsem tu horu řízku a prý stála 500,-...mám furt pocit že mu toho dávám málo.ale mohla bych od nich odebírat,vypadá to prostě jak nasrouhaná řepa a smrdí to blé...právě mám obavu z toho jak se toho uskladnuje, prý pod plachtou a to jsem se zas divila že to není zapařené nebo, no prostě to neznám a mám možnost to odebírat a fakt to vyjde hrozně levně tak to chci vyzjistit a ty by jsi to tý tvý chruně taky mohla dábvat segra...včera si dvakrát vyskočila z výběhu se naúpást, pak už jsme to vzdali a zavřeli ji...se z ní pos...
Jinak EVI viděla jsem barona, mazec! Lucka říká jaký má břicho to ano,ale přerostlý zadky, spadlej zadek,ale zustal mu ten brutální krček, vypadá jak malej fríz, hřívu tak pulmterovou,ale bála jsem se jít blíž i přes ty mříže...chtělo yb to dhonit toho Ládu jinak s tím nemůžou nic děolat ale dle mého rok vězení už je zbytečně dlouhej trest a prý sem mezi nás na faunu chodí Janča!!!!!(rimísek) Jani ty ty ty koníci kulatý až až,ale co ty kopýtka!
molly
napsal(a):
Ještě prostřít stůl..
molly
napsal(a):
Danula, jak jsem viděla to pozadí za cválavkou obecnou, no, to je nádhera...fakt dokonalost sama..:)Jinak furt se nemůžu odhodlat udělat z Gasuly pankáče...ale už to má hnusné, zubaté, všecko jinak dlouhé, není zbytí, musím to spáchat.,..
molly
napsal(a):
těstovinovej salátek a sekanáááá
Já zas řeším problém s kobylou že mi hrozně schodila. Ona předtím nebyla zvyklá na nějakou práci, její trénink vypadal tak že do pátka chodila do ohrady, v pátek si sni jezdec něco hopnul a v sobotu ji vzal na závody. A teď ji beru 6x týdně pod sedlo, do lesa na jízdárnu a dost mi schodila, vylezli ji kosti na prdely, žebra atd. Jak je drobná a vydrbaná tak vypadá jak týranej koník..Tak potřebuju něco čím by mi zase nabrala zpátky. Teď dostává ječmen, otruby, suprachor. Máte někdo nějakou radu?
rocky
napsal(a):
Já zas řeším problém s kobylou že mi hrozně schodila. Ona předtím nebyla zvyklá na nějakou práci, její trénink vypadal tak že do pátka chodila do ohrady, v pátek si sni jezdec něco hopnul a v sobotu ji vzal na závody. A teď ji beru 6x týdně pod sedlo, do lesa na jízdárnu a dost mi schodila, vylezli ji kosti na prdely, žebra atd. Jak je drobná a vydrbaná tak vypadá jak týranej koník..Tak potřebuju něco čím by mi zase nabrala zpátky. Teď dostává ječmen, otruby, suprachor. Máte někdo nějakou radu?
no segra právě jsem hlavně taky myslela pro tebe ty řízky! každopádně taky odčervíme, víš!!!!
rocky
napsal(a):
Tak jsem zas tady, byli jsme se podívat na nádraží, jak nám ujíždí autobus do Prahy, takže aspoň půjdem odpolko pocourat s hadříkem do lesíka...
Toho baona je mi fakt líto, nevím, co by se s ním dalo dělat....
klawdie
napsal(a):
no segra právě jsem hlavně taky myslela pro tebe ty řízky! každopádně taky odčervíme, víš!!!!
no, ani mi nemluvte, další pálka, budeme odčervovat..:(ach jo, to je zase litr někde...Kerouš mi vždycky hnedka spadne jakmile není pořádná travička, zadek má furt pořádný, ale prostě je takový vcuclejší a začíná žebratět...za to Gasula měla včera pěkný břušek..je fajně pohodlná i bez sedla..a příjemně mě překvapila, jak reagovala na jemný tlak na nos..
cheyenne
napsal(a):
Tak jsem zas tady, byli jsme se podívat na nádraží, jak nám ujíždí autobus do Prahy, takže aspoň půjdem odpolko pocourat s hadříkem do lesíka...
dobře dobře ségra,tak vyzjisti jak je to stim uskladněním. já bych do toho šla, nemůžui se na ni už dívat..a to odčervení musíme udělat dohodnem to s ivčou
cheyenne
napsal(a):
Děkujem za pochvalu. Péťo, Leoša nám také pěkně spadla po tom čtyřměsíčnim drilu...na některých fotkách je to dost vidět. Ale snad teďka holka zase nabere. Dneska pokud vypadnu nějak normálně z práce tak se na ní chystám, pojedeme k nám do Rakous se podívat na Gastona aby si trochu zařádili...jsem zvědavá co na sebe po roce a půl co se neviděli budou říkat...a budu fotit o sto šest, jen doufám, že šéf nebude mít odpo řešivou
Vzpomínka na léto...
rocky
napsal(a):
dobře dobře ségra,tak vyzjisti jak je to stim uskladněním. já bych do toho šla, nemůžui se na ni už dívat..a to odčervení musíme udělat dohodnem to s ivčou
No, u nás se tady docela osvědčila melasa. Zvlášt se tady dává, kdy koník v tom přechodu na zimu začíná hubnout. Je to melasové krmivo, koníkům chutná a zatím co s tím mí známí krmili, jsou spokjení.....Tady jedna fotečka zlobivého Honzuly na startu :-)
tajemma danny
napsal(a):
Děkujem za pochvalu. Péťo, Leoša nám také pěkně spadla po tom čtyřměsíčnim drilu...na některých fotkách je to dost vidět. Ale snad teďka holka zase nabere. Dneska pokud vypadnu nějak normálně z práce tak se na ní chystám, pojedeme k nám do Rakous se podívat na Gastona aby si trochu zařádili...jsem zvědavá co na sebe po roce a půl co se neviděli budou říkat...a budu fotit o sto šest, jen doufám, že šéf nebude mít odpo řešivou
Vzpomínka na léto...
Leoška má občas výraz jako totál tejraného koňa...Kubišovou na nás
tajemma danny
napsal(a):
Na nás občas Kubišovou taky, ten můj hrouda umí taky luxusní výraz trpícího
tajemma danny
napsal(a):
Dany, my takový výraz máme na každé fotce Tady jedna o přestávce po skákání
cheyenne
napsal(a):
Na nás občas Kubišovou taky, ten můj hrouda umí taky luxusní výraz trpícího
Evi, korunu bych mu dala...
Nevím jestli to bude vidět ale Kala umí jasně dávat najevo, co si o dané situaci myslí...
lanika
napsal(a):
Ještě detailek...
lanika
napsal(a):
Hardy taky umí trpět
tajemma danny
napsal(a):
Ještě detailek...
Ta to má v paži Nebo v horším případě ještě někde jinde
Tady všichni na startu halalí, to byl Honzík ještě vepředu
cheyenne
napsal(a):
Hardy taky umí trpět
A kování? No, to je přece týrání největší!!!!
cheyenne
napsal(a):
Jde jen o to EVI dostat povolení od majitele, jsem stála metr od mříži a stejně šel z něj strach i mě ho bylo líto,ale najdednou se na mě nahrnul hrozný vztek, tak jsem mu aspon po roce z očí do očí vynadala.... oni nemužou nic dělat, leda něco vymyslet zfingovat se dá všechno!zkoušela jsem tomu Ladovi v patek psat sama a nic, je tam ted uplně sam bez zvířat, takže je celkem apatickej, divně tahá zadek, má na zadních kopyta přerostlý,....no a další celkem nepřijemný zážitek mi vyvolal koník Bret nebo jak se jmenuje, je odchovanej na flašce a strašně se lepí na lidi, chtěli jsme se jít na koníky podívat zblízka,ale v tu ránu k nám přišel tenhle a to jsem psychicky nevydržela, musela jsem hned pryč kdybych ho neměla za zadkem zdrhám..měla jsem slzy na krajíčku...hezký kun ale narušeje člověku jeho prostor, což je blbý...pro mě děsivý...ale zato jsem viděla borderku v akci při práci a bylo to super jak nahnala krávy zpět do výběhu!ale Danny nejsou tak chytrý jak se o nich tvrdí....jsou to hrozný paka, prostě jen jsou geniální na práci se zvířaty....
klawdie
napsal(a):
Jde jen o to EVI dostat povolení od majitele, jsem stála metr od mříži a stejně šel z něj strach i mě ho bylo líto,ale najdednou se na mě nahrnul hrozný vztek, tak jsem mu aspon po roce z očí do očí vynadala.... oni nemužou nic dělat, leda něco vymyslet zfingovat se dá všechno!zkoušela jsem tomu Ladovi v patek psat sama a nic, je tam ted uplně sam bez zvířat, takže je celkem apatickej, divně tahá zadek, má na zadních kopyta přerostlý,....no a další celkem nepřijemný zážitek mi vyvolal koník Bret nebo jak se jmenuje, je odchovanej na flašce a strašně se lepí na lidi, chtěli jsme se jít na koníky podívat zblízka,ale v tu ránu k nám přišel tenhle a to jsem psychicky nevydržela, musela jsem hned pryč kdybych ho neměla za zadkem zdrhám..měla jsem slzy na krajíčku...hezký kun ale narušeje člověku jeho prostor, což je blbý...pro mě děsivý...ale zato jsem viděla borderku v akci při práci a bylo to super jak nahnala krávy zpět do výběhu!ale Danny nejsou tak chytrý jak se o nich tvrdí....jsou to hrozný paka, prostě jen jsou geniální na práci se zvířaty....
o týraných koních mi ani nemluvte, jsem největší tyran na světe
klawdie
napsal(a):
o týraných koních mi ani nemluvte, jsem největší tyran na světe
a tu další
cheyenne
napsal(a):
A kování? No, to je přece týrání největší!!!!
Ted teda umí zahrát na city Evi...
Má výraz jako by přicházet o obě zadní...
Kala je vůbec přebornice na grimasy
cheyenne
napsal(a):
Taky mám jeden ksichtík
Ješiši, musím se krotit u toho počítače. Ženský se furt divěj, že se chechtám u práce...
tajemma danny
napsal(a):
Ted teda umí zahrát na city Evi...
Má výraz jako by přicházet o obě zadní...
Kala je vůbec přebornice na grimasy
Kala je taky dobrá hérečka.....
Trpících fotek Hadříka mám celou škálu, hele, jak jsme ho museli při lonžování zmučit, že se pak takhle tváří
tajemma danny
napsal(a):
Ješiši, musím se krotit u toho počítače. Ženský se furt divěj, že se chechtám u práce...
co dodat....
tajemma danny
napsal(a):
No tak přidám nálož ftipnej pač tu mám většinu! on se neumí normálně tvářit!
klawdie
napsal(a):
No tak přidám nálož ftipnej pač tu mám většinu! on se neumí normálně tvářit!
taky umíme vyplazovat jazýček!
molly
napsal(a):
Jak se máte?
lanika
napsal(a):
To je drsné No, ale stejně, z koníků se tady smějem, jaké dělaj ksychtíky, kdyby tak uměli zapnout oni PC a poslat tu ty naše
to je pravda, myslím si že některé naše výrazi musej být opravdu zábavné, např.když se něčemu divíme, nebo čumíme do blby atd..
molly
napsal(a):
pání ta má výraz....ta je ale důležitá, Molča se ráda kochá vid!
klawdie
napsal(a):
pání ta má výraz....ta je ale důležitá, Molča se ráda kochá vid!
slibuju už ho nechám
molly
napsal(a):
Jak se máte?
Je to domina a chce mít navrch
Jeden krček
molly
napsal(a):
Jak se máte?
jedu do práce...Tak mějte pěkný zbytek dne a podrbejte pořádně za ušiskama ty svý koňouchy
Zelená uklidňuje
molly
napsal(a):
Jak se máte?
Tak a jsem tu po obídku....sakriš, ale že toho bylo málo, ted mě čeká ještě konzultace a pak tuna testů....dneska to byl mazec dopoledne...no a navíc tu dneska budu dlouho...jsem po včerejška z té Gasuly tak uchvácená, jak si šlapala v klídku se mnou bez sedla a na ohlávce a dneska ale budu venčit Kerouše...ten měl včera jenom popásaníčko..:)
kukinatost
napsal(a):
Tak a jsem tu po obídku....sakriš, ale že toho bylo málo, ted mě čeká ještě konzultace a pak tuna testů....dneska to byl mazec dopoledne...no a navíc tu dneska budu dlouho...jsem po včerejška z té Gasuly tak uchvácená, jak si šlapala v klídku se mnou bez sedla a na ohlávce a dneska ale budu venčit Kerouše...ten měl včera jenom popásaníčko..:)
To je super, že Gasule šlape....
Já jsem včera byla ze saxíka taky nadšená, poslední tři měsíce jsme nebyli pořádně na procházce, bála jsem se, aby nebyl nějakej problém a bylo to v klídku, zkusili jsme na ruce zas zaklusat a kousek zacválat a úplně v pohodě, na písknutí zastavil, chodil kolem mě na vodítku jako pejsek, měla jsem z něj moc dobrej pocit, vím, že nemusím nic drilovat, nebo drtit a ty procházky si můžem užívat
cheyenne
napsal(a):
Já jsem včera byla ze saxíka taky nadšená, poslední tři měsíce jsme nebyli pořádně na procházce, bála jsem se, aby nebyl nějakej problém a bylo to v klídku, zkusili jsme na ruce zas zaklusat a kousek zacválat a úplně v pohodě, na písknutí zastavil, chodil kolem mě na vodítku jako pejsek, měla jsem z něj moc dobrej pocit, vím, že nemusím nic drilovat, nebo drtit a ty procházky si můžem užívat
no, ze začátku se cukala, jak na ní Kerka řehtal a nenechalaa se vést na kruhu an poli doma, jak sjem chtěla..ale spokojeně si to přeprasila přes klacík na zemi, vlezla na velkou plachtu, zastaví jenom na změnu sedu, a zacouvat už taky umí...akorát jsem objevila jeden problém..
a ten vzniká při ustupování předkem nebo zadkem...nevím, ajk ybch to popsala, ale musíme udělat hrozně moc kroků,, aby si ednou jakoby tu přední nebo zadní překročila..dává ji buď vedle sebe, nebo dokonce za...takže teď sjem vděčná, když se nám povede jeden krůček..a musíme se pořádně ohýbat, chudinka moje ztuhlá:) a ona je tež furt jak osel, tu na té fotce jí manipuluju uši, aby je dala hezky dopředu:)
cheyenne
napsal(a):
Teď jsem pěkně dlouho hledala vítěznej čas z Pardubický, skoro nikde to nepíšou, v televizi to neřekli.... aspoň já jsem to neslyšela .... bylo to 9:18 , pěknej fofřík
kukinatost
napsal(a):
no, ze začátku se cukala, jak na ní Kerka řehtal a nenechalaa se vést na kruhu an poli doma, jak sjem chtěla..ale spokojeně si to přeprasila přes klacík na zemi, vlezla na velkou plachtu, zastaví jenom na změnu sedu, a zacouvat už taky umí...akorát jsem objevila jeden problém..
a ten vzniká při ustupování předkem nebo zadkem...nevím, ajk ybch to popsala, ale musíme udělat hrozně moc kroků,, aby si ednou jakoby tu přední nebo zadní překročila..dává ji buď vedle sebe, nebo dokonce za...takže teď sjem vděčná, když se nám povede jeden krůček..a musíme se pořádně ohýbat, chudinka moje ztuhlá:) a ona je tež furt jak osel, tu na té fotce jí manipuluju uši, aby je dala hezky dopředu:)
Přesně vím s tím překračováním, Hadřík taky nerad , nějakou dobu to trvalo, chtělo to hodně naohýbat a uvolnit, obraty a přechody. Pak hlavně nespěchat, nechat ho to dělat pomalu, ale důraznou holení, te´d už je to v pohodě, překračuje si nohy o půl metru, ale dalo to práce....
cheyenne
napsal(a):
Teď jsem pěkně dlouho hledala vítěznej čas z Pardubický, skoro nikde to nepíšou, v televizi to neřekli.... aspoň já jsem to neslyšela .... bylo to 9:18 , pěknej fofřík
no to se divím že si ho udržela s hlavou nahoru!
klawdie
napsal(a):
no to se divím že si ho udržela s hlavou nahoru!
Tady ho máš ve výřezu..... po hodině žraní už začínal bejt trochu ochotnej
kukinatost
napsal(a):
Tak ďouchy, je tu nějak mrtvo při odpoledni....jsem se dozvěděla, že mám dneska trénink, tož držte palce, aby byl v poobném duchu jak minule..:)
Asi už jsou všici pryč, já už taky mizim, jedeme s Hadříkem do lesa, teda, já asi pojedu na kole
cheyenne
napsal(a):
Asi už jsou všici pryč, já už taky mizim, jedeme s Hadříkem do lesa, teda, já asi pojedu na kole
tAK HOLKY,
po hodině mučení u šéfa jsem totál hotová a letíííím domůůů. Všem Vám přeji moc krásný zbytek pondělka a užívejte si sluníčka s koníčkama dokuď svítí... Tak papa zítra, DAnny