Prosím všechny aby se porozhlédli po stájích zda k vám nebyl dovežen mohutnější valašek, jménem AMOR!!!! ..Za jakékoliv informace děkuji!!!I foto potěšííí
rocky
napsal(a):
Prosím všechny aby se porozhlédli po stájích zda k vám nebyl dovežen mohutnější valašek, jménem AMOR!!!! ..Za jakékoliv informace děkuji!!!I foto potěšííí
přidám ještě lepší foto, segra káča ztratila kontakt, myslela jsem že ví kde je?
klawdie
napsal(a):
přidám ještě lepší foto, segra káča ztratila kontakt, myslela jsem že ví kde je?
A hlavička...
klawdie
napsal(a):
A hlavička...
Ahoj Klári,
nedopisovaly jsme si kdysi?
Moje kamarádka kdysi Amora koupila /teda spíš její známá/. Měl kohoutí krok, že?
Pak ho měly někam prodat, protože byl trochu problémový.
Napiš mi na brouk@dobrovice.cz
S kámoškou si delší dobu nepíšu, ale snad někde vyštrachám kontakt.
Markéta
marketka
napsal(a):
Ahoj Klári,
nedopisovaly jsme si kdysi?
Moje kamarádka kdysi Amora koupila /teda spíš její známá/. Měl kohoutí krok, že?
Pak ho měly někam prodat, protože byl trochu problémový.
Napiš mi na brouk@dobrovice.cz
S kámoškou si delší dobu nepíšu, ale snad někde vyštrachám kontakt.
Markéta
napsala jsem ti na email:)
rocky
napsal(a):
Já jezdila na Amorovi na Gerlindě, měla jsem ho ráda, kamarádka pořád přemýšlela, že by si ho od nich odkoupila. Také by mě zajímalo, kde skončil.
rocky
napsal(a):
Amora znám, ale nevim, zda jsi ho měla před stájí, kde jsem jezdila nebo po, ale dám ti webky:
www.utulek-bianka.cz (tam dej PŘÍBĚHY a tam se ti ukáže Amor...)
frenchik
napsal(a):
Amora znám, ale nevim, zda jsi ho měla před stájí, kde jsem jezdila nebo po, ale dám ti webky:
www.utulek-bianka.cz (tam dej PŘÍBĚHY a tam se ti ukáže Amor...)
dík ale to není on už jsem na něj koukala, ataxie, barva a jmeno je spojuje ale nic víc, ten má tři bílý spěnky...bohužel ataxii, kohoutí krok,a nebyl to zrovna ten nejhodnější koník...
rocky
napsal(a):
Peťo,mně ten koník neuvěřitelně někoho připomíná... Ale já ho znám pod jménem "ORI"... Majitelkou je Jana(příjmení si nepamatuji) a je někde za HK.... Myslím,že v kohoutku cca 145? Fotku nemám,ale když jsem dělala ošku v jedné stáji tady nedaleko,byl tam
molly
napsal(a):
Peťo,mně ten koník neuvěřitelně někoho připomíná... Ale já ho znám pod jménem "ORI"... Majitelkou je Jana(příjmení si nepamatuji) a je někde za HK.... Myslím,že v kohoutku cca 145? Fotku nemám,ale když jsem dělala ošku v jedné stáji tady nedaleko,byl tam
když tenhle Amor byl vysokej mohutnej...leda že by mu změnili jméno já ho snad už nikdy nenajdu:.
rocky
napsal(a):
když tenhle Amor byl vysokej mohutnej...leda že by mu změnili jméno já ho snad už nikdy nenajdu:.
Ahojky,
já ti psala na mail. Kámoška o Amorovi ví, tak jí zkus napsat. Poslala jsem ti adresu, nedošlo to?
Napiš na adrese -
zachudek@seznam.cz
Kámoška o tobě ví a o Amorovi ti napíše. Na jatka určitě nešel!